Info
x
Timpul trece si provoaca dureri
|
jimmyhumuhumunukunukuapua_ro06 38 mesaje Membru din: 3/01/2009 Oras: Braila |
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 13:11
Sunt nou, de fapt, foarte nou. Stateam si citeam forumul si am observat ca toata lumea pe aici e draguta si raspunde cu sfaturi destul de acceptabile daca nu chiar foarte bune si m-am gandit sa imi zic si eu o mica parte din a mea poveste, daca s-ar putea numi asa. Am 19 ani si foarte putin si acum 2 ani si jumatate am cunoscut o tipa, mai mica ca mine cu un an si cateva luni, in fine, ne-am imprietenit si in scurt timp ne-am cuplat. Dupa 3 saptamani a venit si moentul 0 in care fara sa vrem am facuto, a fost pentru prima data la amandoi. La o saptamana dupa asta ea a fost internata in spital, unde nu voia sa vada pe nimeni, nici macar pe mine. Dupa vreo 5-6 zile a fost externata, iar prima oara cand ne-am vazut, a decis sa puna capat relatiei, care avea 4 saptamani, dar deodata fara niciun motiv, doar ca asa a vrut ea la momentul respectiv..La scurt timp dupa ce a spus ca am terminato eu m-am cuplat cu o alta tipa cu care sunt si in momentul de fata, deci avem cam 2 ani. Cu prima m-am mai vazut in 2007 in vara, cam o luna...pe care am petrecuta foarte tare si a fost super misto, dar cum s-a term luna august, iarasi s-a terminat si relatia noastra, iar in dec 2008 iar ne-am vazut si de atunci iarasi am inceput sa vorbim, si chiar ne-am vazut odata, iar ea imi spune ca inca ma iubeste, iar eu am un feeling ciudat de cand ne-am despartit...si m-am gandt la ea non stop cu toate ca au trecut 2 ani si cu toate ca s-au intamplat atatea si atatea pe parcurs inca ma gandesc la ea si simt ca o iubesc ce as putea face???nu stiu ce sa fac mai exact e foarte ciudat totul ma simt foarte rau pentru ca stau cu prietena actuala de 2 ani, dar de multe ori ma gandesc la cealalta cu care am stat doar 1 luna8-|..as fi foarte bucuros daca cineva dintre voi mi-ar putea da un sfat cat de cat acceptabil...Va multumesc mult ca acordati atentie acestui post si ca va pierdeti timpul
Raporteaza abuz de limbaj |
|
fantassy 630 mesaje Membru din: 24/10/2008 |
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 19:47
E posibil sa fie "true love" cu tipa aceea (prima)daca nu ai reusit sa o uiti sau sa incetezi sa mai simti ceva pentru ea, dar la fel de posibil este sa fie doar ideea, faptul ca a fost prima. Tot ce pot sa-ti spun pe moment este sa nu dai cioara din mana pe vrabia de pe gard. Stai putin cu tine si descopera ce inseamna de fapt fiecare din ele pentru tine. Si apoi decizi.
|
gabi8ma 1005 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 23:28
probabil te gandesti mai mult la prima pt ca a fost prima partenera , felul in care a pus capat relatiei voastre fara explicatii , fara nimic , ii da o aura de mister relatiei voastre , si poate ca esti mult mai compatibil din toate punctele de vedere cu prima decat cu prietena actuala , parerea mea , si sa stii ca mi-e f mila de prietena ta actuala , esti inca tanar , dar poate ai sa vezi in viata cum e cand tu iubesti pe cineva si ala e cu gandul la alta , nu stiu ce fel de adult vei fi dar iti doresc din tot sufletul sa ramai cinstit atat fata de tine cat si fata de cei din jur , nu intodeauna calea cea dreapta e usoara dar satisfactiile sunt mult mai mari
Raporteaza abuz de limbaj
Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
|
|
eusidoaratat 42 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 00:06
E mare haos in mintea ta baiete! Probabil ca daca ai fi stat cu prima , mai multa vreme...nu te mai gandeai asa mult la ea, ti-ai fi dat seama ca nu merita. Dupa cum povestesti tu, eu personal cred ca e cam...instabila psihic, nicidecum misterioasa!
|
ge_andreev 122 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 00:57
Mda...ne pricepem tare bine sa criticam si sa dam verdicte. Oare nimeni nu s-a gandit ca fata aceea, prima lui dragoste, chiar il iubeste si l-a indepartat pentru un motiv anume? In niciun caz fata nu uita prima dragoste si cu atat mai mult prima noapte de dragoste. Ai spus pe undeva pe acolo ca a rupt legatura cu tine (daca am inteles eu bine) dupa ce a fost externata, fara a spune de ce anume s-a internat. Ma intreb daca chiar stii motivul si daca nu au cumva legatura una cu cealalta. Decat sa regreti ca n-ai facut, poate e mai bine sa incerci sa vorbesti cu ea, sa o rogi sa iti explice ce s-a intamplat de fapt.Pana la urma poate te macina atat gandul la ea si pentru ca ea a fost cea care te-a parasit si inca la putin timp dupa ce ati inceput relatia si inca planeaza in aer intrebarea "cum ar fi fost daca ati fi continuat?".
Un sfat nu pot sa iti dau pentru ca nu imi sta in fire. Asculta pareri, poate te ajuta sa iti pui ordine in ganduri si fa ce iti dicteaza inima si ce iti spune ratiunea (daca reusesti sa le impaci) Raporteaza abuz de limbaj |
|
ice_cream 46 mesaje Membru din: 7/12/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 01:05
Gabi are perfecta dreptate,cel mai corect este sa purtati o discutie serioasa care sa te scoata din impas si din care sa intelegi ce-ti doresti cu adevarat.Nu e corect fata de actuala ta prietena,iar prima ta prietena imi da impresia ca te cauta doar atunci cand se plictiseste sau se simte singura.
"Dupa 3 saptamani a venit si moentul 0 in care fara sa vrem am facuto, a fost pentru prima data la amandoi. La o saptamana dupa asta ea a fost internata in spital, unde nu voia sa vada pe nimeni, nici macar pe mine. Dupa vreo 5-6 zile a fost externata, iar prima oara cand ne-am vazut, a decis sa puna capat relatiei, care avea 4 saptamani, dar deodata fara niciun motiv, doar ca asa a vrut ea la momentul respectiv." Daca nu sunt prea indiscreta..stii motivul pt care a fost internata? Adica mai exact,daca tot ai folosit sintagma "fara sa vrem am facuto",intrebarea mea era daca v-ati protejat.Sunt multe ipoteze pt faptul ca nu a vrut sa vada pe nimeni cat timp a fost internata si pt ca te-a parasit imediat dupa externare. Nu vreau sa trag concluzii,incerc doar sa inteleg. Gandeste-te bine ce simti pt ea inainte sa faci vreun pas pe care mai tarziu l-ai regreta (eventual dupa o luna sa te paraseasca iarasi fara nicio explicatie).Si mai ales,gandeste-te ce simti pt actuala ta prietena. Purtati o discutie serioasa si sincera! Succes! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 01:21
Va multumesc tuturor celor ce a-ti scris pana acum si pentru sfaturile date, am incercat sa vbesc cu ea...si mi-a zis ca voia sa stea singura ca asa simtea ea si ca regreta ca atunci a facuto asa...si pt cei ce m-au intrebat daca stiu de ce a fost internata, da, stiu, nu a fost din cauza sexului ci o pareza faciala, in miezul verii8-|...inca odata va multumesc pentru sfaturi..
|
ice_cream 46 mesaje Membru din: 7/12/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 01:48
Iti doresc sa ai intelepciunea de a alege ce e mai bun pt tine!
Toate cele bune! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
radhookoo 1009 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 04:03
De la: jimmyhumuhumunukunukuapua_ro06, la data 2009-01-04 01:21:45Va multumesc tuturor celor ce a-ti scris pana acum si pentru sfaturile date, am incercat sa vbesc cu ea...si mi-a zis ca voia sa stea singura ca asa simtea ea si ca regreta ca atunci a facuto asa...si pt cei ce m-au intrebat daca stiu de ce a fost internata, da, stiu, nu a fost din cauza sexului ci o pareza faciala, in miezul verii8-|...inca odata va multumesc pentru sfaturi.. bai jimmy, tu esti din mures? ca s-ar putea sa te stiu :P Raporteaza abuz de limbaj
daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
|
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 22:23
De la: jimmyhumuhumunukunukuapua_ro06, la data 2009-01-03 13:11:52Sunt nou, de fapt, foarte nou. Stateam si citeam forumul si am observat ca toata lumea pe aici e draguta si raspunde cu sfaturi destul de acceptabile daca nu chiar foarte bune si m-am gandit sa imi zic si eu o mica parte din a mea poveste, daca s-ar putea numi asa. Am 19 ani si foarte putin si acum 2 ani si jumatate am cunoscut o tipa, mai mica ca mine cu un an si cateva luni, in fine, ne-am imprietenit si in scurt timp ne-am cuplat. Dupa 3 saptamani a venit si moentul 0 in care fara sa vrem am facuto, a fost pentru prima data la amandoi. La o saptamana dupa asta ea a fost internata in spital, unde nu voia sa vada pe nimeni, nici macar pe mine. Dupa vreo 5-6 zile a fost externata, iar prima oara cand ne-am vazut, a decis sa puna capat relatiei, care avea 4 saptamani, dar deodata fara niciun motiv, doar ca asa a vrut ea la momentul respectiv..La scurt timp dupa ce a spus ca am terminato eu m-am cuplat cu o alta tipa cu care sunt si in momentul de fata, deci avem cam 2 ani. Cu prima m-am mai vazut in 2007 in vara, cam o luna...pe care am petrecuta foarte tare si a fost super misto, dar cum s-a term luna august, iarasi s-a terminat si relatia noastra, iar in dec 2008 iar ne-am vazut si de atunci iarasi am inceput sa vorbim, si chiar ne-am vazut odata, iar ea imi spune ca inca ma iubeste, iar eu am un feeling ciudat de cand ne-am despartit...si m-am gandt la ea non stop cu toate ca au trecut 2 ani si cu toate ca s-au intamplat atatea si atatea pe parcurs inca ma gandesc la ea si simt ca o iubesc ce as putea face???nu stiu ce sa fac mai exact e foarte ciudat totul ma simt foarte rau pentru ca stau cu prietena actuala de 2 ani, dar de multe ori ma gandesc la cealalta cu care am stat doar 1 luna8-|..as fi foarte bucuros daca cineva dintre voi mi-ar putea da un sfat cat de cat acceptabil...Va multumesc mult ca acordati atentie acestui post si ca va pierdeti timpul o sa iti spun o sg data,iubire,sentimente...bla bla ,nu exista,ignora-le o sa te simti mai bine...vrei sentimente...omoara pe cineva...atunci o sa ai sentimente...e de inteles.dar dragoste,pfff,e o prostie curata Raporteaza abuz de limbaj |
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 10:19
esti doar tentat sa vezi cum e cu prima, pt ca nu ai avut timp suficient sa petreci cu ea, sa treceti prin certuri, cacaturi, impacari, zile de nastere impreuna, etc etc..
cu tipa actuala cum e relatia cu ea?? merge bine sau esti in dubii si din cauza ei? la urma urmei, true love? nu prea cred...... nu a fost in stare sa'ti zica motivul internarii sale.... ei bine, poate intr'adevar era mai copila, si 2 ani se simt ...... cine stie...... dar eu mai cunosc oameni care sunt la fel si dupa 2 ani, si nu vad decat in fata, ca si cum ar purta ochelari de cal... si nimic nu e schimbat, in comparatie cu un altul ce a trecut prin aceleasi "traume"...... si apoi, ai cat? 19 ani?? poti sa te descurci cu amandoua deodata?
|
jtazjmen 651 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 18:19
De la: jimmyhumuhumunukunukuapua_ro06, la data 2009-01-03 13:11:52Sunt nou, de fapt, foarte nou. Stateam si citeam forumul si am observat ca toata lumea pe aici e draguta si raspunde cu sfaturi destul de acceptabile daca nu chiar foarte bune si m-am gandit sa imi zic si eu o mica parte din a mea poveste, daca s-ar putea numi asa. Am 19 ani si foarte putin si acum 2 ani si jumatate am cunoscut o tipa, mai mica ca mine cu un an si cateva luni, in fine, ne-am imprietenit si in scurt timp ne-am cuplat. Dupa 3 saptamani a venit si moentul 0 in care fara sa vrem am facuto, a fost pentru prima data la amandoi. La o saptamana dupa asta ea a fost internata in spital, unde nu voia sa vada pe nimeni, nici macar pe mine. Dupa vreo 5-6 zile a fost externata, iar prima oara cand ne-am vazut, a decis sa puna capat relatiei, care avea 4 saptamani, dar deodata fara niciun motiv, doar ca asa a vrut ea la momentul respectiv..La scurt timp dupa ce a spus ca am terminato eu m-am cuplat cu o alta tipa cu care sunt si in momentul de fata, deci avem cam 2 ani. Cu prima m-am mai vazut in 2007 in vara, cam o luna...pe care am petrecuta foarte tare si a fost super misto, dar cum s-a term luna august, iarasi s-a terminat si relatia noastra, iar in dec 2008 iar ne-am vazut si de atunci iarasi am inceput sa vorbim, si chiar ne-am vazut odata, iar ea imi spune ca inca ma iubeste, iar eu am un feeling ciudat de cand ne-am despartit...si m-am gandt la ea non stop cu toate ca au trecut 2 ani si cu toate ca s-au intamplat atatea si atatea pe parcurs inca ma gandesc la ea si simt ca o iubesc ce as putea face???nu stiu ce sa fac mai exact e foarte ciudat totul ma simt foarte rau pentru ca stau cu prietena actuala de 2 ani, dar de multe ori ma gandesc la cealalta cu care am stat doar 1 luna8-|..as fi foarte bucuros daca cineva dintre voi mi-ar putea da un sfat cat de cat acceptabil...Va multumesc mult ca acordati atentie acestui post si ca va pierdeti timpul Stai sa vedem daca am inteles bine.. Fara sa vrei te-ai cuplat cu o tipa care ti-a fost prietena, fara sa vrei ai facut sex cu ea, fara sa vrei ai bagat-o in spital, fara sa vrea ti-a dat verde, fara sa vrei te-ai combinat cu alta, fara sa vrei te gandeai la prima non stop, fara sa vrei te-ai intalnit cu ea si fara sa vrei nu stii ce sa faci CA FARA SA VREI LE IUBESTI PE TOATE! acum fara sa vrei ai cerut un sfat! INCEARCA SA IEI FARA SA VREI SI SA DAI, FARA SA AI!! Scuza-ma dar nu stiam ce sfat sa iti dau :D Raporteaza abuz de limbaj |
|
id_florentin 431 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Botosani |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 20:10
Orice lucru complex poate fi desfacut in lucruri simple. Incearca sa desfaci relatia ta in bucatele cat mai simple, in sentimente simple si usor de inteles.
Nimeni nu uita prima data, ar putea fi si asta un raspuns. Deruleaza inainte si inapoi firul evenimentelor si incearca sa identifici momentele cheie din ambele relatii. Sfatul meu: - Multumestete cu ce ai. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 13:57
@ tinuotin
da, totul merge desfacut in bucati, dar dupa ce le desfaci si le scotocesti pe fiecare in parte, dak vrei sa le pui la loc, exista mari sanse sa nu mai mearga puse...unele lucruri sunt facute sa fie acolo, si atat...cum s-ar spune: " dintro bucata" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 13:59
@ lawyer
se pare ca te plictiseai rau tare din pacate, am deschis acest post in speranta ca cineva mi-ar putea un sfat...nu sa se distreze:-??
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 22:08
De la: jimmyhumuhumunukunukuapua_ro06, la data 2009-01-06 13:59:00@ lawyer nu pune la inima ca a patit si el ca tine , nu e rau numai musca ( sau este muscat... ) , dragule orice sfat ai primi aici tot inima ta ai s-o urmezi , vb si noi sa treaca timpul si sa mai lasam din greutati , nimic nu e mai rau decat o inima in suferinta
Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
|
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 22:14
De la: gabi8ma, la data 2009-01-06 22:08:24De la: jimmyhumuhumunukunukuapua_ro06, la data 2009-01-06 13:59:00@ lawyer Gabi vorbele tale mi-au ajuns direct la inimioara imi vine sa plang asa e! eu nu musc, latru doar! jimiljkxglhasgcuydcgsv prietene.. chiar nu stiam ce sa iti spun poate doar ca .. mie vaca mi-a dat papucii si niciodata nu mi-a dat satisfactia sa se intoarca la mine ca sa o f***t in gat ... asa ca sa ma racoresc!! dar inca o mai astept
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 22:17
De la: lawyer, la data 2009-01-06 22:14:04De la: gabi8ma, la data 2009-01-06 22:08:24De la: jimmyhumuhumunukunukuapua_ro06, la data 2009-01-06 13:59:00@ lawyer scuze "musca" era de la alt topic , nu te supara astazi seara sunt f fericita , am avansat la capitolul comuincare , acum mai trebuie sa ne iasa si cand suntem fata in fata in viata reala
|
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 22:28
De la: gabi8ma, la data 2009-01-06 22:17:59De la: lawyer, la data 2009-01-06 22:14:04De la: gabi8ma, la data 2009-01-06 22:08:24De la: jimmyhumuhumunukunukuapua_ro06, la data 2009-01-06 13:59:00@ lawyer Eu ma pricep la comunicare in viata reala te invit la o cafea, te intreb cu ce te ocupi, cati ani ai si daca ai avea curaj sa te culci cu mine! tu, ca o fata cu principii vei raspunde desigur ca ai avea curaj dar nu vrei! eu ti-as replica, ca nu e vorba de mine ci de mine (din alea de bubuie) si uite asa am comunica toata seara
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 22:30
ei asta-i practic , dar azi in mod exceptional sunt romantica ( si reumatica )
|
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 22:44
De la: gabi8ma, la data 2009-01-06 22:30:39ei asta-i practic , dar azi in mod exceptional sunt romantica ( si reumatica ) eu am maine 2 dosare penale si iete ce fac.. ma distrez pe forum!! si eu sunt romantic.. cand nu sunt coleric si cand dorm!
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 23:07
De la: lawyer, la data 2009-01-06 22:44:37De la: gabi8ma, la data 2009-01-06 22:30:39ei asta-i practic , dar azi in mod exceptional sunt romantica ( si reumatica ) du-te fa nanita , ca e tarziu si maine ai sa fii obosit , si imi place ca dau sfaturi , maine ma trezesc la 4 dim , brrrrr
|
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 23:17
De la: gabi8ma, la data 2009-01-06 23:07:40De la: lawyer, la data 2009-01-06 22:44:37De la: gabi8ma, la data 2009-01-06 22:30:39ei asta-i practic , dar azi in mod exceptional sunt romantica ( si reumatica ) sa fiu obosit maine n-ar fi o problema!! problema ar fi sa nu ma trezesc maine dimineata
|
Soricelul_Vesel 40 mesaje Membru din: 9/01/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 09:45
Detaseaza-te de tot si incearca sa privesti obiectiv lucrurile!
si dupa cum s-a mai zis: nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard! Raporteaza abuz de limbaj
Just the same me...
|
|
xcomm_office 4949 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 09:55
Bre, prima dragoste nu se uita niciodata
.Dar ca sa gandesti mai bine, te duci matale la calugarul din vechiul schit, te retragi nitel ca sa iti limpezesti mintile(cam 10-20 ani), apoi cobori usurel la ses, vezi ce s-a ales din ambele iubite si voiniceste te apuci de a treia .Baga-ti mintile in cap, daca erai fara muiere aveai tot dreptul sa o freci pe prima, macar da-i papucii actualei...asa nu e tocmai kosher, dar e alegerea ta
|
Soricelul_Vesel 40 mesaje Membru din: 9/01/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 14:55
Prima iubire nu se uita decat daca nu ai fost la bagabelle!
iti iei timp liber de unul singur si te detasezi de toate .. si ... si ... si ... o sa afli ce vrei! Raporteaza abuz de limbaj
Just the same me...
|
|
fullspy 42 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 16:29
E foarte posibil ce spui tu, ai fost extrem de atras de persoana respectiva, poate ca a fost si dragoste la prima vedere, si mai ales prima partenera cu care ai facut sex, nu prea ai cum sa o uiti.Tot ce ai de facut este sa-ti vezi de viata inainte, esti tanar, nu ai obligatii, incearca sa experimentezi cu cat mai multe femei.Nu te implica in relatii de ani de zile, nu se merita, mai tz vei regreta.Mult succes!
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 18:28
De la: lawyer, la data 2009-01-06 23:17:03De la: gabi8ma, la data 2009-01-06 23:07:40De la: lawyer, la data 2009-01-06 22:44:37De la: gabi8ma, la data 2009-01-06 22:30:39ei asta-i practic , dar azi in mod exceptional sunt romantica ( si reumatica ) lawyer...gagica aia a ta e gabi?:P Raporteaza abuz de limbaj |
|
horimax1974 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 07:04
|
dany181987 1 mesaj Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 10:38
si eu sunt in aceasi siutuatie am vorbit cu o fata apropae 5 ani anul trecut in luna iunie ne-am despartit dintr-o prostie ma simnt vinovat ea are o relatie eu mereu am evitat sa o intreb acum ceva timp in urma am cunoscut o fata pe internet intamplalor vorbesc cu ea vorbim mai mereu pe messenger am poza ei intentionat am postat poza la avatar stiind ca intr-o buna zi ma va intreba cine`i persoana din poza ea daca ar sti ca intre mine si fata de la avatar nu este nimik intre noi fosta prietena mereu ma intreaba daca ma inteleg bine cu ea daca ma sarutat si chesti dintrastea credeti ca mai simnte ceva pentru mine credeti ca ii lipses...eu am iubit`o si inca o mai iubesc ..
|
|
|

din pacate, am deschis acest post in speranta ca cineva mi-ar putea un sfat...nu sa se distreze:-??
( sau este muscat...
) , dragule orice sfat ai primi aici tot inima ta ai s-o urmezi , vb si noi sa treaca timpul si sa mai lasam din greutati , nimic nu e mai rau decat o inima in suferinta
asa e! eu nu musc, latru doar!
astazi seara sunt f fericita , am avansat la capitolul comuincare , acum mai trebuie sa ne iasa si cand suntem fata in fata in viata reala