back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Timpul trece si provoaca dureri

Pagini: << 1 2 3 >> Sari la pagina:

b_voichita

313 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 21:20

as putea sa fiu magar, dar n-o sa fiu. ma pastrez

jimi, intalneste-te cu ea si pregateste-te sa vezi alt om, sa afli ca e o zdreanta, sau ca n-are nici o legatura cu aia pe care o crezi tu. orice-ar fi, intalneste-te cu ea si povestiti despre pomu de craciun, ciocolata Poiana, cdespre marci de sireturi, despre pretul timbrelor sau ce vorbiti voi si mai ales nu te simti vinovat daca tre sa-i rupi picioarele moraliceste vorbind
si aia care fac gura mai sus: bine ca v-ati nascut toti la 27 de ani

Raporteaza abuz de limbaj
radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 00:08

De la: xanax, la data 2009-01-18 21:20:33as putea sa fiu magar, dar n-o sa fiu. ma pastrez

jimi, intalneste-te cu ea si pregateste-te sa vezi alt om, sa afli ca e o zdreanta, sau ca n-are nici o legatura cu aia pe care o crezi tu. orice-ar fi, intalneste-te cu ea si povestiti despre pomu de craciun, ciocolata Poiana, cdespre marci de sireturi, despre pretul timbrelor sau ce vorbiti voi si mai ales nu te simti vinovat daca tre sa-i rupi picioarele moraliceste vorbind
si aia care fac gura mai sus: bine ca v-ati nascut toti la 27 de ani

i'm doctor zoooooidbeeeeeergg...

daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
blu3_sky

76 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 01:17

De la: angel_demon10, la data 2009-01-03 19:47:26E posibil sa fie "true love" cu tipa aceea (prima)daca nu ai reusit sa o uiti sau sa incetezi sa mai simti ceva pentru ea, dar la fel de posibil este sa fie doar ideea, faptul ca a fost prima. Tot ce pot sa-ti spun pe moment este sa nu dai cioara din mana pe vrabia de pe gard. Stai putin cu tine si descopera ce inseamna de fapt fiecare din ele pentru tine. Si apoi decizi.

ai foarte mare dreptate cu cel"true love"...ia uitat-te la ubyta din prezent daca are vreo asemanare cu 1..daca da ,inseamna ca ai ubyt-o,o iubesti si ai sa o iubesti mereu...indiferent ca o vezi dupa 1luna sau 1 an....am si eu o experientza de genul acesta si chiar daca ea are pe cineva de 2 ani,eu am pe cineva atractia a ramas aceeasi (chiar daca finalul relatiei cu ea a fost 1 dramatic,am sa recit ultima fraza : "Ai fost,esti si vei ramane puiul meu" -parca s-a intamplat ieri toata actiunea,iar cand ma gasesc cu ea ,apropourile nu inceteaza nici de oparte nici de alta)...indiferent cum ar fi viata merge inainte,doar timpul ne va aranja totul..succes in luarea deciziei

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 11:18

promovati iubirea ,nu ura..peace brothers and sisters...:D

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 11:52

Frate nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard...lasa amintirile acolo...amintiri si atat....dc in astia 2 ani ai fost fericit inseamna ca asa o sa fie si mai departe...ai grija de tine...de voi...cioooo

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 13:37

aici ai de ales:
1.preferi sa ramai cu o amintire frumoasa
2.esti lacom, vrei mai mult, ca doar de! vrea si ea, o lasi pe asta care a fost buna 2 ani si dintr-o data vezi ca nu mai e, si te impaci cu prima si unica si miunata care (poate) se va dovedi ca s-a schimbat si ea in 2 ani (asa e normal omeneste) si... te trezesti singur.

ptr pctul 1 iti trebuie multa putere

ptr pctl 2 iti trebuie curaj

am zis, n-am dat cu parul! succes!

Fosta membra 9am.ro

1972 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 14:13

De la: dasca777, la data 2009-01-25 11:18:20promovati iubirea ,nu ura..peace brothers and sisters...:D

dasca777 parca nu esti tu, nu te recunosc in "cuvinte" ... stiu sunt rautacioasa, dar imi place!

"Niciodatã nu putem judeca viaþa celorlaþi, pentru cã fiecare îºi cunoaºte propria durere ºi renunþare. Una este sã crezi cã eºti pe drumul cel bun ºi alta e sã crezi cã drumul tãu e unic"
adi3

716 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 15:06

mai baiatule vezi ca actuala va suferi din cauza faptului ca tu nu poti sa treci peste o iubire trecuta,ai invatat macar ceva din toata treaba asta...vezi ca omul de langa tine conteaza in viata nu fluturii din cap si sentimente ratacite,revizuieste-ti gandirea cat esti inca tanar ca tot tu vei suferi mai tarziu

david...romantic incurabil
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 16:52

P.S.: Am uitat sa iti spun....daca jocul asta dublu merge mai departe e posibil/probabil sa o ranesti prea tare pe actuala si pe urma sa te mai si plictisesti de precedenta.....trust me stiu cum e situatia...asa ca :It's time to choose!...mai ceva ca in SAW

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 16:52

P.S.: Am uitat sa iti spun....daca jocul asta dublu merge mai departe e posibil/probabil sa o ranesti prea tare pe actuala si pe urma sa te mai si plictisesti de precedenta.....trust me stiu cum e situatia...asa ca :It's time to choose!...mai ceva ca in SAW

cismarualin

151 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 21:17

din cate stiu eu cand o femeie este internata in spital si nu vrea sa vada si sa vorbeasca cu nimeni face sau este pe punctul sa faca un avort.
cat despre partea cu suferinta o sa-ti reproduc ce mi-a spus candva tatal meu:"o sa vina o zi in care o sa te uiti in oglinda si o sa te scuipi singur in fata.nu uita niciodata pentru fiecare femeie care pleaca 2 abea asteapta sa-i ia locul"

saka666

72 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 21:20

De la: cismarualin, la data 2009-01-25 21:17:55 din cate stiu eu cand o femeie este internata in spital si nu vrea sa vada si sa vorbeasca cu nimeni face sau este pe punctul sa faca un avort.
cat despre partea cu suferinta o sa-ti reproduc ce mi-a spus candva tatal meu:"o sa vina o zi in care o sa te uiti in oglinda si o sa te scuipi singur in fata.nu uita niciodata pentru fiecare femeie care pleaca 2 abea asteapta sa-i ia locul"

foarte adevarata replica tatalui tau:)))eu kiar am patito:D...mi-a dat o tipa papucii:D iar la cateva zile...aveam 2 fete care trageau de mine:D

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 22:34

aveam nevoie sa dau mai departe intr'un mod mai special (daca exista asa ceva)

sanatate celor intelepti.

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 22:37

De la: floralex, la data 2009-01-25 14:13:41
De la: dasca777, la data 2009-01-25 11:18:20promovati iubirea ,nu ura..peace brothers and sisters...:D

dasca777 parca nu esti tu, nu te recunosc in "cuvinte" ... stiu sunt rautacioasa, dar imi place!

grrr si mie imi place de tn asa rea...viii sa te violez;)?

Fosta membra 9am.ro

455 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 11:14

De la: jimmyhumuhumunukunukuapua_ro06, la data 2009-01-04 01:21:45Va multumesc tuturor celor ce a-ti scris pana acum si pentru sfaturile date, am incercat sa vbesc cu ea...si mi-a zis ca voia sa stea singura ca asa simtea ea si ca regreta ca atunci a facuto asa...si pt cei ce m-au intrebat daca stiu de ce a fost internata, da, stiu, nu a fost din cauza sexului ci o pareza faciala, in miezul verii8-|...inca odata va multumesc pentru sfaturi..

gandeste-te si la ipoteza ca poate renunti la actuala prietena cu care ai o relatie de 2 ani, si care probabil tine la tine si peste putin timp i-ti spune marea iubire din nou ca vrea sa stea singura sau are vreo toana si ramai iar cu buza umflata, eu zic sa te mai gandesti,mai ine-ti vezi de viata ta, fetele nehotarate si care habar nu au ce vor de la viata sunt alunecoase si risti sa pierzi timpul degeaba cu ele.....

eg0155

13 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 07:40

dintre o relatie zbuciumata si una linistita, alege-o pe cea linistita... oricat de romantic ar parea cea zbuciumata, nu prea o sa poti trai... relatia cu prima, care o data te vrea, apoi nu te mai vrea, nu face decat sa iti consume toata energia... probabil pt fata aceea inseamna sa isi demonstreze puterea asupra ta... cand se considera stapana ta, iti da papucii... apoi, cand se simte singura, revine la tine... in locul tau, as ramane la relatia stabila... si nu uita... unei femei ii trebuie mult mai mult timp decat unui barbat pentru a se indragosti... de multe ori, dragostea ei este strans legata de statul impreuna, de a fi obisnuita sa te vada zilnic, etc... aici poti primi doar sfaturi de la oameni care au patit cam la fel, dar tu ar trebui sa iti folosesti creierul pentru a judeca si nu celalalt cap... chiar daca esti barbat, materia cenusie o ai pentru a judeca si astfel de chestii, nu lasa hormonii sa preia controlul, deoarece in final tu vei suferi... bafta!

nick_nick2k4

20 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 19:23

Prietene parerea mea sincera este sa-ti vezi de treaba cu aceasta fata cu care ti-ai inceput viata sexuala pentru ca nu se merita . Astfel de femei trebuie evitate , mie mi s-a intamplat ceva si mai dubios ca tie , dar eu nu cer sfaturi aici si m-am conformat repede , mi-am vazut de viata mea si de treaba mea si-am mers mai departe , trebuie sa stii sa iei lucrurile ca atare si sa-ti traiesti viata cat mai bine cu putiinta , pentru ca stii tu vorba aia din batrani , vremea ..... trece , asa ca acum esti tanar profita din plin , ca o sa ajungi la o varsta cand vei regreta ca nu ti-ai trait viata .
Hai sa-ti povestesc ce mi s-a intamplat mie , asta ca sa te ajute in luarea unei decizii , sper una cat mai buna pentru tine . In urma cu cativa ani de zile eram implicat intr-o relatie care nu prea mai mergea ... si am cunoscut o fata care era exact genul de \"ispita\" pe care le vezi la tv , avea tot ce ii trebuia era frumoasa , sexy , finuta , provocatoare si stia sa te puna pe jar .
Am inceput sa ma intalnesc cu ea , in conditiile in care eu ii spusesem ca am o relatie , dar ca ce-i drept nu prea mai mergea....ea a acceptat si am inceput o viata in trei . Dupa o scurta vreme , respectiv cate zile s-a produs si \"inevitabilul\" cum ai spus tu , adica am facut dragoste si frate tin sa-ti spun ca era o reala placere , adica ma simteam grozav de bine cu ea si ma atasasem de ea dupa o vreme , bineinteles dupa o perioada incepusem sa ma cert din orice cu prietena mea si eram confuz la fel ca si tine ca nu stiam ce sa fac . Am cerut si eu sfaturi atunci printre prieteni ca eram tanar , eram in impas si nu stiam ce sa fac si-n plus dupa o perioada de cateva saptamani in care mergeam in paralel cu amandoua , ispita mea a inceput sa puna piciorul in prag si sa nu se mai multumeasca sa fie pe locul 2 , ci vroia sa fie pe primul loc , sa-i ofer ei toata atentia si timpul meu si asa mai departe...eee si-am stat pe ganduri ceva vreme , dar bazandu-ma pe faptul ca relatia mea anterioara cam era in impas , ca numai era ca inainte , ca ne certam tot mai des si-n plus si pe faptul ca erau diferente mari intre ele...adica sa-ti explic : prima era genul de femeie pe care ti-o doresti o viata si ce-a de-a doua ispita genul de femeie pe care ulterior am invatat ca nu poti s-o tii langa tine , vine si trece ca si apa rece , oricum sa tii minte ca apa trece , pietrele raman . In urma presiunilor din partea ispitei m-am hotarat sa iau o decizie si am ajuns ulterior la concluzia ca era proasta , adica am incheiat relatia mea , pentru a continua relatia cu ispita mea , de care devenisem dependent , asa cum sunt unii de tigari , deci frate cu ea sexul era o placere si a dracu` de mare , nu ma mai saturam , nici eu dar nici ea . In fine , a urmat o perioada in care mergea treaba relativ ok in relatia mea , ea era multumita ca ajunsese pe primul loc in viata mea , dar dupa o vreme n-o mai multumea acest lucru si chiar ma facea sa ma simt vinovat ca incheiasem fosta mea relatie pentru ea si-n plus m-am convins rapid ca ea nici nu merita asta si ca pentru ea am fost asa ceva de genu` cam mai vazut postata vorba asta pe aici \"strugurii cei mai buni , sunt cei la care nu poti sa ajungi\" , asa si cu ea dupa ce-a ajuns la mine si ma avea numai pentru ea a ajuns la concluzia c-a fost doar un moft . Cand am vazut eu de fapt cum sta treaba si ce prostie facusem , era deja prea tarziu... , dar eram tanar ca si tine si mi-am revenit repede , asa ca numai sta pe ganduri , ca n-ai la ce sa te gandesti , aceea fata cu care ti-ai inceput viata sexuala trebuie s-o uiti si sa ramana doar ca o amintire placuta pentru tine , ca alaturi de ea ai vazut ai pasit printre persoanele active sexual , welcome to the club . Nu te mai gandii la ea prietene , pentru ca relatia cu ea nu va merge niciodata , ea e genul de femeie care se numara printre acele femei \"dubioase\" cu care mai avem ghinionul sa ne intalnim in viata , sa-ti dea sperante , sa te faca sa crezi si dupaia cand simti ca e totul ok sa plece fara sa se uite in urma si fara sa-ti dea explicatii , spun doar o vorba binecunoscuta de toti : \"asa e cel mai bine\" sau \"e mai bine pentru tine asa\" .
Sfatul meu este sa ti de fata cu care esti acum in prezent , pentru c-ai o relatie de ceva vreme cu ea , sa ti minte ca ai nevoie de 3 lucruri importante intr-o relatie : intelgere , incredere , respect , restul e can - can , deci continuati relatia pe care o ai si uita fata cu care ti-ai inceput viata , sau pastreaza doar o relatie de amicitie cu ea , dar nimic mai mult.
Referitor la relatia ta actuala daca vezi ca numai e pasiune , ca numai merge sau eu stiu ce se intampla acolo...incearca sa vorbesti cu ea , asa cum zic cei de la cosmote : \" comunicarea este cheia\" si daca nu da rezultate , pune-i punct deoarece ii faci rau fetei si nu e frumos , nu se cade sa faci asta si poate-ti va fi si tie rau mai tarziu si nu uita ca astfel de chestii uneori se rasfrang asupra ta , iti spun din experienta , asa ca hotaraste-te ce faci , dar fa-o cat mai repede .
Oricum la varsta pe care o ai tu , trebuie ori sa ai o relatie frumoasa care sa te multumeasca in care sa te implici si sa fie exact ce ai tu nevoie , ori sa-ti traiesti viata la maxim si sa incerci sa nu te implici prea tare in relatii pana nu intalnesti persoana potrivita pentru ca esti tanar si o viata ai , plus ca nu te mai intalnesti cu anii astia , asa ca :
\"LIVE YOUR LIFE BOY!\"

drack

2 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 13:09

iti pot spune doar k viata e plina de surprize, de multe ori neplacute si nu intotdeauna solutiile logice sunt cele mai bune. dak ar fi dupa mine si as fi in situatia ta as incerca pt o perioada sa fiu cu amandoua fara a o afecta pe vreuna. dupa un timp vei stii exact despre ce e vorba, fara a renunta la vreuna la inceput.

drack

2 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 13:13

totusi s-ar putea sa fie doar o obsesie, din cauza felului in care s-au despartit. cel mai bn , cred eu, si asta as face eu, sa o cunosti din nou pe prima. S-AR PUTEA SA AI SURPRIZA SA VEZI O ALTA FATA NU CEA DE ACUM 2 ANI

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 13:58

pt asta cu topicul...fte-le pe amandoua si apoi sinucide -te:d

Fosta membra 9am.ro

455 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 09:34

De la: drack, la data 2009-02-09 13:13:49totusi s-ar putea sa fie doar o obsesie, din cauza felului in care s-au despartit. cel mai bn , cred eu, si asta as face eu, sa o cunosti din nou pe prima. S-AR PUTEA SA AI SURPRIZA SA VEZI O ALTA FATA NU CEA DE ACUM 2 ANI

da o sa fie alta sigur, o tuta mult mai versata decat acum 2 ani si care o sa te faca si mai rau decat atunci

Fosta membra 9am.ro

38 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 27 Martie 2009, ora 10:43

Omule, au mai trecut si altii prin asta.
da, intr-adevar, femeile cand au probleme nu vor sa fie si barbatii iubiti langa ele.
le trece, dupa o vreme, mai ales cand vad ca esti al alteia....
Insa fiecare raspunde pt propriile decizii, acum esti cu cineva, vechimea pe car eo aveti denota stabilitate si mai ales putere a sentimentelor , cat despre domnisorica care a luat atunci decizia de a spune STOP JOC.... exprima-ti regretele, insa.... PAS!!!!!
fiindca:
1) daca a facut-o o data, o poate face si a doua oara
2) se lupta pt o relatie atunci cand esti IN EA, nu dupa ce s-a terminat
3) cu ce esti mai bun acum decat atunci? Esti acelasi om,doar ca esti al alteia, cu care nu esti degeaba...

Esti barbat si vrei sau nu, TREBUIE sa iei DECIZII.
Toata viata luam decizii, pe care daca nu le urmam, nu ajungem nicaieri... in nici un caz cand vine vb de femei.(La Donna e mobile)
Fiecare are dreptul la propriile greseli , insa, daca tot apreciezi opiniile celor de aici... vezi-ti de prezent
restul e istorie, face intr-adevar parte din ceea ce esti acum, ai invatat ceva, dar tot istorie ramane.

bineinteles ca intelepciunea populara iti poate oferi raspunsuri si pt intrebarile pe care ti le pui...

o_adiak

21 mesaje
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 10:22

Nu te mai gandi la prima!Uit-o, priveste in viitor si fii fericit langacea de-a doua.Nu poti sa-ti bati joc de sentimentele celei de-a doua din cauza nehotararii primei fete.

Zanuta_yuppy

2 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 28 Martie 2009, ora 10:29

daca crezi ca merita sa o la si pe actuala ptr aia las o dar vezi sa nu regreti mai tirziu

a_alexandra01

5 mesaje
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 10:52

daca te impaci cu fosta s-ar putea sa-ti faca ce ti-a mai facut (sa vrea sa va despartiti fara sa-ti dea nici un motiv). Cred ca ar trebui sa-ti vezi de viata ta si de actuala relatie. gandeste-te la prezent si la viitor, nu la trecut

aprov

221 mesaje
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 11:42

Mai JYMI nume lung, povestea ta e de fapt povestea a milioane de barbati.Stai linistit n-o vei putea uita niciodata pe fosta cu toate sfaturile pe care ti le dau pe aici expertii in relatii amoroase. Si stii de ce n-o s-o poti uita ? Pt ca e prima, frate.
E prima care te-a dezvirginat si pe care inteleg ca si tu ai deflorat-o.Chiar daca vei mai avea la viata ta virgine, ea va ramane speciala.Cu ea ai dat de gustul gaurii.Eu nu zic acum ca vei pastra despre ea amintiri foarte placute, asta depinde de tine ,de ea si de ce a fost intre voi.Dar de uitat n-o vei uita toata viata.
Ce ai de facut in continuare?
Pai de unde pana mea sa stim noi astia de pe net ce simtaminte ai tu pentru una si pentru cealalta.Tu esti singurul care trebuie sa stai cu capul in maini si cu ouale in ligheanul cu apa rece si sa judeci adanc si numai cu capul de pe umeri.
Daca inima ta a ramas la prima si vei alege pe ce-a de-a doua vei trai toata viata ,,singuratatea in doi" iar cand te vei culca cu fata cu care esti acuma ,vei inchide ochii si vei vrea ca sub tine sa fie cealalta.Amagiri...
Daca cealalta era asa de buna la pat, o sa cauti toata viata ta una la fel de buna.De ce nu, tot pe aia.
Daca renunti la actuala si te intorci la prima, s-ar putea ca fata sa-ti de-a din nou papucii cand te va avea numai pt ea.
Oricum ai da-o prietene, sincer cred ca ai dat de belea.
Inceaca totusi sa obtii in pat de la actuala ce ai capatat de la prima.Stiu , nu e usor s-o inveti, nu e usor sa-i spui ca ai vrea sa fie ca alta, dar poti sa-i sugerezi pe ocolite ce-ai vrea de la ea in pat.Daca nu obtii rezultate atunci chiar ai belit-o, exact ca in bancul cu canibali.
Dar nu dispera,timpul si maturizarea ta iti vor spune ce ai de facut.Deci, capul sus! Ala de pe umeri, pt ca de la cel din pantaloni ni se trag toate.

Sunt irezistibil,inamovibil, iresposabil, irecuperabil. Vorbesc Braille, si daca vreau trimit totul la dracu. Tocmai am ,,reusit" sa sterg Recycle Bin.
maria_alina2304

12 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 28 Martie 2009, ora 13:33

De la: jimmyhumuhumunukunukuapua_ro06, la data 2009-01-03 13:11:52Sunt nou, de fapt, foarte nou. Stateam si citeam forumul si am observat ca toata lumea pe aici e draguta si raspunde cu sfaturi destul de acceptabile daca nu chiar foarte bune si m-am gandit sa imi zic si eu o mica parte din a mea poveste, daca s-ar putea numi asa. Am 19 ani si foarte putin si acum 2 ani si jumatate am cunoscut o tipa, mai mica ca mine cu un an si cateva luni, in fine, ne-am imprietenit si in scurt timp ne-am cuplat. Dupa 3 saptamani a venit si moentul 0 in care fara sa vrem am facuto, a fost pentru prima data la amandoi. La o saptamana dupa asta ea a fost internata in spital, unde nu voia sa vada pe nimeni, nici macar pe mine. Dupa vreo 5-6 zile a fost externata, iar prima oara cand ne-am vazut, a decis sa puna capat relatiei, care avea 4 saptamani, dar deodata fara niciun motiv, doar ca asa a vrut ea la momentul respectiv..La scurt timp dupa ce a spus ca am terminato eu m-am cuplat cu o alta tipa cu care sunt si in momentul de fata, deci avem cam 2 ani. Cu prima m-am mai vazut in 2007 in vara, cam o luna...pe care am petrecuta foarte tare si a fost super misto, dar cum s-a term luna august, iarasi s-a terminat si relatia noastra, iar in dec 2008 iar ne-am vazut si de atunci iarasi am inceput sa vorbim, si chiar ne-am vazut odata, iar ea imi spune ca inca ma iubeste, iar eu am un feeling ciudat de cand ne-am despartit...si m-am gandt la ea non stop cu toate ca au trecut 2 ani si cu toate ca s-au intamplat atatea si atatea pe parcurs inca ma gandesc la ea si simt ca o iubesc ce as putea face???nu stiu ce sa fac mai exact e foarte ciudat totul ma simt foarte rau pentru ca stau cu prietena actuala de 2 ani, dar de multe ori ma gandesc la cealalta cu care am stat doar 1 luna8-|..as fi foarte bucuros daca cineva dintre voi mi-ar putea da un sfat cat de cat acceptabil...Va multumesc mult ca acordati atentie acestui post si ca va pierdeti timpul

si eu mi-am intalnit prima iubire la 16ani.l-am iubit 5ani in care am asteptat,sperat ca poate vom fi impreuna mereu.dupa cei 5ani mi-am cunoscut sotul pe care nu l-am iubit ca pe primul dar suntem impreuna de 8ani si avem 2copii superbi.stii ce am gandit atunci DE CE SA RENUNT LA TOT PT.NIMIC prima iubire nu se uita niciodata ramane acolo in suflet pt.todeauna si ciudat dar iti amintesti doar de momentele frumoase nu si de durerea care ti-a provocat-o eu si acum cand imi revad prima iubire simt furnicaturi in stomac si am emotii dar nu a fost sa fie.sfatul meu e sa te gandesti bine daca merita sa renunti la ce ai acum pt.trecut.se spune ca marea iubire o intalnesti doar o data in viata dar deobicei nu ai parte de ea.mergi mai departe si incearca sa treci peste.iti doresc numai bine si gandestete si la prietena ta actuala la ce simte ea.

UknowWho

16 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 28 Martie 2009, ora 16:19

acuma depinde de ce fel de om esti si ce iti doresti de la viatza in cuplu...daca vrei obisnuinta si monotonie, stai cu actuala pe care din cate am citit ce ai scris tu e destul de clar ca nu e chiar tot ce ti-ai dorii tu din moment ce inca te gandesti la fosta...iar daca vrei o relatie in care sa te simti ok si in care sa poti sa iti exprimi sentimentele...vorbeste cu fosta si vezi daca si ea vrea acelasi lucru...doar grija mare sa ai si sa gandesti bine ce simti pentru fiecare fata in parte si sa nu te minti singur....in rest ce sa zic, Bafta ;)

edy_sword

166 mesaje
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 16:49

asta e prima dragote care nu se uita niciodata dar cum a mai spus cineva prietena actuala nu trebuie dezamagita ca nu merita ai grija sa n o pierzi

cohones_man

43 mesaje
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 18:49

De curiozitate. Nu e mai usor sa ceri sfatul prietenilor care te cunosc mai bine decat unor straini pe forum?
Anywayz, te inteleg si eu cam aceasi situatie ( putin diferite :P )

Pagini: << 1 2 3 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului timpul trece si provoaca dureri
Mergi la: