Info
x
Casatorie fara dragoste, cosmar zilnic!
|
Fosta membra 9am.ro 7130 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 14 Mai 2009, ora 22:49
De la: Amelya_28, la data 2009-05-14 22:48:56De la: Haps, la data 2009-05-14 22:41:34De la: Amelya_28, la data 2009-05-14 22:09:07spyderom...asa ieftin crezi ca scapi? atunci cu picioarele in mare. si o pizza fara fitze la scoica land
Raporteaza abuz de limbaj
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
|
|
Fosta membra 9am.ro 312 mesaje Membru din: 12/05/2009 |
Postat pe: 14 Mai 2009, ora 22:52
s-a facut!!...dar nu mergem acolo cand ne este foame, riscam sa lesinam pana ni se aduce comanda...sau o dam in ulcer
Raporteaza abuz de limbaj |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 08:14
sal,ma bag si eu in seama...am vazut discutiile voastre referitoare la subiect.solutia din punctul meu de vedere e divortul , in conditii normale fara certuri si o relatie de prietenie poate cu fostul sot.asta daca stie ce vrea,daca nu sa nu se mai lamenteze.
o zi buna. Raporteaza abuz de limbaj |
|
alarau 1 mesaj Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 08:37
cred ca varsta ar avea un rol in ecuatie....asa ca desi nu e politicos o sa te intreb amalia cati ani ai si la ce varsta te-ai casatorit?
|
greenice 9 mesaje Membru din: 27/03/2009 Oras: Galati |
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 08:42
tu singura vei decide daca vrei sa mai ramai langa omul care ti-a aratat iubire,sau sa incepi o noua etapa a vietii tale langa un om care nu te lasa sa iti traiesti prezentul cum ar trebui.daca il iubeai atat de mult pe fostul din studentie, de ce nu ati ramas impreuna? care au fost cauzele care au facut ca acea relatie sa nu mai existe si tu sa te casatoresti cu o persoana care iti era prieten ,nu sot sau iubit.raspunde-ti la aceste intrebari si vezi daca merita sa renunti.dragostea se invata
|
danclazar 5 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 08:43
Mai yuppi sau mai pe scurt pipi......fata cere un sfat iar tu destept ce faci?....ii zici sa se spanzure?...
, urmaresc de mult forumul yuppy si am observat ca a ajuns un loc de refugiu pt toti frustratii si toti incultii
|
iulian22003 12 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 09:09
De la: danclazar, la data 2009-05-15 08:43:17Mai yuppi sau mai pe scurt pipi......fata cere un sfat iar tu destept ce faci?....ii zici sa se spanzure?... Raporteaza abuz de limbaj |
|
adi3 716 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Zalau |
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 09:44
...cazul tau l-am intalnit la 90% din femei,abia mai tz inteleg ce conteaza cu adevarat in viata,iar resemnarea te impinge la lucruri pe care le regreti in fiecare clipa si timp trait din inertie,daca poti fii fericita fa ce iti spune inima si nu te lua dupa nimeni decizia trebuie sa fie a ta....sa nu risipesti si zambetul care te umple de lacrimi...
david...romantic incurabil
|
|
|
|
|
aprov 221 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 09:52
Eu cred ca sunt extrem de multe femei care renunta la dragoste in favoarea unui trai alaturi de un barbat care le iubeste si care le asigura o viata linistita si lipsita de griji.Nici nu va imaginati cat de multe femei sunt in acest caz.Numai ca unele isi vor duce cu demnitate aceasta povara, altele vor sfarsi prin a se indragosti de barbatul cu care initial s-au casatorit asa cum s-a casatorit eroina noastra, iar altele isi vor gasi dragostea mai tarziu in afara casatoriei.
La barbati e putin diferit.Majoritatea ar renunta la tot,din pacate unii chiar si la nevasta, imediat ce dau de una care le fura inima (de fapt mintile).Au fost domnitori care au renuntat la tron pt o femeie (Elena Lupescu). Raporteaza abuz de limbaj
Sunt irezistibil,inamovibil, iresposabil, irecuperabil. Vorbesc Braille, si daca vreau trimit totul la dracu. Tocmai am ,,reusit" sa sterg Recycle Bin.
|
|
Cornelia_leia 329 mesaje Membru din: 25/11/2008 Oras: Brasov |
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 09:54
Poate ti se pare dur ce-ti spun , dar o fac fara subterfugii,direct, pentru ca nu ai nevoie de mangaieri pe cap ca sa faci din nou o prostie care sa devina un alt "cosmar".Nu te-a obligat cineva sa iei o hotarare sau alta, cu pretul vietii.....Nu ai avut "pistolul la tampla" , ai ales singura, de buna voie, sa te casatoresti asa ca termina cu "cosmarul".Fiecare din noi este obligat sa suporte toate consecintele hotararilor luaate.Macar daca asta ar fi o lectie pe care sa n-o uiti, inseamna ca tot ai invatat ceva din viata (si vei putea sa-ti inveti copiii, din propria experienta, ce terbuie sa faca cu viata lor)
|
repciuc_alexandru 16 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 10:12
Parerea mea: daca se poate sa mai "repari" greseala si pe linga sa fi din nou fericita alaturi de aceea persoana, cred ca nu mai trebuie sa stai pe ganduri.Bafta !
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 10:14
De la: adi, la data 2009-05-15 09:44:47...cazul tau l-am intalnit la 90% din femei,abia mai tz inteleg ce conteaza cu adevarat in viata,iar resemnarea te impinge la lucruri pe care le regreti in fiecare clipa si timp trait din inertie,daca poti fii fericita fa ce iti spune inima si nu te lua dupa nimeni decizia trebuie sa fie a ta....sa nu risipesti si zambetul care te umple de lacrimi...
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
coverca_daniel 36 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 10:31
De la: danclazar, la data 2009-05-15 08:43:17Mai yuppi sau mai pe scurt pipi......fata cere un sfat iar tu destept ce faci?....ii zici sa se spanzure?... Bai asta...danclazar, nu-mi place sa iau apararea nimanui dar cu putin exercitiu... eu stiu pana iti coboara ambele..00 si cine stie... poate vei reusi si tu o insulta usor jenabila. Cat despre aceasta femela, scuzati limbajul dar nu ma lasa inima altfel... as spune ca prezinta o problema concreta de deficienta intelectuala si de drama denaturata. Drama apartine omului pe care la inselat in casatorie disimuland intentii romantice si afectiune conjugala menita sa-i serveasca propriul confort si siguranta, evident prin caracterul parazitar. Nu numai ca esuat sa gaseasca o solutie reala pentru acea etapa de maturizare intalnita de noi toti in viata(singuratatea, dezamagire) dar a reusit sa distruga si viata altui om a caror bune intentii au fost luate drept bunuri si servicii materiale. Sunt curios cum s-ar fi pus problema cu datul sfaturilor daca ar fi apucat sa-i mai si tranteasca omului doi, trei copii asa doar de dragul singuratatii... sfat...scoate-ti capul din fund si priveste in jur inainte sa il bagi la loc. Unele decizii gresite nu pot fi corectate sau luate ca invatatura de minte ci doar cad, ca repercusiuni asupra altora. Raporteaza abuz de limbaj |
|
nora_paduroiu 96 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 10:52
De la: , la data 2009-05-11 19:07:06Buna!...Povestea mea este una f complicata, trista...incat nici nu stiu cum sa-mi gasesc cuvintele pt a intelege despre ce este vorba.M-am casatorit in graba cu un om pe care nu l-am iubit niciodata...nu am facut-o din interes cum probabil unii s-ar gandi, ci...din resemnare.La acel moment eram complet sigura ca nu voi mai iubi niciodata in viata mea, si ca o casnicie linistita langa un barbat care ma adora, este optiunea cea mai buna pt mine.Evident m-am inselat, si viata mi-a demonstrat asta inca o data in decursul anilor!Totul parea minunat la inceput, ma obisnuisem cu noul meu statut...si cu sotul meu, pe care il priveam ca pe un bun prieten si un real sprijin...insa problemele au inceput sa apara in momentul in care m-am reintalnit cu marea mea dragoste...barbatul pt care eram gata sa fac orice in anii studentiei.A reaparut in viata mea de 2 luni, si m-a tulburat f tare...imi spune ca ma iubeste la fel de mult...ca vrea sa fim impreuna pt totdeauna...sunt ravasita, confuza...tulburata...si habar nu am cum sa merg mai departe!... De vreme ce mentionezi ca unii s-ar putea gandi ca te-ai maritat din interes, inseamna ca respectivul avea ceva "zestre" cand l-ai luat (pe mine m-ar putea acuza cineva de orice, mai putin de casatorie din interes, ca eram amandoi 'shoareci de biserica':)) Sincer si pe cuvant de pionier, daca sotul tau era sarac lipit si erati nevoiti sa stati cu chirie intr-o garsoniera confort 2, il mai luai din resemnare? Cat despre situatia in care e afli... ti-ai facut-o cu mana ta, frumos ar fi sa te decizi repejor pe ce cale o apuci (continui mariajul sau divortezi). Si mai frumos ar fi sa informezi partile implicate de situatia creata, ca sa ia si ei o decizie in cunostinta de cauza si incredibil de frumos ar fi sa nu te apuci de amantlacuri, sub pretextul ca ti-a luat D-zeu mintile de atata amor. Nu mai esti pustoaica si ar trebuie sa poti gandi lucrurile cu bun simt si capul pe umeri. Parerea mea, la 28 de ani esti prea tanara ca sa ramai intr-o casnicie in care niciodata n-a existat iubire din partea ta. In plus inteleg ca n-ai copii, sa fie traumatizati. Ca sa nu mai vorbesc de sotul tau, care are si el dreptul sa fie iubit de cineva, nu doar tolerat de tine. In fine... it's up to you, dar de data asta gandeste-te mai bine inainte. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Cornelia_leia 329 mesaje Membru din: 25/11/2008 Oras: Brasov |
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 10:59
covercad ..ai dreptate,s-ar parea ca nefericitul aici, este sotul "inselat" in asteptari.....
|
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 11:04
Eu nu reusesc sa inteleg o treaba!...ce legatura am eu cu acea femeie care si-a spus oful in acest topic?
...multumesc de sfaturi, chiar daca nu au fost pt mine...le voi primi pt viitor, in cazul in care voi avea vreodata nevoie de ele... Insa as avea si eu un sfat pt voi: cascati mai bine ochisorii atunci cand cititi ceva, asigurati-va ca ati inteles bine, abia apoi puteti face pe "bunii sfatuitori"... , pt ca dragii mei...mi-ati pus o casnicie in carca, si inca una nefericita rau, plus un iubit in rol de amant...multumesc...dar nu multumesc...!
|
toMcat39 8 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 11:11
Nu am sfaturi, dar te inteleg.
|
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 11:12
De la: Amelya_28, la data 2009-05-15 11:04:59 Eu nu reusesc sa inteleg o treaba!...ce legatura am eu cu acea femeie care si-a spus oful in acest topic? hoops, sorry , n-am fost atenti.Mentin mesajul de mai devreme, cu exceptia varstei (nu stim de fapt ce varsta are doamna) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 11:16
eh...asta e!
, mai multa atentie pe viitor. In mod normal nu m-as fi deranjat, dar stiti ce?...eu nu cred absolut deloc in institutia casatoriei...asa ca, dati-va seama ca sunt complet scoasa din toata povestea asta ...
|
chandler 15 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 11:32
da exista si casatorie fara dragoste.Dragostea ii un sentiment care poate sa dispara in timp indiferent cat de PUTERNIC ar fi .
si ceea ce trebuie sa ramana ii Sinceritate,Incredere si Cominicare fata de partener.fara aceste trei lucruri chiar ca ar fi un cosmar zilnic. iar aparitia din trecut a diferitilor AMOREZI nu cred ca ar fi ceva de luat in seama.renuntarea la o casatorie sau relatie pt o dragoste din trecut in care ai sau NU certitudinea ca ar putea sa mai mearga ,numai pt O dragoste(care in timp va disparea)..mi se pare o mare prostie .dece sa renunti la ceva ce ai in prezent chiar daca ii dificil se poate rezolva prin comunicare cu partenerul si nu printr o decizie radicala de a renuta la TOT ,pt ceva trecator. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 11:44
eu sper ca nu la mine ati facut aluzie cand v-ati exprimat atat de poetic mai sus...nu?
...pt ca e posibil sa imi vina si mie un chef nebun de a da de pamant cu voi, incat nu o sa stiu ce m-a apucat! Mai bine pt toata lumea ar fi sa va bagati replicile, sfaturile acide si taioase undeva...si sa priviti in ograda dvs de oameni puri, onesti, drepti...lasati-i pe ceilalti muritori de rand sa decida singuri pt viata lor plina de pacat!
|
alexios 106 mesaje Membru din: 15/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 11:48
De la: Amelya_28, la data 2009-05-15 11:44:05 eu sper ca nu la mine ati facut aluzie cand v-ati exprimat atat de poetic mai sus...nu? Raporteaza abuz de limbaj
Scufy
|
|
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 11:51
De la: Amelya_28, la data 2009-05-15 11:44:05 eu sper ca nu la mine ati facut aluzie cand v-ati exprimat atat de poetic mai sus...nu? Please, do! Da de pamant pana n-oi mai putea! Ce te retine? Uite, ti-am pus emoticonul tau preferat, poate te stimuleaza
|
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 11:51
...
...foarte amabil din partea ta!...o sa te tin minte la pomul de Craciun!
|
alexios 106 mesaje Membru din: 15/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 11:57
De la: Amelya_28, la data 2009-05-15 11:51:54... Ma gandeam ca mai bine m-ai tine minte data viitoare cand te vei duce la plaja. Stii? o limba sarata asezonata cu briza marii face minuni cateodata
Scufy
|
|
gabi37dia 14 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 11:59
Oameni buni, numai cine a trecut prin ceva asemanator poate s-o inteleaga. Sper ca e un caz real, nu o minciuna. Dar chiar daca acest caz nu e real, exista asemenea situatii.
In primul rand,de ce o judecati? Femeia spune clar ca atunci cand s-a maritat, credea ca nu va mai avea sentimente. Apoi sotul ei stia ca ea nu il iubeste, dar a acceptat asta. De ce sunteti ipocriti? Cine nu a incercat sa fie cu o persoana pe care a placut-o, crezand ca in timp aceasta va avea sentimente mai bune pentru el/ea? Ea a facut totul foarte cinstit, daca e adevarat ce spune. Nu are ce sa-si reproseze. Voi nu ati crezut ca gata, s-a terminat, nu veti simti niciodata nimic? Eu stiu ce inseamna asta. Ca o persoana care a trecut prin ceva asemanator, desi cu diferente, in primul rand am refuzat sa ma casatoresc, desi am avut ocazia. La fel ca si ea, am avut o relatie fara pasiune, cu o persoana care nici ea nu avea pentru mine. Pur si simplu, ca eram singuri, asa mi-a si spus. Eu voiam sex (tipul arata bine), el voia sa fie cu o femeie, probabil din cutume sociale. Tot asa eram foarte buni prieteni. Numai ca dupa multi ani, in care eu eram sigura ca pasiunea e o pasare rara, care nu canta pe gardul meu, am intalnit ceva care m-a dat peste cap. Cum s-a terminat? Cum nu se poate mai prost, de fapt cum se prefigura. Decizia a fost grea, ca si in cazul ei, ba mai grea, ca eu nu stiam mare lucru despre tipul care m-a ravasit, diferentele sociale si de toate felurile erau mari intre noi. Desi eram decisa sa raman cu el, nu conteaza pentru cat timp, am tergiversat, iar stresul determinat de situatie s-a rasfrant asupra lui si a relatiei cu el. Totul s-a naruit. Dar intre timp am aflat ca ramanand cu un tip pentru care nu aveam pasiune, pur si simplu din manageriat prost al situatiei, a fost un dezastru. El s-a indragostit de alta femeie, pentru care a a avut ceea ce nu a avut pentru mine. Desi a vrut sa ramana cu mine, si cred ca vrea in continuare, n-a ramas intre noi decat prietenia.Pentru ca atat a fost si la inceput. Sfatul meu: sa plece, sa divorteze, altminteri va regreta toata viata, care va deveni un cosmar pentru ea. Situatia ei e fericita. Chiar daca relatia cu fostul nu va merge cum vrea ea, daca nu va incerca va regreta mult, va regreta oricum mai putin confortul afectiv pe care il are cu sotul in caz ca nu va merge. E vorba de pierderea pasiunii si de pierderea confortului. Daca nu sta pe strazi, nu e din lumea a III-a, are apa curenta, fericirea e mai importanta. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 38 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 12:00
Logica feminina isi spune din nou cuvantul....adica nu e nici o logica.
Raspundeti la intrebarile: 1) de ce nu te-ai casatorit atunci cu iubitul din studentie? 2) cu ce esti altfel ACUM decat ATUNCI? 3) Ce tie nu-ti place, altuia NU ii face are vreo importanta pentru tine? F(x)=y unde x= raspunsul tau si Y= cum iti asterni asa dormi ma indoiesc ca daca iti pui intrebarile acestea mai poti continua cu omul care ti-a dovedit, prin FAPTE si nu VORBE ca te iubeste. Infidelitatea nu trebuie sa fie neaparat fizica (ca dor nu-i slanina sa se gate) e destul sa te gandesti la asta (religia zice bine "cu gandul sau cu fapta") Sfatul medicului: gandeste-te ce vrei, divorteaza inainte de a te arunca in bratele trecutului Raporteaza abuz de limbaj |
|
craciunsilviu 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 12:08
draga mea,cred ca trebuie sa mergi mai departe ..lasa sa te conduca sufletul si cred ca nu ai de pierdut.se poate intimpla si la case mai mari.
|
corinabudris 3 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 12:41
SE SPUNE CA CEA MAI BUNA ALEGERE ESTE CEA DICTATA DE INIMA...CRED CA SOTUL TAU ESTE IN MASURA SA INTELEAGA CE SIMTI TU..TOTUL ARE O SOLUTIE ATATA TIMP CAT SE DISCUTA INTRE DOI OAMENI MATURI!SUCCES!
|
coverca_daniel 36 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 12:47
De la: miocen, la data 2009-05-15 11:59:12Oameni buni, numai cine a trecut prin ceva asemanator poate s-o inteleaga. Sper ca e un caz real, nu o minciuna. Dar chiar daca acest caz nu e real, exista asemenea situatii. Pacat daca ar fi caz real mai bine o minciuna... asta vroiai sa spui? Si poti te rog sa-mi spui unde spune clar ca sotul ei stia ca ea nu-l iubeste. Mai citeste odata. "Povestea ei e fericita" ? Sunte-ti cam multi astia care o inteleg, nu-i de mirare. Nu sunt nici eu usa de biserica dar vorbesti de parca ai fi o insula izolata de restul continentului, vezi tu... traim printre oameni. Oameni cu sentimente, sentimente ce cred ca toti dorim a fi respectate, impartite si protejate... acuma daca tu nu vezi in povestea ei nimic gresit... cine sunt eu sa judec de unde n-am ce... Apropo suntem in lumea a 3 si daca nu ai observat apa si electricitate gasesti si pe strada, cred ca vroiai sa te referi la calitatea vietii. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

...nu ciorba ma gandeam eu sa mananc la cherhana...mai repede o portie de calcan...
...dar daca ti-ai retras invitatia, nu mai are niciun farmec sa mi-o platesc eu...
...sunamai bine berea aia bauta cu picioarele in mare, nu crezi?
cu picioarele in mare. si o pizza fara fitze la scoica land
, urmaresc de mult forumul yuppy si am observat ca a ajuns un loc de refugiu pt toti frustratii si toti incultii