Info
x
Dragoste sau cariera ?
|
AndreiM06 31 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 03:28
pai cariera nu inseamna neaparat sa fii plecat(a),doar in anumite domenii si ziceam ca la femei e aceasta problema pentru ca in casnicie nu ai nevoie toata ziua de partener pentru ca il ai o viatza,sau ma rog asa ar trebui...iar barbatii stiu ca o femeie nu rezista prea mult timp cand barbatul e plecat,decat unele mici exceptii.
|
|
Fratzica 82 mesaje Membru din: 19/11/2008 Oras: Deva |
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 04:08
De la: gabi8ma, la data 2008-12-08 21:16:33bun o sa va expun pe scurt situtatia , sunt casatorita , am copii dar am plecat din tara din cauza faptului ca in meseria mea eram ff prost platita , niciodata nu am dat spaga sa ma angajez undeva si nici nu o voi face , momentul in care am plecat casnicia mea scrataia de numa' numa' si nu de mult timp ne-am impacat oarecum ( adica nu ne certam tot la al doilea cuvant ) sunt din fire ff orgolioasa , intre noi intotdeauna au existat probleme din cauza banilor pt ca eu provin dintr-o familie mai modesta si niciodata nu am avut un salariu pe masura celui al sotului meu , in afara de asta nu avea greturi sa-mi tot aminteasca in fiecare zi asta , si cu timpul mi s-a facut lehamite , el a venit cu ideea sa plec ca as putea aduce mai multi bani in casa , eu tot intorcand pe toate partile problema am zis da , si am plecat , aici in schimb am reusit intr-un an ce acasa n-am facut in 10 ca sa nu mai vb de posibilitati , vedeti nu-i asa rau sa fii rac ai o carapace buna groasa calduroasa numai ca cateodata suna a gol , adevarul este ca il iubesc inca foarte mult si dupa 10 ani de casnicie dar mi-e frica si n-am incredere , aici pot face un viitor pt copii si nepotii mei dar pretul va fi enorm pt ca cel mai probabil vor creste fara mine deoarece eu niciodata nu voi putea fi langa ei , sau ma pot intoarce si sa o iau de la capat cu nopti planse in tacere dar imi pot vedea copii live in fiecare zi ... Citeva intrebari : PRIMA si cea mai importanta : Ce te opretse sa-ti iei copiii la tine , acolo unde te afli ? Ai avantajul matern !A doua : Daca ti-e frica de apa nu inveti sa inoti Lasa frica de-o parte , De ce ti-e frica ? De faptul ca poti fi si fericita > Te sperie fericirea > Dupa o casnicie de 2 bani(vorba ta: la 2 cuvinte = cearta ) te cred ! Dar proverbul : ti-e frica de balta , nu maninci peste ! Alta problema : daca ti-a scos ochii ca nu dai bani in casa , intreaba-l cit costa o bona la copii si o bucatareasa plus o firma de curatenie ? Daca el nu te iubeste atunci tu de ce sa fii fraiera lui ? Estimai inteligenta cu mult decit el ! EL are o singura caracteristica , calitate in nici un caz Este MITOCAN !Scuze , dar de aici asa se vede ! Raporteaza abuz de limbaj
SS (ober HH)
|
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 04:20
De la: gabi8ma, la data 2008-12-08 21:16:33bun o sa va expun pe scurt situtatia , sunt casatorita , am copii dar am plecat din tara din cauza faptului ca in meseria mea eram ff prost platita , niciodata nu am dat spaga sa ma angajez undeva si nici nu o voi face , momentul in care am plecat casnicia mea scrataia de numa' numa' si nu de mult timp ne-am impacat oarecum ( adica nu ne certam tot la al doilea cuvant ) sunt din fire ff orgolioasa , intre noi intotdeauna au existat probleme din cauza banilor pt ca eu provin dintr-o familie mai modesta si niciodata nu am avut un salariu pe masura celui al sotului meu , in afara de asta nu avea greturi sa-mi tot aminteasca in fiecare zi asta , si cu timpul mi s-a facut lehamite , el a venit cu ideea sa plec ca as putea aduce mai multi bani in casa , eu tot intorcand pe toate partile problema am zis da , si am plecat , aici in schimb am reusit intr-un an ce acasa n-am facut in 10 ca sa nu mai vb de posibilitati , vedeti nu-i asa rau sa fii rac ai o carapace buna groasa calduroasa numai ca cateodata suna a gol , adevarul este ca il iubesc inca foarte mult si dupa 10 ani de casnicie dar mi-e frica si n-am incredere , aici pot face un viitor pt copii si nepotii mei dar pretul va fi enorm pt ca cel mai probabil vor creste fara mine deoarece eu niciodata nu voi putea fi langa ei , sau ma pot intoarce si sa o iau de la capat cu nopti planse in tacere dar imi pot vedea copii live in fiecare zi !Apropo ! Am observat undeva ai scris ca esti rac Acum depinde de mai multe dar dupa stiinta mea ``Racii `` sunt persoane care rezista foarte mult la stress ! Pina se pune pata Oricum dau dovada de inteligenta iesita din comun , mult peste medie ! Dar se aseamana cu Pestii ! Nu au incredere deplina in propria lor persoana !Mai analizeaza problema ! S-ar putea sa-ti iasa ! Mie cel putin mi-a iesit ! Cam tirziu la anii mei dar nu ma pling ! Am ajuns de unul singur fara nici un ajutor in singura zona din strainatate in care mi-am dorit sa o vizitez si am ramas Deci : daca vrei, poti ! Raporteaza abuz de limbaj
SS (ober HH)
|
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 04:27
De la: SheiculDeRomania, la data 2008-12-29 18:22:53M-ai intai detoate vreau sa te salut pt aceasta INTREBARE minunata! Raporteaza abuz de limbaj
SS (ober HH)
|
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 04:53
De la: gabi8ma, la data 2009-01-01 23:58:26stii care e ironia suprema ? stiam ca nu imi va fi bine , stiam ca voi suferi , si tot am acceptat sa plec ... de fapt la cat antrenament am nu simt f multa durere in plus , si cum meseria mea este si hobby-ul meu nu mi-e greu sa ma pierd in munca Nu stiai , pentru ca nu aveai de unde sa stii ce te asteapta acolo ! Ceea ce pentru o persoana este beton pentru alta poate fi naspa ! Cel mult puteai sa simti o stringere de inima in momentul plecarii ! Schimbarea a ceva ``naaspa dar stiut``, cu ceva ``total necunoscut`` ! Tu ai recunoscut ca ai realizat din punct de vedere financiar o proportie de 10 ori mai mult decit in tara ! Nu esti nici prima nici ultima persoana in aceasta situatie ) Intrebare : ce preferi viata buna sau esti cumva maso ? Cu ce te incinta faptul ca cersesti in tara dar esti acasa, fata de nivelul de trai de dincolo rezolvat fara sluj si numai prin fortele proprii (si care nu se poate compara cu cel de aici). Cel putin acolo nu esti vazuta ca o muncitoare sau sclava ( vorba unui patron de la mine din oras )ci ca o persoana pe cind aici vine un papitoi care habar nu are de tabla inmultirii dar cind are nevoie de un raspuns isi suna tatal sau mama sa-i dea raspunsul dar fiind cu contul full din partea parintilor care vor sa -si compenseze lipsa sau prezenta fizica (greseala fatidica , parerea mea! )isi permite sa te faca de toata cacaoa 1 Raporteaza abuz de limbaj
SS (ober HH)
|
|
gabi8ma 1005 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 11:40
De la: luca19adrian82, la data 2008-12-31 22:36:06exista telefonie mobila si mai exista internet. tehnica ne da posibilitatea sa ne apropiem si atunci cand suntem departe sa comunicam si sa-i simtim aproape daca tu crezi ca o conexiune internet poate inlocui iubirea vietii tale , sa nu mai vb de copii , atunci esti .... inconstient (asta ca sa fiu finuta)
Raporteaza abuz de limbaj
Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
|
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 11:44
De la: Fratzica, la data 2009-01-02 04:08:20De la: gabi8ma, la data 2008-12-08 21:16:33bun o sa va expun pe scurt situtatia , sunt casatorita , am copii dar am plecat din tara din cauza faptului ca in meseria mea eram ff prost platita , niciodata nu am dat spaga sa ma angajez undeva si nici nu o voi face , momentul in care am plecat casnicia mea scrataia de numa' numa' si nu de mult timp ne-am impacat oarecum ( adica nu ne certam tot la al doilea cuvant ) sunt din fire ff orgolioasa , intre noi intotdeauna au existat probleme din cauza banilor pt ca eu provin dintr-o familie mai modesta si niciodata nu am avut un salariu pe masura celui al sotului meu , in afara de asta nu avea greturi sa-mi tot aminteasca in fiecare zi asta , si cu timpul mi s-a facut lehamite , el a venit cu ideea sa plec ca as putea aduce mai multi bani in casa , eu tot intorcand pe toate partile problema am zis da , si am plecat , aici in schimb am reusit intr-un an ce acasa n-am facut in 10 ca sa nu mai vb de posibilitati , vedeti nu-i asa rau sa fii rac ai o carapace buna groasa calduroasa numai ca cateodata suna a gol , adevarul este ca il iubesc inca foarte mult si dupa 10 ani de casnicie dar mi-e frica si n-am incredere , aici pot face un viitor pt copii si nepotii mei dar pretul va fi enorm pt ca cel mai probabil vor creste fara mine deoarece eu niciodata nu voi putea fi langa ei , sau ma pot intoarce si sa o iau de la capat cu nopti planse in tacere dar imi pot vedea copii live in fiecare zi ... DOAR PENTRU CA ARE UN ALT FEL DE A SE EXTERIORIZA NU IL FACE MITOCAN eu as zice ca nu suntem compatibili intr-o proportie care sa "garanteze" armonia din cuplu
Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
|
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 18:46
De la: gabi8ma, la data 2009-01-02 11:44:50De la: Fratzica, la data 2009-01-02 04:08:20De la: gabi8ma, la data 2008-12-08 21:16:33bun o sa va expun pe scurt situtatia , sunt casatorita , am copii dar am plecat din tara din cauza faptului ca in meseria mea eram ff prost platita , niciodata nu am dat spaga sa ma angajez undeva si nici nu o voi face , momentul in care am plecat casnicia mea scrataia de numa' numa' si nu de mult timp ne-am impacat oarecum ( adica nu ne certam tot la al doilea cuvant ) sunt din fire ff orgolioasa , intre noi intotdeauna au existat probleme din cauza banilor pt ca eu provin dintr-o familie mai modesta si niciodata nu am avut un salariu pe masura celui al sotului meu , in afara de asta nu avea greturi sa-mi tot aminteasca in fiecare zi asta , si cu timpul mi s-a facut lehamite , el a venit cu ideea sa plec ca as putea aduce mai multi bani in casa , eu tot intorcand pe toate partile problema am zis da , si am plecat , aici in schimb am reusit intr-un an ce acasa n-am facut in 10 ca sa nu mai vb de posibilitati , vedeti nu-i asa rau sa fii rac ai o carapace buna groasa calduroasa numai ca cateodata suna a gol , adevarul este ca il iubesc inca foarte mult si dupa 10 ani de casnicie dar mi-e frica si n-am incredere , aici pot face un viitor pt copii si nepotii mei dar pretul va fi enorm pt ca cel mai probabil vor creste fara mine deoarece eu niciodata nu voi putea fi langa ei , sau ma pot intoarce si sa o iau de la capat cu nopti planse in tacere dar imi pot vedea copii live in fiecare zi ... e o prostie sa te exteriorizezi...tb sa fii fara sentimente,sa nu iti pese,sa nu te atinga nik,e mai simplu si mai putin complicat Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
silviusburlan 7 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 20:40
De la: gabi8ma, la data 2008-12-07 13:01:56daca ai avea de ales intre dragoste , familie si cariera , voi ce a-ti alege ? dragostea si familia se afla intr-o zona a globului si cariera in alta zona Aici raspunsul depinde de fiecare persoana in parte si de de caracterul lor...Daca tu crezi ca ai viata "traita" si iti doresti o familie deja atunci lasa cariera...Din punctul meu de vedere (dupa o relatie de 3 ani esuata) pentru nicio femeie nu merita sa renunti la nimic.Femeile vin si pleaca , si la sfarsitul relatiei o sa iti para rau ca nu ai ales cariera ! Pentru mine nu mai exista iubire ...totul este distractie cele mai bune sunt aventurile de o noapte si relatile de maximum 3 luni ;) pentru ca atunci e cel mai frumos dupa aia se infunda terburile :)) , asa ca dak esti la inceputul relatiei pleaca ..nu sta ca nici makr nu cunosti persoana respectiva....anyway orice raspuns ai primi aici tot ca tine o sa faci ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 22:32
De la: dasca777, la data 2009-01-02 18:46:02De la: gabi8ma, la data 2009-01-02 11:44:50De la: Fratzica, la data 2009-01-02 04:08:20De la: gabi8ma, la data 2008-12-08 21:16:33bun o sa va expun pe scurt situtatia , sunt casatorita , am copii dar am plecat din tara din cauza faptului ca in meseria mea eram ff prost platita , niciodata nu am dat spaga sa ma angajez undeva si nici nu o voi face , momentul in care am plecat casnicia mea scrataia de numa' numa' si nu de mult timp ne-am impacat oarecum ( adica nu ne certam tot la al doilea cuvant ) sunt din fire ff orgolioasa , intre noi intotdeauna au existat probleme din cauza banilor pt ca eu provin dintr-o familie mai modesta si niciodata nu am avut un salariu pe masura celui al sotului meu , in afara de asta nu avea greturi sa-mi tot aminteasca in fiecare zi asta , si cu timpul mi s-a facut lehamite , el a venit cu ideea sa plec ca as putea aduce mai multi bani in casa , eu tot intorcand pe toate partile problema am zis da , si am plecat , aici in schimb am reusit intr-un an ce acasa n-am facut in 10 ca sa nu mai vb de posibilitati , vedeti nu-i asa rau sa fii rac ai o carapace buna groasa calduroasa numai ca cateodata suna a gol , adevarul este ca il iubesc inca foarte mult si dupa 10 ani de casnicie dar mi-e frica si n-am incredere , aici pot face un viitor pt copii si nepotii mei dar pretul va fi enorm pt ca cel mai probabil vor creste fara mine deoarece eu niciodata nu voi putea fi langa ei , sau ma pot intoarce si sa o iau de la capat cu nopti planse in tacere dar imi pot vedea copii live in fiecare zi ... serios ?!? pai tu poti desteptule ? sa stii ca nu sunt din beton
|
|
romica_2000_2001 158 mesaje Membru din: 18/11/2008 |
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 04:30
De la: dianandra, la data 2009-01-01 22:07:27o persoana pe care am adorat-o mult a ales sa plece departe si sa-si continue drumul(cariera) crezand k o relatie la distanta nu merge si sa nu ne pierdem timpul...am suferit amandoi, insa in cele din urma i-am respectat decizia...e greu...o sa te trezesti la un moment dat ca toata valoarea materiala pe care ai acumulat-o nu ai cu cine sa o imparti spiritual....tipul respectiv m-a cautat normal si iar m-a ranit...nu face la fel...ori lupti ptr dragoste si le imbini pe amandoua....ori o lasi pe domnisoara sa isi vada de viata ei.....eu si azi ma gandesc la tot...dar altcineva ma merita....discuta si cu ea problema..nu considera ca alegerea facuta de tine nu o va face sa sufere....sau nu o va afecta in nici un fel..poate aproape iti e o persoana deosebita pe care nu o apreciezi acum,dar knd nu va mai fi langa tine sau va apartine altcuiva....nimic nu te va afecta mai mult..totul pe lumea asta se intoarce!!banii...vin si pleaca...iar o femeie stie sa-si sustina partenerul in cariera...daca te iubeste!!! ai dreptate 100% dianandra...(DACA TE IUBESTE) Raporteaza abuz de limbaj |
|
sunriser 30 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Iasi |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 18:19
korect! DACA TE IUBESTE !!!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
jtazjmen 651 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 18:23
Eu aleg sa fac dragoste in cariera!! si uite asa, viata e mai excitanta..
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 00:14
De la: gabi8ma, la data 2009-01-02 22:32:38De la: dasca777, la data 2009-01-02 18:46:02De la: gabi8ma, la data 2009-01-02 11:44:50De la: Fratzica, la data 2009-01-02 04:08:20De la: gabi8ma, la data 2008-12-08 21:16:33bun o sa va expun pe scurt situtatia , sunt casatorita , am copii dar am plecat din tara din cauza faptului ca in meseria mea eram ff prost platita , niciodata nu am dat spaga sa ma angajez undeva si nici nu o voi face , momentul in care am plecat casnicia mea scrataia de numa' numa' si nu de mult timp ne-am impacat oarecum ( adica nu ne certam tot la al doilea cuvant ) sunt din fire ff orgolioasa , intre noi intotdeauna au existat probleme din cauza banilor pt ca eu provin dintr-o familie mai modesta si niciodata nu am avut un salariu pe masura celui al sotului meu , in afara de asta nu avea greturi sa-mi tot aminteasca in fiecare zi asta , si cu timpul mi s-a facut lehamite , el a venit cu ideea sa plec ca as putea aduce mai multi bani in casa , eu tot intorcand pe toate partile problema am zis da , si am plecat , aici in schimb am reusit intr-un an ce acasa n-am facut in 10 ca sa nu mai vb de posibilitati , vedeti nu-i asa rau sa fii rac ai o carapace buna groasa calduroasa numai ca cateodata suna a gol , adevarul este ca il iubesc inca foarte mult si dupa 10 ani de casnicie dar mi-e frica si n-am incredere , aici pot face un viitor pt copii si nepotii mei dar pretul va fi enorm pt ca cel mai probabil vor creste fara mine deoarece eu niciodata nu voi putea fi langa ei , sau ma pot intoarce si sa o iau de la capat cu nopti planse in tacere dar imi pot vedea copii live in fiecare zi ... eu pot,e simplu ,mai incearca,,,,o sa reusesti,nu tre sa fii din beton,ci din plastilina,sa fii flexibila,sa te indoi ,dar sa revii...sa nu te afecteze cum te modeleaza viata,,,sa fii cum vrei u;) Raporteaza abuz de limbaj |
|
cristina_golo 30 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 23:08
dap...grea intrebare
cred ca poti sa le satisfaci pe amandoua.familia iti ofera echilibru serviciul satisfactii profesionale; la o adica nu esti facut doar pt casatorie si facut copii.este in functie si de principii felul cum ai fost crescut,dar cu siguranta exista dragoste si intre 2 parteneri care au cariera Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 23:43
De la: crisa, la data 2009-01-08 23:08:22dap...grea intrebare n-ma spus ca doi carieristi nu se pot iubi , doar ca fiecare o tine pe a lui , si cineva trebuie sa stea de paza acasa , cu copii cu alea alea sa se ocupe de treburile marunte ale vietii de zi cu zi , dar cine ? ca nici unul nu vrea sa renunte
|
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 23:43
De la: crisa, la data 2009-01-08 23:08:22dap...grea intrebare n-ma spus ca doi carieristi nu se pot iubi , doar ca fiecare o tine pe a lui , si cineva trebuie sa stea de paza acasa , cu copii cu alea alea sa se ocupe de treburile marunte ale vietii de zi cu zi , dar cine ? ca nici unul nu vrea sa renunte
|
|
Fosta membra 9am.ro 1972 mesaje Membru din: 4/12/2007 |
Postat pe: 17 Ianuarie 2009, ora 23:37
De la: lawyer, la data 2009-01-05 18:23:57
"Niciodatã nu putem judeca viaþa celorlaþi, pentru cã fiecare îºi cunoaºte propria durere ºi renunþare. Una este sã crezi cã eºti pe drumul cel bun ºi alta e sã crezi cã drumul tãu e unic"
|
|
kill4billy 33 mesaje Membru din: 21/01/2009 Oras: Targoviste |
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 09:41
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 15:58
dragoste sau cariera?...hmmm...eu aleg kktul:D
|
adi3 716 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Zalau |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 01:36
cariera si dragostea sunt cam incompatibile nu se impaca una cu alta
am ales cariera ca dragoste nu am mai gasit
david...romantic incurabil
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 03:06
cariera in dragoste.
|
b_voichita 313 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 04:17
piramida nevoilor: familie, cariera si la sfarsit dragoste.
si iese un fel de familia flinstone contemporan Raporteaza abuz de limbaj |
|
vydwka_avy7 99 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Constanta |
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 08:48
De la: berila, la data 2008-12-07 23:43:12Sunt doua abordari la chestiunea asta. nu sta treaba chiar asa...daca o iubesti de ce nu incerci sa le in paci pe amandoua...daca chiar nu merge si se suprapun lasa-ti munca...iubita perfecta nu o gasesti pe toate drumurile munca gaseshti si pana la urma pt cine muncesti sau pt ce muncesti ?nu sa iti asiguri o viata linistita alaturi de persoana iubita?si daca nu mai ai persoana?ce mai faci?Te spanzuri pe la 40 de ani:)) Raporteaza abuz de limbaj
http://vydwka.webs.com---Viata e un joc prost...dar macar are grafica buna!---Pacat de mintile luminate la lanterna.---Datimi oameni tineri ca posibilitatiile sunt nelimitate!---exista si se poate,dar e improbabil si posibil.
|
|
Birjar 6 mesaje Membru din: 14/02/2009 Oras: Galati |
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 09:13
Hmm..As zice cariera si nu este deloc o decizie usoara, e vorba de a-ti seta prioritatile in viata, tu iti cunosti mai bine situatia si daca tot ai mentionat de incapatanare si imaginatie , eu zic ca e cel mai bun argument in inceperea si urmarea carierei . pana la urmatorul topic te salut si-ti urez bafta in continuare
La bulivar, birjar !
|
|
constantin_crina 71 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 21:14
Dupa o zi de ca.....in care toate iti merg prost seful te-a f...........la melodie toata ziua Unde te simti mai bine: acasa sau la birou? Poti incerca sa raspunzi la alta intrebare:Ai avut o zi minunata la servici seful te-a laudat sau mai bine ai avut realizare care s-au concretizat, cu cine te bucuri? Cine crezi ca se va bucura sincer alaturi de tine fara sa fie invidios?
Daca ai raspunspunsul la aceste intrebari atunci vei stii ce sa alegi si ce sa pretuiesti. Eu am fost nevoita sa aleg si am ales o cale de mijloc in care sa nu-mi neglijez sotul dar sa am si satisfactia muncii mele. Raporteaza abuz de limbaj |
|
petcumugurelflorin 6 mesaje Membru din: 11/01/2009 Oras: Ramnicu Valcea |
Postat pe: 11 Martie 2009, ora 20:46
AFACERE FARA RISCURI : te inscrii, comanzi 1 pina la 10 cataloage GRATUIT si le prezinti prietenilor daca ti se dau comenzi ai ocazia sa te bucuri de bani daca in 3 luni nu ai facut nici o comanda esti scos automat din sistem : Deveniti colaborator METROPOLITAN si beneficiati de discounturi de 25-30%. 10% din vanzarile persoanelor recomandate! OFERTA VALABILA PENTRU TOATA TARA.. Cod necesar la inscriere: PMjn2Ahe www.metropolitans.ro . Pentru a vizualiza CATALOGUL lunii:metropolitans.ro/catalog/web%20catalogue/index.htm
pt detalii astept intrebari pe mail! petcumugurelflorin@yahoo.com 0766656096 / 0733665012 /0350424866 / RAMNICU VALCEA /str:HENRI COANDA nr:1/ bl:R5/sc:A/ap:3 Comandati 1 catalog pe care il veti primi gratuit.Comandati direct produse in valoare de cel putin 100 de lei la pretul cu discount si primiti setul de testere de parfumuri gratuit. Am pregatit vis-à-vis de asta cateva scenarii : • O retea cu cate 5 oameni buni sub fiecare « sponsor » Deoarece castigi pe 5 niveluri de pe primul nivel primesti 50 RON pe nivelul II primesti tot 125 RON pe nivelul III primesti tot 312,5 RON pe nivelul IV primesti tot 781,25 RON pe nivelul V primesti tot 1968,5 RON deci e aproape 1000 EURO – parca e bine, dar tot putin este iar cu cate 10 depasim 20.000 EURO– multumitor si pentru un an intreg cred. Daca doresti o mana de ajutor in crearea si coordonarea propriei retele imi trimiti un e-mail si ne apucam de treaba. Raporteaza abuz de limbaj
AFACERE FARA RISCURI : te inscrii, comanzi 1 catalog GRATUIT si-l prezinti prietenilor daca ti se dau comenzi ai ocazia sa te bucuri de bani daca in 3 luni nu ai facut nici o comanda esti scos automat din sistem : Deveniti colaborator METROPOLITAN si beneficiati de discounturi de 25-30%. 10% din vanzarile persoanelor recomandate! OFERTA VALABILA PENTRU TOATA TARA.. Cod necesar la inscriere: PM0UkksD (FOLOSITI COPY SI PASTE) pe www.metropolitans.ro . Pentru a vizualiza CATALOGUL lunii:http://metropolitans.ro/catalog/web%20catalogue/index.htm
pt detalii astept intrebari pe mail! petcumugurelflorin@yahoo.com 0766656096 / 0733665012 /0350424866 / RAMNICU VALCEA /str:TINERETULUInr:1/ bl:B2/sc:A/ap:10
Comandati 1 catalog pe care il veti primi gratuit.Comandati direct produse in valoare de cel putin 100 de lei la pretul cu discount si primiti setul de testere de parfumuri gratuit. Am pregatit vis-à-vis de asta cateva scenarii : • O retea cu cate 5 oameni buni sub fiecare « sponsor » Deoarece castigi pe 5 niveluri de pe primul nivel primesti 50 RON pe nivelul II primesti tot 125 RON pe nivelul III primesti tot 312,5 RON pe nivelul IV primesti tot 781,25 RON pe nivelul V primesti tot 1968,5 RON deci e aproape 1000 EURO – parca e bine, dar tot putin este iar cu cate 10 depasim 20.000 EURO– multumitor si pentru un an intreg cred. Daca doresti o mana de ajutor in crearea si coordonarea propriei retele imi trimiti un e-mail si ne apucam de treaba www.metronet.lx.ro www.infinity-trade.ro
|
|
player_22_br 80 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 09:35
ati dezbatut atat de mult problema asta...dar adevaratul motiv pentru care oamenii aleg intre dragoste si cariera eu cred ca este mediul inconjurator...de ex...daca ai fost crescut inrtro familie in care mama are firme...bani e bn vazuta in societate...tatal e un vreun sef pe la vreo mare intreprindere...copilul va pune pe primul plan cariera si va da cu piciorul oricarei sanse sa se indragosteasca pana nu se vede realizat si persoana de care ar vrea sa se indragosteasca trebuie sa fie pe aceeasi scara sociala...dar nu e mereu asa...
pe cand un copil care traieste intro familie modesta in care primul fel de mancare e linistea sufleteasca si dragostea parintilor cu siguranta va alege dragostea si va incerca sa se realizeze material impreuna cu sotia incercand sa iasa din saracie... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 09:47
De la: player_22_br, la data 2009-05-07 09:35:20ati dezbatut atat de mult problema asta...dar adevaratul motiv pentru care oamenii aleg intre dragoste si cariera eu cred ca este mediul inconjurator...de ex...daca ai fost crescut inrtro familie in care mama are firme...bani e bn vazuta in societate...tatal e un vreun sef pe la vreo mare intreprindere...copilul va pune pe primul plan cariera si va da cu piciorul oricarei sanse sa se indragosteasca pana nu se vede realizat si persoana de care ar vrea sa se indragosteasca trebuie sa fie pe aceeasi scara sociala...dar nu e mereu asa... In principiu ai dreptate, dar mai exista posibilitatea ca in familiile bogate, in care parintii nu au timp pt ei insisi, pt familie, pt iubire, copilul sa caute exact ceea ce ii lipseste mai mult si sa se indragosteasca de primul/prima care ii arata ceva afectiune, dupa cum in familiile extrem de sarace, dorinta de a scapa de saracie sa fie atat de puternica, incat sa nu mai existe nimic altceva in afara ei!... Raporteaza abuz de limbaj
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
Fosta membra 9am.ro 660 mesaje Membru din: 9/02/2009 |
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 12:08
titlul topicului e stupid ,de ce sa aleg intre una & alta ... din moment ce ele pot sa mearga mana in mana :)
|
|
|

si uite asa, viata e mai excitanta..
Hmm..As zice cariera si nu este deloc o decizie usoara, e vorba de a-ti seta prioritatile in viata, tu iti cunosti mai bine situatia si daca tot ai mentionat de incapatanare si imaginatie , eu zic ca e cel mai bun argument in inceperea si urmarea carierei . pana la urmatorul topic te salut si-ti urez bafta in continuare