back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Timpul trece si provoaca dureri

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 19:13

LUPTATI...jos guvernul...luptati,atacati...distrugeti tot....moarte presedintelui,moarte guvernului....sa cada toti...luptati...atacati...moarte sau lupta

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

660 mesaje
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 22:08

De la: jimmyhumuhumunukunukuapua_ro06, la data 2009-01-03 13:11:52Sunt nou, de fapt, foarte nou. Stateam si citeam forumul si am observat ca toata lumea pe aici e draguta si raspunde cu sfaturi destul de acceptabile daca nu chiar foarte bune si m-am gandit sa imi zic si eu o mica parte din a mea poveste, daca s-ar putea numi asa. Am 19 ani si foarte putin si acum 2 ani si jumatate am cunoscut o tipa, mai mica ca mine cu un an si cateva luni, in fine, ne-am imprietenit si in scurt timp ne-am cuplat. Dupa 3 saptamani a venit si moentul 0 in care fara sa vrem am facuto, a fost pentru prima data la amandoi. La o saptamana dupa asta ea a fost internata in spital, unde nu voia sa vada pe nimeni, nici macar pe mine. Dupa vreo 5-6 zile a fost externata, iar prima oara cand ne-am vazut, a decis sa puna capat relatiei, care avea 4 saptamani, dar deodata fara niciun motiv, doar ca asa a vrut ea la momentul respectiv..La scurt timp dupa ce a spus ca am terminato eu m-am cuplat cu o alta tipa cu care sunt si in momentul de fata, deci avem cam 2 ani. Cu prima m-am mai vazut in 2007 in vara, cam o luna...pe care am petrecuta foarte tare si a fost super misto, dar cum s-a term luna august, iarasi s-a terminat si relatia noastra, iar in dec 2008 iar ne-am vazut si de atunci iarasi am inceput sa vorbim, si chiar ne-am vazut odata, iar ea imi spune ca inca ma iubeste, iar eu am un feeling ciudat de cand ne-am despartit...si m-am gandt la ea non stop cu toate ca au trecut 2 ani si cu toate ca s-au intamplat atatea si atatea pe parcurs inca ma gandesc la ea si simt ca o iubesc ce as putea face???nu stiu ce sa fac mai exact e foarte ciudat totul ma simt foarte rau pentru ca stau cu prietena actuala de 2 ani, dar de multe ori ma gandesc la cealalta cu care am stat doar 1 luna8-|..as fi foarte bucuros daca cineva dintre voi mi-ar putea da un sfat cat de cat acceptabil...Va multumesc mult ca acordati atentie acestui post si ca va pierdeti timpul

Esti tanar frate, fii inventiv!
Analizeaza-le, compara-le, testeaza-le si pe fata si pe dos, intocmeste fise de evaluare, noteaza-le si fa in cele din urma bilantul. Pe aia mai "competenta" o iei de prietena , iar celeilalte propune-i sa-ti fie amanta (daca esti o sursa de incalzire eficienta pentru dansa - va accepta si statutul de nr 2)

Desiree

11 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 29 Martie 2009, ora 00:29

buna! parerea mea e ca inca te gandesti la prima din cauza ca ai senzatia ca ceva a ramas neterminat intre voi. am fost si eu intr-o situatie similara ...asa ca te sfatuiesc sa nu renunti la actuala pentru fosta.

Fosta membra 9am.ro

391 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 29 Martie 2009, ora 00:54

De la: angel_demon10, la data 2009-01-03 19:47:26E posibil sa fie "true love" cu tipa aceea (prima)daca nu ai reusit sa o uiti sau sa incetezi sa mai simti ceva pentru ea, dar la fel de posibil este sa fie doar ideea, faptul ca a fost prima. Tot ce pot sa-ti spun pe moment este sa nu dai cioara din mana pe vrabia de pe gard. Stai putin cu tine si descopera ce inseamna de fapt fiecare din ele pentru tine. Si apoi decizi.

Angel demon,
iti apreciez foarte mult comentariile, in general, insa ... de data aceasta, cred ca nu stii prin ce trece cealalta.

Atunci cand intradevar IUBESTI pe cineva este O CRIMA sa fii despartit de acela!
Daca, POATE iti vine sa te ''omori'' ca nu te intelegi cu iubitul tau, atunci cand esti cu el,
ATUNCI CAND NU ESTI cu el - crede-ma - chiar ITI VEI LUA ZILELE.

Scuze, dar e foarte real.

Nu cunosc raspunsul la topicul acesta, insa stiu un lucru:

CU DRAGOSTEA,
NU TREBUIE SA TE JOCI !

Lasa ''vrabia din mana'' sa-si ia zborul. Dar DUSA SA RAMANA, ai mare grija!!!

Si TOATA LUMEA ARE SA FIE real FERICITA !

Cu INIMA nu te joci !!! Nu trebuie! Este o CRIMA !!!

amber2joker

4 mesaje
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 01:06

De la: angel_demon10, la data 2009-01-03 19:47:26Tot ce pot sa-ti spun pe moment este sa nu dai cioara din mana pe vrabia de pe gard. Stai putin cu tine si descopera ce inseamna de fapt fiecare din ele pentru tine. Si apoi decizi.

WRONG.FA EXACT CEEA CE SIMTI PENTRU FATA RESPECTIVA.

DA VRABIA DIN MANA PE CIOARA DE PE GARD DACA ASTA SIMTI.
NU STA SA ANALIZEZI SENTIMENTELE, IUBIREA.
PENTRU CA VEI REGRETA MAI TARZIU.

Sorry pentru caps lock, dar vreau sa se vada mare si clar.

amber2joker

4 mesaje
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 01:08

P.S. Nici macar nu citisem ce a scris Simply_i

I guess great minds thinks alike.

michiduticaaa

7 mesaje
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 02:22

Cred ca majoritatea am trecut prin asta...neputinta de a uita o anumita persoana cu care nu am fost foarte mult timp impreuna. cred ca asta e din cazua ca nu ai fost mult timp cu ea si pt ca nu ai ajuns sa te certi si sa ii vezi si defectele. si eu am trecut prin asta. aveam o relatie de 6 ani si ne-am despartit si apoi eu m-am combinat cu alt baiat, baiat perfect asa mi se parea...si lui i se parea ca eu sunt la fel...dar am cam luat-o razna si i-am facut o gramda de faze si de lucruri si pana la urma tot eu l-am lasat si m-am impacat cu fostul, dar apoi parca tot m-as mai fii impacat cu el, dar...nu de tot...cred ca intelegeti. oricum m-am resemnat. nu are rost sa traiesti in trecut. mai bine te multumesti cu ce ai pt ca poate e mult mai bun decat ce ai in visele tale cu cealalta persoana pe care nu o cunosti atat de bine. oricum fluturasii in stomac si acum ii simt atunci cand il vad pe celalalt. e greu...dar o sa-ti treaca.sau poate nu...

aprov

221 mesaje
Postat pe: 30 Martie 2009, ora 18:25

De la: dasca777, la data 2009-03-28 19:13:17LUPTATI...jos guvernul...luptati,atacati...distrugeti tot....moarte presedintelui,moarte guvernului....sa cada toti...luptati...atacati...moarte sau lupta

Mai Dasca777, tu esti un tip limitat rau de tot.Cred ca ai un singur neuron.Toate postarile tale de pe toate forumurile se rezuma la niste bazaconii infantile si de regula in afara subiectului.Am un nepotel de 6 ani care e mai coerent decat tine.
Probabil vrei sa fi haios.Poate crezi ca ai si reusit.Daca ti-a spus cineva acest lucru afla ca si-a batut joc de tine.
Ma mir ca n-ai mai bagat chestia aia cu ,,vreau coliva".

Sunt irezistibil,inamovibil, iresposabil, irecuperabil. Vorbesc Braille, si daca vreau trimit totul la dracu. Tocmai am ,,reusit" sa sterg Recycle Bin.
sitsor85

2 mesaje
Oras: Tg Mures

Postat pe: 31 Martie 2009, ora 10:32

Si eu am trecut prin situatii ca asta cand aveam 18 ani. Am stat cu un tip 6saptamani, i-am dat papucii pentru prietenul lui cel mai bun , cu care am stat din vara pana in septembrie, dar in acest timp am inceput sa ma vad cu fostul pentru ca nu stiu de ce i-am dat liber , si tot asa ne-am impacat si am terminat-o cu prietenul lui.
Dar sti cat a tinut din septembrie pana in aprielie si chiar daca tot timpul era dupa mine ca sa nu imi fac de cap gaseam o portita si il inselam mereu si in final am cunoscut un alt prieten al lui iar cu acesta sunt casatorita avem si o fetita si suntem foarte fericiti.
Esti tanar si curios ai sa vezi ca cu timpul o sa te plictisesti sa tot fi cu altele si cand vei cunoaste dragostea adevarata nu ai sa mai poti sa o inseli nici cu gandul.
FI SINGUR UN TIMP SI ADUNATE, PUNE-LE IN BALANTA PE CELE DOUA VEZI CARE MERITA DAR EU DIN PROPRIA EXPERIENTA ITI SPUN CA PEIMA E O PIERDERE DE VREME PENTRU EA ESTI ''O UMPLUTURA''.

sitsor85

2 mesaje
Oras: Tg Mures

Postat pe: 31 Martie 2009, ora 10:36

De la: sitsor85, la data 2009-03-31 10:32:12Si eu am trecut prin situatii ca asta cand aveam 18 ani. Am stat cu un tip 6saptamani, i-am dat papucii pentru prietenul lui cel mai bun , cu care am stat din vara pana in septembrie, dar in acest timp am inceput sa ma vad cu fostul pentru ca nu stiu de ce i-am dat liber , si tot asa ne-am impacat si am terminat-o cu prietenul lui.
Dar sti cat a tinut? din septembrie pana in aprielie si chiar daca tot timpul era dupa mine ca sa nu imi fac de cap, gaseam o portita si il inselam mereu si in final am cunoscut un alt prieten al lui iar cu acesta sunt casatorita avem si o fetita si suntem foarte fericiti. nU L-AM INSELAT NICIODATA , SI NICI NU MA GANDESC LA CEILATI CHAR DACA II VAD MEREU .
Esti tanar si curios, ai sa vezi ca cu timpul o sa te plictisesti sa tot fi cu altele si cand vei cunoaste dragostea adevarata nu ai sa mai poti sa o inseli nici cu gandul.
FI SINGUR UN TIMP SI ADUNATE, PUNE-LE IN BALANTA PE CELE DOUA VEZI CARE MERITA, DAR EU DIN PROPRIA EXPERIENTA ITI SPUN CA PRIMA E O PIERDERE DE VREME, PENTRU EA ESTI ''O UMPLUTURA''.

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 13:21

De la: %aprov%, la data 2009-03-30 18:25:06
De la: dasca777, la data 2009-03-28 19:13:17LUPTATI...jos guvernul...luptati,atacati...distrugeti tot....moarte presedintelui,moarte guvernului....sa cada toti...luptati...atacati...moarte sau lupta

Mai Dasca777, tu esti un tip limitat rau de tot.Cred ca ai un singur neuron.Toate postarile tale de pe toate forumurile se rezuma la niste bazaconii infantile si de regula in afara subiectului.Am un nepotel de 6 ani care e mai coerent decat tine.
Probabil vrei sa fi haios.Poate crezi ca ai si reusit.Daca ti-a spus cineva acest lucru afla ca si-a batut joc de tine.

nu aprov...o s vreau coliva cand diavolul o sa iti ia sufletul si antichristul o sa iti devoreze corpul...cand o sa moriin chinuri si o sa tipi si numai diavolul si bestia 666 o sa fie langa tn si o sa de devoreze o viata intreaga...atunci o sa vreau coliva,,,fie ca diavolul sa te chinuie o eternitate

aprov

221 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 17:21

De la: dasca777, la data 2009-03-31 13:21:45

nu aprov...o s vreau coliva cand diavolul o sa iti ia sufletul si antichristul o sa iti devoreze corpul...cand o sa moriin chinuri si o sa tipi si numai diavolul si bestia 666 o sa fie langa tn si o sa de devoreze o viata intreaga...atunci o sa vreau coliva,,,fie ca diavolul sa te chinuie o eternitate

ESTI DUS RAU CU PLUTA !
Sictir!

Sunt irezistibil,inamovibil, iresposabil, irecuperabil. Vorbesc Braille, si daca vreau trimit totul la dracu. Tocmai am ,,reusit" sa sterg Recycle Bin.
Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 18:36

De la: %aprov%, la data 2009-03-31 17:21:06

ESTI DUS RAU CU PLUTA !
Sictir!

Imi imaginez cum i-ai trage o flecma in ochi lu' @dasca .

Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 18:39

ESTI DUS RAU CU PLUTA !
Sictir!

Asteptam reactia!!!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
Fosta membra 9am.ro

455 mesaje
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 15:41

reactia infantila si fara nici un inteles logic bineinteles......

adanar

1 mesaj
Postat pe: 22 Mai 2009, ora 20:29

Cel mai bun sfat il gasesti in inima ta. Cantareste-ti bine sentimentele pe care le ai si vezi unde se inclina balanta mai tare si ai sa stii ce trebuie sa faci si spre cine sa te indrepti.

yuppy002021

47 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2009, ora 20:53

prima data gandeste-te daca vrei sa ramai cu actuala prietena pentru ca gandindu-te la prima, risti sa o pierzi pe actuala.
Daca cu prima ai fi fost f compatibil , nimic nu v-ar fi despartit mai ales ca a fost si implicare sexuala!
Eu as scoate tot ce se poate din actuala legatura, cu fata care te-a vrut si care a luptat sa te pastreze si as lasa o legatura clarificatoare cu prima, pentru momentul cand as fi liber
STABILESTE-TI PRIORITATILE

GEKADOS

134 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 19:39

sa ai parte de dragoste adevarata in viata,trebuie sa alegi cu inima nu cu capul,doar asa vei fi fericit ,credema.

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 08:22

De la: daria_ta, la data 2009-04-02 18:39:13

ESTI DUS RAU CU PLUTA !
Sictir!

Asteptam reactia!!!

a fost interesant dar aprov ma plictiseste deja

Fosta membra 9am.ro

593 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 10 August 2009, ora 22:49

te inteleg imi imaginez prin ce treci ... eu am avut o relatie de 2 ani si ceva care s-a destramat din diferite motive, acum sunt cu cineva dar nu e chiar o relatie (diferite impedimente)... dar trebuie sa mergi mai departe nu ai incotro...gandeste-te mai mult la actuala.

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 10 August 2009, ora 22:51

De la: dudulik, la data 2009-08-10 22:49:12te inteleg imi imaginez prin ce treci ... eu am avut o relatie de 2 ani si ceva care s-a destramat din diferite motive, acum sunt cu cineva dar nu e chiar o relatie (diferite impedimente)... dar trebuie sa mergi mai departe nu ai incotro...gandeste-te mai mult la actuala.

nu cred ca mai are nevoie de intelegerea ta. de pe 3 ianuarie cand a facut topicul nu numai ca i-a trecut dar cred ca a mai si avut vreo 4,5 femei pana acum.

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
Fosta membra 9am.ro

593 mesaje

Postat pe: 10 August 2009, ora 22:58

De la: Haps, la data 2009-08-10 22:51:25
De la: dudulik, la data 2009-08-10 22:49:12te inteleg imi imaginez prin ce treci ... eu am avut o relatie de 2 ani si ceva care s-a destramat din diferite motive, acum sunt cu cineva dar nu e chiar o relatie (diferite impedimente)... dar trebuie sa mergi mai departe nu ai incotro...gandeste-te mai mult la actuala.

nu cred ca mai are nevoie de intelegerea ta. de pe 3 ianuarie cand a facut topicul nu numai ca i-a trecut dar cred ca a mai si avut vreo 4,5 femei pana acum.

bravo lui , ce ti-e ciuda???

Fosta membra 9am.ro

593 mesaje

Postat pe: 10 August 2009, ora 22:59

daca o iubea pe actuala cred ca e cu ea acum

kats_BK

165 mesaje
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 08:39

De la: andaa, la data 2009-03-28 22:08:27
De la: jimmyhumuhumunukunukuapua_ro06, la data 2009-01-03 13:11:52Sunt nou, de fapt, foarte nou. Stateam si citeam forumul si am observat ca toata lumea pe aici e draguta si raspunde cu sfaturi destul de acceptabile daca nu chiar foarte bune si m-am gandit sa imi zic si eu o mica parte din a mea poveste, daca s-ar putea numi asa. Am 19 ani si foarte putin si acum 2 ani si jumatate am cunoscut o tipa, mai mica ca mine cu un an si cateva luni, in fine, ne-am imprietenit si in scurt timp ne-am cuplat. Dupa 3 saptamani a venit si moentul 0 in care fara sa vrem am facuto, a fost pentru prima data la amandoi. La o saptamana dupa asta ea a fost internata in spital, unde nu voia sa vada pe nimeni, nici macar pe mine. Dupa vreo 5-6 zile a fost externata, iar prima oara cand ne-am vazut, a decis sa puna capat relatiei, care avea 4 saptamani, dar deodata fara niciun motiv, doar ca asa a vrut ea la momentul respectiv..La scurt timp dupa ce a spus ca am terminato eu m-am cuplat cu o alta tipa cu care sunt si in momentul de fata, deci avem cam 2 ani. Cu prima m-am mai vazut in 2007 in vara, cam o luna...pe care am petrecuta foarte tare si a fost super misto, dar cum s-a term luna august, iarasi s-a terminat si relatia noastra, iar in dec 2008 iar ne-am vazut si de atunci iarasi am inceput sa vorbim, si chiar ne-am vazut odata, iar ea imi spune ca inca ma iubeste, iar eu am un feeling ciudat de cand ne-am despartit...si m-am gandt la ea non stop cu toate ca au trecut 2 ani si cu toate ca s-au intamplat atatea si atatea pe parcurs inca ma gandesc la ea si simt ca o iubesc ce as putea face???nu stiu ce sa fac mai exact e foarte ciudat totul ma simt foarte rau pentru ca stau cu prietena actuala de 2 ani, dar de multe ori ma gandesc la cealalta cu care am stat doar 1 luna8-|..as fi foarte bucuros daca cineva dintre voi mi-ar putea da un sfat cat de cat acceptabil...Va multumesc mult ca acordati atentie acestui post si ca va pierdeti timpul

...stii care e faza la tine... te gandesti asa mult la fosta pentru k a fost prima fata din viata ta .. dar dak stai sa pui cap la cap relatia cu ea,nu ai decat chestia k v ati pierdut virginitatea,alte cateva partide de..sa zic dragoste, si probabil cateva plimbari!Dar gandeste te la relatia de 2 ani cu actuala iubita ... cate momente frumoase ati petrecut impreuna,cate momente mai putin frumoase si grele ati infruntat,ce inseamna ea pentru tine ... Gandeste te k prima tipa a pus capat relatiei fara macar un motiv plauzibil,nici tu nu stii de ce.. parerea mea nu da vrabia din mana pe cioara din gard... fata cu care esti acum a fost alaturi de tine timp de 2 ani,si nu merita sa strici asta pentru o "obsesie",pentru k asta este pentru tine fosta prietena ..
Multi se gandesc la prima fata/primul baiat din viata lor ..dar nu merita niciodata sa te intorci in trecut si sa te gandesti ce ar fi fost dak.... Asa k ai grija de iubita ta si ea de tine,si lasa o pe mimoza aia in urma,pentru ca este a mare greseala sa strici o relatie de 2 ani pentru un copil instabil care nu stie ce vrea!Dar,tu faci ce vrei ... insa gandeste si cu capul nu numai cu inima!

brealsouL

415 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 07:41

cat ma distreaza astia care n -au somn din cauza unuia sau uneia.

ai o viata, daca aia nu vrea, cauta ti alta pe genu tau, iti bati capu`cu intrebari de genu "da de ce e aia atat de proasta". CUI PASA?!

ideea e foarte simpla:

daca gasesti una care e genul tau, indiferent de cum ar arata, (in limitele normale) te poti "indragosti" la fel de bine ca de oricare alta.

nu e nimic special la nimeni. femeiele s femei (prietenii stiu de ce...) si majoritatea HABAR n au ce vor, cum , cand , cu cine. Se duc cu primu fraier care le iese n cale si pare "de treaba", se comporta mai ok cu ele, ba idiotu le alinta mereu, ba vorbe frumoasa PA MESS (ca lumea e drogata la noi sa vb pe mess, sa nu cumva sa ti privesti interlocutoru `n ochi ca cine stie ce se ntampla sau nu cumva sa ti misti fundul de pe scaun/canapea), iar cand apare unu care nu le face pe plac, nu o alinta mereu, e f relaxat, ele fac o obsesie pentru ala.

si pe buna dreptate.

nimanui nu i plac fraerii.

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului timpul trece si provoaca dureri
Mergi la: