back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

...preotie=virginitate...so?

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

20 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 14:06

INVITATIE
la masaj
Acesta este un limbaj fara cuvinte,
Este un timp in afara timpului,
Un cantec care canta o sarbatoare
O dezmierdare,
O atingere a trupului si sufletului,
O reconectare la tine insuti.
Un dans al energiilor,un dans al dragostei.
Toate elibereaza,toate nutresc,toate incita….acesta este masajul erotic.
Pentru programari 0788 778 660
0788 884 900
0768 356 769
www.erotic-massage.ro
www.orient.ro
www.oriental-massage.ro

Raporteaza abuz de limbaj
augustinus

23 mesaje
Oras: Slobozia

Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 10:52

Exista o vorba care zice " sa faci ce zice popa, nu ce face popa".Treaba cu homosexualitatea e mai noua si probabil e un fenomen izolat dar toata lumea stie ca preotii in general sunt recunoscuti ca mari iubitori de femei(ca sa zic frumos)
Sa va zic si un fapt real ca sa nu credeti ca totul se reduce la vorbe.LA un moment dat am lucrat la Alcibo, reprezentant Orange.Intr-o buna zi intra in magazin un calugar cu barba si straie inegrite de ai fi putut jura ca e sfant.Imi cere spasit sa-i pun niste credit pe telefon.Ii razuiesc o cartela valorica si ma intreaba cum face sa o incarce.Binevoitor ii iau telefonul din mana, si SURPRIZA!!!Ce credeti fratilor?Pe telefon avea pusa pusa o gagicuta exact cum o facuse maicuta ei.Asa ca bancurile si proverbele care circula despre popi nu sunt la oha facute.Au ele un substrat real.

Indescifrabil
NIGHTSTORM

45 mesaje
Oras: Campina

Postat pe: 1 Martie 2010, ora 20:07

Iubitori de femei, copii, alti preoti....

ehe..preoti astia...din partea mea sa nu fie... paguba la casa omului..le-a trecut vremea;)

yna

42 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 12:05

De la: BonnieBon, la data 2008-09-01 18:12:07...Dragilor...am o intrebare pentru voi..mai bine o dilema...se spune ca nu e normal sa astepti mult...ca sa-ti incepi viata sexuala...mai ales in cazul baietilor...insa stau si ma intreb cum e cu cei care aleg sa devina preoti...cam pe la 24-25 de ani termina facultatea....stiu ca ei tr sa se casatoreasca virgini...lamuriti-ma voi...

eu stiam ca preotii nu numai ca trebuie sa fie virgini dar sa se casatoreasca cu o virgina iar in cazul in care ramane vaduv obligatoriu trebuie sa ia de sotie o virgina...stiam ca el trebuie crescut pt asa ceva si pus deoparte ...daca timpurile s-au schimbat si s-a permis calcarea legii au aparut consecintele

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ...preotie=virginitate...so?
Mergi la: