Info
x
Poezie
|
Fosta membra 9am.ro 1972 mesaje Membru din: 4/12/2007 |
Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 20:47
De la: daria_ta, la data 2009-10-20 08:50:01
"Niciodat nu putem judeca viaa celorlai, pentru c fiecare i cunoate propria durere i renunare. Una este s crezi c eti pe drumul cel bun i alta e s crezi c drumul tu e unic"
|
|
Fosta membra 9am.ro 44 mesaje Membru din: 19/10/2009 |
Postat pe: 21 Octombrie 2009, ora 13:03
poezie de primvar cu 100 de elfi
dac arunc spre lume cu versuri ele vin napoi intr pe geam se aeaz la mas i rd nu pot scpa de ele nicicum odat am scris un poem cu 100 de rnduri foarte lungi speriat am nchis fereastra m-am ncuiat n cas i pe ntuneric am vzut deodat ceva fosforescent intrnd pe gaura cheii mi ce s fie mi-am spus privind mai atent am observat 100 de elfi mbrcai n costum i cu galoi n picioare opind fericii prin buctrie tia nu sunt cu siguran ai mei mi-am spus eu scriu despre castele pietre i nori pietrele mele sunt cnd albastre cnd triste norii mei sunt pufoi au gust de lapte i trec castelele sunt din zahr candel i au porile nchise mereu aa c de unde elfii acetia stnd pe ntuneric desennd pe perei cercuri i fumndu-mi cu obrznicie igrile am plecat din ora am cltorit cu trenul pre de vreo 3 staii cnd am cobort n gara aceea cu nume sonor mi-am dat seama c venise primvara m-am ntors ntr-un trziu acas am aprins lumina nu mai era nimeni acolo nici mcar eu Raporteaza abuz de limbaj
Suntem dispersia luminii in picaturile de sange,radiatii ale aceluiasi spectru divin.
|
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 21 Octombrie 2009, ora 13:06
De la: ElfLord, la data 2009-10-21 13:03:00poezie de primvar cu 100 de elfi
Raporteaza abuz de limbaj
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
Fosta membra 9am.ro 44 mesaje Membru din: 19/10/2009 |
Postat pe: 21 Octombrie 2009, ora 13:07
Ce singurtate
s nu nelegi nelesul atunci cnd exist neles. i ce singurtate s fii orb pe lumina zilei,- i surd, ce singurtate in toiul cntecului. Dar s nu-nelegi cnd nu exist neles i s fii orb la miezul nopii i surd cnd linitea-i desvrit,- o, singurtate a singurtii! Raporteaza abuz de limbaj
Suntem dispersia luminii in picaturile de sange,radiatii ale aceluiasi spectru divin.
|
|
Postat pe: 21 Octombrie 2009, ora 13:10
De la: ElfLord, la data 2009-10-21 13:07:34Ce singurtate ...desi superba!...
|
|
Postat pe: 21 Octombrie 2009, ora 21:17
De la: ElfLord, la data 2009-10-21 13:07:34Ce singurtate se stie ca niciodata nu suntem singuri, avem ingerasul nostru alaturi chiar daca nu-i "acordam" atentie si... Doamne_Doamne vegheaza
"Niciodat nu putem judeca viaa celorlai, pentru c fiecare i cunoate propria durere i renunare. Una este s crezi c eti pe drumul cel bun i alta e s crezi c drumul tu e unic"
|
|
Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 18:13
Primavara si toamna!
Acelai farmec verde i ochiul nostru viu O primvar verde i-o toamn-n armiu. C dac primvara, cu voci de psrele Ne-nveselete-n cntec de paseri nenvinse, i toamna calm, trist, cu vnturile grele, Ne linitete-n tain cu umbrele ei stinse. O veselie alb Ce nu cunoate haos; Pe cnd toamna n salba mbie la repaus. Inspir fiecare o alt nostalgie i-n caldele miresme ne-am vrea mereu ascuni: Cele de primvar ne-mbat: o orgie; De cele ale toamnei suntem mereu ptruni. Dorina de ieire Adncul cercetndu-l; Dar toamna, c-o privire, Ne reculege gndul. n fiecare lucru un farmec poate fi! Aflndu-l, omul tie s fie mulumit: n primvar simte nevoia de-a iubi, Pe cnd n umbra toamnei se vrea a fi iubit! I.Hasdeu Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 18:17
De la: deepsky, la data 2009-10-25 18:13:28Primavara si toamna!
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 7130 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 20:46
ha ha
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
|
|
iubarici 3863 mesaje Membru din: 30/06/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 22:47
poezie
love you domnisoara Si sunt very mahnit Caci when i speak engleza You razi necontenit. I know esti englezoaica But it isn't important Amorul meu for tine Is very palpitant. I can't to sleep azi-noapte Si-am stat sa learn ceva From cartea de engleza Sa-ti tell iubirea mea Ah, ar fi atat de bine But you see nu-i chiar asa Caci eu speak what i can spune, Dar mai zi si tu ceva. Te-ai gasit sa ma-ntelegi! Vad ca dear te iubesc Understand i love you draga Cum naiba sa-ti mai vorbesc? You are totul pentru mine And i want sa ne iubim Dar it's difficult vezi bine Caci we nu ne potrivim. Nu e clar sa-ncep mai bine Uite Shakespeare, Juliette Eu Romeo love pe tine Vrei ceva si mai concret! Concret i can't know mai bine And i speak ca un nauc Si i'm sorry ) langa tine intru in the balamuc!!
...Be Uuu ! :*******
|
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 12:58
mbtrnesc! i zi cu zi oglinda tot mai neagr-mi pare, Cci zi cu zi n ea zresc Un rid mai mult, Un por mai mare, Un pr mai sur, i-un zmbet trist,ironic,care N-accept nici o resemnare i-mi pare ru c mai exist. mbtrnesc! i tinereea n-am cunoscut-o niciodat. Cnd cei de vrsta mea Jucau, cntau si se nveseleau, Eu eram mam, eram tat, Luptam din greu pentr-o bucat De pine, pentru azi i mine. mbtrnesc!.. i ce-i iubirea? Eu n-am tiut-o niciodat; C niciodat n-am iubit, Cnd prea iubit-am fost de-oricare Ca piatra, piatr-mi rmnea i sufletul i inima La oriice chemare. mbtrnesc! i tot mereu m-ntreb: La ce m chinui oare? Ce ceas ferice, Ce zi mare Putea-va fi o srbtoare i pentru mine? Care soare Putea-va timpul nenclzit de nici o raz S-nclzeasc? Ce flacr ar fi n stare S-aprind-o inim n care Au ngheat attea simuri D-attea ierne grele, rele. mbtrnesc! i zi cu zi oglinda tot mai neagr mi se pare Cci vd cum sufletu-mi zdrobit Se stinge zi cu zi cum moare i m ntreb: la ce-am trit? Cnd n-am fcut dect att: S plng, s plng, s plng ntruna, S plng, s uit i-apoi s iert. "Cincinat Pavelescu" Raporteaza abuz de limbaj
|
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 08:43
De la: deepsky, la data 2009-11-07 12:58:46 taci babo
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 16:45
De la: dasca777, la data 2009-11-08 08:43:11De la: deepsky, la data 2009-11-07 12:58:46 ok mosulica
|
|
invyng 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Caracal |
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 20:07
marfa
123
|
|
LeonKing 2035 mesaje Membru din: 30/10/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 01:18
Adrian Pãunescu
-------------------------------------------------------------------------------- Iertãrile tu sa ma ierti de tot ce mi se-ntampla ca ochii mei sunt cand senini cand verzi ca port ninsori sau port noroi pe tampla ai sa ma ierti altfel ai sa ma pierzi vad lumea prin lunete maritoare si vad gradini cu arme mari de foc sub mana mea deja planeta moare si in urechi am continentul rock ai sa ma ierti ca sunt labilitate ca trec peste extreme fulgerand ai sa ma ierti preablanda mea de toate eu sunt nemuritorul tau de rand ai sa ma ierti ca nu pot fara tine si daca n-ai sa poti si n-ai sa poti mie pierzandu-te-mi va fi mai bine eu tristul cel mai liber dintre toti si cum se-ntampla moartea sa le spele pe toate-nobilandu-le fictiv ai sa te-apleci deasupra mortii mele si tot ai sa ma ierti definitiv ai sa ma ierti in fiecare noapte si-am sa te mint in fiecare zi si cat putea-va sufletul sa rabde cu cat iti voi gresi te voi iubi a.p. Raporteaza abuz de limbaj
" tristetea mea aude nenascutii caini nenascutii oameni cum ii latra"
Nichita Stanescu
|
|
LeonKing 2035 mesaje Membru din: 30/10/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 01:20
CANTEC DIN BUCOVINA
Canta cucul bata-l vina, De rasuna Bucovina, Canta cucu-ntr-un bradut De rasuna-n Cernauti. Bucovina, rai cu flori, Unde sunt ai tai feciori? Au fost dusi in alta tara, Dar se-ntorc la primavara. Si-napoi cand or vini, Tot pe tine te-or iubi. Bucovina, plai cu soare, Te-au calcat rusii-n picioare. Bucovina, plai cu flori, Unde sunt ai tai feciori? Muntilor cu creasta rara, Nu lasati Straja sa piara, Daca piere straja voastra, A pierit si tara noastra... Raporteaza abuz de limbaj
" tristetea mea aude nenascutii caini nenascutii oameni cum ii latra"
Nichita Stanescu
|
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 16:03
De la: LeonKing, la data 2009-11-22 01:18:09Adrian Pãunescu Am recitit-o cu foarte mare placere!
|
|
googoodoll 1642 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 20:59
Tudor Arghezi
Descantec Lacate, cine te-a inchis La usa marelui meu vis? Unde ni-i cheia, unde-i pazitorul, S sfarame zavorul Si s vedem n fundul noptii noastre Miscandu-se comorile albastre? Un pas din timp n timp, greoi Se-apropie, dar a trecut de noi Toti pasii se sfarsesc si pier Pentru urechea ta de fier. De-o vana-ntoarsa peste tine Cred ca atarna din vazduh glicine Si, de pe bolti, zorele Si muguri si ciorchini de stele. Cine va pune-n usa noastra cheie 0 singura scanteie? Lumina ochiul si-l aseaza, Si-n incapere cauta s vaza. Lacatul simte si tresare Cu bezna mea, ca de o sarutare. Stea, nu poti tu intra-n veriga lui Si lacatul tacerii s-l descui? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 18:47
De la: googoodoll, la data 2009-11-22 20:59:19Tudor Arghezi
|
|
granchio 19 mesaje Membru din: 17/08/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 14:36
Iata! Cine-mi poate spune Cata oftica-i in mine? Luna,eu o vad cum fuge, Sa-i ia locul alta...vine, Se apropie, da sa intre, In Decembrie,n-ui cuminte. Si alearga biata lume Dupa daruri,nuci, alune. Dup-un brad,dupa podoabe Si mancare sa se indoape... Este criza "frati de cruce", Puneti sufletul in Pace! Craciun pleaca,Craciun vine si nevoi avem si maine! Ne rugam de sanatate, De vreti sa avem de toate.
Philotheus
|
|
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 16:29
Nichita Stnescu
Dreptul la timp Tu ai un fel de paradis al tau n care nu se spun cuvinte. Uneori se misca dintr-un brat si cateva frunze iti cad inainte. Cu ovalul fetei se sta inclinat spre o lumina venind dintr-o parte cu mult galben n ea si multa lene, cu trambuline pentru saritorii n moarte. Tu ai un fel al tau senin De-a ridica orasele ca norii, si de-a muta secundele mereu pe marginea de Sud a orei, cnd aerul devine mov si rece si harta serii fr margini, si-abia mai pot ramane-n viata mai respirand, cu ochii lungi, imagini. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
dark_ambient 91 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Craiova |
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 17:59
Poeziile vulgare sunt acceptate?
Every one suspects himself of at least one of the cardinal virtues, and this is mine: I am one of the few honest people that I have ever known.
|
|
Fosta membra 9am.ro 7130 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 18:00
De la: dark_ambient, la data 2009-12-14 17:59:27Poeziile vulgare sunt acceptate? si asteptate cu nerabdare
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
|
|
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 18:01
De la: Haps, la data 2009-12-14 18:00:54De la: dark_ambient, la data 2009-12-14 17:59:27Poeziile vulgare sunt acceptate? pt amandoi!
|
|
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 18:10
CUVNTUL NTRE RISIPIRE I POEZIE
"Pe-un peron de via, ntr-o clip alungat n neant, a murit Poetul. MIHAI EMINESCU. Viaa curgea din ea nsi, scrnind a moarte printre roile Timpului. i a rmas Poezia. Ea, cea care a zmislit attea vise i cuvinte n nopile nepereche n care mbriarea-i divin sruta pleoapele i inima i prul i gndurile Poetul. EA, cea care a mbrcat n argint pduri i doruri. EA, cea care a mngiat i a nflorit linitea nuferilor. EA, cea care s-a rtcit mereu printre plopii nsingurrii. EA, cea care a deschis porile Cerului i a lsat Iubirea s zideasc venicia cuvintelor. i am rmas noi, pmnteni nsingurai, rtcind n cutarea iubirii nepereche. Noi, pmnteni tot mai ndeprtai de cerul poeziei, cioburi de neputin-n univers, un semn de ntrebare la adresa destinului, purtnd doruri i ateptnd iubiri care au fost i niciodat nu vor fi. Noi, pmnteni nctuai n neputine, cutnd n privirea lacului ncrcat cu nuferi linitea sufletelor furtunoase. Oameni veseli ascuni n oameni triti care triesc doar prin cuvinte i se ncal cu vise, covoare zburtoare care i plimb printre stelele de pe cerul iubirii eminesciene." Gabriela Hrebenciuc Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 18:14
Era suficient sa ma aprobe unu' ca de ceilalti nu ma mai interesa... :(
Mai bine zi-mi o derivata nostima de arctangenta Sa-ti deduc inexpugnabil adn-ul dupa amprenta Sa te tratez indiferent precum o ecuatie cu diferente Sa ma decodific neasteptat intr-o masina de reciclat zdrente.. Daca-ti zic o faza apare nevoia de conditie necesara si suficienta Asa cum integrala dubla nu se rezolva printr-o melodie recenta Iti mai vand un pont la 20 de RON kilogramul si ma retrag Sunt sigur ca nu ai auzit de melodia cu versul: "I will dance to the beat of a different drum"! Reusesc sa postez si aici in mod involuntar In momentul cand savurez o rosie si-o pulpa la gratar Te rog sa nu te cutremuri si sa stai megaflexat N-am avut nimic de spus dar catrenul l-am terminat Nu incerca sa ma agati ca te bat cu un procesor 486 pana-i sar pinii Reaminteste-mi sa te pun sa-mi etalezi fara virgula extractia radacinii Ca un arc de cerc din Autocad care tinde catre punctul de tangenta Mi-am terminat pledoaria si astfel execut fara retinere o umila reverenta Catrene...
Every one suspects himself of at least one of the cardinal virtues, and this is mine: I am one of the few honest people that I have ever known.
|
|
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 18:17
De la: dark_ambient, la data 2009-12-14 18:14:46Era suficient sa ma aprobe unu' ca de ceilalti nu ma mai interesa... :( Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 18:22
Nu te infuria pe mine. :( Eu sunt precum oricare poet ratat cu sperante... Daca-mi oferi o debara in care sa dorm atunci imi dau drumul la ars poetica sa inunde toata casa...
|
|
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 18:25
De la: dark_ambient, la data 2009-12-14 18:22:04Nu te infuria pe mine. :( Eu sunt precum oricare poet ratat cu sperante... Daca-mi oferi o debara in care sa dorm atunci imi dau drumul la ars poetica sa inunde toata casa... Hai, ti-am "deschis usa"!
|
|
d_stefan20 2246 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 18:26
noi si cu baietii,admiram peretii..
Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

...desi superba!...