back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum ar arata cea mai buna zii a ta?

Pagini: << 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >> Sari la pagina:

Oana_Alexia

169 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 03:54

Erai pe hol, pe hol ai ramas

Raporteaza abuz de limbaj
Deci...sa nu generalizam.
Fosta membra 9am.ro

513 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 09:51

De la: radhookoo, la data 2009-07-16 01:22:41
De la: the_queen, la data 2009-07-16 01:13:27
De la: radhookoo, la data 2009-07-16 00:54:40
De la: the_queen, la data 2009-07-15 23:51:14
De la: radhookoo, la data 2009-07-15 20:42:25Vorba aia... De unde cumparam VAMA VECHE? Nu i-am gasit eticheta cu pretu

Sincera sa fiu nu am auzit de vorba asta, dar banuiesc ca e o gluma haioasa de mare, de soare...La mai multe...

nu eu sunt inamicul tau. n-arunci cu pietre in cine trebuie. Plus ca e o metoda barbara de pedepsire. Nu se mai foloseste de pe vremea Vechiului Testament.

Zau ca nu eram ironica! Chiar habar n-am ce inseamna! Nu prea sunt trecuta prin Vama, sorry! De aceea am presupus ca e un fel de gluma de pe acolo...serios nu era o rautate! Mi-am descarcat rautatea intr-un post mai sus :P

Tu ce faci la ora asta pe net?

Nu aveam somn! Dar tu ce cautai la ora aia pe net? :P

Rolul meu nu este sa invart Pamantul ci numai sa-l agit!
eugen_hk

34 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 20:06

Deceiver

27 mesaje
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 16:07

De la: Oksana, la data 2009-07-14 20:18:53
De la: Deceiver, la data 2009-07-14 16:12:30
nup, doar prefer putin dilatarea timpului si sa colorez peisajul mai viu decat este, orice poate deveni mai frumos decat iti imaginezi, si cu uitatul ...

Mai baiete , te poti numi 'rara avis' .
Majoritatea specimenelor de genul M. tare se mai bucura cand se dilata ... dar nu tocmai timpul:))
Esti pe drumul cel bun

pfoai Oksana esti atat de profunda si subtila in gandire, abia inteleg o iota din ce zici, mi-am chemat prietenii semidocti ca sa descifram mesajul tau ascuns, acum suntem inca la stagiu: stam cu dictionarul de lb. latina in brate... si chiar m-ai facut sa ma umflu in pene :)) pun pariu ca ai fost cea mai buna la invatatura la tine in sat nu?

Nu conduc pe nimeni, dar sunt un lider si imi place sa cred ca sunt un om liber.
Fosta membra 9am.ro

955 mesaje
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 16:16

Hatz, ca esti pe aproape !

Din "satul" meu chiar am fost (la vremea respectiva) si mai aveam nevoie de cateva sutimi sa fiu "matroana" peste toate satele ...nu s-ar zice , asa-i ?

2 > 1
Deceiver

27 mesaje
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 16:54

De la: Oksana, la data 2009-07-29 16:16:29Hatz, ca esti pe aproape !

Din "satul" meu chiar am fost (la vremea respectiva) si mai aveam nevoie de cateva sutimi sa fiu "matroana" peste toate satele ...nu s-ar zice , asa-i ?

Nu sunt genul de persoana care sa se lanseze in supozitii, dar am o ipoteza putin diferita, un simplu "gica contra" esti, stai aproape tot timpul in fatza calculatorului, sedentara, lucrezi in domeniul contabil, mananci mult, urmaresti fiecare topic si abia astepti sa intervi cu o afirmatie contradictorie cuiva in care a lasat loc de asa ceva, ai mici fustrari datorita fizicului: rezulta din faptul ca ai doar poza unui caine la profil(sau, prin absurd, esti o bomba cu un sotz gelos...), si cum stim ca persoanele cele mai fustrate fizic sunt cele mai active psihic, incearca sa compenseze pe cealalta parte, cauti fericirea dand palme pe forumuri celor slabi... e bn pana aici ? :->

PS: scz-ma am uitat sa mentionez de inteligentza ta metafizica, uite eu unu iti validez personajul pe care incerci sa il creezi. un 10 de la mn esti brilianta si plictisita, si nu fi modesta! te invidiez, eu am crescut mai mult pe langa scoala si mi-e rusine :-

Nu conduc pe nimeni, dar sunt un lider si imi place sa cred ca sunt un om liber.
Fosta membra 9am.ro

100 mesaje
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 22:20

bine deceiver! esti tare Suntem frati si n'am aflat eu is pe 14 noiembrie '82

i train girls to become sluts
Fosta membra 9am.ro

955 mesaje
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 13:03

De la: Deceiver, la data 2009-07-29 16:54:39
Nu sunt genul de persoana care sa se lanseze in supozitii, dar am o ipoteza putin diferita, un simplu "gica contra" esti, stai aproape tot timpul in fatza calculatorului, sedentara, lucrezi in domeniul contabil, mananci mult, urmaresti fiecare topic si abia astepti sa intervi cu o afirmatie contradictorie cuiva in care a lasat loc de asa ceva, ai mici fustrari datorita fizicului: rezulta din faptul ca ai doar poza unui caine la profil(sau, prin absurd, esti o bomba cu un sotz gelos...), si cum stim ca persoanele cele mai fustrate fizic sunt cele mai active psihic, incearca sa compenseze pe cealalta parte, cauti fericirea dand palme pe forumuri celor slabi... e bn pana aici ? :->

PS: scz-ma am uitat sa mentionez de inteligentza ta metafizica, uite eu unu iti validez personajul pe care incerci sa il creezi. un 10 de la mn esti brilianta si plictisita, si nu fi modesta! te invidiez, eu am crescut mai mult pe langa scoala si mi-e rusine :-

Breaking news! "Intuitia masculina din Rom atinge cote alarmante si infloreste precum mugurii de salcam primavara" Mititel si cracanat, domniºoru’ Deceiver tocmai ...a dat in floare :)

Mai copile, ce vina am eu ca tu ma vezi daºteapta ? Ca pricepi mai greu? Ca scoala nu-ti fu draga si ca nici D-zeu nu ti-o dat, ca ai crescut precum muscata din ghiveci ...ca depinzi de un dictionar indesat in orbite? Ia spune, ieri de la16.16 pan’ la 16.54 cate searchuri ai bagat pe dexonline ca sa-mi poti scrie , hmm ...

Ai trudit fara spor . Nu le-ai prea nimerit
La mine in "sat"s-a inventat o dracie numita laptop si alta chemata wireless, pactic eu iti tastez amu’ nu din FATA ...ci de PESTE ... aproape calare pe aparat, intinsa in curte cu dosul la soare (cam asta fac zilnic intre 12-16 ca oricum alta treaba chiar nu am).

Nu lucrez, nu-s contabila , de maritat fug ca dracu de tamaie si indulgenta am maxim 50 de kile ..pt care fac efortul lunar de a ma indoba cu un borcan prafuri de aminoacizi & proteine :D Complexe aveam in liceu cand purtam ochelari cu lentile de sticla chioara, dioptrii 0 ..ca sa par relativ serioasa profilor care judecau omul dupa culoarea vopselei de par ...si complexe am si acum, ma fac roz-rosie-luminoasa cand se holbeaza cate unu/a la urechea mea crestata, ori imi numara complet perplex cerceii ....

Si evrika! Asa sunt de obicei, dulce, caramea de menta, ma delectez cand prind cate unul ca tine (slab cum te-ai autodeclarat) si HATZ una peste bot cand scoate capu' ori papagalul la vedere ... & trust it , am suficient tupeu sa fac si 'in vivo' cu predilectie boilor carora le vorbesc cu gura si ei au impresia ca emit din zona umerilor...de pe undeva, de langa...
Tu ai urcat poze garla observ ... Ma uit la tine- vad soarele, te cheama cumva Sorel? Ai scop anume sau doar parada, pt asta exista haicinci puiule ....am si eu & it's no shame, dar forumul e pt discutii .. jonglerii cu vorbe ..etalarea "hiper activitatii psihice", "metafizice" pe alocuri ..ãlea ãlea

PS: Stiu, e greu si greu a fost mereu ....dar tie celui cu mare creier in minus le urez macar un elegant 'captivus'
Calm down ! asta nu e from dictionary

2 > 1
Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 13:10

Ah, Oksana, ce bine te-a descris Pixel pe un alt topic!
"direct la ficat cu zambetul pe buze.....oksana"

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
Fosta membra 9am.ro

955 mesaje
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 13:16

De la: pixel2play, la data 2009-07-29 22:20:36bine deceiver! esti tare Suntem frati si n'am aflat eu is pe 14 noiembrie '82

Se pare ca le-ai nimerit de data asta pixele. Bun lucru fratia asta:))

Ti-am zis o treaba ieri , dar nu-i bai! O repet , poate poate

"Þi se întâmplã când ºi când
Sã ai parte de-aºa puzderie
de ISTETI, în jur… de-adormi c-un gând:
Lucrat-a Dumnezeu ºi-n serie…"

2 > 1
Fosta membra 9am.ro

955 mesaje
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 13:22

De la: daria_ta, la data 2009-07-30 13:10:38Ah, Oksana, ce bine te-a descris Pixel pe un alt topic!
"direct la ficat cu zambetul pe buze.....oksana"

si cu soarele in ochi ... ca nu am nimerit de fiecare data tasta buna :)) amu' s-o intelege si printre randuri, dezacorduri ...la sat e bine si asa .

2 > 1
Deceiver

27 mesaje
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 15:46

Ia uite-o ma cum vorbeste ea ca "un om mare", da cine a zis ca ma consider slab? :)) si nu cred ca sunt eu cel care doarme cu capul pe dex ... acum pseudointelectuala din tine iese la iveala, ia da-mi un add pe mess, incearca sa imi forezi mintea sa vezi ce ticaie acolo prost ca fina psiholoaga empirica ce esti, uita-te atenta la pozele mele, indetaliat, trebuie sa gasesti ceva de care te poti lega (mie mi-a fost greu sa critic o poza cu un caine ...singur) si haicinciu' nu imi place, prefer un forum unde pot gasi oameni cultivati, ca si tine de exemplu ... Vorbesti mult dar nu spui nimic, esti decat o pierdere de cuvinte grele, am incercat sa ma ridic la nivelul tau dar am dat de petrol :))

Deceiver

27 mesaje
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 15:48

PS: am glumit cu id-ul de mess.

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 16:48

De la: Deceiver, la data 2009-07-30 15:46:24Ia uite-o ma cum vorbeste ea ca "un om mare", da cine a zis ca ma consider slab? :)) si nu cred ca sunt eu cel care doarme cu capul pe dex ... acum pseudointelectuala din tine iese la iveala, ia da-mi un add pe mess, incearca sa imi forezi mintea sa vezi ce ticaie acolo prost ca fina psiholoaga empirica ce esti, uita-te atenta la pozele mele, indetaliat, trebuie sa gasesti ceva de care te poti lega (mie mi-a fost greu sa critic o poza cu un caine ...singur) si haicinciu' nu imi place, prefer un forum unde pot gasi oameni cultivati, ca si tine de exemplu ... Vorbesti mult dar nu spui nimic, esti decat o pierdere de cuvinte grele, am incercat sa ma ridic la nivelul tau dar am dat de petrol :))

Uita-te la mine ca-s batran. Nu te lega degeaba de ea, ca nu poti duce cat duce ea. In plus s-ar putea sa te gasesti in situatia dubioasa in care mai toti oamenii importanti de aici se leaga de tine. Eu am parghii cam la jumatate din ei. Cealalta jumatate e activata de daria_ta.

Nu calca pe bec unde nu e cazul.

Si apropo: "prefer un forum unde pot gasi oameni cultivati, ca si tine de exemplu"

1. fara si.
2. cand ai spus "ca tine", devine redundant acel "de exemplu"
3. forum de oameni cultivati e pe forumu de la Universitatea Bucuresti. Aici e Piata din Berceni.

Bafta la taraba urmatoare!

Radu.

daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 16:50

PS. Ai prietena dupa cate vad eu. De ce nu te duci sa o pupi si stai pe capu lu Oksana?

Fosta membra 9am.ro

100 mesaje
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 17:02

De la: Deceiver, la data 2009-07-30 15:48:07PS: am glumit cu id-ul de mess.

ba nu ai glumit
daca ea nu il vrea , poi lasa k il vreau yo........asa ca intre pokemoni zi numa cum facem cu rolurile.......adica tu esti asta cu funda albastra si eu ala cu motz sau vrei sa fi u motzatul

Fosta membra 9am.ro

100 mesaje
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 17:09

De la: Oksana, la data 2009-07-30 13:16:10
...Lucrat-a Dumnezeu ºi-n serie…"

bine bine da eu am fost matrita......primu din serie....etalonul fabricii.... toti care au venit dupa sunt doar xeroxuri

ps

Deceiver

27 mesaje
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 17:11

De la: radhookoo, la data 2009-07-30 16:50:45PS. Ai prietena dupa cate vad eu. De ce nu te duci sa o pupi si stai pe capu lu Oksana?

eu doar ma distrez :), crezi ca ma afecteaza ce imi spune cineva mai ales un necunoscut pe un forum?, si nu stau pe capul ei, doar ca nu imi place genul asta de om care se baga cu japca in seama doar de dragul de a se contrazice si critica, genul de om care se chinuie cu disperare sa lase un aer de superioritate la fiecare pas pe care il face si fiecare basina pe care o trage, si cand ii intrigi incep cu explicatii pompoase si astronomice, eu faceam misto,
Da sunt un pusti, am 21 de ani dar asta nu inseamna ca inca ma sterg cu maneca de la bluza de muci, si de prietena mea, am eu timp :P

sunteti prea seriosi ...

Fosta membra 9am.ro

100 mesaje
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 17:16

fratik pe mine nu ma vezi....nu fi serios acum
si cand ziceam yo ca toti restul vin dupa mine nu ma credea lumea

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 17:29

De la: Deceiver, la data 2009-07-30 17:11:52
De la: radhookoo, la data 2009-07-30 16:50:45PS. Ai prietena dupa cate vad eu. De ce nu te duci sa o pupi si stai pe capu lu Oksana?

eu doar ma distrez :), crezi ca ma afecteaza ce imi spune cineva mai ales un necunoscut pe un forum?, si nu stau pe capul ei, doar ca nu imi place genul asta de om care se baga cu japca in seama doar de dragul de a se contrazice si critica, genul de om care se chinuie cu disperare sa lase un aer de superioritate la fiecare pas pe care il face si fiecare basina pe care o trage, si cand ii intrigi incep cu explicatii pompoase si astronomice, eu faceam misto,
Da sunt un pusti, am 21 de ani dar asta nu inseamna ca inca ma sterg cu maneca de la bluza de muci, si de prietena mea, am eu timp :P

sunteti prea seriosi ...

Hmm...n-ai inteles "atentionarea"!...Uite, sa iti spun si eu "in gluma": distreaza-te altfel, pt ca stilul cu "genul de om care se chinuie cu disperare sa lase un aer de superioritate la fiecare pas pe care il face si fiecare basina pe care o trage" este total nelalocul lui vis-a-vis de persoana la care faci referire! Asta una!
In al doilea rand, la cei 21 de ani nu mai esti un pusti, iar misto-ul pe care "zici" ca il faci, de fapt...nu exista! Este doar incercarea-sa nu zic disperata-de a-i inchide gura Oksanei, care, intre noi fie vorba, a fost prea eleganta pana acum!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 17:33

De la: daria_ta, la data 2009-07-30 17:29:58

sunteti prea seriosi ...

Hmm...n-ai inteles "atentionarea"!...Uite, sa iti spun si eu "in gluma": distreaza-te altfel, pt ca stilul cu "genul de om care se chinuie cu disperare sa lase un aer de superioritate la fiecare pas pe care il face si fiecare basina pe care o trage" este total nelalocul lui vis-a-vis de persoana la care faci referire! Asta una!
In al doilea rand, la cei 21 de ani nu mai esti un pusti, iar misto-ul pe care "zici" ca il faci, de fapt...nu exista! Este doar incercarea-sa nu zic disperata-de a-i inchide gura Oksanei, care, intre noi fie vorba, a fost prea eleganta pana acum!

mult prea eleganta fata de unii

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 17:52

De-acuma-ncepe greul..

Fosta membra 9am.ro

955 mesaje
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 19:17

De la: daria_ta, la data 2009-07-30 17:29:58 Este doar incercarea-sa nu zic disperata-de a-i inchide gura Oksanei, care, intre noi fie vorba, a fost prea eleganta pana acum!

Cum sa musc din el sarmanul, se uita la avatarul meu si vede un caine (control oftalmologic de urgenta tinere !), eu privesc la al dansului si vad un omulet dezorientat ....cu privire nostalgica si ochi umezi de june bovin ...dar totusi june. Ieri era la 1 nanometru sa ma numeasca "tanti", azi am decazut, am intinerit subit ...cica doar vorbesc ca un om mare. Si sa nu o ia mititelu' pe aratura daca nici macar nu stie cu ce fel de highlander vorbeste.

(chiar nu intentionam sa-i critic poza ...insa i-am ascultat strigatul ..iar cainele meu ,sa-mi fie cu iertare, nu e o potaie ca oricare alta ... e singurul caine poli-cfr'isto- stelist din "sat") Privind partea buna a lucrurilor , Sorel al nostru creste in cuvinte de pe-o zi pe alta, cat altii in juma' de viata. Maica da m-ai naucit cu slovele : pseudointelectuala, psiholoaga empirica, sa imi forezi mintea, inteligentza metafizica, fiecare basina pe care o trage ...upsss asta e din alt registru. De pe tarlaua de sartofi din Neanderthal pana la forumul/taraba din Berceni (vorba lui Radu) a facut un real progres ....sau cum insusi zicea s-a "chinuit cu disperare".

Si inca doua vorbe ...am dat de.petrol = 'aur negru'= am dat de bani ,viata buna si huzur (stiu puiule ca nu asta era intentia da ti-a scapat) si ultima e PE BUNE

De la: Deceiver, la data 2009-07-13 09:42:23
the perfect day......o plaja, un seslong, o umbrela, o tequila sunrise, o tipa dragutza, si o gentutza cu toate drogurile din lume, iata un raspuns imatur :))

De la: googoodoll, la data 2009-07-13 10:30:01pentru ce ti-ar trebui drogurile? ca sa uiti ca e cea mai buna zi?

De la: Deceiver, la data 2009-07-14 16:12:30 nup, doar prefer putin dilatarea timpului si sa colorez peisajul mai viu decat este, orice poate deveni mai frumos decat iti imaginezi, si cu uitatul ... plm macar sa stiu ca m-am simtit bine

De la: Deceiver, la data 2009-07-30 15:46:24Ia uite-o ma cum vorbeste ea ca "un om mare", da cine a zis ca ma consider slab?

Tu ai zis baiete! Tu singurel. Sa-mi fie cu iertare dar unul care nu-i capabil sa-si coloreze peisajul prin metode sanatoase si afirma public o imbecilitate ca asta => E UN OM SLAB ...

2 > 1
e_militaru

533 mesaje
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 20:51

De la: radhookoo, la data 2009-07-30 16:48:26
De la: Deceiver, la data 2009-07-30 15:46:24Ia uite-o ma cum vorbeste ea ca "un om mare", da cine a zis ca ma consider slab? :)) si nu cred ca sunt eu cel care doarme cu capul pe dex ... acum pseudointelectuala din tine iese la iveala, ia da-mi un add pe mess, incearca sa imi forezi mintea sa vezi ce ticaie acolo prost ca fina psiholoaga empirica ce esti, uita-te atenta la pozele mele, indetaliat, trebuie sa gasesti ceva de care te poti lega (mie mi-a fost greu sa critic o poza cu un caine ...singur) si haicinciu' nu imi place, prefer un forum unde pot gasi oameni cultivati, ca si tine de exemplu ... Vorbesti mult dar nu spui nimic, esti decat o pierdere de cuvinte grele, am incercat sa ma ridic la nivelul tau dar am dat de petrol :))

Uita-te la mine ca-s batran. Nu te lega degeaba de ea, ca nu poti duce cat duce ea. In plus s-ar putea sa te gasesti in situatia dubioasa in care mai toti oamenii importanti de aici se leaga de tine. Eu am parghii cam la jumatate din ei. Cealalta jumatate e activata de daria_ta.

Nu calca pe bec unde nu e cazul.

Si apropo: "prefer un forum unde pot gasi oameni cultivati, ca si tine de exemplu"

1. fara si.
2. cand ai spus "ca tine", devine redundant acel "de exemplu"
3. forum de oameni cultivati e pe forumu de la Universitatea Bucuresti. Aici e Piata din Berceni.

Bafta la taraba urmatoare!

Radu.

1.Cand ai spus "nu calca pe bec", devine redundant acel "unde nu e cazul"
2.Defineste "am parghii"
3.Exista un forum al Universitatii Bucuresti?
4.Defineste "oamenii importanti" din "Piata Berceni"
5.Daca ai parghii la oamenii importanti de aici, (in cazul in care vei defini cum cred eu), tu esti doar important sau unul din cei mai importanti?
6.In enuntul "forum de oameni cultivati e pe forumu de la Universitatea Bucuresti", este redundant acel "PE".
7.Dati-mi va rog 2 kilograme de vinete, le fac salata. Cat va datorez?
P.S. ...sublima, dar nu exista. Ordinea e pur aleatorie.

e_militaru

533 mesaje
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 20:54

Sa inteleg ca daca tu stai pe capul lu Deceiver nu ai prietena ca altfel ai pupa-o mereu?

Deceiver

27 mesaje
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 21:18

De la: Oksana, la data 2009-07-30 19:17:49
De la: daria_ta, la data 2009-07-30 17:29:58 Este doar incercarea-sa nu zic disperata-de a-i inchide gura Oksanei, care, intre noi fie vorba, a fost prea eleganta pana acum!

Cum sa musc din el sarmanul, se uita la avatarul meu si vede un caine (control oftalmologic de urgenta tinere !), eu privesc la al dansului si vad un omulet dezorientat ....cu privire nostalgica si ochi umezi de june bovin ...dar totusi june. Ieri era la 1 nanometru sa ma numeasca "tanti", azi am decazut, am intinerit subit ...cica doar vorbesc ca un om mare. Si sa nu o ia mititelu' pe aratura daca nici macar nu stie cu ce fel de highlander vorbeste.

(chiar nu intentionam sa-i critic poza ...insa i-am ascultat strigatul ..iar cainele meu ,sa-mi fie cu iertare, nu e o potaie ca oricare alta ... e singurul caine poli-cfr'isto- stelist din "sat") Privind partea buna a lucrurilor , Sorel al nostru creste in cuvinte de pe-o zi pe alta, cat altii in juma' de viata. Maica da m-ai naucit cu slovele : pseudointelectuala, psiholoaga empirica, sa imi forezi mintea, inteligentza metafizica, fiecare basina pe care o trage ...upsss asta e din alt registru. De pe tarlaua de sartofi din Neanderthal pana la forumul/taraba din Berceni (vorba lui Radu) a facut un real progres ....sau cum insusi zicea s-a "chinuit cu disperare".

Si inca doua vorbe ...am dat de.petrol = 'aur negru'= am dat de bani ,viata buna si huzur (stiu puiule ca nu asta era intentia da ti-a scapat) si ultima e PE BUNE

De la: Deceiver, la data 2009-07-13 09:42:23
the perfect day......o plaja, un seslong, o umbrela, o tequila sunrise, o tipa dragutza, si o gentutza cu toate drogurile din lume, iata un raspuns imatur :))

De la: googoodoll, la data 2009-07-13 10:30:01pentru ce ti-ar trebui drogurile? ca sa uiti ca e cea mai buna zi?

De la: Deceiver, la data 2009-07-14 16:12:30 nup, doar prefer putin dilatarea timpului si sa colorez peisajul mai viu decat este, orice poate deveni mai frumos decat iti imaginezi, si cu uitatul ... plm macar sa stiu ca m-am simtit bine

De la: Deceiver, la data 2009-07-30 15:46:24Ia uite-o ma cum vorbeste ea ca "un om mare", da cine a zis ca ma consider slab?

Tu ai zis baiete! Tu singurel. Sa-mi fie cu iertare dar unul care nu-i capabil sa-si coloreze peisajul prin metode sanatoase si afirma public o imbecilitate ca asta => E UN OM SLAB ...

Da roxi, asta e interpretarea ta, punctul tau de vedere, cum mi-am spus si eu punctul meu de vedere in legatura cu tine, nu te-am facut "tanti" ca nu cred ca esti la varsta a 3-a, doar am tras concluzia ca esti mai grasa ca o vaca, atat, dar acum m-ai convins ca esti schija, debitul logoreei tale cred ca e echivalent cu viteza cu care te misti pe strada si mergi in picioare pe sub mese. da ... si esti o adevarata "lady" m-ai convins..indubitabil, cata elegantza..
Mie imi place sa ma distrez prin alte metode fatza de tine, si nu cred ca sunt asa: unu la o mie (Rara Avis) cum insinuezi tu, tie iti place sa stai cu fundul in sus la soare toata ziua(vezi sa nu te arzi), cu laptopul in fatza, chatuind sau cine stie ce naiba faci ..bn, pace si armonie, frumos asa, dar nu imi place modul cum interpretezi tu pentru mine, daca esti slab psihic da...drogurile nu iti fac bine, daca le consumi des si regulat, in cantitati mari, combinate cu altele, cu alcool, cauzeaza "brain damage" da inca odata plm, esti doctor? farmacista? indrumator? preoteasa? educatoare?, dar cu sigurantza esti ignoranta, sa eviti Olanda, ma indoiesc ca o sa iti placa ceva legat de locul asta.
si "un om mare" ma refeream la altceva ...
Mie doar mi se pare ca ai motive sa iti ascunzi mecla, esti toata un strigat de ajutor care cauta apreciere si afectiune virtuala, si multa multa atentie, daca nu o primesti.. o cauti o smulgi si o iei si apoi... pandesti din umbra greselile altora de pe forum ca sa iti revendici urmatoarea victorie, si ca sa nu pierzi ti-ai gasit cei mai buni aliati de pe forum, oameni puternici cu IQ-ul mai mare decat cate zile mai am eu pe Pamant, ai anihilat competitia completandu-i, o echipa de minune, o mafie,o politie a forumurilor, :))
da nah ..esti haoiasa intr-un fel, dar imaginatia e slabutza, chestia cu "sorel" nu prea o inteleg, ma cheama Dan app, e mai scurt si faci economie de litere, sa nu iti mai obosesti degetzelele alea ale tale atat
"ochi umezi de june bovin", cred ca e originala ... nu am m-ai auzit-o :)) "outstanding"
fii multumita esti o persoana valoroasa si inteligenta, si cum trebuie sa fie toti, e mai bine sa fii tu, decat eu..sigur trebuie sa te convingi ca eu nu duc o viata vesela, sanatoasa si fericita ca, la cum gandesc, ar fi incorect fata de tine ca eu sa fiu asa. trebuie sa gasesti motivul, ca sa poata sa-ti fie mila de mine, sa te convingi ca-s frustrat, trist, inadaptat, labar si un om de nimic sa poti sa ma compatimesti cu superioritate si sa te simti bine cu tine, ca nu esti asa ca mine.

am terminat de aberat pentru o seara ... poate continui maine 8-} roxi acum astept sa ripostezi mai violent, ce atata mangaiere?

Fosta membra 9am.ro

955 mesaje
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 23:13

De la: Deceiver, la data 2009-07-30 21:18:50
Da roxi asta e interpretarea ta, punctul tau de vedere, cum mi-am spus si eu punctul meu de vedere in legatura cu tine, nu te-am facut "tanti" ca nu cred ca esti la varsta a 3-a

Corect !
dar acum m-ai convins ca esti schija, debitul logoreei tale cred ca e echivalent cu viteza cu care te misti pe strada si mergi in picioare pe sub mese.

Partial corect ...scoate SUB si pune PESTE, include te rog si drumurile europene, nationale ...peste tot si toate
Mie imi place sa ma distrez prin alte metode fatza de tine, si nu cred ca sunt asa: unu la o mie (Rara Avis).

Adevarat graiesti! Avem metode diferite ...dar sa nu-ti inchipui ca esti singurul "avis" , ca as da faliment daca chiar ai fi tu singurul la 1000 cu "pasarele"

De la: Deceiver, la data 2009-07-30 21:18:50 ..drogurile nu iti fac bine, daca le consumi des si regulat, in cantitati mari, combinate cu altele, cu alcool, cauzeaza "brain damage" da inca odata plm, esti doctor? farmacista? indrumator?

Ma suuurprizi ,aici ai nimerit-o pe toata linia

Mie doar mi se pare ca ai motive sa iti ascunzi mecla, esti toata un strigat de ajutor care cauta apreciere si afectiune virtuala, si multa multa atentie, daca nu o primesti.. o cauti o smulgi si o iei si apoi... pandesti din umbra

Mecla exista in dex?
Ce mai conteaza la cate "orgii virtuale" am facut cu astia blamatii , forumistii aia mai activi
si ca sa nu pierzi ti-ai gasit cei mai buni aliati de pe forum, oameni puternici cu IQ-ul mai mare decat cate zile mai am eu pe Pamant, ai anihilat competitia completandu-i, o echipa de minune, o mafie,o politie a forumurilor

Sa-ti dea Al de sus multe zile
Asa ca sa ne creasca si noua Iq-ul direct proportional :)
da nah ..esti haoiasa intr-un fel, dar imaginatia e slabutza
No' si tu amu'...ceri cam multe !
Ti-ai dat seama ca sunt clean ...ca nu-mi pot "dilata" imaginatia peste limita
"ochi umezi de june bovin", cred ca e originala ... nu am m-ai auzit-o

Nu-i bai ! Ti-am spus-o eu
.sigur trebuie sa te convingi ca eu nu duc o viata vesela, sanatoasa si fericita ca, la cum gandesc, ar fi incorect fata de tine ca eu sa fiu asa. trebuie sa gasesti motivul, ca sa poata sa-ti fie mila de mine, sa te convingi ca-s frustrat, trist, inadaptat, labar si un om de nimic sa poti sa ma compatimesti

Hai ca acum m-ai intristat . Sunt socata ca inca mai rezisti si faci haz de necaz
Du-te la doctor , plateste-l bine, o sa-ti dea o reteta , fuga cu ea la farmacie si primesti bomboane compensate, nu uita sa-i dai o spaga grasssa la tanti aia inainte ca ea sa te minta ca s-au terminat fondurile ...si gata. Industria prospera pe toata linia, tu esti happy , iar "forumul"...usurat

am terminat de aberat pentru o seara ... poate continui maine 8-} roxi acum astept sa ripostezi mai violent, ce atata mangaiere?

Sooo, you like it rough ... nu servim astazi, alta data

2 > 1
VictorCh

1019 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 00:03

sunteti prea seriosi ...

Lasa-l, Daria! Ce vrei, sa inceapa sa planga?
Cat despre ceea ce a scris - cred ca are oarece deficiente in comunicare: senzatia mea era ca se descria pe el, da' nu prea stia cum sa ne explice asta.
Referitor la Oksana - las' ca-i trece eleganta (sper) daca tot insista "asta micu' " cu obrazniciile (cand "ti se arata" de "facut misto", e cazul sa te uiti putin dinainte DE CINE anume faci, ca altfel ajungi sa intrebi daca "tuneaza si apartamente"!) Iar daca Oksana TOTUSI nu vrea sa renunte la eleganta, las' ca mai suntem pe aici si noi ceilalti, care sa-i "explicam politicos" "pustiului" ca "nu e frumos ce face", si ca noi intelegem ca "errare humanum est", da' nici el sa nu uite ca "perseverare diabolicum".
Raducule tata, (iarta-ma ca ma adresez asa, da' face parte dintre privilegiile varstei in asemenea imprejurari informale), tu esti in principiu un "baiat bun", cel putin asta imi era impresia generala despre tine pana adineauri, si imi erai simpatic (inca-mi mai esti, da' nu exagera bazandu-te pe asta). Noi intelegem ca la varsta ta iti cam patineaza hormonii pe creier si ca simti nevoia ca neaparat "sa te iei de cineva" (cred ca ai vazut pe Discovery ca si boii moscati atunci cand sunt sub prea puternica influenta a hormonilor si n-au oponent "se iau" pana si de un bolovan), da' tu sa nu fii bou (ATENTIE, n-am afirmat ca ai fi, ci doar te sfatuiesc sa nu fii) si sa te uiti inainte DE CINE te iei, ca un "bolovan" s-ar putea sa fie prea tare. Hai mai bine sa ramanem in relatii bune (chiar daca eventual nu cordiale, dar macar pasnice). Ce parere ai?

VictorCh

1019 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 00:07

Raducule, iti cer iertare! Am incurcat ... cu prefectura. Chiar ma miram sa ai tu asemenea reactii, da' mai stii... Ma BUCUR sa constat ca am gresit si ca era vorba despre ALT june.
Continutul insa (mai putin ultimul paragraf) ramane valabil si la adresa acestui alt preopinent.

Deceiver

27 mesaje
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 01:27

De la: victorch52, la data 2009-07-31 00:03:08

sunteti prea seriosi ...

Lasa-l, Daria! Ce vrei, sa inceapa sa planga?
Cat despre ceea ce a scris - cred ca are oarece deficiente in comunicare: senzatia mea era ca se descria pe el, da' nu prea stia cum sa ne explice asta.
Referitor la Oksana - las' ca-i trece eleganta (sper) daca tot insista "asta micu' " cu obrazniciile (cand "ti se arata" de "facut misto", e cazul sa te uiti putin dinainte DE CINE anume faci, ca altfel ajungi sa intrebi daca "tuneaza si apartamente"!) Iar daca Oksana TOTUSI nu vrea sa renunte la eleganta, las' ca mai suntem pe aici si noi ceilalti, care sa-i "explicam politicos" "pustiului" ca "nu e frumos ce face", si ca noi intelegem ca "errare humanum est", da' nici el sa nu uite ca "perseverare diabolicum".
Raducule tata, (iarta-ma ca ma adresez asa, da' face parte dintre privilegiile varstei in asemenea imprejurari informale), tu esti in principiu un "baiat bun", cel putin asta imi era impresia generala despre tine pana adineauri, si imi erai simpatic (inca-mi mai esti, da' nu exagera bazandu-te pe asta). Noi intelegem ca la varsta ta iti cam patineaza hormonii pe creier si ca simti nevoia ca neaparat "sa te iei de cineva" (cred ca ai vazut pe Discovery ca si boii moscati atunci cand sunt sub prea puternica influenta a hormonilor si n-au oponent "se iau" pana si de un bolovan), da' tu sa nu fii bou (ATENTIE, n-am afirmat ca ai fi, ci doar te sfatuiesc sa nu fii) si sa te uiti inainte DE CINE te iei, ca un "bolovan" s-ar putea sa fie prea tare. Hai mai bine sa ramanem in relatii bune (chiar daca eventual nu cordiale, dar macar pasnice). Ce parere ai?

roxi doar copy-paste = pana de idei
victoras sunt foarte afectat, am sa plang unde nu ma va vedea nimeni, am sa ma zvarcolesc multe nopti, am sa coldind barurile capitalei, am sa ma refugiez in alcool si droguri ca am aflat de la o fiintza superioara (un caine) rasei din care fac eu parte de pe un forum ca am "ochii umezi de june bovin" si chiar fara sa ma cunoasca a constatat ca sunt vai de capul meu , asta da profiler!!!
scopul activitatii mele pe acest forum este doar sa imi ucid timpul liber si sa ma amuz cu o bere in fatza calc, "caterinca?", sa urmaresc comentariile voastre stupide si intepretarile paranoice la toate subiectele de doi bani, multe minti obosite cu aceleasi idei fixe, dar ma bucur ca pute a batranete aici, creste inima in mine, ma simt ca un copil intr-un mijloc de transport in comun care se cearta cu o baba ca nu vrea sa-i cedeze locul, sa nu generalizez, e vorba doar de cateva personaje de pe forum ... eu zic sa facem un topic special pentru asa ceva ca deja ne-am indepartat de mult de la "cea mai buna zi a ta" eu voi continua cu nesimtirea mea si voi cu critica, "desteptul cedeaza" cine o fi ala? .... eu nu

Pagini: << 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cum ar arata cea mai buna zii a ta?
Mergi la: