Info
x
Mod de abordare inteligent
|
Fosta membra 9am.ro 1414 mesaje Membru din: 5/12/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 04:33
De la: chelu, la data 2008-11-25 00:41:36Ce parere aveti despre cei care abordeaza fetele/ femeile si intaimpina un refuz iar ei de "baieti" ce sunt incep sa le injure, sa le scuipe si sa le ameninte... si ce ar trebui sa pateasca astfel de "baieti" astept pareri multumesc Ma adevarul e ca daca as fi in locul prietenului probabil si eu as reactiona violent dar acum sa fim seriosi fata de mai marii zmei de pe forum care bat in stanga si in dreapta, nu jignesc pe nimeni dar suna a minciuna, cea mai buna solutie e cum s-a precizat mai sus sa aibe prietena la ea un spray paralizant. Pt ca oricat de repede ai veni tu "ca gandul si ca vantul" probabil te-ai incalzit degeaba pana acolo iar daca se intampla sa-l prinzi pe individ in fapta si sa mai ai si norocul sa nimeresti vreun "macho" (ca asta e intalnit foarte des la oamenii de genul asta) sau "cei 3 zmei" sunt foarte curios cum "ai sa le arati tu lor" ?! Ce ai sa faci?! Ii pui la gard si ii plesnesti cu rigla, iei sprayul din geanta prietenei tale sau se transforma situatia intr-una de desene animate cu bugs bunny.
Raporteaza abuz de limbaj
Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
|
|
chelu_yuppy 34 mesaje Membru din: 20/11/2008 Oras: Braila |
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 10:45
De la: Schoolboy28, la data 2008-12-07 03:59:25Bai Chelule, respect importanta pe care o acorzi acestei cauze, nobile , respect pana si modul prin care o suprimi , prezentand-o pe prietena ta in asemenea circumstante, mie-mi pare rau sa aud, stiu ca e greu sa treci prin astfel de situatii, acum nu mi-o lua in nume de rau, dar mai tine-o in lesanu am dc sa o tin in lesa pentru ca o cunosc foarte bine si stiu foarte bine cum se imbraca dak la asta te referi .. asta vis-a-vis de "imbracamintea decenta" despre care vorbeai mai sus. iar pt Dmarc .. eu sunt din braila .. la mn orice e posibil .. nu conteaza dak gasesti 1 macho sau 3 cocalari ca deobicei dinastia intalnesti .. unu care nu a vazut in viata lui o femeie goala e normal sa reactioneze asa .. Inseamna ca tu schoolboy nu ai fost niciodata in situatia mea .. cand vei fi in aceasta situatie si vei avea intradevar persoana langa tine la care sa ti destul de mult nu te vei mai prapadi de ras .. pentru ca asa faceam si eu cum faci tu .. pana m-a ajuns rasul ... AVETI GRIJA DESPRE VOI
Chelu
|
|
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 12:18
De la: chelu, la data 2008-12-07 10:45:34De la: Schoolboy28, la data 2008-12-07 03:59:25Bai Chelule, respect importanta pe care o acorzi acestei cauze, nobile , respect pana si modul prin care o suprimi , prezentand-o pe prietena ta in asemenea circumstante, mie-mi pare rau sa aud, stiu ca e greu sa treci prin astfel de situatii, acum nu mi-o lua in nume de rau, dar mai tine-o in lesanu am dc sa o tin in lesa pentru ca o cunosc foarte bine si stiu foarte bine cum se imbraca dak la asta te referi .. asta vis-a-vis de "imbracamintea decenta" despre care vorbeai mai sus. iar pt Dmarc .. eu sunt din braila .. la mn orice e posibil .. nu conteaza dak gasesti 1 macho sau 3 cocalari ca deobicei dinastia intalnesti .. unu care nu a vazut in viata lui o femeie goala e normal sa reactioneze asa .. Inseamna ca tu schoolboy nu ai fost niciodata in situatia mea .. cand vei fi in aceasta situatie si vei avea intradevar persoana langa tine la care sa ti destul de mult nu te vei mai prapadi de ras .. pentru ca asa faceam si eu cum faci tu .. pana m-a ajuns rasul ... AVETI GRIJA DESPRE VOI Scuza-ma man ironia de la sfarsit sa zicem ca e vina mea dar am raspuns serios nu in gluma. Cat despre faza cu "scolarel" mai nimerit si nu prea. Si eu am stat mai toata viata cu 1 picior in mocirla (cartierul unde locuiesc) si 1 picior pe marmura (scoala/liceu/facultate), faze de genul : "alergat de tigani pt cine stie ce motive" le-am patit de vreo cateva ori iar cand a venit vorba de bataie am ripostat nu am incasat. Acum depinde, daca esti intr-o "zona hot" poti sa "umflii" la ei intr-una (daca esti persoana din poza ai sa si reusesti) dar tot nu ai sa ajungi prea departe. In zone de astea sunt atatea capete seci pe metru patrat ca nu ai suficiente borduri sa le spargi si mai ales daca prietena ta mai e si printre frumusetile zonei. Cat despre solutie cea mai eficienta ar fi mutatul sau evitatul zonei ori daca vrei sa-ti faci vreo rutina din spart capete seci. Daca nu e "zona hot" se rezolva cu un spray cum ziceam. Bafta!
Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
|
|
radhookoo 1009 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 14:22
De la: DMark, la data 2008-12-07 12:18:41De la: chelu, la data 2008-12-07 10:45:34De la: Schoolboy28, la data 2008-12-07 03:59:25Bai Chelule, respect importanta pe care o acorzi acestei cauze, nobile , respect pana si modul prin care o suprimi , prezentand-o pe prietena ta in asemenea circumstante, mie-mi pare rau sa aud, stiu ca e greu sa treci prin astfel de situatii, acum nu mi-o lua in nume de rau, dar mai tine-o in lesanu am dc sa o tin in lesa pentru ca o cunosc foarte bine si stiu foarte bine cum se imbraca dak la asta te referi .. asta vis-a-vis de "imbracamintea decenta" despre care vorbeai mai sus. iar pt Dmarc .. eu sunt din braila .. la mn orice e posibil .. nu conteaza dak gasesti 1 macho sau 3 cocalari ca deobicei dinastia intalnesti .. unu care nu a vazut in viata lui o femeie goala e normal sa reactioneze asa .. Inseamna ca tu schoolboy nu ai fost niciodata in situatia mea .. cand vei fi in aceasta situatie si vei avea intradevar persoana langa tine la care sa ti destul de mult nu te vei mai prapadi de ras .. pentru ca asa faceam si eu cum faci tu .. pana m-a ajuns rasul ... AVETI GRIJA DESPRE VOI d'asta schimba astia bordurile in bucuresti atat de des?! Raporteaza abuz de limbaj
daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
|
|
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 16:46
De la: DMark, la data 2008-12-07 12:18:41Da eu sunt cel din poza dar asta nu are nici o imortanta cu discutia noastra prefer sa ripostez, nu cred ca tu in zona in care locuiesti este la fel ca in tot orasul braila .. si ma refer la alergat de tigani, fugarit de cine stie ce gasca .. aruncar cu caramizi dupa tine, sarit cu scandura, lopata sau toporl la tine la bataie ... dar totusi si sa stii de la mn ca ce nu te omoara te face mai puternic... cand e vorba de mine sau de familia mea nimic si nimeni nu ma opreste nu ca as fi eu vre-un conan barbarul .. dar cat ma tine ma tine cat nu ma tine .. cat nu ma tine ... "SUNA UN PRIETEN sau SUNA UN PRIETENI" depinde de situatie nu-i asa poznasule ?ia zi tu aici ceva ca vad ca nu vrei sa vb cu mn delocDe la: chelu, la data 2008-12-07 10:45:34De la: Schoolboy28, la data 2008-12-07 03:59:25Bai Chelule, respect importanta pe care o acorzi acestei cauze, nobile , respect pana si modul prin care o suprimi , prezentand-o pe prietena ta in asemenea circumstante, mie-mi pare rau sa aud, stiu ca e greu sa treci prin astfel de situatii, acum nu mi-o lua in nume de rau, dar mai tine-o in lesanu am dc sa o tin in lesa pentru ca o cunosc foarte bine si stiu foarte bine cum se imbraca dak la asta te referi .. asta vis-a-vis de "imbracamintea decenta" despre care vorbeai mai sus. iar pt Dmarc .. eu sunt din braila .. la mn orice e posibil .. nu conteaza dak gasesti 1 macho sau 3 cocalari ca deobicei dinastia intalnesti .. unu care nu a vazut in viata lui o femeie goala e normal sa reactioneze asa .. Inseamna ca tu schoolboy nu ai fost niciodata in situatia mea .. cand vei fi in aceasta situatie si vei avea intradevar persoana langa tine la care sa ti destul de mult nu te vei mai prapadi de ras .. pentru ca asa faceam si eu cum faci tu .. pana m-a ajuns rasul ... AVETI GRIJA DESPRE VOI Raporteaza abuz de limbaj
Chelu
|
|
poznasul 42 mesaje Membru din: 4/08/2008 Oras: Braila |
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 16:54
mda... 1
2 dak e vb de batai nu ne ferim da' e mai bn sa stam la locul nostru pt k la un moment dat prietena ta nu va mai fi doar jignita si scuipata, ci luata p sus, batuta si violata. sti f bn cu cine ai probl si gandeste'te d 5 ori inainte d a mai sari la bataie..(fara mine)
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 16:59
De la: poznasul, la data 2008-12-07 16:54:58mda... 1Stii ca nu fac asa frate .. problemele se rezolva ele cum sau rezolvat si pana acum ... stii tu vb aia .. bat si f*t ca masina de cusut .. hai bafta si ms da tine-ti draq telul ala deschis Raporteaza abuz de limbaj
Chelu
|
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 18:16
deja sunt speriat total...u ma sperii...ciocan,electrosocuri....
..eu ma gandesc asa ..cu oricine discuti ar trebui sa te ridici sau sa te cobori la nivelul lui..deci daca baietii scuipa si injura,asta e probabil un mod de agatat nou,nu stiu noile metode de agatat...merge faza?...sa revenim,probabil si fata ar trebui sa injure si sa scuipe,e ca un fel de sarut cu limba de la distanta,,,cine stie ce poveste de dragoste apare...si daca tine mult faza cu scuipatul ,cine stie,e ca un fel de baie,sexy:D....un mod inteligent ar fi sa o intrebi daca ea si prietena ei nu vor sa se bata in ciocolata pentru tine...hmm....
|
|
|
|
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 19:56
*Chelu
Ma eu nu mai am ce sa-ti spun, ti-am dat vreo 2 solutii mai usoare si practice care sa nu provoace cine stie ce complicatii. Vad ca deja aplici "gauritul bostanelor de Halloween" acum depinde cat te tine mai observ ca ai si 3 alegeri ajutatoare : "suna un prieten, 50/50 si intreaba publicul" asa ca bafta! Si daca faci performanta in domeniu ai sa ajungi sa-i recunosti dupa "fisuri" (aaaa.. pe ala il am programat in fiecare vineri, cel de acolo am "socializat" de 2 ori pana acum, asta e prietenul bordurii de la capatul strazii ).Acum punand ironia la o parte daca treaba e asa grava si deja aplici o metoda imi vin unele intrebari in cap de genul : De cand se intampla asaceva ? Dar inainte sa fie prietena ta cum s-a ferit de astfel de situatii ? (nu esti nevoit sa raspunzi pt ca nu e necesar daca deja ai inceput sa-ti rezolvi singur treaba) Cum toate lucrurile au un inceput or sa aibe si un sfarsit. -putin umor face viata mai roz (si de sange daca vrei ), sper ca nu te-am suparat si mai tare -era sa uit *radhookoo, bordurile din Bucuresti le schimba ori din cauza ca a fost vreun "Halloween" recent ori din cauza campaniei electorale (dupa moda : numele prostilor pe toate gardurile sau mai nou bordurile). Raporteaza abuz de limbaj
|
|
poznasul 42 mesaje Membru din: 4/08/2008 Oras: Braila |
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 20:04
De la: dasca777, la data 2008-12-07 18:16:14deja sunt speriat total...u ma sperii...ciocan,electrosocuri.... f taree faza cu dusul d flegme . si chiar as vrea sa vad o mica bataie intre fete pt un baiat.da' mai bn lasam astea cu batele si spray'urile k doar vrem sa ne spunem parerile, nu sa ne strangem sa'i rupem gatu' lu vreunu. asa k...chelule, la urmatoarea abatere, gandeste pozitiv. prietena ta arata bn si e normal ca niste taranoi sa se enerveze pt k au fost refuzati..
|
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 23:48
De la: DMark, la data 2008-12-08 19:56:07*Chelude cate ori este nevoie fac asta cand ma simt amenintat sau prietenii, familia .. nu dau inapoi asa ca nu-mi spune mie de viata in acrtier cu un picior in mocirla si unul pe marmura .. toate cele bune si dupa cum ai vazut .. da am si variante ajutatoare dar discutia asta nu-si are rostul .. nu are nici o legatura cu subiectul Raporteaza abuz de limbaj
Chelu
|
|
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 23:55
True, True! S-a cam epuizat subiectul.
Scuzele de rigoare si RESPECT !
|
|
kiku 154 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 14:14
EEEEEIIII ACU PRICEP!!!!. uite de asta e plin Bucurestiu de belele. acu mi-e clar ca tot ce am zis in alte subiecte pe forum e chiar documentat acum. mai baiatule (chelu)chiar o sa te citez.e plin bucurestiu de saminta de scandal si violente de tot felul. si stiu ca e din cauza celor veniti de o generatie in Bucuresti(chiar doua-trei). ca pe vremea cind eram eu fata mare..... nu erau inca stabiliti toti, veneau la scoli profesionale, la liceu industrial de constructii,si la facultatile de instalatii- constructii-politehnica-geografie-etc...si acu au ramas majoritatea aici. firea lor au adus-o cu ei si totul e dat peste cap din cauza lor. si culmea e ca cei din afara bucurestiului spun ca sunt multi jmecheri aici..nuuuuu nu sunt din partea locului, sunt de pe meleagurile tarii.de asta nu iubesc cetatenii orasului locul unde s-au stabilit...pentru ca simt ca nu apartin de aici.sunt razbunatori si se comporta urit ca sunt frustrati. lipsa de educatie si educatori e foarte mare...nimeni nu se baga, sa nu si-o ia. NU-I ASA?
|
cezar_rahova 6 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 20:08
CE DRAQ SANTEM INTR-O TARA NECIVILIZATA SI O STIM DEJA ATI DAI UN NUME GRESIT LA ACEST TOPIC PT CA EU NU VAD OPINII DESPRE MODURI DE ABORDARE INTELIGENTA . AS FI VRUT SA IMI PUN SI EU CATEVA IDEEI SI SA VAD ALTE IDEEI NOI VA PLANGETI TOTI CA NISTE COPII!!!! DAR NU DATI SOLUTII
|
radhookoo 1009 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 16:33
De la: cezar_rahova, la data 2009-01-08 20:08:53CE DRAQ SANTEM INTR-O TARA NECIVILIZATA SI O STIM DEJA ATI DAI UN NUME GRESIT LA ACEST TOPIC PT CA EU NU VAD OPINII DESPRE MODURI DE ABORDARE INTELIGENTA . AS FI VRUT SA IMI PUN SI EU CATEVA IDEEI SI SA VAD ALTE IDEEI NOI VA PLANGETI TOTI CA NISTE COPII!!!! DAR NU DATI SOLUTII e ales ironic titlul... n-a fost vorba de lectii de abordare niciodata. cauta pe altundeva Raporteaza abuz de limbaj
daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
|
|
hidrolungu 27 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 09:37
Sa-mi zic si io parerea ca opinia publica. Astia care reactioneaza urat refuz ar trebui pusi o sa stea o saptamana intre niste puscariasi d'aia NFDHH
pt care orice gaura e buna. Acu insa vine partea mai putin placuta , pt care o sa-mi iau injuraturi. Just e ca fiecare are dreptu sa faca ce vrea, prin urmare sa se imbrace cum vrea insa unele din reprezentantele sexului frumos confunda senzualitatea cu sexualitatea . Asa ca in loc sa-si arate feminitatea prin gesturi si atitudine ele isi exprima feminitatea prin dezgolirea excesiva a zonelor interesante (sani, picioare, fund ) pt barbati. Insa ele uita ca asa cum au ochi gentlemanii pt formele lor, asa au si brutele semianimalice, la care primeaza instinctele. Concluzia e clara. Paza buna trece primejdia rea.Vreau sa fiu inteles clar, eu nu sunt dintre cei care onomatopeizeaza in prezenta unor fete/femei frumoase. Chiar si strident imbracate. Insa, m-am surprins intr-o zi, la vederea unei don'soare mai dezbracata, cu urmatorul gand in minte: "Mama ce fund are asta. Ar merita o palma generoasa, fundul nu don'soara" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 151 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 07:13
Mda.. din pacate cazurile acestea sunt destul de dese.. chiar si eu am patit-o.. si probabil multi altii. E aiurea.. cateodata iese urat.. un amic si-a luat-o rau din cauza asta.. era singur cu prietena si "baietii" erau vreo 5. :)
Ce sa zic.. aveti grija; ati vazut ce a patit si baiatul asta care a murit de curand prin Ungaria. Raporteaza abuz de limbaj |
|
roxy_rox19 48 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 22:49
odata s-au luat niste tigani de mine in statia de autobuz...eh,si pentru ca-i urasc de moarte nu m-am putut abtine si am ripostat -verbal,bineinteles.atunci au scos un briceag din buzunar si m-au amenintat ca imi arata ei..ca ce sunt "tare-n gura"etc.Mie nu-mi venea sa cred ce mi se-ntampla dar cum reactionez la soc mai ciudat asa...ma bufneste rasul dar e un ras din ala nervos,radeam si tot "tare-n gura"le ziceam "eh si ce daca ai cutit esti mai smecher?hai taie-ma daca esti smecher dar dupa aia sa te muti din cartier"(bineinteles amenintarea era nefondata,de fapt in gandul meu imi ziceam ca...eh si ce,o sa mor,am trait 25 de ani frumosi,asta e...).Ei cand m-au vazut ca rad probabil ca au zis ca ma bazez eu pe ceva si au plecat fara sa mai zica nimic.Nu mai zic ca lumea din jur era uimita ...dar unul nu a ridicat un deget,si erau ceva "barbati" prin preajma.cam asta e...pana data viitoare imi iau pistol sa stiu ca macar le zbor creierii sau le rup picioarele...e mai safe asa
|
rieddell 138 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 22:56
De la: angel_demon10, la data 2008-11-26 17:05:41eram in metrou, ma duceam spre pr meu, si din spate 3 tipi, cand am coborat in statie si am pus piciorul pe prima treapta la scari mi-au trosnit una peste fund de am vazut stele. de acolo, comentarii, diverse bagareli in seama, s-au tinut dupa mine pana la iesirea din metrou. atunci am zis ca s-a cam ingrosat treaba ca eram in aer liber si oricum nu se baga nimeni. eu nu am zis nici pas, nimica-nimica. am asteptat sa se plictiseasca sa ma hartuiasca si sa plece. l-am sunat pe pr meu si i-am zis in mare care-i treaba. a luat foc, evident. s-a imbracat sa vina dupa mine, dar aia plecasera deja. mentionez ca era dupa-amiaza, lumina afara, eu imbracata in blugi, adidasi si geaca. ai uitat sa mentionezi la ce statie erai Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 22:58
De la: radhookoo, la data 2008-11-28 23:25:45De la: kooky, la data 2008-11-27 18:18:58Pai poate lipsesc cei sapte ani de acasa, care au fost inlocuiti cu sapte ani de badaranie si nesimtire da, nu le mai bagi in seama si nu le mai abordezi ce zici de asta? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 23:01
De la: kiki, la data 2008-12-04 17:12:02Onanistii astia, incapabili sa aibe parte de un fund pe care sa-l atinga ar merita sa intalneasca o tipa gen Alina Dumitru(campioana olimpica la judo) si sa le traga o mama de bataie sa-i lase intinsi pe strada, crde k s-ar dezobisnui instantaneu de acest obicei. degeaba, mai de graba una de la karate sau de la kikbox, sa le arda si/sau sa le aplice cateva palme cu picioru' Raporteaza abuz de limbaj |
|
LUCKY_STRIKE 12 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 23:04
mie nu mi s-a-ntamplat... dar am un prieten care mi-a povestit niste faze dragute... prieten care are aproape 1,90 m si in jur de 100 kg, a spus ca era un tip "mare" in autobuz care s-a luat de un tigan care facea panarama(cu maneaua la maximum pe telefon) si ii spune foarte convingator " inchide-n p..a mea ala, fi mai civilizat" la care tiganu ca un mielusel tace... cand da sa coboare asta "4 pe 4" din autobuz, tiganu tare-n gura " aa bagami-as p..a-n ma,ta..." malacul alearga o statie(cica se vedeau totate fibrele de muschi pe spinarea lui in timp ce alerga) se urca in autobuz si nu puteai sa vezi cat de repede lovea in tiganul borat cu pricina...
eu unu ca si prietenul care mi-a povestit sunt pentru sarit in ajutor... eu cred ca rup direct o mana/un picior in cazuri grave gen, neajutorati/te sunt victime... sper ca sunt mai multi de aceeasi pararere cu mine, decat aud in genral... apropo foarte fain i-ai abordat pe tigani doar ca nu recomand sa repeti chestia asta roxy_rox19...
|
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 23:06
De la: gabi8ma, la data 2008-12-05 00:00:18De la: chelu, la data 2008-11-25 00:41:36Ce parere aveti despre cei care abordeaza fetele/ femeile si intaimpina un refuz iar ei de "baieti" ce sunt incep sa le injure, sa le scuipe si sa le ameninte... si ce ar trebui sa pateasca astfel de "baieti" astept pareri multumesc sormea are 2 tuburi de spary lacrimogen, nu te baga la pistoale sau arcuri electrice ca nu e bine, nu poti folosi pistolu' ca in veztu' salbatic. cum ti-ar placea sa cobor si eo la unirii cu un kalash numa' ca sunt eo suparat pe lume? si din intamplare sa fi si tu p'acolo ... a? nu cred ca ti-ar placea. armele de foc sau ne-letale, in general sunt folosite la transporturi de bunuri si valori, in convoaie speciale cu autorizatii si tot tacamul, in vanatorie, poti sa iti faci chiar si o armurierie (acolo tre' sa ai o mica avere) si tir sportiv. nu e chiar asa usor de obtinut un pistol si mai ales de pastrat, si nu poti sa-l folosesti ca ti-a ars unu' (care probabil ca are probleme de control si de control al ejaculari probabil) o palma peste fund. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 23:09
De la: gabi8ma, la data 2008-12-06 00:33:05tu iti dai seama ce incomod este sa cari o barda dupa tine? nu numai ca e incomoda dar e si foarte ineficienta. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 23:11
De la: gabi8ma, la data 2008-12-07 00:26:30De la: chelu, la data 2008-12-06 13:28:55De la: radhookoo, la data 2008-12-05 16:32:45cu spray-urile paralizante aveti voie .. dar cu bastoane electrice nu iar cu pistoale .. nu vi le puteti procura daca nu aveti un motiv bine intemeiat .. va spun asta pentru ca eu am incercat ..( si mai bn ca nu am reusit sa imi iau unul)De la: gabi8ma, la data 2008-12-05 00:00:18De la: chelu, la data 2008-11-25 00:41:36Ce parere aveti despre cei care abordeaza fetele/ femeile si intaimpina un refuz iar ei de "baieti" ce sunt incep sa le injure, sa le scuipe si sa le ameninte... si ce ar trebui sa pateasca astfel de "baieti" astept pareri multumesc de la magazinele vanatoresti si stiu ca era si in big tot felu' de pistoale si socuri si prastii si alte alea, numai ca am mai zis ... ai nevoie de nush cate autorizatii, si mai ales cand vrei sa transporti peste granita, iar e nashpa. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 23:16
De la: Andrei_Ifrim, la data 2009-02-28 23:04:35mie nu mi s-a-ntamplat... dar am un prieten care mi-a povestit niste faze dragute... prieten care are aproape 1,90 m si in jur de 100 kg, a spus ca era un tip "mare" in autobuz care s-a luat de un tigan care facea panarama(cu maneaua la maximum pe telefon) si ii spune foarte convingator " inchide-n p..a mea ala, fi mai civilizat" la care tiganu ca un mielusel tace... cand da sa coboare asta "4 pe 4" din autobuz, tiganu tare-n gura " aa bagami-as p..a-n ma,ta..." malacul alearga o statie(cica se vedeau totate fibrele de muschi pe spinarea lui in timp ce alerga) se urca in autobuz si nu puteai sa vezi cat de repede lovea in tiganul borat cu pricina... judeci ca fost prima si ultima oara...data viitoare,ma rog,sper sa nu mai existe o data viitoare nici nu mai vorbesc,direct
|
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 23:18
judt kiddin'
|
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 23:20
De la: roxy_rox19, la data 2009-02-28 23:18:57just kiddin' Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 23:20
De la: DMark, la data 2008-12-07 12:18:41De la: chelu, la data 2008-12-07 10:45:34De la: Schoolboy28, la data 2008-12-07 03:59:25Bai Chelule, respect importanta pe care o acorzi acestei cauze, nobile , respect pana si modul prin care o suprimi , prezentand-o pe prietena ta in asemenea circumstante, mie-mi pare rau sa aud, stiu ca e greu sa treci prin astfel de situatii, acum nu mi-o lua in nume de rau, dar mai tine-o in lesanu am dc sa o tin in lesa pentru ca o cunosc foarte bine si stiu foarte bine cum se imbraca dak la asta te referi .. asta vis-a-vis de "imbracamintea decenta" despre care vorbeai mai sus. iar pt Dmarc .. eu sunt din braila .. la mn orice e posibil .. nu conteaza dak gasesti 1 macho sau 3 cocalari ca deobicei dinastia intalnesti .. unu care nu a vazut in viata lui o femeie goala e normal sa reactioneze asa .. Inseamna ca tu schoolboy nu ai fost niciodata in situatia mea .. cand vei fi in aceasta situatie si vei avea intradevar persoana langa tine la care sa ti destul de mult nu te vei mai prapadi de ras .. pentru ca asa faceam si eu cum faci tu .. pana m-a ajuns rasul ... AVETI GRIJA DESPRE VOI ti-a raspuns si tie si unui alt user cu numele de schoolboy, da vad ca nimeni nu a observat sau nu vrea sa observe ... cum se intampla de obicei ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
LUCKY_STRIKE 12 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 23:35
roxy_rox19, spray paralizant iti recomand, dar nu orice fas care face pas, adica nu pulverizator simplu pe o raza mica ce iti intra tie in ochi daca bate vantu in directia care trebuie, ci un spray care face fleoshc serios, jet continuu(raza si 7+ metri), ce folosesc angajatii bgs in interventii(pui in genunchi 10 oameni cu o singura apasare pe spray si o manevrare stanga-dreapta) faci rost pe sub mana de la un jandarm sau bgs... legal nu cred ca se gasesc prin magazine cu articole de genu... eu unu mi-am confectionat o jucarie, lantz nu prea mare de care am legat un lacat(daca dai bine lasa gaura sau darami o pereche doua de dinti
ma-ntreaba cineva... e lantul de la bicicleta... wasn't me...
|
|
|

, ia-o ca pe un compliment. Mda...totusi trebuie facut ceva cu "golanii astia de cartier"
..eu ma gandesc asa ..cu oricine discuti ar trebui sa te ridici sau sa te cobori la nivelul lui..deci daca baietii scuipa si injura,asta e probabil un mod de agatat nou,nu stiu noile metode de agatat...merge faza?...sa revenim,probabil si fata ar trebui sa injure si sa scuipe,e ca un fel de sarut cu limba de la distanta,,,cine stie ce poveste de dragoste apare...si daca tine mult faza cu scuipatul ,cine stie,e ca un fel de baie,sexy:D....un mod inteligent ar fi sa o intrebi daca ea si prietena ei nu vor sa se bata in ciocolata pentru tine...hmm....
).
pt un baiat.
!
nu erau inca stabiliti toti, veneau la scoli profesionale, la liceu industrial de constructii,si la facultatile de instalatii- constructii-politehnica-geografie-etc...si acu au ramas majoritatea aici. firea lor au adus-o cu ei si totul e dat peste cap din cauza lor. si culmea e ca cei din afara bucurestiului spun ca sunt multi jmecheri aici..nuuuuu nu sunt din partea locului, sunt de pe meleagurile tarii.de asta nu iubesc cetatenii orasului locul unde s-au stabilit...pentru ca simt ca nu apartin de aici.sunt razbunatori si se comporta urit ca sunt frustrati. lipsa de educatie si educatori e foarte mare...nimeni nu se baga, sa nu si-o ia. NU-I ASA?
pt care orice gaura e buna.
, pt care o sa-mi iau injuraturi. Just e ca fiecare are dreptu sa faca ce vrea, prin urmare sa se imbrace cum vrea insa unele din reprezentantele sexului frumos confunda senzualitatea cu sexualitatea
) pt barbati. Insa ele uita ca asa cum au ochi gentlemanii pt formele lor, asa au si brutele semianimalice, la care primeaza instinctele. Concluzia e clara. Paza buna trece primejdia rea.
si eu am luat-o la faza asta din pacate si tot aceeasi tehnica am abordat-o adica am tacut malc si am incercat sa imi vad de drum