back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum ar arata cea mai buna zii a ta?

Pagini: << 12 13 14 15 16 17 18 19 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 4 August 2009, ora 11:11

Raporteaza abuz de limbaj
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
Fosta membra 9am.ro

513 mesaje
Postat pe: 4 August 2009, ora 12:23

De la: PixiTheTrainer, la data 2009-08-04 11:04:55DRESOR DE LEI SCRIE PE MINE !

Scorpionul meu stie el ce stie!
Se pare ca leul Hansel a abandonat! Haps la fel! Am ramas cu tine!

Rolul meu nu este sa invart Pamantul ci numai sa-l agit!
radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 4 August 2009, ora 13:00

De la: the_queen, la data 2009-08-04 12:23:00

Helloooo!

daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
Tiffany

438 mesaje
Postat pe: 4 August 2009, ora 13:04

De la: radhookoo, la data 2009-08-04 13:00:07
De la: the_queen, la data 2009-08-04 12:23:00

Helloooo!

Helloooooooo Radule

Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
Fosta membra 9am.ro

226 mesaje
Postat pe: 4 August 2009, ora 13:22

Hi

Sunt geniala si modesta! Combinatia perfecta!
VictorCh

1019 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 5 August 2009, ora 01:29

De la: PixiTheTrainer, la data 2009-08-04 11:04:55
De la: PixiTheTrainer, la data 2009-08-01 17:22:22
De la: radhookoo, la data 2009-08-01 16:56:49
De la: harlequin, la data 2009-08-01 02:34:48
Pana acum nu esti decat alta pasarica proasta care se agita. Stai jos. Neext?

Ma... cand ne masuram trebuie sa ne masuram doar intre noi.. nu punem cap la cap toate din tot cartierul. intelegi cum zic?

Stau la tine-n pu|a. Vrei?

ce tare! sunteti din nou umar la umar , bara la bal , p^la la s^la

Vreti sa masurati Suuuuper tare , din nou! Dar sa fie o competitie transparenta k noi astia de pe margine facem pariuri - cu money in joc

Bine copii

Ieri am ratat nu concursul de masurat ci concursul de poezie

Ce misto e sa va ia lumea peste picior

altfel nu vedeti penibilul

DRESOR DE LEI SCRIE PE MINE !

Nu vazusem (nu mai vad asa bine la asemenea distanta)! Ce bine! Nu-mi faci te rog serviciul de a-i dresa si pe ai mei? Ca nu-s DELOC cuminti: intruna "evadeaza" din portofel!

Fosta membra 9am.ro

513 mesaje
Postat pe: 5 August 2009, ora 21:56

De la: victorch52, la data 2009-08-05 01:29:54Nu vazusem (nu mai vad asa bine la asemenea distanta)! Ce bine! Nu-mi faci te rog serviciul de a-i dresa si pe ai mei? Ca nu-s DELOC cuminti: intruna "evadeaza" din portofel!

Sa stii ca ma sacrific eu si-i iau! Serios! De ce sa te mai deranjeze comportamentul lor inadecvat?

Rolul meu nu este sa invart Pamantul ci numai sa-l agit!
VictorCh

1019 mesaje

Postat pe: 5 August 2009, ora 22:23

De la: the_queen, la data 2009-08-05 21:56:37
De la: victorch52, la data 2009-08-05 01:29:54Nu vazusem (nu mai vad asa bine la asemenea distanta)! Ce bine! Nu-mi faci te rog serviciul de a-i dresa si pe ai mei? Ca nu-s DELOC cuminti: intruna "evadeaza" din portofel!

Sa stii ca ma sacrific eu si-i iau! Serios! De ce sa te mai deranjeze comportamentul lor inadecvat?

Pai partea "inadecvata" din comportamentul lor tocmai in ASTA consta: ca tot fug ba la unul, ba la altul, ba intr-o parte, ba in alta... Acu'... o leaca de dreptate TOT ai: daca SI ASA fug, de ce sa nu fuga fie "in familie", fie intre noi, astia, prietenii de pe forum?!? Da' esenta rugamintii mele catre Daria era tocmai sa mi-i dreseze ca sa nu mai tot fuga...

YuppyGirl

2 mesaje
Postat pe: 12 August 2009, ora 20:43

De la: danut111, la data 2009-01-16 18:41:48cum ar arata cea mai buna zii a ta?

Cea mai buna ,,zii,, a mea ar fi o zi cu un singur ,,i,,

Fosta membra 9am.ro

593 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 12 August 2009, ora 21:58

aici sunt multe de zis...pentru inceput cand fac ochisori sa beau o cafea , nu renunt la ritualul meu ... sa ma uit pe geam si sa vad jos un audi R8 si sa scrie pe ea ca e a mea...grabindu-ma repede sa cobor ,cautand disperata cheile sa gasesc multe bijuterii din aur ...ajung jos..intru in masina si gasesc un card de cumparaturi suma nelimitata...si 2 bilete de avion spre New York...frumos ,nu???

si acum cine vine cu mine in New York???

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 12 August 2009, ora 22:01

De la: dudulik, la data 2009-08-12 21:58:19aici sunt multe de zis...pentru inceput cand fac ochisori sa beau o cafea , nu renunt la ritualul meu ... sa ma uit pe geam si sa vad jos un audi R8 si sa scrie pe ea ca e a mea...grabindu-ma repede sa cobor ,cautand disperata cheile sa gasesc multe bijuterii din aur ...ajung jos..intru in masina si gasesc un card de cumparaturi suma nelimitata...si 2 bilete de avion spre New York...frumos ,nu???

daca esti cuminte, poate o sa rup din timpul meu pretios sa....te duc pana la aeroport. eu prefer la Dubai

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
Fosta membra 9am.ro

593 mesaje

Postat pe: 12 August 2009, ora 22:07

De la: Haps, la data 2009-08-12 22:01:49
De la: dudulik, la data 2009-08-12 21:58:19aici sunt multe de zis...pentru inceput cand fac ochisori sa beau o cafea , nu renunt la ritualul meu ... sa ma uit pe geam si sa vad jos un audi R8 si sa scrie pe ea ca e a mea...grabindu-ma repede sa cobor ,cautand disperata cheile sa gasesc multe bijuterii din aur ...ajung jos..intru in masina si gasesc un card de cumparaturi suma nelimitata...si 2 bilete de avion spre New York...frumos ,nu???

daca esti cuminte, poate o sa rup din timpul meu pretios sa....te duc pana la aeroport. eu prefer la Dubai

dar daca biletele sunt spre Dubai ...mergi???

Fosta membra 9am.ro

660 mesaje
Postat pe: 12 August 2009, ora 22:13

De la: dudulik, la data 2009-08-12 21:58:19... sa ma uit pe geam si sa vad jos un audi R8 si sa scrie pe ea ca e a mea

Prea mic piciorasul ala al tau pt un R8, eu te vad mai comoda intr'un Matiz Tico

Fosta membra 9am.ro

593 mesaje

Postat pe: 12 August 2009, ora 22:18

De la: andaa, la data 2009-08-12 22:13:01
De la: dudulik, la data 2009-08-12 21:58:19... sa ma uit pe geam si sa vad jos un audi R8 si sa scrie pe ea ca e a mea

Prea mic piciorasul ala al tau pt un R8, eu te vad mai comoda intr'un Matiz Tico

la 1,74 inaltime nu cred ca is asa de mica ... deci e bine , cred ca ma descurc...de fapt nu cred sunt sigura.

Fosta membra 9am.ro

660 mesaje
Postat pe: 12 August 2009, ora 22:28

De la: dudulik, la data 2009-08-12 22:18:55
De la: andaa, la data 2009-08-12 22:13:01

la 1,74 inaltime nu cred ca is asa de mica ... deci e bine , cred ca ma descurc...de fapt nu cred sunt sigura.

Wright. La 174 cm piciorusul e pe masura dar in R8 nu tre sa iti 'bagi picioru'. Legea compensatiei functioneaza si mno .....intelegi tu printre randuri

jhon150182

32 mesaje
Postat pe: 15 August 2009, ora 07:38

poate ca nu m-am gandid niciodata la cum ar fi o zi id3eala,nici nu cred ca as vrea un tipar,mi-ar place sa am zile bune,dar nu toate la fel,ar fi plictisitor.poi hai sa ma gandesc si sa "pun pe foaie": mi-ar place sa ma trezesc pe la 8 dim cel tarziu,sa imi fac tabieturile apoi sa pregatesc micul dejun in timp ce minunata mea iubita inca doarme,bineinteles,apoi sa dejunam impreuna,sa pot spune te iubesc si voi avea o zi minunata,apoi as merge la o sala de fortza,eventual si pe o pista de alergare,ceva miscare,asta era ideea. in fiecare zi mi-as dori sa ies din casa si sa pot spune ce zi minunata,ce lume minunata,ce viatza minunata. mi-ar place sa nu ma mai impiedic de oameni tristi,bolnavi sau saraci,sa nu mai zic de toti ingamfatii si mitocanii,lumea sa fie binevoitoare,sa zambeasca in loc sa iti arunce cu ceva in cap doar pt ca era sa te darame din picioare in timp ce incercai sa cobori din metrou desi tu doar iti doresi sa iti vezi de treaba ta,si sa iesi pt ca acolo trebuia sa cobori:).sa nu imi fac probleme ca nu imi ajung banii de chirie sau mancare,oare ce oi mai manca si astazi?:)))sa nu mai simt ca toata lumea face japca cu tine,iti vand orice nimic la superpret,orice numai sa faca japca cu tine,mi-ar place sa lucrez ceva gen 4 ore pe zi,dar ceva care sa conteze,sa castig ceva banuti,sa am pt nevoile zilnice,nu pt a-l face gelos pe vecinul sau pe prietenul meu cu masina sau cu brand-ul hainelor mele.apoi mi-ar place sa merg la o scoala de dans,la un job suplimentar gen m8unca in folosul comunitatii sau sa lucrez pt nush ce organizatie care ajuta oamenii. mi-ar place sa ii pot face fericiti pe cei din jurul meu,sa traiesc in armonie si in apce,cu sperantza,demnitate si iubire in numele lui Isus. lista ar continua,dar na am scris si eu ce mi-a venit repede in minte,in una din zilele obisnuit de neinteresante,incare m-am trezit devreme,habar nu am de ce,incare tre sa merg la lucru in mall vitan,la magazinul Zara,si sa infrunt toti obrasnicii care,in fiecare zi,vor sa iti arate cat de buyni sunt ei,si care sufera de jmecherie,multi nici macar nu au cu ce,si nici daca ar avea nu ar fi ok. mai bine ma opresc va pup si va doresc o viatza minunata...

aladin_sotto

8 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 15 August 2009, ora 08:51

zi se scrie cu un singur "i"
cate clase ai omule?
2 ca trenu'?

toMcat39

8 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 August 2009, ora 10:41

Ma trezesc mahmur, pe la vreo 6 dimineata, desteptat de sforaitul suav al Angelinei Jolie - m-a secatuit azi-noapte, dar si eu pe ea. Un suc de portocale fresh, apoi deschid prima bere si aprind primul Viceroy. Angelina se intoarce pe partea cealalta, cat sa-i vad epileala. Mda. N-am inca nici un chef, inca ma ustura de la atata amor oral. Bag un Judas Priest (la casti, sa nu trezesc nimfomana). Ma lafai vreo 4 ore.
Apoi ii fac micul dejun, dar am grija sa-i livrez leoaicei partea, cat sa aiba pofta de mancare. Nu mult - doar inspre o ora.
Sunt asadar la a cincea bere. Imi dau plugged la chitara, sa zumzaie geamul. Mai spre seara trec la distilate si o las sa gateasca cina. Angelina se supune, cu dragoste si devotament. Apoi se catara iar pe mine, in timp ce imi fac siesta, cateva ore bune. Am grija sa tin berea de dimineata rece. la frigider. Viata e frumoasa:P

pomianvictoria

23 mesaje
Postat pe: 15 August 2009, ora 12:00

sa ma trezesc sa primes un plic care sami fie adresat si el sa contina faptul ca de azi nu mai trebuie sa muncesc am mostenit o avere mare si acum am primito

miha8327
VictorCh

1019 mesaje

Postat pe: 15 August 2009, ora 12:41

De la: jhon150182, la data 2009-08-15 07:38:31poate ca nu m-am gandid niciodata la cum ar fi o zi id3eala,nici nu cred ca as vrea un tipar,mi-ar place sa am zile bune,dar nu toate la fel,ar fi plictisitor.poi hai sa ma gandesc si sa "pun pe foaie": mi-ar place sa ma trezesc pe la 8 dim cel tarziu,sa imi fac tabieturile apoi sa pregatesc micul dejun in timp ce minunata mea iubita inca doarme,bineinteles,apoi sa dejunam impreuna,sa pot spune te iubesc si voi avea o zi minunata,apoi as merge la o sala de fortza,eventual si pe o pista de alergare,ceva miscare,asta era ideea. in fiecare zi mi-as dori sa ies din casa si sa pot spune ce zi minunata,ce lume minunata,ce viatza minunata. mi-ar place sa nu ma mai impiedic de oameni tristi,bolnavi sau saraci,sa nu mai zic de toti ingamfatii si mitocanii,lumea sa fie binevoitoare,sa zambeasca in loc sa iti arunce cu ceva in cap doar pt ca era sa te darame din picioare in timp ce incercai sa cobori din metrou desi tu doar iti doresi sa iti vezi de treaba ta,si sa iesi pt ca acolo trebuia sa cobori:).sa nu imi fac probleme ca nu imi ajung banii de chirie sau mancare,oare ce oi mai manca si astazi?:)))sa nu mai simt ca toata lumea face japca cu tine,iti vand orice nimic la superpret,orice numai sa faca japca cu tine,mi-ar place sa lucrez ceva gen 4 ore pe zi,dar ceva care sa conteze,sa castig ceva banuti,sa am pt nevoile zilnice,nu pt a-l face gelos pe vecinul sau pe prietenul meu cu masina sau cu brand-ul hainelor mele.apoi mi-ar place sa merg la o scoala de dans,la un job suplimentar gen m8unca in folosul comunitatii sau sa lucrez pt nush ce organizatie care ajuta oamenii. mi-ar place sa ii pot face fericiti pe cei din jurul meu,sa traiesc in armonie si in apce,cu sperantza,demnitate si iubire in numele lui Isus. lista ar continua,dar na am scris si eu ce mi-a venit repede in minte,in una din zilele obisnuit de neinteresante,incare m-am trezit devreme,habar nu am de ce,incare tre sa merg la lucru in mall vitan,la magazinul Zara,si sa infrunt toti obrasnicii care,in fiecare zi,vor sa iti arate cat de buyni sunt ei,si care sufera de jmecherie,multi nici macar nu au cu ce,si nici daca ar avea nu ar fi ok. mai bine ma opresc va pup si va doresc o viatza minunata...

Felicitari, frumos vis, chiar daca poate este doar un exercitiu de imaginatie; chiar daca nu tocmai asa viseaza intr-adevar tanarul nostru jhon, imaginatia sa se indreapta intr-o directie pozitiva, in care mi-as dori (si-mi propun sa actionez in acest sens) sa se indrepte si gandurile mele; iar daca INTR-ADEVAR asa gandeste si asa viseaza e cu atat mai de apreciat. Si eu consider ca este cu atat mai meritoriu faptul ca cel care ne-a oferit (cel putin MIE mi-a oferit) aceasta lectie de viata este (dupa spusele sale) nu vreun cine stie ce batran filozof scufundat in meditatie si in studiul tratatelor ci un tanar vanzator. Si este (cel putin pentru mine) cu atat mai imbucurator cu cat (cu exceptia banalelor greseli de tastare cand iti "scapa" degetul, si a unor minore greseli gen "a place" in loc de "a placea") ideile sunt transmise intr-o exprimarea corecta (atat gramatical cat si ortografic).
Ar fi frumos si bine (si util) daca INTR-ADEVAR in acest mod am visa si am gandi cat mai multi dintre noi. (IN ACEST MOD, in aceasta directie, adica modelat pe acest mod, pe acest principiu de a percepe viata, nu LA FEL, ca ar fi prea monotona lumea daca am avea toti acelasi vis.)
Uite ca m-a starnit si pe mine: visez de-acuma si eu la o zi in care cat mai multi dintre cunoscutii mei, precum si dintre cei pe care nu-i cunosc (preferabil toti) sa constate ca de fapt visul vietii lor este sa duca o viata sanatoasa si fara vicii, o viata in care sa faca (lor insile precum si celorlalti) cat mai mult bine si cat mai putin rau, o viata plina de iubire si de alte sentimente pozitive si lipsita de ura si de alte sentimente negative. O viata care sa aiba un scop si un rost si care sa ii aduca - atat celui care o traieste, cat si tuturor celor cu a caror viata se impleteste - armonie si implinire, o viata in care sa fim utili si sa fim amabili cu ceilalti si ei sa fie utili si sa fie amabili cu noi, o viata in care zilele sa inceapa si sa se incheie cu "Te iubesc!" - nu numai spus, dar si gandit si MAI CU SEAMA simtit.
Hai sa visam cu totii la o asemenea viata utopica! Si sa incercam sa ne-o si implinim in acest mod. Probabil ca nu vom reusi, cel putin nu intrutotul, dar poate ca am avea sansa de a ne apropia de acest ideal.
Sa avem toti o zi si o viata asa cum ne-o visam!

VictorCh

1019 mesaje

Postat pe: 15 August 2009, ora 12:58

De la: pomianvictoria, la data 2009-08-15 12:00:44 sa ma trezesc sa primes un plic care sami fie adresat si el sa contina faptul ca de azi nu mai trebuie sa muncesc am mostenit o avere mare si acum am primito

Sa stii ca SI EU (si probabil si toti ceilalti) visam uneori la asta, dar in ceea ce ma priveste pe mine consider ca ar fi necesara o nuantare, sau mai degraba o accentuare: mi-as dori NU sa nu muncesc, ci SA NU MAI FIU NEVOIT sa muncesc; asta mi-ar oferi libertatea necesara pentru a putea alege CE anume sa muncesc, astfel incat sa obtin o recompensa constand din maximum de multumire sufleteasca, n-as mai fi nevoit sa fac ce nu neaparat imi place caci nu pot sa-mi permit sa ma lipsesc de componenta materiala (pecuniara, financiara) a rasplatii muncii mele. Si daca ai primi o asemenea veste poate ca nu te-ai mai simti nici dumneata nevoita sa faci economie pana si la cratime atunci cand exprimi o idee de altfel corecta...

Fosta membra 9am.ro

45 mesaje
Oras: Slobozia

Postat pe: 15 August 2009, ora 16:59

ma trezesc speriat ,ce sa vezi fatita imi face o felatie ca la carte
dupa atatare urmeaza buseala ca regula
la sfarsit ma joc cu parul ei moale lung negru shi matasos tinand capul in poala mea , placandu-mi la nebunie sa o privesc cum leneveste corpul ei plin de curbe
si dintro data aud in usa cateva lovituri puternice ,mama mea strigandu-mi numele hei valentin scoala ca este 6 dimineatza si iar intarzii la munca ....!

player_22_br

80 mesaje
Postat pe: 19 August 2009, ora 13:18

De la: danut111, la data 2009-01-16 18:41:48cum ar arata cea mai buna zii a ta?

Ma trezesc...ma uit pe teletext...vad ca biletul de 20 000 de lei de la stanleybet mi-a iesit...ies afara bucuros cu 1 leu de tramvai...observ ca parintii mi-au cumparat un BMW m6...si imi spun cu toate ca nu e ziua ta ne-am gandit ca iti trebuie...biletul de la loto are 6 numere castigatoare....(din 6)...casa in care locuiesc nu are 1 etaj...nici 2....nici 3...cel putin 4...prietena mea a fost declarata cea mai bogata fata ...cea mai frumoasa fata...revelatia anului...si ma iubeste doar pe mine...prietenii ma venereaza...si cam atat...

MARIO29

160 mesaje
Postat pe: 19 August 2009, ora 13:32

eu..ma trezesc... ma uit in stanga...Charlize theron... in dreapta Nicole...de la pussycat dolls..sub mine...Scarlett johansson... ce dimineata minunata...le mai zapacesc vreo 2 ore...apoi iesim in oras...sa frekam menta... apoi ne intoarcem in viluta de 20 de camere... si 30 de piscine...luam la rand toate camerele..si toate piscinele...si nu le vizitam.... apoi ..somn...sau daca mai putem...facem un club..... misto nu?

Fosta membra 9am.ro

98 mesaje
Postat pe: 19 August 2009, ora 14:23

Mansion House,J.B.,Ben Nevis,Glen Grant,Highland Park,Ballantines,Johnny Walker,smd.

Unele cuvinte ar putea ascunde altele.
john_doe_yuppy

16 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 19 August 2009, ora 20:49

in cea mai frumoasa zi a mea nu m-as trezi dimineata in romania...

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 19 August 2009, ora 21:47

ca o ciocolata milka de capsuni

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
loanacristina

29 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 18:41

dimineata:putin noroasa, 24 grade celsius
cafeaua: Jacobs verde pe veranda, cu o bucatica de ciocolata caramel si o pralina
o carte buna de citit si Kitaro pe fundal (sau privighetori daca am noroc)
pranz: salata de rosii cu ceapa si salata de castraveti cu marar si usturoi, gratar cu cartofi prajiti, o bere Silva si un pui de nani la umbra teilor infloriti, apoi inot in piscina cu apa de 27 grade celsius,
o partida de Bridge cu sotul si prietenii, si Santana, Vangelis sau chiar romante pentru audio-background, seara poate si un film foarte bun, si cu cina care sa se incheie cu baclavale si vin de trandafiri.
PS: O NOAPTE RACOROASA SI UN PIC DE ZBENGUIALA IN 2 SUB CLAR DE LUNA IN PISCINA E UN SFARSIT DE ZI PERFECT...

Cristina
Fosta membra 9am.ro

1214 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 18:49

De la: loanacristina, la data 2009-09-12 18:41:30dimineata:putin noroasa, 24 grade celsius
cafeaua: Jacobs verde pe veranda, cu o bucatica de ciocolata caramel si o pralina
o carte buna de citit si Kitaro pe fundal (sau privighetori daca am noroc)
pranz: salata de rosii cu ceapa si salata de castraveti cu marar si usturoi, gratar cu cartofi prajiti, o bere Silva si un pui de nani la umbra teilor infloriti, apoi inot in piscina cu apa de 27 grade celsius,
o partida de Bridge cu sotul si prietenii, si Santana, Vangelis sau chiar romante pentru audio-background, seara poate si un film foarte bun, si cu cina care sa se incheie cu baclavale si vin de trandafiri.
PS: O NOAPTE RACOROASA SI UN PIC DE ZBENGUIALA IN 2 SUB CLAR DE LUNA IN PISCINA E UN SFARSIT DE ZI PERFECT...

Cu Kitaro si Santana te-ai "scos". Cu bridge-ul e mai 'complicat". Zi repede, da' repede, cum se joaca corect "splinters"!

brealsouL

415 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 25 Septembrie 2009, ora 12:01

ma trezesc, ploua afara, e o alta zi morocanoasa de toamna, sun la firma , gasesc o scuza sa nu ma duc, nu astept raspunsul, inchid.

o sun pe ea, ii spun sa vina la mine, trag jaluzelele, ma gandesc la ceva mai aparte, pregatesc muzica...comand o pizza si un film bun...pentru dupa, iar filmul in timp ce, si dupa jumatate de zi de "love making" in feluri si chipuri pe care sigur nu le voi uita prea repede, se insereaza si iesim la o plimbare relaxanta, ba ne intalnim cu cativa prieteni, radem si asa trece o varianta de zi perfecta de- a mea.

Pagini: << 12 13 14 15 16 17 18 19 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cum ar arata cea mai buna zii a ta?
Mergi la: