Info
x
"nu te mai iubesc"
|
googoodoll 1642 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 22 August 2009, ora 17:04
subscriu, putini barbati lipsiti de autosuficienta, care vad si dincolo de ego-ul lor nemasurat.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
jhon150182 32 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 24 August 2009, ora 09:47
DAr ce ar trebui sa credem despre o tipa care desi,nu conteaza daca il mai iubeste sau nu,are un iubit si si-o trage cu mine? nu e usuratica.DAR cum ESTE? a probabil il scoate vinovat tot pe baiatu de acasa pt ca ea si-o trage cu vecinul:))))
|
claudiubuciuman 25 mesaje Membru din: 6/04/2009 |
Postat pe: 24 August 2009, ora 09:50
Viatza e frumoasa. Nu stiu care parte dar tot frumoasa e.
Dezamagirile ne cresc sperantele la mai bine. Cam asta ramane la final Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 24 August 2009, ora 09:52
De la: jhon150182, la data 2009-08-24 09:47:50DAr ce ar trebui sa credem despre o tipa care desi,nu conteaza daca il mai iubeste sau nu,are un iubit si si-o trage cu mine? nu e usuratica.DAR cum ESTE? a probabil il scoate vinovat tot pe baiatu de acasa pt ca ea si-o trage cu vecinul:)))) Uite un citat de la Zorba: "e simplu... evolutia speciilor, daca nu ma faci fericita ma duc la altul, nimeni nu vrea sa piarda vremea, si barbatii fac la fel, asa ca hai sa nu ne mai mintim si sa acceptam lucrurile cum sunt, n-ai reusit odata? rabdare, poate pe data viitoare..." Barbatul care face la fel, cum se numeste oare?...Nu ca as fi de acord cu atitudinea, dar...sa nu dam cu pietre, da?!...
Raporteaza abuz de limbaj
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
GELU1938 113 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 24 August 2009, ora 09:58
SA FIE SANATOASA, BINE CA POATE . SI CU VECINI... STI CUM E VECINUL DE LANGA CASA ? NOCI ODATA NU TE LASA?
GHE NITULICA
|
|
andrey90 4 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 24 August 2009, ora 10:42
Tot ce conteaza in clipa de fatza e sa o uitzi. Nu te merita...si crede-ma k dak esti singur vreo 2 sapt itzi revii;))...bft la agatzat...
|
neo_ro1984 32 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 August 2009, ora 11:51
ceva de genu patesc eu zilele astea... suntem impreuna din ianuarie.. deci 7 luni,ea vine dupa relatie de 3 ani, are 20 de ani si vreo 3-4 luni in momentul asta. La inceput nu m-am implicat cine stie ce... imi placea, o respectam, ma simteam bine cu ea si in privat si in lume... si incet incet lucrurile mergeau din ce in ce mai bine. Tin sa mentionez ca m-am cuplat cu o copila si acum daca va fi sa ma despart, pt ca inca nu am ajuns la deznodamant, ma voi desparti de o femeie. Cand am cunoscut-o, daca ieseam cu ea, statea la masa foarte timida, incredere in sine 0, optimism 0, prieteni/e 0...etc..etc.. sa nu mai vorbim de partea de sex/dragoste. Mi-a luat o luna jumate sa o fac sa treaca peste ideea ca sex nu inseamna neaparat si durere si sa o fac sa ii placa atat de mult incat sa nu mai scap de ea... ceea ce nu e usor cu o copila care 3 ani a trait momente de cosmar din punctul asta de vedere... in fine.. acum e femeie cu adevarat din multe puncte de vedere. Si acum recent... prin vara.. am avut niste perioade de 1-2 sapt in care nu ne-am vazut... dar am petrecut cele mai frumoase 6-7 saptamani din relatia asta... incepuse sa devina parte integranta din viatza mea si eu incepusem sa o iubesc cu adevarat si sa ma implic in fiecare zi mai mult... lucru pe care si l-a dorit dintotdeauna de cand suntem impreuna. Si dintr-o data in mijlocul raiului s-a desfasurat iadul... s-a schimbat de la o zi la alta radical... azi vorbeam cu o femeie maine era complet altcineva... am lasat-o o saptamana.. am zis ca o fi o situatie de moment... nu a trecut si am mers sa vb cu ea... mi-a zis atat de multe motive pentru ca nu ar mai fi vrut sa fim impreuna de nici nu mai stiu care ar fi adevarul... parintii ei, amicii/ele, fostul, amicii/ele mei/ele... etc.. ea.. ca nu mai stie ce crede.. ce simte... si tot timpul plangea rau cand vorbeam cu ea... se vedea ca o doare... eu aveam vreo saptamana in care dormisem 2-3 ore pe noapte adunat... ea zice ca era cam la fel... si a ramas ca de fapt a avut ea doar o perioada mai proasta si ca o sa treaca peste si ca vom reveni la NOI. Si am plecat iar cu serviciul vreo 2 zile si am revenit in oras. Ea avea o nunta in familie.. etc.. ai ei nu prea ma agreeaza si nu am mers... si mi-a bagat asta ca si motiv sa nu ne vedem.. ca nu poate ca nu are timp... era irascibila rau la telefon... si am lasat-o... m-a sunat a doua zi dupa nunta.. ieri, duminica, ca ce fac.. ca alea alea.. ca si cum nimic nu se intamplase... si ca bineinteles nu ne putem vedea... dar m-a intrebat retoric daca nu ma supar... i-=am zis nu ca nu o sa stau cu forta in ceva... ca ea iese cu fetele la nush ce munte.. la cascada.. etc... si nu a avut in doua zile jumate o juma de ora sa ne vedem... m-a sunat si in timp ce scriu acest post... ca ce fac.. etc..etc..etc... eu nush ce sa mai cred... cand e rece ca si cum nu ne-am cunoaste cand imi zice ca ii pare atat de rau ca nu ne-am vazut weekendul asta si ca abia asteapta sa ne vedem din nou si ca bla.. bla... nush ce sa mai cred... si am considerat ca cel mai bine sa ma detasez atat cat voi putea si cat mai repede... pentru ca chiar daca va fi sa mai fie ceva pentru mine e oricum mai bine asha. Nu am inselat-o niciodata nici nu aveam de ce... era genul de femeie care cand ajungeam acasa seara de la birou isi cerea scuze ca mai dureaza 10 min pana termina mancarea de facut si ca trebuie sa astept... ori daca nu simte nimic nici o femeie nu face asta pentru tine niciodata... + multe altele ceea ce nu vezi la 99% dintre femeile de 20 de ani din ziua de azi. Eu la randul meu ii intorceam fiecare moment frumos pe care m-il oferea fara echivoc... si asta se intampla pana acum vreo 2-3 sapt... nu inteleg si nu am sa inteleg vreodata ce a facut-o sa se schimbe atat de mult... poate faptul ca eu m-am implicat si i-am aratat treptat lucrul asta... stiam ca o va face fericita si de asta am facut-o. De distanta nu poate fi vorba ca nu e prima data cand nu ne vedem 1 sapt si niciodata nu au fost pb.. stiu sigur ca nu are pe nimeni si ca nu m-a inselat niciodata... deci nush... poate e doar o perioada grea din viatza ei.. dar nush ce sa zic.. chiar nu mai stiu ce sa cred... si la mine e cam a 3a oara cand ma implic cu adevarat intr-o relatie deci am ceva experienta... si tot sunt bulversat... astept parerile voastre... mai merita de dragul a ceea ce a fost si probabil a ceea ce ar putea sa mai fie sa continui sa lupt pentru asta sau doar o sa las lucrurile asha si pe ea sa isi vada de treaba si daca o mai vrea ceva sa vina la mine daca nu nu... ce ziceti?
|
XavY 3163 mesaje Membru din: 17/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 August 2009, ora 12:04
Aceasi situatie si pentru mine..recent,acum o luna.Aceeasi varsta,aceleasi clipe,aceleasi foste experiente neplacute,acealasi deznodamant.S-a schimbat..nu am mai vazut femeia de acum 6-7 luni.Stiu..e putin,dar nimeni nu stie cat de multe s-au intamplat in acest timp si cat de apropiati am devenit.De ce s-a schimbat?Poate nu am sa aflu niciodata.E usor de dat cu presupusul,nu vreau sa fiu misogin,dar se pare ca e ceva generic,asa le este scris sa dea cu piciorul la ceva bun pt altceva mai bun care,culmea,cred ele ca exista.Si de aici incepe declinul.Vorbesc doar din experienta si atat,nu acuz pe nimeni sau sa fac vreo afirmatie general valabila.Cel mai bine e sa treci repede peste tot,iti va fi greu dar e necasar,te va tine pe loc.Daca o vei intreba va raspunde "confuza",daca vei incerca te va crede insistent si disperat.Lasa timpul sa-si faca efectul...nu incerca sa intelegi ca nu ai ce!Se mai intampla...ridica-te,mergi mai departe!Lasa-o sa aibe falsa impresie ca ti-a dat papucii.De fapt si i-a dat singura si mai tarziu ai sa vezi ca vei observa asta!
Can`t get enought of you...
|
|
|
|
|
joe1985 10 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 August 2009, ora 12:22
Da my friend este o situatie dezastru....dupa atatea amintiri pe care probabil le ai cu ea,timp si bani investiti doar ca ea sa se simta bine iti zice pa la revedere ma duc cu altul...pey cum sa nu iti vina sa iei un pistol si s-o executi in stil mafiot....ooff Doamne unde e dreptatea??? :)) Ps:I'll be back!
|
mihaidanqkd 47 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 August 2009, ora 12:27
Este foarte posibil... :) Dar fii bucuros ca s-a terminat acum inainte de casatorie ;) ... next time nu mai fi atat de darnic cu "belete" pt corfu etc... pune-le si pe ele sa scoata bani din buzunar... :))
|
Postat pe: 24 August 2009, ora 12:39
Deci regretele sunt 99% materiale, restul de orgolii ranite.
Si va mai mirati de ce nu aveti parte de artificii in relatiile voastre. Patetic! Raporteaza abuz de limbaj |
|
XavY 3163 mesaje Membru din: 17/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 August 2009, ora 12:50
De la: googoodoll, la data 2009-08-24 12:39:40Deci regretele sunt 99% materiale, restul de orgolii ranite. Aici ai bifat un punct sensibil.Cei care au spus ca fost "raniti financiar" isi merita soarta!
Can`t get enought of you...
|
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 24 August 2009, ora 13:16
Ma ia durerea de cap cu cate si mai cati!
|
profesoresa 7 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 24 August 2009, ora 13:29
nu dispera-si mie mi s-a zis la fel de cel cu care am stat si impartit bucurii si tristeti mai bine de 2 ani...acum aproape 2 saptamani scria pe acest forum ce bine este in 2 si acum sunt singura,pt ca el a gasit o duduie mai tanara si mai sexoasa pe internet,si mi-a marturisit ca era deja in tratative cu ea de mai bine de 1 luna...scandalos....l-am salutat din mers,i-am spus ca nu ma merita si ca se poate si fara el,ca nu este nimeni de neinlocuit...azi este ziua mea si o voi sarbatori in portiul tomis din constanta cu cei mai buni prieteni ai mei -oameni de omenie si de mare caracter...viata este prea scurta sa stam si sa ne plangem de mila....trebuie sa traim fiecare clipa ca si cand ar fi ultima..
i will rock you!
|
|
ElyM 9 mesaje Membru din: 16/08/2009 |
Postat pe: 24 August 2009, ora 13:35
Mai dar misogini mai sunteti !!! Ne gasiti vina numai noua ca vezi doamne suntem curve daca incercam sa gasim in alta parte ce nu gasim acasa la sotul cum este cazul meu. Sunt casatorita de 26 de ani din dragoste , il iubeam nebuneste si el se purta cu mine ca si cu o carpa , asta dupa ce ii facusem 2 copii . Cand credea ca nu am unde sa mai plec si cum spunea el ca nici dracu nu se mai uita la mine am gasit pe cineva sa ii fac in ciuda . I-am cerut sa divortam pentru a putea fi cu celalalt si chiar am mers la tribunal sa inaintam divortul . Cand a vazut ca ma pierde cu adevarat m-a implorat sa nu plec de langa el ca nu poate trai fara mine , am acceptat cu conditia sa se schimbe si dupa ce au discutat ei intre ei ca baietii ne-am impacat si acum se poarta minunat cu mine .
MORALA: nu va mai da-ti cocosi ca atunci cand o sa pierdeti o sa fie prea tarziu si poate nu o sa va iubeasca atat de mult incat sa ramana tot langa voi !
Dupã ce ai minþit, îþi trebuie o foarte bunã memorie.
|
|
Fosta membra 9am.ro 7130 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 24 August 2009, ora 13:38
"MORALA: nu va mai da-ti cocosi ca atunci cand o sa pierdeti o sa fie prea tarziu si poate nu o sa va iubeasca atat de mult incat sa ramana tot langa voi !"
ce-i drept aveam nevoie de o lupoaica moralista p-aici
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
|
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 24 August 2009, ora 13:38
De la: Mara66, la data 2009-08-24 13:35:55Mai dar misogini mai sunteti !!! Ne gasiti vina numai noua ca vezi doamne suntem curve daca incercam sa gasim in alta parte ce nu gasim acasa la sotul cum este cazul meu. Sunt casatorita de 26 de ani din dragoste , il iubeam nebuneste si el se purta cu mine ca si cu o carpa , asta dupa ce ii facusem 2 copii . Cand credea ca nu am unde sa mai plec si cum spunea el ca nici dracu nu se mai uita la mine am gasit pe cineva sa ii fac in ciuda . I-am cerut sa divortam pentru a putea fi cu celalalt si chiar am mers la tribunal sa inaintam divortul . Cand a vazut ca ma pierde cu adevarat m-a implorat sa nu plec de langa el ca nu poate trai fara mine , am acceptat cu conditia sa se schimbe si dupa ce au discutat ei intre ei ca baietii ne-am impacat si acum se poarta minunat cu mine . Trebuia sa faci asta mai demult! Dar.... poate ca "niciodata nu e prea tarziu", inca nu pot confirma lucrul asta.. |
|
Postat pe: 24 August 2009, ora 13:45
De la: profesoresa, la data 2009-08-24 13:29:00 La multi ani! Iti doresc tot binele din lume! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 24 August 2009, ora 14:18
"Mai dar misogini mai sunteti !!! "
da, daaaaa...misoginul de mine...
|
|
marandiuc_catalin 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 August 2009, ora 14:56
stii care e faza.....noi suntem cei care nu ne dam seama....ma refer noi adica si ca faa si ca barbat....ca partener....caci venind la tine si zicandu-ti sa o parasesti ca e de nimic.....stia ea ce zice....asa a fost si in relatia mea actuala....voiam sa o las balta din cauza atitudinii mele libertine....ii explicam prietenei ca nu are rost....ca nu o sa mearga niciodata....o puneam in fata faptului implinit....am inseat-o....si ea tot nu voia sa vada...ca ma iubeste...bla bla bla si am mers inainte....la mine nu e chiar atat de lunga...e doar un an...si faza care ma lasa perlex e ca,de exemplu....acum cand ne certam stii ce imi zice....pleaca,daca vrei.nu te tine nimeni cu forta....cate paradoxuri....las ca-ti revii tu si ai sa vezi ce bine e..
|
Postat pe: 24 August 2009, ora 15:01
stii care e faza? ca satisfactiile tale marunte in fata unei femei pe care nu o respacti si fata de care nu simti probabil nimic, sunt chiar patetice.
o relatie adevarata e altceva, dar n-o fi de rangul tau :D Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 550 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 August 2009, ora 18:07
De la: dima2001alex, la data 2009-02-07 01:58:53Atunci cand cineva o sa descopere si o sa dezvaluie eternul mister feminin, o sa primesti si tu un raspuns precis la topicul asta. Pana atunci................. care drq etern mister feminin.. cu totii stim ca sunt curve, asa ca nu e nimic ascuns, totul e pe fata.. ne e doar greu sa acceptam cand ni se intampla chiar noua
|
|
Postat pe: 24 August 2009, ora 18:19
De la: mihaitza2, la data 2009-08-24 18:07:03De la: dima2001alex, la data 2009-02-07 01:58:53Atunci cand cineva o sa descopere si o sa dezvaluie eternul mister feminin, o sa primesti si tu un raspuns precis la topicul asta. Pana atunci................. Mihaita, cine te-a suparat asa de rau?!...Hai, sa nu exageram generalizand, da?...
|
|
xcomm_office 4949 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 August 2009, ora 18:29
De la: daria_ta, la data 2009-08-24 18:19:51De la: mihaitza2, la data 2009-08-24 18:07:03De la: dima2001alex, la data 2009-02-07 01:58:53Atunci cand cineva o sa descopere si o sa dezvaluie eternul mister feminin, o sa primesti si tu un raspuns precis la topicul asta. Pana atunci................. Daca tot ati cerut egalitate, de ce sa nu existe si eternul mister masculin..ai, ia sa auzim
|
|
Postat pe: 24 August 2009, ora 18:45
De la: Spyder, la data 2009-08-24 18:29:05De la: daria_ta, la data 2009-08-24 18:19:51 Ooo...omul misterios Spyder...sau "Mr. Spyder"?!...
|
|
Fosta membra 9am.ro 8 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 August 2009, ora 18:52
La fel se intampla si cu barbatii. Niciodata n-ai sa reusesti sa intelegi un om. Ia exemplul meu.
N-eam intalnit acum 2 ani si ne-am indragostit in 2 saptamani fara sa ne vedem fata in fata. Dupa ce ne-am vazut nu a mai fost chip sa ne desparti. La un an de cand ne-am cunoscut de ja ne casatoream. Apoi la inca un an jumate de la casatorie dupa o frumoasa poveste de dragoste am ajuns la divort. Ce crezi ca mi-a spus pt prima oara cand a plecat de acasa, acum o luna jumate? Mi-a zis ca are nevoie de libertate, ca pentru el casnicia si dragostea noastra au fost o "colivie" pentru el. Dupa 2 saptamani in care am plans intrf-una, n-am mancat si n-am dormit dupa cum se spune am ajuns la concluzia ca trebuie sa incep sa ma gandesc la mine, sa fiu la fel de egoista ca si el. Si am inceput sa o fac. Adevarul e ca am ramas prieteni pt ca mi-a fost prea greu sa accept ruptura asa dintr-o data. Poate sa-mi spuna cineva ce a fost in capsorul lui? Ce se petrece in mintea lui? De ce acum cand i-am spus ca divortez si chiar o voi face (maine depun actele)imi arata ca inca mai tine la mine, inca mai doreste. Si atunci voi cum va explicati? Eu nu am decat o singura explicatie: Isi doreste libertatea pt ca pentru el nu e suficient UNA. Si atunci? Ce rost mai are sa ne gandim la trecut? Ce rost mai are sa ne invinovatim sau sa cautam vinovati? Eu cred ca trebuie sa ridicam piciorul ca si cand trecem peste un obstacol si sa nu ne mai uitam in urma. "Orice sut in fund e un pas inainte". Hai sa vedem cum putem sa facem prezentul placut pentru noi si pentru cei din jur. Nu va mai ganditi nici la viitor. Pt ca daca am stii ce e acolo nu am mai trai prezentul. Si cred ca merita traita la putere maxima fiecare clipa din viata noastra asa cum ne dorim si cum este mai bine pentru noi. Raporteaza abuz de limbaj |
|
xcomm_office 4949 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 August 2009, ora 18:54
De la: daria_ta, la data 2009-08-24 18:45:25De la: Spyder, la data 2009-08-24 18:29:05De la: daria_ta, la data 2009-08-24 18:19:51 Yeah, right Bond....James Bond
|
Fosta membra 9am.ro 8 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 August 2009, ora 18:59
Daca femeile sunt curve, ma rog unele, atunci barbatii care se folosesc de ele ce sunt? Sau cei care inseala cum se numesc "curvari" nu? Vad ca stii sa categorisesti oamenii . Tu in care categorie esti "curvar" sau "sfant"?
|
|
Postat pe: 24 August 2009, ora 21:38
"Daca femeile sunt curve, ma rog unele, atunci barbatii care se folosesc de ele ce sunt?"
barbati care cauta putina distractie
|
|
Postat pe: 24 August 2009, ora 21:40
"Sau cei care inseala cum se numesc "curvari" nu?"
atunci se spune ceva de genul: asta este, nimeni nu e perfect
|
|
|
|

Aici ai bifat un punct sensibil.Cei care au spus ca fost "raniti financiar" isi merita soarta!