Info
x
Credite auto
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 2 August 2008, ora 01:46
Ce banci sunt cele mai naspa la capitolul credite auto?
|
|
john67_nelu 3 mesaje Membru din: 13/12/2008 Oras: Petrosani |
Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 11:05
brd bcr
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 9 mesaje Membru din: 23/07/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 04:00
dar BRD si B.POST sunt de .............. infarct Raporteaza abuz de limbaj
Sheicu'l-tau
|
|
cyolo 2 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 10:33
bcr..........raifessen bank..........plus cele aparute c dupa ploaie..........restul sant bune............merci.........
|
cibo80 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 12:29
de ce crezi tu ca raiffeisen are credit auto naspa.?...pana acum 2 luni era cel mai bun credit pentru persoane fizice - pana la momentul declansarii crizei - si cu siguranta la anul , dupa reanalizarea normelor BNR va reveni cu un credit foarte bun...mai intereseaza-te si tu inainte de a scrie ineptii pe forumuri...
|
MateiClaudiu_yuppy 2 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 12:25
Cred ca intrebarea era, ce banci mai acorda credite auto?
|
Nico_sotto 13 mesaje Membru din: 14/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 08:01
ai mei au la brd creditul auto si au o dobanda de 17%... nu recomand.
|
b_voichita 313 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 06:02
PENTRU TARA SI POPOR
VADIM TUDOR SENATOR! |
|
|
|
|
radhookoo 1009 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 05:44
eo am cea mai buna dobanda!
Da nu se numeste imprumut bancar, ci camãtã... Raporteaza abuz de limbaj
daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
|
|
b_voichita 313 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 18:17
|
bogdan_cosarca2 27 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Martie 2009, ora 12:58
De la: Matei.Claudiu, la data 2008-12-10 12:25:27Cred ca intrebarea era, ce banci mai acorda credite auto? Deci, credite se mai acorda...dar trebuie sa ai venituri mari ca sa obti un astfel de credit ! Dar nu le recomand....! De ce ?! Ai o dobanda de minim 11.25%, la care se mai adauga Casco-ul la masina, pe care il platesti tot tu, plus comisioane, evaluare...etc...ca tie iti trebe, se da pe o perioada nu cu mult mai mare de 5 ani ! daca in perioada creditului vrei pur si simplu sa vinzi masina, nu poti...este garantie la banca ! :( aprobarea dureaza mult! recomand un credit pentru nevoi personale, nu iti trebuie justificare la bani, nu iti trebuie casco, decat daca vrei tu, dar nu te obliga nimeni ! si in plus gradul maxim de indatorare e mai mare la creditele de nerv pers decat la auto....! deci...alegerea ta !
|
best 71 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 21:47
de ce nu incercati pe leasing?... leasing inca se mai da...si acum sunt masinile recuperate daca nu vreti o masina noua...avantajul este ca una recuperata este deja inmatriculata
Raporteaza abuz de limbaj
deciziile bune provin din experienta... si deseori experienta provine din decizii gresite
|
|
lukaluka 25 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 10:12
De la: best, la data 2009-03-13 21:47:37de ce nu incercati pe leasing?... leasing inca se mai da...si acum sunt masinile recuperate daca nu vreti o masina noua...avantajul este ca una recuperata este deja inmatriculata Si de unde se poate cumpara o astfel de masina recuperata?..Banuiesc ca este ceva mai ieftina decat pretul ei normal?! Raporteaza abuz de limbaj |
|
mariuskey 47 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 08:46
De la: idclip, la data 2009-02-04 06:02:28PENTRU TARA SI POPOR] taticu dute sa dormi ca e timpu Raporteaza abuz de limbaj |
|
mariuskey 47 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 09:06
daca iti place atat de tare personajul cumparal in leasing si du-l acasa si lasa-ne sa discutam noi de restul.Nu prea sunt adeptul cumparari unei masini in leasing sau in rate la banca masina e un lucru care se devalorizeaza urgent si degradarea ei este egal proportionala cu zilele caretrec peste ea si drumurile pe care l-e parcurgem va rog sa fiti atenti pt ca ajunge-ti sa dati pana la terminarea creditului aproape dublu calculati daca nu credeti si nu merita deoarece masina de a doua zi dupa cumparare deja a pierdut cateva sute de euro din pret in timp ce banca va ia bani la fel in fiecare luna plus revizi si altele din pacate nu e avantajoasa pe temen mediu acest tip de achizitie nu la noi. momentan e destul de blocata piata incat sa constatati ca e aproape imposibil sa accesati un leasing sau credit de nevoi pers va trebuie salariu cam de 350 euro lunar. dar ma rog fiecare e liber sa aleaga,din pacate la noi avem preturi artificiale la second si taxe si impozite uriase la cele noi si milioane de km de sosele impecabileCu toata consideratia va doresc drumuri bune
|
brealsouL 415 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 26 August 2009, ora 01:09
stiu eu persoane care vand f ieftin masini "recuperate"la 2k euro iti iei un bmw de 5 ani, pm me pt detalii.
PS: fara banci. Raporteaza abuz de limbaj |
|
best 71 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 30 August 2009, ora 21:38
De la: lukaluka, la data 2009-05-05 10:12:43De la: best, la data 2009-03-13 21:47:37de ce nu incercati pe leasing?... leasing inca se mai da...si acum sunt masinile recuperate daca nu vreti o masina noua...avantajul este ca una recuperata este deja inmatriculata scuze pentru intarziere... se poate intra pe site-urile finantatorilor din romania si gasesti listele cu masini recuperate daca nu ai gasit deja
Raporteaza abuz de limbaj
deciziile bune provin din experienta... si deseori experienta provine din decizii gresite
|
|
medichit 14 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 11:20
VA RECOMAND CITIREA CU ATENTIE A CONDITIILOR DE CREDITARE, ALTFEL VOR FI NEPLACERI MARI DUPA SI VA FI TARDIV.
Raifeissen si-a aschimbat poate parul, dar naravul nu cu siguranta. Au costuri ascunse, eludeaza legea privind DAE care prevede ca toate costurile aferente unei finantari sa fie incluse in DAE si afisate. Astfel, daca nu esti client si nu ai un cont la ei, trebuie sa deschizi unul pt virarea sumei solicitate, deci iata un prim cost; dupa deschiderea contului, daca se va aproba creditul vei primi suma in cont dar ti se va retine comisionul de transef, alta chestie ascunsa. Nu in ultimul rand la plata ratelor vei observa ca din cont se va opri si un comision de gestiune de cont curent, un al treilea cost deja, neinclus. Cand va fi sa retragi numerar, daca nu ai un card bancar atasat contului si daca nu va trebui sa astepti sa afli ca ai un astfel de card(vreo doi ani ca mine desi alte banci m-au anunta ca mi-a venit cardul, fata de ei carre nu au catacdisit s-o faca)vei fi taxat la fiecare retragere de numerar. Brd-ul, altii ...., cu ei trebuie sa te astepti la surprize neplacute, deoarece daca ei considera, iti vor lua bani retroactiv din cont(cu mine asa au procedat, am actele) sub forma unui comision sau cost(la mine a fost de gestiune de cont curent). Unicredit, de asemeni, in procedura interna era specificat "a nu se comunica comisionul de asigurare, aferent creditului-leasingului catre client" nici macar dupa semnarea contractului. Asadar atentie mare!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|