back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum ar arata cea mai buna zii a ta?

Pagini: << 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >> Sari la pagina:

Ciupa3001

14 mesaje
Postat pe: 1 August 2009, ora 15:46

De la: linda, la data 2009-08-01 13:08:04
De la: yuppy003833, la data 2009-08-01 04:05:23Nu inteleg de ce te lasa inteleigenta ta superioara fata de a noastra te lasa sa faci supozitii aiurea! Ca sa te lamuresc o sa iti enumar ca la femeile nefu*ute cateva mici detalii :
1. Ai auzit de Lyberty Parade daca tot stai in Constanta? Sau cocalarismul tau de manelara care stie sa dea din curu ala mare si din burta care zici ca poarta un copil in luna a 7-a cel putin nu deve decat in fata? (pe al tau Salam) Deci nu's emo...ai dat odata cu stangu in dreptu!
2. Constanta? Sa stii ca nu trebuie sa stai in Constanta ca sa ajungi la mare! suntem in secolul 21, acem mijloace de transport! Din Bucuresti faci 3 ore cu masina si 4-5 ore cu trenu! (ti-am mai raspuns la una...sunt din Bucuresti)
3. Mi-am taiat venele si mi s-a scurs ultimul gram de intelegenta! Ma nene dar ce afirmatie ai facut! cred ca un emo cu jugulara taiata de 2 ore si venele de la ambele maine de 3 ore putea sa zica ceva mai inteligent ca tine!
4. Daca vroiam sa se pise unu la propriu pe mine...forumul asta era ultimul pe care intram! Mai degaba intram pe unul de la Unguri!
5. Imi rupi capu? Singura ta sansa sa imi rupi capul ar fi sa ai cam 200 kg si sa sari cu totul pe mine! La 0 de kg ale mele ma rupi cu totul nu doar capu! cred ca te-ai bazat pe asta cand ai zis-o!
6. Cat despre tamvai...il mai iau pe ala pana la facultate! Vad ca te-am cam incurcat pe tine de ma expediezi asa repede! Vorba lu Deceiver, asa deceptionat si deprimat cum e el, forumul asta e casa ta de ne "poftesti" afara?
Dezamagit e poate doar de prostia din Romania...la fel sunt si eu!
7. O da...postez la 5 dimineata! Si? Pana atunci am stat spart afara si radeam de o pisica care alerga un gandac probabil...ce relevanta are?
Sper ca te-am lamurit...in legatura cu varsta! fi linistita sunt destul d mare sa-mi port singur de grija...nu e cazul sa-ti faci tu probleme! Mai bine fa-ti probleme pt. tine! Nu ti-o da bine gagicu/sotu si cauti maciuca pe forumuri? Succes...o sa gasesti un soarece de calculator dar nu o sa rezolvi nimic ca asa l-ai gasit si pe actualu probabil!
Ce pot sa-ti zic! Bafta multa! o sa ai nevoie!

pustiu', cine te-a dezinformat pe tine cum ca eu as vrea sa facem schimb de replici? sau sa ma cert cu tine...

pai tu ai avea ceva de invatat, da' eu ce castig?

hai du-te tu si vezi ce-a mai facut pisica aia cu gandacul si imagineaza-ti ca suntem noi doi, iar atunci cand o sa se ajunga la faza cand pisica ii rupe capul gandacului dupa ce s-a jucat putin cu el, IA AMINTE si consider-o un fel de premonitie....

Ai tu ce ai cu ruptul capului...sper sa-ti reuseasca intr-o buna zi daca tot iti doresti atat de mult! De invatat? nu am nimic de invatat de la tine! poate o replica: "ba fraiere iti rup capu" SI ATAT! cine a zis ceva de replici? ultima oara cand am citit discutiile de pe forum tu te-ai bagat in seama cu japca! Ar fi cazu sa-ti exersezi "miscarea ta cea mai buna" pana ne intlnim : aia cu ruptul de capete! Atat ti-a mai ramas dupa ce toate ipotezele tale despre mine au picat!

Raporteaza abuz de limbaj
radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 1 August 2009, ora 16:56

De la: harlequin, la data 2009-08-01 02:34:48Eu cred ca sigur nu ai mai fi fata in fata cu mine daca am fi fata in fata, cred ca te-ai tira. Si daca nu pot eu sa te fac (desi m-as mira, esti prea "tampitel" si "simpatic" ca sa fii si baiat) aduc masini, baieti...intelegi? Pentru mine conteaza sa castig, nu conteaza cum. Revenind, la o gura mare ca a ta, merge bine un mesaj plin de p(uli, altfel ai deveni frustrat. Mai ales ca ai sarit hodoronc tronc cu p(ula in gura cand ti-am trimis un mesaj simplu, in care te luam la misto( chestie banala in viata ta), fara sa amintesc de vreo p(ula. Si apoi, esti amuzant in "importanta" ta. Sincer, ai replici de doi lei, si n-ai pic de farmec. Zau, Radule.
Si de un ban stii cum iti faci rost? Pe centura. Sigur gasesti ceva pentru tine. Si daca esti norocos, (si iti doresc mult noroc) vei face mai multi bani, nu doar unul.
Pana acum nu esti decat alta pasarica proasta care se agita. Stai jos. Neext?

RADU
MAMII
RADULEEE

Ma... cand ne masuram trebuie sa ne masuram doar intre noi.. nu punem cap la cap toate din tot cartierul. intelegi cum zic?

Si cand am zis "ban", nu m-am referit la "money" ci la "ban" - tot in engleza. :)

Stau la tine-n pu|a. Vrei?

daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 1 August 2009, ora 17:08

Recunosc ca nu ma asteptam ca de ieri, de cand v-am "parasit", si pana acum, sa se scrie atatea pagini pe acest topic! Recunosc ca in afara conflictului dintre baieti (acelasi stil, doar unul dintre personaje schimbat, Raducu...), totul mi-a placut, am la activ o ora de =))!!!
pt toti!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
Fosta membra 9am.ro

126 mesaje
Postat pe: 1 August 2009, ora 17:22

De la: radhookoo, la data 2009-08-01 16:56:49
De la: harlequin, la data 2009-08-01 02:34:48

Ma... cand ne masuram trebuie sa ne masuram doar intre noi.. nu punem cap la cap toate din tot cartierul. intelegi cum zic?

ce tare! sunteti din nou umar la umar , bara la bal , p^la la s^la

Vreti sa masurati Suuuuper tare , din nou! Dar sa fie o competitie transparenta k noi astia de pe margine facem pariuri - cu money in joc

Dupa mine , potopul ...
Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 1 August 2009, ora 17:24

De la: pixiTrainsU2Bsluts, la data 2009-08-01 17:22:22

Vreti sa masurati Suuuuper tare , din nou! Dar sa fie o competitie transparenta k noi astia de pe margine facem pariuri - cu money in joc

Fosta membra 9am.ro

126 mesaje
Postat pe: 1 August 2009, ora 17:25

era sa uit refrenul

Hai frate Deceiver ...hai fratia ....jhai fratele emo din constanta unde fetele dau clanta ! Sa bem pt fratie .Amin !

Dupa mine , potopul ...
Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 1 August 2009, ora 17:27

De la: pixiTrainsU2Bsluts, la data 2009-08-01 17:25:01era sa uit refrenul

Hai frate Deceiver ...hai fratia ....jhai fratele emo din constanta unde fetele dau clanta ! Sa bem pt fratie .Amin !

"Pixi...cat si care oi mai fi"...taci, ca trebuie sa fac si altceva decat sa stau pe forum!...

VictorCh

1019 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 2 August 2009, ora 12:15

De la: danut111, la data 2009-01-16 18:41:48cum ar arata cea mai buna zii a ta?

Cu scuzele de rigoare de la danut pt ca il citez, oare sunt eu singurul care considera ca, desi o greseala de tastare (in acest caz dublu "i" la final: "..ZII a ta") este scuzabila pt un corespondent care "tasteaza-viteza", ar fi (sau "ar fi fost") totusi cazul ca administratorul forumului sa intervina si titlul topicului sa fi aparut (si sa apara in continuare) cu ortografia corecta?

VictorCh

1019 mesaje

Postat pe: 2 August 2009, ora 12:28

De la: daria_ta, la data 2009-08-01 17:24:16
De la: pixiTrainsU2Bsluts, la data 2009-08-01 17:22:22

Asa, Daria, asa! Zi-le, ca le zic si eu! (Frumos cor cacofonic o sa mai iasa!)
ASTA-i ideea lor despre o "cea mai buna zi"???
Dupa cat isi tot propun "sa si le masoare" iti vine sa crezi ca nici n-au, si le e teama sa nu se observe si pe forum...

Mai, fratilor (Hm! Sa zicem...), pe VOI poate ca va distreaza toata ciorovaiala asta fara continut si fara scop, da' n-ati fi voi amabili sa o faceti "in privat", prin mesaja personale? Lasati-ne pe noi "astialalti" in durerea noastra, ca sa ne facem si noi o "cea mai buna zi" (sau macar s-o comentam). Voi nu vedeti ce finut va ia pixi peste... ce n-aveti? (sau aveti ambele picioare?) Ia sa ma alatur si eu:
"Intarata-i, draaace!
Nou'-asa ne plaaace!"
Da' intaratati-va numa' voi intre voi!

VictorCh

1019 mesaje

Postat pe: 2 August 2009, ora 12:36

De la: daria_ta, la data 2009-08-01 17:27:58

"Pixi...cat si care oi mai fi"...taci, ca trebuie sa fac si altceva decat sa stau pe forum!...

Las-o, Daria, ca ai "chiulit" cam mult si nu "prinzi" esenta: de atata timp le tot repeta pixi indemnul asta (nemodificat) (a devenit deja - vorba ei - un "refren"), incat este (sau ar trebui sa fie) EVIDENT ca (la modul foarte finut si ironic) le-o spune in bataie de joc. (Si ei chiar musca, SARACUTII! - "saracuti" cu duhul, evident; cel putin dupa cum se comporta ACUM, AICI)

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 2 August 2009, ora 12:45

De la: victorch52, la data 2009-08-02 12:36:44
De la: daria_ta, la data 2009-08-01 17:27:58

Las-o, Daria, ca ai "chiulit" cam mult si nu "prinzi" esenta: de atata timp le tot repeta pixi indemnul asta (nemodificat) (a devenit deja - vorba ei - un "refren"), incat este (sau ar trebui sa fie) EVIDENT ca (la modul foarte finut si ironic) le-o spune in bataie de joc. (Si ei chiar musca, SARACUTII! - "saracuti" cu duhul, evident; cel putin dupa cum se comporta ACUM, AICI)

Victor, te inseli spunand ca nu prind esenta din cauza indelungatului meu"chiul", pt ca daca ai fi fost un picut mai atent, ai fi vazut si mesajul in care eu am spus ieri ca m-am "tavalit" o ora de ras, vazand ce s-a scris in lipsa mea!
In ceea ce ii priveste pe"saracuti", eu am speranta ca macar unul dintre ei sa tina cont de "refren" si de ceea ce se vrea el a fi!

VictorCh

1019 mesaje

Postat pe: 2 August 2009, ora 19:24

Victor, te inseli spunand ca nu prind esenta din cauza indelungatului meu"chiul", pt ca daca ai fi fost un picut mai atent, ai fi vazut si mesajul in care eu am spus ieri ca m-am "tavalit" o ora de ras, vazand ce s-a scris in lipsa mea!
In ceea ce ii priveste pe"saracuti", eu am speranta ca macar unul dintre ei sa tina cont de "refren" si de ceea ce se vrea el a fi!

Atent, eu, aici, acum?!? Cred ca ma confunzi! Pt asta ar trebui gandit, si eu inca n-am cu ce.

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 3 August 2009, ora 01:48

De la: yuppy003833, la data 2009-08-01 03:55:48Nu inteleg de ce te lasa inteleigenta ta superioara fata de a noastra te lasa sa faci supozitii aiurea! Ca sa te lamuresc o sa iti enumar ca la femeile nefu*ute cateva mici detalii :
1. Ai auzit de Lyberty Parade daca tot stai in Constanta? Sau cocalarismul tau de manelara care stie sa dea din curu ala mare si din burta care zici ca poarta un copil in luna a 7-a cel putin nu deve decat in fata? (pe al tau Salam) Deci nu's emo...ai dat odata cu stangu in dreptu!
2. Constanta? Sa stii ca nu trebuie sa stai in Constanta ca sa ajungi la mare! suntem in secolul 21, acem mijloace de transport! Din Bucuresti faci 3 ore cu masina si 4-5 ore cu trenu! (ti-am mai raspuns la una...sunt din Bucuresti)
3. Mi-am taiat venele si mi s-a scurs ultimul gram de intelegenta! Ma nene dar ce afirmatie ai facut! cred ca un emo cu jugulara taiata de 2 ore si venele de la ambele maine de 3 ore putea sa zica ceva mai inteligent ca tine!
4. Daca vroiam sa se pise unu la propriu pe mine...forumul asta era ultimul pe care intram! Mai degaba intram pe unul de la Unguri!
5. Imi rupi capu? Singura ta sansa sa imi rupi capul ar fi sa ai cam 200 kg si sa sari cu totul pe mine! La 0 de kg ale mele ma rupi cu totul nu doar capu! cred ca te-ai bazat pe asta cand ai zis-o!
6. Cat despre tamvai...il mai iau pe ala pana la facultate! Vad ca te-am cam incurcat pe tine de ma expediezi asa repede! Vorba lu Deceiver, asa deceptionat si deprimat cum e el, forumul asta e casa ta de ne "poftesti" afara?
Dezamagit e poate doar de prostia din Romania...la fel sunt si eu!
7. O da...postez la 5 dimineata! Si? Pana atunci am stat spart afara si radeam de o pisica care alerga un gandac probabil...ce relevanta are?
Sper ca te-am lamurit...in legatura cu varsta! fi linistita sunt destul d mare sa-mi port singur de grija...nu e cazul sa-ti faci tu probleme! Mai bine fa-ti probleme pt. tine! Nu ti-o da bine gagicu/sotu si cauti maciuca pe forumuri? Succes...o sa gasesti un soarece de calculator dar nu o sa rezolvi nimic ca asa l-ai gasit si pe actualu probabil!
Ce pot sa-ti zic! Bafta multa! o sa ai nevoie!

All i see is bla bla bla :))
Nu inteleg de ceeeeeeeeeeee

Fosta membra 9am.ro

513 mesaje
Postat pe: 3 August 2009, ora 09:25

Doamne ce lume stresata! In loc sa va relaxati ca a fost weekend voi v-ati certat! Dar am venit cu forte proapete si am si eu chef de "cearta"! Care se "cearta" cu mine?
P.S.: Pixi m-ai dezamagit!

Rolul meu nu este sa invart Pamantul ci numai sa-l agit!
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 3 August 2009, ora 09:33

De la: the_queen, la data 2009-08-03 09:25:59Doamne ce lume stresata! In loc sa va relaxati ca a fost weekend voi v-ati certat! Dar am venit cu forte proapete si am si eu chef de "cearta"! Care se "cearta" cu mine?
P.S.: Pixi m-ai dezamagit!

cearta-te cu mine imi plac femeile rele

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
Fosta membra 9am.ro

513 mesaje
Postat pe: 3 August 2009, ora 11:50

Haps, nu ai face fata "rautatii" mele

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 3 August 2009, ora 11:51

De la: the_queen, la data 2009-08-03 11:50:34Haps, nu ai face fata "rautatii" mele

nu ma subestima asa cum nici eu nu te subestimez pe tine

Fosta membra 9am.ro

513 mesaje
Postat pe: 3 August 2009, ora 11:54

De la: Haps, la data 2009-08-03 11:51:44
De la: the_queen, la data 2009-08-03 11:50:34Haps, nu ai face fata "rautatii" mele

Hai sa facem un pariu, sa vedem daca e asa si castigatorul alege trofeul!? (mentionez: trofeu in bautura alcoolica )

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 3 August 2009, ora 11:56

De la: the_queen, la data 2009-08-03 11:54:52
De la: Haps, la data 2009-08-03 11:51:44

Hai sa facem un pariu, sa vedem daca e asa si castigatorul alege trofeul!? (mentionez: trofeu in bautura alcoolica )

daca te tine...

Fosta membra 9am.ro

513 mesaje
Postat pe: 3 August 2009, ora 11:58

Ma tine! Sa vedem pariul! Dar pastreaza decenta pe site! Pt lucruri indecente, pe privat!
In rest: astept galerie, sustinere morala, alea alea

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 3 August 2009, ora 12:00

De la: the_queen, la data 2009-08-03 11:58:45Ma tine! Sa vedem pariul! Dar pastreaza decenta pe site! Pt lucruri indecente, pe privat!

decenta ? dar ai impresia ca o sa zic ceva rau despre tine ? de fapt n-o sa zic nimic. te las pe tine.

Fosta membra 9am.ro

513 mesaje
Postat pe: 3 August 2009, ora 12:04

De la: Haps, la data 2009-08-03 12:00:56decenta ? dar ai impresia ca o sa zic ceva rau despre tine ? de fapt n-o sa zic nimic. te las pe tine.

Pai si cum e cu rautatile?

Fosta membra 9am.ro

513 mesaje
Postat pe: 3 August 2009, ora 12:05

Te-am batut inainte de a incepe?

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 3 August 2009, ora 12:08

De la: the_queen, la data 2009-08-03 12:05:38Te-am batut inainte de a incepe?

Tu chiar iti planificasesi sa te "certi" cu Haps?!... Cu el poti face orice altceva, dar nu asta!

Hansel

69 mesaje
Postat pe: 3 August 2009, ora 12:08

De la: the_queen, la data 2009-08-03 11:58:45Ma tine! Sa vedem pariul! Dar pastreaza decenta pe site! Pt lucruri indecente, pe privat!

Asadar, imi spui si mie id-ul tau pt lucrurile alea indecente? (ca sa incep printr-o metoda jalnica de a te curta)
Ori imi dai un numar de telefon?

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 3 August 2009, ora 12:09

De la: the_queen, la data 2009-08-03 12:04:05
De la: Haps, la data 2009-08-03 12:00:56decenta ? dar ai impresia ca o sa zic ceva rau despre tine ? de fapt n-o sa zic nimic. te las pe tine.

descurca-te

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 3 August 2009, ora 12:15

@the_queen: nici nu ti-ai scos bine coltii si deja ai petitori

Fosta membra 9am.ro

513 mesaje
Postat pe: 3 August 2009, ora 12:19

De la: yuppy003902, la data 2009-08-03 12:08:55

Asadar, imi spui si mie id-ul tau pt lucrurile alea indecente? (ca sa incep printr-o metoda jalnica de a te curta)
Ori imi dai un numar de telefon?

id-ul meu: cara.te.in.bp
cu numarul de telefon aferent care se termina in aceleasi cifre!

Fosta membra 9am.ro

513 mesaje
Postat pe: 3 August 2009, ora 12:19

De la: Haps, la data 2009-08-03 12:09:44
De la: the_queen, la data 2009-08-03 12:04:05

descurca-te

Daca Daria are dreptate, faci cinste! Asta e clar!

Fosta membra 9am.ro

513 mesaje
Postat pe: 3 August 2009, ora 12:21

De la: Haps, la data 2009-08-03 12:15:18@the_queen: nici nu ti-ai scos bine coltii si deja ai petitori

Pai se pare ca am noroc numai de imbecili! Unul bun ca tine nu se da la mine!

Pagini: << 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cum ar arata cea mai buna zii a ta?
Mergi la: