back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Fete de treaba !?

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

romicojocaru

251 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 00:04

Dragi colegi de taste,

Pot sa va zic ca m-am saturat de fete care umbla dupa interese, de proaste, pitipoance, psihopate, de fete increzute, de fete batute in cap, de fete cu bani si fara bani(aici a fost prea amuzant ca sa nu ma pot abtine), de betive, de ninfomane, de fete pudice, de credincioase, de tocilare, de pitice si de cele care sufera cand nu sunt bagate in seama. Unde sunt restul fetelor?
Fara suparare vreau sa dezbatem aceasta tema fara ca cineva sa se simta ofensat, pentru ca, ce am spus mai sus chiar exista !

Have fun !

Raporteaza abuz de limbaj
9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 09:41

De la: Romeo86, la data 2009-01-22 00:04:12Dragi colegi de taste,

Pot sa va zic ca m-am saturat de fete care umbla dupa interese, de proaste, pitipoance, psihopate, de fete increzute, de fete batute in cap, de fete cu bani si fara bani(aici a fost prea amuzant ca sa nu ma pot abtine), de betive, de ninfomane, de fete pudice, de credincioase, de tocilare, de pitice si de cele care sufera cand nu sunt bagate in seama. Unde sunt restul fetelor?
Fara suparare vreau sa dezbatem aceasta tema fara ca cineva sa se simta ofensat, pentru ca, ce am spus mai sus chiar exista !

Have fun !

care restul ca le-ai enumerat pe toate...poate doar fetele care sunt gigante...alea se ascund dupa tufisuri :P

ciurean_flo

66 mesaje
Oras: Oltenita

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 10:07

la gradinita

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 10:14

sunt aici romeo, ce s'a intamplat??

a ta,

julietã

romicojocaru

251 mesaje

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 10:27

pai da nu am zis nimic de cele gigant, pt ca imi plac: ele sunt un moby dick pt mine :-p

romicojocaru

251 mesaje

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 10:30

majoritatea fetelor imi zic ca sunt julieta! da ce credeti may ca am orgasm daca imi ziceti asta :-p? eu vreau sa cunosc o fata pe care o cheama ana/lidia/ioana/cornelia/andreea/alina/cristina/mihalela/madalina..si acum prosteala...victorita/gina/vasilica/adela/georgina/lenunta etc.

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 10:35

De la: Romeo86, la data 2009-01-22 10:30:18majoritatea fetelor imi zic ca sunt julieta! da ce credeti may ca am orgasm daca imi ziceti asta :-p? eu vreau sa cunosc o fata pe care o cheama ana/lidia/ioana/cornelia/andreea/alina/cristina/mihalela/madalina..si acum prosteala...victorita/gina/vasilica/adela/georgina/lenunta etc.

bun, si eu tocmai ti'am zis in primul raspuns (mai pe ocolite, dar nu te'ai prins....asta e)

sa te lamuresc, EU sunt una din fetele de mai sus!

ghici care :))

ps: cornelia e naspa

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 10:49

De la: Romeo86, la data 2009-01-22 00:04:12Dragi colegi de taste,

Have fun !

restul sunt inca la gradinitza, vorba lui rahij!!!

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 10:56

Serios acum, si eu am observat (nu ca ar fi greu sa vezi cate tantaloaice sunt pe strazile, in barurile, cluburile, cafenelele din Romanica noastra) It's DISGUSTING!!!!

Ceea ce e si mai deranjant, si cred ca am spus-o de mii de ori, este ca prin prisma lor suntem catalogate si noi... acest "restul" de care vorbesti.. ca si Greenie, tin sa mentionez, ca fac parte din exceptii, desi nici eu nu am luat cele mai bune decizii in privinta barbatilor si poate mi-am dat singura in cap o data sau de 2 ori si am renuntat sau tratat urat tipi care chiar m-au placut... dar ata ete!

Toata chestia este ca fiecare isi are nashul! Asa cum o pitzipoanca are cocalarul ei, asa si o tipa dragutza, inteligenta si cu capul pe umeri are barbatul ei... la fel. Trebuie doar sa-l gasesti la momentul potrivit...

romicojocaru

251 mesaje

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 10:57

De la: Greenie, la data 2009-01-22 10:35:57
De la: Romeo86, la data 2009-01-22 10:30:18majoritatea fetelor imi zic ca sunt julieta! da ce credeti may ca am orgasm daca imi ziceti asta :-p? eu vreau sa cunosc o fata pe care o cheama ana/lidia/ioana/cornelia/andreea/alina/cristina/mihalela/madalina..si acum prosteala...victorita/gina/vasilica/adela/georgina/lenunta etc.

bun, si eu tocmai ti'am zis in primul raspuns (mai pe ocolite, dar nu te'ai prins....asta e)

pai daca tot incep prin a ghici prenumele tau, mai intai sa va spun numerele pentru saptamana asta la lotto: 4, 5, 7, 33, 19, 23, iar ultimul numar e varsta ta :-p !!! greenie, cred ca prenumele tau este ioana?! (mai am 2 variante)

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 10:58

De la: Romeo86, la data 2009-01-22 10:57:39
De la: Greenie, la data 2009-01-22 10:35:57

pai daca tot incep prin a ghici prenumele tau, mai intai sa va spun numerele pentru saptamana asta la lotto: 4, 5, 7, 33, 19, 23, iar ultimul numar e varsta ta :-p !!! greenie, cred ca prenumele tau este ioana?! (mai am 2 variante)

wrong! mai incearca

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 10:59

P.S. Stay awaaaaaay from Andree... no good! Si am 10 exemple pe care le cunosc personal...

Fosta membra 9am.ro

79 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 11:15

Un tip...,este in cautarea unei fete de treaba...cu gandul de a se casatori....A epuizat cam toate sursele si nimic,dar....pana la urma...,se gandeste asa...cu mintea lui..
Gaseste...la gradi...o ia cu binisoru'si-i spune pe sleau cum sta treaba....La care fatuca...:
- Si pina atunci ..,nimic nimic....????

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 11:27

superficialitatea pitzipongeasca feminina exista pentru ca a fost intretinuta de barbati.

adica, Romeo, tu nu vrei o d-asta cu capu'n traista, dar sunt muuuulti care vor, pentru ca sunt usurele... nu tre' sa iti bati capul, gasesti oricand alta la fel.

exista si altfel de femei, dar stii cum e, femeile sunt la locurile de parcare: cele bune sunt ocupate, cele libere sunt pentru handicapati

si totusi, orice sac isi are peticul....

romicojocaru

251 mesaje

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 14:19

uite una noua: "as vrea sa cunosc o fata care intelege ca daca ea este fericita atunci si eu sunt fericit, si invers, adica daca eu sunt fericit atunci e si ea" ! e asa greu?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 14:22

De la: Romeo86, la data 2009-01-22 14:19:37uite una noua: "as vrea sa cunosc o fata care intelege ca daca ea este fericita atunci si eu sunt fericit, si invers, adica daca eu sunt fericit atunci e si ea" ! e asa greu?

buna, romeo! eu sunt ayleen! (no offence, greenie, stau la rand)si sunt feicita daca tu esti fericit ca eu sunt fericita

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 14:22

buey ayleen, esti o gagica beton!
deci astea suntem. atat.
3 gagici: eu, angie si ayleen. thats al folks!

hai sa fim seriosi nitel, ce cauti tu romeo, cauti una singura, dar o cauti intr'o mie de femei, nu iti place de una ca nu are nu stiu ce,
iti place de o gagica, dar parca ii lipseste ceva, si tot asa....

din alte conversatii pe care le'am avut cu prietenii, legate de "de ce baietii buni sunt luati???????? " si de ce "tipele naspa au baieti frumosi langa ele???"

ciudat, dar chiar e adevarat daca stai sa ii observi nitel, stai in fata la TNB cateva ore asteptand pe cineva, si o sa vezi tot felul de lucruri .........

in fine..... ce incerc sa iti spun, si deviez foarte mult de la subiect, e ca... trebuie sa iti gasesti fata potrivita pentru tine, si poate unde cauti tu, nu e locul potrivit, si sa o accepti, cu bune sau rele, trebuie sa faceti compromisuri AMANDOI, si sa faceti sa mearga, prin comunicare, intelegere...
dar nusj serios, acu la 20 de ani, nimic din ceea ce zic acum nu e posibil...

deci ma gandesc din nou, am scris in zadar aici.. in fine..

ce va fi va fi..

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 14:23

De la: ayleen, la data 2009-01-22 14:22:08
De la: Romeo86, la data 2009-01-22 14:19:37uite una noua: "as vrea sa cunosc o fata care intelege ca daca ea este fericita atunci si eu sunt fericit, si invers, adica daca eu sunt fericit atunci e si ea" ! e asa greu?

buna, romeo! eu sunt ayleen! (no offence, greenie, stau la rand)si sunt feicita daca tu esti fericit ca eu sunt fericita

feRicita (am mancat un "r", ma iertati )

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 14:27

De la: Greenie, la data 2009-01-22 14:22:26buey ayleen, esti o gagica beton!
deci astea suntem. atat.

hai sa fim seriosi nitel, ce cauti tu romeo, cauti una singura, dar o cauti intr'o mie de femei, nu iti place de una ca nu are nu stiu ce,

din alte conversatii pe care le'am avut cu prietenii, legate de "de ce baietii buni sunt luati???????? " si de ce "tipele naspa au baieti frumosi langa ele???"

ciudat, dar chiar e adevarat daca stai sa ii observi nitel, stai in fata la TNB cateva ore asteptand pe cineva, si o sa vezi tot felul de lucruri .........

in fine..... ce incerc sa iti spun, si deviez foarte mult de la subiect, e ca... trebuie sa iti gasesti fata potrivita pentru tine, si poate unde cauti tu, nu e locul potrivit, si sa o accepti, cu bune sau rele, trebuie sa faceti compromisuri AMANDOI, si sa faceti sa mearga, prin comunicare, intelegere...

ce va fi va fi..

gree, tu ai potential, fata, ...

uhhh! ce-mi place cand ne complimentam!

nu, da' acuma pa' bune: tu zici bine ce zici ... si la faza cu: "acu la 20 de ani, nimic din ceea ce zic acum nu e posibil..." eu as adauga, ca, "in acelasi timp, la 20 de ani, orice e posibil"

s-o pup eu pe ea de fata de 20 de ani!

pearl_seeker

61 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 14:36

Fetele bune sunt bune la pat si se vand scump, asta-i tot; asta nu e o virtute. A fi fata buna nu inseamna sa vanezi banu` si situatia materiala..... Fetele "bune" lesinate dupa bani, cadouri scumpe si rasfaturi de lux sunt nule, ZERO, fac umbra pamantului degeaba. Ele stiu doar sa faca schimb de servicii si atat, n-au scrupule si n-au nici un fel de virtute umana, sunt niste lipitori care sug sangele gazdei un timp, iar apoi isi cauta alta gazda daca cea pe care stau lipite nu le mai satisface poftele patologice........

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 14:47

De la: rfbercaru, la data 2009-01-22 14:36:44Fetele bune sunt bune la pat si se vand scump, asta-i tot; asta nu e o virtute. A fi fata buna nu inseamna sa vanezi banu` si situatia materiala..... Fetele "bune" lesinate dupa bani, cadouri scumpe si rasfaturi de lux sunt nule, ZERO, fac umbra pamantului degeaba. Ele stiu doar sa faca schimb de servicii si atat, n-au scrupule si n-au nici un fel de virtute umana, sunt niste lipitori care sug sangele gazdei un timp, iar apoi isi cauta alta gazda daca cea pe care stau lipite nu le mai satisface poftele patologice........

"sunt niste lipitori care sug sangele gazdei un timp" ele sug (sangele, banii, si alte treburi) doar pentru ca gazda le permite sa suga.....

frate, cine le-a creat pe fetele astea??? tot barbatii care s-au multumit cu superficialitatea.... OMFG zici ca vorbim despre vreun virus letal... auzi tu: "apoi isi cauta alta gazda daca cea pe care stau lipite nu le mai satisface poftele patologice"

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 14:52

deci astea suntem. atat.

ce va fi va fi..

he heee...
nah ca ne-am gasit... pai stau si ma gandesc cate mai pot spune acelasi lucru... (eu o astept si pe gabi cu comentariu )
ca avem 20, 21, 22 p'acolo si gandim asa.. uite-ti Romeo Juliettele... mai comentezi?!!?

acum nah... multe zic, dar cate fac... tocmai asta-i problema...
vorbeam cu "cineva" (barbatzel adica) cam tot pe aceeasi tema... cu mici diferente. si anume... caz: un tip ii spune unei tipe: "buey, eu caut una sincera, cinstita, cuminte, deshteapta... o femeie adevarata, una cu care sa ma ajut, cu care sa discut, cu care sa ma f*t si fara abureli si fastaceli si rahaturi ascunse" buuuun, pana aici toate bune si frumoase, ce femeie ar zice: "nuuuuuuuuuuuuu, eu nu sunt deloc asa!!!!" mai degraba ar zice: "pentru ca eu sunt asa cum zici tu, caut si eu un barbat tot la fel" la care el: "pai eu caut o astfel de femeie pentru ca si eu posed aceleasi calitati" buuuuuuuuuun... scopul final al tipului este s-o f*ta!!!! doar atat!!! ea inghite balivernele, o face si e dumped!!! de ceee??? pentru ca NU era asa si pentru ca asta se vede.
the real deal, adica o femeie adevarata nu trebuie sa spuna nimic (in cazul nostru pe acest topic tre' sa spunem si voi fie ne credeti pe cuvant sau nu) pentru ca se vede!!! TU trebuie sa ai ochi sa vezi, uneori trebuie sa ai ochi sa vezi lucrurile astea chiar dincolo de figurile pe care ea le posteaza in avans drept "panou de protectie" get it?! get it?! get it?!

hai ca iar am deviat rau!!!

bine ca suntem 3!!! cele 3 mushchetare!!!

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 15:00

pupo pupo :))

ma refeream ca nimic nu e posbil ca o relatie sa dureze cand ai 20 de ani.
habar n'am de altul, eu zic de mine :))

eu am alta perspectiva, si nu vreau sa ma leg cu unul acum, desi poate uneori imi lipseste un umar pe care sa dorm in timpul unui film pe care obisnuiesc sa'l vad singura... dar recuperez cand am ocazia cu un tip, mereu se gaseste, la fel cum baietii gasesc fete pt ce le trebuie lor.... si apoi vor fete de treaba... vor banalitati.

daca ai fi fata de treaba, ai fi prea buna frate, si atunci, tipu ar vrea sa vada cum e cu alta. si tot asa...

am evadarea mea care ma scoate din rahatul asta de viata, am hobbyurile mele si alte pasiuni, am prieteni buni care ma scot mereu la o petrecere si ma distrez, nu'mi lipseste nimic.. nici macar tipu ala stabil.. nu mor dupa stabilitate acum.
am atatea de facut... si timpul e scurt, e prea putin..

thats me. in a few words.. (fete de treaba?)

romicojocaru

251 mesaje

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 15:14

De la: Greenie, la data 2009-01-22 15:00:31pupo pupo :))

eu am alta perspectiva, si nu vreau sa ma leg cu unul acum, desi poate uneori imi lipseste un umar pe care sa dorm in timpul unui film pe care obisnuiesc sa'l vad singura... dar recuperez cand am ocazia cu un tip, mereu se gaseste, la fel cum baietii gasesc fete pt ce le trebuie lor.... si apoi vor fete de treaba... vor banalitati.

daca ai fi fata de treaba, ai fi prea buna frate, si atunci, tipu ar vrea sa vada cum e cu alta. si tot asa...

am evadarea mea care ma scoate din rahatul asta de viata, am hobbyurile mele si alte pasiuni, am prieteni buni care ma scot mereu la o petrecere si ma distrez, nu'mi lipseste nimic.. nici macar tipu ala stabil.. nu mor dupa stabilitate acum.

pai tu pari in regula si nu vreau sa iti dau sfaturi and stuff !! Oricum pana la urma am folosit o smecherie aici :-p, fericirea e cam greu de atins, si nu asa cum iti inchipui cu una sau cu doua tipe. De fapt nici nu prea iti dai seama hihi.
referitor la cele 3 fete de aici, au domne' ceva de spus ! felicitari !!!

kill4billy

33 mesaje
Oras: Targoviste

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 15:16

evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 15:17

deci astea suntem. atat.

ce va fi va fi..

a tunat si v-a adunat 3 gagici cuminti(cum spun ele si noi trebuie sa le credem )

"ce noroc pe noi
sa dam peste voi
toate 3 la fel,
sa ne bucuram nitel

cumintele si dotate
mai ceva ca celelalte
insa ceea ce nu stim
este c-o sa suferim

ca-s perverse dar cu stil
cu tone de sex-apeal
sunt femei de catilate
ce nu gasesti in alta parte."

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 15:18

De la: Romeo86, la data 2009-01-22 15:14:40
De la: Greenie, la data 2009-01-22 15:00:31pupo pupo :))

pai tu pari in regula si nu vreau sa iti dau sfaturi and stuff !! Oricum pana la urma am folosit o smecherie aici :-p, fericirea e cam greu de atins, si nu asa cum iti inchipui cu una sau cu doua tipe. De fapt nici nu prea iti dai seama hihi.
referitor la cele 3 fete de aici, au domne' ceva de spus ! felicitari !!!

hai multumim de aprecieri... auzi, cand gasesti "cea mai de treaba fata"... putem fii noi domnisoare de onoare??

romicojocaru

251 mesaje

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 15:18

uite exemplu de fata care habar nu are de capul ei: "cunosc pe una care a umblat cu golani, dar nu stiu din ce motive. Acum 2 zile a primit un telefon in care era amenintata cu moartea. Asta s-a speriat asa de tare incat a taiat-o departe..." Pai dracu te-a pus sa discuti cu asemenea cocalari extremi?!

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 15:19

noi speram (si vb si in numele fetelor) ca TU ai inteles ceva din tot ce am spus aici, noi gandim foarte mult (si uneori e un dezavantaj asta pt voi baietii, si pt noi uneori, dar CULMEA, nu obosim niciodata din atata gandit. si nu am auzit pe nimeni sa fii murit de la prea mult gandit.... ) :))

oricum, stii cum e..
cand e vorba sa'ti pui pielea la bataie, tii cu dintii, tragi si urlii, faci tot ce'ti sta in putere, nu??
cand e vorba de altul, tii mainile la spate..

asta e de retinut!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 15:20

De la: nick_titi, la data 2009-01-22 15:17:37
deci astea suntem. atat.

ce va fi va fi..

a tunat si v-a adunat 3 gagici cuminti(cum spun ele si noi trebuie sa le credem )

"ce noroc pe noi
sa dam peste voi
toate 3 la fel,
sa ne bucuram nitel

cumintele si dotate
mai ceva ca celelalte
insa ceea ce nu stim
este c-o sa suferim

ca-s perverse dar cu stil
cu tone de sex-apeal
sunt femei de catilate
ce nu gasesti in alta parte."

bah, nick?? tu ai compus-o p-asta asa, din caputzul tau??? deci talentos, n-am ce zice

Si ce-i drept, si cu scrisul cartii m-ai ajutat!

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Fete de treaba !?
Mergi la: