back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce te intereseaza pe tine ???

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 18:35

De la: DMark, la data 2009-06-02 00:55:16
De la: daria_ta, la data 2009-05-29 19:57:15

Ce zici @daria_ta ce am scris mai sus raspunde la 1) si 2)... Nu stiu cum dracu au unii talentul asta sa o dea in bara pe ultima 100 de metrii... cat p'aci sa zic : uite domne ca m-am inselat, omul chiar spune ceva nu doar insira vorbe filozofice si povesti de adormit copiii... aaaaaaa si doar am zis sa nu mai folosesc autoconvingerea pe mine... auzi la el "taina cuvintelor", "semnificatia lor" cat tupeu de la un idiot care incearca sa fenteze lumea cu expresii frumoase... mama ei de demagogie...

Off...DMark...e pt prima oara cand nu stiu ce sa cred, sincer...
Descopar doua persoane diferite in acelasi om, nu stiu...poate ma insel, n-ar fi prima oara, asa ca...ma abtin de la orice comentariu!

Raporteaza abuz de limbaj
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 18:41

De la: daria_ta, la data 2009-06-02 18:35:23

Ce zici @daria_ta ce am scris mai sus raspunde la 1) si 2)... Nu stiu cum dracu au unii talentul asta sa o dea in bara pe ultima 100 de metrii... cat p'aci sa zic : uite domne ca m-am inselat, omul chiar spune ceva nu doar insira vorbe filozofice si povesti de adormit copiii... aaaaaaa si doar am zis sa nu mai folosesc autoconvingerea pe mine... auzi la el "taina cuvintelor", "semnificatia lor" cat tupeu de la un idiot care incearca sa fenteze lumea cu expresii frumoase... mama ei de demagogie...

Descopar doua persoane diferite in acelasi om, nu stiu...poate ma insel, n-ar fi prima oara, asa ca...ma abtin de la orice comentariu!

un pokemon si un negru cu chiloti cu tribale

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 18:46

De la: Haps, la data 2009-06-02 18:41:51

Vezi daca te grabesti? Ai dat-o in bara!...
Daca raspundea DMark, stia ca atunci cand spun ca descopar doua persoane diferite in acelasi om, nu la el ma refer!...

Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 19:07

De la: daria_ta, la data 2009-06-02 18:46:51
De la: Haps, la data 2009-06-02 18:41:51

Vezi daca te grabesti? Ai dat-o in bara!...
Daca raspundea DMark, stia ca atunci cand spun ca descopar doua persoane diferite in acelasi om, nu la el ma refer!...

Omul nu s-a multumit cu faptul ca l-am facut matur, de unde reiese ca eu as fi imatur, a trebuit sa vina cu pretentii de zeu. Daca s-ar fi rezumat la "Subiect liber cea mai frumoasa compunere", "Poezie" si "Citate interesante" nu ar fi avut nimeni nimic cu el... Fara sa o mai lungesc e genul de persoana care are o impresie buna despre el, el considera ca face un lucru bun pt ceilalti, ca are o cauza nobila si genul asta de persoane sunt usor predispuse la ipocrizie.
Ce pot sa zic admirabil, un om cu suflet nobil care se naste o data la 1000 de ani... Ma rog... previzibile educatia, mediul in care a trait si caracterul care au dus la aceasta cauza nobila a lui... La fel de previzibil este ca daca se ia cineva de "darurile" lui o sa reactioneze urat, la fel de previzibil este ca cel care se ia de darurile lui este un needucat si tot la fel de previzibil este ca atunci cand este respins o sa paraseasca scena (din cauza ca este un geniu neinteles, logic). Este tipic pt ipocriti ca atunci cand intrii putin mai tare in ei sa caute motive pt a fenta/evita si faptul ca nu reusesc sa fenteze/evite duce inevitabil la plecarea lor din cauza ca ,desigur, sunt genii neintelese...
A da, era sa uit... daca vrei sa spui ceva, sa ma contrazici sau orice ar fi, spune!!! Sper ca nu te feresti sa spui ce gandesti din cauza a nu stiu ce motive stupide, asta ar inseamna nerespect fata de mine si de dicutiile serioase care le-am avut pana acum .

Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2009, ora 18:10

De la: DMark, la data 2009-06-09 19:07:39
De la: daria_ta, la data 2009-06-02 18:46:51

A da, era sa uit... daca vrei sa spui ceva, sa ma contrazici sau orice ar fi, spune!!! Sper ca nu te feresti sa spui ce gandesti din cauza a nu stiu ce motive stupide, asta ar inseamna nerespect fata de mine si de dicutiile serioase care le-am avut pana acum .

DMark, eu niciodata nu m-am ferit de a spune ce gandesc, chiar daca am pierdut din cauza asta. Nu exista motive pt care sa incep tocmai acum sa ma ascund dupa deget, dar in ceea ce priveste persoana in cauza, efectiv sunt derutata! Adevarul este ca inclin sa iti dau dreptate, dar numai partial, atata timp cat nu stiu nimic real despre omul acesta,nu pot judeca doar dupa ceea ce a scris sau dupa reactii...Eu fac legatura intotdeauna intre varsta fizica a omului si atitudine, numai asa pot intelege si forma o parere, oricum subiectiva, dar in conditiile in care nu stiu nimic...iar reactiile sunt diferite, surprinzatoare...derutante...ce sa spun?!...
Uite, chiar fata de tine am rezerve vis-a-vis de varsta declarata! Mi se pare ca ai o gandire si o atitudine de om mult mai matur, si atunci?!...Tu stii ca am mai spus asta, asa ca sper sa fii convins de sinceritatea mea in cele de mai sus!

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ce te intereseaza pe tine ???
Mergi la: