back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Biserica ortodoxa romana - un parazit al societatii romanesti

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 18 Mai 2011, ora 19:44

De la: Silviu, la data 2011-05-18 18:51:48Io stiu ce sa zic, mai Vanea, cat de cult la cap oi fi ....
Habar n-am ...
Tie ti se pare ca sunt un biet prost, infatuat si dornic sa fie laudat de cineva ... din cate le zici ...
Asa o fi ...
Dar parca Nelu are nitel bun simt in ce posteaza, si nu ma refer aici la ce scrie despre mine.
Tu, imi pari o copie a lui Crin, tinerel, fara rusine, obraznic, tupeist, smecheras ...
Da' poate m-oi insela eu, cine stie, vei fi fiind un om de treaba care nu poate saracu' sa sufle o vorba prin batatura lui si si-a gasit pe-aici o cale de refulare, un loc unde sa fie si el ce nu poate fi in viata reala ... Chiar asa, esti insurat, maestre ? Ne poti spune ceva despre viata ta privata, asa cum o vezi tu ... Ai copii ? Cati ?

Aci era vorba despre ce a scris Nelu cu privire la BOR.
L-am bagat si pe Hawking asta pentru ca l-a cam negat pe Dumnezeu si d-aia am fact referire la el.

Silviule,domnul Nelu are bun simt in ce posteaza si nu am spus niciodata altceva,nu a deranjat sau jignit pe cineva .Dansul sustine,ca noi toti,LUCRURILE IN CARE CREDE .Ma vezi tu ca am ceva impotriva dansului ?...Daca nu, de ce ai deschis o astfel de discutie penibila ?

In rest, cred ca puteai renunta la a politiza o discutie pe teme religioase ,dar probabil ti-a scapat aspectul asta, sau, poate esti mai obsedat de politica decat realizezi tu....

PS:Sunt casatorit Silviule (si asta m-a facut sa iti inteleg bine drama)si am un singur copil .Imi iubesc si sotia si copilul .Daca simti nevoia de mai multe amanunte intreaba ...

Raporteaza abuz de limbaj
preda_nelu

8 mesaje
Postat pe: 19 Mai 2011, ora 06:29

Silviu,

De acord cu tine ,Vaneamarin e un smecheras caruia i place sa se auda vorbind ,dar ingeneral intai vorbeste si apoi gandeste...adevarul e dureros dar poate trezi la realitate!!!

Evreii au fost preumblati prin desert 40 de ani pentru a dispare influienta in comunitate a celor nascuti si traiti in sclavia egipteana fiindca acestia nu erau capabili sa traiasca ca oameni liberi ,de-asta Dumnezeu le-a dat mana care sa-i hraneasca si apa din stanca deschisa de Moise cu toiagul.

Sa aveti o zi minunata !!! Doamne ajuta !!!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 19 Mai 2011, ora 07:46

De la: preda_nelu, la data 2011-05-19 06:29:16Silviu,

De acord cu tine ,Vaneamarin e un smecheras caruia i place sa se auda vorbind ,dar ingeneral intai vorbeste si apoi gandeste...adevarul e dureros dar poate trezi la realitate!!!

Evreii au fost preumblati prin desert 40 de ani pentru a dispare influienta in comunitate a celor nascuti si traiti in sclavia egipteana fiindca acestia nu erau capabili sa traiasca ca oameni liberi ,de-asta Dumnezeu le-a dat mana care sa-i hraneasca si apa din stanca deschisa de Moise cu toiagul.

Da,Doamne ajuta domnule Preda, si poate da Dumnezeu sa fim mai buni !Imbratisari calde crestinesti de la Vanea si multe "succesuri" in predarea Bibliei conform adevarului unic al scolii Sola Scriptura ...

PS:Nu aveti cumva un test cu multe intrebari la care sa putem raspunde si pe care sa-l trimitem pe adresa dvs ?....Crestinii sau ateii vor ajunge la cunoasterea si implinirea sinelui,ce parere aveti ?...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 19 Mai 2011, ora 07:52

De acord cu tine ,Vaneamarin e un smecheras caruia i place sa se auda vorbind ,dar ingeneral intai vorbeste si apoi gandeste...

Da ...Spre exemplu acum intai vorbesc si va salut ! Apoi ma gandesc ca sunteti cam "maciucar"(adica tot un fel de smecheras, dar mai din topor si mai agresiv) pentru un absolvent de Sola Scriptura si sau ati chiulit mult,sau nu ati avut capacitatea de a aplica in viata ce v-au invatat aia acolo....

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Mai 2011, ora 08:01

De la: vaneamarin, la data 2011-05-19 07:46:01

Da,Doamne ajuta domnule Preda, si poate da Dumnezeu sa fim mai buni !Imbratisari calde crestinesti de la Vanea si multe "succesuri" in predarea Bibliei conform adevarului unic al scolii Sola Scriptura ...

PS:Nu aveti cumva un test cu multe intrebari la care sa putem raspunde si pe care sa-l trimitem pe adresa dvs ?....Crestinii sau ateii vor ajunge la cunoasterea si implinirea sinelui,ce parere aveti ?...

'neata ! m-am gindit si eu daca nu cumva au reaparut fluturii, dar nu ! nu-i el ! acela era ultra-dogmatic , dl. Preda ,nu !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 19 Mai 2011, ora 08:30

Eu zic sa asteptam sa-i vina omului curentul si sa vedem ce mai posteaza ...

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Mai 2011, ora 09:20

Se pare ca avem pareri comune.
Inteleg din explicatia ta cu ratacirea evreilor prin desert, ca si romanii mai au de ratacit inca vreo 19 ani prin desertul capitalismului salbatic dominat de capitalisti ca Patriciu, Becali, Vantu si multi altii, pana cand vor iesi din starea de sclavie produsa de comunism ?
Dar ne trebuie totusi un Moise ...
Sau ne ne trebuie pentru ca avem pamant roditor si apa din belsug de la natura ?

In privinta lui Vanea, o sa incetez sa discut cu el pentru ca am mai incercat si n-a inteles nimic. El nu observa cu discut cu cineva ca tine care trateaza un subiect, dupa parerea lui, si cu Vanea care nu trateaza nimic decat prin rastalmaciri si atacuri la persoana, etichetari la dresa altora daupa chipul si asemanarea lui. E o pierdere de vreme sa-i raspunzi lui Vanea. Am observat ca el imi urmareste profilul aproape zilnic ca sa vada unde am mai scris ceva si se infiinteaza pe topicul respectiv ca sa-mi dea "replici", sa gaseasca el ceva de intors pe-o fata sau alta si sa arate ... el stie ce. Etichetarile lui cum ca eu as fi frustrat sau nervos, sau nu mai stiu cum, ma fac sa zambesc. Ceilalti care citesc postarile tuturor pot singuri sa-si dea seama care si cata dreptate are. In fine, cum se spune, sa-l lasam in plata Domnului.

Si despre "plata Domnului" ar fi de discutat dpdv al religiei.
Formula asta este folosita atunci cand cei din jurul unui individ care chinuie pe toata lumea de langa el, constata ca nu au ce sa-i mai faca, ca este imposibil sa se inteleaga cu el.
Care o fi, plata Domnului, pentru Hitler, spre exemplu ?
Sau pentru Ceausescu ?
Ceausescu a murit relativ usor. Nimeni nu l-a chinuit, dupa ce a pierdut puterea, l-au plimbat vreo 3 zile si pe 25 l-au impuscat. O moarte rapida. Ce plata i-o fi dat bunul Dumnezeu pe lumea cealalta acestui spirit ?

Se mai spune ca pacatele parintilor sunt platite de urmasi pana la a patra generatie ...
Asa sa fie ?
Eu ma indoiesc.
Ma indoiesc de faptul ca as putea fi facut responsabil pentru ce a facut strabunicul sau strabunica mea in urma cu o suta de ani.
Sau ca, peste o suta de ani, un stranepot de-al meu ar fi judecat pentru cine stie ce fapta de-a mea din prezent.
Ce crezi despre asta ?

Revenind la BOR, repet, iti impartasesc parerile cum ca este intr-adevar un parazit la societatii. Si am si spus de ce.

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 19 Mai 2011, ora 09:28

De la: Silviu, la data 2011-05-19 09:20:57
In privinta lui Vanea, o sa incetez sa discut cu el pentru ca am mai incercat si n-a inteles nimic. El nu observa cu discut cu cineva ca tine care trateaza un subiect, dupa parerea lui, si cu Vanea care nu trateaza nimic decat prin rastalmaciri si atacuri la persoana, etichetari la dresa altora daupa chipul si asemanarea lui. E o pierdere de vreme sa-i raspunzi lui Vanea. Am observat ca el imi urmareste profilul aproape zilnic ca sa vada unde am mai scris ceva si se infiinteaza pe topicul respectiv ca sa-mi dea "replici", sa gaseasca el ceva de intors pe-o fata sau alta si sa arate ... el stie ce.

Interesant Silviule ...Deci EU sunt cel care ataca la persoana ,nu tu .Mda,esti chiar simpatic .Parerea mea este ca daca iti recitesti postarea asta, ai sanse sa realizezi cum stau de fapt lucrurile...

CR0N0S

1163 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Mai 2011, ora 09:41

Oamenii au multe superstitii iar religia este cea mai putin inspirata , dintre ele
Sa batem in lemn....poate scapam de ea

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 19 Mai 2011, ora 11:18

De la: CR0N0S, la data 2011-05-19 09:41:13Oamenii au multe superstitii iar religia este cea mai putin inspirata , dintre ele
Sa batem in lemn....poate scapam de ea

Buna !
Sa batem in lemn ca sa scapam de superstitii !
Foarte buna !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 19 Mai 2011, ora 11:50

De la: vaneamarin, la data 2011-05-19 09:28:07
De la: Silviu, la data 2011-05-19 09:20:57
In privinta lui Vanea, o sa incetez sa discut cu el pentru ca am mai incercat si n-a inteles nimic. El nu observa cu discut cu cineva ca tine care trateaza un subiect, dupa parerea lui, si cu Vanea care nu trateaza nimic decat prin rastalmaciri si atacuri la persoana, etichetari la dresa altora daupa chipul si asemanarea lui. E o pierdere de vreme sa-i raspunzi lui Vanea. Am observat ca el imi urmareste profilul aproape zilnic ca sa vada unde am mai scris ceva si se infiinteaza pe topicul respectiv ca sa-mi dea "replici", sa gaseasca el ceva de intors pe-o fata sau alta si sa arate ... el stie ce.

Interesant Silviule ...Deci EU sunt cel care ataca la persoana ,nu tu .Mda,esti chiar simpatic .Parerea mea este ca daca iti recitesti postarea asta, ai sanse sa realizezi cum stau de fapt lucrurile...

Daca o sa aveti bunavointa, excelenta, sa cititi prima pagina deschisa de Nelu, veti constata ca imediat dupa postul lui, am postat eu ceva prin care ii aprobam pozitia, argumentam si eu dupa mintea mea ... totul mergea bine, nu era nimeni stresat, alea, alea de le indrugati dumneavoastra in chip de acuze. Imediat, al treilea post din topic, dupa Nelu, Silviu, hop si excelenta vostra care, in imensa sa intelepciune si blajinitate, dand dovada de o educatie desavarsita, in loc sa-si spuna parerea pe tema pusa in discutie (in traducere: este BOR un parazit al societatii romanesti ?) ia citate din randurile scrise de mine si incepe sa le rastalmaceasca, fa faca misto .... dar pare de acord cu enunturile noastre cu privire la BOR. Insa prezinta lucrurile de parca cineva trebuia neaparat sa para ridicol pentru ceea ce spunea.
Asa crede excelenta voastra ca este o victima.
Asa au stat lucrurile si asta o poate constata oricine.
A mai fost cineva care a tunat si fulgerat impotriva religiilor, chiar a lui Dumnezeu, dar s-a limitat in a-si spune parerea, fara ca sa-l eticheteze pe careva din cei care postasera anterior lui. Lucru perfect normal. Omu a spus ce avea de spus si nu tinea sa corijeze in nici un fel parerile altora.
Eu m-am bucurat, excelenta, de o atentie deosebita, din partea d-voastra.
Si pentru ca m-am pus la mintea excelentei voastre, am ajuns sa fiu etichetat dupa cum ati binevoit s-o faceti. Evident ca nu ati inteles nimic de fiecare data cand v-am sugerat, excelenta, sa reveniti la oile noastre, mai bine zis ale lui Domnu Nelu care a lansat tema in discutie. Ati continuat, ca si pe alte topicuri, cu acelasi stil incitant, observand numai si numai la alti, printre care si eu, acest defect. Si ati incercat sa acreditati ideea ca sunteti o victima a lipsei de educatie a celorlalti ...
La mine nu tine vrajeala asta, excelenta.
Va invit sa sapati in alta parte c-aici e beton.
Va multumesc pentru atentia deosebita pe care excelenta vostra mi-o acorda, dar ma lipsesc bucuros de ea, pentru ca excelenta vostra, domnule Vanea, ma plictiseste ingrozitor.
Stiti cat de ingrozitor ?
Extraordinar de ingrozitor !

PS. Probabil ca dupa acest post al meu, marele intelept in tot ce misca, va posta, truchind din ceea ce am scris eu, niste citate, le va converti si schimonosi dupa bunul sau plac si-mi va da o replica usturatoare (in capul domniei sale) confirmand in aceste fel ca am dreptate...

preda_nelu

8 mesaje
Postat pe: 19 Mai 2011, ora 11:51

Silviu ,

Plata pacatelor celor ce-l urasc pe Dumnezeu pana la a 3-a sia 4-a generatie este atat de evidenta in copiii acestora ; asta explica nasterea homosexualilor ,bisexualilor transsexualilor ,taratilor psihici ,motori , malformatilor congenitali e.t.c.

In privinta cursurilor mele la Institutul Biblic Sola Scriptura ,eu le-am facut intre 2002-2004 prin corespondenta...am testele mele cu notele acordate de personalul didactic al acesteia ; le pastrez ca dovada pentru vreun carcotas care eventual m-ar face mincinos ; dar, doar pentru tine este prea mare efortul sa le tehnoredactez si sa ti le trimit...sfatul meu...daca te interseaza cunoasterea ,inscriete la Sola Scriptura ,acum are site ,iar cursurile si notarea le primesti electronic acasa ; in felul asta iti faci si o idee privind gradul in care ai asimilat.

Sa aveti cu totii o zi minunata !!!

P.S. Silviu , trimite-mi te rog un mail la [email protected] sa te includ in news - letterul meu zilnic catre prieteni.

preda_nelu

8 mesaje
Postat pe: 19 Mai 2011, ora 19:10

Dragi prieteni,o sa va prezint poezia zilei,creatie proprie ;de fapt un sir de catrene ale carui prim vers se termina cu "rima zilei " ,respectiv "invatare" ,din cadrul Concursului de improvizat catrene pe care l-am initiat pe site-ul tetatet.ro ,al carui membru sant ,un site ardelean creat de niste oameni inimosi din Cluj.Vi-l recomand cu caldura , este un mediu populat cu oameni de calitate cu care puteti schimba idei interesante pe varii teme si de la care in mod cert aveti ce invata !!!

Poezie fara nume

Viata-ntreaga-i o-nvatare
Si murim ca dobitocii ,
Dumnezeul bland si mare...
Tine-n viata " mormolocii "

Chiar si-amoru-i o-nvatare ,
Noptile ne sant buni sfetnici...
Dar raman multi " corigenti ",
La capitol - dar vremelnici !!!

Preotii n-au invatare
Si tin in nestire predici ,
Dupa Dogma gaunoasa...
Si spre rai ne pun doar piedici !!!

Poporul n-are invatare ,
Ca n-are pastori pe masura...
De asta-i spun lu' Patriarh
Sa taca dracului din gura !!!

Nici vulgul n-are invatare ,
De libertati , democratie ...
Ai nostri politicieni ,
L-or invata in ani o mie !!!

Si in final , la rima " invatare ",
Il chem pe Tepes sfantul din mormant...
Fiindca in tara-asa hotie ,
N-a fost sub vreun guvernamant!!!

july

563 mesaje
Postat pe: 19 Mai 2011, ora 20:27

De la: preda_nelu, la data 2011-05-19 11:51:27Silviu ,

Plata pacatelor celor ce-l urasc pe Dumnezeu pana la a 3-a sia 4-a generatie este atat de evidenta in copiii acestora ; asta explica nasterea homosexualilor ,bisexualilor transsexualilor ,taratilor psihici ,motori , malformatilor congenitali e.t.c.

Nasterea homosexualilor, bisexualilor, transsexualilor? M-ai dat gata?
Asta este o prostie. Care plata a pacatelor?

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2011, ora 12:07

Vad ca discutia a murit de la sine.
Nu mai are nimeni nimic de spus despre subiect.
Dumnezeu sa-l odihneasca ! (pe subiect ... )

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Biserica ortodoxa romana - un parazit al societatii romanesti
Mergi la: