Info
x
Fete de treaba !?
|
ice_cream 46 mesaje Membru din: 7/12/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 13:58
Asa cum multe din femei sunt pitzi,la fel multi dintre barbati sunt coca,so...de ce se particularizeaza totul doar pe femeie?
Daca ai dat de fete pe interes,pitipoance si alte specimene dintr-astea de merita tratamentul pe care il aplica dasca( ) ei bine,inseamna ca ai frecventat locuri/cautat astfel de persoane.Si cum a zis greenie mai sus,imi dai senzatia ca si tu ai o nota de cocalar in tine anyway...fete de treaba sunt multe,conteaza unde le cauti.Multora dintre ele ,spre exemplu,le place sa citeasca,nu o fac constranse ca trebuie sa invete pt facultate/scoala,si poti da peste o astfel de fata de treaba intr-o biblioteca publica(ca ce-i drept pitzipoancele nu prea le au cu vorbitul,d-apoi cu cititul),la un film,intr-un grup de prieteni mai "rasariti cu capul".Problema e la tine,ca vorba aia, "cine se-aseamana,se aduna". In rest,have a nice day!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
quidproquo 9 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 14:00
De la: Greenie, la data 2009-01-22 15:19:13noi speram (si vb si in numele fetelor) ca TU ai inteles ceva din tot ce am spus aici, noi gandim foarte mult (si uneori e un dezavantaj asta pt voi baietii, si pt noi uneori, dar CULMEA, nu obosim niciodata din atata gandit. si nu am auzit pe nimeni sa fii murit de la prea mult gandit.... ) :)) ca sa vezi... ! si exceptiile astea "ganditoare" si confuze, de la atat de multa "tavaleala" cu ratiunea, s-au certat cu gramatica limbii romane si sunt in divort din culpa exclusiva. ganditoarea "inverzita" ar trebui sa stie ca "sa fii murit" este gresit si ca "sa fi murit" este forma corect gramaticala, precum si ca "urlii" se scrie cu un singur i. cugetatoarea ayleen, autoproclamata "fata de treaba", a uitat (sau poate nu a stiut niciodata) ca "putem fii" este incorect... cel mai de treaba baiat ...
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 14:11
De la: marius_gabriel28, la data 2009-01-24 12:13:20Romeo: STUDENT, buget mic care stie sa dea fetele pe spate, cu experienta vasta (=))), cauti "fete de treaba" ca asa ti-a zis mamicuta (se vede ca esti "mamos"), te bate gandul sa te indrepti (sau sa te intorci cu spatele :))spre homosexualitate si ai o parere f proasta despre fete (femei nu cred ca ai avut/ cunoscut) si esti genul care ar/ pune mana pe fund fetelor pe strada/ la metrou. Tu te-ai descris singur: esti un PUSTI CU CAPUL, intr-o criza sexuala, mai ai mult pana te maturizezi si sincer nu cred ca meriti o fata "de treaba" pt ca nici tu nu esti "de treaba". Eu, una, m-as feri de unul ca tine (mai ales ca poti avea si inclinatii dubioase). Iti meriti soarta! Dc zici ca te-ai saturat de proaste, pitipoance, etc., inseamna ca tu le-ai cautat, ati frecventat aceleasi locuri, v-ati complacut! si acum vrei sa asculti invatamintele mamei... ha! Problema ta e ca te-ai gandit prea mult la SEX si nu ai stat sa cunosti o fata, sa creezi o legatura spirituala intre voi, sa o intelegi, sa fi empatic, sa iti placa ceea ce face, sa descoperioti activitati placute si comune, sa observi dc ganditi in acelasi sens. Tu te-ai axat doar pe atractia de moment. Ia-o usurel dc vrei sa supravetuiesti sau dc nu..."apleaca-te" in gay club....E alegerea ta. Ce te vaieti atat? Succes! marius...de ce ai u poza de fata,,,esti gay?...faptul ca sunt tembel te atrage?:))...grr..iesi....lasa-ma:)) ...app esti prost eu fac misto...in fine...unii oameni sunt asa de prosti ca nu se prind si tre sa le explici( vb despre tine):)) ...nush ce vrei u cu intelesul vietii,ce filozofezi u acolo..in fine...mai uita-te la un film xxx gay si fa-ti una mica ,,:))...dc ma gandesc la tn gay cand iti fci una mica...da...ma impusc:)))...prefer psycho decat gay(nu ca as avea ceva cu tn..gay man)..e k poti fi gay in continuare..pt ceilalti baieti de pe forum ...paziti-va fundul:))(nu e o metafora...):))...vine marius:P Raporteaza abuz de limbaj |
|
romicojocaru 251 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 14:49
De la: dasca777, la data 2009-01-24 14:11:10De la: marius_gabriel28, la data 2009-01-24 12:13:20Romeo: STUDENT, buget mic care stie sa dea fetele pe spate, cu experienta vasta (=))), cauti "fete de treaba" ca asa ti-a zis mamicuta (se vede ca esti "mamos"), te bate gandul sa te indrepti (sau sa te intorci cu spatele :))spre homosexualitate si ai o parere f proasta despre fete (femei nu cred ca ai avut/ cunoscut) si esti genul care ar/ pune mana pe fund fetelor pe strada/ la metrou. Tu te-ai descris singur: esti un PUSTI CU CAPUL, intr-o criza sexuala, mai ai mult pana te maturizezi si sincer nu cred ca meriti o fata "de treaba" pt ca nici tu nu esti "de treaba". Eu, una, m-as feri de unul ca tine (mai ales ca poti avea si inclinatii dubioase). Iti meriti soarta! Dc zici ca te-ai saturat de proaste, pitipoance, etc., inseamna ca tu le-ai cautat, ati frecventat aceleasi locuri, v-ati complacut! si acum vrei sa asculti invatamintele mamei... ha! Problema ta e ca te-ai gandit prea mult la SEX si nu ai stat sa cunosti o fata, sa creezi o legatura spirituala intre voi, sa o intelegi, sa fi empatic, sa iti placa ceea ce face, sa descoperioti activitati placute si comune, sa observi dc ganditi in acelasi sens. Tu te-ai axat doar pe atractia de moment. Ia-o usurel dc vrei sa supravetuiesti sau dc nu..."apleaca-te" in gay club....E alegerea ta. Ce te vaieti atat? Succes! am si eu ceva sa ii spun...crezi ca daca am zis pe forum aceste chesti chiar sunt adevarate?? unele le-am zis ca sa va fac sa va simtiti bine...DA imi iubesc mama, pt ca are grija de mine, imi da cele mai realiste sfaturi si mi-a oferit sprijin in acest bucuresti rebel(se pare ca tu nu ai avut parte de asa ceva de la mama ta). Iar relatie serioasa am avut...a fost o fata draguta cu un an mai mica decat mine si de la care am invatat ca lucrurile sunt simple la prima vedere dar complicate pe parcurs...si pt ca m-am purtat frumos cu ea si am tinut f. mult la ea, mi-a dat premiul cel mare: eu am dezvirginat-o! In rest fete dragute am mai gasit, dar s-au ofilit repede...e problema mea ca sunt in criza, si ca imi caut o fata de treaba...e problema ta ca ai invatat asa de bine sa dai sfaturi (in general sfaturile le dai cand tu esti omul perfect, si te rog sa urmaresti pe acest forum la ce sfaturi am dat: nu exista!) si sa tragi concluzii pt un om de care nu ai auzit...oricum nu ma supar pt ca nu este asa...eu am zis ceva tu ai interpretat cum ti-a fost mai usor!!! BRAVO. tine-o tot asa...CODRUTA P.S.:cu tactica asta sigur esti o mare nesuferita. Raporteaza abuz de limbaj |
|
hi_sense2004 40 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 15:04
adevarul e ca nu prea ma laud cu fetele din ziua de azi, dar sunt sigur ca exista si pentru mine una frumusica, subtirica, desteapta, cu simtul umorului si nu prea geloasa. be good!
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 15:06
De la: senselovesmeli, la data 2009-01-24 15:04:07adevarul e ca nu prea ma laud cu fetele din ziua de azi, dar sunt sigur ca exista si pentru mine una frumusica, subtirica, desteapta, cu simtul umorului si nu prea geloasa. be good! ai grija la gelozie...nici nu stii cum e sa iti caute in telefon, in arhiva de mess si sa te bata la cap! gelozia e cea mai mare problema din ce ai enumerat tu. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 15:26
De la: Greenie, la data 2009-01-24 00:17:55da'mi Doamne Doamne, si mie un Fat VERDE Frumos, pe un cal VERDE si voios, in a greeen greeen world....... uite o fata care e in cautarea unui baiat de treaba bine ea nu va recunoaste asta
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 15:29
De la: xanax, la data 2009-01-24 04:09:42@topic: fara suparare nu-i rau deloc! BRAVOOO! Daca m-as chinui putin as mai gasi si eu 2,3 puncte, dar e bine asa. Am bagat la cap! Multumim!
|
|
|
|
rap_boy 573 mesaje Membru din: 30/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 15:33
De la: Romeo86, la data 2009-01-22 10:57:39De la: Greenie, la data 2009-01-22 10:35:57De la: Romeo86, la data 2009-01-22 10:30:18majoritatea fetelor imi zic ca sunt julieta! da ce credeti may ca am orgasm daca imi ziceti asta :-p? eu vreau sa cunosc o fata pe care o cheama ana/lidia/ioana/cornelia/andreea/alina/cristina/mihalela/madalina..si acum prosteala...victorita/gina/vasilica/adela/georgina/lenunta etc. Mai baga o fisa amice... Raporteaza abuz de limbaj
Blaze two then call me in the mornin' PEAAAAAAAAAACE !
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 15:49
De la: rap_boy, la data 2009-01-24 15:33:22De la: Romeo86, la data 2009-01-22 10:57:39De la: Greenie, la data 2009-01-22 10:35:57De la: Romeo86, la data 2009-01-22 10:30:18majoritatea fetelor imi zic ca sunt julieta! da ce credeti may ca am orgasm daca imi ziceti asta :-p? eu vreau sa cunosc o fata pe care o cheama ana/lidia/ioana/cornelia/andreea/alina/cristina/mihalela/madalina..si acum prosteala...victorita/gina/vasilica/adela/georgina/lenunta etc. greenie = alina? (remain 1) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 15:55
De la: angel_demon10, la data 2009-01-22 14:52:55De la: Greenie, la data 2009-01-22 14:22:26buey ayleen, esti o gagica beton! Sincer angel, ash tine sa te contrazic... 3 sferturi din majoritatea barbatilor merg pe ideea f*t tot ce prind si sentimentele pauza. Treaba e ca sunt si o 1 sfert din majoritatea aia (a se citi o mana) de baieti care intr-adevar STIU cum sa se comporte cu o fata. Am facut o mica observatie pe multi dintre colegii de grupa si prieteni si am ajuns la urmatoarele concluzii: 1. Cu cat esti mai cocalar cu atat mai mult visezi pi*da si faci orice numai k sa te F*ti de iti sar okii din cap 2.Cu cat esti mai bucurestean cu atat te crezi jmecher si nu ai rabdare cu fetele 3.Cu cat esti mai atent cu pitzipoancele, cu atat esti luat de prost mai ushor 4.O fata buna si de treaba in adevaratul sens al cuvantului va stii sa cum sa abordeze toate problemele de mai sus cu cap, PENTRU K O FATA DE TREABA DA DOVADA K ARE CAP PE UMERI ! Plus o fata care are principiile ei stie knd sa puna piciorul in prag. Asta e concluzie personala: O fata care stie ce vrea si cum sa se comporte are ce le lipseste multor fete: un dram de tupeu. Cat despre treaba cu footaiul delfinii si oamenii sunt singurii care si-o trag din placere, exemplul vbeste de la sine Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 15:56
De la: Romeo86, la data 2009-01-24 15:49:15De la: rap_boy, la data 2009-01-24 15:33:22De la: Romeo86, la data 2009-01-22 10:57:39De la: Greenie, la data 2009-01-22 10:35:57De la: Romeo86, la data 2009-01-22 10:30:18majoritatea fetelor imi zic ca sunt julieta! da ce credeti may ca am orgasm daca imi ziceti asta :-p? eu vreau sa cunosc o fata pe care o cheama ana/lidia/ioana/cornelia/andreea/alina/cristina/mihalela/madalina..si acum prosteala...victorita/gina/vasilica/adela/georgina/lenunta etc. Hmm ai citit in stele ?
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
9am076742 35 mesaje Membru din: 18/12/2009 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 16:01
NU pot sa ma laud cu foarte multa experienta in domeniul asta, insa pot sa impartasesc cu tine , Romeo, ce am invatat pana acum. Daca vrei o fata de treaba, cum spui tu, nu te uita sa fie frumoasa. In tot ceea ce faci in viata asta trebuie sa existe un echilibru, cum spun chinezii de mii de ani, principiul ying si yang. O fata frumoasa , nu poate sa fie ceea ce cauti tu , pentru ca daca are putintel creier , stie ca poate folosi frumusetea pentru a obtine usor ceva pentru care in mod normal ar munci. Poate mai sunt si fete frumoase care nu umbla dupa bani, dar ele sunt cu siguranta pe cale de disparitie, iar daca gasesti una de tipul asta nu renunta la ea nici in ruptul capului.
Pe de alta parte, am avut ocazia sa cunosc o fata super frumoasa, de care m-am indragostit la prima vedere (unele persoane de pe forum stiu deja povestea) si care era foarte de treaba, foarte descurcareata si independenta, ce sa mai , "God's gift to men". Problema este ca dupa un timp s-a schimbat. NU o acuz, e greu pentru toti, dar o astfel de schimbare, radicala, spune multe despre personalitatea ei. Daca avea o personalitate puternica, nu se schimba, orice ar fi. Dar ce sa faci, in viata e mai usor sa fugi de munca... Cred ca ceea ce vreau eu de fapt sa spun este ca nu poti face catalogari doar dupa o prima vedere, trebuie sa intri in contact cu persoana respectiva, sa o supui unor teste (cum sunt cele enuntate mai sus, care mi se par foarte bune), si sa vezi in primul rand ce fel de personalitate are fata respectiva. Fac aici un apel la toti oamenii de pe forum, nu mai faceti catalogari, doar dupa prima vedere. Stiu ca e greu, e o practica invechita, dar chiar nu poti eticheta pe cineva doar dupa cum arata sau dupa ce masina conduce. In ceea ce priveste hainele nu ma pronunt, pentru ca din moment ce iesi din casa imbracat/a intr-un fel , trebuie sa iti asumi modul in care vei fi privit, cred ca modul in care te imbraci trebuie sa spuna multe despre tine. In rest numai sanatate si succese pe toate liniile va doresc! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 16:05
De la: Greenie, la data 2009-01-23 00:00:45De la: Romeo86, la data 2009-01-22 21:34:45De la: imso90s, la data 2009-01-22 20:27:17fete de treaba la facultatea de actorie. sau in clanurile gay ;) Si evident cautam raspunsul lui greenie la partea cu "Putem cucerii fetele si altfel: cu bani, cu tupeu," deja suna cocalristic chestia asta. O fata o cuceresti cu un zambet, o floare si o vorba buna (dupa cum zicea un nene mai important al carui nume imi scapa) Daca vrei pitzi, ia-ti un Q7 sau un seria 3,5,7 si le ai garantat. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 16:09
De la: Romeo86, la data 2009-01-23 10:41:29azi la metrou, am vazut 2 fete de treaba. Deci exista, nu e in zadar... Fetele de poli, avand in vedere ca sunt intr-o mare de baieti stiu ce trebuie sa faca ca sa se descurce si isi gasesc si dramul de intepare care le trebe... deci alea-s fete de fete, pakat k multe-s boccii Si dupa ce am stat si am citit tot thread-ul, am concluzionat: Frate am stat mult si-am observat de pe margine, V-ati dat pe chestii perverse rau! time to step in
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 16:14
De la: Greenie, la data 2009-01-24 00:17:55da'mi Doamne Doamne, si mie un Fat VERDE Frumos, pe un cal VERDE si voios, in a greeen greeen world....... Sunt fat-frumos am paloshu gros, sunt cel mai tare am peptu bengos !!
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 16:20
Si ca sa fiu intr-un final ON-TOPIC:
Ia lecturati voi matalutza linku asta: pitzipoanca.org/2009/01/ora-de-lectura-ghid-practic-pentru-barba... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 16:22
De la: DarkChild, la data 2009-01-24 16:01:00NU pot sa ma laud cu foarte multa experienta in domeniul asta, insa pot sa impartasesc cu tine , Romeo, ce am invatat pana acum. Daca vrei o fata de treaba, cum spui tu, nu te uita sa fie frumoasa. In tot ceea ce faci in viata asta trebuie sa existe un echilibru, cum spun chinezii de mii de ani, principiul ying si yang. O fata frumoasa , nu poate sa fie ceea ce cauti tu , pentru ca daca are putintel creier , stie ca poate folosi frumusetea pentru a obtine usor ceva pentru care in mod normal ar munci. Poate mai sunt si fete frumoase care nu umbla dupa bani, dar ele sunt cu siguranta pe cale de disparitie, iar daca gasesti una de tipul asta nu renunta la ea nici in ruptul capului. am zis acum vreo 2 zile ca nu caut o fata "minunat de frumoasa", ci doar una cu care sa ma inteleg si care sa aiba mai mult de 10 neuroni ce tina minte cuvintele: "daca tu esti fericit(a) atunci si eu sunt fericit(a)"!, restul neuronilor nu ma intereseaza ce fac (pot sa se gandeasca numai la SEX :-p) ![]() Rabadare cu fetele am avut si inca mai am ce si ce, dar cum zicea si rap_boy, nush ce dracu dar in bucuresti timpul nu prea mai are "rabdare cu oamenii". Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 16:27
De la: rap_boy, la data 2009-01-24 16:14:46De la: Greenie, la data 2009-01-24 00:17:55da'mi Doamne Doamne, si mie un Fat VERDE Frumos, pe un cal VERDE si voios, in a greeen greeen world....... Sunt fat-frumos, am palosul gros, ![]() Pe Ileana o caut pe un cal RAPciugos, ![]() Sunt cel mai tare am pieptul bengos, ![]() Pai fat frumos esti cam paros ![]() A trecut ceva de cand nu am mai ascultat Ca$$a Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 16:31
De la: Romeo86, la data 2009-01-24 16:27:57De la: rap_boy, la data 2009-01-24 16:14:46De la: Greenie, la data 2009-01-24 00:17:55da'mi Doamne Doamne, si mie un Fat VERDE Frumos, pe un cal VERDE si voios, in a greeen greeen world....... Ce o mai ardeam la caterinci pe melodia asta ... Super tare
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 16:40
De la: rap_boy, la data 2009-01-24 16:31:14De la: Romeo86, la data 2009-01-24 16:27:57De la: rap_boy, la data 2009-01-24 16:14:46De la: Greenie, la data 2009-01-24 00:17:55da'mi Doamne Doamne, si mie un Fat VERDE Frumos, pe un cal VERDE si voios, in a greeen greeen world....... am citit articolul trimis de tine de pe pitzipoanca.org! E foarte bun! Acum recunoaste in fata tuturor ca de fapt tu esti Bad Pitzi, chiar daca o parte dintre noi stim ca ea se declara a fi o fata :-p
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 16:44
De la: Romeo86, la data 2009-01-24 16:40:49De la: rap_boy, la data 2009-01-24 16:31:14De la: Romeo86, la data 2009-01-24 16:27:57De la: rap_boy, la data 2009-01-24 16:14:46De la: Greenie, la data 2009-01-24 00:17:55da'mi Doamne Doamne, si mie un Fat VERDE Frumos, pe un cal VERDE si voios, in a greeen greeen world....... Nene ai gresit persoana... bad pitzi ?? neaaa, nu am timp sa imi asum identitati secrete si sa salvez lumea de pitzipoance... chestia aia am citito akum si mi s-a parut foarte la subiect. MAI ALES K AM RAS DE AM PICAT DEP E SCAUN !!!
|
|
canam 10 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 17:26
eu sunt ANA !
...prima de pe lista ( sau din lista )
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 17:28
De la: canam, la data 2009-01-24 17:26:48eu sunt ANA !'' din lista de pitzipoance? :)) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 17:34
Nu ti-a pus intrebarea daca nu cumva ele, fetele alea pe care le-ai enumerat nu s-au saturat ele de tine ?
|
canam 10 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 17:43
nu....sper k nu....eu ma refeream la lista de nume enumerate de Romeo86
|
Fosta membra 9am.ro 106 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Cluj |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 17:46
pai astea is cam toate...te-au angajat sa le faci un portret...ca ti-a reusit de minune...fratilor...luati-va la revedere de la basme cu Ilene Cosanzene...reveniti cu picioarele pe pamant... ...nu mai sunt...stocul s-a terminat...cei care poseda sa le pastreze... si sa le pupe ca pe icoane
sallamallecum
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 18:20
De la: 82_aqr, la data 2009-01-24 14:00:16De la: Greenie, la data 2009-01-22 15:19:13noi speram (si vb si in numele fetelor) ca TU ai inteles ceva din tot ce am spus aici, noi gandim foarte mult (si uneori e un dezavantaj asta pt voi baietii, si pt noi uneori, dar CULMEA, nu obosim niciodata din atata gandit. si nu am auzit pe nimeni sa fii murit de la prea mult gandit.... ) :)) draga agr_82, in numele tuturor cugetatoarelor care s-au autoproclamat "fete de treaba" as vrea sa iti multumesc ca ne-ai luminat.... si iti spun drept ca mi-am notat si in caietul de amintiri, si in oracol, si in jurnal ca se scrie "putem fi"...te rog sa ma ierti ca m-a zabovit degetul mai mult pe o anumita tasta si am sfidat cu nerusinare spiritul critic al unora. iti multumesc inca o data. acum te rog frumos sa ma scuzi, am de scris de 1000 de ori in caietul de teme "putem fi fete de treaba" "putem fi fete de treaba" "putem fi fete de treaba" "putem fi fete de treaba" "putem fi fete de treaba" ........................ p.s.: iarta-ma, ma ierti? Raporteaza abuz de limbaj |
|
vdaiana 2 mesaje Membru din: 23/10/2010 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 18:22
De la: adi, la data 2009-01-24 12:14:27femeia de treaba e aia care te trezeste dimineata sa te sarute inainte de a pleca la servici... De la: sallamallecum, la data 2009-01-24 17:46:07...cei care poseda sa le pastreze... si sa le pupe ca pe icoane multumiri in numele celor pe cale de disparitie
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 18:26
De la: sands, la data 2009-01-24 17:34:28Nu ti-a pus intrebarea daca nu cumva ele, fetele alea pe care le-ai enumerat nu s-au saturat ele de tine ? mama ce mi-ai zis!!!ai grija ca eu sunt sensibil si ma pot arunca oricand pe geam! poti sa traiesti cu asta? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

) ei bine,inseamna ca ai frecventat locuri/cautat astfel de persoane.Si cum a zis greenie mai sus,imi dai senzatia ca si tu ai o nota de cocalar in tine
ca sa vezi... ! si exceptiile astea "ganditoare" si confuze, de la atat de multa "tavaleala" cu ratiunea, s-au certat cu gramatica limbii romane si sunt in divort din culpa exclusiva.
cel mai de treaba baiat ...
bine ea nu va recunoaste asta
)
de ceee??? pentru ca NU era asa si pentru ca asta se vede.
...nu mai sunt...stocul s-a terminat...cei care poseda sa le pastreze... si sa le pupe ca pe icoane