back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

cine crede in horoscop

Pagini: 1 2 3 >> Sari la pagina:

lorena3000

107 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 22:03

VI S-A INTAMPLAT VREODATA SA VI SE POTRIVEASCA HOROSCOPUL?

Raporteaza abuz de limbaj
Acolo unde dragoste nu e….facem!!!!!!!!!!!
Fosta membra 9am.ro

660 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 22:11

da sambata trecuta scria ca voi face drumuri si voi cheltui bani in scopuri personale .... rezultatul: am prins-o pe maicamea intr-o forma de zile mari , m-a dus cu zaharelul si tarait prin jumatate din magazinele orasului ....am fost la un pas de colaps psihic

xcomm_office

4949 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 22:16

Nu prea, nush ce naiba nu se potrivesc.
Stie careva povestea aia cum ca dupa 30 de ani omu se schimba in cealata casa, zodie..sau ce o fi...ca eu nu am priceput-o niciodata.

Fosta membra 9am.ro

660 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 00:34

De la: spyderom, la data 2009-05-11 22:16:27Nu prea, nush ce naiba nu se potrivesc.
Stie careva povestea aia cum ca dupa 30 de ani omu se schimba in cealata casa, zodie..sau ce o fi...ca eu nu am priceput-o niciodata.

O tipa , foarte pasionata de acest domeniu .....a incercat sa-mi explice de ce eu nu ma incadrez in trasaturile semnului meu ...am priceput ca dupa 30 ani (cica) sau chiar mai devreme(cazul meu) ,unii oameni trec sub influenta ascendentului ,se comporta ca atare si ... .....etc . Nu cunosc detalii ,dar tind sa cred ca este adevarat :)

areku

7604 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Mai 2009, ora 08:48

cred in zodiacul chinezesc...nu prea in horoscopul european...zodiacul chinezesc e foarte precis...descrie foarte bine personalitatea omului ( in linii mari)...dar.ca previziuni...nu le ascult decat pe cele anuale...in rest...nu cred...stiu ca mi s au potrivit multe....dar au existat si altfel de rezolvari...( odata mi a spus mama ca o sa ajung la doctor...ca o sa am o situatie grava ..bla bla bla...si e adev...m am taiat in cot...pana la os...si treasa ma duc la croitorie ..:))..un ac o atza si gata ...dar...nu m am dus...acum am o cicatrice frumoasa...si mareeeeeeeee....dar..culmea...arata de parca zici ca m am ars nu ca m am taiat ..).....

live your life so u have nothing to regret
areku

7604 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2009, ora 08:49

De la: areku, la data 2009-05-12 08:48:54cred in zodiacul chinezesc...nu prea in horoscopul european...zodiacul chinezesc e foarte precis...descrie foarte bine personalitatea omului ( in linii mari)...dar.ca previziuni...nu le ascult decat pe cele anuale...in rest...nu cred...stiu ca mi s au potrivit multe....dar au existat si altfel de rezolvari...( odata mi a spus mama ca o sa ajung la doctor...ca o sa am o situatie grava ..bla bla bla...si e adev...m am taiat in cot...pana la os...si treasa ma duc la croitorie ..:))..un ac o atza si gata ...dar...nu m am dus...acum am o cicatrice frumoasa...si mareeeeeeeee....dar..culmea...arata de parca zici ca m am ars nu ca m am taiat ..).....

xcomm_office

4949 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 08:58

Da, asa am auzit si eu questia cu ascendentul dupa 30 de ani...acum ce sa zic...inclin sa cred, insa inca nu sunt f.convins.

areku

7604 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2009, ora 09:25

De la: spyderom, la data 2009-05-12 08:58:59Da, asa am auzit si eu questia cu ascendentul dupa 30 de ani...acum ce sa zic...inclin sa cred, insa inca nu sunt f.convins.

asta nu stiu...

Fosta membra 9am.ro

660 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 11:41

De la: spyderom, la data 2009-05-12 08:58:59Da, asa am auzit si eu questia cu ascendentul dupa 30 de ani...acum ce sa zic...inclin sa cred, insa inca nu sunt f.convins.

Prietena mea cea mai buna cunoaste destul de bine alte doua persoane nascute in aceeasi zi cu mine. Acestia se aseamana destul de bine si descrierea lor coincide cu cea generala a zodiei (facuta prin reviste, net etc) .... la mine nu prea, si din ce mi-a spus fata si am vazut cu ochii mei ,eu nu prea am trasaturi comune cu respectivii. In concluzie ,tind sa cred ca de la ascendentul ala mi se trage ....altfel ar insemna ca trebuie sa dau vina pe maicamea ca si-a ales gresit ziua pentru cezariana

xcomm_office

4949 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 11:49

Mda, o sa mai incerc sa ma uit pe net cand am timp ref.la questia asta.

xcomm_office

4949 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 11:51

Pai cam ai dreptate, dupa 30 de ani si eu m-am schimbat, undeva trasaturile zodiei exista acolo...in fund , insa sunt schimbat cu aproape 180 de grade...haide, 90 ...si eram curios sa aud parerea cuiva care cat de cat se pricepe.

Fosta membra 9am.ro

660 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 11:59

Daca vrei parerea cuiva care se pricepe cat de cat...apeleaza la tani Urania

xcomm_office

4949 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 12:05

Da, da...sa apelezi tu la Urania...dupa ce trage la masea iese cu predictiile...iti dai seama ce mijto ai ies

areku

7604 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2009, ora 12:58

De la: andaa, la data 2009-05-12 11:41:55

Prietena mea cea mai buna cunoaste destul de bine alte doua persoane nascute in aceeasi zi cu mine. Acestia se aseamana destul de bine si descrierea lor coincide cu cea generala a zodiei (facuta prin reviste, net etc) .... la mine nu prea, si din ce mi-a spus fata si am vazut cu ochii mei ,eu nu prea am trasaturi comune cu respectivii. In concluzie ,tind sa cred ca de la ascendentul ala mi se trage ....altfel ar insemna ca trebuie sa dau vina pe maicamea ca si-a ales gresit ziua pentru cezariana

sau poate esti balantza,varsatoare sau in cel mai dragutz caz gemeni :P

linda

1592 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 12 Mai 2009, ora 15:21

treaba asta cu ascendentul mi s-a explicat si mie; am facut si investigatii si cica intra in functiune in jurul varstei de 25 28 de ani...

al meu este in zodia cea mai stresata, recalcitranta si bantuita de himere... scorpion

gelozia, razbunarea,reactiile instinctuale, tendinta de a exagera partile negative, ma caracterizeaza si astea...URAT!

imi placea mai mult zodia nativa: leul.

xcomm_office

4949 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 15:29

Adica esti un leu - scorpion???
Najpa

Fosta membra 9am.ro

391 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Mai 2009, ora 15:43

Eu cred mai de curand, de cand l-am descoperit pe cel Chinezesc, dupa ANUL NASTERII, caci cel European, dupa luna de nastere nu mi se potrivea in totalitate, sau altfel spus numa' pe jumatate - PESTI, cu ascendent in LEU
Insa cel Chinezesc, imi vine ca o manusa: DRAGON !!!

De la dragon imi luam eu TOATA forta

areku

7604 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2009, ora 16:25

De la: Simply_i, la data 2009-05-12 15:43:11Eu cred mai de curand, de cand l-am descoperit pe cel Chinezesc, dupa ANUL NASTERII, caci cel European, dupa luna de nastere nu mi se potrivea in totalitate, sau altfel spus numa' pe jumatate - PESTI, cu ascendent in LEU
Insa cel Chinezesc, imi vine ca o manusa: DRAGON !!!

De la dragon imi luam eu TOATA forta

off...app zod.chinezesc e si el pe luni...deci tu te ai nascut in anul dragonului (berbecului)...deci ai noroc ( dupa zicala prost sa fi noroc sa ai )....si esti in zodia...iepurelui (pestelui)...si daca deschizi matalutza frumusel zodiacu chinezesc o sa vezi in detaliu ce bine te caracterizeaza domnul urechiat

areku

7604 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2009, ora 16:30

eu de exemplu sunt un fel de anomalie a naturii..nu ca nu stiam asta ...m am nascut in anul sobolanului ...luna tigrului...si am ca ascendenti...un bou si un cal...( capricorn si gemeni).....oricum in final dupa lungi cautari...dupa ora minut secunda...cand am iesit ( prin cezariana) ...am descoperit ca sunt tigru rar...si deabea atunci m am regasit!!!!........ un mic tigru alb cu dungi negre...care inca mai incearca sa se refaca dupa ce inima i a fost zdrobita de un dragalas dragonel...

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 16:33

De la: areku, la data 2009-05-12 16:30:40eu de exemplu sunt un fel de anomalie a naturii..nu ca nu stiam asta ...m am nascut in anul sobolanului ...luna tigrului...si am ca ascendenti...un bou si un cal...( capricorn si gemeni).....oricum in final dupa lungi cautari...dupa ora minut secunda...cand am iesit ( prin cezariana) ...am descoperit ca sunt tigru rar...si deabea atunci m am regasit!!!!........ un mic tigru alb cu dungi negre...care inca mai incearca sa se refaca dupa ce inima i a fost zdrobita de un dragalas dragonel...

vai de capu meu, zici ca am venit de la gradina zoologica citindu'ti randurile
wtf

areku

7604 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2009, ora 16:35

poi greenie..ia baga si tu anul in care te ai nascut ;;)...oricum ...stiu momentan ca esti un mic sarpe(taur)

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 16:39

De la: areku, la data 2009-05-12 16:35:57poi greenie..ia baga si tu anul in care te ai nascut ;;)...oricum ...stiu momentan ca esti un mic sarpe(taur)

pai e simplu.
mai sunt si iepure pe langa asta, pt ca tin minte ca eram in clasa a 11 cand mi'a spus cineva de zodiacul chinezesc dupa an, si eram la ora de romana si incepusem sa rad ca o tampa imaginandu'mi o clasa de iepuroi cu urechile alea mari si codita in spate si cu labushele pe caietele de pe bancile facute special pt iepurasi m'am luat cu o absenta nemotivata!
ai dr.eq iepuroi ce mi'au facut!

areku

7604 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2009, ora 16:42

De la: Greenie, la data 2009-05-12 16:39:07
De la: areku, la data 2009-05-12 16:35:57poi greenie..ia baga si tu anul in care te ai nascut ;;)...oricum ...stiu momentan ca esti un mic sarpe(taur)

pai e simplu.
mai sunt si iepure pe langa asta, pt ca tin minte ca eram in clasa a 11 cand mi'a spus cineva de zodiacul chinezesc dupa an, si eram la ora de romana si incepusem sa rad ca o tampa imaginandu'mi o clasa de iepuroi cu urechile alea mari si codita in spate si cu labushele pe caietele de pe bancile facute special pt iepurasi m'am luat cu o absenta nemotivata!
ai dr.eq iepuroi ce mi'au facut!

te ai nascut in 87?

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 16:59

si legat de asta, mi'am adus aminte de un banc:
- sherpishoru in deshert ishi intreaba mamica "mami, mami, noi suntem venishoshi?"
- "suntem, de ce intrebi puishol?"
- "tocmai mi'am mushcat limbusha"

areku

7604 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2009, ora 17:00

De la: Greenie, la data 2009-05-12 16:59:21

- sherpishoru in deshert ishi intreaba mamica "mami, mami, noi suntem venishoshi?"

sa fac un topic ...cu bancuri despre sssserpi?:))

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 17:28

De la: areku, la data 2009-05-12 17:00:57
De la: Greenie, la data 2009-05-12 16:59:21

sa fac un topic ...cu bancuri despre sssserpi?:))

nu'i nevoie, ma sssssherpuiesc eu unde e nevoie...

chiar si iepureshe o pot face
(dar pt asta deja exista un topic special asa.. )

Fosta membra 9am.ro

660 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 22:06

De la: areku, la data 2009-05-12 16:30:40eu de exemplu sunt un fel de anomalie a naturii..nu ca nu stiam asta ...m am nascut in anul sobolanului ...luna tigrului...si am ca ascendenti...un bou si un cal...( capricorn si gemeni).....oricum in final dupa lungi cautari...dupa ora minut secunda...cand am iesit ( prin cezariana) ...am descoperit ca sunt tigru rar...si deabea atunci m am regasit!!!!........ un mic tigru alb cu dungi negre...care inca mai incearca sa se refaca dupa ce inima i a fost zdrobita de un dragalas dragonel...

cate animale

La mine este mult mai simplu. Tocmai am aflat ca in cel chinezesc sunt dupa an - iepure de foc , in luna iepurelui ...cu ascendent in sarpe :)))
Iar in cel european am combinatia pesti+gemeni ....care cica este una cam nefasta (legat de gemeni ,ai intuit bine intr-un mesaj de mai sus :D)

areku

7604 mesaje

Postat pe: 13 Mai 2009, ora 15:10

De la: andaa, la data 2009-05-12 22:06:17

cate animale

La mine este mult mai simplu. Tocmai am aflat ca in cel chinezesc sunt dupa an - iepure de foc , in luna iepurelui ...cu ascendent in sarpe :)))
Iar in cel european am combinatia pesti+gemeni ....care cica este una cam nefasta (legat de gemeni ,ai intuit bine intr-un mesaj de mai sus :D)

poi am numit cele mai inteligente si mai dulae...( si ciudate) dintre zodii..ca tot legat de inteligentza...puteam sa spun leu..doar ca leii sunt mai ..arogantzi..mandri..cu nasul pe sus ..

Fosta membra 9am.ro

35 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2009, ora 07:27

intr-un horoscop sunt date la fiecare zodie trasaturi generale.Nu trebuie sa o iei mot a mot,(cuvant cu cuvant-lb.franceza)Toti oamenii se nasc la fel,tabula rasa,educatia e primul factor care diferentiaza pe oameni,apoi mediul in care traiesc isi pune amprenta,traditia,obiceiurile zonei in care traieste,etc.Tb sa citim horoscopul ca pe ceva de domeniul divertismentului,uneori e chiar amuzant ce poate sa se scrie acolo...o zi buna la toata lumea.

d tataru
Fosta membra 9am.ro

244 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2009, ora 07:37

Este draguta parerea ta despre horoscop.Hermes Trismegistul considera ca tot ce se intampla in cer, se repeta cu exactitate pe pamant.Opinia lui este impartasita si de Isus Cristos, in rugaciunea clasica adresata lui Dumnezeu, in care apare:
"Precum in cer asa si pe pamant."Ceea ce se transmite acum prin horoscop, este ca joaca cu masinute a copiilor.Ne jucam, ne amuzam, dar horoscopul adevarat a fost confirmat de cateva fapte de viata interesante, ca sa va dau numai un exemplu, prevestirea nasterii lui Isus Cristos, care s-a facut de catre magii de la rasarit (preotii persani), dupa citirea semnelor ceresti.

Pagini: 1 2 3 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CINE CREDE IN HOROSCOP
Mergi la: