Info
x
Vorbim despre zodii si relatii?
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 09:45
De la: lawyer, la data 2008-12-19 17:08:56mi se pare un subiect interesant din multe puncte de vedere.. Hmmm...eu - balanta (ultima zi, deci...cu un picior in scorpion ) ; el - varsator!Ne-am iubit cu pasiune, ne-am "urat" la fel de mult...si ne-am iubit in continuare! Ne iubim si acum...suntem impreuna de 30 de ani!
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
nikialpinistu 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 09:46
De la: solrigores, la data 2009-03-24 09:15:28 Raporteaza abuz de limbaj |
|
tuchita 16 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 09:48
De la: lawyer, la data 2008-12-19 17:08:56mi se pare un subiect interesant din multe puncte de vedere.. Bun, eu sunt vrstor, logodnica mea este taur i de vreo........9 ani n-e nelegem foarte bine. Bine, am mai avut mici lacune dar s-au rezolvat, ns, un cuvnt de spus ntr-o relaie cred c-l are de spus i tipul de personalitate al fiecruia fie c eti melancolic perfect, flegmatic linistit, sangvinic popular sau un coleric convins. Exist o carte foarte bun n acast sens scris de Florrance Littauer care se cheam Personalitate Plus i unde sunt explicate fiecare n parte foarte bine. Gsii detalii despre aceast carte aici www.librariabucuresti.com/Carti-All-Papii-Istorie-si-secrete-Cla... . Mult succes i toate cele bune
Raporteaza abuz de limbaj |
|
marcel_gav87_mg 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 10:09
dar despre relatia scorpion (el) balanta ( ea) ce parere aveti??
|
georgemazilu 25 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 10:10
Eu Capricorn,ea Rac,ne-am inteles de minune in relatie,ne-am completat reciproc si am lasat fiecare de la noi,cat a fost nevoie.
Cu Scorpion n-a fost la fel de bine-prea mare diferenta de mentalitate,scorpionii par mai introvertiti,principiali pana in maduva oaselor...astept alte compatibilitati ale Capricornilor daca stiti :) Raporteaza abuz de limbaj |
|
joe1985 10 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 10:13
Ce parere aveti despre compatibilitatea Scorpion Taur ?
Are cineva experiente relevante? Rog pe cei care nu cred in zodii sa nu isi mai piarda timpul pe aici,sunt si alte subiecte.Mersi Raporteaza abuz de limbaj |
|
liliana_yuppy 13 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Cluj |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 10:13
De la: spyderom, la data 2009-01-12 10:02:58Super....si nu va plac aventurile,nu? poate ca le plac, dar nu ca si noua gemenilor Raporteaza abuz de limbaj
liliana :P
|
|
lonenly_wolf2007 40 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 10:15
Neatza Natziune.Eu Capricorn ea berbec,ne-am intees perfect la inceput insa in timp s-au constatat mari diferente intre noi, eu sunt mai conservator in timp ce ea e in cautasre permanenta de nou ,in schimb amandoi eram foarte incapatanati,si incercam sa conducem fiecare barca cum prindeam ocazia...Se spune cacei din Capricorn, sunt genul de oameni care vor sa detina controlul, sa organizeze sa organizeze si sa planuiasca totul la secunda ,eu ma regasesc in descrierea asta.....Berbecul e mai aventurier.....
Nu prea am vazut descrieri despre realtia cu un Capricorn ... P.S.Daca te vezi cu un Capricorn si iti place , ai cele mai multe sanse sa ramai cu el pana la sfarsitul vietii ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 79 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 10:21
De la: marcel, la data 2009-03-24 10:09:12dar despre relatia scorpion (el) balanta ( ea) ce parere aveti?? Eu Scorpion, ea Balanta ! Ne intelegem perfect. Eu sunt mai :"scorpie" uneori(recunosc)...dar, e OK, ne iubim si ne descurcam destul de bine....Am luato de la 0 impreuna si acuma avem cam de toate (in 4 ani) In cazul nostru, este o relatie care creste si ni se pare ceva foarte normal sa fim impreuna... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Deva |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 10:23
Salutare
Cred in chestiile astea cu horoscopul insa trebuie verificate mai multe aspecte, cum au zis si restul nu te prea poti lua intodeauna dupa zodii, dar de ce??? pentru ca exista ascendent... conteaza foarte mult. Eu sunt Taur cu ascendent in Rac - foarte bine ma inteleg cu Scorpionii, dc este unul pe o raza de 100 mp eu il gasesc, pur si simplu ma lipesc de ei, ii o atractieeee care nu o pot explica. Bineinteles ca un scorpion m-a si facut varza.... Nu ma inteleg cu Varsatorii - oooooaaaauuuu ne certam ca orbetzii. Acuma sunt cu un geaman si pana acum ne intelegem bine Cu Taurul ma inteleg bine, ne cam luam in coarne dar... e bine. Foarte bine ma mai inteleg cu Berbecii, suntem pe aceasi lungime de unda. Aaaaa da mai sunt si Sagetatoriii (probabil din cauza Racului din mine) dar sunt foarta atrasa de ei. Asa ca fiti foarte atenti nu conteaza doar zodia.... mai sunt si alte aspecte de verificat. Raporteaza abuz de limbaj |
|
norana 2 mesaje Membru din: 19/06/2008 Oras: Deva |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 10:37
Mai dar ceva despre taur si gemeni? ce ziceti? eu sunt gemeni iar el e taur, ne rupem coarnele, la inceput, apoi se asterne o liniste de mormant cat de mult se poate; alteori si cateva zile.
Deci, cee ce vad eu este multa incapatanare frate. Eu nu eram asa, eu dak nu vb simt k innebunesc, culmea dar nu accepta si atunci tine-te drace... Cu un scorpion am fost 4 ani, degeaba, era incapatanat si el dar facea si pe prostu', mincinos, baga pe altu ca sa se scoata pe el... si in concluzie... s-a dus... relatia k el cred k mai e ok... Aici nu e vb doar de zodii, e vb de educatie, de caracter, de multi alti factori... k dak ar fi asa, imaginati-va cum am iesi pe strada si l-am gasi pe cel "ales": "esti gemeni?", "nu", "atunci pa". Si nu e chiar asa Raporteaza abuz de limbaj
=))
|
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 10:39
De la: frkerry, la data 2009-03-24 10:21:48De la: marcel, la data 2009-03-24 10:09:12dar despre relatia scorpion (el) balanta ( ea) ce parere aveti?? Sa ne ajungeti din urma!!!
Raporteaza abuz de limbaj
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
anton_anca 3 mesaje Membru din: 6/03/2009 |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 11:01
eu sunt rac si zice ca nu ma potrivesc de nici o culoare cu varsator, dar nu e adevarat, depinde de tine si de el cum iti faci o relatie sa mearga. Noi suntem de 5 ani impreuna si ne intelegem super bine si ne iubim mult
|
corinabudris 3 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 11:18
RELATIA GEMENI-GEMENI MERGE PANA LA UN ANUMIT PUNCY DUPA CARE SE PLICTISESC AMANDOI,IAR DACA NU STIU SA-SI DEA SEAMA CE AR TREBUII SA FACA SA CONTINUE AVENTURA FIECARE PLEACA INTR-O CALATORIE DAR SEPARAT
|
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 11:22
Foarte simpatica esti Adeline....tocmai intrebam de compatibilitatea scorpion -taur...eu sunt un scorpion
si sunt mandru de asta si nu pot sa imi dau seama in ce fel te-a facut varza...ca sa te citez,scorpionii sunt foarte puternici psihic vorbind si au un echilibru mental foaret bine definit...ofera iubire partenerului si da totul intr-o relatie insa asteapta in schimb acelasi lucru..U ce zici?
|
SebastianF 2 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 11:34
Cateodata chiar exista incopatibilitati , dar asta nu trebuie sa ne faca sa NU ne avantam intr-o relatie ,ptr simplu motiv ca zodiacul spune ceva de rau .....
Eu sunt Leu - ->cu varsator - un esec total (asa spune si zodiacul ) ->cu sagetator (chiar daca zice zodiacul ca este super OK ) - a fost un esec total .... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 11:36
De la: daria_ta, la data 2009-03-24 10:39:44De la: frkerry, la data 2009-03-24 10:21:48De la: marcel, la data 2009-03-24 10:09:12dar despre relatia scorpion (el) balanta ( ea) ce parere aveti?? He-He....,sper !? Avem un avantaj...noi vb in engleza(ea cehoaica)si daca ne mai ciondanim un pic....in engleza n-are farmec..asa ca o lasam balta, ne spunem un I love you si totul e OK !
|
ananas_anonim 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 11:36
nu va luatzi dupa zodiac :P e PRAF
|
pety_yuppy 9 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 11:48
zodiacul n-are nici o treaba cu relatiile intre persoane parerea mea, iar tu ca persoana in societate simti din prima ce fel de relatii pot sa mearga sau nu si cu cine poti dezvolta relatii.Varianta cu zodiacul tine cand esti prezentat unei.a persoane pt cunostinta de alta persoana si atunci primul lucru ca sa afli ceva despre el recurgi la zodiac,horoscop...pan la "mama omida"figura tine ca si vrajeala dar te inseli amarnic.Relatia sanatoasa tu ti-o faci si vezi daca merge nu altii si zodiacul asta daca esti persoana cu caracter.Zodiacul e fain sa l citesti e ceva SF ca se mai potriveste ceva pe ici pe colo dar nu uitati intro zodie fiecare are o planeta tutelara niste ore de nastere samd deci nare cum sa fie unul ca altul nici in aceasi zodie dar cu
alte zodii.Daca vrei sa cunosti bine viitorul si trecutul si cum decurg toate lucrurile astewww.yuppy.ro/comunitate/forum/post_reply/7167.html#a pune mana pe BIBLIE si o sa gasesti la toate raspunsuri.VA salut.
|
oblonov 13 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Brasov |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 11:52
eu sunt rac si nu ma inteleg cu nimeni!chiar credeti in prostii dastea!
|
surdea_alex 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 12:12
Mai fratilor, totusi, despre Sagetatori? nimik?
Eu sunt Sagetator, am avut relatii mai lungi cu Capricorn si cu Gemeni, in rest relatiile scurte nu le iau in considerare ca n-are sens. Oricum, scanteia a fost puternica in ambele cazuri, dar la fel de puternica si despartirea. |Alte pareri...? Raporteaza abuz de limbaj |
|
orzanmarian 17 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Brasov |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 12:19
a era sa uit am ovut si o relatie de 2 luni cu un taur dar m-am plictisit rau de tot nu era zi sa nu vina acasa cu probleme, avea probleme si dimineata cand se trezea si mai rau ca problemele celuilat nu conta "ale mele sunt cele mari, ale mele sunt probleme restu nu conteaza"
deci daca ar fi sa ma iau dupa zodii cred ca m-ar bate toti tauri
|
jetbike_006 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 12:24
Buna tuturor!Eu sunt leu si am un scorpion atat de misterios ca imi scoate par alb o data pe saptamana....ca sa nu mai vorbim de minciunelele la ordinea zilei.cine stie mai multe despre scorpioni?
|
zumzetalbastru 147 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 12:37
De la: joe1985, la data 2009-03-24 10:13:00Ce parere aveti despre compatibilitatea Scorpion Taur ? sincer din cate am citit nu se potrivesc ... desi sunt anumite puncte comune, de exemplu in pat, si din pct de vedere financiar, amandoi sunt ambitiosi din proprie experienta ... a fost nasol, la modul eu gelos ea posesiva ... certuri din nimicuri ... dar cu toate astea relatia a rezistat ceva timp ... in pat a fost ok, pana a intervenit rutina ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
orzanmarian 17 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Brasov |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 12:45
eu capricorn ea scorpion: daca nusi baga ea coada sa-mi intepe mie coarnele nu se simtea bine, reprosuri peste reprosuri vorbe acidulate de-ti venea sa o strangi de gat, a durat 5 luni
a 2-a oara cu un scorpion: o relatie frumoasa cu bune si rele la care ne-am inteles impreuna si le-am depasit cu succes de afectiune nu ducea lipsa nici unul dintre noi pana brusc vrea o pauza si END a durat 2 ani si 8 luni ea rac: a fost frumos doar inceputul cam 6 luni ca apoi vrea sa fie tot timpul in centrul atentiei si platea pt pentru asta orice pret chiar punandu-ma intr-o lumina proasta si ca replica "asa sunt eu daca ma vrei bine daca nu dute" 11 luni ea balanta: toate bune si frumoase pana la decizii, cand era vb sa ia o decizie ridica din umeri a durat 2 ani si restu " ba vreau cu tine ba nu mai vreau" ea pesti: o poveste de dragoste cum nici in filme sau in cel mai bun bestseller nu gasesti dar toate aste numai cand eram doar noi doi cand se implicau prietenii sau prietenele se ajungea chiar si la ura cum spuneau ei sau ele asa facea cuvintele mele sau ideile erau puse pe ultimul loc sau mai rau nu erau luate in seama citat " ce sti tu" ca tot am vb de ele sa spun si de mine ca asa este corect si nu sunt usa de biserica: sunt incapatanat, orgolios cateodata prea orgolios daca iti spun ceva de 2 ori a 3-a oara schimb foaia si devin ironic, cand cineva e nervos si consider ca-i prostie rad, nu sunt gelos iar la categoria asta am primit reprosuri ca nu iubesc etc. In concluzie cum spunea si cineva mai devreme nu conteaza zodia ci conteaza felul tau de-a fi toti avem plusuri si minusuri ca de nu suntem perfecti, dar cred ca oricine poate sa fie cu oricine si nu conteaza zodia cand vine vb pe cine alegem sa ne traim restul vieti Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 13:21
De la: easy_virtue, la data 2009-03-24 12:24:35 Chestiunea cu misterul....sa zicem....merge... Dar cu minciuna...poate mai mint din neglijenta...in legatura cu lucruri marunte...de genu:"am baut ceai de musetel..de fapt era ..tei.." Cred ca depinde de individ... Eu sunt Scorpion si urasc minciuna !!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
laura_c_luca 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 13:35
De la: malina_duta2001, la data 2009-03-24 09:15:54 Sal! Nu-mi spui si mie cum e pe termen lung relatia dintre doi LEI? Eu sunt Leoaica si, nu stiu de ce, relatiile mele au fost majoritatea cu Lei. Prietenul meu actual e Leu, prietenii cei mai buni, la fel...Are sanse de reusita? Imi poti da detalii, pls?
|
boby_stelistu 10 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 13:36
scorpionii sunt cea mai misterioasa zodie si cea mai inteligenta iar dak vrei sa profiti de ei sau ii subestimezi ai f mult de suferit iar cand au ceva de oferit o fac in cel mai subtil mod cu un efect devastator asupra ta !!!
|
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 13:40
Salut Virt Loop...ai scris referitor la compatibilitatea scorpion taur....scorpionii nu lasa sa fie rutina intr-o relatie,mai ales in pat unde sunt niste dezlantuiti,acum nu stiu in cazul tau unde a fost adevarata problema insa multe femei iubesc scorpionii chiar daca au cateva puncte slabe.Mai asteptam pareri scorpion-taur..mai ales din partea fetelor sa vedem reactii.Mersi
|
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 13:49
Scorpionii sunt foarte echilibrati din punct de vedere al gandirii si deschisi in general la subiecte incitanteVorbesc foarte putini despre propria persoana insa intotdeauna isi doreste sa detina controlu in tot ceea ce face.Puterea este unul din idealurile vietii pentru zodia scorpion.Cat despre tauri nu imi plac pentru ca isi schimba foarte repede starea,sunt ciudati..insa am o tauritza cu care discut mult si imi place k este inteligenta..insa are multe puncte slabe(din pacate)...poate o readuc pe linia de plutire doar nu sunt degeaba scorpion:))
|
|
|

) ; el - varsator!
tare subiect!bv baietii!
ciao lume la mai multe topinguri misto