back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Psd partid filo-rus?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 17 Septembrie 2014, ora 23:03

De la: gabigabi2, la data 2014-09-17 19:08:09
De la: Black_Friday_, la data 2014-09-17 18:48:48
De la: _2148_, la data 2014-09-13 15:24:25Nu mai , s-a umflat pesedismu' in tine , ca vorba aia , perioada de tranzit intestinal a fost cam lunga pentru tine (cate luni ai sustinut tu ca nu te mai intereseaza politica ? ) si deh , trebuia sa gasesti o latrina (pardon , 3 ) in care sa te descarci de presiune

P.S. Pe Sparlament si antiguvernare , m-as usura si io , da' sa nu mai spui la nimeni !

Pe antiguvernare m-as pi...usura si eu, in semn de solidaritate cu tine. Antiguvernarea este opozitia, nu-i asa, ca doar se opune guvernarii, adica fortelor politice care sunt la guvernare?

Nu vrei sa ne usuram impreuna? Cu cine incepem? Cu Woodrea, Johannis sau tintim mai sus, la cel mai antiguvernamental, ala cu ochii divortati de la Trei Coceni?
Dam cu banul ca sa vedem cine incepe, daca te ususurezi tu in timp ce eu il tin...sau invers.

Bai nene, unde ne sunt femeile de alta data, care erau gingase, feminine, cu bun simt?
In ziua de astazi, din ce in ce mai multe femei se comporta si se exprima mai mitocaneste decat barbatii!

daaaa, asa este si mi-e jena de mine ca ma cobor la nivelul tzoapelor astora, dar daca nu le raspunzi pe limba lor , ori nu inteleg ,ori te cred prost !
astia-s de tipul cotarlelor pe care daca nu le iei la suturi sau arunci cu pietre-n ele , nu inteleg de vorba buna si asculta numa' de'o Mina De Fier ca a lui Base' , pe care-l adora si-l recunosc de Stapin !

pai nu te cred , ESTI .! MAI PROASTA CA NOAPTEA !

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Septembrie 2014, ora 06:48

De la: _2148_, la data 2014-09-17 23:00:08
De la: _2148_, la data 2014-09-13 15:24:25Nu mai , s-a umflat pesedismu' in tine , ca vorba aia , perioada de tranzit intestinal a fost cam lunga pentru tine (cate luni ai sustinut tu ca nu te mai intereseaza politica ? ) si deh , trebuia sa gasesti o latrina (pardon , 3 ) in care sa te descarci de presiune

P.S. Pe Sparlament si antiguvernare , m-as usura si io , da' sa nu mai spui la nimeni !

Pe antiguvernare m-as pi...usura si eu, in semn de solidaritate cu tine. Antiguvernarea este opozitia, nu-i asa, ca doar se opune guvernarii, adica fortelor politice care sunt la guvernare?

Nu vrei sa ne usuram impreuna? Cu cine incepem? Cu Woodrea, Johannis sau tintim mai sus, la cel mai antiguvernamental, ala cu ochii divortati de la Trei Coceni?
Dam cu banul ca sa vedem cine incepe, daca te ususurezi tu in timp ce eu il tin...sau invers.

Bai nene, unde ne sunt femeile de alta data, care erau gingase, feminine, cu bun simt?
In ziua de astazi, din ce in ce mai multe femei se comporta si se exprima mai mitocaneste decat barbatii!

Nu , mai , antiguvernarea este Guvernul asta care conduce de 2 ani , esti suparat ca n-ai putut sa treci oficial de la aia cu ciocu' mic la aia tari in clont ? Poti sa te usurezi in latrina 3 , cu tanti Gabi impreuna , ca voi sunteti niste ginagasi si cu bun simt !

Bai nene , unde iti sunt femeile , intreab-o eventual pe nevasta-ta ! Cum unde ?
Pretena ta , tanti G , este etalonul feminitatii , gingasiei si bunului simt cand vine vorba de institutia prezidentiala , asa ca dansa e un model autentic pentru mine , ai inteles ?

Doino, eu barem am ce sa intreb. Tu poti sa pui intrebarea asta? Nu cred, pentru ca nu vad niciun barbat in stare sa stea langa o scorpie stafidita si imbibata de ura si frustrari.

Raporteaza abuz de limbaj
Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 18 Septembrie 2014, ora 06:55

De la: _2148_, la data 2014-09-17 23:03:45

daaaa, asa este si mi-e jena de mine ca ma cobor la nivelul tzoapelor astora, dar daca nu le raspunzi pe limba lor , ori nu inteleg ,ori te cred prost !
astia-s de tipul cotarlelor pe care daca nu le iei la suturi sau arunci cu pietre-n ele , nu inteleg de vorba buna si asculta numa' de'o Mina De Fier ca a lui Base' , pe care-l adora si-l recunosc de Stapin !

Exact ce spuneam! Femeia basista este de fapt un mutant. Rea, plin de frustrari, mitocanca, fara feminitate si cu o imensa nemultumire pentru viata pe care o traieste. Daca unele femei singure isi iau un catel sau o piscia ca sa isi mai alunge singuratatea, femeia basista s-a indragostit iremediabil de Basescu. El este idealul ei in viata, barbatul pe care nu l-a avut niciodata, betiv, golan, curvar, care vine acasa matrafoxat si ii fragezeste coastele cu laba lui grea.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Septembrie 2014, ora 17:24

De la: _2148_, la data 2014-09-17 23:00:08

Nu , mai , antiguvernarea este Guvernul asta care conduce de 2 ani , esti suparat ca n-ai putut sa treci oficial de la aia cu ciocu' mic la aia tari in clont ? Poti sa te usurezi in latrina 3 , cu tanti Gabi impreuna , ca voi sunteti niste ginagasi si cu bun simt !

Bai nene , unde iti sunt femeile , intreab-o eventual pe nevasta-ta ! Cum unde ?
Pretena ta , tanti G , este etalonul feminitatii , gingasiei si bunului simt cand vine vorba de institutia prezidentiala , asa ca dansa e un model autentic pentru mine , ai inteles ?

macar de'ar fi asa, dar tu-l iubesti prea mult pe basel, ca sa-ti fiu eu model in Locul lui !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Septembrie 2014, ora 17:27

ca de obicei, FRAIERA cind spui ca Noaptea-i proasta
da' ne completam perfect , caci tu calci in strachini ziua-ntreaga, de dimineata pina seara !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Septembrie 2014, ora 17:35

De la: Black_Friday_, la data 2014-09-18 06:55:46

Exact ce spuneam! Femeia basista este de fapt un mutant. Rea, plin de frustrari, mitocanca, fara feminitate si cu o imensa nemultumire pentru viata pe care o traieste. Daca unele femei singure isi iau un catel sau o piscia ca sa isi mai alunge singuratatea, femeia basista s-a indragostit iremediabil de Basescu. El este idealul ei in viata, barbatul pe care nu l-a avut niciodata, betiv, golan, curvar, care vine acasa matrafoxat si ii fragezeste coastele cu laba lui grea.

da' ti dai seama cit de tragica e chestia asta , totusi ? am mai spus -o o data si o reiau, prietenele alea ale mele- prietene de'o Viata - il adora pe Base si , barbatii lor sunt aidoma lui ....viata lor a fost un calvar , dar nu au facut si nici acum nu fac legatura intre fapte si consecinte si inclin sa cred ( sic 2148) ca nu stiu ca un barbat poate fi altfel !

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2014, ora 13:44

PRECEDENTUL PARTIDELOR DE DREAPTA,ESTE CA ATUNCI CAND PACALESC ELECTORATUL ,SI LASA IN URMA LOR O POPULATIE SARACITA,DISPERATA,SI DEZAMAGITA,ASA CA IN ROMANIEA,UNDE DREAPTA CRESTINA-PERVERSA A AVUT PRESEDENTIEA ULTIMIILOR 10 ANI,IAR ACUM STRIGA :"FRAUDAREA ALEGERIILOR "!.DE CE NU STRIGA,CA IN ACEASTA PERIOADA POPORUL A FOST PAUPERIZAT SI SARACIT?!.POATE CA VOR CA SA MAI LASE IN URMA LOR ,DREAPTA-PERVERSA UN MOSTENITOR MASLUIT SI CANCERIGEN DE TIP -MONSTRU "BASS",MOSTENITOR PRESEDENTIAL ,CARUIA CA SA I SE DITEZE DIN CULISE ,CA UNUI PAPUSAR VERITABIL,FIE EL SI DIN SAMANTA GERMANICA SPALATA SI MODIFICATA GENETIC,DE-A LUNGUL TIMPULUUI IN ZONA FANARIOTA SI CU NARAVURIILE EI BALCANICE?!.

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2014, ora 11:31

,,,,
De la: 9am_3909, la data 2014-07-04 10:19:05Un subiect care ar trebui sa intereseze opinia publica din Romania.
Din pacate datele pe care le avem fiecare dintre noi duc spre acest verdict.
Ce este acest PSD?
Incepand cu 1989 sub denumirea de FSN acest partid se face vinovat de uciderea cu sange rece a tineretului revolutionar pe tot cuprinsul tarii.
Victime ....in jur de 2000.
Cu ce ne-am ales?
Pai cu ION ILICI ILIESCU dovedit ca agent KGB si o gasca de activisti PCR care au devalizat toata industria Romaneasca pentru a o insusi.
Mai avem CRIMELE pe care acest FSN le-a facut in perioada 13-15 iunie.........omoruri deosebit de grave...iar cimitirul Straulesti poate fi martorul acestor inimaginabile crime.
Rezultatul.....peste 300 de oameni ucisi cu sange rece .
Mai departe avem transformarea in PDSR......ocazie cu care au devalizat BancoRexul.....o banca de comert exterior pentru asi insusi valuta obtinuta de poporul roman in timpul dictaturii Ceausiste....uramata de falimentarea nenumaratelor intreprinderi si vanzarea la suma de 1 DOLAR catre camarila comunista.
Si vanzarea FLOTEI este tot creatia guvernului PDSR &Vacaroiu....deoarece o flota NU POATE FI VANDUTA fara consimtamantul GUVERNULUI.
Urmeaza .....ARO, REPUBLICA, COMBINATELE SIDERURGICE SI CHIMICE,ETC.
Apoi simbioza continua si PDSR se transforma in PSD.
URMEAZA DEZASTUOASA GUVERNARE 2000-2004 cand Romania este devalizata ....dovada sunt nenumaratele dosare care dateaza din perioada respectiva.
Totusi acest partid datorita nenumaratilor cetateni cu ,,bube'' in CV reuseste sa supravietuiasca si constatam ca in cei 24 de ani scursi........19 se ragasesc intr-o forma ori alta la guvernare .
Tinand cond de modul in care au transformat Romania dintr-o tara relativ industrializata ...in una FARA INDUSTRIE SI AGRICULTURA.........ne putem pune urmatoarea intrebare.....
CE A URMARIT ACEST PSD in anii cand au devalizat ROMANIA?
Cui a folosit acesta vanzare de tara care continua si la momentul actual.(*LOTERIA ROMANA deoarece firma greceasca are actionariat rus))
Cine sunt beneficiarii si raspunsul nu poate fi decat urmatorul.
ACTIVISTII PCR SI Marea RUSSIE.
De aici trebuie sa tragem si concluzia vizibila ca acest PSD este antinational si filo-rus.
,,,,,,,,
PS. corect! subscriu!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2014, ora 16:00

ce faci, pimpule, te citezi si te aprobi singur ? este ca-ti vine sa te pupi singur, felicitindu-te cit de brava x esti ?
io te-as sfatui sa intri pe tocmai .ro si sa cauti un aparat de dat suturi in fund si sa exersezi de 3 ori pe zi, poate-ti vine mintea la cap !

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2014, ora 16:24

GASI-TI SOLUTIE CA POPORUL ROMAN CA SA TRAIASCA BINE FARA A EXISTA EXCROCI ?!,IMPOSIBIL !. -FINISH SCHENGEN !.

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 11:57

De la: gabigabi2, la data 2014-09-22 16:00:20 ce faci, pimpule, te citezi si te aprobi singur ? este ca-ti vine sa te pupi singur, felicitindu-te cit de brava x esti ?
io te-as sfatui sa intri pe tocmai .ro si sa cauti un aparat de dat suturi in fund si sa exersezi de 3 ori pe zi, poate-ti vine mintea la cap !

Aþi ajuns la disperare rataþilor...
Sunteþi in stare sa minþiþi ºi in faþa preotului la ultima spovedanie ! Maniaci nesimþiþi!
Sunteþi mai infecþi decat ºobolanii ºi gandacii!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 14:31

De la: 9am_4158, la data 2014-09-24 11:57:49
De la: gabigabi2, la data 2014-09-22 16:00:20 ce faci, pimpule, te citezi si te aprobi singur ? este ca-ti vine sa te pupi singur, felicitindu-te cit de brava x esti ?

Sunteþi in stare sa minþiþi ºi in faþa preotului la ultima spovedanie ! Maniaci nesimþiþi!

ai niste cuvinte- sablon pe care le tot repeti despre CE Minciuna-i vorba, pe cine mintim si ce nu-i adevarat ca tu postezi si tot tu te citezi, aprobindu-te ?

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 15:36

De la: gabigabi2, la data 2014-09-24 14:31:50
De la: 9am_4158, la data 2014-09-24 11:57:49

ai niste cuvinte- sablon pe care le tot repeti despre CE Minciuna-i vorba, pe cine mintim si ce nu-i adevarat ca tu postezi si tot tu te citezi, aprobindu-te ?

Panarama batrana needucata..atata timp cat tu,neamul tau si altii imi fac viata un calvar actionand precum talharii la drumul mare pradand agoniseala mea de zi cu zi prin intermediul unui guvern profund anti-democratic nu pot decat sa-ti raspund intocmai.
Minciuna cred ca te caracterizeaza deoarece cu ea te-ai nascut si asa vei muri.
Esti mincinoasa deoarece ma confunzi intentionat si-mi atribui anumite postari chiar daca cel...-cea care le-a scris are aceleasi pareri cu mine.
Ce nu va este cunoscut?
Faptul ca tot mai multe persoane si-au dat seama in ce mocirla ne-ati bagat?
Ca psd este cu siguranta un partid inventat in laboratoarele KGB ale Moscovei.?
Ca la acest partid au aderat toate lichelele societatii romanesti?
Mai este un secret ca acest PSD are la activ crime facute cu sange rece si ca tot el a divizat romania?
Nu uita...tot asa a ajuns si Hittler la putere si daca Ponta ajunge presedinte cu siguranta va urma ,,noaptea cutitelor lungi'' varianta PSD... iar generatiile tinere va vor blestema de nici oasele nu vor mai ramane de voi.
Nu uita ...ca viata ta nu poate sa mai dureze la infinit...dar ce lasi in urma ta conteaza!
Tara pe care tu o doresti va fi un iad pentru cei care vor ramane in urma ta!

Fosta membra 9am.ro

349 mesaje
Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 16:06

atunci cand pe teritoriul national al unui stat membru EUROPEAN- NATO se afla cca 10.000 de rusi care iti exploateaza in interes propriu resursele mineralo-energetice, isi insuseste aproape toata industria metalurgica si o FALIMENTEAZA, o desfiinteaza VANZAND-O LA FIER VECHI SAU O RELOCHEAZA IN RUSIA, puteti spune ca : dupa 1989 RUSII au reocupat Romania ca o adevarata AMATA a CINSPREZECEA, cu ajutorul fratesc al kgb-istilor postdecembristi Ion Ilici Iliescu & camarilla pe care tot voi ROMANII I-ati inscaunat sa va reprezinte si administreze din jilturile puterii de stat.

Romania este distrusa systematic din interior prin intermediul cozilor de topor PSD-iste, incompetent, coruptia, hotia, si tradarea intereselor romanilor se practica la cel mai inalt nivel in stat, iar pulimea imbecilizata continua sa voteze continuu in ultimul sfert de secol aceiasi comunisti revopsiti in socialisti democrati.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2014, ora 14:59

rahat cu apa rece ! atita timp cit don Base' il COPIAZA pe V. Putin si a primit MIta de la rusii de la ALRO si are beneficii imense atit el cit si fie-sa de pe urma GAZPROM.ului, e bagat in aceeasi haita de profitori ptr. care culoarea politica sau doctrina sunt vax albina si interesul personal primeaza !

Fosta membra 9am.ro

349 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2014, ora 15:16

daca l-ar fi copiat pe gaspadin putler ar fi anexat basarabia, cadrilaterul si bucovina, PARTONETO, insa Romania este stat membru UE si NATO !
mai ai de invatat ceea ce inseamna un stat de drept, democratie si liberate, ca stat membru al unor asemenea organizatii euroatlantice, sau anexarea unui terotoriu istoric, actualmente stat independent recunoscut ONU, populat majoritar cu etnici romani care pana in rezent nu si-au exprimat dorinta de unire cu Romania printr-un plebiscit legal organizat.

mananca-ti rahatul si bea o cana cu apa rece sa nu tii se aplece!

ia un bonus : nastase.files.wordpress.com/2013/09/dscn4002.jpg

de asemenea, pupa-i si-n dos pentru a le satisfice o placere intr-un mod bucuros !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2014, ora 15:26

" baiete, esti timpit " !
cum sa anexeze ceva, cind il Admira pe Putin, il Copiaza pe Putin si NU vrea sa-l supere ? haide, ma asteptam la ceva mai destept decit asta si, Atentie la limbaj ....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2014, ora 15:28

De la: gabigabi2, la data 2014-09-25 14:59:26rahat cu apa rece ! atita timp cit don Base' il COPIAZA pe V. Putin si a primit MIta de la rusii de la ALRO si are beneficii imense atit el cit si fie-sa de pe urma GAZPROM.ului, e bagat in aceeasi haita de profitori ptr. care culoarea politica sau doctrina sunt vax albina si interesul personal primeaza !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2014, ora 15:44

alooo, 112 ? veniti repede, va rog, ca avem un caz de nesimtire crasa !
ce spuneti ? nu tine de dvs ?
aaaa, tine de bunul-simt al omului si educatia primita de la parintii lui si mediul in care traieste ? offff, bine, m-am lamurit !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2014, ora 16:01

te oftici ?

P.S
de ce nu apari nici macar la " ACTIVITATE ", acoperitule ?

Fosta membra 9am.ro

349 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2014, ora 16:12

De la: gabigabi2, la data 2014-09-25 16:01:52te oftici ?

P.S
de ce nu apari nici macar la " ACTIVITATE ", acoperitule ?

pentru a fi mirata si indignata proastanesimtita care intreaba, impostoareo !

d'aia !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2014, ora 16:40

crezi ca ar putea veni si la tine vreun moment de descarcare a constiintei tale, atit de incarcate ?
cind te uiti in oglinda nu ti se face greata ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 17:02

De la: gabigabi2, la data 2014-09-25 16:40:00crezi ca ar putea veni si la tine vreun moment de descarcare a constiintei tale, atit de incarcate ?

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2014, ora 14:33

De la: gabigabi2, la data 2014-09-25 16:40:00crezi ca ar putea veni si la tine vreun moment de descarcare a constiintei tale, atit de incarcate ?

Auzi tupeu......cum naibi vine?
Pai eu ma uit in oglinda si nu-mi este rusine.
Cum poate sa-mi fie rusine atata timp cat muncesc pe branci si datorita guvernarii PSD ...donez obligatoriu peste 60% din ce produc pentru ca tu si alte scursuri sa poata trai bine?

Fosta membra 9am.ro

349 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2014, ora 14:41

De la: 9am_4158, la data 2014-10-06 14:33:41

Cum poate sa-mi fie rusine atata timp cat muncesc pe branci si datorita guvernarii PSD ...donez obligatoriu peste 60% din ce produc pentru ca tu si alte scursuri sa poata trai bine?

90% !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 07:47

IDIOTULE, ca tu sa ai o casa in care sa cresti, sa maninci, sa inveti , eu am muncit 35 ani !
intelegi ca mi-am facut DATORIA fata de societate si NU am ce sa-mi reprosez ?

cu cita URA v-a intoxicat basescu asta, e de speriat ! si dar si mai de speriat este ca MINTEA va lipseste ca sa contracarati aceasta ura si v-ati transformat in niste Zombi !
in orice Democratie Normala din lumea asta, voi ati fi considerati Teroristi, Tortionari, Fanatici, Talibani - adica EXTREMISTI si interzisi !

Fosta membra 9am.ro

349 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 08:49

imbecila eti tu, Partoneta stalinista !
ai muncit 35 de ani?
nu te cred!
si chiar daca i-ai fi muncit, ce? i-ai muncit cumva si n-ai fost salarizata, adica, ai muncit pe de-a moaca?
cat ai castigat prin munca ta, ai folost in INTERES PERSONAL, nesimtito!
nu a fost cazat nimeni in imobile confectionate din banii tai, nu s-a hranit, educat si instruit nimeni cu banii pe care i-ai castigat tu, din munca ta, Partoneta NESIMTITA, aceasta este gogorita stalinista PE CARE O TOT VEHICULEZI de-a-n boulea, sumele cu care ai fost remunerate ptr. munca prestata le-ai folosit strict in interes personal, Partoneto, SIKTIR !

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 09:06

De la: gabigabi2, la data 2014-10-07 07:47:40

IDIOTULE, ca tu sa ai o casa in care sa cresti, sa maninci, sa inveti , eu am muncit 35 ani !
intelegi ca mi-am facut DATORIA fata de societate si NU am ce sa-mi reprosez ?

cu cita URA v-a intoxicat basescu asta, e de speriat ! si dar si mai de speriat este ca MINTEA va lipseste ca sa contracarati aceasta ura si v-ati transformat in niste Zombi !
in orice Democratie Normala din lumea asta, voi ati fi considerati Teroristi, Tortionari, Fanatici, Talibani - adica EXTREMISTI si interzisi !

Ai tupeu cand afirmi ca ai muncit 35 de ani deoarece cu siguranta ai mai putini.....restul sti tu bine cum te-ai combinat ca doar nea Nelu ........?
O tot dati cu amaratele de apartamente staliniste pe care le-ati construit.
Pai nu le-ati vandut......? In concluzie ati incasat bani pe ele pentru a cladi democratia de tip Iliestian?
Ura?
Pai nu voi ati cladit acesta ura......nu voi cu Latrinele ati sadit ura in societatea post-decembrista?
Nu voi ati dat in 24 de ani doua lovituri de stat?
Nu voi va inpotriviti justitiei si ati cladit un stat de tip mafiot?
Nu voi PSDistii ati semnat cu Dogaru(tatal lui este dovedit ca ofiter kgb) pentru desfintarea DNA, ANI si CCR?
Nu voi sunteti sustinatorii celui mai anti-romanesc partid?
Nu voi ati acoperit rusinos plagiatul(furtul intelectual) al lui Kim-Ir-Ponta?
Nu voi ati acceptat ca o normalitate martea -neagra?
Nu voi ati marit accizele la carburanti pentru a va indestula?
Nu voi aveti cel mai mare numar de puscariabili printre liderii vostrii?
Pot continua...dar......
PS. Apropo...eu nu traiesc intr-un bloc stalinist deoarece parintii mei sunt capabili si au reusit sa-si construiasca propria casa......

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 09:26

Biss pt Gabi......citeste cu atentie,baga la cap si poate ........?
Panarama batrana needucata..atata timp cat tu,neamul tau si altii imi fac viata un calvar actionand precum talharii la drumul mare pradand agoniseala mea de zi cu zi prin intermediul unui guvern profund anti-democratic nu pot decat sa-ti raspund intocmai.
Minciuna cred ca te caracterizeaza deoarece cu ea te-ai nascut si asa vei muri.
Ce nu va este cunoscut?
Ca psd este cu siguranta un partid inventat in laboratoarele KGB ale Moscovei.?
Ca la acest partid au aderat toate lichelele societatii romanesti?
Mai este un secret ca acest PSD are la activ crime facute cu sange rece si ca tot el a divizat romania?
Nu uita...tot asa a ajuns si Hittler la putere si daca Ponta ajunge presedinte cu siguranta va urma ,,noaptea cutitelor lungi'' varianta PSD... iar generatiile tinere va vor blestema de nici oasele nu vor mai ramane de voi.
Nu uita ...ca viata ta nu poate sa mai dureze la infinit...dar ce lasi in urma ta conteaza!
Tara pe care tu o doresti va fi un iad pentru cei care vor ramane in urma ta!

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2014, ora 16:55

VICTOR PONTA,A FOST IN AMERICA,PENTRU A SEMNA " FOAIA DE PARCURS "?!,..

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului PSD partid filo-rus?
Mergi la: