Info
x
Mod de abordare inteligent
|
rieddell 138 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 23:38
Nu numai cu ala din ungaria, dar sa mai intamplat o faza foarte nashpa aproape de mine pe bulevardu' tineretului anu' trecut, nush dk sunteti la curent cu detaliile dar va zic in mare cam ce sa intamplat. Niste "tuciurii" sau luat de niste altii si astia l-au chemat in ajutor pe ink unu, asta sa bagat si ce premiu a primit ca sa bagat? un cutit pe vena femurala. astia prosti si ingusti la minte, in loc sa taie o maneca cva sa scoata o curea sau asa cva sa opreasca hemoragia ... p*a, au stat si s-au uitat la el cum murea, intr-un final apare si salvarea, care apropo, la ora aia si dk mergea cu 5 km la ora ajungea in 2 min, la ce distanta dintre spital si locul incidentului era ... Asta e ...
Si acuma ca metoda de auto aparare, stiu ca a-ti lua o arma pe gloante, pe arcuri electrice sau pe laser suna bine, dar tot mai bune sunt metodele clasice, pumnu' si picioru'. eventual ca si unelte auxiliare se pot folosi un baston telescopic din carbon si/sau un box (am vaz unele shmeq prin bulgaria pacat ca nu prea ma pasioneaza subiectu' ca aveam acuma un arsenal >:) ).Vreau sa zic ca dk iti "impietresti" pumnul nu cred k ai nici-o problema ... la cat de coleric sunt eo in ultima vreme cred ca l-as baga pe unu' d'asta in coma
Raporteaza abuz de limbaj |
|
roxy_rox19 48 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 23:38
De la: Andrei_Ifrim, la data 2009-02-28 23:35:28roxy_rox19, spray paralizant iti recomand, dar nu orice fas care face pas, adica nu pulverizator simplu pe o raza mica ce iti intra tie in ochi daca bate vantu in directia care trebuie, ci un spray care face fleoshc serios, jet continuu(raza si 7+ metri), ce folosesc angajatii bgs in interventii(pui in genunchi 10 oameni cu o singura apasare pe spray si o manevrare stanga-dreapta) faci rost pe sub mana de la un jandarm sau bgs... legal nu cred ca se gasesc prin magazine cu articole de genu... eu unu mi-am confectionat o jucarie, lantz nu prea mare de care am legat un lacat(daca dai bine lasa gaura sau darami o pereche doua de dinti de tinut minte
|
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 23:41
De la: Andrei_Ifrim, la data 2009-02-28 23:35:28roxy_rox19, spray paralizant iti recomand, dar nu orice fas care face pas, adica nu pulverizator simplu pe o raza mica ce iti intra tie in ochi daca bate vantu in directia care trebuie, ci un spray care face fleoshc serios, jet continuu(raza si 7+ metri), ce folosesc angajatii bgs in interventii(pui in genunchi 10 oameni cu o singura apasare pe spray si o manevrare stanga-dreapta) faci rost pe sub mana de la un jandarm sau bgs... legal nu cred ca se gasesc prin magazine cu articole de genu... eu unu mi-am confectionat o jucarie, lantz nu prea mare de care am legat un lacat(daca dai bine lasa gaura sau darami o pereche doua de dinti eo aveam nish bratari din lant gal (de bicileta 8-|), si o "curea" din lant lant. Raporteaza abuz de limbaj |
|
LUCKY_STRIKE 12 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 23:46
vorba vine lant de bicicleta... ce patiser crezi ca-mi cumpara strudelu' asta ...
tot pe post de curea, oarecum, port si eu lantul... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 00:04
de tinut minte si de achizitionat roxy_rox19... ca mi-e scarba de cati incompetenti nepasatori umbla pe strada si nu dau o mana de ajutor... acelasi amic de care vorbeam mai devreme, a mai patit o faza in metrou cu trei tigani(el vazuse doar doi) care se luau de niste fete si le bagau telefonul pe sub fusta si faceau poze, cocalari in toata regula ce sa mai..., el asculta o melodie mai motivanta "Bob Marley - Redemption song"(versuri: "How long shall they kill our prophets,/While we stand aside and look?") se ridica si zice "bah lasatile in pace" ... ei:"bah nu te baga ca ti-o iei, le cunosti?" ... "Da!" ... tocmai se oprea metrou-n statie poc un picior afara un tigan cu nasu de peron... al doilea se duce dupa ala curios daca mai respira, al treilea de care nu stia vine si-l pocneste pe amicul meu de la spate, iese tiganu 3 si se-nchid usile... imediat, prietenul meu ofticat suna pe un amic ce era intr-un bar si cunostea vreo 10 punkeri de-acolo... "bah tot ce vezi tigan imbracat asa si asa la unirii, calci in picioare..." nu i-au prins... din pacate...
www.youtube.com/watch?v=6yXRGdZdonM&feature=related
|
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 00:13
De la: Andrei_Ifrim, la data 2009-03-01 00:04:49de tinut minte si de achizitionat roxy_rox19... ca mi-e scarba de cati incompetenti nepasatori umbla pe strada si nu dau o mana de ajutor... acelasi amic de care vorbeam mai devreme, a mai patit o faza in metrou cu trei tigani(el vazuse doar doi) care se luau de niste fete si le bagau telefonul pe sub fusta si faceau poze, cocalari in toata regula ce sa mai..., el asculta o melodie mai motivanta "Bob Marley - Redemption song"(versuri: "How long shall they kill our prophets,/While we stand aside and look?") se ridica si zice "bah lasatile in pace" ... ei:"bah nu te baga ca ti-o iei, le cunosti?" ... "Da!" ... tocmai se oprea metrou-n statie poc un picior afara un tigan cu nasu de peron... al doilea se duce dupa ala curios daca mai respira, al treilea de care nu stia vine si-l pocneste pe amicul meu de la spate, iese tiganu 3 si se-nchid usile... imediat, prietenul meuofticat suna pe un amic ce era intr-un bar si cunostea vreo 10 punkeri de-acolo... "bah tot ce vezi tigan imbracat asa si asa la unirii, calci in picioare..." nu i-au prins... din pacate... da las ca mie mi s-a intamplat sa-mi ia unul odata apararea.,,l-a pocnit pe unul care-mi pusese mana pe fund ,in autobuz se intampla asta.in fine, am ramas paff,i-am multumuit si ce crezi...dupa vreo doua statii tipul-salvatorul care mai era si cadru militar imi cere nr de telefon...pfff...i-am zis nu,multumesc.cobor din autobuz,coboara si el,baai nu mai puteam sa scap de nenea militianul...in fine ca sa scap ii zic sa-mi dea el nr ca-l sun eu si ce crezi am scapat si nr l-am aruncat la primul cos de gunoi.cu asa salvatori...mai bine ma apar singura
|
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 00:17
De la: roxy_rox19, la data 2009-03-01 00:13:00De la: Andrei_Ifrim, la data 2009-03-01 00:04:49de tinut minte si de achizitionat roxy_rox19... ca mi-e scarba de cati incompetenti nepasatori umbla pe strada si nu dau o mana de ajutor... acelasi amic de care vorbeam mai devreme, a mai patit o faza in metrou cu trei tigani(el vazuse doar doi) care se luau de niste fete si le bagau telefonul pe sub fusta si faceau poze, cocalari in toata regula ce sa mai..., el asculta o melodie mai motivanta "Bob Marley - Redemption song"(versuri: "How long shall they kill our prophets,/While we stand aside and look?") se ridica si zice "bah lasatile in pace" ... ei:"bah nu te baga ca ti-o iei, le cunosti?" ... "Da!" ... tocmai se oprea metrou-n statie poc un picior afara un tigan cu nasu de peron... al doilea se duce dupa ala curios daca mai respira, al treilea de care nu stia vine si-l pocneste pe amicul meu de la spate, iese tiganu 3 si se-nchid usile... imediat, prietenul meuofticat suna pe un amic ce era intr-un bar si cunostea vreo 10 punkeri de-acolo... "bah tot ce vezi tigan imbracat asa si asa la unirii, calci in picioare..." nu i-au prins... din pacate... si mai am intamplari din astea "hazlii"cu gardieni publici,asta apropo de cei care in loc sa te apere ...dar vi le spun alta data
|
|
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 00:19
pfff... m-apuca toate crizele cu povestioare de genu, roxy_rox19... incerc sa ma educ cat pot de mult la Karate-Do ca altfel as exagera cu saritu-n ajutor si ori as face crima pe loc ori i-as lega de calorifer prin casa si mi-as face program de bataie la dobitoci din-astia zilnic... nu uita, spray paralizant care scuipa serios nu fas care face pas
somn pufos! io-mi termin berea acum Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 00:24
De la: roxy_rox19, la data 2009-03-01 00:17:11 inseamna ca esti o femeie fatala si ar trebui sa te simti flatata
|
euss50 1 mesaj Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 09:31
da asa e la noi in romania in alte tari civilizate asta se numeste agresiune sexuala . urasc cand vad ca se intampla asemena cazuri pe strada si asa imi placesa le rup capu la astia care fac din astea
da vorba lu mircea badea traim in romania si asta ne ocupa tot timpul
|
mario_barasch 10 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 09:47
De la: roxy_rox19, la data 2009-02-28 23:38:22De la: Andrei_Ifrim, la data 2009-02-28 23:35:28roxy_rox19, spray paralizant iti recomand, dar nu orice fas care face pas, adica nu pulverizator simplu pe o raza mica ce iti intra tie in ochi daca bate vantu in directia care trebuie, ci un spray care face fleoshc serios, jet continuu(raza si 7+ metri), ce folosesc angajatii bgs in interventii(pui in genunchi 10 oameni cu o singura apasare pe spray si o manevrare stanga-dreapta) faci rost pe sub mana de la un jandarm sau bgs... legal nu cred ca se gasesc prin magazine cu articole de genu... eu unu mi-am confectionat o jucarie, lantz nu prea mare de care am legat un lacat(daca dai bine lasa gaura sau darami o pereche doua de dinti Poti incerca si un spray cu piper, cel paralizant este cam riscant mai ales daca se intampla sa prinzi in jet-ul lui si persoane care nu au nici o vina si care poate mai au si ceva probleme cu inima...cel cu piper are efect si la caini spre exemplu! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 79 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 10:04
Castrez in conditii neigienice, fara anestezie, fara echipament profesional ! Asigur hemoragie abundenta si septicemie !!!!!
|
neicu_bebe 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 10:48
mai baieti....ofertele pe care le faceti fetelor, sunt ca atunci cand sunteti agenti si mergeti din magazin in magazin, si lasati oferta.....daca patronului ii place si-i multumit de ceea ce i se ofera.....vb cu voi...daca nu gaseste scuze, sau chiar va zice in fatza....voi atunci ce faceti...il injurati, sau il cautati in alta zi, poate are o alta dispozitie...parerea mea...oarecum este un punct de vedere....
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 10:51
De la: frkerry, la data 2009-03-02 10:04:04Castrez in conditii neigienice, fara anestezie, fara echipament profesional ! Asigur hemoragie abundenta si septicemie !!!!! Iar iti dau o bere! Eu am impresia ca iti place berea din Romania!
Raporteaza abuz de limbaj
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
Fosta membra 9am.ro 47 mesaje Membru din: 20/12/2009 |
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 10:53
In primul rand trebuie sa vezi daca fata-femeia are chef de vorba, daca nu las-o in pace pentru ca e om ca si tine, iar cei ce fac cum ai spus sant niste netrebnici niste magari care cred ca totul si toate l-i se cuvin.
|
Fosta membra 9am.ro 79 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 11:06
De la: daria_ta, la data 2009-03-02 10:51:58De la: frkerry, la data 2009-03-02 10:04:04Castrez in conditii neigienice, fara anestezie, fara echipament profesional ! Asigur hemoragie abundenta si septicemie !!!!! Sigur ca-mi place...!!!! Totusi, mai astept sa se adune.... O bere rece dupa o operatie ca asta....prinde bine numa" sa fie ca pacientu...Rece cu spuma la gura !!!!
|
tabac_raver 8 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 11:39
Salut, eu cred ca un mod de abordare "inteligent" pentru astfel de cazuri nu exista...acesti "baieti" nu au destula minte pentru a intelege ceva inteligent nici daca i-ar lovi drept in fata.
Fetelor le-as recomanda sa ceara ajutor pe strada sau in locul in care se afla pentru ca nu este o rusine si sa mai plece urechea la ce le recomanda iubitii lor cand le spun "sa aibe grija pe unde, cum si cu cine umbla". Cat despre cei care vor sa riposteze cu violenta le dau si lor dreptate, insa cum bine stim violenta nu atrage decat mai multa violenta(cu toate ca, de multe ori, o capaceala nu ar strica in a le da o lectie). Eu zic sa abordam fiecare situatie de la caz la caz in functie de gravitatea acesteia. Numai bine si va doresc sa nu intalniti asemenea 'specimene" pe strada. Raporteaza abuz de limbaj |
|
djdandumitru 10 mesaje Membru din: 3/01/2009 Oras: Tg Mures |
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 11:49
De la: radhookoo, la data 2008-11-26 15:44:57De la: chelu, la data 2008-11-26 15:38:49De la: angel_demon10, la data 2008-11-26 14:58:06asta a facut si prietena mea dar mie imi pare rau ca nu eram langa ea cand respectivul a abordato dar va dati seama ca trebuia sa imi spuna ce i sa intamplat .. ca astia sunt "baieti" vorba aia .. cum sa fie ei refuzati ce draq ... cum sa fie ei refuzati de o femeie ;) o sa invete si asta dar ink nu au gasit inca fiecare in parte pe cineva care sa ii invete asta ..De la: nick_titi, la data 2008-11-25 17:00:44De la: chelu, la data 2008-11-25 16:35:08De la: angel_demon10, la data 2008-11-25 13:48:58Death!!! Death!!! Death!!!mersi angel_demon de asta aveam nevoie pt ca prietea mea a patit asa ceva zilele trecute numai ca nu a fost scuipata .. oricum ms pt sfat ca nu stiam ce sa ii fac tipului radhookoo 666 Mesaje ..chiar ca.. :)) Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am076742 35 mesaje Membru din: 18/12/2009 |
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 12:11
Mda.. am vazut cate si mai cate metode... Cel mai bine, zic eu, este sa fii cunoscut prin oras si prietena ta la fel, iar in momentul cand un "sarman" s-ar putea gandi macar sa ii faca ceva prietenei tale, sa se gandeasca de 2 ori... Eu, multumesc lui Dumnezeu nu am avut ocazia sa ma sune prietena si sa imi spuna "vezi k s-a luat unu de mine", si sper nici sa nu se intample. Chestia asta e cea mai sigura, va zic eu. Daca va stie lumea, si stie cine sunteti, nu se mai atinge nici draq de voi ;) Iar in ceea ce priveste tiganii, roxy a descoperit singura metoda cea mai buna de a-i contracara. Eu am trait toata viata intr-un cartier plin de tigani. Ce am invatat in 20 de ani despre tigani este ca ei se bazeaza pe numarul lor mare, dar... daca ii iei tare din prima, se sperie si o sa vedeti cum le scade cioculetzu... Asta e cel mai important lucru. Ei stiu k noua, romanilor, ne este in general teama de ei si actioneaza pe baza acestui lucru, dar cand vad k un romanash ii ia pe sus, se sperie si nu mai au tupeul ala jegos care ii caracterizeaza. Asta am spus-o ca sa va ajut pe toti cei care sunteti romani si inca va este frica de tiganii astia jegosi. Poate ca vi se pare k sunt xenofob, dar mi s-a acrit de ei...
|
Ianuarie 89 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 12:47
De la: chelu, la data 2008-12-06 13:28:55De la: radhookoo, la data 2008-12-05 16:32:45cu spray-urile paralizante aveti voie .. dar cu bastoane electrice nu iar cu pistoale .. nu vi le puteti procura daca nu aveti un motiv bine intemeiat .. va spun asta pentru ca eu am incercat ..( si mai bn ca nu am reusit sa imi iau unul)De la: gabi8ma, la data 2008-12-05 00:00:18De la: chelu, la data 2008-11-25 00:41:36Ce parere aveti despre cei care abordeaza fetele/ femeile si intaimpina un refuz iar ei de "baieti" ce sunt incep sa le injure, sa le scuipe si sa le ameninte... si ce ar trebui sa pateasca astfel de "baieti" astept pareri multumesc haideti sa va spun ce am patit eu din cauza ca nu pot sta cu mainile in san cand mi se intampla asa ceva. eram ceva mai micuta, pe afara, prin jurul blocului. un ins de etnie spurcata vine cu gura mare la mine.ete norocu meu a fost ca eram si cu Nikita ( nu buhaita aia de la TV ci cainele meu :)) si l-am pus imediat pe fuga..bine bine...dar peste ceva timp...ma pomenesc iar cu spurcatu' si fara caine de data asta.il aud deodata: a! tu esti! imediat ce mi-am dat seama ca m-a tinut minte, am rupt-o la fuga bine de tot si el dupa mine pana s-a lasat pagubas.doar eram cea mai zvelta in situatia in cauza :)) ..norocu meu ca peste alta bucata de timp s-a mutat cu caravana familiara, facand loc altora ![]() deci asta e problema...daca apoi astia te recunosc si se razbuna?
|
cili_br 49 mesaje Membru din: 24/01/2009 |
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 14:24
In anii 90 am fost in Turcia. Cand am coborat din autocar un turcalau mic si gras s-a luat de o romanca hartuind-o cu tenta sexuala. Reactii din partea romanilor puteau fi multiple. Un sfat binevenit la momentul respectiv a fost sa apeleze la politisti care sa stiti acolo isi fac serios datoria. L-au luat politistii turci si l-au batut in fata noastra pana s-a pisat pe el pe bune. L-au si amendat, iar daca femeia facea plangere penala il bagau in puscarie. Asta daca s-ar intampla si in Romania n-ar mai avea curaj spurcata lifta sa se manifeste in acest mod grotesc. Credeti-ma ca si pe mine ma bate gandul sa-mi cumpar oficial pistol cu glont si credeti-ma ca stiu sa-l folosesc bine. Daca s-ar da liber la armele de foc garantez ca s-ar reduce infractionalitatea. Frica pazeste stana.
id
|
|
Fosta membra 9am.ro 4 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 14:43
Uni dintre noi(cei care se preteaza sa faca cum spui tu)ar trebui sa fie batuti de mici cu paru' pe carca ''fara numar''.
|
G_Wallace 16 mesaje Membru din: 8/09/2008 Oras: Roman |
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 15:26
eu chiar am obicei sa port din aste dar faza este ca poti intra la port de arma alba .
La asta intra :bare de metal sau orice material de origine metalica, cutite cu lama de peste 10 cm , saibe mari, rulmenti , rozete, sabii, etc. Eu cred ca se poate purta ceva de dimensiuni mai reduse, cat se poate de putin vizibile sau banuitoare(ma refer la arma alba). Va sfatuiesc la urmatoarele: o curea cu catarama ceva mai grea si care se scoate usor, chiar si un mouse(trebuie sa stii cum sa il folosesti), o chestie din aia cu electrosocuri, sprei paralizant, eventual spreiuri normale(inflamabile) in cazul daca acela este fumator (cu conditia sa il prindeti cu tigara in gura si sa ii dati in fata) Raporteaza abuz de limbaj |
|
rsiviu 14 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Piatra Neamt |
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 16:31
si cand ma gandesc ca pe vremuri exista codul bunelor maniere , spre exemplu o domnisoara nu se aboarda niciodata pe strada ci la o cafenea sau cam asa ceva , totul incepea din priviri si dk domnisoara era intaresata la inceput si cei doi se intalneau , dak la prima intalnire domnisora constata ca baiatul nu este pt ea acel baiat trebuia sa se ridice de la masa primul dar sa o lase pe domnisoara sa plece mai intai si pe urma domnul indiferent cine achita nota de plata ( o doamna si/sau domnisoara nu era lasta niciodata singura la masa iin situatii din acestea singura , era pir si simplu de prost gust) !!!!!!!!!!! LUATI SI INVATATI bEI COPIILOR !!!!
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 18:58
De la: rieddell, la data 2009-03-01 00:24:57De la: roxy_rox19, la data 2009-03-01 00:17:11 chiar nu sunt femeie fatala iar flatata ma simt atunci cand primesc un compliment nu cand ma ia unul pe sus cu forta...cam asta am patit cu un jandarm platit din bugetul statului pentru a ne asigura siguranta pe strazi.omul imi cerea sa ma legitimez abordandu-ma cu expresii de genu"pisi,d-soara,buletinul dvs.va rog",si cum evident nu i-am raspuns la "somatie" a crezut de cuviinta sa ma duca la sectie ca deh,eram o infractoare periculoasa.la sectie nu am ajuns dar dupa o lupta corp la corp -apropo,omul ma ameninta ca face box de performanta-a renuntat, asta si dupa ce l-am amenintat cu ce e mai rau...prostul se legitimase si asa i-am retinut numele...am ajuns cu el la Tribunalul Militar i-am luat pe toti superiorii lui la rand...faza e ca aveam martori.In fine,ce l-a scapat pe om de o eventuala puscarie a fost mila mea pt faptul ca avea o nevasta si un copil mic acasa...nu e dintr-un film,e o intamplare absolut reala Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1972 mesaje Membru din: 4/12/2007 |
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 19:08
De la: rsiviu, la data 2009-03-02 16:31:32si cand ma gandesc ca pe vremuri exista codul bunelor maniere , spre exemplu o domnisoara nu se aboarda niciodata pe strada ci la o cafenea sau cam asa ceva , totul incepea din priviri si dk domnisoara era intaresata la inceput si cei doi se intalneau , dak la prima intalnire domnisora constata ca baiatul nu este pt ea acel baiat trebuia sa se ridice de la masa primul dar sa o lase pe domnisoara sa plece mai intai si pe urma domnul indiferent cine achita nota de plata ( o doamna si/sau domnisoara nu era lasta niciodata singura la masa iin situatii din acestea singura , era pir si simplu de prost gust) !!!!!!!!!!! LUATI SI INVATATI bEI COPIILOR !!!!
"Niciodatã nu putem judeca viaþa celorlaþi, pentru cã fiecare îºi cunoaºte propria durere ºi renunþare. Una este sã crezi cã eºti pe drumul cel bun ºi alta e sã crezi cã drumul tãu e unic"
|
|
edy_sword 166 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 22:45
eu spun ca unii masculi nu merita pe bune bagati in seama ca nu au aia 7 ani dati de parinti dc? daca chiar ai flirta cu ei la nivelul lor de pregatire ... nu cred ca a r intelege ca sunt badarani si chiar ai putea avea probleme dupa parerea mea e chestie de societate si de cultura care la noi a cam disparut din pacate
|
niroslsd 49 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 23:37
taraniiii merita loviti in cap cu bata de fiecare pieton si loviti cu masina pe trecere dai dreq
-Tu Traiesti Dupa Lege Sau Dupa Constiinta ?
-Dupa Situatie. :)
|
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 3 Martie 2009, ora 11:57
pur si simplu vb cu ele...e mai simplu..glumiti....si sa le aratati ca stiti sa va descurcati:P
|
berewiskysifemei 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Martie 2009, ora 22:52
fratzioriii mei mai avetzi de invatzat ... la capitolul femei ...
|
|
|

pacat ca nu prea ma pasioneaza subiectu' ca aveam acuma un arsenal >:) ).
ma-ntreaba cineva... e lantul de la bicicleta...
wasn't me... 
somn pufos! io-mi termin berea acum
da vorba lu mircea badea traim in romania si asta ne ocupa tot timpul
In primul rand trebuie sa vezi daca fata-femeia are chef de vorba, daca nu las-o in pace pentru ca e om ca si tine, iar cei ce fac cum ai spus sant niste netrebnici niste magari care cred ca totul si toate l-i se cuvin.

fratzioriii mei mai avetzi de invatzat ... la capitolul femei ...