back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Dragoste sau cariera ?

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

gabi8ma

1005 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 13:01

daca ai avea de ales intre dragoste , familie si cariera , voi ce a-ti alege ? dragostea si familia se afla intr-o zona a globului si cariera in alta zona

Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 13:42

De la: gabi8ma, la data 2008-12-07 13:01:56daca ai avea de ales intre dragoste , familie si cariera , voi ce a-ti alege ? dragostea si familia se afla intr-o zona a globului si cariera in alta zona

Iar ai dat de mine ghinionul tau :P
Depinde daca ai deja o familie intemeiata sau nu.
Daca ai o familie intemeiata incerci sa le balansezi daca nu poti pui familia prima pt ca de aia muncesti sa-ti sustii/ajuti familia.
Daca nu ai o familie intemeiata cariera pt ca orice femeie se uita la tine cu alti ochi daca esti o persoana cu o stare financiara mai buna. Nu sa stai cu buzunarul gol si alergi dupa femei. (ma daca esti vreun gigolo poate iti merge :)) )
Un ultim caz ar fi sa ai o prietena si nu familie atunci cam tot cariera as alege decat sa merite prietena sa fie vreo persoana foarte deosebita 1 la 1000 daca nu "balta are peste" si pescarul cu unelte mai bune prinde mai usor pestele.

Raporteaza abuz de limbaj
Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
gabi8ma

1005 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 21:49

da de ce ghinionul meu ? ne-am batut in sabii la un alt topic ? n-are importanta

bun eu nu alerg dupa femei asta e clar

deci tu ai alege cariera in orice caz ?
eu nu reusesc sa ma decid de asta as avea nevoie de un sfat , sau ma rog cum ar face altii in locul meu
vreo idee salvatoare ?

Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
berila

1111 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 23:43

Sunt doua abordari la chestiunea asta.

Pragmatica

si

Romantica

Raspunsul il stii deja, tu ce tip de persoana esti?

Decizia ta este clar legata de circumstante in primul si in primul rand. Eu zic sa incepi de acolo, casca ochii bine si spune`mi ce vezi. Am o impresie ca oricum nu ai dat toate datele problemei ;)
orice sfat ti`as da fiind... oarecum pe langa.

Succes

What's cookin`, good lookin`?
fantassy

630 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 11:47

De la: DMark, la data 2008-12-07 13:42:09
De la: gabi8ma, la data 2008-12-07 13:01:56daca ai avea de ales intre dragoste , familie si cariera , voi ce a-ti alege ? dragostea si familia se afla intr-o zona a globului si cariera in alta zona

Iar ai dat de mine ghinionul tau :P

Depinde daca ai deja o familie intemeiata sau nu.

Daca ai o familie intemeiata incerci sa le balansezi daca nu poti pui familia prima pt ca de aia muncesti sa-ti sustii/ajuti familia.

Daca nu ai o familie intemeiata cariera pt ca orice femeie se uita la tine cu alti ochi daca esti o persoana cu o stare financiara mai buna. Nu sa stai cu buzunarul gol si alergi dupa femei. (ma daca esti vreun gigolo poate iti merge :)) )

Un ultim caz ar fi sa ai o prietena si nu familie atunci cam tot cariera as alege decat sa merite prietena sa fie vreo persoana foarte deosebita 1 la 1000 daca nu "balta are peste" si pescarul cu unelte mai bune prinde mai usor pestele.

aaaaaaahhhhhh....

din pacate, nu... nu ai dreptate.. o avea balta peste si tu "undita", dar tot degeaba. oamenii cauta ceva special, ceva care sa le ramana intiparit in memorie mult timp si nu numai in memorie daca este cazul. sunt, intr-adevar si multi oameni care asa doresc sa traiasca... cand cu una/unul cand cu alta/altu...

dar, te intreb, cate femei speciale cu adevarat au existat in viata ta??? una, poate doua... si cate aventuri de-o noapte sau de mai multe, cu tipe pentru care nu simteai nimic??? 10? 15? 20? 25?

concluzia este: rar gasesti intr-o balta un delfin!

si P.S. daca tu cauti intr-o balta normal ca gasesti la peste de te strici... dar ia incearca sa cauti intr-un ocean...

evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 12:01

in ce ocean innoti demon angelic ce esti?

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 13:29

on topic.

as alege dragostea fara sa clipesc si as da toate acele motive siropoase pentru care as face-o, dar adevarul este ca singurul lucru care ma face pe MINE fericita este iubirea, si nu banii... sau ideea de cariera.
prefer sa am un salariu suficient cat sa ma intretin (sau familia, ca vb de familie), deci sa-mi intretin familia (sau sa contribui, ca mai e si sotul ) si sa-mi fie toti sanatosi. cam atata!

berila

1111 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 14:45

De la: angel_demon10, la data 2008-12-08 13:29:40on topic.

as alege dragostea fara sa clipesc si as da toate acele motive siropoase pentru care as face-o, dar adevarul este ca singurul lucru care ma face pe MINE fericita este iubirea, si nu banii... sau ideea de cariera.
prefer sa am un salariu suficient cat sa ma intretin (sau familia, ca vb de familie), deci sa-mi intretin familia (sau sa contribui, ca mai e si sotul ) si sa-mi fie toti sanatosi. cam atata!

A pus punctul pe I.
Daca nu esti o povara pentru altii alegand dragostea, FA`O!
Banii nu aduc fericirea... mereu

evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 14:58

corect nu aduc fericirea .....dar altii spun ca o cumpara ....ii cred si pe ei dar asta doar pana la un momendat cand vrei ceva ce banii nu pot cumpara... o vorba calda, o mangaiere, o imbratisare care sa le simti ca sunt spuse/facute ca asta a simtit nu ca asa trebuia

berila

1111 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 15:19

De la: nick_titi, la data 2008-12-08 14:58:51corect nu aduc fericirea .....dar altii spun ca o cumpara ....ii cred si pe ei dar asta doar pana la un momendat cand vrei ceva ce banii nu pot cumpara... o vorba calda, o mangaiere, o imbratisare care sa le simti ca sunt spuse/facute ca asta a simtit nu ca asa trebuia

D3xt3r

33 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 15:31

Banii nu aduc fericirea dar cu siguranta reprezinta un avans bun la fericire ;)

Prefer sa incerc sa gasesc o cale de mijloc : si job, si viata romantica , extremele nu sunt bune...oricare ar fi ele.

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 16:56

corect dexter. :)
nu ma bag si eu ca musca'n lapte in discutie, insa de ce sa nu gasim un echilibru intre cele doua si trebuie mereu sa alegem?
evident ca intr'un moment, cele doua nu se vor pupa oricat am incerca....... dar vezi tu, d'aia sunt doi intr'o relatie!
sa mearga tot echilibrul asta intre dragoste si cariera.
intr'o relatie in care te zbati de unul singura sa functioneze sexul, si dragostea, si relatia bazata candva pe reciprocitate.....
si vezi ca nu merge.. renunti brusc! pt ca inconstient ajungi sa te axezi pe cariera, doar "sa iti iei gandul" de la probleme sentimentale....in relatia de cuplu..

Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 18:54

*erikahim/angel_demon10
Ma noi 2 suntem ca apa cu uleiul in timp ce tu esti mai sentimentala din fire eu sunt mai realist (dar am si eu momentele mele de sentimentalism).
Mai sus am precizat, daca deja ai idealul "in mana" orice om normal ca trage si cu dintii sa-l tina (faza cu 1 din 1000).
Daca nu bag si eu un proverb ca vad ca la toti le place sa le foloseasca : "Banii nu iti aduc fericirea dar te ajuta sa o gasesti mai usor"

Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
gabi8ma

1005 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 21:16

bun o sa va expun pe scurt situtatia , sunt casatorita , am copii dar am plecat din tara din cauza faptului ca in meseria mea eram ff prost platita , niciodata nu am dat spaga sa ma angajez undeva si nici nu o voi face , momentul in care am plecat casnicia mea scrataia de numa' numa' si nu de mult timp ne-am impacat oarecum ( adica nu ne certam tot la al doilea cuvant ) sunt din fire ff orgolioasa , intre noi intotdeauna au existat probleme din cauza banilor pt ca eu provin dintr-o familie mai modesta si niciodata nu am avut un salariu pe masura celui al sotului meu , in afara de asta nu avea greturi sa-mi tot aminteasca in fiecare zi asta , si cu timpul mi s-a facut lehamite , el a venit cu ideea sa plec ca as putea aduce mai multi bani in casa , eu tot intorcand pe toate partile problema am zis da , si am plecat , aici in schimb am reusit intr-un an ce acasa n-am facut in 10 ca sa nu mai vb de posibilitati , vedeti nu-i asa rau sa fii rac ai o carapace buna groasa calduroasa numai ca cateodata suna a gol , adevarul este ca il iubesc inca foarte mult si dupa 10 ani de casnicie dar mi-e frica si n-am incredere , aici pot face un viitor pt copii si nepotii mei dar pretul va fi enorm pt ca cel mai probabil vor creste fara mine deoarece eu niciodata nu voi putea fi langa ei , sau ma pot intoarce si sa o iau de la capat cu nopti planse in tacere dar imi pot vedea copii live in fiecare zi ...

zi berila cum sunt romantica sau pragmatica ca nici eu nu stiu...

gabi8ma

1005 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 21:18

De la: Greenie, la data 2008-12-08 16:56:51corect dexter. :)
nu ma bag si eu ca musca'n lapte in discutie, insa de ce sa nu gasim un echilibru intre cele doua si trebuie mereu sa alegem?
evident ca intr'un moment, cele doua nu se vor pupa oricat am incerca....... dar vezi tu, d'aia sunt doi intr'o relatie!
sa mearga tot echilibrul asta intre dragoste si cariera.
intr'o relatie in care te zbati de unul singura sa functioneze sexul, si dragostea, si relatia bazata candva pe reciprocitate.....
si vezi ca nu merge.. renunti brusc! pt ca inconstient ajungi sa te axezi pe cariera, doar "sa iti iei gandul" de la probleme sentimentale....in relatia de cuplu..

vai mie cat adevar este in vorba ta

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 21:49

gabi, respect!

ideea e simpla, cand intervin copilasii! pentru ca te axezi pe interesul lor, pe buna crestere, pe viitorul lor! deja dragostea e undeva pe loc secund. asta e..
d'aia zic, si merg pe proverbul ca "unde's doi puterea creste"
ce mama naibii...... nu asta inseamna casatoria?????

gabi8ma

1005 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 21:53

De la: Greenie, la data 2008-12-08 21:49:24gabi, respect!

ideea e simpla, cand intervin copilasii! pentru ca te axezi pe interesul lor, pe buna crestere, pe viitorul lor! deja dragostea e undeva pe loc secund. asta e..

da da , problema mea e ca nu mai am incredere in el , si nu in sensul de inselat , ci mi-e frica de el , daca a fost in stare sa ma scoata asa din casa , cum va fi cand afacerile nu-i vor merge inca odata si eu n-am sa reusesc ? mie tare dor de barbatul de care m-am indragostit pt ca stiu ca e pe undeva pe acolo

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 22:14

De la: gabi8ma, la data 2008-12-08 21:53:45
De la: Greenie, la data 2008-12-08 21:49:24gabi, respect!

da da , problema mea e ca nu mai am incredere in el , si nu in sensul de inselat , ci mi-e frica de el , daca a fost in stare sa ma scoata asa din casa , cum va fi cand afacerile nu-i vor merge inca odata si eu n-am sa reusesc ? mie tare dor de barbatul de care m-am indragostit pt ca stiu ca e pe undeva pe acolo

mda. e putin aiurea sincer, de ce ai fost asa de usor de acord sa pleci de acasa sa lucrezi, sa aduci bani, sa le oferi kizilor un viitor? nu e nevoie sa dai spaga sa ai un job bun! trebuie sa dovedesti ca esti tu cea mai buna sa il ai, si apoi sa il mentii. +de asta, nu cred ca era asa o tragedie ca aveai un venit mediu, atata timp cat puteai face casnicia sa functioneze mult mai bine!

apropo, inteleg ca zici ca nu mai poti avea incredere in el, pentru ca e normal. stii, mereu am zis ca daca se intampla o data, se va intampla si a doua oara (din orice punct de vedere), dar cu siguranta nu se va intampla si a treia oara, pentru ca vei acumula destula experienta astfel incat sa nu mai tolerezi sa ai "cicatrici" cum spuneai intr'un post mai devreme.......
nu asta inseamna maturizare la nivel psihic?

si el nu e barbatul casei? la urma urmei, personal, eu nu sunt o persoana ce urmeaza traditia (ca barbatul sa fie capul familiei... dar atata timp cat femeia e gatul si'l poate intoarce de cate ori e nevoie...........atunci rotitele incep sa se invarteasca corect...) nu crezi?

si alte dileme de ale mele... de ce casniciile nu mai rezista in timp in zilele noastre?
si ma uit la generatiile de care am trecut.
nu noi (eu, si majoritatea de pe forum suntem o pustime si atat, ce incearca sa supravietuiasca intr'o lume ce nu mai crede in dragoste, in pereche, in jumatati, in iubire, casnicii, intemeierea unei familii) si comparativ cu generatia parintilor nostrii, sau chiar a fratilor sau a surorilor noastre care's mai mari cu ....... sa zicem 6-7 ani..
ei totusi incearca!
noi nici nu concepem ca mai traim peste 10 ani de acum incolo................

trist
...... dar adevarat.

gabi8ma

1005 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 22:26

n-am fost de acord sa plec asa usor nu s-a produs de azi pe maine , ci in decursul a unui an si jumatate , acu chiar asa denaturata nu sunt , s-ar putea chiar sa-mi iubesc copii ( miracol nu ? ) eu lucrez in medicina in ramura asta daca nu dai spaga nu ajungi si punct , nu zice ca nu-i asa , poate nu-s chiar incompetenta la servici si chiar am reusit sa urc in ierarhie pe propriul meu capsor , si ba da banii erau si sunt o tragedie punct

cum sa evit noi cicatrici ? usor de zis ... pt ca poate a treia oara voi divorta

nu e el barbatul in casa nici eu , suntem egali ca forte , nu-mi place sa manipulez pe nimeni .... din familie

uite eu fac parte in acea generatie de care amintesti , si incerc dar e al naibii de greu sa le faci pe toate singura

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 22:54

satisfactia va fi pe masura si conform asteptarilor si framantarilor tale!!
rabdare si mult optimism iti doresc in privinta asta!
multa bafta! kizii tai vor fi tare mandrii ca te vor avea drept model! femeie puternica si sigura pe tine! good job! all my respect!

Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 23:24

Greenie la faza cu "De ce nu mai dureaza casniciile in zilele noastre ?" raspunsul e mai mult ca evident!

Pai pe vremea a-lor tai si a-lor mei cine era "big boss" pe meleagurile noastre ?! Cine ?! "Tovarasul" cine altcineva si pe vremea aia, poate stii dar ai uitat, divortul era un BIG NO! NO! Cum nenea "Tovarasul" era un "big fan" al kids-ilor, daca mai stii, si avorturile erau interzise atunci ca vrei ca nu vrei Marriage Succesufull and that's the story.

Acum cu democratia asta te-ai uitat bine in jurul tau ce face tineretul in ziua de azi (si eu fac parte din el dar o las mai moale cu idioteniile). Nu zic ca democratia e ceva rau ba dimpotriva dar numai cei cu cap stiu sa o foloseasca cum trebuie si cum prostia e majoritara, ai primit si raspunsul.

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 00:34

exact DMark!

insa de ce?? (era intrebarea universala a lui Berila....)

pe bune acu!
de ce generatia trebuie sa fie din ce in ce mai ........ proasta!?
ca alt cuvant nu gasesc!
god damn it! se alege tot prafu de urmasii nostrii....

berila

1111 mesaje

Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 00:37

e hai, ca o dati in nihilism, mai vedeti si partea plina a paharului...
E si ea, doar ca e ascunsa bine, un strop de optimism ajuta in orice situatie... dar un strop sa fie! ca altfel o dam in diverse din nou si ne vom imagina intr`o lume in care toti calarim un ponei!

berila

1111 mesaje

Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 00:55

Gabi

Situatia ta este grea.
Sa ii chemi la tine nu se poate? Sau omul tau e prea orgolios sa renunte la ce are in tara pentru a veni la tine?

Stateam de 5 minute cu ecranul gol, fara sa stiu ce sa zic.

Nu am fost niciodata pus intr`o astfel de situatie. Nu am niste mini-berila ca sa pot face o paralela, nu sunt casatorit... nici pe departe aproape de situatia ta.

Incearca sa investesti intr`o afacere in tara, cred ca e cel mai bun si sigur lucru pe care il poti face.
Vezi cum iti merg lucrurile, si incearca sa revii. Nicaieri nu`i ca acasa...

In rest iti urez succes maxim, nu te pot cataloga intr`una din categoriile enumerate de mine.
Este o situatie ce ma depaseste efectiv.

Sa auzim de bine

Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 01:38

De la: Greenie, la data 2008-12-09 00:34:58exact DMark!

insa de ce?? (era intrebarea universala a lui Berila....)

pe bune acu!

de ce generatia trebuie sa fie din ce in ce mai ........ proasta!?

ca alt cuvant nu gasesc!

god damn it! se alege tot prafu de urmasii nostrii....

Pfff savuram si eu o cafea la locul de munca linistit, m-am mai relaxat si eu putin .... this feels good

DE CE ? (ahhh berila imi incurci treaba cu intrebarile tale vagi - just screwing around).

Nu stiu chiar nu am chef acum de N pagini sa scriu , mai bine scriu mai simplu : MASS MEDIA + 1 bucata adolescent aiurit din cauza circumstantelor familiale ori anturaj ori... si cate ar mai fi de mentionat inca "fara numar, fara numar" = un bun exemplu al generatiei noastre.

Si cum am precizat mai sus prostia e majoritara ii mai dai si libertate deplina si ajungi iar la un bun exemplu al generatiei noastre.

Si bla bla bla bla vezi pe la TV mai detaliat ca sunt la emisiuni de genul asta tot "fara numar, fara numar".

Dar nu imi bat capul prea mult cu asta atata timp cat nu imi afectezi viata intr-un mod negativ sunt prieten cu tine oricine ai fi.

Dar hai sa nu mai vorbim off topic.

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 10:36

corect!
poate avem nevoie de subiecte in plus, sunt putine si am inceput sa vorbim OFFtopic la orice pagina libera gasim....

gabi8ma

1005 mesaje

Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 16:22

De la: berila, la data 2008-12-09 00:55:33Gabi

Situatia ta este grea.
Sa ii chemi la tine nu se poate? Sau omul tau e prea orgolios sa renunte la ce are in tara pentru a veni la tine?

Nu am fost niciodata pus intr`o astfel de situatie. Nu am niste mini-berila ca sa pot face o paralela, nu sunt casatorit... nici pe departe aproape de situatia ta.

Incearca sa investesti intr`o afacere in tara, cred ca e cel mai bun si sigur lucru pe care il poti face.

In rest iti urez succes maxim, nu te pot cataloga intr`una din categoriile enumerate de mine.

Sa auzim de bine

l-am chemat si nu vrea sa vina , totusi el are o situatie materiala f buna in tara
pot sa fac sa imi mearga financiar f bine cu afacere aici , dar cum ai spus tu nu e nicaieri ca acasa problema e ca voi fi plecata inca minim 2 ani , dar familia mea nu e dispusa sa ma astepte ....stii cantecul "s-asa-mi vine cateodata "
o scot eu cumva la capat , doar sunt rac deci am incapatanare si imaginatie , apoi cu un strop de noroc imi beau paharul pana la fund

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 17:00

De la: DMark, la data 2008-12-08 18:54:31*erikahim/angel_demon10
Ma noi 2 suntem ca apa cu uleiul in timp ce tu esti mai sentimentala din fire eu sunt mai realist (dar am si eu momentele mele de sentimentalism).
Mai sus am precizat, daca deja ai idealul "in mana" orice om normal ca trage si cu dintii sa-l tina (faza cu 1 din 1000).
Daca nu bag si eu un proverb ca vad ca la toti le place sa le foloseasca : "Banii nu iti aduc fericirea dar te ajuta sa o gasesti mai usor"

poate, in puii mei, nu-i idealul daca a ajuns sa ma sictireasca si sa ma enerveze din orice... e atat de magar uneori ca ma deceptioneaza imens ca nu pricepe unele lucruri si-i arde de stupid mind games!!!

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 17:05

De la: gabi8ma, la data 2008-12-09 16:22:35
De la: berila, la data 2008-12-09 00:55:33Gabi

Situatia ta este grea.

Sa auzim de bine

l-am chemat si nu vrea sa vina , totusi el are o situatie materiala f buna in tara
pot sa fac sa imi mearga financiar f bine cu afacere aici , dar cum ai spus tu nu e nicaieri ca acasa problema e ca voi fi plecata inca minim 2 ani , dar familia mea nu e dispusa sa ma astepte ....stii cantecul "s-asa-mi vine cateodata "
o scot eu cumva la capat , doar sunt rac deci am incapatanare si imaginatie , apoi cu un strop de noroc imi beau paharul pana la fund

gabi, don't worry!
every little thing...'s gonna be alright!

evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 18:04

De la: angel_demon10, la data 2008-12-09 17:00:48
De la: DMark, la data 2008-12-08 18:54:31*erikahim/angel_demon10

poate, in puii mei, nu-i idealul daca a ajuns sa ma sictireasca si sa ma enerveze din orice... e atat de magar uneori ca ma deceptioneaza imens ca nu pricepe unele lucruri si-i arde de stupid mind games!!!

angel, don't worry

every little thing...'s gonna be alright!

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului dragoste sau cariera ?
Mergi la: