back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Mare problema/"belea" pt femei !!!

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

47 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 11:12

Nu stiu de ce-ti pui asemenea problema, sau esti unul din aia, daca nu-ti plac femeile atunci cumpara-ti funie si sapun, inseamna ca nu ai mama care sa te invete ce-i femeia, cea care ti-a dat viata, te-a sters la c.ur, te-a crescut, etc. Te dai foarte grozav, probabil atata-i de tine, atata-ti poate mansarda...

sparky

6 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 11:59

De la: Romeo86, la data 2009-01-22 22:10:30Acest topic se adreseaza barbatilor, sau baietilor care inca nu sunt barbati,iar pe fete le rog sa se abtina .Ma gandeam asa intr-o zi: ce ar fi daca toti ne-am face gay, pe de-o parte sa demonstram ceva si pe de alta parte cred ca sigur ne-am putea intelege de minune; ganditi-va am putea bea mult, am putea injura cand am vrea, am putea merge la cumparaturi impreuna si multe alte activitati pe care cu o femie pur si simplu iti este frica sa incerci.
Ce credeti ca s-ar intampla cu lumea asta? Nimic, sau pur si simplu patronii de vibratoare vor rade cu gura pana la urechi?
Hai cu parerile !!!

mai prietenilor romeo a spus sa ne imaginam cum ar fi lumea fara muieri,e ca un joculetz,nu inteleg de ce il atacati cu totii pe om,ca a venit doar cu o idee interesanta zic eu..
PEACE

Raporteaza abuz de limbaj
e_militaru

533 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 12:03

trebuie sa fii sanatos rau ca sa poti sa pui intrebarea asta, si inca pe un forum...auzi bai nene..."ce s-ar intampla daca am fi cu totii gay?" ...asta e nebunie, de fapt nu e nebunie, e tampeala d`aia...stai si te scarpini in c.r...ce sa mai scriu eu aici pe topic...ce sa scriu...ahahaaa, ia sa intreb eu ceva smecher de tot...pai despre cwrve se vorbeste, despre relatii se vorbeste, masini da...despre gay mai putin. Pai tati, hai sa-ti zic eu ce s-ar intampla daca AI FI TU gay, te-ai fwte in c.r si ai lua-o la m.ie. Scurt si sper cuprinzator. Acum intrebarea ta care e? Daca ti-ar placea sa te fwti in c.r si sa o iei la m.ie? Ca oricat m-as gandi, tot nu reusesc ce vrei sa afli cu treaba asta, decat ce am spus mai sus. Si daca nu stii daca ti-ar placea, de ce intrebi publicul si nu incerci singur singurel, ca sunt destui baga-mi-as p.la in mortzzii lor de stricaciuni. Si dupa ce incerci, schimba-ti profilul ca sincer, iti spun un secret: mi-e scarba de bwlangii. Marea problema nu e deloc ptr femei, e pentru tine.

e_militaru

533 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 12:07

De la: sparky, la data 2009-04-22 11:59:14
De la: Romeo86, la data 2009-01-22 22:10:30Acest topic se adreseaza barbatilor, sau baietilor care inca nu sunt barbati,iar pe fete le rog sa se abtina .Ma gandeam asa intr-o zi: ce ar fi daca toti ne-am face gay, pe de-o parte sa demonstram ceva si pe de alta parte cred ca sigur ne-am putea intelege de minune; ganditi-va am putea bea mult, am putea injura cand am vrea, am putea merge la cumparaturi impreuna si multe alte activitati pe care cu o femie pur si simplu iti este frica sa incerci.
Ce credeti ca s-ar intampla cu lumea asta? Nimic, sau pur si simplu patronii de vibratoare vor rade cu gura pana la urechi?
Hai cu parerile !!!

mai prietenilor romeo a spus sa ne imaginam cum ar fi lumea fara muieri,e ca un joculetz,nu inteleg de ce il atacati cu totii pe om,ca a venit doar cu o idee interesanta zic eu..
PEACE

Auzi Sparky, vezi ca sunt unii copii atrasi de copii mai mari sau de adulti in "joculete" din astea care iti plac tie. Si ghici ce...asa apar bwlangii, asa apar pedofilii...si tot asa. Mai lasati dreacu joculete din astea, ca sigur exista si copii care stiu sa citeasca si nu au inca orientarea sexuala clara...si s-ar putea sa incerce "joculete" d`astea cu colegii sau cu altii. Joaca-te sotronul sau patratica sau ... Hai, bafta

sparky

6 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 12:16

bai amice eu am impresia ca ti-e frica de bwlangii,tie ti-e frica sa nu ti-o iei la poponeata ,pentru ca asta s-ar intampla daca ar fi numai gay,nu ar mai fi violate femeile,ci ar fi violatii barbatii
hai PEACE

Fosta membra 9am.ro

99 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 12:34

Ce scenariu horror! Prefer sa ploua cu bombe si sa am alaturi o femeie decat sa traiesc intr-o lume plina de "perfectiune masculina". Daca ar fi sa fie toti gay eu sigur n-as mai fi pe aici caci prefer sa fiu mort decat homo.Nici nu imi pot imagina sa merg la facultate si in loc de anfiteatrul plin de femei (cum sunt obisnuit, uneori fiind singurul barbat prezent) sa gasesc numai barbati care pe deasupra se mai uita si ciudat la tine. Deja ma infioara rau gandul.Nu va mai urez decat sa ne traiasca femeile si sa ne iubeasca macar jumatate din cat le iubim noi!

cand alergi dupa femei poti pierde bani,dar cand alergi dupa bani nu poti pierde femei.
KARA000280

442 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 12:59

De la: Romeo86, la data 2009-01-24 19:05:00
De la: VirtLoop, la data 2009-01-24 18:12:22
De la: angel_demon10, la data 2009-01-24 10:33:30

nu ma bateeeeeeeeeeeeeeeti!!!
ma bag si eu in discutie cu una bucata mentiune... da' ce v-am facuuuut?!?!
stiu ca sunt niste panarame si jumatate pe lumea asta si sunt de-a dreptul dar mai sunt si fete inteligente si feminine care abia asteapta sa gaseasca un tip langa care sa se simta bine si sa... mearga inainte ca sa zic asa... o relatie nu-i complicata decat daca lasi controlul la usa...

+1 ... sunt total de acord cu tine ... in orice caz eu nu as elimina "panaramele", poate fi cu adevarat distractiv sa intalnesti asa ceva ...

la inteligenta nu ma bag, pt ca fiecare e cu treaba lui(cum s-a nascut, a fost educat etc)! dar cu feminitatea cum vine ma? daca e sa iti arati fundul pe niste pantaloni stransi sau tatele intr-un decolteu neglijent, atunci nu sunt deloc multumit. Vreau o fata care sa ma incite, si nu din vorbe ci din gesturi, una care sa stie cand e momentul sa vorbeasca si sa aiba o sclipire, ceva acolo de care sa nu imi dau seama imediat, daca care sa ma faca sa ma indragostesc de ea rapid si extrem. Asta e feminitatea aia de care vorbesti tu?
Scuuuze ca ma bag in subiect,dar o fac ptr:1 sunt o femeie implinita care a avut norocul sa gaseasca un sot deosebit! 2 va inteleg ,pe voi barbati care v-ati saturat de femei cu tatele siliconate la care nu trebuie sa mai cauti nimic ca va arata ele prin "toale" de la chinezi.. si 3 concluzia mea:cautati ,cautati ca mai sunt si femei adevarate care au acel "ceva"....lasati naiba ideile cu o lume fara femei ca barbatul+femeia=completarea vietii si perpetuarea ei!!

Multi Oameni trec prin viata fara sa le pese de nimic Asa ca foarte multi sunt pusi la pamant de propria-si persoana Dar tine minte odata ce ai ajuns jos! Nu mai poti face altceva decat sa urci!
ratzwan

11 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 13:13

Hey..fi atent...eu pot sa fac toate lucrurile mentionate de tine si fara sa fiu gay..lucky me a?:))

e_militaru

533 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 13:38

De la: sparky, la data 2009-04-22 12:16:56bai amice eu am impresia ca ti-e frica de bwlangii,tie ti-e frica sa nu ti-o iei la poponeata ,pentru ca asta s-ar intampla daca ar fi numai gay,nu ar mai fi violate femeile,ci ar fi violatii barbatii
hai PEACE

bai amice, daca m-ai cunoaste ai sti sigur ca nu mi-e frica de bwlangii, dar bai amice, eu si necunoscandu-te pot sa spun ca ti-ar placea lumea cu gay, ai fi si tu in legalitate, nu ar trebui sa te mai ascunzi. Te pup dulce, amicul meu preferat.

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 13:41

De la: harlequin, la data 2009-04-22 13:38:22
De la: sparky, la data 2009-04-22 12:16:56bai amice eu am impresia ca ti-e frica de bwlangii,tie ti-e frica sa nu ti-o iei la poponeata ,pentru ca asta s-ar intampla daca ar fi numai gay,nu ar mai fi violate femeile,ci ar fi violatii barbatii
hai PEACE

bai amice, daca m-ai cunoaste ai sti sigur ca nu mi-e frica de bwlangii, dar bai amice, eu si necunoscandu-te pot sa spun ca ti-ar placea lumea cu gay, ai fi si tu in legalitate, nu ar trebui sa te mai ascunzi. Te pup dulce, amicul meu preferat.

A trecut pastele!...

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
e_militaru

533 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 13:47

sarumana daria, tu esti buna de observator, aia din "highlander" . Ceva imi spune ca de abia asteptai sa treaca pastele :))

e_militaru

533 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 13:50

Aaa, daria, inca ceva, sunt inragostit mort, copt,cum dracu sa-mi imaginez o lume cu gay decat crestati incetisor cu lama, si dati in crestaturi cu sare si otet, sa nu se strice de la soarele verii?...

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 13:50

De la: harlequin, la data 2009-04-22 13:47:42sarumana daria, tu esti buna de observator, aia din "highlander" . Ceva imi spune ca de abia asteptai sa treaca pastele :))

=)) ...de parca tu ai fi altfel!...

e_militaru

533 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 13:54

Stiu ca te simti atrasa de mine, dar crede-ma ca sunt bagat chezas pe viata la o pustoaica dulce dulce...dar daca vrei sa ma iubesti fara "sa-ti corespund la amorul tau" te rog sa o faci, e placut

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 13:58

De la: harlequin, la data 2009-04-22 13:50:31Aaa, daria, inca ceva, sunt inragostit mort, copt,cum dracu sa-mi imaginez o lume cu gay decat crestati incetisor cu lama, si dati in crestaturi cu sare si otet, sa nu se strice de la soarele verii?...

Eeee...aici sunt deja doua probleme:
1. Esti indragostit mort, copt!...Asta e minunat! Ferice de cea pe care o iubesti, inseamna ca e o fata exceptionala!
2. Esti singurul cu care nu ma voi "contra" pe tema gay-ilor, asta pt ca eu am un prieten f bun (de fapt cel mai bun!) gay, dar...te respect si pe tine si iti accept, sa zic, optiunea! (atata timp cat nu treci de la vorba la fapta! )

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 14:03

De la: harlequin, la data 2009-04-22 13:54:25Stiu ca te simti atrasa de mine, dar crede-ma ca sunt bagat chezas pe viata la o pustoaica dulce dulce...dar daca vrei sa ma iubesti fara "sa-ti corespund la amorul tau" te rog sa o faci, e placut

Auzi, mai "figura"! M-as bucura sa ramai tu chezas pe viata la pustoaica aia dulce, dulce, pe care o stim si "noi", insa eu ma refeream la faptul ca si tu esti un fin observator, asa ca...nu te umfla in pene nici macar in gluma!

e_militaru

533 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 14:17

daria, daca oamenii s-ar naste gay, nu as avea nimic cu ei, dar ei devin. Si nu pentru ca se trezesc ei intr-o dimineata ca vor sa fie gay, ci pentru ca sunt pervertiti. Cum ar fi sa am un baiat, si pe la 13-14 ani sa vina la usa cu unu de 20 si sa-mi zica "Tati, el e prietena mea?" Hai ma Daria, si acum pe bune, daca cel mai bun prieten al meu e avocat inseamna ca am vreun cult ptr avocati?

e_militaru

533 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 14:20

si...Daria, nu, nu o "stiti" si voi pe cea care mi-a luat sufletul si mintea

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 14:25

De la: harlequin, la data 2009-04-22 14:17:17daria, daca oamenii s-ar naste gay, nu as avea nimic cu ei, dar ei devin. Si nu pentru ca se trezesc ei intr-o dimineata ca vor sa fie gay, ci pentru ca sunt pervertiti. Cum ar fi sa am un baiat, si pe la 13-14 ani sa vina la usa cu unu de 20 si sa-mi zica "Tati, el e prietena mea?" Hai ma Daria, si acum pe bune, daca cel mai bun prieten al meu e avocat inseamna ca am vreun cult ptr avocati?

Uite, eu stiu ca tu vrei sa ma atragi intr-o disputa, dar am facut lucrul asta pe topicul "gay in Romania mileniului 3", (daca vrei sa imi stii "argumentele", mergi acolo si citeste-le!), insa, din respect pt tine, iti voi raspunde o singura data: faptul ca am un prieten gay (intamplarea face sa fie si cel mai bun!), nu inseamna ca am un cult pt ei! Iar daca as fi avut un baiat care sa-mi fi oferit "surpriza" despre care vorbeai, as fi fost cea mai nefericita mama din lume, dar asta nu ar fi insemnat ca il iubeam mai putin!

antone_marian_florin

3 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 14:29

Salutare. Legat de parere...cred ca am una. Pai daca toti barbati de pe planeta ar fi gay, atunci toate femeile de pe planeta ar fi lezbi. Simplu, nu!

e_militaru

533 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 14:30

nu daria, nu l-ai fi iubit mai putin, dar ai spus ca ai fi fost cea mai nefericita mama din lume, deci...sa credem atunci ca agreezi ideea unei lumi pline de tristete? ptr ca asta ar aduce ...dar sa lasam, nu vreau sa te atrag in nici o disputa, disputa este discutia in cadrul careia, datorita unor argumentatii ok, as putea sa imi schimb punctul de vedere sau macar sa inteleg existenta altora, deci nu, nu ar fi o disputa, ar fi probabil un monolog al meu, plin de invective.

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 14:35

De la: harlequin, la data 2009-04-22 14:20:45si...Daria, nu, nu o "stiti" si voi pe cea care mi-a luat sufletul si mintea

Ok! Admit ca ma pot insela...dar sigur e deosebita! Iar aici sa nu ma contrazici!

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 14:42

De la: harlequin, la data 2009-04-22 14:30:29nu daria, nu l-ai fi iubit mai putin, dar ai spus ca ai fi fost cea mai nefericita mama din lume, deci...sa credem atunci ca agreezi ideea unei lumi pline de tristete? ptr ca asta ar aduce ...dar sa lasam, nu vreau sa te atrag in nici o disputa, disputa este discutia in cadrul careia, datorita unor argumentatii ok, as putea sa imi schimb punctul de vedere sau macar sa inteleg existenta altora, deci nu, nu ar fi o disputa, ar fi probabil un monolog al meu, plin de invective.

Hmm...ce inseamna omul inteligent si..."harlequin"!
Tu stiai sigur ca punand problema in felul asta nu aveam, chiar daca imi propusesem lucrul asta, cum sa tac! Cum sa agreez o lume a tristetii, dar, in acelasi timp, cum, constienta fiind ca sunt, de fapt, niste nefericiti, sa dau si eu, pe langa atatia altii, cu pietre in ei? Crezi ca isi doresc sa fie asa, chiar crezi lucrul asta? Ma indoiesc! Argumente...argumente se gasesc de ambele parti, dar nu vreau sa iti schimb punctul de vedere, am obosit si sunt destul de trista sa vad ca ar trebui si cu tine sa o iau de la capat...

e_militaru

533 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 14:47

Bine, gata

linda

1592 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 15:09

De la: daria_ta, la data 2009-04-22 14:42:41
De la: harlequin, la data 2009-04-22 14:30:29nu daria, nu l-ai fi iubit mai putin, dar ai spus ca ai fi fost cea mai nefericita mama din lume, deci...sa credem atunci ca agreezi ideea unei lumi pline de tristete? ptr ca asta ar aduce ...dar sa lasam, nu vreau sa te atrag in nici o disputa, disputa este discutia in cadrul careia, datorita unor argumentatii ok, as putea sa imi schimb punctul de vedere sau macar sa inteleg existenta altora, deci nu, nu ar fi o disputa, ar fi probabil un monolog al meu, plin de invective.

Tu stiai sigur ca punand problema in felul asta nu aveam, chiar daca imi propusesem lucrul asta, cum sa tac! Cum sa agreez o lume a tristetii, dar, in acelasi timp, cum, constienta fiind ca sunt, de fapt, niste nefericiti, sa dau si eu, pe langa atatia altii, cu pietre in ei? Crezi ca isi doresc sa fie asa, chiar crezi lucrul asta? Ma indoiesc! Argumente...argumente se gasesc de ambele parti, dar nu vreau sa iti schimb punctul de vedere, am obosit si sunt destul de trista sa vad ca ar trebui si cu tine sa o iau de la capat...

cred ca aparut o noua boala: sindromul pascal, sau postpascal... pt si eu am o stare de-asta aiurita, sora cu depresia.. si motive concrete nu am ca sa fiu asa

linda

1592 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 15:13

sau poate n-am inteles eu bine despre ce se vorbea ca am recitit mesajele si cred ca eram "in afara strazii"

scuze

imi iau cuvintele inapoi

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 15:13

De la: linda, la data 2009-04-22 15:09:01
De la: daria_ta, la data 2009-04-22 14:42:41

cred ca aparut o noua boala: sindromul pascal, sau postpascal... pt si eu am o stare de-asta aiurita, sora cu depresia.. si motive concrete nu am ca sa fiu asa

Hai sa bem o bere, poate ne revenim!

linda

1592 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 15:17

@daria

hai , dar eu cred ca am nevoie de mai multe grade in alcool, ca sa capat vreo senzatie..

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 15:22

De la: linda, la data 2009-04-22 15:17:12@daria

hai , dar eu cred ca am nevoie de mai multe grade in alcool, ca sa capat vreo senzatie..

Acum depinde ce senzatie vrei sa capeti!...Eu vroiam doar sa ies din starea asta de..."tristete", dar...o sampanie nemteasca ar fi buna?! E preferata mea si, pt tine, sacrific o sticla!

linda

1592 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 15:29

zilele trecute am testat una nemteasca si mi-a placut, am impresia ca DEINHARD se numea, aia e?

daca nu, ma duc la magazinul de bauturi alcoolice din centru si incerc sa subtilizez o sticla de Dom Perignon, asta pt ca niciodata n-as plati pretul pe care-l are: respectiv 650 RONI.

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Mare problema/"belea" pt femei !!!
Mergi la: