back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

"nu te mai iubesc"

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

vydwka_avy7

99 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 02:07

principiu(o un lucru dupa care merge doar un om)...nu exista fraza "nu te mai iubesc" iubirea nu e descrisa printre randuri de cei mai mari scriitori ca fiid eterna? daca iti zice lucrul asta inseamna ca ai fst bataie de joc in fatza partenerului pe care il considerai tu la inceput "de viata"...singura modalitatea de a scapa de iubirea adevarata e prin ura ... asa cum de la infinit e un singur pas catre minus infinit(ca toata lumea a facut scoala) asa e si cu iubirea...nu poti intr-o zi sa te plictiseshti de partenerul de viatza si sa zici "stop nu te mai iubesc" asa ceva e imposibil inseamna ca a fost atractie animalica intre ei...asta ne defineshte...

Raporteaza abuz de limbaj
http://vydwka.webs.com---Viata e un joc prost...dar macar are grafica buna!---Pacat de mintile luminate la lanterna.---Datimi oameni tineri ca posibilitatiile sunt nelimitate!---exista si se poate,dar e improbabil si posibil.
dima2001alex

8 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 02:15

Tot marii scriitori care au zis ca iubirea e eterna, au fost contrazisi de alti mari scriitori care au zis ca iubirea adevarata dureaza doar doi ani de zile, apoi intervine rutina, monotonia etc...E clar ca asta s-a intamplat si in cazul asta, doar ca EL s-a lasat prins in abisul de rutina, iar EA a inceput sa caute altceva... pur si simplu nu au fost facuti unul pentru celalalt. Intr-o relatie ori alunecati amandoi odata, ori o luati pe cai diferite...

Verba volant, scripta manent ...
sorinapaul

1 mesaj
Postat pe: 7 Martie 2009, ora 23:15

nimic nu este vejnic, pacat ca,persoanele care sunt iubite nu stiu sa aprecieze acest semtiment si cu siguranta nu il vor cunoaste in veci. Curaj viata merge inainte .............

Carniu

31 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 8 Martie 2009, ora 01:45

parerea mea este urmatoarea:priviti in urma si o sa vedeti ca la un moment dat ati frint inima cuiva si este normal ca si la rindul vostru sa primiti ceea ce dati.Mereu o sa fie asa o sa primesti ceea ce dai,si nu e o regula sa primesti de la persoana caruia ii dai,mereu platesti pentru ceea ce faci,aici si nu pe lumea aialalta cum n-e aburesc popii
Si cu ranitul.....asa o sa fie in vecii vecilor amin,daca credeti altceva o sa luati palme pina nu mai puteti.traieste clipa si nu te gindi ce va fi miine,poate miine nu mai existi,mori te ia dracu sau Celalalt,ideea e ca toti am suferit si vom suferi in continuare, daca credem altceva n-e inselam amarnic si daca reusesti sa te convingi ca in orice clipa se poate ca cel de linga tine sa-ti zica pa si pusi si ceva in genul "NU TE MAI IUBESC"oricit de mare e dragostea sau cit crezi tu ca e de mare dragostea,poate celalalt nu e de aceeazi parere......parerea mea....

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 09:09

raspuns: nu ma iubi ,doar suge pwla:)))

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 12:28

De la: dasca777, la data 2009-03-08 09:09:56raspuns: nu ma iubi ,doar suge pwla:)))

am sa te iubesc pt totDeauna!!!!

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 12:28

De la: dasca777, la data 2009-03-08 09:09:56raspuns: nu ma iubi ,doar suge pwla:)))

am sa te iubesc pt totDeauna!!!!

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 12:33

sau mai bine zis : TE IUBESC IN GURA !

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
iliano2009

10 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2009, ora 12:39

Eleganta exprimare. Probabil la atat se reduc relatiile tale. Cred ca ai o viata tare trista.

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 12:39

De la: yuppy000926, la data 2009-03-31 12:39:06

Eleganta exprimare. Probabil la atat se reduc relatiile tale. Cred ca ai o viata tare trista.

pun pariu ca esti femeie

iliano2009

10 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2009, ora 12:48

De ce sa pui pariu?... Ce vrei sa castigi?

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 12:51

De la: yuppy000926, la data 2009-03-31 12:48:58De ce sa pui pariu?... Ce vrei sa castigi?

deci am castigat pariul si acum te gandesti ce oferta sa-mi faci

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 12:51

ba nu stiu, dar io pun pariu ca yuppy0001234 si yuppy0003458 si mai stiu eu ce numere foloseste el la sfarsit, e o singura persoana, una care moare de sictireala si plictiseala si tot ce il inconjoara...
si uite astea sunt motivele pt care lumea renunta la "dragul de yuppy" :(

iliano2009

10 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2009, ora 12:55

De la: Haps, la data 2009-03-31 12:51:07[quote

deci am castigat pariul si acum te gandesti ce oferta sa-mi faci

Nu ma gandesc! Nu fac nici o oferta!

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 12:55

si ptr ca Greenie a ghicit cel mai precis inseamna ca esti dator/datoare vandut/a

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 12:56

De la: yuppy000926, la data 2009-03-31 12:48:58De ce sa pui pariu?... Ce vrei sa castigi?

un bot..eu asta as vrea ....sau mai bn o bere ...dar sa fii si u fericita si eu: u imi faci bot si eu beau bere...ce spui? ...impacam si capra si varza,,sry adik si gura si pwla:))

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 12:57

De la: dasca777, la data 2009-03-31 12:56:47

un bot..eu asta as vrea ....sau mai bn o bere ...dar sa fii si u fericita si eu: u imi faci bot si eu beau bere...ce spui? ...impacam si capra si varza,,sry adik si gura si pwla:))

iliano2009

10 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2009, ora 12:59

De la: Greenie, la data 2009-03-31 12:51:13ba nu stiu, dar io pun pariu ca yuppy0001234 si yuppy0003458 si mai stiu eu ce numere foloseste el la sfarsit, e o singura persoana, una care moare de sictireala si plictiseala si tot ce il inconjoara...

Sunt de 20 de minute pe forum, si am contul de o ora.Mai inainte nici nu stiam de el, deci nu mai am si altele. Nu sufar nici de plictiseala, nici de sictireala, cautam pe cineva. Si am gasit. Acum pot pleca. O zi frumoasa!

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 13:02

De la: yuppy000926, la data 2009-03-31 12:59:06
De la: Greenie, la data 2009-03-31 12:51:13ba nu stiu, dar io pun pariu ca yuppy0001234 si yuppy0003458 si mai stiu eu ce numere foloseste el la sfarsit, e o singura persoana, una care moare de sictireala si plictiseala si tot ce il inconjoara...

Sunt de 20 de minute pe forum, si am contul de o ora.Mai inainte nici nu stiam de el, deci nu mai am si altele. Nu sufar nici de plictiseala, nici de sictireala, cautam pe cineva. Si am gasit. Acum pot pleca. O zi frumoasa!

asaaaaaaaaa. ma speriasem ca o sa gonesti lumea de pe forum

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 13:04

De la: yuppy000926, la data 2009-03-31 12:59:06

nu ma intereseaza omule de cat timp esti, dar nu cred ca exista om normal la cap sa isi faca pe putin 20-30 d conturi pe yuppy cu terminatia in n cifre etc etc..

baytu_ionut

485 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 15:17

Prietene mare gresala, cum saracie te amagesti tu pe tine si spui k nu o mai vrei inapoi!!! tu te crezi k yo nu, crezi k poti da asa usor 4 ani la o parte, gandeste-te are ea motive sa fi spus asta, mai mi-e rusine kas barbat, de ce intodeauna spunem noi am facut , noi am ,am,am,am am,... la infinit ea n-a facut nimik, a stat cu mainele in buzunar, e destul sa te suporte 4 ani, k numi spune k dak noi barbati nu suntem greu de inteles!!!atunci nustiu cine-i!!!! tu ar trebui sa te gandesti cum o aduci inapoi, cati ani are? sa intaleg k a venit la bucuresti la facultate?ma gandesc k probabil i-ti fi stat si impreuna?dak da atunci lasa un timp ,si mie mi s-a intamplat la fel, k nu ne-am mai impacat ete k asta-i viata, crezi k nu o sa te poti indragosti de alta, credema k poti si o sa fie exact cand te astepti mai putin si de cine nu te astepti!!! lasa timpul sa se scurk el le rezolva pe toate!!! asteapta dak crezi k merita! stai linistit k 4 ani nui uiti ase usor, si in 2 saptamani nu cuceresti everestul ,numai dak nu o fi ala ceva pui de zmeu! nu bag mana in foc,dar daca s-a indrogostit de el ase, inseamna k problema esti tu! o femeie nu se duce in bratele altuia mai rau niciodata, vei tu ele chiar invata din trecut...noi ink nu mi-am dat seama.

Hai succes sunt sigur k vei reusi!!!!

iliano2009

10 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2009, ora 19:34

De la: Greenie, la data 2009-03-31 13:04:56[quote >

nu ma intereseaza omule de cat timp esti, dar nu cred ca exista om normal la cap sa isi faca pe putin 20-30 d conturi pe yuppy cu terminatia in n cifre etc etc..

Pentru cultura ta generala, daca scrii mesaje pe forum in ziua in care iti faci contul, nu-ti schimba numele cu cel pe care ti l-ai ales, iti apare cel primit la inregistrare pana se "prelucreaza" informatiile.

adrianacarmen2006

25 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 08:41

Sint pe lumea asta chestii si mai grave sau mai injosiroare.mi sa intimplat mie.Casncicie de 15 ani, aproape 16 si un duplex de toata frumusetea.Adica 10 ani omul cu care am trait mai traia cu una si traieste in continuare.deci, asta e doar inceputul. Femeile sint ca si barbatii doar ca unora nu le pasa si nu au nimic din ce se numeste moralitate si accepta sa fie a 2a roata la caruta.Deci capul sus si cauta altceva dar niciodata sa nu fi convins ca e cinstita vis a vis de tine.

Dme

15 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 09:07

Acum va intreb pe voi fetelor e posibil ca dupa aproape 4 ani cand totul mergea bine (pt mine cel putin) cand nu te certi odata cu partenerul, fara ca odata sa nu ii fi aruncat cuvinte urate - culmea e ca ne-am certat prima data dupa ce ne-am despartit ... si ea exagera orice, sa ii spui unui om "NU TE MAI IUBESC" ?

Eu zic sa stai linistit in banca ta si sa te bucuri de libertate cat poti tu de mult. Nu te inhaita in alta relatie daca nu te simti pregatit, nu ar fi corect sa sufere si altii.
Parerea mea este ca i-ai orferit prea multe, i te-ai oferit pe tava si intotdeuna ai pus-o pe primul loc; mare greseala ai facut!! Mare grseeala!! Iti spun ptr ca si eu am facut aceasi tampenie pentru un dobitoc timp de 3 ani de zile dintre care un an am stat impreuna... ce sa mai...

Daca vezi ca nu merita, mergi mai departe. tu esti mai importat decat orice si de acum sa te pui pe primul loc.

Si nu te mai chinui sa gasesti, totul vine de la sine cu cat te incerci mai tare cu atat nu reusesti sa gasesti nimic... chill out , have a and a

Toate cele bune!!
Sa auzim de bine

chandramuki_md

173 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 09:38

Viata e plina de surprize mai mult sau mai putin placute. Nimic din ce ti-am spune noi nu te va vindeca. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa urasti femeile sau sa le folosesti drept Wc asa cum iti sugera cineva mai sus.
Mai devreme sau mai tarziu ea va plati pentru greseala ei. Tu in schimb ai platit inaintea ei si poti sa-ti vezi de viata linistit.
Las-o si uit-o !
Se poate polemiza pe marginea subiectului fara incetare dar ar fi fara rost. Bafta !

Fosta membra 9am.ro

44 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 09:44

HAVE FUN !!!

Bucura-te ca e asa, putea sa se intample faza dupa 10 ani, si era mai nasol. 4 ani? Au fost frumosi? Daca da, treci peste. Ea si-a batut joc de anii astia, nu tu. Daca nu, cu atat mai bine. Oricum, tu iesi cel mai bine din toata treaba: 4 ani frumosi, iar acuma poti sa mergi la , la sau la ce mai vrei tu... Relatia ei se va termina la un moment dat, iar atunci va incerca un "reloaded". Atunci iti recomand sa "impaci si capra si varza" cum spunea cineva pe aici.

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 09:44

De la: Dme, la data 2009-04-01 09:07:53
Acum va intreb pe voi fetelor e posibil ca dupa aproape 4 ani cand totul mergea bine (pt mine cel putin) cand nu te certi odata cu partenerul, fara ca odata sa nu ii fi aruncat cuvinte urate - culmea e ca ne-am certat prima data dupa ce ne-am despartit ... si ea exagera orice, sa ii spui unui om "NU TE MAI IUBESC" ?

Eu zic sa stai linistit in banca ta si sa te bucuri de libertate cat poti tu de mult. Nu te inhaita in alta relatie daca nu te simti pregatit, nu ar fi corect sa sufere si altii.
Parerea mea este ca i-ai orferit prea multe, i te-ai oferit pe tava si intotdeuna ai pus-o pe primul loc; mare greseala ai facut!! Mare grseeala!! Iti spun ptr ca si eu am facut aceasi tampenie pentru un dobitoc timp de 3 ani de zile dintre care un an am stat impreuna... ce sa mai...

Daca vezi ca nu merita, mergi mai departe. tu esti mai importat decat orice si de acum sa te pui pe primul loc.

Si nu te mai chinui sa gasesti, totul vine de la sine cu cat te incerci mai tare cu atat nu reusesti sa gasesti nimic... chill out , have a and a

Toate cele bune!!
Sa auzim de bine

Usor de spus, dar...f greu de facut!...
Sunt de acord cu tot ce s-a spus, dar, cand timp de 4 ani universul tau s-a rezumat la o singura fiinta, cand traiai langa si numai pt omul iubit, cand visai, sperai...sa constati, brusc, ca totul a fost doar "pe hartie", poate fi, uneori, mai mult decat distructiv...
Stiu ca e greu sa te ridici, dar trebuie!, e greu sa zambesti, cand sufletul iti plange, dar...trebuie!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
fantassy

630 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 09:59

mai stiu si eu una...

"- Te iubesc!" zice ea.
"- Si eu te iubesc, dar doar in gura" raspunde el.

Dme

15 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 10:21

De la: daria_ta, la data 2009-04-01 09:44:48

Toate cele bune!!
Sa auzim de bine

Sunt de acord cu tot ce s-a spus, dar, cand timp de 4 ani universul tau s-a rezumat la o singura fiinta, cand traiai langa si numai pt omul iubit, cand visai, sperai...sa constati, brusc, ca totul a fost doar "pe hartie", poate fi, uneori, mai mult decat distructiv...
Stiu ca e greu sa te ridici, dar trebuie!, e greu sa zambesti, cand sufletul iti plange, dar...trebuie!

Daca vrea sa fie fericit, trebuie. Stiu ca doare si ac este greu. dar mergi mai departe si incearca sa nu-ti ma plangi de mila.
Vorba aceea "are balta peste!!!"

@daria_ta: greu de facut... usor de zis.. bla bla bla Asta este. atunci sa se intoarca la ea ca sa isi mai bata joc de el putin si sa il faca pres de pus la ntrare.. please...
sa-si gaseasca o ocupatie, un hobby, sa alerge, sa se gandeasca ce va fac in vara aceasta... etc

Cu timpul toate ranile se vindeca. Importnt este ca el sa fi invatzat ceva din toata aceasta experienta.

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 10:33

De la: Dme, la data 2009-04-01 10:21:29
De la: daria_ta, la data 2009-04-01 09:44:48

Toate cele bune!!
Sa auzim de bine

Daca vrea sa fie fericit, trebuie. Stiu ca doare si ac este greu. dar mergi mai departe si incearca sa nu-ti ma plangi de mila.
Vorba aceea "are balta peste!!!"

@daria_ta: greu de facut... usor de zis.. bla bla bla Asta este. atunci sa se intoarca la ea ca sa isi mai bata joc de el putin si sa il faca pres de pus la ntrare.. please...
sa-si gaseasca o ocupatie, un hobby, sa alerge, sa se gandeasca ce va fac in vara aceasta... etc

Cu timpul toate ranile se vindeca. Importnt este ca el sa fi invatzat ceva din toata aceasta experienta.

De ce "bla, bla"?...Ca doar am spus acelasi lucru cu tine?
Nu am incheiat si eu tot cu TREBUIE?

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului "Nu te mai iubesc"
Mergi la: