Info
x
Vorbim despre zodii si relatii?
|
love_roberta 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 13:52
Eu berbec
* el berbec- am stat cam 6 ani impreuna dar nu ne intelegeam deloc decat ca amici ne certam mereu, amandoi eram fff gelosi, el umbla mereu cu altele shi pana la urma am hotarat sa punem punct, acum vb ca amici * el varsator - 2 relatii cu varsatori mincinosi, nu se tin de promisiune niciodata,se vaita de un anumit lucru k duc lipsa (bani) dar nu fac nik in aceasta privinta si nu au pic de respect pt femeia de langa el, am rupt relatiile dupa cateva luni * el balanta - in prezent - suntem de 1 an impreuna ne intelegem fff bine ne certam ff rar, aproape deloc cred k e compatibilitate 100% shi ai mei sunt la fel mama berbec in aceeasi zi cu mine nascuta tata balanta nascut cu cateva zile mai inaintea prietenului meu |
|
c58_patrick 12 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 13:58
De la: mihaitza2, la data 2009-03-24 08:38:57De la: angel_demon10, la data 2009-01-12 09:52:50Am uitat... cu scorpionii barbati iarasi un NU categric. Prea dramatici, "control freaks" si mincinosi pentru gustul meu... (cu toate ca tata era si el un scorpion) De unde stii tu mah Mihaitza atatea despre barbatii scorpioni? mai spune-mi si mie poate eu nu ma cunosc in deajuns de bine de 21 de ani ...ma mai luminezi tu...de unde pana unde suntem atat de dramatici si "control freaks" si mincinosi pe deasupra...evident k sunt si ratati nascuti in zodia asta, distrugatori si vai mama lor...ca orice padure care are stricaciunile ei...dar vezi k habar nu ai ce poate sa ofere un barbat scorpion intr-o relatiie...cat de mult iubeste si se dedica...pe langa faptu k toata lumea ne stie ca fiind niste gelosi dezaxati, razbunatori, rai, s.a.m.d crede-ma k anumite persoane in zodia scorpion sunt niste capacitati, sunte foarte echilibrati cam in tot ceea ce facem mai ales cand e vb de cariera si de iubire si nu lasam sa intervina rutina intr-o relatie...si eu ca un Scorpion convins ce sunt...tind numai catre perfectiune si cat mai sus...atat in viata de zi cu zi ...cat si in viata sentimentala si amoroasa...fac orice imi sta in putere...si daca e cazu fortez si destinu pentru a-mi atinge scopurile si pentru a-mi fi bine mie si relatiei mele si evident mai tz familiei mele... Iar ca vorbeam de compatibilitati...e cu dus si intors...nu prea tin cont...de ce zodie e fata respectiva...conteaza foarte mult educatia pe care o aveti amandoi...sa aveti caracter amandoi...relatia sa se bazeze pe respect si sinceritate si eu zic k daca va placeti...se leaga ceva frumos :) Raporteaza abuz de limbaj |
|
iancutatiana62 9 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 14:00
Eu cred ca nu zodiile ne aleg destinele.cum se numesc persoanele care incearca mai multe zodii?-nu merge relatia cu un rac,nici cu un leu ,nici cu un scorpion....Ce tot zburati din floare in floare1Stabiliti-va odata si incercati sa faceti relatia sa mearga.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
yuppy000748 14 mesaje Membru din: 22/03/2009 |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 14:19
buna tuturor:)
imi permit si eu sa intervin ca ma plictisesc :) se pare ca scorpioni sunt cei mai implicati in "probleme" ... e adevarat ca vrem sa avem controlu a tot ce ne inconjoara, avem un ego al nostru foarte puternic cand vine vorba sa ne faca cineva rau si nu lasam nimik ne rasplatit sinceritatea troneaza asupra zodiei, intr o relatie cu scorpionu daca vrei sa te implici ar fi cazu sa dai tot , el asta face si asta asteapta, daca nu comunici cu el in deajuns incat sa il faci sa inteleaga toate actiunile tale nu ii bn ca iese cu scandal mai mereu :) eu am avut relati cu sagetator ...e ok dar rar sa ajunge la un final impreuna sagetatori sunt la fel de puternici scorpion scorpion e o relatie traznet, cu multe peripeti daca sunt impreuna e ok daca sunt despartiti intervin discutiile si asa ii barbatu scorpion are tendinta sa cam minta... scorpion pesti... aici nu prea stiu ce sa zic :( sa zis mai sus ca scorpionu euna din cele mai complicate zodi... eu cred ca pesti ca nu isi exprima in nici un fel optiunile misteru de la sodia pesti e greu sa il intelegi... si as vrea sa aud si eu mai multe despre pareri despre pesti... in rest nu am avut relati cu alte zodi prieteni da ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
joe1985 10 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 14:35
Bun am inteles parerea voastra,insa am rugamintea daca este o femeie taur pe receptie sa ne spuna exact cum se intelege cu un scorpion...sper sa avem pe cineva...insa ma intreaba o colega care sunteti varsatori si cu cine va intelegeti:) ms
|
9am076742 35 mesaje Membru din: 18/12/2009 |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 14:51
Dar cu pestii cine e compatibil mai? Eu am avut o relatie de vreun an jumate cu un capricorn si a mers binisor... se putea si mai bine. Scanteie puternica a fost si la inceput dar si la sfarsit.. cred ca problema a fost ca am pus eu prea mult suflet si am iubit prea patimas, cum facem noi pestii de obicei...
|
yuppy000748 14 mesaje Membru din: 22/03/2009 |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 15:01
dar u esti tacuta si inchisa, de ce daca si u esti la fel?
nu zic pesti si scorpioni au multe in comun printrecare sentementele profunde Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 15:17
Varsatorii sunt cele mai compatibile zodii.se inteleg bine aproape cu orice zodie.-cu berbecii,balantele,leii,sagetatorii.Totusi ar trebui sa evite scorpionii si pestii.Pestii sunt instabili iar scorpionii prea critici.
|
|
|
|
Valeryo 3 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 15:35
ce parere aveti despre baiatul leu si fata balanta sunt compatibilii??!!!eu ma gandesc k nu depinde totu numai de zodie!!!
|
XavY 3163 mesaje Membru din: 17/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 15:38
Vad atatea teorii...exemple...Eu sunt Leu si nu prea am vazut comentarii.Pot spune totusi ca am avut o relatie cu o nativa in gemeni.A fost ca o bomba cu ceas
Chiar atat de mult sa conteze zodia in care esti nascut?Sa nu incepem o relatie pana nu ii cerem buletinul? Nu stiu,dar eu consider ca daca vrei ceva care sa fie pentru binele tau,lasi deoparte toate teoriile astrale si alte compabilitati cu ascendenti...
Raporteaza abuz de limbaj
Can`t get enought of you...
|
|
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 15:42
foc si aer-zodii compatibile-aerul intretine focul asa ca incearca
|
tommy_d 9 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 15:52
Nu zodia din care faci parte te impiedica intr-o relatie ci caracterul omului, daca nu ai caracter degeaba, oricum este o prostie cu compatibilitatea zodiilor. Ati incercat sa cititi horoscopul din ziare sau sa-l ascultati la diferite posturi radio si tv? Daca intr-adevar ar fi ceva real peste tot s-ar spune acelasi lucru, dar nu, asta este ceva care sa ne faca sa uitam de probleme zilnice.
|
dragoshm 8 mesaje Membru din: 16/09/2008 Oras: Galati |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 15:54
Din cate am vazut la com voastre nu este nici o relatie intre o fecioara si o balanta.Dexemplu eu sunt fecioara si iubesc o balanta si ne intelegem foarte bine,doar din priviri voi care mai aveti astfel de relatii cum va intelegeti ce parere aveti?
|
Fosta membra 9am.ro 550 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 16:08
De la: 08PatricK, la data 2009-03-24 13:58:02De la: mihaitza2, la data 2009-03-24 08:38:57De la: angel_demon10, la data 2009-01-12 09:52:50Am uitat... cu scorpionii barbati iarasi un NU categric. Prea dramatici, "control freaks" si mincinosi pentru gustul meu... (cu toate ca tata era si el un scorpion) suparatule... eu nu am zis nimic.. am citat doar...:p eu stiu despre femei nu despre barbati... fecioarele joaca rolu de timide in pat.. pana descopera ele ca e ok sa faca ceva anume.. dupa care nu mai scapi de ele... iar asta e un lucru bun oricum am iubit o fecioara ca pe o zeitapestoaiecele intradevar perverse n'am ce zice.. si mint in draci.. cu zambetul pe buze... varsatoarele. (eu sunt varsator) nu au nici in clin nici in maneca cu sexul.. iar in relatia de cuplu tre sa fie ca ele... nu le suport... tauroaicele...un aer de superioritate care miroase de la o posta.. dar... daca sti sa te impaci cu ele.. ies niste mirese pe cinste... nemaipomenite. (nu ca mi-as dori sa ma insor.. departe gandul de mine ) si nu mai fi nene asa suparat ca stiu ce inseamna sa alergi pt ce e al tau.... si sa muncesti nu am zis nimic de rau.. si nu am zis eu in primul rand.. dar in fine... casca ochii data viitoare Raporteaza abuz de limbaj |
|
nicol_23 1 mesaj Membru din: 8/12/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 17:45
Hmmmm....sincer nici eu nu cred in faza cu compatibilitatea zodiilor, dar......eu sunt in zodia Taur si am avut 2 relatii cu doi Tauri si vreau sa spun ca sau terminat foarte foarte prost.prima a fost de 1 an si 8 luni si cealalta de 3 ani si cateva luni, la inceput totul bine si frumos dupa care numai certuri, intr un cuvant NASOLL.acuma sunt cu o balanta care se cam inclina mai mult spre partea naspa, hmmm....pana la urma nici nu stii ce sa mai crezi
|
cryptolavinia 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Arad |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 18:17
Eu sunt rac si el pesti.Ce parere aveti de aceasta relatie ?
Treaba asta cu zodiile e relativa.Cunosc un cuplu si nu sunt compatibili ca zodii (ea rac-el gemeni).Conteaza foarte mult personalitatea, caracterul si cel mai important comunicarea. o seara placuta tuturor ! :) Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am144644 1 mesaj Membru din: 15/09/2010 |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 18:50
da..chiar asa?..cum sunt gemenii?
|
dezideria_sweet 8 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 18:56
dar de o scorpioanca cu un leu ce ziceti?
|
laura_c_luca 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 19:23
De la: dezi_kriss, la data 2009-03-24 18:56:19dar de o scorpioanca cu un leu ce ziceti? ...e nashpa tare, dar depinde si de ascendent, de personalitate etc...scorpioanca va impunge tot timpul, iar leul trebuie sa domine si nu va suporta mult. Adevarul e ca atractia fizica e enooorma, dar e ca un foc de paie. Incepe fulgerator si se termina cam la fel. Bucura-te cat poti si...poate exista si exceptii...
|
orzanmarian 17 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Brasov |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 19:29
ce-mi place ca de capricorni nu se leaga nimeni, nu va plac ? sunt prea misteriosi?
|
c58_patrick 12 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 20:29
De la: mihaitza2, la data 2009-03-24 16:08:04De la: 08PatricK, la data 2009-03-24 13:58:02De la: mihaitza2, la data 2009-03-24 08:38:57De la: angel_demon10, la data 2009-01-12 09:52:50Am uitat... cu scorpionii barbati iarasi un NU categric. Prea dramatici, "control freaks" si mincinosi pentru gustul meu... (cu toate ca tata era si el un scorpion) Peace!! btw de fetele berbec stii ceva?? cu baietii berbec ma inteleg bine dar nu prea am interactionat cu fetele berbec
|
Fosta membra 9am.ro 4 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 20:36
Sagetatorul face cuplu bun cu Leu , cu berbec sau sagetator.
Mai sunt si alte zodii cu care poate face cuplu relativ bun dar apar probleme. din experienta va spun ca totusi conteaza si zodia fiecaruia ! daca doriti amanunte cercetati compatibilitatile zodiacale pe sit-urile de profil. ceva-ceva este adevarat. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 20:40
adevar graiesti!
si aceste aspecte conteaza. foc cu foc merge foc cu aer de asemenea foc - pamant... nu prea... foc - apa nu merge deloc. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 20:42
tommy dragule , caracterul unui om este puternic influentat de zodie...si nu invers....
te rog mai citeste Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 20:46
revin cu o precizare:
horoscopul este o prostioara...zilnica pentru a umple paginile ziarelor. zodiacul este ceva mult mai profund .... studiaza si vei vedea Raporteaza abuz de limbaj |
|
mdorinela_08 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 21:35
dar ce credeti despre femeile fecioara?
|
botnari 13 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 22:20
Salut tuturor, in mare parte nici o persoana nu stie exact ce si cum e cu dodiile astea, mi-a explicat cineva odata, mi-a facut si o "hartacompleta", toti vorbiti doar din experienta sau experienta altora care nu inseamna nimic. Daca totusi daca este o persoana care cunoaste sa scrie un articol sa stie si altii .... succes la combinatii, cine nu risca nu bea sampanie.
|
pushtiu75 14 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 09:17
De la: GrigoreB, la data 2009-03-24 22:20:46Salut tuturor, in mare parte nici o persoana nu stie exact ce si cum e cu dodiile astea, mi-a explicat cineva odata, mi-a facut si o "hartacompleta", toti vorbiti doar din experienta sau experienta altora care nu inseamna nimic. Daca totusi daca este o persoana care cunoaste sa scrie un articol sa stie si altii .... succes la combinatii, cine nu risca nu bea sampanie. Adevar graiesti,coane! o mica precizare:daca n-am fi asa descreierati ca indivizi,am face un mishto crunt de balariile lui Gigi scorpionul sau Leta balanta-in viata reala ne lasam condusi de tv,ziare,opinia vecinului ,si altele nule si neavenite - dupa horoscop,zodii si balarii trebuia sa o ingrop pe-a mea demult(vie )
|
dezideria_sweet 8 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 12:38
De la: Lallz, la data 2009-03-24 19:23:04De la: dezi_kriss, la data 2009-03-24 18:56:19dar de o scorpioanca cu un leu ce ziceti? eu zic k sunt o exceptie sunt cu un leu de aproape 2 ani la inceput ne cam scoteam ochii dar cu timpul am inceput sa ne intelegem din ce in ce mai bine........dar cum ziceai si u depinde de ascendent eu il am in sagetator.....poate asta m-a ajutat
|
laura_c_luca 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 14:20
De la: dezi_kriss, la data 2009-03-25 12:38:03De la: Lallz, la data 2009-03-24 19:23:04De la: dezi_kriss, la data 2009-03-24 18:56:19dar de o scorpioanca cu un leu ce ziceti? Atunci e super!!! Good 4 u! Eu sunt Leu, am avut relatii cu Scorpioni si Lei si am si ascendentul in Scorpion. De-aia m-am bagat sa-ti raspund Dar cred ca ai noroc cu ascendentul Oricum, multa bafta
|
|
|

Nu stiu,dar eu consider ca daca vrei ceva care sa fie pentru binele tau,lasi deoparte toate teoriile astrale si alte compabilitati cu ascendenti...
oricum am iubit o fecioara ca pe o zeita
)
)