back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce te intereseaza pe tine ???

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

382 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 16:07

bagamiash ... s-a dus draq mesajul tre sa il rescriu ...

ce ma intereseaza pe mine ??? in primul rand sa nu te interesezi de mine ... ... aseaaaaa...

ce ma mai intereseaza pe mine ???
ma intereseaza ce draq sa mai mananc ... rahaturile astea de import deaja m-or scarbit ... plasticuri ...
ma intereseaza locuri frumoase de vizitat in romania ... daramaturile de dincolo nu ma intereseaza ...
ma intereseaza cum sa ma las de fumat ... al draq tigara ... " a pus mana pe mine"
ma mai intereseaza cand vine sfarsitul lumii ... poate aflu si reusesc sa ma feresc de el ...

astea sunt mai urgente ...

Raporteaza abuz de limbaj
Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 19:03

asa si?

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 19:04

pe tine ce te intereseaza, ce anume ma intereseaza pe mine ?!?

Fosta membra 9am.ro

382 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 19:05

De la: Greenie, la data 2009-05-09 19:04:11pe tine ce te intereseaza, ce anume ma intereseaza pe mine ?!?

poate gasim rezolvare ...

adi3

716 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 10 Mai 2009, ora 01:53

ma intereseaza doar automobilele....restul e rahat...

david...romantic incurabil
Fosta membra 9am.ro

244 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 06:23

Va purtati ca niste copii razgaiati.

adi3

716 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 11 Mai 2009, ora 17:54

si ce...ma lasi....

david...romantic incurabil
areku

7604 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Mai 2009, ora 19:09

oricum o tentativa buna de a mai schimba subiectul..si de a mai da deoparte frustratii

live your life so u have nothing to regret
No_Name0

76 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 19:19

De la: hypa, la data 2009-05-09 16:07:58bagamiash ... s-a dus draq mesajul tre sa il rescriu ...

ce ma intereseaza pe mine ??? in primul rand sa nu te interesezi de mine ... ... aseaaaaa...

ma intereseaza ce draq sa mai mananc ... rahaturile astea de import deaja m-or scarbit ... plasticuri ...
ma intereseaza locuri frumoase de vizitat in romania ... daramaturile de dincolo nu ma intereseaza ...
ma intereseaza cum sa ma las de fumat ... al draq tigara ... " a pus mana pe mine"
ma mai intereseaza cand vine sfarsitul lumii ... poate aflu si reusesc sa ma feresc de el ...

=======
2 cai frumosi sau 6 cai?
=======
Un forum sau un chat?
=======
Pi*da pute a peste sau pestele a pruna?
=======
Oul sau gaina?De ce nu Icrele sau pesti?
=======
femeie sau barbat
=======
Orisice subiect incepem tot la caterinca ajungem.
=======
Concluzia?.............O tragem tot noi.

Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2009, ora 00:09

De la: No_Name, la data 2009-05-12 19:19:37
De la: hypa, la data 2009-05-09 16:07:58bagamiash ... s-a dus draq mesajul tre sa il rescriu ...

=======
2 cai frumosi sau 6 cai?
=======
Un forum sau un chat?
=======
Pi*da pute a peste sau pestele a pruna?
=======
Oul sau gaina?De ce nu Icrele sau pesti?
=======
femeie sau barbat
=======
Orisice subiect incepem tot la caterinca ajungem.
=======
Concluzia?.............O tragem tot noi.

Las' ca am vazut eu ce subiecte ai inceput matale, meriti nickul @no_brain pt ele .

Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
Fosta membra 9am.ro

244 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2009, ora 07:48

Sa-mi sopui si mie cand treceti de adolescenta asta pe care o risipiti pe nimicuri.

Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 24 Mai 2009, ora 10:06

De la: yuppy001770, la data 2009-05-14 07:48:25Sa-mi sopui si mie cand treceti de adolescenta asta pe care o risipiti pe nimicuri.

Probabil cand o sa inveti matale gramatica, maturule...

Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
Fosta membra 9am.ro

244 mesaje
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 22:33

Gramatica stiu oricum mai multa ca tine, dar scriind in graba se intampla sa adaug prin atingere si alte litere.Daca la atat se reduce critica ta, iti multumesc.Totusi de ce incerci sa fii rautacios/oasa?

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 24 Mai 2009, ora 22:37

De la: yuppy001770, la data 2009-05-24 22:33:21Gramatica stiu oricum mai multa ca tine, dar scriind in graba se intampla sa adaug prin atingere si alte litere.Daca la atat se reduce critica ta, iti multumesc.Totusi de ce incerci sa fii rautacios/oasa?

Hmm...nu ti-as dori sa ii incapi in maini, ca inca nu stii ce inseamna sa fie rautacios!!!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
Fosta membra 9am.ro

244 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 07:55

Nu exista oameni rai, decat prieteni rataciti.O alta definitie a raului este ca oamenii nu sunt rai, ci doar supusi intereselor lor.

Fosta membra 9am.ro

312 mesaje
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 20:17

De la: yuppy001770, la data 2009-05-25 07:55:20Nu exista oameni rai, decat prieteni rataciti.O alta definitie a raului este ca oamenii nu sunt rai, ci doar supusi intereselor lor.

....cateodata ma simt de parca as citi postarile unui "mare maestru"...relaxeaza-te, si incearca sa filozofezi mai putin, in acest fel nu vei mai fi luat/a peste picior

Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2009, ora 00:18

De la: yuppy001770, la data 2009-05-24 22:33:21Gramatica stiu oricum mai multa ca tine, dar scriind in graba se intampla sa adaug prin atingere si alte litere.Daca la atat se reduce critica ta, iti multumesc.Totusi de ce incerci sa fii rautacios/oasa?

Nu era vb despre "sopui" ci despre o greseala de sintaxa, dar lasa ca ar insemna sa fiu prea strict. Astea sunt greseli frecvente (desigur si eu mai gresesc) si nici nu suntem la vreun cenaclu literar. Sorry my bad, sound : ass spanking .
Critica... interpretezi gresit nenea @Vanghelie! Mesajul a fost creat cu scopul de a verifica daca iti sare sau nu mujdeiul. Ma rog... barely passed. Insa nenea @Vanghelie, afirmatii precum : "Gramatica stiu oricum mai multa ca tine" nu se fac asa usor... cat de sigur esti pe tine de faci astfel de afirmatii ?!
Totusi, daca vrei o mica monstra de critica, incearca sa raspunzi la topicul "Cum sa scapi de durerea provocata de marea dragoste care tocmai te-a parasit?"

Fosta membra 9am.ro

244 mesaje
Postat pe: 27 Mai 2009, ora 08:11

Dragut subiectul.Iubesti sau nu.Restul nu mai are importanta.

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2009, ora 16:45

De la: DMark, la data 2009-05-27 00:18:10

Nu era vb despre "sopui" ci despre o greseala de sintaxa, dar lasa ca ar insemna sa fiu prea strict. Astea sunt greseli frecvente (desigur si eu mai gresesc) si nici nu suntem la vreun cenaclu literar. Sorry my bad, sound : ass spanking .
Critica... interpretezi gresit nenea @Vanghelie! Mesajul a fost creat cu scopul de a verifica daca iti sare sau nu mujdeiul. Ma rog... barely passed. Insa nenea @Vanghelie, afirmatii precum : "Gramatica stiu oricum mai multa ca tine" nu se fac asa usor... cat de sigur esti pe tine de faci astfel de afirmatii ?!
Totusi, daca vrei o mica monstra de critica, incearca sa raspunzi la topicul "Cum sa scapi de durerea provocata de marea dragoste care tocmai te-a parasit?"

Uuuu!...

P.S. Stai si tu mai mult pe forum, ca ti se simte lipsa!

Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 18:40

De la: yuppy001770, la data 2009-05-27 08:11:26Dragut subiectul.Iubesti sau nu.Restul nu mai are importanta.

Hmmmm... eviti sa raspunzi ai ?! Ma rog, si evitarea poate constitui un raspuns... e o alegere buna pt un om pus in dificultate... oricum mai bine asa decat sa fi venit cu cine stie ce scuze patetice .

Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 18:45

De la: yuppy001770, la data 2009-05-25 07:55:20Nu exista oameni rai, decat prieteni rataciti.O alta definitie a raului este ca oamenii nu sunt rai, ci doar supusi intereselor lor.

Tu chiar crezi in ceea ce ai scris aici sau ai postat fiindca "suna frumos" ?!

Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 18:46

De la: daria_ta, la data 2009-05-27 16:45:01
De la: DMark, la data 2009-05-27 00:18:10

Uuuu!...

P.S. Stai si tu mai mult pe forum, ca ti se simte lipsa!

Dificil cu programul actual...

Fosta membra 9am.ro

244 mesaje
Postat pe: 28 Mai 2009, ora 20:59

Nu am nimic impotriva lui vanghelie, dar numele meu este vanghele.Nu imi propun sa intru in disputa cu absolut nimeni asa ca iti las bucuria victoriei.Greseala cea mai mare pe care am facut-o, este alta.Totusi, tin sa iti multumesc pentru atentionarile facute.

Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 21:21

De la: yuppy001770, la data 2009-05-28 20:59:23Nu am nimic impotriva lui vanghelie, dar numele meu este vanghele.Nu imi propun sa intru in disputa cu absolut nimeni asa ca iti las bucuria victoriei.Greseala cea mai mare pe care am facut-o, este alta.Totusi, tin sa iti multumesc pentru atentionarile facute.

Disputa, victorie ?! am adaugat un gram de seriozitate si asta e ceea ce a iesit. Acum nu te supara pe un "prieten ratacit", sunt atat de ratacit ca nici nu stiu unde ma aflu, de fapt cine sunt ?! auzi dar tu cine esti ?!

p.s. ai grija ca evitarea asta poate fi interpretata in mai multe feluri : 1 maturitate 2 lasitate si altele, tu esti la limita in partea de maturitate, sper ca o sa mai avem astfel de discutii pe viitor .

Fosta membra 9am.ro

244 mesaje
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 08:09

A adauga sau a scoate, poate fi o definitie a capriciului.In numele unui joc pot fi mereu schimbator, atunci cand ar trebui sa am de fiecare data un tarm de la care sa plec spre larg si sa ma intorc de acolo.Vrei sa stii cine sunt?Nu-ti pot oferi decat niste definitii subiective.Sunt paznicul portilor.Daca vrei sa sune mai frumos, pot spune agent de paza.Este ca si cum ai pune putina apa de colonie pe niste flori de plastic ca sa miroasa mai frumos.In artele martiale a evita loviturile adversarului, nu reprezinta o dovada de lasitate.Gestul se numeste eschiva sau parada, depinde de anumite amanunte adaugate in plus sau de lipsa lor.Lasitatea dupa Dictionar, inseamna lipsa de curaj,de demnitate, fricos.Ca sa respect definitia ar trebui sa existe o miza, un razboi, un individ salbatic care te pandeste noaptea cu maciuca sau cu ascutisul vorbelor taioase, daca nu exista cele spirituale.Aceasta ar schimba insa locul unde se duce confruntarea, coltul de strada transformandu-se, in mintea fiecaruia.Si iarasi o confruntare trebuie sa posede o miza.Pentru ce?Pentru cine?Sa dovedesti ce?Sa obtii aplauzele cui?Fiind la limita dintre viata si eternitate, nu-mi propun sa devin leaderul spiritual al nimanui.Nu trebuie sa ma lupt pentru mana unei Doamne, pentru un favor, pentru placerea de a sta pe un mobilier de sedere stralucitor, in fata carora altii vin si ingenuncheaza.Adevarata confruntare nu o duc cu oamenii ci cu timpul.Iarta-ma daca generalizez sau am sa spun o tampenie, dar viata ne invata cum sa supravietuim in timp.Uneori chiar dupa ce nu mai suntem.La examenul acesta cade majoritatea oamenilor.Ti-am oferit o cantitate generoasa de text ca sa stralucesti si te salut cu vechiul salut al egiptenilor : Sa ai viata.
Si invata taina cuvintelor.Nu semnificatia lor, ci cum sa le folosesti.

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2009, ora 19:57

De la: yuppy001770, la data 2009-05-29 08:09:33A adauga sau a scoate, poate fi o definitie a capriciului.In numele unui joc pot fi mereu schimbator, atunci cand ar trebui sa am de fiecare data un tarm de la care sa plec spre larg si sa ma intorc de acolo.Vrei sa stii cine sunt?Nu-ti pot oferi decat niste definitii subiective.Sunt paznicul portilor.Daca vrei sa sune mai frumos, pot spune agent de paza.Este ca si cum ai pune putina apa de colonie pe niste flori de plastic ca sa miroasa mai frumos.In artele martiale a evita loviturile adversarului, nu reprezinta o dovada de lasitate.Gestul se numeste eschiva sau parada, depinde de anumite amanunte adaugate in plus sau de lipsa lor.Lasitatea dupa Dictionar, inseamna lipsa de curaj,de demnitate, fricos.Ca sa respect definitia ar trebui sa existe o miza, un razboi, un individ salbatic care te pandeste noaptea cu maciuca sau cu ascutisul vorbelor taioase, daca nu exista cele spirituale.Aceasta ar schimba insa locul unde se duce confruntarea, coltul de strada transformandu-se, in mintea fiecaruia.Si iarasi o confruntare trebuie sa posede o miza.Pentru ce?Pentru cine?Sa dovedesti ce?Sa obtii aplauzele cui?Fiind la limita dintre viata si eternitate, nu-mi propun sa devin leaderul spiritual al nimanui.Nu trebuie sa ma lupt pentru mana unei Doamne, pentru un favor, pentru placerea de a sta pe un mobilier de sedere stralucitor, in fata carora altii vin si ingenuncheaza.Adevarata confruntare nu o duc cu oamenii ci cu timpul.Iarta-ma daca generalizez sau am sa spun o tampenie, dar viata ne invata cum sa supravietuim in timp.Uneori chiar dupa ce nu mai suntem.La examenul acesta cade majoritatea oamenilor.Ti-am oferit o cantitate generoasa de text ca sa stralucesti si te salut cu vechiul salut al egiptenilor : Sa ai viata.

Impresionante cuvinte!...Pt prima oara am simtit nevoia sa iti vizualizez profilul si nu am descoperit nimic...de fapt nu spui nimic despre tine...iar ceea ce ai scris acum...parca nu se potriveste cu vechiul stil...Sincer...sunt derutata...prea matur ceea ce ai scris, prea sofisticat si prea pretentios, chiar pt dorinta de a-l impresiona pe DMark (chiar daca nu vei recunoaste acest lucru )!

Uite un citat care m-a impresionat in mod deosebit:"Fiind la limita dintre viata si eternitate, nu-mi propun sa devin leaderul spiritual al nimanui." De ce spun asta? Pt ca poate avea doua intelesuri:
1.fie ai o varsta care te apropie de "eternitate",lucru greu de crezut;
2.fie ai spus-o la modul in care vrei sa dovedesti (cui?) ca esti detasat de problemele noastre, ale celor "comuni"...
De fapt fiecare fraza a ta ar putea avea mai multe intelesuri, depinde de cine le citeste, de cat de atent citeste, de starea pe care o are in momentul respectiv...Hmm...ceva e in neregula...Si scrisul...e fara greseala!
Si inca un lucru care mi-a placut..."sunt paznicul portilor..."...de fapt mi-a placut tot, recunosc!

Cred ca nu am mai scris atat de mult, de cand am incercat sa ii raspund lui DMark pe topicul cu gay-ii, dar atunci nu mi s-a transmis!

Fosta membra 9am.ro

244 mesaje
Postat pe: 30 Mai 2009, ora 08:18

Incep prin a nu recunoaste, ai dreptate.De ce trebuie sa il impresionez pe DMark? Ca sa impresionezi pe cineva, trebuie sa te transformi intr-un miracol.Dar asta ar scadea valoarea celuilalt.Lumina este facuta ca sa ne miscam prin ea, nu sa ne orbeasca.Daca devine prea puternica, se transforma pentru noi in intuneric si atunci ne dam seama mai mult de prezenta noastra decat de a celorlalti.Simti degetele care iti mangaie fata si stii ca degetele sunt ale tale, pentru ca poarta in ele, imaginea fetei tale.Simti celelalte prezente, ca o neliniste, ca un semn de intrebare.Esti o pasare care zbori in inalt si tremurul vantului de pe aripile tale, pare o fiinta fara chip.Este ea prietenoasa? Sau se poate transforma intr-o gura flamanda care poate musca din propria ta vulnerabilitate?
Profilul fiecarui om, se regaseste in propriile lui cuvinte. Acolo se ascunde mirosul fiarei, sau gingasia de roze a insusirilor sale.
Varsta ma apropie de eternitate si eu ma gasesc pelerin in fata acestei porti, in dubla ipostaza de pazitor profan si de calator catre imensitate.
Iti multumesc pentru cuvintele tale.Fara intentia de a-mi face reclama, pentru ca nu am nevoie de aceasta, te invit pentru o clipa sau cat vrei tu, in lumea mea.Intra pe vanghelis008.wordpress.com si plimba-te in gradina mea cu flori.Nu-ti cer decat o singura favoare.Indiferent daca iti va place sau nu, povesteste.Atat.Pentru ca uneori, cuvintele noastre se transforma in povesti, cantec sau legenda.Este cantecul de lebada care ramane, ca o chemare de dragoste in sufletele oamenilor.

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 30 Mai 2009, ora 08:49

De la: yuppy001770, la data 2009-05-30 08:18:11Incep prin a nu recunoaste, ai dreptate.De ce trebuie sa il impresionez pe DMark? Ca sa impresionezi pe cineva, trebuie sa te transformi intr-un miracol.Dar asta ar scadea valoarea celuilalt.Lumina este facuta ca sa ne miscam prin ea, nu sa ne orbeasca.Daca devine prea puternica, se transforma pentru noi in intuneric si atunci ne dam seama mai mult de prezenta noastra decat de a celorlalti.Simti degetele care iti mangaie fata si stii ca degetele sunt ale tale, pentru ca poarta in ele, imaginea fetei tale.Simti celelalte prezente, ca o neliniste, ca un semn de intrebare.Esti o pasare care zbori in inalt si tremurul vantului de pe aripile tale, pare o fiinta fara chip.Este ea prietenoasa? Sau se poate transforma intr-o gura flamanda care poate musca din propria ta vulnerabilitate?
Profilul fiecarui om, se regaseste in propriile lui cuvinte. Acolo se ascunde mirosul fiarei, sau gingasia de roze a insusirilor sale.
Varsta ma apropie de eternitate si eu ma gasesc pelerin in fata acestei porti, in dubla ipostaza de pazitor profan si de calator catre imensitate.
Iti multumesc pentru cuvintele tale.Fara intentia de a-mi face reclama, pentru ca nu am nevoie de aceasta, te invit pentru o clipa sau cat vrei tu, in lumea mea.Intra pe vanghelis008.wordpress.com si plimba-te in gradina mea cu flori.Nu-ti cer decat o singura favoare.Indiferent daca iti va place sau nu, povesteste.Atat.Pentru ca uneori, cuvintele noastre se transforma in povesti, cantec sau legenda.Este cantecul de lebada care ramane, ca o chemare de dragoste in sufletele oamenilor.

Buna dimineata!
Din nou...impresionant si...impresionata! De ce nu postezi pe topicul cu compuneri?...Vei zice, probabil, ca nu ai scris o "compunere", ca nu asta e scopul...Si totusi...macar asa, de amorul artei!...

"Profilul fiecarui om, se regaseste in propriile lui cuvinte. Acolo se ascunde mirosul fiarei, sau gingasia de roze a insusirilor sale." ...Si atunci, pt ca e adevarul curat in aceste cuvinte, de ce pana acum nu am gasit nimic din ceea ce-cu placuta surprindere-se observa de la penultimul mesaj incoace?!...

"Varsta ma apropie de eternitate si eu ma gasesc pelerin in fata acestei porti, in dubla ipostaza de pazitor profan si de calator catre imensitate."...Exceptionala descriere a maturitatii, cel putin...pt ca tot nu cred ca ai o varsta inaintata! De ce?!...Nu stiu!

"...plimba-te in gradina mea cu flori.Nu-ti cer decat o singura favoare.Indiferent daca iti va place sau nu, povesteste.Atat.Pentru ca uneori, cuvintele noastre se transforma in povesti, cantec sau legenda.Este cantecul de lebada care ramane, ca o chemare de dragoste in sufletele oamenilor.[/quote]"
Uite, promit ca am s-o fac! Dar...nu voi spune nimic, nimanui! Indiferent ce voi gasi, indiferent daca imi va placea sau nu, voi pastra pt mine! Si stii de ce? Pt ca finalul a ceea ce ai scris e prea trist...nu imi place cantecul de lebada...e cantecul mortii...iar eu sunt o fire vesela si plina de viata!

Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 00:55

De la: daria_ta, la data 2009-05-29 19:57:15
De la: yuppy001770, la data 2009-05-29 08:09:33A adauga sau a scoate, poate fi o definitie a capriciului.In numele unui joc pot fi mereu schimbator, atunci cand ar trebui sa am de fiecare data un tarm de la care sa plec spre larg si sa ma intorc de acolo.Vrei sa stii cine sunt?Nu-ti pot oferi decat niste definitii subiective.Sunt paznicul portilor.Daca vrei sa sune mai frumos, pot spune agent de paza.Este ca si cum ai pune putina apa de colonie pe niste flori de plastic ca sa miroasa mai frumos.In artele martiale a evita loviturile adversarului, nu reprezinta o dovada de lasitate.Gestul se numeste eschiva sau parada, depinde de anumite amanunte adaugate in plus sau de lipsa lor.Lasitatea dupa Dictionar, inseamna lipsa de curaj,de demnitate, fricos.Ca sa respect definitia ar trebui sa existe o miza, un razboi, un individ salbatic care te pandeste noaptea cu maciuca sau cu ascutisul vorbelor taioase, daca nu exista cele spirituale.Aceasta ar schimba insa locul unde se duce confruntarea, coltul de strada transformandu-se, in mintea fiecaruia.Si iarasi o confruntare trebuie sa posede o miza.Pentru ce?Pentru cine?Sa dovedesti ce?Sa obtii aplauzele cui?Fiind la limita dintre viata si eternitate, nu-mi propun sa devin leaderul spiritual al nimanui.Nu trebuie sa ma lupt pentru mana unei Doamne, pentru un favor, pentru placerea de a sta pe un mobilier de sedere stralucitor, in fata carora altii vin si ingenuncheaza.Adevarata confruntare nu o duc cu oamenii ci cu timpul.Iarta-ma daca generalizez sau am sa spun o tampenie, dar viata ne invata cum sa supravietuim in timp.Uneori chiar dupa ce nu mai suntem.La examenul acesta cade majoritatea oamenilor.Ti-am oferit o cantitate generoasa de text ca sa stralucesti si te salut cu vechiul salut al egiptenilor : Sa ai viata.

Impresionante cuvinte!...Pt prima oara am simtit nevoia sa iti vizualizez profilul si nu am descoperit nimic...de fapt nu spui nimic despre tine...iar ceea ce ai scris acum...parca nu se potriveste cu vechiul stil...Sincer...sunt derutata...prea matur ceea ce ai scris, prea sofisticat si prea pretentios, chiar pt dorinta de a-l impresiona pe DMark (chiar daca nu vei recunoaste acest lucru )!

Uite un citat care m-a impresionat in mod deosebit:"Fiind la limita dintre viata si eternitate, nu-mi propun sa devin leaderul spiritual al nimanui." De ce spun asta? Pt ca poate avea doua intelesuri:
1.fie ai o varsta care te apropie de "eternitate",lucru greu de crezut;
2.fie ai spus-o la modul in care vrei sa dovedesti (cui?) ca esti detasat de problemele noastre, ale celor "comuni"...
De fapt fiecare fraza a ta ar putea avea mai multe intelesuri, depinde de cine le citeste, de cat de atent citeste, de starea pe care o are in momentul respectiv...Hmm...ceva e in neregula...Si scrisul...e fara greseala!
Si inca un lucru care mi-a placut..."sunt paznicul portilor..."...de fapt mi-a placut tot, recunosc!

Cred ca nu am mai scris atat de mult, de cand am incercat sa ii raspund lui DMark pe topicul cu gay-ii, dar atunci nu mi s-a transmis!

Ce pot sa zic, foarte frumos, stilul folosit si figurile de stil... in rest... IPOCRIZIE cat cuprinde si exact ce ma intereseaza pe mine adica esenta mesajului. Aaaaaaaa... din cand in cand as vrea sa ma mai insel si eu in privinta oamenilor macar asa sa nu-mi iau nasul la purtare si sa am si eu pretentii de zeu ca idiotul asta de @Vanghelie (esti un bun exemplu ).
Bai asta! daca tot tii sa nu impresionezi pe nimeni la ce plm (placerea mea) ai mai scris un mesaj asa "smeker", serios, ai fi putut foarte usor sa folosesti o expresie care sa rezume tot ceea ce ai scris. Uite una aici : "tu esti alpha si omega" sau "tu esti inger si demon" uu uu stai ca ma stiu una "tu esti totul si NIMIC" (incercam sa insistam pe "NIMIC") "inceputul si sfarsitul"...
Ce zici @daria_ta ce am scris mai sus raspunde la 1) si 2)... Nu stiu cum dracu au unii talentul asta sa o dea in bara pe ultima 100 de metrii... cat p'aci sa zic : uite domne ca m-am inselat, omul chiar spune ceva nu doar insira vorbe filozofice si povesti de adormit copiii... aaaaaaa si doar am zis sa nu mai folosesc autoconvingerea pe mine... auzi la el "taina cuvintelor", "semnificatia lor" cat tupeu de la un idiot care incearca sa fenteze lumea cu expresii frumoase... mama ei de demagogie...

Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 01:00

De la: daria_ta, la data 2009-05-30 08:49:09
De la: yuppy001770, la data 2009-05-30 08:18:11Incep prin a nu recunoaste, ai dreptate.De ce trebuie sa il impresionez pe DMark? Ca sa impresionezi pe cineva, trebuie sa te transformi intr-un miracol.Dar asta ar scadea valoarea celuilalt.Lumina este facuta ca sa ne miscam prin ea, nu sa ne orbeasca.Daca devine prea puternica, se transforma pentru noi in intuneric si atunci ne dam seama mai mult de prezenta noastra decat de a celorlalti.Simti degetele care iti mangaie fata si stii ca degetele sunt ale tale, pentru ca poarta in ele, imaginea fetei tale.Simti celelalte prezente, ca o neliniste, ca un semn de intrebare.Esti o pasare care zbori in inalt si tremurul vantului de pe aripile tale, pare o fiinta fara chip.Este ea prietenoasa? Sau se poate transforma intr-o gura flamanda care poate musca din propria ta vulnerabilitate?

Buna dimineata!
Din nou...impresionant si...impresionata! De ce nu postezi pe topicul cu compuneri?...Vei zice, probabil, ca nu ai scris o "compunere", ca nu asta e scopul...Si totusi...macar asa, de amorul artei!...

"Profilul fiecarui om, se regaseste in propriile lui cuvinte. Acolo se ascunde mirosul fiarei, sau gingasia de roze a insusirilor sale." ...Si atunci, pt ca e adevarul curat in aceste cuvinte, de ce pana acum nu am gasit nimic din ceea ce-cu placuta surprindere-se observa de la penultimul mesaj incoace?!...

"Varsta ma apropie de eternitate si eu ma gasesc pelerin in fata acestei porti, in dubla ipostaza de pazitor profan si de calator catre imensitate."...Exceptionala descriere a maturitatii, cel putin...pt ca tot nu cred ca ai o varsta inaintata! De ce?!...Nu stiu!

"...plimba-te in gradina mea cu flori.Nu-ti cer decat o singura favoare.Indiferent daca iti va place sau nu, povesteste.Atat.Pentru ca uneori, cuvintele noastre se transforma in povesti, cantec sau legenda.Este cantecul de lebada care ramane, ca o chemare de dragoste in sufletele oamenilor.
"
Uite, promit ca am s-o fac! Dar...nu voi spune nimic, nimanui! Indiferent ce voi gasi, indiferent daca imi va placea sau nu, voi pastra pt mine! Si stii de ce? Pt ca finalul a ceea ce ai scris e prea trist...nu imi place cantecul de lebada...e cantecul mortii...iar eu sunt o fire vesela si plina de viata!

[/quote]
"pt ca tot nu cred ca ai o varsta inaintata! De ce?!...Nu stiu!"
Oricat de mult incerci sa maschezi ipocrizia cu ajutorul artei cuvantului un om mai calit se prinde. Pana si marii demagogi sunt nevoiti sa adauge un procent maricel de adevar ca sa mearga demagogia cum trebuie. Cateodata calitatea de a incerca sa vezi binele din oameni functioneaza in defavoarea noastra, vorbesc prostii nu cateodata ci de cele mai multe ori si daca mai esti si admirator de arta literara...

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ce te intereseaza pe tine ???
Mergi la: