Info
x
Dragoste sau cariera ?
|
Emyna 30 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 12:08
Cred ca pot fi impletite. De ce trebuie sa se excluda? Nu le putem face pe amandoua? In fond, ne dau satisfactii diferite.Poate ca ar trebui sa ne gandim serios inainte sa renuntam la una dintre ele.
|
|
adi3 716 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Zalau |
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 12:21
Sincer am ales cariera ,cred ca m-am maritat cu ea....timpul e pretios si in cariere cam mult sacrifici in numele banilor.
Raporteaza abuz de limbaj
david...romantic incurabil
|
|
darkpayne87 15 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 13:32
intotdeauna aleg dragostea/familia. este varianta cea mai satisfacatoare sufleteste. la ce te ajuta sa ai bani daca nu ai cu cine imparti
si gandeste-te, atunci cand ai bani esti inconjurat numai de falsitati de oameni. esti sigur/sigura ca vrei sa ai nu stiu cati prieteni falsi si femei/barbati care sa roiasca in jurul numai din cauza ca puti a bani? eu unul nu. prietenii adevarati ii numeri pe degetele de la o mana si persoana iubita trebuie sa te iubeasca pentru ceea ce esti tu nu pentru ce ai in cont sau cate "cashi" ai. Bafta
Raporteaza abuz de limbaj |
|
romica_2000_2001 158 mesaje Membru din: 18/11/2008 |
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 14:28
De la: angel_demon10, la data 2008-12-08 13:29:40on topic. ai dreptate angel...te sustin 100%. dar este important sa ai si sustinerea familiei cand faci o alegere de genu asta:) Raporteaza abuz de limbaj |
|
_sUnShiNe_ 2 mesaje Membru din: 16/10/2008 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 14:53
banii nu aduc fericirea......dar o intretin...ceea ce e bine...
|
tjonut 2 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 15:12
Raspunsul la intrebarea cariera sau familie ii afli cand raspunzi la intrebare IO de nu sunt fericit?! Raspunsul la intrebarea aceasta iti va spune ce prioritati vei avea in viata. SI CLAR A AVEA BALATA PESTE DAR TREBUIE PRINZI DELFINUL FIECARUIA. Am avut delfini si sau dus. Asa ca acum imi trebuei sa prind iara din nou un delfin. CU RABDAREA TRECI MAREA.
|
AndreiM06 31 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 18:10
numai la femei sunt 2 zone diferite...
|
Fosta membra 9am.ro 9 mesaje Membru din: 23/07/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 18:22
M-ai intai detoate vreau sa te salut pt aceasta INTREBARE minunata!
Greu de spus ce as alege io?! Am, am avut o familie mai exact acum 12 ziile sotzia a intentat divortz, DE CE? habar nu am! Poate ca io am ales cariera, sunt militar in trupele speciale ale jandarmeriei shi execut misiune in cadru politziei europene in KOSOVO, Nu e vb de cariere ,poate putzin shi din asta. Am hotarat decomun acord aceastra plecare pt a putea din punct de vedere material a face mai buna copilaria celor mici dar iata ca pe plan sentimental Nu a adus aceeleash benefici, oricat am incercat ! Ashadar cititorilor, Nu facetzi gresheala atunci cand plecat pe o perioada mai mare de timp deacasa pt n motive , interes de servici sa ii lasatzi sotziei sau prietenei drept inlocuitor un VIBRATOR facetzi ceea mai mare greseala, pt ca vetzi fii inlocuit definitiv, nu numai aceea perioada Un an nou fericit! sau un ANUS nou fericit:)) Raporteaza abuz de limbaj
Sheicu'l-tau
|
|
|
|
|
costelaeg 170 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 18:49
De la: gabi8ma, la data 2008-12-08 21:16:33bun o sa va expun pe scurt situtatia , sunt casatorita , am copii dar am plecat din tara din cauza faptului ca in meseria mea eram ff prost platita , niciodata nu am dat spaga sa ma angajez undeva si nici nu o voi face , momentul in care am plecat casnicia mea scrataia de numa' numa' si nu de mult timp ne-am impacat oarecum ( adica nu ne certam tot la al doilea cuvant ) sunt din fire ff orgolioasa , intre noi intotdeauna au existat probleme din cauza banilor pt ca eu provin dintr-o familie mai modesta si niciodata nu am avut un salariu pe masura celui al sotului meu , in afara de asta nu avea greturi sa-mi tot aminteasca in fiecare zi asta , si cu timpul mi s-a facut lehamite , el a venit cu ideea sa plec ca as putea aduce mai multi bani in casa , eu tot intorcand pe toate partile problema am zis da , si am plecat , aici in schimb am reusit intr-un an ce acasa n-am facut in 10 ca sa nu mai vb de posibilitati , vedeti nu-i asa rau sa fii rac ai o carapace buna groasa calduroasa numai ca cateodata suna a gol , adevarul este ca il iubesc inca foarte mult si dupa 10 ani de casnicie dar mi-e frica si n-am incredere , aici pot face un viitor pt copii si nepotii mei dar pretul va fi enorm pt ca cel mai probabil vor creste fara mine deoarece eu niciodata nu voi putea fi langa ei , sau ma pot intoarce si sa o iau de la capat cu nopti planse in tacere dar imi pot vedea copii live in fiecare zi ... Cred ca esti o fire puternica daca ai reusit sa faci asta , sa pleci sa -ti dovedesti tie ca poti mai mult . Daca dupa 10 ani de cassnicie tot al mai iubesti cu toate ca reprosa ca nu ai salariu destul de mare ca al lui . Sfatul meu este sal uiti . Totdeauna se gaseste omul potrivit numai sa ai rabdare . Daca sant copii la mijloc poate fi o mica problema dar cu intelepciune se rezolva si aia. ( Gandestete ca te intorci la acel el , va fi el suficient de educat sa nu reproseze oare cu cine teai culcat in lipsa lui ? )E o problema. Peste asta vei mai putea trece . Sa ai noroc Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabi8ma 1005 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 20:35
Cred ca esti o fire puternica daca ai reusit sa faci asta , sa pleci sa -ti dovedesti tie ca poti mai mult . Daca dupa 10 ani de cassnicie tot al mai iubesti cu toate ca reprosa ca nu ai salariu destul de mare ca al lui . Sfatul meu este sal uiti . Totdeauna se gaseste omul potrivit numai sa ai rabdare . Daca sant copii la mijloc poate fi o mica problema dar cu intelepciune se rezolva si aia. ( Gandestete ca te intorci la acel el , va fi el suficient de educat sa nu reproseze oare cu cine teai culcat in lipsa lui ? )E o problema. Peste asta vei mai putea trece . Sa ai noroc[/quote] mersi , da este suficient de educat sa nu imi reproseze , nu asta e problema , m-a intrebat daca ... eu am rasp nu pt ca asta e adevarul ( ca numai calugaritele sunt mai cuminti ca mine ) dar exact de asta mi-e frica si ezit asta e motivul pt care am scris aici pe forum : mi-e frica ca o sa imi reproseze din nou ca nu am bani suficienti sa fiu egala cu el , problema e ca inca il iubesc mult ...poate mai mult ca in prima zi stii refrenul : "love hurts "
Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
|
|
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 20:44
De la: SheiculDeRomania, la data 2008-12-29 18:22:53M-ai intai detoate vreau sa te salut pt aceasta INTREBARE minunata! nu pot sa cred ca sotia ta iti intenteaza divort din cauza ....vibratorului daca e totusi prin absurd adevarat scuza-ma ca iti spun dar e o proasta , cei care raman acasa isi imagineaza cate in luna si in stele in timp ce tu lucrezi pana iti sar capacele de nu mai ai nici pofta de mancare care cluburi ? care amorezi ? care distractie ? ca dupa ce tragi plantan 12 ore nu-ti arde de nimic numai de patutul tau drag si scump in care reusesti sa te chircesti 5 6 ore de somn de bolovan ca maine sa o iei de la capat acum se mai poate sa stie ea ceva si tu sa nu fi fost suficient de cuminte ... asta nu se iarta , pt asta ti se ia grupul sanguin pe cutit direct de la carotida
Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
|
|
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 20:46
De la: AndreiM06, la data 2008-12-29 18:10:49numai la femei sunt 2 zone diferite... serios ? de ce ?cum zicea berila : poate dezvolti o idee , o fraza ? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 20:48
De la: Emilia, la data 2008-12-29 12:08:13Cred ca pot fi impletite. De ce trebuie sa se excluda? Nu le putem face pe amandoua? In fond, ne dau satisfactii diferite.Poate ca ar trebui sa ne gandim serios inainte sa renuntam la una dintre ele. mda si daca intre dragoste si cariera sunt 2000 de km ?
|
|
Fosta membra 9am.ro 455 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 23:22
eu zic ca daca alegi cariera trebe sa-ti iei c-am adio de la familie dar ATENTIE ca daca simti ca u poti sa traiesti fara iei si totusi pleci vei regreta amarnic.......
|
cismarualin 151 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 03:10
Familia si dragoste le vei avea intotdeauna,chiar daca uneori prezenta lor e mai greu de simtit.Sansa de a face cariera nu-ti iese in cale la tot pasul
|
Fosta membra 9am.ro 19 mesaje Membru din: 14/11/2007 Oras: Arad |
Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 09:40
fericirea nu o poti cumpara,e o stare de spirit si cum faci dai bani cuiva si i spui na hai iama in brate?nu cred
fericirea o ai daca tio ofera cineva si nu conteaza daca are bani sau nu conteaza sa fie langa tine
|
bonbon_diana 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 12:03
buna..nu cred ca tii la ea suficient din moment ce ne ceri un sfat...cand iubesti, partea rationala influenteaza intr-un procent mult mai mic..mult succes iti urez!!!
|
mariana_iq 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 12:06
sa fim seriosi, banii nu cumpara decat un sgur tip de "fericire" numit: AMAGIRE. daca nu il iubesti/o iubesti pe cel de langa tine, si esti o pers rationala si care te respecti, mai devreme sau mai tarziu va iesi prost!
eu m-am gandit f bine inainte sa aleg si am ales dragostea si, sunt uncaz fericit, avem si banii! multa succes, nu alegeti prost! Raporteaza abuz de limbaj |
|
mariana_iq 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 12:09
pt alin: "familia si dragostea le vei avea intotdeauna":)) ma amuzi
vei avea fam si dragostea daca te ref la parinti, frati, surori dar la pers de langa tine..........nu cred ca o poti avea cand ai tu chef, mai gandeste-te1sa stii ca poti avea si cariera si dragoste daca stii sa le impaci. tb sa creezi un echilibru intre sentiment si ratiune!se poate dragii mei! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Emyna 30 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 15:43
De la: cismarualin, la data 2008-12-30 03:10:00Familia si dragoste le vei avea intotdeauna,chiar daca uneori prezenta lor e mai greu de simtit.Sansa de a face cariera nu-ti iese in cale la tot pasul Esti asa de sigur de ce spui! Nu sunt de acord. Trebuie sa stii sa le pastrezi. Si pentru asta trebuie implicare. Sa te dedici total unei cariere in speranta ca familia oricum iti va sta alaturi este o greseala mare, pe care poate multi dintre noi o facem pentru ca ignoram persoane minunate care stau langa noi...dar care in definitiv sunt libere oricand sa plece. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 23:58
cariera inseamna , in cazul meu cel putin sa fii plecat mult de acasa indiferent de tara , pleci luni la servici si vii miercuri seara de ex , inseamna sa ma trezesc cu copii mari gata crescuti , sa nu-i vad , dar mai inseamna viitorul lor , sansa lor de mai bine , un punct de plecare intr-o lume nebuna si instabila , dragostea inseamna doar lacrimi si ganduri despre ce ar fi putut sa fie
|
|
danatrust2001 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 16:01
Bine ar fi sa NU trebuiasca sa alegem!
|
luca82adrian 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 22:36
exista telefonie mobila si mai exista internet. tehnica ne da posibilitatea sa ne apropiem si atunci cand suntem departe sa comunicam si sa-i simtim aproape
|
luca82adrian 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 22:36
exista telefonie mobila si mai exista internet. tehnica ne da posibilitatea sa ne apropiem si atunci cand suntem departe sa comunicam si sa-i simtim aproape
|
bonbon_diana 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 22:07
o persoana pe care am adorat-o mult a ales sa plece departe si sa-si continue drumul(cariera) crezand k o relatie la distanta nu merge si sa nu ne pierdem timpul...am suferit amandoi, insa in cele din urma i-am respectat decizia...e greu...o sa te trezesti la un moment dat ca toata valoarea materiala pe care ai acumulat-o nu ai cu cine sa o imparti spiritual....tipul respectiv m-a cautat normal si iar m-a ranit...nu face la fel...ori lupti ptr dragoste si le imbini pe amandoua....ori o lasi pe domnisoara sa isi vada de viata ei.....eu si azi ma gandesc la tot...dar altcineva ma merita....discuta si cu ea problema..nu considera ca alegerea facuta de tine nu o va face sa sufere....sau nu o va afecta in nici un fel..poate aproape iti e o persoana deosebita pe care nu o apreciezi acum,dar knd nu va mai fi langa tine sau va apartine altcuiva....nimic nu te va afecta mai mult..totul pe lumea asta se intoarce!!banii...vin si pleaca...iar o femeie stie sa-si sustina partenerul in cariera...daca te iubeste!!!
|
bm_claudia 83 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 23:49
De la: gabi8ma, la data 2008-12-30 23:58:22cariera inseamna , in cazul meu cel putin sa fii plecat mult de acasa indiferent de tara , pleci luni la servici si vii miercuri seara de ex , inseamna sa ma trezesc cu copii mari gata crescuti , sa nu-i vad , dar mai inseamna viitorul lor , sansa lor de mai bine , un punct de plecare intr-o lume nebuna si instabila , dragostea inseamna doar lacrimi si ganduri despre ce ar fi putut sa fiete/ai gandit vreodata ce inseamna pt copii tai sa adoarma in fiecare seara cu gandul la tine,te/ai gandit vreodata care ar fi otiunea lor daca le/ai cere,cel mai minunat lucru atunci cand ai copii este sa ii arut in fiecare seara si sa le spui nopte buna copilul meu drag,cariera sau dragoste, gabi draga,soarta te/a alungat undeva unde credeai ca este mai bine,dar adevarata ta suferinta va fi in sufletul tau tot timpul,indiferent unde vei fii Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 23:58
stii care e ironia suprema ? stiam ca nu imi va fi bine , stiam ca voi suferi , si tot am acceptat sa plec ... de fapt la cat antrenament am nu simt f multa durere in plus , si cum meseria mea este si hobby-ul meu nu mi-e greu sa ma pierd in munca
|
|
Fratzica 82 mesaje Membru din: 19/11/2008 Oras: Deva |
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 03:25
De la: gabi8ma, la data 2008-12-07 13:01:56daca ai avea de ales intre dragoste , familie si cariera , voi ce a-ti alege ? dragostea si familia se afla intr-o zona a globului si cariera in alta zona Fiecare persoana isi decide de unul singur soarta si drumul pe care vrea sa mearga ! Dzeu te-a facut si a luat somn ! Poate de aceea se spune ca daca te ajuti tu singur te ajuta si el ! Daca nu , nu ! Or ! Daca ma ajut singur de ce alt ajutor mai am nevoie ! Aceeasi treaba si cu intrebarea ta ! Depinde de ceea ce vrei tu de la viata ! Dar fii atenta la ce iti doresti ! S-arputea sa se intimple ! Ti-o zic din experienta ! Acum urmeaza intrebarea : ce vrei te ? Pentru ca au fost foarte rare cazurile in care o persoana le-a avut sau gasit pe toate in ordinea si tyimpul dorit ! Deci ai grija ce iti doresti ca sa stii ce iti alegi ! Raporteaza abuz de limbaj
SS (ober HH)
|
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 03:27
De la: luca19adrian82, la data 2008-12-31 22:36:06exista telefonie mobila si mai exista internet. tehnica ne da posibilitatea sa ne apropiem si atunci cand suntem departe sa comunicam si sa-i simtim aproape Raporteaza abuz de limbaj
SS (ober HH)
|
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 03:28
De la: luca19adrian82, la data 2008-12-31 22:36:06exista telefonie mobila si mai exista internet. tehnica ne da posibilitatea sa ne apropiem si atunci cand suntem departe sa comunicam si sa-i simtim aproape Again ! Ochii care nu se vad se uita ! Raporteaza abuz de limbaj
SS (ober HH)
|
|
|
|

si gandeste-te, atunci cand ai bani esti inconjurat numai de falsitati de oameni. esti sigur/sigura ca vrei sa ai nu stiu cati prieteni falsi si femei/barbati care sa roiasca in jurul numai din cauza ca puti a bani? eu unul nu. prietenii adevarati ii numeri pe degetele de la o mana si persoana iubita trebuie sa te iubeasca pentru ceea ce esti tu nu pentru ce ai in cont sau cate "cashi" ai.
) dar exact de asta mi-e frica si ezit asta e motivul pt care am scris aici pe forum : mi-e frica ca o sa imi reproseze din nou ca nu am bani suficienti sa fiu egala cu el , problema e ca inca il iubesc mult ...poate mai mult ca in prima zi
stii refrenul : "love hurts "
asta nu se iarta , pt asta ti se ia grupul sanguin pe cutit direct de la carotida