back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Sexone, bilant & deadline !

Pagini: << 1 2 3 4 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 29 Martie 2014, ora 19:28

De la: gabigabi2, la data 2014-03-29 19:15:54
De la: nastasemihail, la data 2014-03-29 19:07:26Infect topic.
Ai reusit, cel ce l-ai deschis sa aduci userii aici, si sa aduci discutiile la un nivel abject.

poi, ' mnealui l-a deschis tocmai ca sa aibe unde sa se desfasoare ....ma gindesc sa-i spun " EJECT " !

in fine !
sa presupun, ca n-ai sa-l mai frecventezi ?
mira-m-as !
la cat de nesimtita si senila esti, minunea nu va dura 3 zile !

retine totusi !

De la: haakon, la data 2014-03-29 19:05:49daca tot te tii insistent cu dintii de stiuletele meu, furajato, hai, ia-l si rumega-mi stiuletele pe alte topice, aici te-ai balegat pe tine reusind sa imputiti topicul.
mars infecto!

Raporteaza abuz de limbaj
Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Martie 2014, ora 20:02

haarpoave, ai vrut tu sa te smardoi si sa-l determini pe Saxon sa plece cu statistica ta de kkat, dar pina la urma s-a dovedit ca tu esti cel care ar trebui sa o taie urgent. Tu nu vezi ca nimeni nu te mai suporta cu laturile pe care le produci?

Cat de otreapa poti sa fii sa nu iti dai seama ca este momentul sa o tai de aici? Ai bai nene putina verticalitate, ce naiba! Cand nimeni nu te mai suporta, tu ce vrei sa mai obtii? Ce vrei sa dovedesti?

Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 29 Martie 2014, ora 20:50

predictie, ptr.un sigma 5 !

De la: haakon, la data 2014-03-29 19:51:30senilo, ti-ai uitat puplia female/male on line sau vrei sa-l trimiti sa-ti sustina tampeniile si sa-ti completeze injuriile pe care ai uitat sa le postezi ?

ti-ai dreaqu de farisei ipocriti !

ai fost sa-ti dea in bobi, te-ai zgait in ghiocul vreunei satrarese, ti-a spus vreo carturareasa in ale toarotului, te-a informat vreun numerolog sau vreo astroloaga, ti-a prezis papacioc sau ai descifrat vreun pasaj din scrierile dupa sfintii parini, ai decodificat vreun catren nostradamic sau ai consultat prezicerile babei vanga, buey female/male, nu ma-nnebuni, stii tu exact ceea ce am dorit eu sa ....

buey, hingineras de trei parale scolit la ff mare distanta pe la vreo politehnica teologico-ezoretica, esti praf!

la tine, deja vu-ul si premonitivele paranormalo-conspirationisto-superstitioase sunt boli mintale patologice, hexpertule !

reciproca, in limbajul care te-a consacrat si pe intelesul tau !
otreapa este fiul lui mamitica ta, buey female/male !

Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2014, ora 16:21

minunea, dureaza de 40 h !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2014, ora 21:56

otreapa este fiul lui mamitica ta, buey female/male ! [/quote]

www.youtube.com/watch?v=fCqoJ_NYEgE

Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2014, ora 23:36

minunea ?

buey female/male, imi prezinti vreo manea sau vreun hip-hop cu paralizatii tai din bloc ?
hai , ia de la baiatu ceva care te poate emancipa, sau te poate scoate din obscurantismul in care zaci si din mahalaua infecta prin care iti duci zilele !
www.youtube.com/watch?v=__FpbqRnbio
Coconuts Shirt Song

giovausaro

4610 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Aprilie 2014, ora 01:08

Mda sau mai degraba mnu.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 2 Aprilie 2014, ora 01:13

De la: haakon, la data 2014-03-29 19:25:09
De la: nastasemihail, la data 2014-03-29 19:07:26Infect topic.
Ai reusit, cel ce l-ai deschis sa aduci userii aici, si sa aduci discutiile la un nivel abject.

nastase,problemm?
ce cauti aici ?
tu vorbesti despre injurii si elucubratii ?
nu te doare acea minte paranormal-ignoranta pe care ti-ai depozitat-o in afara capului ?
buey, "cercetator" nastase, nesimtirea ta este egala ca volum si densitate cu cea pe care o are si mizerabila mahalagioaica hodoroaga, IGNORANTULE PATENTAT !

Daca eu sint ignorant, in ceea ce stiu, tu esti paraignorant, si aici ma iei.
Daca eu sint nesimtit, sint vindecat de alergie.
Si sint alergic la prostie, la virsta mea.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2014, ora 14:04

" tu esti -paraignorant-, si aici ma iei." evident !

constat ca: nesimtirea nu te vindeca de alergie, nastase !

mai bine dormeai la ora in care postai si filosof ramaneai, dar asa, n-ai reusit decat sa te moscolesti cu tot rahatul pe care il mananci in miez de noapte !

Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2014, ora 20:31

De la: giovausaro, la data 2014-04-02 01:08:38Mda sau mai degraba mnu.

www.youtube.com/watch?v=yhBC67Ogwgo
www.youtube.com/watch?v=-iYBIsLFbKo

the chicken song

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 3 Aprilie 2014, ora 16:33

De la: haakon, la data 2014-04-02 14:04:48" tu esti -paraignorant-, si aici ma iei." evident !

mai bine dormeai la ora in care postai si filosof ramaneai, dar asa, n-ai reusit decat sa te moscolesti cu tot rahatul pe care il mananci in miez de noapte !

Chiar...cind vorbesc cu tine simt ca ma murdaresc.

Daca mai folosesti un astfel de vocabular, vei avea un raport la administratia forumului si de data asta nu le mai sugerez sa nu fii banat pe IP.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 3 Aprilie 2014, ora 16:39

De la: nastasemihail, la data 2014-04-03 16:33:06
De la: haakon, la data 2014-04-02 14:04:48" tu esti -paraignorant-, si aici ma iei." evident !

Daca mai folosesti un astfel de vocabular, vei avea un raport la administratia forumului si de data asta nu le mai sugerez sa nu fii banat pe IP.

ti-am mai spus-o si ti-o repet, poate o sa-ti intre in acea tigva ignoranta pe care o porti cu fudulie, esti prea obosit pentru acest secol, fugi te-culca nastase!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 3 Aprilie 2014, ora 18:33

De la: haakon, la data 2014-04-03 16:39:03
De la: nastasemihail, la data 2014-04-03 16:33:06

ti-am mai spus-o si ti-o repet, poate o sa-ti intre in acea tigva ignoranta pe care o porti cu fudulie, esti prea obosit pentru acest secol, fugi te-culca nastase!

Ai un limbaj de mahala, si argumentele unui om ce nu intelege nimic in jur.
Eu obosit?, Poate sint cind dau de un individ ca tine.

Apropo ce neprieten poti fi.
Cind ai fost banat din cauza lui bad, ai scos emailul de tot, si cu mine nu ai mai discutat. de parca ar avea cineva vreo vina ptr mizeriile din cauza carora ai fost banat pe IP.

apropo de oboseala...esti obosit din nastere. limbajul e criteriul.
Nu ai argumente la discutii....iti injuri si jignesti interlocutorii.

PE TOTI DE PE ACEST FORUM.

Dupa ce mi-am dat seama ca e ceva in neregula cu tine?
Cind am spus ceva de bine la adresa ta, si m-ai injurat in ultimul hal.
Mai bine ai spune de ce suferi, si poate primesti vreun sfat.

Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 3 Aprilie 2014, ora 21:14

De la: nastasemihail, la data 2014-04-03 18:33:13

serios?
am un limbaj de mahala?
in mod sigur citesti textele altcuiva , nastase !
de fapt, posed si pot sa folosesc o intreaga gama de limbaje, insa folosesc intodeauna numai acel limbaj pe care il poate intelege interlocutorul, iar atunci cand persoana respectiva intelege numai limbajul de mahala si chiar imi solicita insistent sa-i ofer un limbaj de mahala, sa stii ca nu ezit sa-l folosesc. da ?
referitor la injurii, am promis solemn sa achit toate politele si sa raspund tuturor prostilor/ignorantilor nesimtiti care imi adreseaza injurii, obscenitati, sau jigniri si etichetari abjecte, n-am sa le raman dator, sa fii convins de acest spect, nastase !

recteste-ti textele pe care le-ai postat si daca ai sa fii onest fata de tine si un critic obiectiv atunci cand le citesti, ai sa ajungi la concluzia ca: toate textele pe care le-ai postat contin afirmatii elucubrante, aiuristice, puerile sau pur si simplu absurde, pe care niciodata nu le-ai argumentat, explicat sau demonstrat.

nastase, de facto, ai refuzat explicit sa-ti argumentezi sau sa-ti sustii rational, logic si coerent, vreo afirmatie din cele postate pe acest forum, iar daca ai sa doresti dovada , poti sa-ti recitesti afirmatia ostentativ explicta prin care refuzi sa-ti argumentezi afirmatiile pe care le vehiculezi, o gasesti pe topicul cafenelei virtuale, clar nastase ?

Cind ai fost banat din cauza lui bad, ai scos emailul de tot, si cu mine nu ai mai discutat. de parca ar avea cineva vreo vina ptr mizeriile din cauza carora ai fost banat pe IP.

nastase, deliriul tau este identic cu cel al ipocritei autiste, nu am fost prieten cu tine si nici nu mi-as dori sa fiu, nu am avut vreodata banat IP-ul pe acest forum (de fapt aceasta afrmatie imi demonstreaza cat de ageamiu esti in ale IT-ului) si nicinu mi-am sters vreodata vreo adresa e-mail, clar ?
nu stiu la cine te referi si nici nu ma interesaza,nastase, printre duiumul de afirmatii delirante pe care le-ai vehiculat pe acest forum, o speculatie aiuristica in plus sau minus, mai conteaza?
despre utilizatorul bad am citit pe acest forum, iar impresia pe care mi-a facut-o din ceea ce a scris aici m-a convins ca: va era superior dtpdv. clar nastase ?

mergi la culcare nastase, te asigur , esti foarte obosit si depasit de realitatea acestui secol, trollismele si elucubratiile tale, le-am citit si sunt intinse peste tot pe acest forum, pas nastase !

nastase, sa nu te mai prind pe aici, ca te murdaresti.
nu sunt convins ca intelegi ceea ce ai citit, am incercat...

Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 6 Aprilie 2014, ora 13:07

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2014, ora 23:10

De la: haakon, la data 2014-04-03 21:14:20

serios?
am un limbaj de mahala?
in mod sigur citesti textele altcuiva , nastase !
de fapt, posed si pot sa folosesc o intreaga gama de limbaje, insa folosesc intodeauna numai acel limbaj pe care il poate intelege interlocutorul, iar atunci cand persoana respectiva intelege numai limbajul de mahala si chiar imi solicita insistent sa-i ofer un limbaj de mahala, sa stii ca nu ezit sa-l folosesc. da ?
referitor la injurii, am promis solemn sa achit toate politele si sa raspund tuturor prostilor/ignorantilor nesimtiti care imi adreseaza injurii, obscenitati, sau jigniri si etichetari abjecte, n-am sa le raman dator, sa fii convins de acest spect, nastase !

recteste-ti textele pe care le-ai postat si daca ai sa fii onest fata de tine si un critic obiectiv atunci cand le citesti, ai sa ajungi la concluzia ca: toate textele pe care le-ai postat contin afirmatii elucubrante, aiuristice, puerile sau pur si simplu absurde, pe care niciodata nu le-ai argumentat, explicat sau demonstrat.

nastase, de facto, ai refuzat explicit sa-ti argumentezi sau sa-ti sustii rational, logic si coerent, vreo afirmatie din cele postate pe acest forum, iar daca ai sa doresti dovada , poti sa-ti recitesti afirmatia ostentativ explicta prin care refuzi sa-ti argumentezi afirmatiile pe care le vehiculezi, o gasesti pe topicul cafenelei virtuale, clar nastase ?

nastase, deliriul tau este identic cu cel al ipocritei autiste, nu am fost prieten cu tine si nici nu mi-as dori sa fiu, nu am avut vreodata banat IP-ul pe acest forum (de fapt aceasta afrmatie imi demonstreaza cat de ageamiu esti in ale IT-ului) si nicinu mi-am sters vreodata vreo adresa e-mail, clar ?
nu stiu la cine te referi si nici nu ma interesaza,nastase, printre duiumul de afirmatii delirante pe care le-ai vehiculat pe acest forum, o speculatie aiuristica in plus sau minus, mai conteaza?
despre utilizatorul bad am citit pe acest forum, iar impresia pe care mi-a facut-o din ceea ce a scris aici m-a convins ca: va era superior dtpdv. clar nastase ?

mergi la culcare nastase, te asigur , esti foarte obosit si depasit de realitatea acestui secol, trollismele si elucubratiile tale, le-am citit si sunt intinse peste tot pe acest forum, pas nastase !

nastase, sa nu te mai prind pe aici, ca te murdaresti.
nu sunt convins ca intelegi ceea ce ai citit, am incercat...

Te-ai caracterizat pe tine, incercind sa caracterizezi pe altii.
Ai deschis un topic in care sa distrugi pe altii.

Chiar titlul spune.
Si de fapt te distrugi pe tine pe forum.

Daca spui ca nu-l cunosti pe bad si apoi ca era superior posibil sa il cunosti.
De fapt a reusit sa te dea afara de pe forum.

Si un lucru e sigur, esti un prefacut.
Nici tu nu mai stii cine esti.

Din ce ai postat aici imi dau seama ca tu intrai in toamna lui 2011, si im spunea tot felul de timpenii la adresa mea.
Nu era Florin.

Exact in stilul acelei persoane vorbesti, si incerci sa distrugi persoane. Una din clone era..... joi.
Nu putea intra decit cind nu era data afara, simbata si duminica.

Si da, ai fost banat in 2010, din cauza ta.
Posibil acum sa intri pe alt IP, sau alte metode.

Esti un nenorocit.
Nici nu stii de ce esti pe forum. Posibil sa distrugi orice discutie, si orice subiect cit de cit coerent.

Cind incercam sa vorbesc cu tine, pur simplu nu erai capabil nici o discutie serioasa sa duci la bun sfirsit.

Vezi ca am folosit cuvintul....BUN.

Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 7 Aprilie 2014, ora 08:35

aha, insisti si doresti sa te "murdaresti", bun asa !

am avut convingerea ca nu vei intelege ceea ce ai citit, insa am incercat.

si daca tot ai incercat sa te murdaresti incercand sa culegi de prin mocirla in care te zbati elecubratiile/aberatiile pe care l-ai scris aici, atunci , nu-mi ramane altceva de facut decat sa-ti aplic o corectie contodent-caligrafica, nastase.

buey nastate, tu, nu esti o persoana obosita si depasita de realitatea acestui secol, esti doar un stultus vanitos, oligofren si ofticat, care nu este capabil sa lege doua propozitii logice si coerente intr-o fraza.

de asemenea, esti o nulitate intelectuala si un urechist habarnist consacrat pe acest forum, deoarece esti incapabil sa-ti argumentezi sau justifici afirmatiile pe care le vehiculezi si mai mult, demonstrezi si absenta unei integritati intelectuale atunci cand: dovedesti o crasa nesimtire in momentul in care esti invitat sa-ti argumentezi vreo afirmatie vehiculata , iar tu, nastase, refuzi explicit.

o asemenea crasa nesimtire pe fondul unei absente aproape absolute a cunostintelor elementare de cultura generala, pe care le-ai abandonat in favoarea unor informatii elucubrante insusite de prin sit-uri dubioase de factura conspirationisto-mistico-mitologice, pseudo-stiintifice sau chiar fantasmagorice, nu poate fi intalnita decat la persoane inculte si cu grave probleme mintale, buey nastase.

prin urmare, buey nastase, daca nu cumva esti vreun oligofren, este imperios necesar sa fii diagnosticat de un medic psihiatru.

hai sictir, idiooooooootule !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 7 Aprilie 2014, ora 09:36

Haarpoave, ai suferit mult in copilarie, nu-i asa? Ai fost orfan, fara mama, fara tata, nascut de o matusa? Te-a abuzat vreo haita de maidanezi in scara blocului?

Nu imi explic altfel cum ai devenit asa de dement...Vai steaua ta!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 7 Aprilie 2014, ora 11:06

www.youtube.com/watch?v=qlW7u8S7Hro

Baieti, o vorba buna aveti si voi?

Numai bine voua!

''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 7 Aprilie 2014, ora 11:45

buey prostalane, ai o imaginatie speculativ-bolnavicioasa, abjecta, numi la atat te poate duce acea tigva seaca, hai sictir !

transparento, ramai flexata!
nu ma intereseaza steaua si maidanezii tai bipezi, sunt penibili, iar behecali este un puscarias .

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 7 Aprilie 2014, ora 12:11

transparento, ramai flexata!
nu ma intereseaza steaua si maidanezii tai bipezi, sunt penibili, iar behecali este un puscarias . [/quote]

Ce te-ar putea interesa pe dumneata, Hak'?

Stiu: Eu flexez....tu flexezi.....el/ea flexeaza...noi flexam...voi flexati...ei/ele flexeaza.....

Genunchii, Hak'? Ca de aia nu am, no!

Am conjugat bine? Pardon...o flexez destul, Hak'? Pe placul tau ori mai exersez? Cat zici ca flexezi ora? Pardon, ca m-ai flexat cu flexatu' tau cu tot! Cat ziceai ca practici pe ora pentru a tine lectia deschisa : ''Modalitati de flexare''.

Bine, bine, nu imi arata usa, cunosc drumul, maestre! O flexam data viitoare, sa fii in toane bune ca de nu...... te flexez io pe dumneata! Sa ai o zi faina! Sanatate!

Pies: Eu shed bland...tu shezi bland...noi shedem bland si suntem blanzi.....

''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 8 Aprilie 2014, ora 19:58

ramai flexata si continua, transparento !

Pagini: << 1 2 3 4 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului sexone, bilant & deadline !
Mergi la: