back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum ar arata cea mai buna zii a ta?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

955 mesaje
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 21:29

Nasol, nu stiu cum sta treaba cu palinca , dar ma am al naibii de bine cu acizii ...deci nu primesc sfaturi in acest domeniu ... nici sugestii, propuneri , reclamatii etc

Ramn la peroxodisulfuric ... pt ca se potriveste 100% cu binecunoscuta reclama "PENTRU CEI PUTERNICI"

ps: palinca are alcool, nu acid , chiar nu se incadreaza in standardele mele :))

Raporteaza abuz de limbaj
2 > 1
radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 02:08

off topic. I'm back to my old self... cel putin pana adorm

on topic:
eo nu cred ca am postat serios pe topicul asta niciunde.

Ziua perfecta incepe cu trezitul de dimineata. Ar trebui sa ma trezesc de la zgomotul infernal pe care il face afara tiganu care tunde iarba. Injur de tot ce mi-e la indemana si inchid geamul.

E prea cald. Il deschid. Casc. Ma duc sa fac un dus. Iar au taiat astia apa calda ca lucreaza la nenorocirea aia de pasaj de la basarab.

Fac dus cu apa rece si ma straduiesc sa-mi imperechez o pereche de sosete, pentru ca am fost prea lenes sa le pun perechi-perechi cand le-am luat de la uscat.

Ies. Ma izbeste in tample caldura de afara. E umed pentru ca a plouat azinoapte in draci, iar acu pe laga faptul ca pute dambovita de-ti taie orice simt de echilibru mai si transpiri pana la masina.

Noroc cu aerul conditionat din masina. La city-fm prind alea 3-4 melodii care ma fac sa sar de pe scaun. Imi aprind o tigara.

Stau la stop. E coada de la arcu de triumf pana la biscuite. Asta e... se merge repede oricum. Ajung la birou.

Ca.cat! iar nu functioneaza unul din lifturi... In birou e bine. E liniste si pace.

Surprinzator astazi treaba merge bine. Nesperat de bine. Imi fac un litru de cafea si-l torn in cana-cisterna pe care o am. O sa fie o zi lunga. Daca tot merge treaba bine, sa fac cat mai mult.

E ora 6. Deja imi suna telefonul cu invitatii la bere.

La 9 jumate plec de la munca. Afara e bine. E prima seara in care nu ploua! Cerul e frumos, aerul e curat. In drum spre casa fac un total al lucrurilor de azi.

Am iesit pe plus. E bine. Sunt bine dispus, ma duc la bere.

daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
Nikita

515 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 07:36

De la: radhookoo, la data 2009-07-15 02:08:49off topic. I'm back to my old self... cel putin pana adorm

on topic:

Ziua perfecta incepe cu trezitul de dimineata...

Ziua mea (sper!) perfecta a inceput cu postarea ta! Am ras la prima ora!

Micuta_Daria

138 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 08:46

best day ever: no work just fun!!!!

neata dragii mei! si o zi cu soare

Cuvintele nu sunt un joc de artificii, ele sunt arme care pot ucide sau înãlþa.
Fosta membra 9am.ro

226 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 09:22

De la: Ficherman, la data 2009-07-14 21:00:35E sa visez cu Angelina Jolie,iar cind ma trezesc si deschid ochii sa fie linga mine si sa ma intrebe sa mai adopte ori nu inca un orfan!!

Te crezi Brad Pitt? :P
Nu suna rau! Cand ai timp de un autograf?

Sunt geniala si modesta! Combinatia perfecta!
Fosta membra 9am.ro

195 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 09:27

De la: radhookoo, la data 2009-07-15 02:08:49off topic. I'm back to my old self... cel putin pana adorm

on topic:

bine ca da cu plus la sfarsit, altfel era mai mult ca perfecta

Fosta membra 9am.ro

226 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 09:31

on topic:

Ziua perfecta incepe cu trezitul de dimineata
........................
Am iesit pe plus. E bine. Sunt bine dispus, ma duc la bere.

Doamne ce trist!

Sunt geniala si modesta! Combinatia perfecta!
Tiffany

438 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 12:21

Deci sa inteleg ca cea mai buna zi la Radu incepe cu o cafea la cana-cisterna si se termina cu o bere!

La mine ar fi cu trezitul foarte de dimineata, pt ca cine 'se trezeste de dimineata, departe ajunge'(!), fac dush, ma imbrac in 20 de minute, in alte 5 minute imi arunc niste haine in geanta de voiaj, iau cheile masinii, imi sarut pisica pe bot si urc in masina si plec! Unde plec? Primul drum catre o benzinarie ptr cea mai buna cafea de dimineata care exista,cu o tigara aprinsa si cu o mana pe volan plec in lume. Destinatia? ORIUNDE
Who is gonna join me?

Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 13:14

De la: Tiffany, la data 2009-07-15 12:21:14Deci sa inteleg ca cea mai buna zi la Radu incepe cu o cafea la cana-cisterna si se termina cu o bere!

La mine ar fi cu trezitul foarte de dimineata, pt ca cine 'se trezeste de dimineata, departe ajunge'(!), fac dush, ma imbrac in 20 de minute, in alte 5 minute imi arunc niste haine in geanta de voiaj, iau cheile masinii, imi sarut pisica pe bot si urc in masina si plec! Unde plec? Primul drum catre o benzinarie ptr cea mai buna cafea de dimineata care exista,cu o tigara aprinsa si cu o mana pe volan plec in lume. Destinatia? ORIUNDE
Who is gonna join me?

Vin eu. Si cafeaua cea mai buna e de la OMV.

@angel_r:
Ce e asa de trist la ziua mea perfecta? incepe prost se termina bine. Nu mai conteaza ce se intampla de fapt, atat timp cat totul e in ordine la sfarsit.

Am uitat sa mentionez ca daca raman fara tigari se strica ziua

Tiffany

438 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 13:28

De la: radhookoo, la data 2009-07-15 13:14:15
Who is gonna join me?

[/quote]

Eu trebuie sa ajung in Timisoara urgent, apoi facem ce drum vrei tu. Iti dau o harta sa iti alegi?
Si cafeaua o fi ea cea mai buna la OMV, dar nu-i musai! Mie imi place cea de la Starbucks

Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
e_militaru

533 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 13:28

De la: Tiffany, la data 2009-07-15 12:21:14Deci sa inteleg ca cea mai buna zi la Radu incepe cu o cafea la cana-cisterna si se termina cu o bere!

Who is gonna join me?

Sugestia mea, sa termini in acelasi fel, ar fi sa mergi incet, sa te uiti pe partea dreapta, sigur vei gasi un tip care a ramas fara tigari, care ar bea o gura de cafea de la tine si se intampla sa mearga in exact aceeasi directie ( nicaieri) ca si tine.

Tiffany

438 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 13:30

De la: harlequin, la data 2009-07-15 13:28:48

Who is gonna join me?

Sugestia mea, sa termini in acelasi fel, ar fi sa mergi incet, sa te uiti pe partea dreapta, sigur vei gasi un tip care a ramas fara tigari, care ar bea o gura de cafea de la tine si se intampla sa mearga in exact aceeasi directie ( nicaieri) ca si tine.

Its a date!

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 13:37

De la: Tiffany, la data 2009-07-15 13:28:24 Mie imi place cea de la Starbucks

Cea de la starbucks mi se pare mai scumpa decat merita [cafeaua normala... daca iei tot felu de cafele mai dubioase isi merita banii]

e_militaru

533 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 13:37

De la: Tiffany, la data 2009-07-15 13:28:24
De la: radhookoo, la data 2009-07-15 13:14:15
Who is gonna join me?

Eu trebuie sa ajung in Timisoara urgent, apoi facem ce drum vrei tu. Iti dau o harta sa iti alegi?
Si cafeaua o fi ea cea mai buna la OMV, dar nu-i musai! Mie imi place cea de la Starbucks [/quote]
A deschis Starbucks benzinarii? Sau face livrari in masina langa benzinarii? Sau e Starbucks din Mall? Sau din Mol?
Sau...Nu-nteleeeeg! Am pierdut moda cu contractele comerciale intre Starbucks si benzinarii. Si chiar e buna cafeaua de la Starbucks, asa cred. Sau Cafelatte, nu mai stiu

Tiffany

438 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 13:44

Nooo, cafeaua Starbucks din Otopeni, MALL (nu MOL, din pacate n-au ajuns si acolo).
Pai tu ce stii Harlequin? Zici ca e buna aia de la Starbucks dar de fapt nu stii, zici de Cafelatte dar de fapt nici de aia nu esti sigur Pe mine m-ai pierdut!
Radu, o fi scumpa dar merita toti banii. Ce dracu faci cu ei in buzunar?

e_militaru

533 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 13:46

Cea mai buna zi incepe cu un personaj ( ca nu pot sa spun personaja:))din basmele de copii langa mine si se termina noaptea, cand personaja ma baga in lumea basmelor. Asta ptr ca am spus cum AR ARATA cea mai buna zi:)) Cum arata, nu va spun, dar mai nou cred in basme

Tiffany

438 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 13:48

De la: harlequin, la data 2009-07-15 13:46:04Cea mai buna zi incepe cu un personaj ( ca nu pot sa spun personaja:))din basmele de copii langa mine si se termina noaptea, cand personaja ma baga in lumea basmelor. Asta ptr ca am spus cum AR ARATA cea mai buna zi:)) Cum arata, nu va spun, dar mai nou cred in basme

Cu feti frumosi si zane? Si zmei si balauri calatori?
Cat timp nu te crezi PeterPan esti inca pe linia de plutire..

e_militaru

533 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 13:49

De la: Tiffany, la data 2009-07-15 13:44:59Nooo, cafeaua Starbucks din Otopeni, MALL (nu MOL, din pacate n-au ajuns si acolo).
Pai tu ce stii Harlequin? Zici ca e buna aia de la Starbucks dar de fapt nu stii, zici de Cafelatte dar de fapt nici de aia nu esti sigur Pe mine m-ai pierdut!

Mi s-a parut ca vorbesti de benzinarii. Pai uite, mai nou gandesc asa: cu pretul de la Starbucks ( cred ca 12-14 lei, nu mai tin minte exact, cumpar aproape 3 cafele bune bune de la Rompetrol. Si eu beau muuuulta cafea, multa rau! Sau cumpar 2 cafele si niste biscuiti caramelizati.

Tiffany

438 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 13:55

De la: harlequin, la data 2009-07-15 13:49:47
De la: Tiffany, la data 2009-07-15 13:44:59Nooo, cafeaua Starbucks din Otopeni, MALL (nu MOL, din pacate n-au ajuns si acolo).

Mi s-a parut ca vorbesti de benzinarii. Pai uite, mai nou gandesc asa: cu pretul de la Starbucks ( cred ca 12-14 lei, nu mai tin minte exact, cumpar aproape 3 cafele bune bune de la Rompetrol. Si eu beau muuuulta cafea, multa rau! Sau cumpar 2 cafele si niste biscuiti caramelizati.

Cam tot dracu ala e! Cele doua cafele de 10 lei nu se compara cu una de la Starbucks! Pui in balanta doua cafele slabute care incearca sa ajunga la nivelul uneia de la S.????Noo! Si mie nu imi plac biscuitii de nici un fel.

e_militaru

533 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 13:59

Nu sunt deloc slabute cafelele de la Rompetrol. Ai baut vreodata? De fapt, nu e treaba mea. Oricum, drum bun!

e_militaru

533 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 14:05

Stati, cred ca nu am raspuns ce trebuie. Topicul se numeste "Cum arata cea mai buna ( hai zii) a ta. Cea mai buna ce? Nu avem decat una, indiferent de sex. Arata asa cum arata. Se vrea vreo poza ?

Tiffany

438 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 14:05

De la: harlequin, la data 2009-07-15 13:59:34Nu sunt deloc slabute cafelele de la Rompetrol. Ai baut vreodata? De fapt, nu e treaba mea. Oricum, drum bun!

Daca nu e treaba ta, puteai sterge ce ai scris inainte de a da ENTER si fara sa fii distras de cuvintele astea si de schimbul de replici cu Starbucks si plecatul la drum si persoana din dreapta mea care imi cere o tigara.
LUCKY STRIKE sau KENT LUNG?

e_militaru

533 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 14:07

De la: Tiffany, la data 2009-07-15 14:05:53
De la: harlequin, la data 2009-07-15 13:59:34Nu sunt deloc slabute cafelele de la Rompetrol. Ai baut vreodata? De fapt, nu e treaba mea. Oricum, drum bun!

Daca nu e treaba ta, puteai sterge ce ai scris inainte de a da ENTER si fara sa fii distras de cuvintele astea si de schimbul de replici cu Starbucks si plecatul la drum si persoana din dreapta mea care imi cere o tigara.
LUCKY 13 sau KENT LUNG?

Nu fac autostopul. Decat pe DN 1 Iar schimbul de replici e distractiv. Fiecare intelege ce vrea

Tiffany

438 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 14:08

De la: harlequin, la data 2009-07-15 14:07:57

LUCKY 13 sau KENT LUNG?

Nu fac autostopul. Decat pe DN 1 Iar schimbul de replici e distractiv. Fiecare intelege ce vrea

Sa se inteleaga LUCKY STRIKE si nu 13 :))

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 14:19

Dunhill Fine-Cut albastru inchis

Tiffany

438 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 14:23

De la: radhookoo, la data 2009-07-15 14:19:31

Ooh! Aveam un prieten care fuma doar Dunhill Fine-Cut....
Deci cand mergem? :))
Programam concediul? Sau ramanem la stadiul de replici doar pt distractie cum zice Harlequin?

e_militaru

533 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 14:27

De la: Tiffany, la data 2009-07-15 14:23:46
De la: radhookoo, la data 2009-07-15 14:19:31

Ooh! Aveam un prieten care fuma doar Dunhill Fine-Cut....
Deci cand mergem? :))
Programam concediul? Sau ramanem la stadiul de replici doar pt distractie cum zice Harlequin?

Eu zic ca asa ramaneti. Clar de tot. Raduku deja i-a spus ce tigari fumeaza. Era vorba de un autostopist, care nu are tigari, bani, cafea...

Tiffany

438 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 14:31

De la: harlequin, la data 2009-07-15 14:27:57

Eu zic ca asa ramaneti. Clar de tot. Raduku deja i-a spus ce tigari fumeaza. Era vorba de un autostopist, care nu are tigari, bani, cafea...[/quote]

Of Doamne! Pai ce autostopist mami? Era vorba de o companie langa sofer (adica eu), nicidecum de straini luati de pe DN. Lasa-ma sa imi aleg strainii de pe yuppy :))
Pot sa am eu grija ca Raducu sa nu ramana cumva fara Dunhill Fine-Cut si nici eu fara Kent lung
Cafeaua ramane cea de la Starbucks si GATA! LA DRUM!

e_militaru

533 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 14:43

De la: Tiffany, la data 2009-07-15 14:31:59
De la: harlequin, la data 2009-07-15 14:27:57

Eu zic ca asa ramaneti. Clar de tot. Raduku deja i-a spus ce tigari fumeaza. Era vorba de un autostopist, care nu are tigari, bani, cafea...

Of Doamne! Pai ce autostopist mami? Era vorba de o companie langa sofer (adica eu), nicidecum de straini luati de pe DN. Lasa-ma sa imi aleg strainii de pe yuppy :))
Pot sa am eu grija ca Raducu sa nu ramana cumva fara Dunhill Fine-Cut si nici eu fara Kent lung
Cafeaua ramane cea de la Starbucks si GATA! LA DRUM! [/quote]
Vorbesti cu "mami", ai grija sa nu ramana strainii de pe yuppy fara tigari...cred ca ai bani multi...

Tiffany

438 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 14:51

De la: harlequin, la data 2009-07-15 14:43:22
Vorbesti cu "mami", ai grija sa nu ramana strainii de pe yuppy fara tigari...cred ca ai bani multi...

Cat sa nu raman fara

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cum ar arata cea mai buna zii a ta?
Mergi la: