back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Sexone, bilant & deadline !

Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2014, ora 20:16

De la: Black_Friday_, la data 2014-03-27 19:54:37
De la: Musetel, la data 2014-03-27 19:48:01Molima number 3: Black Friday. Iar daca vei zbura si tu si Haakon, sa nu spuneti ca nu v-am transmis gandurile mele bune inainte de zbor!

D-na Holera, pina zbor eu, vezi mai bine ce faci tu! Vrei sa-ti fac o lista cu persoanele care nu mai intra pe aici din cauza ta?

Si apoi, vezi ca aceste conturi multiple ale tale pe 9am, pe alte forumuri sunt considerate clone si nu se stie cand isi schimba si 9am politica.

''Pina''? Vrei sa mai ai un raport care sa te ajute sa zbori? Cu unul te rezolvasem eu .

Raporteaza abuz de limbaj
''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 27 Martie 2014, ora 20:20

Păi de mine ați uitat bibanilor? Toți bibanii ...culcat! Amintiti in armată...

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2014, ora 20:25

De la: Marin56, la data 2014-03-27 20:20:52Păi de mine ați uitat bibanilor? Toți bibanii ...culcat! Amintiti in armată...

Nea Marine, habar nu am de armata, dar io nu te uit! Black te-a uitat de la Balaceanca, unde ne-a asternut fiecarui user patutzul cald si proaspat, exceptandu-se! Hakon nu te-a uitat, adineaori ne soptea ca ai fi in retragere deoarece a venit Saxon. Insa eu iubesc sa citesc ambele stiluri de povesti!
Stii.....nu ii pune la suflet, curand vor pleca. Au si ei de lucru.

''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2014, ora 20:29

De la: Black_Friday_, la data 2014-03-27 19:42:08

2. Haakon, ex Hakon, cel care este impotriva oricarui subiect si care jigneste pe toata lumea in ultimul hal de mitocanie

Uitati-va la hakon! Asta e ca ciuma neagra! Pe unde se deschide un topic unde mai intra cativa sa comenteze, el este intotdeauna impotriva celui care l-a deschis. A aparut Bursuc si vorbea despre pietre pretioase...calare pe el sa-l rupa in bucati.
A aparut Saxon si a precizat ca posteaza aici atata timp cat este cineva interesat de povestirile lui...hakon imediat a deschis un topic in care incearca sa-l convinga pe Saxon ca interesul este scazut si ca ar trebui sa plece....

Chiar atat de orbi sa fie cei de la 9am? Atunci isi merita soarta...Sa ramana ei sa scrie pe forumul asta!

tu vorbesti despre: jigniri, injurii, obscenitati si grobianism abject, tocmai tu, cel care impreuna cu harca ati jignit, erichetat si injurat luni in sir fara sa va raspund pe intelesul vostru, iar atunci cand am facut-o, v-ati dat loviti, raniti, si m-ati raportat, tocmai tu vorbesti ?
v-am promis solemn si-mi respect promisiunea, nu va raman dator, am sa va achit toate politele, fiti fara grija !
ai uita pm-urile triviale, injuriile, amenintarile cu:" iti rup capul"?
buey avatar de male si nikname de female, tu vorbesti ?

ia de colea:

De la: haakon, la data 2014-03-22 17:43:04
De la: Black_Friday_, la data 2014-03-22 16:29:32
De la: haakon, la data 2014-03-22 14:33:18
De la: Bursuc, la data 2014-03-22 14:26:30 Iar pentru cei interesati de aspectele energetice subtile ale TOPAZULUI, le voi face o prezentare mai larga, deoarece este un cristal destul de des recomandat in Cristaloterapie.
Daca tot veni vorba...

buey, iar ai dat-o-n balariile pseudo-stiintifice ?
la tine-i boala grea, patologica, neica !
hai, ia viteza ca m-ai lictis-plictisit cu elucubratiile, nesimtit mai esti !

Bursuc este nesimtit pentru ca tu vii neinvitat aici si faci comentarii de doi lei si o creata? Tot ceea ce te caracterizeaza, arunci celorlalti in carca!

cristaloterapia este o pseudo-stiinta care pretinde ca "echilibreaza energetic chakrele" fraierilor pacienti care se lasa "tratati" de multimea sarlatanilor ordinari, adevarati guru mincinosi, care practica cristaloterapia pentru a incasa diferite sume de bani de la naivi ignoranti ca tine, 2/1!

daca tu ai sa descoperi o singura piatra pretioasa, sau semipretioasa, care sa aiba proprietati de vindecare sau ameliorare a unor afectiuni neuro-somatice ale unui pacient uman, cat si descrierea stiintifica a mecanismulului prin care acea piatra pretioasa sau semipretioasa, vindeca sau amelioreza vreo stare neuro-somatica a unui pacient uman si ai sa reusesti certificarea prin metode stiintifice, atat a calitatilor mineralului respectiv, cat si a descrierii mecanismului prin care un pacient uman isi poate ameliora, sau vindeca afectiunile neuro-somatice, ai sa fii laureat nobel,2/1!

pana atunci, esti un naiv ignorant ale carui comentarii elucubrante si fara valoare informationala reala le produci tu, 2/1, esti o loaza naiva si ignoranta care incearca sa se afle-n treaba exact ca bursucel cu capul chel!

si nu mai te zmiorcanii ca o fleoarta abandonata, troll infect !

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 27 Martie 2014, ora 20:34

Ia te te ! Bibanii s-au dat la bârfă...;))

Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2014, ora 20:46

De la: Marin56, la data 2014-03-27 20:34:40Ia te te ! Bibanii s-au dat la bârfă...;))

marin, vreo problema cumva ?????

re:
"iar unul dintre userii existenti, presupun ca, -subiectiv evident- este chiar invidios si ofticat, deoare: a fost "eclipsat" literar-artistic !
nu-i mai ramane decat sa determine paralaxic limititele intervalui intre care se deplaseaza umbra si sa-i determine diferenta dintre masa gravifica fata de masa inertiala a fotinilor solari care ii lumineaza o supratfata echivalenta de pe peretele din apartament, apoi, sa-i transmita telepatic transparentei, formulele, metodele de calcul si rezultatul exact"

mai stii !?
bibanii ?
-sunt in juvelnicul aluia negru care se zmiorcana ca o fleoata abandonata !

Bashkanul_Gagauziei

69 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 27 Martie 2014, ora 21:00

HAAAKOANEEEE ?????

haakoane, "fotini solari " ?????

masa gravifica ??????

fleoatza ????

Serios acum, tu ce tragi ???? Da-mi si mie pe mesaj privat adresa dealerului tau ...........

"Every normal man must be tempted at times to spit upon his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats." -- Henry Louis Mencken (1880-1956)
Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2014, ora 21:15

De la: Bashkanul_Gagauziei, la data 2014-03-27 21:00:20 HAAAKOANEEEE ?????

haakoane, "fotini solari " ?????

masa gravifica ??????

fleoatza ????

Serios acum, tu ce tragi ???? Da-mi si mie pe mesaj privat adresa dealerului tau ...........

pune mana pe carte flytuto si nu-ti mai tortura neuronul semifunctional de-a-n boulea !

"Masa corpurilor (m) este o marime fizica fundamentala, scalara. In mecanica clasica masa unui corp este constanta in raport cu viteza sau timpul si este independenta de sistemul de referinta ales. In calitatea sa de masura a inertiei corpurilor masa se numeste masa inerta. In conditiile in care masa corpurilor se exprima in raport cu proprietatea acestora de a se atrage reciproc, masa se numeste masa gravifica, fiind o masura a interactiunii corpurilor cu campul gravitational. Masa inerta este egala cu masa gravifica, acestea constituind de fapt dimensiuni ale aceleiasi marimi fizice, masa corpului, care prezinta doua proprietati distincte: inertia si gravitatia. Static, masa corpului se manifesta ca masa gravifica, iar dinamic, ca masa inerta. Atat masa inerta cat si masa gravifica se masoara cu balanta."

Bashkanul_Gagauziei

69 mesaje

Postat pe: 27 Martie 2014, ora 21:20

Uita-te pe privat sa vezi ce fac pe stiinta ta, eu si restul celor carora le dai peste nas cu mizerii pe aici
Oricum ..... greu nimerim cu jetul creierul tau

"Every normal man must be tempted at times to spit upon his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats." -- Henry Louis Mencken (1880-1956)
Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2014, ora 21:32

Bashkanul_Gagauziei

69 mesaje

Postat pe: 27 Martie 2014, ora 21:33

asa sarac cu duhul esti ca trebuie sa repeti ceva de 2 - 3 ori ca sa pricepi .... ?????
Mai ales niste injuraturi ??????

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 27 Martie 2014, ora 21:43

” In mecanica clasica masa unui corp este constanta in raport cu viteza sau timpul si este independenta de sistemul de referinta ales.” Poi si după cum spunea în acel material, că Einstein spune că masa unui corp tinde să crească, cu cât viteza corpului se apropie de viteza luminii...Aici cum mai e? Nu se contrazice? Masa nu mai este constantă? Și la urma urmei E -0ul ăla în ce se măsoară? Ce fel de energie este? De ex. Energia electrică se măsoară în KW/H. Grame x cu un C2?poate fi real?

Bashkanul_Gagauziei

69 mesaje

Postat pe: 27 Martie 2014, ora 21:50

Nea Marine , ai langa tine pisica sau caine sau macar soareci in beci ??????????????
Dialogheaza cu respectivul animal , e mai clar la minte decat basistul Haakon

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 27 Martie 2014, ora 21:57

De la: Bashkanul_Gagauziei, la data 2014-03-27 21:50:35Nea Marine , ai langa tine pisica sau caine sau macar soareci in beci ??????????????
Dialogheaza cu respectivul animal , e mai clar la minte decat basistul Haakon

Nu am soareci și nici șobolani în beci, mai ales că stau la bloc, și am făcut deratizare. dar un motan am. Și dialoghez cu el, nu stiu dacă mă înțelege telepatic, dar am observat că dacă trec acu pe lângă un câine , și ”îi poruncesc în gând” să stea cuminte, acesta o face, chiar dacă cu o zi în urmă se dădea la mine. Chiar să mă fi uitat? Oricum animalele în general sunt mai înțelegătoare. Prind mai repede ideea!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2014, ora 22:43

Meci finalizat cu 5 la 2 in favoarea Stelei!

www.youtube.com/watch?v=H2KynyYXiP8

Am prezis doar 3 din 7 goluri. Fain meci, jos palaria!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2014, ora 22:51

No, ca am iesit doar cu capu' si c-o mana din ...mama, stai linistit, Hak', ma cuibaresc inapoi! Am vrut sa iti dau o sampanie. De tine depinde de o iei in cap ori in I...ori alegi sa o savurezi in tihna la lumina gandurilor pozitive!

Noapte buna lumile paralele!

Nea Marine.....mai avem timp sa alegem numerele la loto pe maine? Hai ca ti le transmit telepatic!

Noapte buna tuturor!

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 27 Martie 2014, ora 22:53

De la: Musetel, la data 2014-03-27 22:51:30No, ca am iesit doar cu capu' si c-o mana din ...mama, stai linistit, Hak', ma cuibaresc inapoi! Am vrut sa iti dau o sampanie. De tine depinde de o iei in cap ori in I...ori alegi sa o savurezi in tihna la lumina gandurilor pozitive!

Noapte buna lumile paralele!

Nea Marine.....mai avem timp sa alegem numerele la loto pe maine? Hai ca ti le transmit telepatic!

Noapte buna tuturor!

Da ! Le-am recepționat! 37 42 si 51.

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Martie 2014, ora 05:34

De ce toti care dau de fenomene paranormale, se gindesc la ....numere la loto?

Eu sint o exceptie. Cred ca nu am mai jucat la loto de vreo 30 de ani.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Martie 2014, ora 05:48

Nu e bine sa tii o evidenta cu oamenii, cu ceea ce fac ei.
Cu liste de oameni, chiar daca ar fi ceva pozitiv.
Asta arata un sfirsit al unei stari de lucruri.
Am cunoscut mai multe astfel de liste aici pe forum.
Aproape toti de pe listele respective nu mai sint activi.

E valabil si ptr bilanturi.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Martie 2014, ora 07:45

nu e o lista propriuzisa, Mihaile : e o trecere-n revista a celor ce inca mai activeaza pe acest forum
si a fost facuta ca raspuns la insinuarea lui Hakon cel turbat !
da' stii la ce ma gindeam ?
ca tare bine ar fi daca s-ar limita la a da cop-paste ....acolo vorbeste foarte frumos ,citind cuvintele altora, ale lui fiind toxice !

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 28 Martie 2014, ora 09:13

De la: nastasemihail, la data 2014-03-28 05:34:01De ce toti care dau de fenomene paranormale, se gindesc la ....numere la loto?

Eu sint o exceptie. Cred ca nu am mai jucat la loto de vreo 30 de ani.

Cu atât mai mult nea Mihai! Cu cât joci mai rar cu atât e mai bine. Sunt perioade din ani și viață când mai ai câte un dram de noroc. Eu am niște numere fixe ce le jucam de copil din cauza tatei, și în timp ieșeau , tocmai când nu mă gândeam și mai ales când nu le jucam. De pildă alaltăieri, aveam niște numere, fixe, nu le-am jucat și au ieșit toate trei... Așa că măcar odată pe an când simți că pătrunde norocul în tine...

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 28 Martie 2014, ora 09:21

re:
"iar unul dintre userii existenti, presupun ca, -subiectiv evident- este chiar invidios si ofticat, deoare: a fost "eclipsat" literar-artistic !
nu-i mai ramane decat sa determine paralaxic limititele intervalui intre care se deplaseaza umbra si sa-i determine diferenta dintre masa gravifica fata de masa inertiala a fotinilor solari care ii lumineaza o supratfata echivalenta de pe peretele din apartament, apoi, sa-i transmita telepatic transparentei, formulele, metodele de calcul si rezultatul exact"

Râzi , râzi . matale de umbrele mele, dar nici nu știi matale cât mă ajută graficul tras pe perete la aflarea timpului probabil. E mai precis decât ceea ce prezice Bursu ! Eu știu când se modifică timpul grație ”zburdăciunii” pământului. Ce e mai curios că de pe data de 14 razele care cad într-un unghi de 45 de grade nu modifică umbra la ora 11. De ce oare? În timp ce cele oriz sau vert, da! Inainte sau înapoi de reperul ales.
Problema rămâne atunci când e innourat! Poate fac un aparat care să facă vizibilă o rază de o anumită lungime de undă pusă in evidență din spectrul solar, și convertită într-o altă formă vizibilă. Pentru a vizualiza soarele și pe timpul cât acesta e acoperit de nouri.

Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 28 Martie 2014, ora 09:39

De la: Marin56, la data 2014-03-27 21:43:15” In mecanica clasica masa unui corp este constanta in raport cu viteza sau timpul si este independenta de sistemul de referinta ales.” Poi si după cum spunea în acel material, că Einstein spune că masa unui corp tinde să crească, cu cât viteza corpului se apropie de viteza luminii...Aici cum mai e? Nu se contrazice? Masa nu mai este constantă? Și la urma urmei E -0ul ăla în ce se măsoară? Ce fel de energie este? De ex. Energia electrică se măsoară în KW/H. Grame x cu un C2?poate fi real?

nu se contrazic marine,insa dumitale iti lipsesc cunostintele elementare in domeniu si esti incapabil sa observi ceea ce este de obsevat, mecanica clasica (newtoniana) nu este decat o situatie limita in mecanica relativista (einsteiniana) iar diferentele dintre cele doua mecanici , newtoniana si einstetiniana (m.c si mr) sunt evident semnificative atunci cand viteza se apropie de "c" ( viteza luminii) sau atunci cand diferite fenomene se petrec la enerii f. mari.

daca citeai ceea ce ti-am sugerat, (scurta istorie a timpului-stephen hawking) ai fi dobandit un cat de informatie si minime cunostinte elementare care ti-ar fi permis sa si intelegi (oare!?) aceasta diferenta dintre: mecanica clasica si mecanica relativista, ai fi inteles ca: invariantele galilei se aplica in mec. clasica, in mec.relativista invariantele lorentz, iar in cazul simetriilor care definesc relativitatea restransa einsteiniana aplicam grupul de equatii poincare, deoarece sunt incluste atat miscarea de rotatie, cat si miscariea de translatie.

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 28 Martie 2014, ora 10:59

Sa mai spuna cineva ca nu functioneaza telepatia in acest laborator!

Buna Ziua! Ca imediat e amiaza, soarele e sus pe cer si ne zambeste strengar!

Nea Marin.... Si eu am un motan nazdravan. Stai linistit ca povestesc cu el si la propriu si telepatic. Acum are perioada de zbenguiala. Vrei sa vezi noul model de jaluzele? Au capete de mâtz printre lamele! Isi asteapta prietena, il curteaza o pisicuta tarcata. Al meu e roscovan spre blond, ca ma-sa si cu alb. E un scump dar are caracter. 'Oi Doamne! Canapele agatate, cuverturi apretate de ghearele sale, lamele de jaluzea compostate, asta e ultimul racnet in decoratii, ce mai!

Nici eu nu joc la loto. Domnul musetel mai are flashuri cu cifre si eu uit sa le pun. Ei, asa suntem castigatori, va dati seama: Saptamanal de doua ori 3 linii, se rezuma la 2x3x2.5=15 € per saptamana. Pe luna e 60 plus marja de cel putin 7.5 in plus per luna. Deci 67.5 € pe luna. Pe an.....810 € per an! Cate parfumuri noi putem cumpara intr-un an din banii dati pe poptiroashe(hartii )?! Va zic eu.....Considerand ca un parfum pe gustul meu are pretul cuprins intre 15 si 110 €, facand o estimare ca as achizitiona anual minim 10 parfumuri pentru noi, linistit as cumpara 4 parfumuri la 100 bucata, vreo 4 mai lesne si mi-ar mai ramane de inca doua , asa-i?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 28 Martie 2014, ora 11:03

De la: nastasemihail, la data 2014-03-28 05:48:29Nu e bine sa tii o evidenta cu oamenii, cu ceea ce fac ei.

Adica, sef' Mihai....dumneata zici ca tre' sa ma apuc de cap si sa dau cu toata contabilitatea din sange de pamant?

Stiam io ca era mai bine sa fi devenit avocat!

Lume, lume, soro lume.....

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 28 Martie 2014, ora 11:05

De la: gabigabi2, la data 2014-03-28 07:45:40nu e o lista propriuzisa, Mihaile : e o trecere-n revista a celor ce inca mai activeaza pe acest forum
si a fost facuta ca raspuns la insinuarea lui Hakon cel turbat !
da' stii la ce ma gindeam ?
ca tare bine ar fi daca s-ar limita la a da cop-paste ....acolo vorbeste foarte frumos ,citind cuvintele altora, ale lui fiind toxice !

Treceti batalioane române Carpatii, la lupta fara arme, cu flori, Ne-asteapta si Hakon, ne-asteapta si altii Si-apoi sa purcedem la ....PEACE! V V V

Te sarut , doamna Gabriela!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 28 Martie 2014, ora 11:11

Radem si glumim, dar vedeti ca se apropie Aprilishu' bolunzishu'!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 28 Martie 2014, ora 11:17

Ce chestie dom'le, ce chestie! Tre' sa cunosti limba/limbile, imnul si unele nume din scena conducerii unui stat ca sa poti accede la o cetatenie. Pai bine, inteleg imnul, care este stabil, static, inflexibil. Limba/limbile oficiala intr-un stat iar sunt fixe si eterne. Dar, avand in vedere ca alaiul conducerii are carma pentu o perioada limitata, mi se pare o exigenta de revizuit. Voi ce parere aveti?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 28 Martie 2014, ora 11:19

No, mi-a cazut fisa: Cum pixu' flaro ajunsei io in curtea suprema de casatie cand io vizai laboratoru' telepatic? Care o schimbat mah traseele peste noapte?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Martie 2014, ora 11:19

De la: Musetel, la data 2014-03-28 11:03:30
De la: nastasemihail, la data 2014-03-28 05:48:29Nu e bine sa tii o evidenta cu oamenii, cu ceea ce fac ei.

Adica, sef' Mihai....dumneata zici ca tre' sa ma apuc de cap si sa dau cu toata contabilitatea din sange de pamant?

Stiam io ca era mai bine sa fi devenit avocat!

Lume, lume, soro lume.....

SPUNEAM DE LISTE, NU DE ALTCEVA.
LISTE DIN ASTEA AM VAZUT O MULTIME PE AICI.
SI NU SINT SEF.

Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului sexone, bilant & deadline !
Mergi la: