Info
x
Mod de abordare inteligent
|
labutzaa2 16 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 09:14
genul asta de "baieti" ar trebui caftiti de gajiul respectivei..prin surprindere k data viitoare sa se gandeasca de 10 ori inainte sa injure..labajii si mai sunt si soferii recalcitranti care injura din orice..de unde de la tara or fi?? si ce comuna or face de ras??
Raporteaza abuz de limbaj |
|
yna 42 mesaje Membru din: 1/02/2010 |
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 08:10
un barbat inteligent nu va fi niciodata injurat t ca va sti sa ajunga la inima unei femei...daca fluieri sau ii adresezi cuvinte nepotrivite pt ea normal ca primesti injuraturi...cauta un motiv sa o pti aborda si ea sa nu-si dea seama ce vrei...poate te va observa si chiar te va place...de multe ori constientizezi dupa ca tipul parea interesant
|
costacurta_796 140 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 08:28
Pentru unii e greu sa se poarte frumos cu o fata, nu au creier si daia, unii habar nu au ce inseamna sa fii gentleman,daia nu vor avea niciodata o fata frumoasa, poate doar prin viol. Succes tututror, LA FETE.
|
BabyCriss 2181 mesaje Membru din: 16/03/2010 |
Postat pe: 18 Martie 2010, ora 15:21
De la: chelu, la data 2008-11-25 00:41:36Ce parere aveti despre cei care abordeaza fetele/ femeile si intaimpina un refuz iar ei de "baieti" ce sunt incep sa le injure, sa le scuipe si sa le ameninte... si ce ar trebui sa pateasca astfel de "baieti" astept pareri multumesc in primul rand astfel de baieti chiar sunt baieti?:) un baiat,in adevaratul sens al cuvantului stie sa accepte si un refuz ;) cei care nu stiu, sunt pur si simplu niste frustrati ;) Raporteaza abuz de limbaj
Daca ai vointa poti muta si muntii, daca ai creier ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza…
|
|
Octavian_b 145 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 25 Martie 2010, ora 08:47
Domne...parerea mea este ca 80% din maimutele care se lasa agatate, sunt membre ale gruparii "pitzipoanca", si le agati cu masina, fara sa fi nevoit sa scoti vreun cuvant...iar daca totusi trebui sa scoti ceva din gura, e posibil sa prinda vreun vers dintr-un jeg de manea infecta!
Femeile care au ceva in cap, tind sa cred ca nu se lasa pescuite pe strada asa usor...totusi...labarii care se simt jigniti atunci cand primesc raspuns nesatisfacator, sunt atat de complexati incat nu incearca decat la florarese sau rozatoare de seminte, chiar si acolo este cu dus si intors treaba cu succesul...concluzia? Niste gunoaie!!! Boooon, inca un caz rezolvat...acum, personal, consider ca pt a te baga in seama si a capata putina atentie, trebui sa fi inventiv si sa iesi in evidenta printr-o gluma care poate fi ceva gen: "WC-ul este in partea cealalta" sau "arati bine...ai fost bolnava?" Totusi, reactiile sunt diferite...de la un zambet, pana la o poseta-n dinti ! Cu toate astea, le doresc mult succes goriloilor, in actiunile lor...pam pam
|
Fosta membra 9am.ro 6581 mesaje Membru din: 20/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Martie 2010, ora 08:57
De la: Octavian_b, la data 2010-03-25 08:47:01Domne...parerea mea este ca 80% din maimutele care se lasa agatate, sunt membre ale gruparii "pitzipoanca", si le agati cu masina, fara sa fi nevoit sa scoti vreun cuvant...iar daca totusi trebui sa scoti ceva din gura, e posibil sa prinda vreun vers dintr-un jeg de manea infecta! da esti suparat tare moshule! ia mai zi, poate te ajuta cineva
Raporteaza abuz de limbaj
analizez, judec si dau verdicte
|

ia mai zi, poate te ajuta cineva