back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Va rog ... ajutor!!!

 


 
Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
 
Caesar69

4 mesaje
Membru din: 22/11/2007
Oras: Targoviste

Postat pe: 5 Octombrie 2008, ora 03:51

Numele meu este Cezar!!! Am 22 ani sunt in zodia rac si am cateva intrebari ... defapt ... sunt nesigur, nu stiu ce ar trebui sa fac...!!! despre ce este vorba? Sunt plecat de 2 ani din romania!!! si de aproape 2 ani sunt cu o fata.. si ea are tot 22 ani si este in zodia berbec ... de cand suntem impreuna nu pot sa zic ca am avut o relatie prea reusita... multe certuri care au dus la despartiri ... si totusi am luato iarasi de la capat ... eu o iubeasc .. in acest timp de 2 ani alaturi de ea .... nu am avut o relatie sexual cu ea ori cu alta fata ...din motiv ca ea nu era pregatita ori cum zicea nu poate sa se gandesca la asa ceva ... pur si simplu nu poate ... uneori imi zicea ca nu se simte sigura cu mine ,... si ea nu a avut nici o relatie sexuala timp de doi ani pana sa ma cunoasca pe mine... deci acum are avea in jur de 4 ani fara sa faca sex ....pana in urma cu 1 luna ....... am avut prima noastra relatie sexuala ....si totusi certurile nu s-au oprit ... de 1 saptamana sunte-m despartiti ... acum nu sunt sigur de daca o mai iubesc ... sau este doar obijnuinta... am inceput sa ma uit si dupa alte fete ... lucru care nu il faceam inainte... sa flirtez... dar totusi o caut si mai vb din cand in cand ... ce ar trebui sa fac? ce se intampla ... imi puteti raspunde?

Si altceva care as vrea sa stiu , ceva de care nu sunt sigur..u stiu ce este, in urma cu ceva timp am observat pe lenjeria ei intima... de foarte multe ori... cand se schimba... era ceva alb... la fel ca sperma ... si de multe ori cand este excitata este foarte umeda in zona genitala ... lucru care am auzit ca o patesc femeile bolnave ... deci ce este ... este ceva pentru care ar trebui sa ma ingrijorez... pe ea am intrebat-o de ce este acea "pasta" pe lenjeria ei... la care ea imi raspunde cum ar fi normal ... toate femeile la toate femeile li se intampla... lucru pe care eu nu l-am mai intalnit!!!

Va rog imi puteti da niste raspunsuri concrete?


fantassy

630 mesaje
Membru din: 24/10/2008
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 18:26

pai hai sa te lamuresc in privinta ultimei chestii...



daca tu nu ai mai fost intim cu nici o alta femeie cum poti spune ca n-ai mai intalnit asa ceva?????

sa stii ca este fff normal, se numeste (in popor) "poala alba" si este un lichid ce curge din vaginul femeii in mod normal mai mult si mai des cu cateva zile inainte sa-i vina ciclul. daca are o culoare maronie sau verzuie si miroase atunci ar trebui sa se duca la doctor ca nu e de bine, uneori se intampla sa fie mai maronie dupa ce i se termina ciclul dar e doar pentru ca se mai curata vaginul, deci e normal... daca continua sa fie asa atunci la medic!!!



pentru ca tu ai facut sex cu fata asta si ai scapt de virginitate, ai inceput sa te simti muult mai sigur pe tine si de asta probabil flirtezi cu altele... aici e treaba ta ce faci si de ce



o mai cauti pentru ca a fost prima, desi vad ca nu vrei sa-i dai prea multa importanta... te-a invatat cineva ca nu trebuie sa faci asta??? sa stii ca e o prostie. da,a fost prima, o sa ramana mereu prima chit ca mai sunteti sau nu impreuna, dar ma gandesc ca merita un pic de consderatie, mai ales daca tu in sinea ta... simti ca a insemnat ceva pentru tine...

Raporteaza abuz de limbaj
fantassy

630 mesaje
Membru din: 24/10/2008
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 18:28

am recitit ce ai scris tu, poate am gresit eu cand am presupus ca a fost prima din viata ta.
te rog sa ma lamuresti, ca nu-mi pot da seama din ce-mi spui.

mersi.

Raporteaza abuz de limbaj
radhookoo

1009 mesaje
Membru din: 22/11/2007
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 18:43

ook.. sa o luam pe rand. si eu sunt rac. cunosc sentimentul asta pe care il ai. il ai oricum, si daca relatia merge bine. trebuie sa ai grija sa nu ajungi depresiv.

rac cu berbec e o combinatie naspa raaau. cam cum ar fi rac cu sagetator, sau pesti cu gemeni.

cum ai putut sa stai pe uscat 2 ani?! daca nu erai virgin, iti dau o bere!

certuri si despartiri e ceva normal. dar sa nu treaca de 10-15.. atunci e clar ca nu merge.

daca ea nu a avut o relatie sexuala 2 ani inainte, inseamna ca ar fi avut la aprox 18 ani. nu-mi pot da seama de ce nu vrea, dar foarte probabil sa se fi intamplat ceva atunci. (e posibil sa fi fost violata, sau pur si simplu s-a intamplat ceva nasol. de ex a ramas insarcinata, a facut avort si gata! nu-i mai trebuie SEX. exagerez! nu te lua dupa mine. doar pictez o poza mare in care sa-ti dai seama pe unde te afli)

bravo frate! flirteaza. ca dup-aia ajungi sa fi frustrat de faptul ca de multa vreme n-ai mai vorbit cu alta tipa, si o sa faci prostii. daca-ti vine sa inseli, da-ti peste cap. si daca nici asa nu merge, nu te pune cu natura... asta e... esti genu care sare din pat in pat. vezi sa nu te prinda.

faptul ca e umeda cand se excita e perfect normal. se lubrifiaza ca sa poti sa o penetrezi. daca se uda destul e naspa.

treaba cu lichidul albicios ti-o explica fetele mai bine.. nu e locul meu sa-mi dau cu parerea in problema asta.

bafta omule! si ai grija de tine. (si scoate-ti 69-le din nume, pune si tu 13 ca sa fie cu noroc.)

Raporteaza abuz de limbaj
daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
Greenie

4535 mesaje
Membru din: 13/04/2009
Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 11:10

cate detalii HOHO
1) zodia lui / zodia ei (intrebare subtila: compatibilitate?)
2) virginitate la 22 de ani ("wow" de bine? sau de rau?)
3) probleme de exprimare (dileme: a) erai si tu virgin si ea? / b) cum functiona relatia asta? tu erai in italia si ea in ro? sau aman2 in acelasi loc?)
4) petele ei de pe chilotei: femeie bolnava?? de unde ai tras concluzia ca asta inseamna ca e bolnava??
5) flirtul lui: guys stuff... :P
6) o las balta... it was fun.


Raporteaza abuz de limbaj
9am047754

2954 mesaje
Membru din: 15/05/2009
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 02:23

exista posibilitatea sa fi mancat ceva si sa isi fi murdarit chilotii sa fi scapat ceva pe ei..sau poate extraterestrii mici si verzi au rapit-o si au facut experimente pe ea...orice e posibil

Raporteaza abuz de limbaj
sand_alexu

5 mesaje
Membru din: 22/11/2007
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 10:55

Fructul oprit, atata timp, iar acum l-ai gustat. Te asteptai ca frustrarea si certurile sa inceteze, si nu s-a intamplat asa. Pe deasupra simti ceva nou fata de ea. Incet, incet, ea nu mai e centrul universului tau, ai inceput sa privesti si alte constelatii. Inertia relatiei va mentine intro stare letargica, care nu va aduce nimic bun pentru niciunul dintre voi. Zodiacal numai un specialist poate stabili cate compatibilitati exista, dar peste toti si toate numai voi puteti vedea cel mai bine unde va aflati. Ideal ar fi fost ca in toata aceasta perioada sa separi partile bune de lucrurile care te deranjeaza. Probabil ea e mai realista, si adaugand abundenta certurilor, ma face sa cred ca ea cauta in continuare pe acel cineva are sa o faca fericita; tine la tine, dar ceva o nemultumeste si e mai hotarata sa faca ceva in sensul acesta. Faptul ca ati avut o experienta sexuala, nu va fi de-acum decat un argument pro sau contra a ce va fi in viitor. Iar dupa cum spui, va fi un argument contra. O discutie sincera nu veti avea, caci veti ajunger sa va certati iar. Stati fiecare in mediul sau si restabiliti-va prioritatile. Aveti ceva in comun, nu ati reusit sa va cunoasteti. Rmaneti mai bine buni amici si cautati-va fericirea. E pacat sa lasati cei mai frumosi ani sa treaca peste voi iar apoi sa va "scoateti ochii" unul celuilalt, asupra vinovatiei. Daca veti cunoaste si pe altcineva, asta nu inseamna neaparat ca inselati, ci e singurul lucru ce va face sa stiti daca sunteti facuti unul pentru celalalt.

Raporteaza abuz de limbaj
jtazjmen

651 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 03:16

Vai cat de rai sunteti.. parca ati fi la gradinita.. a pus si baiatul o intrebare, cam inocenta ce-i drept si voi ati ras de el! eu, sincer nu gasesc nimic haios in asta.
E prost ca nu stie ce este in chilotul unei femei?? Sunt sigur ca, putini dintre voi stiti CU ADEVARAT.. daca ar fi pus aceeasi intrebare unui sexolog, doctor, ginecolog ... etc ar fi primit un raspuns cel putin inteligent si fara hohote de ras in culise.
O scurgere vaginala poate fi ceva normal sau in functie de densitate, culoare, miros, abundenta.. poate marca si existenta unei boli cum ar fi candidoza, anexita, gonoree..
Daca tot ne pierdem timpul in discutii pe diferite teme pe acest forum, haideti totusi sa incercam sa nu mai fim superficiali!

Raporteaza abuz de limbaj
samy_geoo

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Galati

Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 17:57

draga mai bine te desparti acum dupa aia vincopiii

Raporteaza abuz de limbaj
adonis_adi04

43 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 22:43

Terminati fratilor cu zodiace si alte chestii din astea, orice om cu capul pe umeri nu poate crede in asa ceva. Atat am avut de zis.

Multa bafta!

Raporteaza abuz de limbaj
radhookoo

1009 mesaje
Membru din: 22/11/2007
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 16:27

De la: adonis84, la data 2009-01-05 22:43:57Terminati fratilor cu zodiace si alte chestii din astea, orice om cu capul pe umeri nu poate crede in asa ceva. Atat am avut de zis.

Multa bafta!


mai motanel... cine crede in zodii, crede in zodii! e la fel ca credinta in dumnezeu. nu poti sa schimbi asta. asadar, permite-mi sa observ inutilitatea postului tau.

Raporteaza abuz de limbaj
daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
adonis_adi04

43 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 16:05

Inutil, inutil, dar spune-mi si mie ce baza stiintifica are astrologia asta, plus ca daca iau 7 ziare diferite gasesc lucruri contrare la aceeasi zodie.



uitati-va ce spune omul asta, ca nu-i prost:

www.youtube.com/watch?v=SYUymUJ8b7g




Raporteaza abuz de limbaj
ge_andreev

122 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 17:14

De la: adonis84, la data 2009-01-07 16:05:02Inutil, inutil, dar spune-mi si mie ce baza stiintifica are astrologia asta, plus ca daca iau 7 ziare diferite gasesc lucruri contrare la aceeasi zodie.

uitati-va ce spune omul asta, ca nu-i prost:
www.youtube.com/watch?v=SYUymUJ8b7g



Astrologia in sine este o stiinta, dupa cum reieise de altfel din semantica cuvantului. Ceea ce citesti tu e o interpretare ( de cele mai multe ori proasta)

Raporteaza abuz de limbaj
adivesa

54 mesaje
Membru din: 22/11/2007
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 10:55

De la: Caesar69, la data 2008-10-05 03:51:54Numele meu este Cezar!!! Am 22 ani sunt in zodia rac si am cateva intrebari ... defapt ... sunt nesigur, nu stiu ce ar trebui sa fac...!!! despre ce este vorba? Sunt plecat de 2 ani din romania!!! si de aproape 2 ani sunt cu o fata.. si ea are tot 22 ani si este in zodia berbec ... de cand suntem impreuna nu pot sa zic ca am avut o relatie prea reusita... multe certuri care au dus la despartiri ... si totusi am luato iarasi de la capat ... eu o iubeasc .. in acest timp de 2 ani alaturi de ea .... nu am avut o relatie sexual cu ea ori cu alta fata ...din motiv ca ea nu era pregatita ori cum zicea nu poate sa se gandesca la asa ceva ... pur si simplu nu poate ... uneori imi zicea ca nu se simte sigura cu mine ,... si ea nu a avut nici o relatie sexuala timp de doi ani pana sa ma cunoasca pe mine... deci acum are avea in jur de 4 ani fara sa faca sex ....pana in urma cu 1 luna ....... am avut prima noastra relatie sexuala ....si totusi certurile nu s-au oprit ... de 1 saptamana sunte-m despartiti ... acum nu sunt sigur de daca o mai iubesc ... sau este doar obijnuinta... am inceput sa ma uit si dupa alte fete ... lucru care nu il faceam inainte... sa flirtez... dar totusi o caut si mai vb din cand in cand ... ce ar trebui sa fac? ce se intampla ... imi puteti raspunde?

Si altceva care as vrea sa stiu , ceva de care nu sunt sigur..u stiu ce este, in urma cu ceva timp am observat pe lenjeria ei intima... de foarte multe ori... cand se schimba... era ceva alb... la fel ca sperma ... si de multe ori cand este excitata este foarte umeda in zona genitala ... lucru care am auzit ca o patesc femeile bolnave ... deci ce este ... este ceva pentru care ar trebui sa ma ingrijorez... pe ea am intrebat-o de ce este acea "pasta" pe lenjeria ei... la care ea imi raspunde cum ar fi normal ... toate femeile la toate femeile li se intampla... lucru pe care eu nu l-am mai intalnit!!!

Va rog imi puteti da niste raspunsuri concrete?



Despartiti-va, nu pare a fi o relatie sanatoasa! Cat despre secretia alba, vezi explicatiile de la angel_demon10. In rest, esti destul de amuzant :D

Raporteaza abuz de limbaj
puiuvieru

34 mesaje
Membru din: 12/12/2008
Oras: Timisoara

Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 09:11

eu zic ca daca ati facut numai odata este egal cu zero ,dar prin faptul ca ti sa daruit tie ,trebuie sa o respecti ,in al doilea rind ,inainte umblai dupa ea ca o doreai mult ,,nu vroiai sa o scapi ,acum ca ai facut-o te-ai schimbat ,nu este bine ,eu zic incercati sa fiti impreuna si sa dezvoltati incet si frumos relatia,si sa descoperiti adevarata dragoste impreuna ,nu sexul conteaza ala este o usurare ,conteaza sa sti sa faci dragoste si daca nu stiti invatati impreuna ,bafta

Raporteaza abuz de limbaj
adonis_adi04

43 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 15:56

De la: kyyttyy, la data 2009-01-08 17:14:29
De la: adonis84, la data 2009-01-07 16:05:02Inutil, inutil, dar spune-mi si mie ce baza stiintifica are astrologia asta, plus ca daca iau 7 ziare diferite gasesc lucruri contrare la aceeasi zodie.

uitati-va ce spune omul asta, ca nu-i prost:
www.youtube.com/watch?v=SYUymUJ8b7g



Astrologia in sine este o stiinta, dupa cum reieise de altfel din semantica cuvantului. Ceea ce citesti tu e o interpretare ( de cele mai multe ori proasta)


dexonline.ro/search.php?cuv=astrologie

Uita-te aici ce inseamna astrologie:ASTROLOGÍE s.f. Pretinsã ºtiinþã de a prezice destinul omului dupã poziþia ºi mersul aºtrilor. [Gen. -iei. / cf. fr. astrologie, it., lat. astrologia < gr. astrologia < astron – astru, logos – studiu].

Mai citeste inainte, daca si asta este stiinta.....atunci eu nu mai zic nimic. Parca imi vine sa sterg contul cand "vad" astfel de afirmatii, credeam totusi ca aici pe forum sunt oameni de la un anumit nivel in sus, dar se pare ca si maimutele au invatat sa foloseasca internetul.

Raporteaza abuz de limbaj
radhookoo

1009 mesaje
Membru din: 22/11/2007
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 23:54

De la: adonis84, la data 2009-01-23 15:56:26
De la: kyyttyy, la data 2009-01-08 17:14:29
De la: adonis84, la data 2009-01-07 16:05:02Inutil, inutil, dar spune-mi si mie ce baza stiintifica are astrologia asta, plus ca daca iau 7 ziare diferite gasesc lucruri contrare la aceeasi zodie.

uitati-va ce spune omul asta, ca nu-i prost:
www.youtube.com/watch?v=SYUymUJ8b7g



Astrologia in sine este o stiinta, dupa cum reieise de altfel din semantica cuvantului. Ceea ce citesti tu e o interpretare ( de cele mai multe ori proasta)


dexonline.ro/search.php?cuv=astrologie

Uita-te aici ce inseamna astrologie:ASTROLOGÍE s.f. Pretinsã ºtiinþã de a prezice destinul omului dupã poziþia ºi mersul aºtrilor. [Gen. -iei. / cf. fr. astrologie, it., lat. astrologia < gr. astrologia < astron – astru, logos – studiu].

Mai citeste inainte, daca si asta este stiinta.....atunci eu nu mai zic nimic. Parca imi vine sa sterg contul cand "vad" astfel de afirmatii, credeam totusi ca aici pe forum sunt oameni de la un anumit nivel in sus, dar se pare ca si maimutele au invatat sa foloseasca internetul.


au invatat ba! ca de-aia esti aici pe forum.

1. cand raspunzi agresiv, nu lasa portite de iesire
2. asa cum tu crezi cu fanatism ca nu exista zodii si alte alea, asa cred altii ca exista.

De cand e dreptu' tau mai important de cat al celorlalti?

Vrei o banana?

Raporteaza abuz de limbaj
daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
crisstinel

18 mesaje
Membru din: 22/11/2007
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 06:27

asa suntem noi baietii mai 'mitocani'...Si eu in urma cu ceva ani i-am zis uneia care mi-a cedat foarte greu "TE-AM F....T ,CE ROST MAI ARE?"
Dk tu crezi ca nu o mai iubesti,cauta-ti alta si dupa aceea da-i papucii(asa se procedeaza) Mai trage-i-o de vreo 2-3 ori si pa....
Esti inca tanar, asa ca baga mare in viata!!!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

106 mesaje
Membru din: 22/11/2007
Oras: Cluj

Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 16:36

primo se intampla ca ai prins gustul strugurilor....nu faci ca vulpea...sa zici ca-s acri...da pe ei
secundo...cunostintele tale despre anatomo-pato-fiziologia femeilor...lasa de dorit...scurgerea aceea e in anumite cantitati normala...cat despre lubrefiere...priveste partea buna alucrurilor...nu vei da banii pe geluri intime....e normala

Sfat: Apuca-te serios de treaba....viziteaza si alte...fete....incearca sa le cunosti atat pe dinafara cat si pe dinauntru....si incet incet raspunsul la intrebarile tale...va veni singur....o...era sa uit...cuvantul de ordine...protectia ...in rest...o primavara frumoasa si plina de iubire

Raporteaza abuz de limbaj
sallamallecum
Fosta membra 9am.ro

22 mesaje
Membru din: 22/11/2007
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 06:07

Mai Cezar, nu pot sa cred ca ai stat langa ea 2 ani, fara sa faceti sex. Dar asta e treaba ta si sincer sa fiu imi place ca ai fost perseverent. Ei, daca ea ti s-a daruit pana la urma, e corect sa o parasesti? Si da, si nu!
Da!, pentru ca te va tine asa tot timpul, dovada saptamana de care ziceai ca a trecut de cand nu mai sunteti impreuna. Asta nu mai e dragoste. E pierdere de timp. Plus de asta esti tanar si e prea devreme sa iti pui ochelari de cal.
Nu!, pentru ca ai avut-o primul. Aici intervine bunul tau simt si ar trebui sa va mai dati o sansa.
Dar daca e incapatzanata si o tine tot asa, fa-i pa. Imi pare rau ca se intampla asa! Nu stie ce vrea.
Apropos!, daca a ramas insarcinata cand ai dezvirginat-o si atunci ea va vrea sa tina copilul, ce te faci?
Atunci sa vezi belea! Cine nu beleste ochii , beleste "banana"!

Bafta!, fii barbat destept si fa-o din vorbe, daca o iubesti si o vrei langa tine. N-ai sa gasesti alta mai buna. Toate au cate un defect daca le cauti, Dar cine e perfect? Nimeni!

Raporteaza abuz de limbaj
tigrutigrul

4 mesaje
Membru din: 4/02/2009
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 08:49

Cezar, nu pot sa cred ca ai stat langa ea 2 ani, fara sa faceti sex. Dar asta e treaba ta si sincer sa fiu imi place ca ai fost perseverent. Ei, daca ea ti s-a daruit pana la urma, e corect sa o parasesti? Si da, si nu!
Da!, pentru ca te va tine asa tot timpul, dovada saptamana de care ziceai ca a trecut de cand nu mai sunteti impreuna. Asta nu mai e dragoste. E pierdere de timp. Plus de asta esti tanar si e prea devreme sa iti pui ochelari de cal.
Nu!, pentru ca ai avut-o primul. Aici intervine bunul tau simt si ar trebui sa va mai dati o sansa.
Dar daca e incapatzanata si o tine tot asa, fa-i pa. Imi pare rau ca se intampla asa! Nu stie ce vrea.
Apropos!, daca a ramas insarcinata cand ai dezvirginat-o si atunci ea va vrea sa tina copilul, ce te faci?
DAR MAI CEZAR MAI ATITA MAI VREAU SATI SPUN CA POATE DEAEA MAI TINE LA TINE CA POATE NUMA AS DACA SE CEARTA ESTE MAI FERICITA CU TINE DAR FI SIGUR CA TE IUBESTE...

Raporteaza abuz de limbaj
marius_robert19

14 mesaje
Membru din: 21/02/2009
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 16:55



________________________________________
CASTIGA BANI FOARTE USOR!

Legea Multiplicarii !!! Vrei sa castigi bani usor stand
degeaba?Eu am facut niste bani si sunt multumit de aceasta
metoda deoarece si mie mi-a fost spusa tot de cineva care la
randul sau a castigat bani prin intermediul acestui mod.Nu
este nici o gluma, crede-ma! Depinde numai de tine daca vrei
sa citesti pagina asta sau nu, eu nu pot spune decat ca 10
minute de citit iti pot schimba viata (si portofelul), depinde
numai de tine "POTI FACE BANI USOR SI REPEDE"...crede-ma, am
incercat toate metodele posibile (si legale). Aceasta este cea
mai USOARA si mai RAPIDA cale. Poti sa faci o gramada de bani,
repede si legal. Merge! E testat! Tot ce trebuie sa faci
deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la finalul
textului. Eram sceptic totusi...In urma cu ceva vreme navigam
aiurea pe Internet (probabil la fel cum faci si tu acum) cand
am descoperit un articol asemanator cu acesta in care spunea
ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani cu o
investitie de numai 6 RON. Imediat m-am gandit "chestia asta
trebuie sa fie vreo escrocherie". Dar, curios fiind, am
continuat sa citesc. Articolul spunea ca trebuie sa trimiti
cate 1 RON la fiecare din cele 6 adrese mentionate in articol.
Apoi sa iti treci numele si adresa la sfarsitul listei in
pozitia a 6-a si sa publici articolul la minim 200 de
forum-uri/adrese cu anunturi pe Internet sau prin mail la cat
mai multe adrese. Pur si simplu! Dupa ce am analizat
chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa prieteni m-am
hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in afara
de 6 RON si 6 timbre? Cum este si normal, la inceput eram
sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului legal. Asa
ca m-am interesat la PTTR si mi-au confirmat ca intr-adevar e
legal! Deci am facut infima investitie de 6 RON.
Surpriza!...Ghiciti ce s-a petrecut!!!..Intr-un interval de 7
zile am inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uimit!
M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au
continuat sa vina! In prima saptamana am primit 37 RON. La
sfarsitul celei de-a doua aveam 109 RON. In a treia saptamana
stransesem 2547 RON! Si banii continuau sa vina cu
repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui cei 6 RON si
cele 6 timbre Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce
functioneaza. In primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard
sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana.
Cum?
Pasul 1: Iei 6 coli de hartie si scrii pe fiecare din
ele:"M-AM ADAUGAT LA LISTA TA", astfel incat cel ce primeste
plicul sa te adauge la listele pe care urmeaza sa le posteze
si asa adresa ta va aparea pe alte sute si sute multiplicate
de forum-uri, apoi impaturesti fiecare coala (cat sa intre in
plic). Acum iei 6 bacnote si le pui CATE UNA in FIECARE din
cele 6 coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure),
apoi pui fiecare coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile.
Ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate, cu numele si adresa
ta pe ele (la expeditor, pentru a ajunge in continuare pe
forum-uri!), fiecare dintre ele continand o coala de hartie si
o bacnota de 1 RON. Acum trimiti plicurile la urmatoarele
adrese:

1)Ionela Constantin, Str. Aleea Soarelui nr.16, Bl. G2, Sc. 2,
Ap. 38, Jud. Braila, Cod 810229 Braila

2) Patrascu Alin Ionut, str. Stefan cel Mare,bl. A4,
sc.B,ap.20, Judetul Arges, Cod 115300 Curtea de Arges.

3) Gherilovici Andrei, Str. Orly 71, bl. R8, sc. 2,
ap.6,Judetul Mehedinti, cod 1500, Drobeta Turnu Severin

4) Seicean Alexandra, Str. Gheorghe Magheru, nr.19, Jud. Alba,
cod 515400, Blaj

5) Zbanca Dan, str.Dealului,blc 3/N,ap 18,Jud.Harghita,Toplita
Cod 535700

6)Groza Cristian ,str.Lucian Blaga, nr.23, bloc.- ,ap-.,Vintu de jos
cod 2555 Alba Iulia

Pasul 2: Acum tai din lista pe nr. 1 si muti celelalte adrese
cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4, etc...). Astfel
numarul 6 devine liber: completezi cu numele si adresa TA
aceasta pozitie.Trebuie foarte clar sa intelegi ca DACA TE VEI
PUNE IN ALTA POZITIE DECAT CEA DE-A 6-a, vei primi cu multi
mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se
diminueaza.Pentru a intari increderea in joc, trebuie SA NU
TRISEZI si SA TRIMITI PLICURILE, deoarece altminteri te
excluzi singur din circuit semanand neincrederea.
Pasul 3: Schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa
mentii articolul cat mai aproape de original. Acum publica
anuntul la cat mai multe forum-uri/newsgroup-uri (sunt o
groaza). 200 este atat cat iti trebuie dar cu cat publici in
mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga! Nu e
nevoie sa scrii din nou tot acest articol; poti sa selectezi
textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria
calculatorului, apoi inserezi textul ca sa iti adaugi numele
in pozitia a 6-a si apoi salvezi fisierul cu extensia .txt.
Acum cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-line,
message board-uri, site-uri,de chat, de discutii) romanesti
bineinteles, sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti
si publici articolul. Va sugerez sa treceti ca subiect un
titlu cat mai atractiv pentru ca acesta il vor vedea cei ce
viziteaza aceste site-uri GATA! Felicitari... Nu ar trebui sa
iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare newsgroup!
TINE MINTE: MAI MULTE NEWSGROUP-URI INSEAMNA MAI MULTI BANI!
TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIMUM DE 200! Calcule...Vei incepe sa
primesti bani in cutia pstala in cateva zile! Daca vrei poti
sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de
scrisori pe care le vei primi. De ce? Din cele minim 200 de
publicari pe care le-am facut sa spunem ca primesc 5
raspunsuri (un exemplu foarte-foarte mic). Deci am castigat 5
vRON cu numele meu pe pozitia a 6-a. Acum fiecare din cele 5
persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare, publica la
randul lor MINIMUL de 200 de articole cu numele meu pe pozitia
a 5-a si primesc si eu cate 5 RON. Eu primesc astfel 5x5x1
RON=25 RON. Continuand exemplul cu acest numar mic (5) de
persoane care raspund la articol, castig 125 RON cu numele meu
pe pozitia a 4-a, 625 RON cu numele meu pe a 3-a, 3125 RON pe
pozitia a 2-a si...DA! 15625 RON cu numele meu pe pozitia
intai.UIMITOR! Daca fiecare participant publica articolul de
MINIM 200 de ori! Si totul cu o investitie initiala de 6 RON
si 6 timbre. Cand numele tau nu se mai afla in lista poti sa
repeti procedura: iei ultima varianta a articolului si trimiti
cate 1 RON la adresele care se afla in lista, purtandu-ti
numele pe pozitia a 6-a. Acum publici articoluldin nou in
MINIM 200 de ori. Va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni
intra pe internet si citesc aceste articole ASA CUM CITESTI TU
ACUM !! Asa ca iti poti permite 6 RON sa vezi daca merge cu
adevarat? Cred ca da...Unii au spus /"dar daca lumea se satura
si nu mai trimite nimeni nici un ban?"/ Ce sanse sunt sa se
intample asta cand zilnic se alatura 20-50.000 se useri noi la
Internet dintre care foarte nulti citesc astfel de anunturi si
sunt dispusi sa incerce? JUCATI CINSTIT SI CORECT SI ADRESA TA
VA AJUNGE PE MII DE FORUM-URI, ASTFEL VEI PRIMI MII DE
PLICURI.IN FIECARE ZI INTRA SUTE SAU MII DE OAMENI PE
FORUM!VETI AVEA NUMAI DE CASTIGAT!!! JOCUL SE BAZEAZAPE O
BINECUNOSCUTA LEGE DIN ECONOMIE SI ANUME LEGEA MULTIPLICARII
PE CARE CRED CA O POTI INTELEGE. CRED CA MARILE MAGAZINE SE
IMBOGATESC PT CA TU AI CUMPARAT O STICLA DE VIN? NU...SE
CUMPARA INDUSTRIAL...DECI DACA JOCI CORECT SI TRIMITI PLICURI
ADRESA TA VA APAREA PE MULT MAI MULTE SITE-URI SI VEI PRIMI CU
MUUULT MAI MULTI BANI! BAFTA!!!!!!!!!! p.s. foarte important:
o sa intanlesti oameni care nu sunt de acord cu asta si care
nu au curaj sa incerce sa se imbogateasca inteligent. Acestia
se multumesc doar sa injure (MAI MULT NU POT), Trebuie doar
sa-i ignori asa cum fac eu, joaca si o sa vezi cum plicurile
incep sa soseasca. Daca ai incredere si perseverezi o sa-mi
multumesti...cat pentru cei care nu joaca...va raciti gura
degeaba, eu primesc zeci de plicuri cu bani si o sa continui
sa joc...BAFTA!!!!!!!



Raporteaza abuz de limbaj
matza

15 mesaje
Membru din: 4/02/2009
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 23:43

buna....nu pot sa iti dau prea multe sfaturi...dar ceea ce are ea pe slip..nu e ceva normal...doar scurgerile incolore fara miros si in cantitate mica sunt normale...dare ceea ce are prietena ta sunt simptomele unei candida albicans...nu e nimik grav se trateaza;)...intreaba.o de simptome(mancarimi,roseata.scurgeri si miros urat).... dak va merge la un control ginecologic ai va da un tratament si ai va trece:)

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

660 mesaje
Membru din: 9/02/2009
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 19:29

De la: tigrutigrul, la data 2009-02-13 08:49:53Cezar, nu pot sa cred ca ai stat langa ea 2 ani, fara sa faceti sex. Dar asta e treaba ta ...


Numai un rac poate avea atat de muuulta rabdare la capitolul asta ..sau chiar rezistenta
Totusi ma intreb cum ai reusit. Ti-ai turnat ceva bromura in lapticul/cafeluta de dimineata ?


matza

15 mesaje
Membru din: 4/02/2009
Postat pe: 30 Martie 2009, ora 15:45

De la: andaa, la data 2009-03-29 19:29:41
De la: tigrutigrul, la data 2009-02-13 08:49:53Cezar, nu pot sa cred ca ai stat langa ea 2 ani, fara sa faceti sex. Dar asta e treaba ta ...


Numai un rac poate avea atat de muuulta rabdare la capitolul asta ..sau chiar rezistenta
Totusi ma intreb cum ai reusit. Ti-ai turnat ceva bromura in lapticul/cafeluta de dimineata ?

Raporteaza abuz de limbaj
GEKADOS

134 mesaje
Membru din: 21/06/2009
Oras: Iasi

Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 23:26

nu pot sa cred ce la ce tipuri de discutii sa ajuns pe forumul asta cu scurgeri si culoare si tot rahatu ma dezgustati fratilor gasiti subiecte mai interesante mai creative plizzzzzzzzzzzzzzzzzz

Raporteaza abuz de limbaj
GEKADOS

134 mesaje
Membru din: 21/06/2009
Oras: Iasi

Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 23:28

De la: marius_robert19, la data 2009-02-21 16:55:30

________________________________________
CASTIGA BANI FOARTE USOR!

Legea Multiplicarii !!! Vrei sa castigi bani usor stand
degeaba?Eu am facut niste bani si sunt multumit de aceasta
metoda deoarece si mie mi-a fost spusa tot de cineva care la
randul sau a castigat bani prin intermediul acestui mod.Nu
este nici o gluma, crede-ma! Depinde numai de tine daca vrei
sa citesti pagina asta sau nu, eu nu pot spune decat ca 10
minute de citit iti pot schimba viata (si portofelul), depinde
numai de tine "POTI FACE BANI USOR SI REPEDE"...crede-ma, am
incercat toate metodele posibile (si legale). Aceasta este cea
mai USOARA si mai RAPIDA cale. Poti sa faci o gramada de bani,
repede si legal. Merge! E testat! Tot ce trebuie sa faci
deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la finalul
textului. Eram sceptic totusi...In urma cu ceva vreme navigam
aiurea pe Internet (probabil la fel cum faci si tu acum) cand
am descoperit un articol asemanator cu acesta in care spunea
ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani cu o
investitie de numai 6 RON. Imediat m-am gandit "chestia asta
trebuie sa fie vreo escrocherie". Dar, curios fiind, am
continuat sa citesc. Articolul spunea ca trebuie sa trimiti
cate 1 RON la fiecare din cele 6 adrese mentionate in articol.
Apoi sa iti treci numele si adresa la sfarsitul listei in
pozitia a 6-a si sa publici articolul la minim 200 de
forum-uri/adrese cu anunturi pe Internet sau prin mail la cat
mai multe adrese. Pur si simplu! Dupa ce am analizat
chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa prieteni m-am
hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in afara
de 6 RON si 6 timbre? Cum este si normal, la inceput eram
sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului legal. Asa
ca m-am interesat la PTTR si mi-au confirmat ca intr-adevar e
legal! Deci am facut infima investitie de 6 RON.
Surpriza!...Ghiciti ce s-a petrecut!!!..Intr-un interval de 7
zile am inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uimit!
M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au
continuat sa vina! In prima saptamana am primit 37 RON. La
sfarsitul celei de-a doua aveam 109 RON. In a treia saptamana
stransesem 2547 RON! Si banii continuau sa vina cu
repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui cei 6 RON si
cele 6 timbre Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce
functioneaza. In primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard
sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana.
Cum?
Pasul 1: Iei 6 coli de hartie si scrii pe fiecare din
ele:"M-AM ADAUGAT LA LISTA TA", astfel incat cel ce primeste
plicul sa te adauge la listele pe care urmeaza sa le posteze
si asa adresa ta va aparea pe alte sute si sute multiplicate
de forum-uri, apoi impaturesti fiecare coala (cat sa intre in
plic). Acum iei 6 bacnote si le pui CATE UNA in FIECARE din
cele 6 coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure),
apoi pui fiecare coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile.
Ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate, cu numele si adresa
ta pe ele (la expeditor, pentru a ajunge in continuare pe
forum-uri!), fiecare dintre ele continand o coala de hartie si
o bacnota de 1 RON. Acum trimiti plicurile la urmatoarele
adrese:

1)Ionela Constantin, Str. Aleea Soarelui nr.16, Bl. G2, Sc. 2,
Ap. 38, Jud. Braila, Cod 810229 Braila

2) Patrascu Alin Ionut, str. Stefan cel Mare,bl. A4,
sc.B,ap.20, Judetul Arges, Cod 115300 Curtea de Arges.

3) Gherilovici Andrei, Str. Orly 71, bl. R8, sc. 2,
ap.6,Judetul Mehedinti, cod 1500, Drobeta Turnu Severin

4) Seicean Alexandra, Str. Gheorghe Magheru, nr.19, Jud. Alba,
cod 515400, Blaj

5) Zbanca Dan, str.Dealului,blc 3/N,ap 18,Jud.Harghita,Toplita
Cod 535700

6)Groza Cristian ,str.Lucian Blaga, nr.23, bloc.- ,ap-.,Vintu de jos
cod 2555 Alba Iulia

Pasul 2: Acum tai din lista pe nr. 1 si muti celelalte adrese
cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4, etc...). Astfel
numarul 6 devine liber: completezi cu numele si adresa TA
aceasta pozitie.Trebuie foarte clar sa intelegi ca DACA TE VEI
PUNE IN ALTA POZITIE DECAT CEA DE-A 6-a, vei primi cu multi
mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se
diminueaza.Pentru a intari increderea in joc, trebuie SA NU
TRISEZI si SA TRIMITI PLICURILE, deoarece altminteri te
excluzi singur din circuit semanand neincrederea.
Pasul 3: Schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa
mentii articolul cat mai aproape de original. Acum publica
anuntul la cat mai multe forum-uri/newsgroup-uri (sunt o
groaza). 200 este atat cat iti trebuie dar cu cat publici in
mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga! Nu e
nevoie sa scrii din nou tot acest articol; poti sa selectezi
textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria
calculatorului, apoi inserezi textul ca sa iti adaugi numele
in pozitia a 6-a si apoi salvezi fisierul cu extensia .txt.
Acum cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-line,
message board-uri, site-uri,de chat, de discutii) romanesti
bineinteles, sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti
si publici articolul. Va sugerez sa treceti ca subiect un
titlu cat mai atractiv pentru ca acesta il vor vedea cei ce
viziteaza aceste site-uri GATA! Felicitari... Nu ar trebui sa
iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare newsgroup!
TINE MINTE: MAI MULTE NEWSGROUP-URI INSEAMNA MAI MULTI BANI!
TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIMUM DE 200! Calcule...Vei incepe sa
primesti bani in cutia pstala in cateva zile! Daca vrei poti
sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de
scrisori pe care le vei primi. De ce? Din cele minim 200 de
publicari pe care le-am facut sa spunem ca primesc 5
raspunsuri (un exemplu foarte-foarte mic). Deci am castigat 5
vRON cu numele meu pe pozitia a 6-a. Acum fiecare din cele 5
persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare, publica la
randul lor MINIMUL de 200 de articole cu numele meu pe pozitia
a 5-a si primesc si eu cate 5 RON. Eu primesc astfel 5x5x1
RON=25 RON. Continuand exemplul cu acest numar mic (5) de
persoane care raspund la articol, castig 125 RON cu numele meu
pe pozitia a 4-a, 625 RON cu numele meu pe a 3-a, 3125 RON pe
pozitia a 2-a si...DA! 15625 RON cu numele meu pe pozitia
intai.UIMITOR! Daca fiecare participant publica articolul de
MINIM 200 de ori! Si totul cu o investitie initiala de 6 RON
si 6 timbre. Cand numele tau nu se mai afla in lista poti sa
repeti procedura: iei ultima varianta a articolului si trimiti
cate 1 RON la adresele care se afla in lista, purtandu-ti
numele pe pozitia a 6-a. Acum publici articoluldin nou in
MINIM 200 de ori. Va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni
intra pe internet si citesc aceste articole ASA CUM CITESTI TU
ACUM !! Asa ca iti poti permite 6 RON sa vezi daca merge cu
adevarat? Cred ca da...Unii au spus /"dar daca lumea se satura
si nu mai trimite nimeni nici un ban?"/ Ce sanse sunt sa se
intample asta cand zilnic se alatura 20-50.00


radhookoo

1009 mesaje
Membru din: 22/11/2007
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 17:51

De la: GEKADOS, la data 2009-06-26 23:26:38nu pot sa cred ce la ce tipuri de discutii sa ajuns pe forumul asta cu scurgeri si culoare si tot rahatu ma dezgustati fratilor gasiti subiecte mai interesante mai creative plizzzzzzzzzzzzzzzzzz


E mai vechi... nu stiu de ce l-ai inviat.. si daca stau sa ma gandesc nu stiu de ce l-am summonat si eu acuma.. :))

Raporteaza abuz de limbaj
daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
Ultimull

6 mesaje
Membru din: 14/09/2009
Postat pe: 14 Septembrie 2009, ora 10:20


Raporteaza abuz de limbaj
Ultimull

6 mesaje
Membru din: 14/09/2009
Postat pe: 14 Septembrie 2009, ora 10:20


Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului va rog ... ajutor!!!
Mergi la: