back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

"nu te mai iubesc"

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 17:44

De la: mihaitza2, la data 2009-04-13 16:51:54femeile... niste comori.. tre sa le ingropam cat mai adanc...

In inima...daca aveti!

Raporteaza abuz de limbaj
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
Fosta membra 9am.ro

550 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 19:39

De la: daria_ta, la data 2009-04-14 17:44:17
De la: mihaitza2, la data 2009-04-13 16:51:54femeile... niste comori.. tre sa le ingropam cat mai adanc...

In inima...daca aveti!

avem inima.. dar inainte ca o femeie sa vrea... trebuie sa merite... aici e mai greu...

nu mai gasesti pe cineva care sa merite...

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 20:39

De la: mihaitza2, la data 2009-04-15 19:39:15
De la: daria_ta, la data 2009-04-14 17:44:17

In inima...daca aveti!

avem inima.. dar inainte ca o femeie sa vrea... trebuie sa merite... aici e mai greu...

nu mai gasesti pe cineva care sa merite...

Aaaa...nu te mai certa singur, desi...mai bine fa-o, ca n-ai dreptate!

Fosta membra 9am.ro

455 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 00:20

ba c-am are.....

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 07:49

De la: blackdawn, la data 2009-04-17 00:20:58ba c-am are.....

Buna dimineata!
Cam...nu are! Sau poate...partial!...Nu cred ca trebuie generalizat; intotdeauna au existat oameni (femei, barbati) care au meritat si altii care nu au meritat. Probabil ca tu te-ai "confruntat" cu o situatie nu tocmai fericita, de ai tras concluzia asta...

Fosta membra 9am.ro

550 mesaje

Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 12:15

De la: daria_ta, la data 2009-04-17 07:49:51

Buna dimineata!
Cam...nu are! Sau poate...partial!...Nu cred ca trebuie generalizat; intotdeauna au existat oameni (femei, barbati) care au meritat si altii care nu au meritat. Probabil ca tu te-ai "confruntat" cu o situatie nu tocmai fericita, de ai tras concluzia asta...

eu si cam toti barabtii de pe lumea asta.. iar cei care nu s-au confruntat... ei bine... ei nu s-au confruntat INCA asta nu inseamna ca nu o vor face...
bine... trebuie sa recunosc faptul ca nu regret nimic... si nu voi regreta vreodata... dar pe de alta parte.. stiu si cunosc adevarul general valabil... tineti minte... "cat mai adanc..."
am citit undeva pe forum o zicala "iubirea inseamna sa lasi pe cineva sa te distruga si sa speri ca nu o va face...." pe de alta parte... exista vorba aia veche a noastra ca "omu traieste cu speranta si moare cu regretul..." ce pot sa zic...

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 12:27

De la: mihaitza2, la data 2009-04-17 12:15:21

Buna dimineata!

eu si cam toti barabtii de pe lumea asta.. iar cei care nu s-au confruntat... ei bine... ei nu s-au confruntat INCA asta nu inseamna ca nu o vor face...
bine... trebuie sa recunosc faptul ca nu regret nimic... si nu voi regreta vreodata... dar pe de alta parte.. stiu si cunosc adevarul general valabil... tineti minte... "cat mai adanc..."
am citit undeva pe forum o zicala "iubirea inseamna sa lasi pe cineva sa te distruga si sa speri ca nu o va face...." pe de alta parte... exista vorba aia veche a noastra ca "omu traieste cu speranta si moare cu regretul..." ce pot sa zic...

Hmm...destul de dificil de raspuns la modul in care ai pus problema...
E adevarat, cei care INCA nu s-au confruntat cu o "problema" dureroasa nu inseamna ca nu o vor face, dar...nici NU E OBLIGATORIU!

Fosta membra 9am.ro

550 mesaje

Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 19:34

De la: daria_ta, la data 2009-04-17 12:27:16

Buna dimineata!

E adevarat, cei care INCA nu s-au confruntat cu o "problema" dureroasa nu inseamna ca nu o vor face, dar...nici NU E OBLIGATORIU!

:)) ca sa vezi ce scarbe sunt femeile astea.. dupa un an de zile de cand nu mai suntem impreuna... (recunosc inca tin la ea..:)) desi stiu ca e scarba ) imi baga niste strambe nebune.... ca am fi vecini ca s-a mutat la gagic...(si ea trece din an in Pasti) ca ar vrea sa se marite ca NU VIN SI EU LA NUNTA EI?.. si la status avea un fragment dintr-o scrisoare pe care mi-o trimisese cand eram impreuna... ii e dor de ochii mei !?! ca sa iti traduc ce inseamna asta.. vrea sex!
in fine... azi... ca tot omu eram la biserica... ce crezi ca imi vad ochii la impartasanie... :)) (am tinut si eu o saptamana post.. si zic sa trec sa incerc si eu ca de 3 4 ani nu am mai facut asta...) ASALTUL PITZIPOANCELOR.... in biserica sa vezi cururi mulate cu rujuri stridente... si nu zic asta ca un tip de moda veche ci ca un barbat caruia i se trezeau simturile.... bine ca mi-am adus aminte unde eram...:)) decolteu in biserica.....
oricum exemple... iti pot da cu miile... e o lume a pitipoancelor si a propriilor interese... nu ai sa vezi alta data altceva... cel putin nu in contextul social actual...
si crede-ma cei care nu s-au "confruntat" cu "o problema" (acum abia sunt puse ghilimelele unde trebuie) se vor confrunta mai devreme sau mai tarziu... legile vietii o impun...

adorabila_foc

19 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 21:17

Buna dimineata!

la zicale ai dreptate dar vezi tu.....si noi ne luam plasa urat rau de tot si eu sunt exemplu viu.....am patit ceva ce nu cred ca meritam.....dar ce vrei....mai sunt si nesimtiti pe lumea asta...

Fosta membra 9am.ro

550 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2009, ora 08:27

romynyca... nu am dreptate doar la zicale.. cam asa e... si la fel cum exista femei de acest fel asa exista si barbati... in fine... am cunsocut si eu alte fete dupa.. da tre sa recunosc.. ca o fata ciudata a sortii ca tot cu gandul la scarba mea am ramas............ don't ask why....dovezi vii gasim peste tot... exceptii care sa confirme.......
hai ca va pup.....
Paste Fericit sa aveti... multa lumina in suflet, sanatate si bucurii... pana maine seara sau luni... toate cele bune...

adorabila_foc

19 mesaje
Postat pe: 18 Aprilie 2009, ora 16:11

De la: mihaitza2, la data 2009-04-18 08:27:57romynyca... nu am dreptate doar la zicale.. cam asa e... si la fel cum exista femei de acest fel asa exista si barbati... in fine... am cunsocut si eu alte fete dupa.. da tre sa recunosc.. ca o fata ciudata a sortii ca tot cu gandul la scarba mea am ramas............ don't ask why....dovezi vii gasim peste tot... exceptii care sa confirme.......
hai ca va pup.....
Paste Fericit sa aveti... multa lumina in suflet, sanatate si bucurii... pana maine seara sau luni... toate cele bune...

multumim frumos pt urari.....si tie iti doresc la fel

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2009, ora 14:00

De la: mihaitza2, la data 2009-04-17 19:34:10

Buna dimineata!

:)) ca sa vezi ce scarbe sunt femeile astea.. dupa un an de zile de cand nu mai suntem impreuna... (recunosc inca tin la ea..:)) desi stiu ca e scarba ) imi baga niste strambe nebune.... ca am fi vecini ca s-a mutat la gagic...(si ea trece din an in Pasti) ca ar vrea sa se marite ca NU VIN SI EU LA NUNTA EI?.. si la status avea un fragment dintr-o scrisoare pe care mi-o trimisese cand eram impreuna... ii e dor de ochii mei !?! ca sa iti traduc ce inseamna asta.. vrea sex!
in fine... azi... ca tot omu eram la biserica... ce crezi ca imi vad ochii la impartasanie... :)) (am tinut si eu o saptamana post.. si zic sa trec sa incerc si eu ca de 3 4 ani nu am mai facut asta...) ASALTUL PITZIPOANCELOR.... in biserica sa vezi cururi mulate cu rujuri stridente... si nu zic asta ca un tip de moda veche ci ca un barbat caruia i se trezeau simturile.... bine ca mi-am adus aminte unde eram...:)) decolteu in biserica.....
oricum exemple... iti pot da cu miile... e o lume a pitipoancelor si a propriilor interese... nu ai sa vezi alta data altceva... cel putin nu in contextul social actual...
si crede-ma cei care nu s-au "confruntat" cu "o problema" (acum abia sunt puse ghilimelele unde trebuie) se vor confrunta mai devreme sau mai tarziu... legile vietii o impun...

Stii?!...Eu cred ca ea se joaca acum cu tine ca "soarecele cu pisica"...iarta-ma! Toate aceste "actiuni" ale ei sunt trucuri vechi, stiute de marea majoritate iar in unele cazuri, "simtite", dar, facute clar cu intentie! Dupa cum spui, ca tii la ea si acum, probabil ca stie acest lucru si te tine "in asteptare"...si inca odata imi cer iertare, poate sunt prea dura!
"Pitipoance cu decolteuri" in biserica...de ce te miri? Cat se mai pastreaza din ceea ce a fost candva religia, din esenta ei, din puritatea ei?!Vina, dupa parerea mea, le apartine, in primul rand, preotilor, care nu iau atitudine, care se multumesc sa vada "gloata" de "credinciosi", si abia dupa, celor care "gresesc", unii din nestiinta, unii din nepasare...iar unii...doar pt a iesi in evidenta, in orice imprejurare...

Fosta membra 9am.ro

550 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2009, ora 17:18

renunt sa mai citez carnatul ala lung si scriu pur si simplu ca raspuns la ce ai spus...
nu imi pasa daca ma incearca daca ma vrea daca ma lasa sa o astept.. indiferent de ce se va intampla.... nu va primi ce isi doreste..:)
si ca sa fac un pic de asta apropo de pitzipoancele din biserica... adevarul e ca nimic nu ma mai mira... intr-o lume in care copii prefera sa se joace pe calculator si sa aiba prieteni virtuali decat sa iasa afara si sa invete chestiile banale pe care le stiam noi cand eram mici... sa aplice regulile murdare ale jocului care mai tarziu ne-a format ca oameni si societate... intr-o asemenea lume a carei singura baza/fundament e nimic altceva decat futilitatea verbului "a fi"... raman slabe sperante sa avem sansa unui viitor stralucit... s e pacat... dar in fond si la urma urmei sunt valorile pe care noi cu mana noastra le-am cultivat... semeni vant cuegi furtuna... culegem roadele prpriei noastre prostii...
am inceput sa filozofez... ma opresc aici...

si nu ma supar ca mi-ai zis ca ma incearca...:) stiu asta... doar ca vezi tu... tot ea inghite in sec... si imi pare rau pt ea... pt ca se chinuie adtat de mult sa para fericita... incat chiar ajunge sa creada ca e.. iar cand realizeaza ca nu e asa... si se loveste de realitate ca musca de parbrizul unei masini... atunci totul se naruie.. si iar revine la regrete... mai mult isi face rau:)
oricum ideea de baza e ca rar mai gasesti femeie care sa merite intradevar sacrificii...

Fosta membra 9am.ro

455 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2009, ora 16:04

Amin

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 21 Aprilie 2009, ora 20:05

Pt Mihaitza2 si Blackdawn

Sesizez, vag, o "alianta" de pareri, dureroasa, de altfel, prin cauza care a dus la realizarea ei...Problema nu consta in inexistenta femeilor care sa merite sacrificii din partea barbatilor, problema consta, dupa parerea mea, in existenta neseriozitatii, pe toate planurile, la ambele sexe, in lipsa implicarii afective si in dorinta de a ajunge la "mai bine", chiar cu riscul sacrificarii sentimentelor...Asta insa nu inseamna ca aceste "lucruri" au disparut definitiv, nici nu poate fi vorba!...Veti vedea cum totul in lumea asta se "aranjeaza" de la sine, ca de fiecare data, absolut sigur, dupa ploaie iese soarele (hmm...o sa devin romantica!), totul este insa sa avem rabdare (stiu, e greu, neinchipuit de greu!) si sa avem convingerea ca undeva, "acolo", ce e "al nostru", e pus de-o parte!

Fosta membra 9am.ro

550 mesaje

Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 09:53

De la: daria_ta, la data 2009-04-21 20:05:00Pt Mihaitza2 si Blackdawn

Sesizez, vag, o "alianta" de pareri, dureroasa, de altfel, prin cauza care a dus la realizarea ei...Problema nu consta in inexistenta femeilor care sa merite sacrificii din partea barbatilor, problema consta, dupa parerea mea, in existenta neseriozitatii, pe toate planurile, la ambele sexe, in lipsa implicarii afective si in dorinta de a ajunge la "mai bine", chiar cu riscul sacrificarii sentimentelor...Asta insa nu inseamna ca aceste "lucruri" au disparut definitiv, nici nu poate fi vorba!...Veti vedea cum totul in lumea asta se "aranjeaza" de la sine, ca de fiecare data, absolut sigur, dupa ploaie iese soarele (hmm...o sa devin romantica!), totul este insa sa avem rabdare (stiu, e greu, neinchipuit de greu!) si sa avem convingerea ca undeva, "acolo", ce e "al nostru", e pus de-o parte!

jimmyhumuhumunukunukuapua_ro06

38 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 7 Mai 2009, ora 14:59

miky_je

25 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 10 Mai 2009, ora 22:01

off..am citit o parte din discutiile de aici si deja e ca un cliseu:am iubit...m-a parasit...urmatoare/urmatorul ma razb...
trist..foarte trist...dar asta e lumea in care traim. de-asta nu mai putem avea incredere in nimeni,de-asta ne uitam cu ciuda la batraneii aia 2 simpatici care se plimba brat la brat pe strada,de-asta ajungem sa uram,sa ne purtam urat,sa ne razbunam. e ca un lant vicios in care toti ajungem sa suferim oadata si odata din cauza altora care au suferit si ei la randul lor.si tot asa."dragostea eterna" si alte balarii de genul nu-si mai au rostul in ziua de azi pt ca nimeni nu mai crede in ele.de fiecare data cand te simti mai fericit primesti un sut in fund si la dracu cu fericirea.si cu toate astea unii dintre noi isi revin si inca mai continua sa spere,altii nu.nu vrem sa iubim,dar si sa trecem prin viata asa,goi pe dinauntru,fara sa putem simti,e si mai trist.e prea multa suferinta pt cateva momente de fericire.

kclaudyia

48 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 10 Mai 2009, ora 22:29

De ce oare fetele rele au parte de baieti buni si fetele bune de aia rai???

Badass
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 23:51

De la: kclaudyia, la data 2009-05-10 22:29:09De ce oare fetele rele au parte de baieti buni si fetele bune de aia rai???

"fetele bune ajung in Rai. Fetele rele ajung unde vor"

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
Freeman

18 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 00:41

WELCOME TO THE CLUB

Fosta membra 9am.ro

550 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2009, ora 21:43

De la: Haps, la data 2009-05-10 23:51:32
De la: kclaudyia, la data 2009-05-10 22:29:09De ce oare fetele rele au parte de baieti buni si fetele bune de aia rai???

asta era titlu de carte nu?... (am lucrat la DDC depozitul de carte s cred ca de acolo o stiu)
exista un frum separat pe aici in care se discuta tema asta.. nu mai stiu daca mi-am bagat nasul si pe acolo...
legat de ce spunea cineva ami sus cu razbunarea.. nu e cazul de razbunare.. pur si simplu trebuie sa intelegem ca viata isi urmeaza cursul.. si nu trebuie sa o influentam... insa increderea devine ceva foarte rar.. asta e adevarat

Fosta membra 9am.ro

660 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 21:53

:)))

...aveam anul trecut o cana, ce avea imprimat urmatorul mesaj :
"Fetele rele scuipa.Fetele bune inghit."

areku

7604 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2009, ora 10:17

De la: andaa, la data 2009-05-11 21:53:03

:)))

live your life so u have nothing to regret
Fosta membra 9am.ro

125 mesaje

Postat pe: 18 Mai 2009, ora 11:51

De la: andaa, la data 2009-05-11 21:53:03

Poate parea cinica acesta constatare , dar ,cred ca mesajul de pe cana , e un fel de...concluzie la acest topic , evident adaptand "propriu " cu "figurat " ...
Oricui i se poate intampla chestia asta, dar se pare ca barbatii se considera mai indreptatiti sa primeasca si explicatii.

Doar doua lucruri sunt infinite: Universul si prostia omeneasca. Si nu sunt sigur in legatura cu primul. (Albert Einstein)
9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 18 Mai 2009, ora 15:15

De la: LanceR, la data 2008-12-28 12:42:40cam asta am patit eu dupa o relatie de aproape 4 ani
care a fost frumoasa pana in ultima clipa pana in ultimul moment pana cand a spus cuvintele astea cand totul a luat sfarsit

totul a inceput intr-o zi frumoasa de martie ea din consanta eu din bucuresti - din primul moment cand ne-am vazut ... am ramas impreuna - nedespartiti pana in ultima zi cand mi-a dat papucii

4 ani mai tarziu un loc de munca stabil,penultimul an de studii, planuri sa imi iau o locuinta ... ganduri ce se infiripau ... alaturi de ea nu ma gandisiem niciodata serios casatorie...
mereu am vrut sa mergem noi doi departe de lume ... de fiecare data nu am putut din cauza ei (diverse motive) intr-un final cumpar bilete pentru insula Corfu - cu o saptamana inainte sa plecam imi zice - "NU se poate nu ma lasa mama" am inteles-o cu greu am vandut biletele cu o zi inainte de plecare, o rog sa se duca acasa sa vb cu mama ei sa nu fie certate ma simteam deja prost totul pornise de la mine, a fost acasa a venit schimbata, a plans la pieptul meu 3 zile rugandu-ma sa o parasesc ca ea e un om de nimic, apoi imi zice - "nu ne mai vedem cateva zile" - am asteptat cateva zile dupa care m-am dus la ea stiind ca e in situatia in care e. atunci imi zice :'NU te mai iubesc"
tot ce cladisem pe temelia aia rece si nenorocita, cu ea in mijlocul universului meu infasurata ca intr-un cocon in sufletul meu s-a naruit... am incercat sa vb cu cea mai buna prietena a ei ... nimic.
apoi incepe ca nu mi-ai respectat termenul de o sapatamana in care sa nu ne vedem eram o epava, nu mai intelegeam nimic.
intamplator ajunge arhiva ei de mess la mine - dezastru
de 2 saptamani vb cu unu - cu mult mai mare ca ea ... numai vorbe dulci ... cu mine se comporta de parca eram un caine caruia stia ca daca ii da un sut o sa vina inapoi.
nu i-am zis nimic am incercat sa o lasa sa imi zica ... a mintiti pana in ultima clipa ... cand am pus-o in fata faptului ... ea zice ca nu e nimic ca nu s-ar fi intalnit cu el ... ca ar fi fost doar pe net ... si atat ... dar cum a putut sa vorbeasca cu ala in felul ala ... si cu mine in acel hal?

Acum va intreb pe voi fetelor e posibil ca dupa aproape 4 ani cand totul mergea bine (pt mine cel putin) cand nu te certi odata cu partenerul, fara ca odata sa nu ii fi aruncat cuvinte urate - culmea e ca ne-am certat prima data dupa ce ne-am despartit ... si ea exagera orice, sa ii spui unui om "NU TE MAI IUBESC" ?

am incercat orice sa fiu iarasi cu ea - dar nu vrea - acum nici daca ar veni ea la mine nu as mai vrea - nu si dupa cum s-a comportat cu mine, povestea cu celalalt ...
din pacate cele mai frumoase amintiri ale mele de pana acum au fost transformate brusc fara voia mea in cele mai urate prin felul in care totul a luat sfarsit !

Parazitii spun bine: spui cuvinte mari pe care nu le intelegi.../sa imi sp /da-te-n mortii tai...asta e sfatul meu pt tine...zii ce ti-am zs eu si cauta alta....vagab sunt la tot pasu:)..bafta....

adi3

716 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 18 Mai 2009, ora 22:52

barbati care ling si barbati care nu recunosc....

david...romantic incurabil
cohones_man

43 mesaje
Postat pe: 2 August 2009, ora 03:01

De la: LanceR, la data 2008-12-28 12:42:40cam asta am patit eu dupa o relatie de aproape 4 ani
care a fost frumoasa pana in ultima clipa pana in ultimul moment pana cand a spus cuvintele astea cand totul a luat sfarsit

totul a inceput intr-o zi frumoasa de martie ea din consanta eu din bucuresti - din primul moment cand ne-am vazut ... am ramas impreuna - nedespartiti pana in ultima zi cand mi-a dat papucii

4 ani mai tarziu un loc de munca stabil,penultimul an de studii, planuri sa imi iau o locuinta ... ganduri ce se infiripau ... alaturi de ea nu ma gandisiem niciodata serios casatorie...
mereu am vrut sa mergem noi doi departe de lume ... de fiecare data nu am putut din cauza ei (diverse motive) intr-un final cumpar bilete pentru insula Corfu - cu o saptamana inainte sa plecam imi zice - "NU se poate nu ma lasa mama" am inteles-o cu greu am vandut biletele cu o zi inainte de plecare, o rog sa se duca acasa sa vb cu mama ei sa nu fie certate ma simteam deja prost totul pornise de la mine, a fost acasa a venit schimbata, a plans la pieptul meu 3 zile rugandu-ma sa o parasesc ca ea e un om de nimic, apoi imi zice - "nu ne mai vedem cateva zile" - am asteptat cateva zile dupa care m-am dus la ea stiind ca e in situatia in care e. atunci imi zice :'NU te mai iubesc"
tot ce cladisem pe temelia aia rece si nenorocita, cu ea in mijlocul universului meu infasurata ca intr-un cocon in sufletul meu s-a naruit... am incercat sa vb cu cea mai buna prietena a ei ... nimic.
apoi incepe ca nu mi-ai respectat termenul de o sapatamana in care sa nu ne vedem eram o epava, nu mai intelegeam nimic.
intamplator ajunge arhiva ei de mess la mine - dezastru
de 2 saptamani vb cu unu - cu mult mai mare ca ea ... numai vorbe dulci ... cu mine se comporta de parca eram un caine caruia stia ca daca ii da un sut o sa vina inapoi.
nu i-am zis nimic am incercat sa o lasa sa imi zica ... a mintiti pana in ultima clipa ... cand am pus-o in fata faptului ... ea zice ca nu e nimic ca nu s-ar fi intalnit cu el ... ca ar fi fost doar pe net ... si atat ... dar cum a putut sa vorbeasca cu ala in felul ala ... si cu mine in acel hal?

Acum va intreb pe voi fetelor e posibil ca dupa aproape 4 ani cand totul mergea bine (pt mine cel putin) cand nu te certi odata cu partenerul, fara ca odata sa nu ii fi aruncat cuvinte urate - culmea e ca ne-am certat prima data dupa ce ne-am despartit ... si ea exagera orice, sa ii spui unui om "NU TE MAI IUBESC" ?

am incercat orice sa fiu iarasi cu ea - dar nu vrea - acum nici daca ar veni ea la mine nu as mai vrea - nu si dupa cum s-a comportat cu mine, povestea cu celalalt ...
din pacate cele mai frumoase amintiri ale mele de pana acum au fost transformate brusc fara voia mea in cele mai urate prin felul in care totul a luat sfarsit !

De cand am citit " nu ma lasa mama " era evident ca se gandea la altu. Cand a zis " aprasestema bla bla bla " eram sigur de cauza :))
Omule.... tocmai din acest motiv nu trebuie sa stai doar cu o femeie, sa dai totul unei femei, pentru ca va veni momentul ala ( pt majoritatea ) si toti o sa va dati cu capu ca doamne cat am pierdut cate puteam face etc etc. Faceti tot ce puteti cat puteti viata nu e infinita ca sa aveti timp de regrete.

alex_mdan

64 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 21 August 2009, ora 16:10

nu inteleg de ce daca o fata s-a despartit de iubitul ei se ajunge la discutii sexiste.... femeile is curve, lasa ca va sti ea mai tarziu ce a pierdut... astea sunt tampenii... pana una alta nu tin partea nici unuia, si eu am luat-o in freza odata de la o mare iubire de-a mea si am reactionat foarte urat, insa dupa o vreme am ajuns sa nu o mai judec, pana la urma urmei nu e vina nimanui ca doi oameni se despart, indiferent in ce mod... aaaa, ca va suferi careva, si care e problema? chiar nu inteleg taraboiul asta... foarte bine ca v-ati despartit, inseamna ca nu erati facuti unul pentru altul, bine ca ai aflat asta mai repede cumva... stiu o fata la 30 de ani despartita dupa o relatie de 7 ani, i-a dat ea papucii, stiu un fost coleg de facultate, era inselat dupa 8 ani de relatie, nu cred ca vrei sa fi fost mai multi ani decat cei 4.... si pana una alta, daca nu o faceai fericita nu este vina ta, e normal ca un om sa caute ce e mai bine pentru el, altfel statea cu tine din alte motive mult mai oribile, dragostea nu se cerseste, se castiga, este un cadou... cand m-am culcat cu o fata si mi-a zis dupa cateva saptamani ca are prieten de cativa ani pe care nu il iubeste, ce trebuia sa cred, ca este usuratica? nu, normal... nu se mai simte fericita cu el si stau impreuna din obisnuinta, iar acolo deja se nasc sentimente de mila pentru cel care indura totul de la cel care domina situatia... fratilor, nu va mai imbatati cu apa rece, unde sta femeia visurilor tale intr-un palat singura asteptandu-te pe tine? nicaieri, insa o gasesti daca o furi de la altul, daca stii sa oferi ceva cuiva care cauta ce oferi... e simplu... evolutia speciilor, daca nu ma faci fericita ma duc la altul, nimeni nu vrea sa piarda vremea, si barbatii fac la fel, asa ca hai sa nu ne mai mintim si sa acceptam lucrurile cum sunt, n-ai reusit odata? rabdare, poate pe data viitoare... eu nu am mai avut o relatie de 4 ani de zile, si credeti ca ma plang ca ma simt singur? ma adaptez...

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 22 August 2009, ora 16:25

De la: zorba, la data 2009-08-21 16:10:11
... dragostea nu se cerseste, se castiga, este un cadou... cand m-am culcat cu o fata si mi-a zis dupa cateva saptamani ca are prieten de cativa ani pe care nu il iubeste, ce trebuia sa cred, ca este usuratica? nu, normal... nu se mai simte fericita cu el ...
femeia visurilor tale... o gasesti ...daca stii sa oferi ceva cuiva care cauta ce oferi... e simplu...
...hai sa nu ne mai mintim si sa acceptam lucrurile cum sunt, n-ai reusit odata? rabdare, poate pe data viitoare... eu nu am mai avut o relatie de 4 ani de zile, si credeti ca ma plang ca ma simt singur? ma adaptez...

Zorba...scrii rar, desi ai "vechime" considerabila pe forum, dar, ca deobicei, admirabila atitudine fata de problema in discutie!

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului "Nu te mai iubesc"
Mergi la: