back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Vorbim despre zodii si relatii?

Pagini: 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:

jtazjmen

651 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 17:08

mi se pare un subiect interesant din multe puncte de vedere..
Eu sunt berbec si am avut o relatie lunga cu un rac.. vreau sa spun ca a fost dezastru total.. mai aveam un pic si ne omoram unul pe celalalt.. am citit undeva ca berbecii si racii nu ar trebui sa aiba o relatie amoroasa.. Intre aceste 2 zodii se nasc pasiuni atat de puternice incat, in loc sa fie constructive, sunt extrem de distructive..
Am iubito enorm de mult.. acum o urasc la fel de mult..
Alte zodii cum sunt? cu ce sunteti voi compatibili si cu ce nu??

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 10:33

habar n'am.....
nu cred in asta, se mai potriveste din cand in cand cate ceva...
dar nu ma ghidez dupa asta. fiecare persoana e construita diferit..

relatii care au contat au fost asa:
* eu taur, el rac, timp destul de mult....
eu am f multa rabdare, ma implic mult, el e mai indepedent... si in timp se vede asta, pana cand ajungi sa o iei pe drumuri separate..
stii ce se spune despre noi? ca daca racul are nev de bani, face economii, dar taurul isi mai cauta un job pt banii in plus....
amandoi senzuali, vroiam aceleasi lucruri.. dar nu stiam sa le spunem.. o sa dau vina pe varsta noastra de atunci pt esecul relatiei noastre... care a fost in mai bine!

* eu taur, el berbec... ne'am impuns ceva timp, si in pat si in vorbe, pana cand fiecare ne saturasem unul de altul si am luat-o pe drumuri opuse... sa zicem ca el era orb si eu surda....
eu calma, el rapid, impetuos si nerabdator.. the end

cica citisem undeva ca taurul s'ar potrivi cu racul, fecioara, pestii si scorpionii....

habar n'am..

Raporteaza abuz de limbaj
9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 17:08

De la: Greenie, la data 2008-12-23 10:33:31habar n'am.....
nu cred in asta, se mai potriveste din cand in cand cate ceva...
dar nu ma ghidez dupa asta. fiecare persoana e construita diferit..

relatii care au contat au fost asa:
* eu taur, el rac, timp destul de mult....
eu am f multa rabdare, ma implic mult, el e mai indepedent... si in timp se vede asta, pana cand ajungi sa o iei pe drumuri separate..
stii ce se spune despre noi? ca daca racul are nev de bani, face economii, dar taurul isi mai cauta un job pt banii in plus....
amandoi senzuali, vroiam aceleasi lucruri.. dar nu stiam sa le spunem.. o sa dau vina pe varsta noastra de atunci pt esecul relatiei noastre... care a fost in mai bine!

* eu taur, el berbec... ne'am impuns ceva timp, si in pat si in vorbe, pana cand fiecare ne saturasem unul de altul si am luat-o pe drumuri opuse... sa zicem ca el era orb si eu surda....
eu calma, el rapid, impetuos si nerabdator.. the end

cica citisem undeva ca taurul s'ar potrivi cu racul, fecioara, pestii si scorpionii....

habar n'am..

sunt fecioara:P

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 09:44

Oooooo... cum de n-am vazut topicul asta mai devreme

Deci... eu scorpioanca:

- el rac: au fost 2 relatii cu raci si ne-am inteles de minune, chiar daca ei erau mai "libertini" decat imi convenea mie. ca si scorpion imi place ca partenerul meu sa fie... doar al meu, asta neinsemnand ca-i ingradesc libertatea sau ca incerc sa-l controlez, trebuie doar sa simt ca este cu mine si este implicat in relatie, atata tot.

- el berbec: uau! scantei, artificii, intelegere la un aaaalt nivel, fff buni prieteni, comunicare extraordinara. ce n-a mers a fost ca ne intelegeam prea bine ca prieteni... parca nici scanteia si atractia n-au fost de ajuns.

- el pesti: ooooof... pestii, ca barbati, sunt super... sentimentali, dulci, calzi, super in pat, am avut 2 relatii cu pesti, amandoua super... de ce n-a mers? naiba stie!

- cu gemeni, fecioare, balante, varsatori si tauri - un NU hotarat!!! dezastru!

- cu capricorni nush cum e

In rest, cam stiu ce-mi place....

ah... si acum cu un sagetator... cu care, cu bune, cu rele, merg inainte...

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 09:52

Am uitat... cu scorpionii barbati iarasi un NU categric. Prea dramatici, "control freaks" si mincinosi pentru gustul meu... (cu toate ca tata era si el un scorpion)

xcomm_office

4949 mesaje
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 09:59

Ce aveti bre cu gemenii, e multi si va doboara?

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 10:01

De la: spyderom, la data 2009-01-12 09:59:26Ce aveti bre cu gemenii, e multi si va doboara?

sigur ca nu, sunt niste tipi foarte interesanti, viata cu ei e o aventura.
am spus doar ca eu nu ma potrivesc... cu gemeni

xcomm_office

4949 mesaje
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 10:02

Super....si nu va plac aventurile,nu?

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 10:24

De la: spyderom, la data 2009-01-12 10:02:58Super....si nu va plac aventurile,nu?

eu sunt mai "de casa" asha...
aventuri vreau sa am cu iubitul meu in fiecare zi... nu-mi trebuie sa-i schimb ca pe ciorapi ca sa simt ca am o viata aventuroasa
iar gemenii sunt putin, dupa parerea mea, fiinte gen "azi esti cu el, maine poate nu mai esti" si mie nu-mi prea plac astfel de relatii...

xcomm_office

4949 mesaje
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 10:28

Deh, nu ai cunoscut geamanul bun...in mare parte ai dreptate, dar nu e musai sa se mearga pana in detalii, depinde de mai multe lucruri...sa nu crezi ca le iau apararea, chiar ai apar
E bine sa fii "de casa"..subscriu(ca sa vezi ce surpriza )...mie imi plac "aventurile"la banca, cand imi vad ca creste cursul si-mi vine rata ...aia da aventura, nu se compara cu nimic

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 10:43

De la: angel_demon10, la data 2009-01-12 10:01:59
De la: spyderom, la data 2009-01-12 09:59:26Ce aveti bre cu gemenii, e multi si va doboara?

pe naiba o aventura... :))
ma faci sa rad...dar ma abtin

xcomm_office

4949 mesaje
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 10:46

Nu te abtine, razi

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 11:13

De la: Greenie, la data 2009-01-12 10:43:21
De la: angel_demon10, la data 2009-01-12 10:01:59

pe naiba o aventura... :))
ma faci sa rad...dar ma abtin

eram sarcastica, Gree... dar... shhhht...

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 11:22

@lawyer. se spune ca de femeia-rac scapi la fel de greu cum scapi de barbatul-scorpion, deci e un gen de tipa care te tine in priza. acum tu ca berbec... esti mai... bun si mai serios de felul tau si nu prea-ti plac mishmashurile si tragediile. esti mai cu picioarele pe pamant.

iti recomand sa-ti gasesti fie o scorpioanca (nu fac aluzie la mine, sa stii ) fie o balanta.

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 24 Martie 2009, ora 07:41

De la: angel_demon10, la data 2009-01-12 11:22:32@lawyer. se spune ca de femeia-rac scapi la fel de greu cum scapi de barbatul-scorpion, deci e un gen de tipa care te tine in priza. acum tu ca berbec... esti mai... bun si mai serios de felul tau si nu prea-ti plac mishmashurile si tragediile. esti mai cu picioarele pe pamant.

iti recomand sa-ti gasesti fie o scorpioanca (nu fac aluzie la mine, sa stii ) fie o balanta.

Balanta! Dar sa fie tanara!!!!!!!!!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
oanceavaleriu

21 mesaje
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 07:51

viorel 72 eu rac dinsa rac totul ii ok mici contradictii pe tot parcursul relatiei.

gabirdg

2 mesaje
Oras: Botosani

Postat pe: 24 Martie 2009, ora 08:00

salutare la toti...ce ziceti de relatia leu capricorn,sau leu balanta.leul fiind barbatul iar celelalte femei.eu am avut relatii cu in majoritate cu femei capricorn...toate bune,pana cand renunta la tot din senin..si prefera singuratatea..iar cu balante..deh..cam se balanseaza!cunoasteti astfel de relatii?sa aveti o zi super.

tommy_d

9 mesaje
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 08:04

Hello, de relatia sagetator cu rac nu zic..........un dezastru total si acum, culmea, tot cu un rac m-am combinat si merge de minune, nu zodiile sunt cele care ne apropie sau ne departeaza, totul tine de firea fiecaruia si de modul cum cedeaza fiecare in functie de situatie, nu cred in compatibilitatea zodiilor.

dada85

34 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Martie 2009, ora 08:23

cu leu: o scanteie,un foc rapid si si mai putin fum...

cu balanta: super relatie, super intelegere, super iubit, dar super marea distanta dintre noi ne-a condus pe drumuri diferite...

cu gemeni: tipul de baiat calm, foarte pupacios,politicos, mult mai rabdator ca mine, ma aduce cu picioarele pe pamant, oarecum fiindu-i recunoscatoare ...eu sunt leu, un leu foarte incapatanat si rautacios ...

chironalinionut

1 mesaj
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 08:29

buna tuturor. sa spun si eu: eu capricorn la inceput, ea capricorn la sfarsit. pana acu toate sunt bune si frumoase, ne intelegem super, ne mai ciondanim. dar nu cred ca totul depinde de zodie, mai este si educatia

bogdan_cosarca2

27 mesaje
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 08:37

.......dupa parerea mea s-au stabilit zodiile pentru a ne pune in dificultate in ceea pe priveste alegerea partenerului....stiind din reviste/dp net/d la prieteni obsedati de zodii acele zodii cu care suntem incompatibili, primul lucru care intrebam o persoana nou consocuta este : da` tu ce zodie esti ?! ....daca vrei sa fi cu o persoana...nu tre sa cauti repede cat de compatibil esti cu ea/el....oferai dragoste, atentie, seriozitate, citeste-o/l, vezi ce-i place, ce-i displace....ce vrea, de cate ori vrea....ca sa il determini sa ii placa sa fie cu tine si sa iti ofere aceleasi lucruri pe care i le oferi ! .....sunt scorpion si cred ca as putea avea o relatie si cu o leoaica sau un varsator(ele)...chiar daca "nu suntem prea compatibili, sau deloc, sau whatever"..... accept teste ! (only grls)

Fosta membra 9am.ro

550 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2009, ora 08:38

De la: angel_demon10, la data 2009-01-12 09:52:50Am uitat... cu scorpionii barbati iarasi un NU categric. Prea dramatici, "control freaks" si mincinosi pentru gustul meu... (cu toate ca tata era si el un scorpion)

ok dar cu scorpionii femei?... ar fi farte tare de vazut..

baytu_ionut

485 mesaje
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 08:39

Relativa treaba, am avut relati cu probabil toate zodile , dar aste c-am sunte cele de care imi aduc aminte, Sagetator, scorpion capricorn, pesti si acum am cu taur, desi sezice k zodile de apa nu merg cu cele de pamant, ma stii cum e totul tinede felul tau/ei de a fi restul sunt doar detali, pana acuma vream sa zic k nu te complica cu femei din scorpion k te baga in pamant, daoi sa vezi astea din taur cum is. Totul tine de om!!!!!!!!!

joe1985

10 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2009, ora 09:07

Salutare!

Nu am postat de multe ori pe forum deoarece consider ca multi vorbesc pe langa subiect...in fine....vorbind desprez zodii pot spune urmat lucru:eu sunt scorpion-din experienta mea oarecum mica in comparatie cu a altora consider ca taurii ii provoaca ff mult pe scorpioni,varsatorii,gemenii si fecioarele nu vor ajunge ever in inima unui scorpion (believe me),racii si balantele foarte ok.In rest astept si parerile voastre.....

tommy_d

9 mesaje
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 09:12

Am observat ca se vb foarte putin de zodia SAGETATOR sa inteleg ca sunt compatibili cu celelalte zodii?

solrigores

32 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2009, ora 09:15

tare subiect!bv baietii!
Am o relatie de 3 ani de zile k un varsator eu fiind balanta si mi-a mancat ficatii plamanii nervii(scuzati scrisul modul de exprimare incorect dar amuzant) dar ne intelegem super bn in pat este super ok in astia 3 ani crek doar acolo ne-am inteles super bine pt k este foarte atent dedicat pasional si dulce in rest doar contradictoriu suntem in antiteza mereu desii balanta k varsatorul cik se inteleg de minune..pe naiba eu am zile knd nu suport atata liniste calm pace imi vine sa-i dau k cv in cap knd il vad asa calm indiferent si eu sar la bataie tip injur etc
In relatia k mama care este scorpion waw ba suntem surori ba soarecii si pisica si exista diferenta mareee de varsta intre noi.
Am mai avut fecioare ok nimic de spus f amuzante radeam k ei pana veneau vecinii sa ma intrebe dak dau party dar crek sunt f iresponsabili imaturi nu stiu niciodata ce vor de la partener de la viata vor mereu sa iasa in evidenta k cv negativ din pakte(k doar am avut 3 specii).
K balanta barbatu ori ala era prost ori asa sunt toti nush k nu halesc barbatii balanta sunt prea inganfati se lauda singuri si knd ajungi k ei sub cearsaf na leapsa teapa k sunt mai rau k aia de 15 ani.Pe restu nu-mi amintesc ce zodie erau sunt ciao lume la mai multe topinguri misto

eu
Fosta membra 9am.ro

8 mesaje
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 09:15

sunt o Leoaica iar sotul meu Leu suntem in preuna de 15 ani si momental neam inteles perfect

Blanko

80 mesaje
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 09:17

De la: Lzd87ro, la data 2009-03-24 08:37:13.......dupa parerea mea s-au stabilit zodiile pentru a ne pune in dificultate in ceea pe priveste alegerea partenerului....stiind din reviste/dp net/d la prieteni obsedati de zodii acele zodii cu care suntem incompatibili, primul lucru care intrebam o persoana nou consocuta este : da` tu ce zodie esti ?! ....daca vrei sa fi cu o persoana...nu tre sa cauti repede cat de compatibil esti cu ea/el....oferai dragoste, atentie, seriozitate, citeste-o/l, vezi ce-i place, ce-i displace....ce vrea, de cate ori vrea....ca sa il determini sa ii placa sa fie cu tine si sa iti ofere aceleasi lucruri pe care i le oferi ! .....sunt scorpion si cred ca as putea avea o relatie si cu o leoaica sau un varsator(ele)...chiar daca "nu suntem prea compatibili, sau deloc, sau whatever"..... accept teste ! (only grls)

Salut...de acord cu tine in totalitate...nu trebuie sa ne luam dupa zodii ptr ca nu crek are vreo legatura...pana la urma relatia daca e sa mearga si 2 persoane dintr`un anumit cuplu se inteleg si intre ei exista comunicare nu mai conteaza ce zodie sunt...oricum tare topicu` :) nu m`am gandit la asta pana acum :D...btw..eu sunt taur...incantat :* :>>

kosmin1985

1 mesaj
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 09:23

ce parere aveti relatia gemeni-gemeni ?????
eu sunt gemeni dar in prima zi de gemeni .... am si ceva din caracterul unui taur

elenna_lavinia82

20 mesaje
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 09:34

eu sunt rac el e rac - ne intelegem destul de bine in general dar avem momente de orgolii si perioade de cine detine pana la urma controlul. comunicam destul de bine.
M-am inteles si cu sagetatorii, scorpionii, fecioarele si capricornii. Indiferent in ce zodie esti nascut pana la urma e foarte important ascendentul - ziua, ora.

Pagini: 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului vorbim despre zodii si relatii?
Mergi la: