Info
x
Coruptia politica
|
9am_4008 4 mesaje Membru din: 26/07/2014 |
Postat pe: 26 Iulie 2014, ora 18:52
Daca coruptia e principala problema in Romania , nu ar trebui , ca cel putin , Presedintele sau Premierul sa fie o persoana care a demonstrat ca a luptat impotriva acestui flagel ? Personal . consider ca Laura Codruta Kovesi ar fi persoana potrivita . Puteti trimite parerile dumneavoastra , pentru publicare in Jurnalul Bucurestiului , la contact@jurnalulbucurestiului.ro
Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 27 Iulie 2014, ora 08:26
adica, o tara-ntreaga a auzit despre felul in care Codrutza matale a MATRASIT dosarul lui Mircea Basescu ; ca s-a spus ca a primit MITA 200 mii de euroi si spui ca o consideri atit de Pura si Curata incit e-n masura sa lupte cu coruptia ? pe ce lume traiesti, frate ?
|
Postat pe: 27 Iulie 2014, ora 17:51
Posibil sa fie si alte persoane care , Presedinte sau Premier , sa reprezinte un pericol pentru coruptia politica . Din pacate nu ai propus pe nimeni si nici nu ai spus ca principala problema a Romaniei nu este coruptia , ci ... Anglia a pus un Premier razboinic in timpul razboiului , dupa care... Nu cred ca putem lupta impotriva coruptiei cu personaje corupte sau sustinute de corupti . Kovesi e o parere personala , dar astept sa fie propuse alte persoane mult mai performante .
|
Postat pe: 27 Iulie 2014, ora 18:37
in clipa de fata, Romania e cuprinsa de un cancer generalizat, daca putem numi asa acest flagel al coruptiei si nu mai vad rezolvarea decit intr-un ajutor de dinafara , ceva gen Brigada internationala anti- mafie ....
|
Postat pe: 4 August 2014, ora 05:41
Dintre principalii candidati la presedentie , Ponta , Predoiu , Johanis care ar lupta pentru diminuarea coruptiei politice si care ar favoriza acest fenomen ?
|
Postat pe: 4 August 2014, ora 05:52
in principiu, TOTI ar putea sa lupte impotriva ei ...
dar in fapt, se folosesc toti de ea ! atita timp cit sunt primiti in partide oameni cu pete si apoi sunt promovati in functii importante , e normal ca aceasta sa genereze coruptie....si, iata : avem o multime de candidati la presedentie si fiecare are macar cite o "scama" pe dosarul lui ! Raporteaza abuz de limbaj |

pe ce lume traiesti, frate ?