back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Mare problema/"belea" pt femei !!!

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 19:33

ma adormiti

ajung sa cred ca in fiecare dintre noi se afla o frustrare, si o trauma in spate, aparuta dupa o relatie esuata, si din momentul acela, incepem sa ne punem intrebari, dileme, sa ne regasim pe noi insine, si NU numai, dar sa gasim o "fata de treaba"/"un baiat de treaba" ....... cel putin incercam sa cautam un stereotip, o persoana "ideala" .. (bullshit as spune, mi'e mai simplu, caci EU m'am saturat sa caut atatea explicatii pt voi, pt mine - cel putin acum cand citesc atatea semne de intrebari, umpleti golurile cu ce gasiti, etc etc etc)

am impresia ca nu luati nimic la cunostinta din ce dezbatem pe aceste forumuri, atatea topicuri... , si mergeti pe a voastra perceptie si atat.

macar atat sa va urez acum

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 14:45

De la: Greenie, la data 2009-01-24 19:33:06ma adormiti

ajung sa cred ca in fiecare dintre noi se afla o frustrare, si o trauma in spate, aparuta dupa o relatie esuata, si din momentul acela, incepem sa ne punem intrebari, dileme, sa ne regasim pe noi insine, si NU numai, dar sa gasim o "fata de treaba"/"un baiat de treaba" ....... cel putin incercam sa cautam un stereotip, o persoana "ideala" .. (bullshit as spune, mi'e mai simplu, caci EU m'am saturat sa caut atatea explicatii pt voi, pt mine - cel putin acum cand citesc atatea semne de intrebari, umpleti golurile cu ce gasiti, etc etc etc)

am impresia ca nu luati nimic la cunostinta din ce dezbatem pe aceste forumuri, atatea topicuri... , si mergeti pe a voastra perceptie si atat.

macar atat sa va urez acum

te contrazic :) oamenii se impart in doua: frustrati si complexati. primii au o problema cu cei din jur, ceilalti au o problema cu ei. :) de aici si diferentele in punctul de verede asupra vietii.

tu ai acum o problema cu topicul asta pe care nu o inteleg si s-ar putea sa nici nu vreau sa o inteleg. dar o sa aflu asta doar dupa ce am inteles-o.

Raporteaza abuz de limbaj
daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
Fosta membra 9am.ro

13 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 14:47

ia ..stoarce-ti creierii 1 pic sa te trezesti :D www.yuppy.ro/comunitate/forum/view_topic/7423/Cine-esti-in-fata-...

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 15:17

ok... initial am citit pe diagonala (acu vreo 3 zile) da' acu ma mananca sa raspund asa ca am citit tot

parere la pareri expuse in prealabil:
1. angel: femeia e femeie si in ziua de Pasti. therefore, te va intreba de pantofii ei oricand. DAAAAR, asta face parte din farmecul ei. Sapt trecuta am fost cu prietena mea sa-si cumpere o pereche de pantofi. Bine-nteles ca am rugat-o sa se plimbe ea inainte sa ma tarasca pe mine sa vada ce este si sa-mi arate doar perechile care i-au placut. Cand am iesit, m-a intrebat: "nu-i asa ca e cea mai frumoasa pereche de pantofi pe care ai vazut-o vreodata?" e adorabila cand se alinta, asa ca i-am raspuns: "pana la urmatoarea pe care o cumperi."

2. virtloop: berea cu baietii n-are alt scop decat discutia inutila care se consuma intre timp.

3. romeo: problema ta e ca n-ai cine-stie-ce fete prin jurul tau. tre sa schimbi mediul. ;)

Parerea mea:

iti iei cat crezi ca meriti. in general. daca nu gasesti nimic sa te multumeasca, probabil ai standarde prea inalte sau, mai probabil, nu esti unde trebuie. La inceputul anului I am avut o mica depresie. nu eram deloc multumit cu ce faceam si unde ajunsesem (din toate punctele de vedere). M-am intalnit (oficial, cu programare) cu un prieten de-al mamei mele care e psiholog (clinician, batran). Asta a vorbit cu mine, o ora si ceva, tot felul de chestii care mi se pareau demne de o revista si-mi scazuse un pic respectul fata de el. La sfarsit, a tras niste concluzii care m-au uimit si am ramas asa o vreme pana am ajuns acasa. Mi-am dat seama ca tot ceea ce facuse el fusese de fapt o mascare a adevaratelor intrebari pe care mi le-a pus si m-a pus pe mine fata in fata cu mine. Am realizat ca tre sa-mi schimb grupul de prieteni. dupa 3 ani trecuti de atunci, fostul grup de prieteni au ramas pe loc, unii sunt repetenti la facultate, n-au facut nimic. Eu si cu amicii mei de acum ne gandim la niste afaceri, m-am angajat, promovez luna asta, am intrat in sesiune cu note ff mari in laboratoare si invat de 5 ori mai mult si mai bine ca inainte.

morala mea e urmatoarea: daca ai probleme cu tine, trebuie sa schimbi in tine sau in imediata ta vecinatate, ceva. neaparat. daca toate fetele sunt naspa, atunci problema e grupul de fete pe care-l cunosti. daca nu ai putere de munca, atunci schimba ce te tine pe loc.

daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
romicojocaru

251 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 18:17

De la: radhookoo, la data 2009-01-25 15:17:21ok... initial am citit pe diagonala (acu vreo 3 zile) da' acu ma mananca sa raspund asa ca am citit tot

parere la pareri expuse in prealabil:
1. angel: femeia e femeie si in ziua de Pasti. therefore, te va intreba de pantofii ei oricand. DAAAAR, asta face parte din farmecul ei. Sapt trecuta am fost cu prietena mea sa-si cumpere o pereche de pantofi. Bine-nteles ca am rugat-o sa se plimbe ea inainte sa ma tarasca pe mine sa vada ce este si sa-mi arate doar perechile care i-au placut. Cand am iesit, m-a intrebat: "nu-i asa ca e cea mai frumoasa pereche de pantofi pe care ai vazut-o vreodata?" e adorabila cand se alinta, asa ca i-am raspuns: "pana la urmatoarea pe care o cumperi."

2. virtloop: berea cu baietii n-are alt scop decat discutia inutila care se consuma intre timp.

3. romeo: problema ta e ca n-ai cine-stie-ce fete prin jurul tau. tre sa schimbi mediul. ;)

Parerea mea:

iti iei cat crezi ca meriti. in general. daca nu gasesti nimic sa te multumeasca, probabil ai standarde prea inalte sau, mai probabil, nu esti unde trebuie. La inceputul anului I am avut o mica depresie. nu eram deloc multumit cu ce faceam si unde ajunsesem (din toate punctele de vedere). M-am intalnit (oficial, cu programare) cu un prieten de-al mamei mele care e psiholog (clinician, batran). Asta a vorbit cu mine, o ora si ceva, tot felul de chestii care mi se pareau demne de o revista si-mi scazuse un pic respectul fata de el. La sfarsit, a tras niste concluzii care m-au uimit si am ramas asa o vreme pana am ajuns acasa. Mi-am dat seama ca tot ceea ce facuse el fusese de fapt o mascare a adevaratelor intrebari pe care mi le-a pus si m-a pus pe mine fata in fata cu mine. Am realizat ca tre sa-mi schimb grupul de prieteni. dupa 3 ani trecuti de atunci, fostul grup de prieteni au ramas pe loc, unii sunt repetenti la facultate, n-au facut nimic. Eu si cu amicii mei de acum ne gandim la niste afaceri, m-am angajat, promovez luna asta, am intrat in sesiune cu note ff mari in laboratoare si invat de 5 ori mai mult si mai bine ca inainte.

morala mea e urmatoarea: daca ai probleme cu tine, trebuie sa schimbi in tine sau in imediata ta vecinatate, ceva. neaparat. daca toate fetele sunt naspa, atunci problema e grupul de fete pe care-l cunosti. daca nu ai putere de munca, atunci schimba ce te tine pe loc.

poti sa imi recomanzi acel psiholog? vreau sa ii povestesc ce ma farmanta si ce ma macina! trimite-mi te rog daca se poate si nu cer prea mult, cateva relatii (pe privat)! ms

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 23:08

bine zici raducule!
felicitari si iti doresc din suflet, toate cele bune pt o viata asa cum vrei tu sa fie!! (cunoastem ;-)

si'apoi, eram frustrata.. si sictirita, si satula de altii..
aveam toanele mele..

zuzu_freeman

15 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 17:01

aha...deci astea sunt problemele fetelor...le dor genunchi....ajuta doar la populatzia ...si la bucatarie...si le mai e si scarba de ele...cam asa ceva ar trebui sa intzelegen noi despre femei...din mesajul tau??sau mai ai ceva de adaugat???

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 20:29

De la: zuzu_freeman, la data 2009-01-29 17:01:21aha...deci astea sunt problemele fetelor...le dor genunchi....ajuta doar la populatzia ...si la bucatarie...si le mai e si scarba de ele...cam asa ceva ar trebui sa intzelegen noi despre femei...din mesajul tau??sau mai ai ceva de adaugat???

nu ea se plangea ca nu are perna pt genunchi,cand face ceva,la bucatarie nu ajuta...dau foc la tot si nu fac nici mancare:)

zumzetalbastru

147 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 20:34

De la: Romeo86, la data 2009-01-24 19:05:00
De la: VirtLoop, la data 2009-01-24 18:12:22
De la: angel_demon10, la data 2009-01-24 10:33:30

nu ma bateeeeeeeeeeeeeeeti!!!
ma bag si eu in discutie cu una bucata mentiune... da' ce v-am facuuuut?!?!
stiu ca sunt niste panarame si jumatate pe lumea asta si sunt de-a dreptul dar mai sunt si fete inteligente si feminine care abia asteapta sa gaseasca un tip langa care sa se simta bine si sa... mearga inainte ca sa zic asa... o relatie nu-i complicata decat daca lasi controlul la usa...

+1 ... sunt total de acord cu tine ... in orice caz eu nu as elimina "panaramele", poate fi cu adevarat distractiv sa intalnesti asa ceva ...

la inteligenta nu ma bag, pt ca fiecare e cu treaba lui(cum s-a nascut, a fost educat etc)! dar cu feminitatea cum vine ma? daca e sa iti arati fundul pe niste pantaloni stransi sau tatele intr-un decolteu neglijent, atunci nu sunt deloc multumit. Vreau o fata care sa ma incite, si nu din vorbe ci din gesturi, una care sa stie cand e momentul sa vorbeasca si sa aiba o sclipire, ceva acolo de care sa nu imi dau seama imediat, daca care sa ma faca sa ma indragostesc de ea rapid si extrem. Asta e feminitatea aia de care vorbesti tu?

Dar u te-ai gandit ... oare meriti femeia la care visezi?

romicojocaru

251 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 02:31

De la: VirtLoop, la data 2009-01-29 20:34:39
De la: Romeo86, la data 2009-01-24 19:05:00
De la: VirtLoop, la data 2009-01-24 18:12:22
De la: angel_demon10, la data 2009-01-24 10:33:30

nu ma bateeeeeeeeeeeeeeeti!!!

ma bag si eu in discutie cu una bucata mentiune... da' ce v-am facuuuut?!?!

stiu ca sunt niste panarame si jumatate pe lumea asta si sunt de-a dreptul dar mai sunt si fete inteligente si feminine care abia asteapta sa gaseasca un tip langa care sa se simta bine si sa... mearga inainte ca sa zic asa... o relatie nu-i complicata decat daca lasi controlul la usa...

+1 ... sunt total de acord cu tine ... in orice caz eu nu as elimina "panaramele", poate fi cu adevarat distractiv sa intalnesti asa ceva ...

la inteligenta nu ma bag, pt ca fiecare e cu treaba lui(cum s-a nascut, a fost educat etc)! dar cu feminitatea cum vine ma? daca e sa iti arati fundul pe niste pantaloni stransi sau tatele intr-un decolteu neglijent, atunci nu sunt deloc multumit. Vreau o fata care sa ma incite, si nu din vorbe ci din gesturi, una care sa stie cand e momentul sa vorbeasca si sa aiba o sclipire, ceva acolo de care sa nu imi dau seama imediat, daca care sa ma faca sa ma indragostesc de ea rapid si extrem. Asta e feminitatea aia de care vorbesti tu?

Dar u te-ai gandit ... oare meriti femeia la care visezi?

ar trebui sa ma simt jignit? eu iti recomand sa dai un sfat bun, prietenesc! daca nu esti in stare atunci vezi-ti de problemele tale...cel putin asa ar fi corect!

zumzetalbastru

147 mesaje

Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 00:52

Nu trebuie sa iei nimic personal ... nu te cunosc, nu ma cunosti, dar din moment ce nu ai gasit femeia pe care o doresti atat de mult, nu crezi ca ar trebui sa iti pui niste semne de intrebare? ori nu cauti unde trebuie, ori ai niste persoane nepotrivite langa tine, sau pur si simplu ai u o problema ...

Femeia la care visezi,ori nu exista, ori nu esti cel care o merita. E simplu ... sincer si eu astept genul de femeie, 90-60-90, super frumoasa, super sexy, super inteligenta, lipsita de scrupule in pat, si sa ma iubeasca pentru ceea ce sunt ... dar asta nu inseamna ca tanjesc dupa ea ... eu consider ca avem ceea ce meritam, in functie de inteligenta, fizic, personalitate ... o femeie inteligenta, nu o sa se uite la prost, o femeie frumoasa nu o sa se uite la un urat, sau o femeie puternica nu o sa se uite la un papa-lapte ...

Am intalnit destule fete care m-au fascinat din prima clipa, dar nu am fost cu ele ... oare de ce? pentru ca nu le meritam ... deci o problema a fost la mine ...

Sfat nu pot sa iti dau, mai ales unul prietenesc, sunt destul de rezervat cand vine vorba de prietenii, mai ales pe un forum ...dar ar trebui sa te analizezi pe tine, si apoi sa ceri ...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 11:34

De la: Romeo86, la data 2009-01-22 22:10:30Acest topic se adreseaza barbatilor, sau baietilor care inca nu sunt barbati,iar pe fete le rog sa se abtina .Ma gandeam asa intr-o zi: ce ar fi daca toti ne-am face gay, pe de-o parte sa demonstram ceva si pe de alta parte cred ca sigur ne-am putea intelege de minune; ganditi-va am putea bea mult, am putea injura cand am vrea, am putea merge la cumparaturi impreuna si multe alte activitati pe care cu o femie pur si simplu iti este frica sa incerci.
Ce credeti ca s-ar intampla cu lumea asta? Nimic, sau pur si simplu patronii de vibratoare vor rade cu gura pana la urechi?
Hai cu parerile !!!

scuze ca ma bag! baieti, nu va pune nimeni sa va insurati. puteti sa traiti fericiti intre voi, doi cate doi, ori cate trei, patru... chestie de gust si dorinta. oare cat timp puteti rezista fara femei (aia normali dintre voi)?

id_florentin

431 mesaje
Oras: Botosani

Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 14:43

Romeo86, al mai tii minte pe negrul ala mare si gras si cu p*** mare de care ati sugera Dasca777? Ai mare grija ca a aflat unde stai
Daca te intorci de la o bere cu prietenii, intri in casa, aprinzi becul si nu se face lumina, atunci ori s-a ars becul ori te-ai ars tu

Nu-mi lua numele de rau, glumeam si eu

romicojocaru

251 mesaje

Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 01:48

De la: tinuotin, la data 2009-01-31 14:43:04Romeo86, al mai tii minte pe negrul ala mare si gras si cu p*** mare de care ati sugera Dasca777? Ai mare grija ca a aflat unde stai
Daca te intorci de la o bere cu prietenii, intri in casa, aprinzi becul si nu se face lumina, atunci ori s-a ars becul ori te-ai ars tu

Nu-mi lua numele de rau, glumeam si eu

mda, bay mi s-a taiat de forumul asta! sunteti plictisitori, nush ce s-a intamplat cu voi...am avut si eu o perioada in care nu am mai intervenit, dar totusi...E PLICTISEALA !!! Daca nu veniti cu ceva nou pe forum atunci apucati-va de citit sau vedeti-va de treburile zilnice. over!

id_florentin

431 mesaje
Oras: Botosani

Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 23:54

Te-ai suparat?
Cred ca o sa-ti treaca cu timpul. Ai avut si tu o zi mai proasta...
Hai sa nu ne certam

romicojocaru

251 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 12:53

De la: azalea, la data 2009-01-31 11:34:55
De la: Romeo86, la data 2009-01-22 22:10:30Acest topic se adreseaza barbatilor, sau baietilor care inca nu sunt barbati,iar pe fete le rog sa se abtina .Ma gandeam asa intr-o zi: ce ar fi daca toti ne-am face gay, pe de-o parte sa demonstram ceva si pe de alta parte cred ca sigur ne-am putea intelege de minune; ganditi-va am putea bea mult, am putea injura cand am vrea, am putea merge la cumparaturi impreuna si multe alte activitati pe care cu o femie pur si simplu iti este frica sa incerci.

Ce credeti ca s-ar intampla cu lumea asta? Nimic, sau pur si simplu patronii de vibratoare vor rade cu gura pana la urechi?

Hai cu parerile !!!

scuze ca ma bag! baieti, nu va pune nimeni sa va insurati. puteti sa traiti fericiti intre voi, doi cate doi, ori cate trei, patru... chestie de gust si dorinta. oare cat timp puteti rezista fara femei (aia normali dintre voi)?

popcorn

86 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 10 Februarie 2009, ora 19:17

..citind de prin topicul asta..,mi-am adus aminte de un banc :" ca esti tu gay?? ar fi BAI !! da' nu-i CATASTROFA ! dar sa traim fara femei ....;ar fi CATASTROFA !!!!! ..da' nu-i bai..................

Elnada

54 mesaje
Oras: Focsani

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 05:18

Promit sa incer sa fiu ON TOPIC ....Imi cer scuze ...nu ma pot abtine si recunosc sunt de sex opus voua, alora gay, sau mai putin gay ..in fine
Un copil avea parinti gay...Vine vremea sa ajunga si el la gradinita si toti ceilalti copii radeau de el, il chinuiau , il jigneau spunandu-i ca el e handicapat, ca nu are mama si tata ca parintii lui se f#t in c#r si multe altele.
Ajunge copilul plangand acasa si se duce la barbatul-mama:"Mama, uite ce spun copiii la gradinita, ca Nu sunt copilul vostru, ca voi faceti prostii in fund, toata ziua rad de mine".La care barbatul-mama spune :"Lasa, mama ,nu te mai necaji, uite mergi maine la gradinita si le spui alora ca a spus mama "sa-i suga p3la, da?!"

Asta ca sa va puteti ajuta copii sa treaca peste momentele dificile din viata lor (evident pentru care e cazul )

const710ddd

27 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 12:20

De la: dasca777, la data 2009-01-23 01:51:07
De la: Greenie, la data 2009-01-23 01:46:29sunt femeie ........... si culmea.......
intr'un corp TOT DE FEMEIEEEEEEE

iti traduc ceea ce romeo iti spunea pe un ton frumos: taca-ti gura fem si treci la cratita:P nu intre barbati la vorba:P

nici nu vreau sa ma gandesc! Femeile ne fac viata frumoasa, ne mangaie, ne daruiesc tot ce e mai frumos pe lumea aceasta - viata noua - copii. Chiar si atunci cand ne/se supara sunt fermecatoare!
Prefer asa
decat asa

In tonul lui Dasca : am trai intr-o lume murdara, gri, plina de cutii de bere, vase murdare, ciorapi si tricouri aruncate peste tot.

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 15:46

femeile sunt bune la ceva: sex,facut curat,mancare,masaj..si de slavit barbatul:P

amely_azmfr

11 mesaje
Postat pe: 19 Aprilie 2009, ora 01:45

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 07:58

Hai cu parerile !!!

Ah, Romeo...Romeo! Mi te si imaginez cantand o serenada, sub balcon, unei "Juliete"...barbat!!!=))

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
sherby58

11 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 08:00

DACA toti am fi Gay clar nu ar mai fii tembeli ca tine care sa faca astfel de ipoteze .

sherby58

11 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 08:07

Nu ai gasit o ..relatie speciala pentru ca va credeti voi prea destepti si ....macho ! Nu ca femeile zilelor pe care le traim ar "pute " de inteligenta si farmac .

ilieutu

1 mesaj
Oras: Petrosani

Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 08:16

Cred ca sunteti toti sariti de pe fix si misogini pe deasupra

matza

15 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 08:31

sunt femei....care pot trai si fara barbati...

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 08:34

De la: alexdragos46, la data 2009-04-22 08:31:17 sunt femei....care pot trai si fara barbati...

Si barbati care pot "trai" fara femei...dar...traiesc?!...

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
parisx

26 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 08:59

Draga Romeo, problema nu este fata de langa tine , problema e ca tie iti place prea mult .....berea.
In primele minute (cat esti cu baietii) te simti bine , dar apoi cand ajungi acasa lucrurile se schimba, ai o stare generala de rau si impresia ca cei de acasa sunt de vina, nu?
Renunta la alcool si vei vedea altfel lucrurile , femeile.Ti- spun din proprie experienta.
Ciao!

P

Monarom

122 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 09:09

De la: matza, la data 2009-04-22 08:31:17 sunt femei....care pot trai si fara barbati...

Asa este...dar femeia mai trebuie si f-t-ta din cand in cand

Mona
EDUARDNICOLAECOSTACHE

13 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 09:16

Salut !
Amuzant subiect . Ai uitat ca daca am fi cu to(n)tii gay ( veseli - adica ) am avea comportamente puternic efeminate ( am detesta sa injuram si sa auzim pe altii injurand , NU STIU CATI DINTRE NOI AM MAI BEA BERE - de exemplu ; cred ca s-ar bea lichioruri sau cine stie ce fel de bauturi ) .
Ar fi mai multe de zis dar ma opresc si te las sa reflectezi .

P.S.: Ar fi nasol fara femei - cred ca m-as masturba pana as ajunge de 25 kg ( acum am 90 ) si as arata ca un zombie .

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Mare problema/"belea" pt femei !!!
Mergi la: