back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce trebuie safaca un popor cind are conducatori incompetenti

Pagini: << 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Iulie 2012, ora 23:39

De la: giovausaro, la data 2012-07-03 22:57:32
De la: Black_Friday, la data 2012-07-01 12:39:46
De la: 9am117598, la data 2012-06-27 10:58:169AM 523 CREZI CA IMI ESTE FRICA DE CINEVA?

AM TRAS CU PISTOLU IN POLIGON FIX LA TINTA
AM ATESTAT
ASA CA MAI MULTE DETALII NU DAU... :)
DE CE MAI ZIC CA,EXISTA DEOMOCRATIE , DACA O INCALCA...
AU MURIT MULTI LA REVOLUTIE, MULTI OAMENI DEGEABA..
MAI POATE FI IN CA UNA
EU MA SACRIFIC, VOI SUNTETI CAPABILI SA AVETI CURAJU CA MINE SA RISCATI SA FACEM ODATA SI BINE PT TOTDEAUNA DREPTATE SI LUMINA.
CE ZICETI ? CARE VA ALATURATI SA LUPTATI PT DREPTATE SI DEOMOCRATIE
IN MEMORIA CELOR CARE SI-AU DAT VIATA LA REVOLUTIE CA SA O DUCEM NOI MAI BINE, SA NE FIE NOUA BINE
SI E DIN CE IN CE MAI RAU DECAT IN 90
FRATILOR! TREZITI-VA ODATA SI BINE PT TOTDEAUNA
DESTEAPTA-TE ROMANE ... DIN SOMNU CEL DE MOARTE..
DIN CARE TE ADANCIRA BARBARII DE TIRANI.LA LUPTA FRATILOR NU SOMATI...
CU TOTI INAININTE, SA NU-I MAI LASAM SA MISTE IN FRONT DELOC PE NEMERNICI, NETREBNICI, NENOROCTI, EXCROCI SI PORCI DRACULUI.

Ai tras cu pistolul FIX la tinta? Cum vine asta? Poti sa tragi si cu pistolul mobil la tinta?
Si ai si atestat? Ce fel de atestat? La dunga rosie de pe buletin te referi?

Esti slaba rau! Eu am tras cu pistoletul, cu pistolul mitraliera, cu pusca mitraliera, cu pusca semiautomata cu luneta, cu aruncatorul de grenade antitanc si am aruncat si cu grenada. Defensiva!
Sunt calificat in minari, deminari, plantat campuri de mine....si sa stii ca sunt foarte bun la jocul pe calculator "Sniper Elite". Aaaa, in liceu am jucat si rugby, asa ca stiu sa te plachez si sa iti umflu ochii daca facem un mol !
Asa ca mai trebuie sa te mai antrenezi...

Serios???Parca te stiu de undeva...Cam aceleasi calificari le am si eu.La desant parasutat ai fost?

Din pacate nu. Am facut armata la TR, la Scola de ofiteri de Geniu de la Rm. Valcea.

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 3 Iulie 2012, ora 23:44

De la: 9am117598, la data 2012-06-27 10:58:169AM 523 CREZI CA IMI ESTE FRICA DE CINEVA?

AM ATESTAT
MAI POATE FI IN CA UNA
EU MA SACRIFIC, VOI SUNTETI CAPABILI SA AVETI CURAJU CA MINE SA RISCATI SA FACEM ODATA SI BINE PT TOTDEAUNA DREPTATE SI LUMINA.
IN MEMORIA CELOR CARE SI-AU DAT VIATA LA REVOLUTIE CA SA O DUCEM NOI MAI BINE, SA NE FIE NOUA BINE
CU TOTI INAININTE, SA NU-I MAI LASAM SA MISTE IN FRONT DELOC PE NEMERNICI, NETREBNICI, NENOROCTI, EXCROCI SI PORCI DRACULUI.

Ai tras cu pistolul FIX la tinta? Cum vine asta? Poti sa tragi si cu pistolul mobil la tinta?

Esti slaba rau! Eu am tras cu pistoletul, cu pistolul mitraliera, cu pusca mitraliera, cu pusca semiautomata cu luneta, cu aruncatorul de grenade antitanc si am aruncat si cu grenada. Defensiva!
Sunt calificat in minari, deminari, plantat campuri de mine....si sa stii ca sunt foarte bun la jocul pe calculator "Sniper Elite". Aaaa, in liceu am jucat si rugby, asa ca stiu sa te plachez si sa iti umflu ochii daca facem un mol !

Serios???Parca te stiu de undeva...Cam aceleasi calificari le am si eu.La desant parasutat ai fost?

Din pacate nu. Am facut armata la TR, la Scoala de ofiteri de Geniu. Pionier si pontonier care va sa zica.

Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 3 Iulie 2012, ora 23:55

De la: Black_Friday, la data 2012-07-03 23:39:20

AM ATESTAT
MAI POATE FI IN CA UNA

Din pacate nu. Am facut armata la TR, la Scola de ofiteri de Geniu de la Rm. Valcea.

La geniu ai facut tu toate alea? Primul meu coleg de munca a fost un soldat dintr-o unitate de geniu .

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

529 mesaje
Postat pe: 4 Iulie 2012, ora 00:00

De la: OSTASUL, la data 2011-01-13 18:58:55Exista solutie ?

Solutia aplicata astazi in Parlament ,prin destituirea lui Blaga de la Senat Roberta hoata dela Camera Deputatilor si a avocatului poporului de care nu am auzit ca exista pina acum,reprezinta un mare SUCCES.

giovausaro

4610 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 Iulie 2012, ora 00:53

Pasul doi:"sinuciderea" celor care l-au condamnat pe Bombonel

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 4 Iulie 2012, ora 20:42

De la: giovausaro, la data 2012-07-04 00:53:23Pasul doi:"sinuciderea" celor care l-au condamnat pe Bombonel

Cine i-si mai aduce aminte de jucatorul din capul satului ? ii tremura barba ///////////

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 5 Iulie 2012, ora 10:40

DRAGILOR! ATI VAZUT CA. AM AVUT DREPTATE.

MAI RAMANE SA PRIMEASCA CEEA CE MERITA, DUPA CUM NE-A FACUT=O NOUA
UN MARE SUT IN FUND.
VINERI O SA O IA DIN PLIN .
SEMENI CEEA CE CULEGI .
A SEMANAT SEMINTE DE SCALNDAL , CULEGE FURTUNA.
VA PUP PE TOTI CEI CARE SUNTETI ONESTI SI CEREBRALI.

JohnDoe

26 mesaje
Postat pe: 5 Iulie 2012, ora 14:19

De la: 9am117598, la data 2012-07-05 10:40:36DRAGILOR! ATI VAZUT CA. AM AVUT DREPTATE.

UN MARE SUT IN FUND.
SEMENI CEEA CE CULEGI .

Scuze ca ma bag in vorba dar simt nevoia sa... transpir ceva. Pana acum toate par sa mearga snur, dar uite ca Basescu chiar si-atunci cand vede cum pamantul ii fuge de sub picioare tot nu se lasa. Sau nu o lasa mai... moale macar, spre a-si plange de mila in tihna si a se victimiza in placuta companie a dlui colonel Turcescu sau a dlui general Cirstoiu. Ma tem ca va incurca TOCMAI ziua de maine cu cele doua legi ale energiei pe care le-a retrimis azi Parlamentului si ca va provoca un nou scandal cu Marga. Care Marga, in paranteza fie spus, a fost "dat" de Lazaroiu inca de la inceputul mandatului pe mana CNSAS-ului care n-a avut timp sa se pronunte nici pana azi. Si inca ceva: cred c-ar merita sa fim atenti la mitingul portocaliu de diseara!

roxana_sarbu_03

1 mesaj
Postat pe: 5 Iulie 2012, ora 18:10

da,,,,dar poporul doarme,e paralizat...manipulat....practic isi accepta raul

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2012, ora 19:41

De la: JohnDoe, la data 2012-07-05 14:19:49
De la: 9am117598, la data 2012-07-05 10:40:36DRAGILOR! ATI VAZUT CA. AM AVUT DREPTATE.

UN MARE SUT IN FUND.
SEMENI CEEA CE CULEGI .

Scuze ca ma bag in vorba dar simt nevoia sa... transpir ceva. Pana acum toate par sa mearga snur, dar uite ca Basescu chiar si-atunci cand vede cum pamantul ii fuge de sub picioare tot nu se lasa. Sau nu o lasa mai... moale macar, spre a-si plange de mila in tihna si a se victimiza in placuta companie a dlui colonel Turcescu sau a dlui general Cirstoiu. Ma tem ca va incurca TOCMAI ziua de maine cu cele doua legi ale energiei pe care le-a retrimis azi Parlamentului si ca va provoca un nou scandal cu Marga. Care Marga, in paranteza fie spus, a fost "dat" de Lazaroiu inca de la inceputul mandatului pe mana CNSAS-ului care n-a avut timp sa se pronunte nici pana azi. Si inca ceva: cred c-ar merita sa fim atenti la mitingul portocaliu de diseara!

Transpiri de emotie sau din cauza glandei.......?

… că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
9am039127cismariuion_gmail_com

59 mesaje
Postat pe: 6 Iulie 2012, ora 00:06

Sai schimbe ori mai bine sai spanzure in piata publica ca pe vremuri si sa le confiste averile intrucat incompetenti este putin spus daca avem in vedere ca prin frauda si furtisaguri au facut averi impresionante de si mari bogatasi din lume ar fi invidiosi de rapiditatea fachirica in care aceste averi au fost realizate.

Maramuresanca

69 mesaje
Postat pe: 6 Iulie 2012, ora 15:31

Se vede ca esti cizmar!Cine sa confiste averile,colegii lui Nastase 6 case?Nu vezi ca hoti mai mari sunt cei din PSD care au condus dupa '90 si au si distrus tot ?!Vrei ca in tara asta sa fie distrusa justitia, sa poata fi Bombonel liber.Nu vezi ca UE ne atrage atentia ca derapam de la democratie.Nu Basescu e tinta,el oricum pleca peste un an si ceva,tinta e justitia care a inceput sa-si faca datoria.TREZESTE-TE !!!!!!!!!!!!!!!!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 6 Iulie 2012, ora 18:56

De la: Maramuresanca, la data 2012-07-06 15:31:46Se vede ca esti cizmar!Cine sa confiste averile,colegii lui Nastase 6 case?Nu vezi ca hoti mai mari sunt cei din PSD care au condus dupa '90 si au si distrus tot ?!Vrei ca in tara asta sa fie distrusa justitia, sa poata fi Bombonel liber.Nu vezi ca UE ne atrage atentia ca derapam de la democratie.Nu Basescu e tinta,el oricum pleca peste un an si ceva,tinta e justitia care a inceput sa-si faca datoria.TREZESTE-TE !!!!!!!!!!!!!!!!

Nu va fi eliberat (bombonel)pana la sfarsitul minimului de pedeasa,asa ca nu mai spuneti PROSTII!
Justitia nu va fi inregimentata la guvern,cum era INREGIMENTATA la presedintele BASESCU TRAIAN!
SUCESURILE de pana acum a celor apropiati lui BASESCU TRAIAN se vor apropia de final!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 6 Iulie 2012, ora 19:03

De la: 9am039127cismariuion_gmail_com, la data 2012-07-06 00:06:20Sai schimbe ori mai bine sai spanzure in piata publica ca pe vremuri si sa le confiste averile intrucat incompetenti este putin spus daca avem in vedere ca prin frauda si furtisaguri au facut averi impresionante de si mari bogatasi din lume ar fi invidiosi de rapiditatea fachirica in care aceste averi au fost realizate.

TOTI cei din 1990 si pana astazi 2112 sa fie trasi la raspundere pentru FALIMENTAREA ROMANIEII !
Indiferent de apartenenta politica sau etnica,fara nici o retinere ,toti sa platesca pentru distrugerea economiei si a mediului inconjurator si a INVATAMANTULUI din ROMANIA!
Daca nu mai avem armata ,asta nu este nici o problema,caci ne apara DUMNEZEU!

Fosta membra 9am.ro

3068 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2012, ora 19:24

Ar trebui sa inceapa al 3-lea razboi mondial

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 6 Iulie 2012, ora 20:01

[ quote name='sandu60' date='2012-07-06 19:24:24']Ar trebui sa inceapa al 3-lea razboi mondial[/quote]
Nu razboiul trebuie sa inceapa . trebuie sa ne trezim si sa incepem sa ne cistigam drepturile prin lupta /

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2012, ora 10:14

Vad ca Saxon are exact emotiile mele in acest moment de framantari...

Alex Saxon Slaniceanu
acum 7 ore
LUMEA-NTINDE LUCII MREJE;
CA SA SCHIMBE-ACTORII-N SCENA,
ALTE MASTI ACEEASI PIESA,
ALTE GURI, ACEEASI GAMA,
NU SPERA CAND VEZI MISEII
LA IZBANDA FACAND PUNTE
TOATE-S VECHI SI NOUA TOATE
VREME TRECE, VREME VINE
Strofa facuta din versuri luate pe sarite din toata poezia Glossa a lui M. Eminescu din decembrie 1883

AM AUZIT CA BASESCU E PE DERDELUS. SUNT ATAT DE OBOSIT CA NICI NU POT SA MA BUCUR CA OMUL. E EXACT CA IN CAZUL UNUI CUPLU CARE DIVORTEAZA DUPA CE SI-AU MANCAT ZILELE UNUL ALTUIA TOATA TINERETEA LOR. CAND AJUNG SA DIVORTEZE SUNT ATAT DE PLICTISITI CA NICI NU SE MAI POT BUCURA DE ASTA. CINEVA SPUNEA CA ASTA CU DATUL JOS A DEVENIT SPORT NATIONAL LA NOI. ASA E. NE PLACE SA FACEM ASTA. DAR O FACEM AL DRACU DE PROST SI EXACT IN ULTIMA CLIPA, CAND POATE NICI NU MAI CONTEAZA. VA MAI AMINTITI DE CEL CARE NE-A TINUT IN LOC 10 ANI DUPA REVOLUTIE? L-AM SCHIMBAT EXACT CAND NU MAI CONTA. CAND A TREBUIT, N-AM REUSIT S-O FACEM. SI CHIAR SI ATUNCI CAND L-AM SCHIMBAT AM FACUT-O GREU DE TOT, PENTRU CA A AVUT APROAPE JUMATATE DE TARA ALATURI!! ACUM NE PREGATIM DE ALTCINEVA. MEREU NE PREGATIM DE ALTCINEVA. SI DE FIECARE DATA SUNTEM ATAT DE NAIVI INCAT ANALIZAM DOAR PE CEL ALES, NU SI PE CEI DIN SPATELE LUI, CARE DE FAPT FAC JOCURILE. SPERANTE? CA DE OBICEI, MULTE, NE EXCITA, NE TIN IN VIATA. DACA DATUL JOS IN ULTIMUL CEAS A UNUIA CARE NE-A DEZAMAGIT CRUNT E SPORT NATIONAL, ATUNCI SPERANTA E DROG NATIONAL. IAR DACA PRIVESTI UN PIC MAI ATENT LA CEEA CE SE INTAMPLA CU ADEVARAT, AI SA VEZI CA DE FAPT NIMIC NU E NOU, CI TOATE-S LA LOCUL LOR, VECHI DE CAND LUMEA SI PAMANTUL. E DOAR UN CICLU, O ROTIRE INTRE ACEIASI JUCATORI DE POKER CARE VIN DIN ACEEASI SCOALA. NU STIU CINE VA URMA LUI BASESCU. N-ARE IMPORTANTA ASTA. LA IARNA VOM FI DIN NOU INZAPEZITI. SINGURA CONDITIE E SA NINGA. POATE SA SI SUNE INAINTE NINSOAREA, SA LE ZICA ZIUA SI ORA CAND CADE. N-AM SA VAD NICIODATA UTILAJE ASTEPTAND IN DRUM NINSOAREA CU MOTOARELE CALDE. SE VOR OPRI DEFRISARILE ILEGALE? NOPE! SE VA REDUCE CORUPTIA? SE VOR ELIMINA TAXELE ABERANTE? NU VOM MAI DA SPAGI? ASTIA NOI NU VOR MAI AVEA FIRME PRIN FAMILIE CARE SA FACA AFACERI CU STATUL SI DIN CARE STATUL SA IASA MEREU IN PAGUBA? VOM AVEA IN SFARSIT AUTOSTRAZI? NU VOM MAI FI PERCEPUTI CA FIIND TARA TIGANILOR SI A AUROLACILOR? PERCEPEREA CA PERCEPEREA, DAR VOM REZOLVA PROBLEMELE ASTEA ODATA? VOM FI MAI EDUCATI? VOM AVEA SPITALE? VOM AVEA SERVICII MAI BUNE? VOM FI MAI RESPECTATI? MAI FERICITI? MAI MANDRI? MAI VESELI? MAI BUNI? TARA VA FI MAI CURATA? VOM FI VAZUTI ALTFEL DE CEI DIN AFARA? SE VOR OPRI JAFURILE? Eu unul nu cred asta. Si va astept peste vreo 5-6 ani sa va aratati nemultumirea si sa-l dam impreuna jos si pe asta care va fi acum. Dupa care evident, vom spera din nou ca va fi mai bine ca inainte.

Saxon

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2012, ora 14:54

De la: Black_Friday, la data 2012-07-03 23:39:20

AM ATESTAT
MAI POATE FI IN CA UNA

si ce grad ai primit de la nenea Gabita- generalu' ? : : te facu si pe tine COLONEL in armata lu' Base' ca recompensa ptr. munca depusa in cimpul ideilor portocalii ?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2012, ora 15:07

Eu am tras cu tunul, cu avionul si cu Tutunul de pe nava.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2012, ora 15:14

De la: nastasemihail, la data 2012-07-07 15:07:39Eu am tras cu tunul, cu avionul si cu Tutunul de pe nava.

trasesi cu fulgerele globulare!...................extraterestrule!

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2012, ora 15:32

Eu am tras o portie de ras, sper ca nu e nimeni ranit

Fosta membra 9am.ro

1254 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2012, ora 19:17

De la: OSTASUL, la data 2011-01-13 18:58:55Exista solutie ?

SA VOTEZE SUSPENDAREA LUI BASESCU PE 29 IULIE 2012,DEOARECE A BLOCAT TIMP DE 8 ANI PROGRESUL SI EVOLUTIA ROMANIEI
www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo

http://www.youtube.com/watch?v=F1SBPwpj4Kc http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=TA3FvTSnqFI http://www.youtube.com/watch?v=DuX41-2HAYU&feature=related
Fosta membra 9am.ro

1254 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2012, ora 19:25

De la: Maramuresanca, la data 2012-07-06 15:31:46Se vede ca esti cizmar!Cine sa confiste averile,colegii lui Nastase 6 case?Nu vezi ca hoti mai mari sunt cei din PDL -www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo care au condus dupa 2004 si au si distrus tot ?!Vrei ca in tara asta sa fie distrusa justitia,aflata sub comanda lui Basescu sa poata fi Bombonel liber.Nu vezi ca UE ne atrage atentia,dupa ce Monica Macovei a trimbitat tot felul de idiotenii la adresa Romaniei ca derapam de la democratie.Nu Basescu e tinta,el oricum pleca peste un an si ceva,tinta e justitia care a inceput sa-si faca datoria.TREZESTE-TE !!!!!!!! www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo!!!!!!!![/quote]

Acum depinde ce a mai ramas din Romania dupa jaful Guvernului PDL.

http://www.youtube.com/watch?v=F1SBPwpj4Kc http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=TA3FvTSnqFI http://www.youtube.com/watch?v=DuX41-2HAYU&feature=related
opris_anna_maria

228 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 7 Iulie 2012, ora 20:02

De la: Maramuresanca, la data 2012-07-06 15:31:46Se vede ca esti cizmar!Cine sa confiste averile,colegii lui Nastase 6 case?Nu vezi ca hoti mai mari sunt cei din PSD care au condus dupa '90 si au si distrus tot ?!Vrei ca in tara asta sa fie distrusa justitia, sa poata fi Bombonel liber.Nu vezi ca UE ne atrage atentia ca derapam de la democratie.Nu Basescu e tinta,el oricum pleca peste un an si ceva,tinta e justitia care a inceput sa-si faca datoria.TREZESTE-TE !!!!!!!!!!!!!!!!

MARAMURESANCO ,,,,,,,,,,ar fi bine sa-ti vezi barna din ochii tai nu paiul din ochii altei persoane . TOT HOTUL STRIGA ..........HOTUL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vrei si tu case ca Nastase ? Munceste maica , vrei avere ? munceste . Eu cu sotul meu santem copii crescuti la casa copilului , studii postliceale amandoi , am muncit de ne-au sarit capacele , am tinut cei doi copii in facultate , i-am casatorit si le-am dat de un apartament la fiecare [ in buricu orasului ] dar mai platim banca inca 10 ani .............
Asa ca scumpo daca vrei sa ai trebuie muncit nu asteptat sa-ti dea GUVERNUL asta ia dar nu da .

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2012, ora 21:31

Sa muncim , din greu ,macar pentru o coaja de piine . justitia romana este foarte permisiva cu cei bogati, cine mai stie ceva de cel cu patru rate ? Conducatori romani au facut o arta din a propaga minciuna justitiara / Credeti ca vor reusi sa distruga minciuna si coruptia ? Nu . dar mereu o vor relua in campaniile lor /

Fosta membra 9am.ro

136 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 04:55

De la: CONDOR, la data 2012-07-07 19:25:37
De la: Maramuresanca, la data 2012-07-06 15:31:46Se vede ca esti cizmar!Cine sa confiste averile,colegii lui Nastase 6 case?Nu vezi ca hoti mai mari sunt cei din PDL -www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo care au condus dupa 2004 si au si distrus tot ?!Vrei ca in tara asta sa fie distrusa justitia,aflata sub comanda lui Basescu sa poata fi Bombonel liber.Nu vezi ca UE ne atrage atentia,dupa ce Monica Macovei a trimbitat tot felul de idiotenii la adresa Romaniei ca derapam de la democratie.Nu Basescu e tinta,el oricum pleca peste un an si ceva,tinta e justitia care a inceput sa-si faca datoria.TREZESTE-TE !!!!!!!! www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo!!!!!!!![/quote]

Acum depinde ce a mai ramas din Romania dupa jaful Guvernului PDL.

Basescu este o insulta la adresa Romaniei,minte cu nerusinare si considera poporul roman o natiune de timpiti care trebuie sa-l duca in spate ,cum i-l duceau marinarii cind era sef de barca.Spune ca vrea sa plece iar pe mare ,dar unde este flota ?

http://www.youtube.com/watch?v=rzORw7-RLCs&feature=related
9am117598

624 mesaje
Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 22:00

GABI! L-A FCAUT GENERAL PE GENIst :))
ca si pe fostu sef al securitatii din orasu meu
basescu l-a chemat la Bucuresti si l=a fcaut general pt ca era la pdl
e cel mai bogat din oras . si acum a canddidat la prm :)
mi-a zis ca nu mai face politica inainte sa se inscrie la PRM.
si a
renuntat la pdl :)
asa ca fiti cu capu pe umeri si mergeti la vot ta referendum sa scapam odata si bine pt totdeauna de javra ordinara.de tiran, de pirat...
au aratat la antena 1 cand la chemat la Bicuresti si l-a fcaut general, adta pe post , am vazut eu cu ochii mei...la stiri. pe fostu sef al securitatii..
deja nu il mai pot suporta si pe turcescu, a lins mult rahat:) , eu il credeam altfel
si pe finu lui basescu care e la B1, mi se pare ca il cheam cristescu...e un ziarist cu o vesta de piele tot timpu:)

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 22:02

scuze graba, e f cald..
FLOTA UNDE E?
A RAMAS NUMIA PE TABLOU:)
CINE RASPUNDE PT ASTA? NASTASE? :)))

Fosta membra 9am.ro

1142 mesaje

Postat pe: 9 Iulie 2012, ora 00:12

Sa emigreze !

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 9 Iulie 2012, ora 01:02

Sa faca pi.pi pe Base...fara sa se descheie la pantaloni

Pagini: << 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CE TREBUIE SAFACA UN POPOR CIND ARE CONDUCATORI INCOMPETENTI
Mergi la: