Info
x
Sexone, bilant & deadline !
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Martie 2014, ora 11:23
De la: Marin56, la data 2014-03-28 09:21:29 CRED CA TU VORBESTI DE TINE. TU ESTI SINGURUL CE L-AI ATACAT, DE FAPT II ATACI PE TOTI, ORBESTE. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 324 mesaje Membru din: 10/03/2014 |
Postat pe: 28 Martie 2014, ora 12:18
sunt toxice ptr. prosti si ignoranti fuduli, panfleonfisti loligrafi care va tin mintea ocupata cu poliloghii zguduite din care nu invatati nimic, cat si pentru deraiate/deraiati mintali vulgari si nesimtiti, intr-adevar :sunt toxice !
dafo, sa realizezi dupa patru postari si sa te miri in a cincea, ca nu te afli pe topicul dorit si apoi sa translezi aprox. acelasi text pe care l-ai postat aici pe un alt topic si sa te referi la motanul lui marin, despre ai citit pe acest topic, asta da, neuron zbanghiu si defulari multiple dintr-o minte imprastiata. marine, ce poti sa faci cu un wattmetru, ce masori cu el, ce este energia electrica, cate tipuri de energii cunosti si care sunt formele de transfer energetic ? nastase, daca tu consideri ca atac individul si nu prostiile si elucubratiile pe care acesta le vehiculeaza, poti sa traiesti in continuare cu convingerea ca : De la: nastasemihail, la data 2014-03-28 05:45:54 pfffff ! de-acum puteti sa colcaiti linistiti in zeama voastra din hazna, ppp-urilor ! |
|
Fosta membra 9am.ro 2008 mesaje Membru din: 31/10/2010 Oras: Alexandria |
Postat pe: 28 Martie 2014, ora 13:49
Nu ai nici o limita a bunului simt!ce ti veni pe Saxon si pe cei ce l apreciaza?!Daca ai ceva de comentat,comenteaza...nu te lua de noi si nu mai deschide topice tampite.
Raporteaza abuz de limbaj
?
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 28 Martie 2014, ora 13:59
De la: haakon, la data 2014-03-28 12:18:01sunt toxice ptr. prosti si ignoranti fuduli, panfleonfisti loligrafi care va tin mintea ocupata cu poliloghii zguduite din care nu invatati nimic, cat si pentru deraiate/deraiati mintali vulgari si nesimtiti, intr-adevar :sunt toxice ! ' ai taci, ce faci ? te sinucizi de-ti iei asa La revedere de la noi ? eu ti-am mai spus si alta data si voi relua ideea , altfel : cit timp te comporti omeneste nimeni nu are nimic cu tine....dar in clipa in care o iei razna ,atunci ti se raspunde in consecinta ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1228 mesaje Membru din: 4/07/2013 Oras: Galati |
Postat pe: 28 Martie 2014, ora 14:13
marine, ce poti sa faci cu un wattmetru, ce masori cu el, ce este energia electrica, cate tipuri de energii cunosti si care sunt formele de transfer energetic ? nastase, daca tu consideri ca atac individul si nu prostiile si elucubratiile pe care acesta le vehiculeaza, poti sa traiesti in continuare cu convingerea ca : Wattmetrul măsoară puterea electrică consumată într-un circuit electric, indiferent că e CC sau CA.Puterea activă Contorul electric fiind unul dintre ele. Ăsta măsoară energia electrică consumată. de utilizatori, casnici sau industriali Dar se folosește ca unitate de măsură Kw-tul oră. Sunt trei feluri de puteri: Puterea activă, reactivă, vari- puterea consumată. P=UI, P=UIsin 0, P=UIcos 0....Energia electrică este energia care se obține de pe urma generatoarelor electrice , eoliene, energiei apei, etc.Formele de transfer? Energia vântului în energie electrică, energia solară în energie electrică, energia apei în energie electrică, a aburului, a...atât Se mai lucrează și captarea energiei cosmice, care mă pasiona și pe mine...Văd că tot nu ai încredere in experiențele mele...sau experimentările mele... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 28 Martie 2014, ora 15:14
Raspuns pentru Hakon: 1. Hako' nu l-am translat ci l-am postat acolo unde ii era locul! De ce nu l-am translat, Hako'? Pai ia sa vedem, de ce, mai acesta cu 'nspe neuroni (lipsa fata de mine ). Apoi nu l-am translat, muey, Hako', muey, pentru ca nu e corp , nici figura plana ca sa il/o pot trambali de pe un topic pe altul prin procesul de translatie! Did I make myself clear? Nici nu l-am tradus (textul , evident!), ci l-am copiat de pe un topic pe altul. T'as pigé? 2., 3., 4,.....infinit ......Nici nu mai conteaza, oricum ai ratat ideea: Al cui motan era in discutie, Sufletzel? Pfuai, muey Hako', apoi de-astea imi faci tu mie, muey? Nu esti in stare sa dai dovada de rationament verbal la citirea unui text in limba ta materna, bre? NOTA 0!
''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 28 Martie 2014, ora 15:32
De la: Marin56, la data 2014-03-28 14:13:34 n-am convingewrea ca ai inteles intrebarile adresate, totusi... cu asemenea raspunsuri te-as fi lasat repetent in anul I de liceu, marin ! pune mana pe cartea de fizica si mai invata, eventual cauta sa intelegi corect intrebarile pe care le-am adresat si apoi revino cu raspunsuri corecte, altfel... si o sugestie, ptr. wattmetru, incearca sa intelegi faptul ca PUTEREA ELECTRICA indicata pe scalarul wattmetrului reprezinta viteza de transfer a energiei electrice intr-un oarecare circuit electric, iar daca consevam watt/h sau watt/s si transf.in jouli obtinem F (forta) iar forta si momentul fortei este rata de transfer a impulsului, n-am timp, pe scurt.. e.g. energie conservata - jouli, rata transfer putere-watt impuls conservat, Kg*m/s, rata transfer forta-newuton mom.cinetic conservat Kg*m^2/s, rata transfer mom. forta-N*m deci: forta si mom. fortei sunt 2 lucruri diferite. despre L.M. unde L=Fd altadata... astept sa-mi raspunzi, cate tipuri de energii cunosti si cum explici echivalenta de stare: masa-energie.(E=mc^2) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Martie 2014, ora 15:34
De la: Musetel, la data 2014-03-28 15:14:10 vax raspuns, delirium tremens! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 28 Martie 2014, ora 15:38
De la: haakon, la data 2014-03-28 15:34:35De la: Musetel, la data 2014-03-28 15:14:10 Paralelipipedic vorbind, Hacsu' trasleaza texte clandestin! 'Opa! Io-te-te cin' se ocupa de abracadabra si defapt percepe un text drept patratzel!
''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 28 Martie 2014, ora 15:39
De la: haakon, la data 2014-03-28 15:34:35De la: Musetel, la data 2014-03-28 15:14:10 Argumenteaza!
|
|
Postat pe: 28 Martie 2014, ora 15:41
Motanul e al meu!
Textul e copiat! Ura, lelitza mea, Hakon e in mat!
|
|
Postat pe: 28 Martie 2014, ora 15:46
In consecinta, ca m-a-njura, ca ma baga, ca ma scoate, bucurosi le-om duce toate, de e pace, eu ii zic sanatos sa fie!
|
|
Postat pe: 28 Martie 2014, ora 15:49
De la: haakon, la data 2014-03-28 15:32:36De la: Marin56, la data 2014-03-28 14:13:34 Poi nu am zis? Energie mecanică, animală, electrică, eoliană, solară, magnetică, a aburului, chimică, calorică...echivalența de stare masă energie, nu mi-o explic...că nu stiu in ce se măsoară. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Martie 2014, ora 15:59
Poi nu am zis? Energie mecanică, animală, electrică, eoliană, solară, magnetică, a aburului, chimică, calorică...echivalența de stare masă energie, nu mi-o explic...că nu stiu in ce se măsoară. Energia Orice gest, oricat de neinsemnat, necesita un consum de energie: aprinderea luminii ori mancatul de ciocolata presupun un consum de energie. La fel mersul cu masina sau alergatul pe o distanta de 400 de metri. Pe Pamant, Soarele este sursa primordiala de energie. Daca energia exista pretutindeni, daca ea este cauza a foarte multe efecte, a o defini nu este usor. In termeni generali, se numeste energie ceea ce poate produce un lucru mecanic. Vantul invarte paletele unei instalatii eoliene: vantul este in acest caz o sursa de energie mecanica. Rasnitul cafelei cu o rasnitoare conectata la o priza de current presupune utilizarea energiei electrice. Cu ajutorul luminii, plantele produc frunze, flori si fructe: lumina este o sursa de energie radianta. Aceste exemple ne arata ca energia poate exista sub diferite forme: mecanica, electrica, radianta Transferul de energie Daca energia nu poate fi definita decat folosind un principiu foarte general al fizici, transferul de energie, adica trecerea energiei dintr-o forma intr-alta, este insa usor de observat si de masurat cu ajutorul instrumentelor de laborator. O macara care ridica o greutate constituie un exemplu des intalnit de transfer de energie. Pentru a ridica greutatea, se foloseste de un motor: energia chimica a benzinei, este transformata in energie mecanica(miscare) si in caldura(motorul se incalzeste) In acelasi mod un sportiv transforma energia chimica a alimentelor pe care le consuma in energie mecanica(musculara) si caldura. 59432gfk54rsx4k Energia active si energia latenta Energia obiectelor in miscare poarta numele de energie cinetica. Daca revenim insa la exemplul cu macaraua, atunci cand motorul este oprit iar greutatea ramane suspendata in aer, estunde a disparut energia? Aceasta este inca prezenta, planand in greutatea suspendata.Ea este prezenta sub forma de energie potentiala . Energia potentiala este latenta, in asteptare .Cea mai mica modificare poate duce la reaparitia ei sub o forma activa. Daca, de pilda, se taie cablul, greutatea ridicata de macara cade si poate sparge un plafon. In acest caz, fizicianul va spune ca s-a eliberat energia cinetica, sau ca energia potentiala s-a transformat in energie cinetica. De fapt, atat energia potentialacat si energia cinetica sunt doua forme ale aceleiasi energii, energia mecanica. De fiecare data cand energia mecanica determina miscare, aceasta este in mod invariabil insotita de frecare.Aceasta frecare duce la degajarea de caldura. Astfel, strangerea unei frane pe roata unei biciclete produce incetinirea (consumare de energie mecanica) si incalzirea patinei franei (aparitia energiei termice). In acest caz, energia termica nu va produce un lucru mechanic, ci este doar eliberata in atmosfera. Conservarea energiei fs432g9554rssx Energia se transforma, dar ea nu poate fi nici creata nici distrusa: acesta este principiul conservarii energiei, principiu fondat de Antoine Laurent de Lavoisier (1743-1794) chemist francez si fondatorul chimiei moderne. El este autorul expresiei nimic nu se pierde, nimic nu se creaza. Universul contine o cantitate data de energie, care ramane constanta.Pe parcursul diferitelor transformari, cantitatea de energie finala, ramane egala cu cantitatea de energie initiala. Energia mecanica Universul este alcatuit din corpuri aflate in miscare. Pamantul se roteste in jurul Soarelui, oamenii se deplaseaza cu masina Chiar si obiectele care par immobile, cum ar fi o carte asezata pe masa, sunt in realitate formate dinparticule invizibile aflate intr-o permanenta vibratie. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Martie 2014, ora 17:53
De la: Marin56, la data 2014-03-28 15:49:21De la: haakon, la data 2014-03-28 15:32:36De la: Marin56, la data 2014-03-28 14:13:34 marin, memo: nucleara cinetica potentiala electrica in fond, energia electrica este de domeniul chimiei, deoerece interactiunile dintre atomi sunt de regula de natura electrica, cu energia atomica nu ai sa te intalnesti niciodata chiar daca lumina solara, fotonii emisi de Sosare sunt la origine rezultatI in urma reactiilor de fuziune nucleara. in concluzie, nu avem decat trei energii, iar paiele care le mananca un magar pentru a avea dumneata impresia, ca patrupedul poseda energie animala pe care o transfera mediului efectuand lucru mecanic la cheremul dumitale, nu este altceva decat o energie potentiala conservata in fanul pe care l-a mancat magarul, fan pe care reactiile electro-chimice care au loc in stomacul magarusului este transformat in energie calorica, magarul transpira atunci cand isi arde caloriile ptr. a le transfera fortei cu care trage caruta din care il comanda marin si in final, efectueaza lucru mecanic si misca, atat caruta in care se afla sarcina utila, cat si navlegul care tine haturile in mana si comanda magarului in ce directie sa-si indrepte vectorul fortei. ai inteles ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Martie 2014, ora 18:38
Ei și mata acu! Eu am vrut să pomenesc de toate.Că și măgarul efectuează un lucru mecanic Întradevăr de cea nucleară, nu! Mi-a scăpat. Dar tot nu am aflat în ce se măsoară energia asta a lui Einstein! Acel: E.=mc2 m=masa în kg sau grame iar viteza normală e m/s ori aici e... mai puțină lumină...
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Martie 2014, ora 20:56
Ca sa concretizam propunerea harkovului, propunem sa trecem la vot.
Eu votez impotriva lui haakon, hakon, 1705, 1075 sau cum s-a mai intitulat el pe aici. Deoarece s-a dovedit o carpa fara caracter, mincinos, un ofuscat vesnic si comentator mitocan al tuturor celor care posteaza pe acest forum, ii propun sa ne lase si sa se duca invartindu-se pe un alt forum, poate printre forumisti mai inteligenti decat noi, unde isi poate gasi un rost al vietii cat mic al fi el. Acum nu are niciun rost in viata i ma tem ca o existenta plina de frustrari il va determina in scurt timp sa faca un gest necugetat. Astept de la tine harkoave si un deadline pentru dureroasa despartire de noi... Nu trage de timp pentru ca nu are rost. I-ai scarbit pe toti pe aici cu figurile tale de prost gust. Adio baiete, nu te mai uita in urma si.... www.youtube.com/watch?v=Q3SWjtcmzoc Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Martie 2014, ora 23:57
senilitatea p-ului sau oligofrenia deraiatului cu avatar de male si nikname de female.
remember the NikName De la: -1075-, la data 2013-05-25 16:59:13 www.youtube.com/watch?v=bQnIQ6Pf3Ek esti praf !
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Martie 2014, ora 04:02
www.youtube.com/watch?v=QRz8uERFQ2g
"Multi ti-ar spune ceva dar poate n-au tupeu Nu-i nimic, ma sacrific si iti spun eu Ar fi bine sa-ntelegi ca nimeni nu te place Te rugam frumos sa pleci si sa ne lasi in pace"
|
Bashkanul_Gagauziei 69 mesaje Membru din: 20/03/2014 Oras: Craiova |
Postat pe: 29 Martie 2014, ora 10:53
Lighioana turata la maxim , eu toata viata am fugit de prostie si fudulie, da tu le ai pe amandoua, buey curcan spanzurat
"Every normal man must be tempted at times to spit upon his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats." -- Henry Louis Mencken (1880-1956)
|
|
Postat pe: 29 Martie 2014, ora 12:43
De la: Marin56, la data 2014-03-28 18:38:24 sa fac lumina, marin? hai sa incerc sa te luminez, marin ! energia, este produsul dintre masa si viteza luminii la patrat, iar acel c^2 iti spune ca o masa infima genereaza o cantitate imensa de energie, tot asa cum, pentru ca o masa infima sa poata fi accelerata la viteza relativista (viteza luminii) are nevoie de o cantitate imensa de energie pentru a fi accelerata. 1 gr. ( 299 792,458 Km/s)^2 = E....(energia necesara accelerarii masei de 1gr. la viteza luminii.) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Martie 2014, ora 13:22
De la: Black_Friday_, la data 2014-03-29 04:02:36www.youtube.com/watch?v=QRz8uERFQ2g ete si hermafroditul, a ajuns ea/el purtatorul de cuvant in colectivitatea 9am. buey hermapro, prezinta documentul, imputernicirea, dovada, procura notariala, cine draqu sa te creada pe tine ca ai fi ceea ce visezi si te pretinzi a fi, buey racnetul ofticatilor colectivizati ! hai, remember me and don't forget this... De la: -1075-, la data 2013-05-09 17:03:12 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Martie 2014, ora 13:34
ce vrei, moi ? care-i demonstratia ? ce vrei sa ne spui ? ca esti un chinuit, batjocorit si umilit de catre bestiile care suntem ?
din ce-ai postat se intelege viceversa !hai, du-te si te plimba ca-i frumos afara....e soare, cald, aer curat....trage aer adinc in piept si pune-ti intrebarea de bun -simt daca nu cumva cel care provoaca reactii de respingere si, inclin sa cred ca toate relatiile tale sunt pe aceste coordonate , nu esti tu, prin limbaj si comportament inadecvat oricarei situatii ! meri si mediteaza si viata ti se va schimba-n bine ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Martie 2014, ora 18:38
vezi ce spui si cum ma confirmi ?
Q.E.D Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Martie 2014, ora 18:40
pssst : lipseste-un O din relevanta-ti fraza !
maaa, daca tot ma injuri, fa-o corect, mai, ce !
|
Postat pe: 29 Martie 2014, ora 19:05
daca tot te tii insistent cu dintii de stiuletele meu, furajato, hai, ia-l si rumega-mi stiuletele pe alte topice, aici te-ai balegat pe tine reusind sa imputiti topicul.
mars infecto! |
|
Postat pe: 29 Martie 2014, ora 19:06
De la: haakon, la data 2014-03-28 12:18:01sunt toxice ptr. prosti si ignoranti fuduli, panfleonfisti loligrafi care va tin mintea ocupata cu poliloghii zguduite din care nu invatati nimic, cat si pentru deraiate/deraiati mintali vulgari si nesimtiti, intr-adevar :sunt toxice ! Se vede ca ai trecut prin scoala ca pestele pe uscat. Cele 3 regnuri ale viului sint MINERAL VEGETAL ANIMAL OM Si mai departe, dar omenirea inca nu le cunoaste. NIVELUL ENISIC. SUPRAENISIC. Nici eu nu le mai stiu din cauza unora ca tine ce neaga tot si preiau ei...apoi...astfel de informatii. Esti nu numai prost informat din scoala generala, dar si rauvoitor in tot ce spui peste tot. Cind nu ai argumente, INJURI PE TOTI. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 29 Martie 2014, ora 19:07
Infect topic.
Ai reusit, cel ce l-ai deschis sa aduci userii aici, si sa aduci discutiile la un nivel abject. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 29 Martie 2014, ora 19:15
De la: nastasemihail, la data 2014-03-29 19:07:26Infect topic. poi, ' mnealui l-a deschis tocmai ca sa aibe unde sa se desfasoare ....ma gindesc sa-i spun " EJECT " !
|
Postat pe: 29 Martie 2014, ora 19:25
De la: nastasemihail, la data 2014-03-29 19:07:26Infect topic. nastase,problemm? ce cauti aici ? tu vorbesti despre injurii si elucubratii ? nu te doare acea minte paranormal-ignoranta pe care ti-ai depozitat-o in afara capului ? buey, "cercetator" nastase, nesimtirea ta este egala ca volum si densitate cu cea pe care o are si mizerabila mahalagioaica hodoroaga, IGNORANTULE PATENTAT ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

). Apoi nu l-am translat, muey, Hako', muey, pentru ca nu e corp , nici figura plana ca sa il/o pot trambali de pe un topic pe altul prin procesul de translatie! Did I make myself clear?
Nici nu l-am tradus (textul , evident!), ci l-am copiat de pe un topic pe altul. T'as pigé?
Lighioana turata la maxim , eu toata viata am fugit de prostie si fudulie, da tu le ai pe amandoua, buey curcan spanzurat
din ce-ai postat se intelege viceversa !
!