back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce televiziuni urmaresti....

Pagini: << 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 >> Sari la pagina:

9am148693

6 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2012, ora 16:24

HAAAAAAAA..... urmaresc numai reclamele pentru reting ,poate imi da si mie 1 % la sfarsit de an .

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2012, ora 16:27

De la: 9am250837, la data 2012-02-01 11:03:52"Uraaaa, Sunt Dator Doar 4 Mii Si Ceva De Euro!

Dragii mei prieteni in sfarsit de ieri m-am linistit!
In momentul in care d-l presedinte a iesit pe sticla si mi-a spus ca desi eu, personal, n-am facut absolut niciun imprumut, ci domnia sa, in numele meu si fara sa ma consulte, s-a imprumutat de la finantele internationale cu miliarde de euro pentru a avea ce toca Udrea & Cie, am de restituit numai patru mii si ceva de Euro mi s-a luat o piatra de pe inima. Si pentru ca bucuria sa fie totala, domnia sa m-a asigurat ca el (stiind ce face-ultima sa gaselnita in materiie de asigurari) nu va proceda ca Ceausescu sa se grabeasca cu plata imprumutului ci, ca popor vom plati haaaaat pana ne va veni rau, la imprumuturile contractate de el.

Tot motiv de bucurie este si faptul ca desi la infipt coltii in cascaval, nici vorba de egalitate intre mine si d-na Udrea, spre exemplu, domnia sa avand liber la svaiter cat cuprinde, la plata imprumutului suntem egali, aceeasi suma revenindu-ne pe cap de locuitor.

Singura problema pe care o am ar consta in faptul ca d-l presedinte nu ne-a comunicat daca la aceasta suma se adauga si dobanzile, pentru ca daca este asa, se modifica putin datele problemei. Dar, nu cu mult, daca fara dobanda il achit in 10 ani, cu dobanda voi scapa de el in vreo cincisprezece ani, ceea ce este din nou bine. De ce?
Pentru ca daca la varsta mea adaug cinsprezece ani, doar printr-o minune il voi plati eu integral in aceasta viata, altfel il voi lasa prin testament fetelor mele sa-l achite, in loc de alta mostenire (spre exemplu un apartament de un milion de Euro in Baneasa dintr-un salariu de bugetar, fie el si de presedinte de tara).

Nu stiu cum, dar de la o vreme, d-l presedinte numai vesti bune ne da. Spre exemolu asta cu faptul ca datorita masurilor luate de el, fara sa se consulte cu nimeni, acum suntem pe drumul cel bun, motiv pentru care nu ne va mai da 5% la salarii si pensii deoarece riscam sa stricam macadamu’.
Mai aveam spre exemplu o grija mare ca nu cumva vazand amploarea nemultumirilor romanilor si faptul ca de atatea zile “noi d-aicea nu plecam, nu plecam acasa” d-l presedinte, realizand ca nu este dorit de mai mult de 90% dintre romani, isi va da in sfarsit demisia si ne va lasa sa respiram din nou. Ti-ai gasit!

Domnul presedinte de la Cotroceni “nu pleaca, nu pleaca acasa” orice am face noi, deoarece numai dansul stie ce trebuie facut pentru ca noi sa traim bine peste vreo douazeci de ani de azi inainte.
Si unde mai pui ca, pe acelasi model, nici Boc nu se da dus de la Victoria deoarece el este intr-un parteneriat foarte puternic cu d-l presedinte, care parteneriat nu-i permite sa lase tara in criza. Noi, romanii, trebuie sa intelegem ca, daca criza va dura una suta ani, tot atat vor sta si dumnealor in scaune fapt care ar trebui sa ne linisteasca pe veci."

eiii, da' ce vesel esti matale, bibicule ! io ma-ngrijorez olecuta, ptr. ca tot Sefu' mi-a zis ca Daca n-ar avea MASA + CASA + MASINA + BENZINA + INTRETINERE ...ca pina si chilotii si ciorapii sunt achitati din banii nostri , Nu s-ar ajunge cu cei 5. 400 ron/ luna .....moaaaama , ce ma fac ? cum naiba traim noi astialalti cu de 10 mai putin ? te pomeni ca vrea sa ne-o mareasca si noua pin' la 5.400 ? ce ma fac cu atitia bani, asta ma framinta !

Raporteaza abuz de limbaj
Tycuu

1203 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2012, ora 17:26

De la: 9am250638, la data 2012-02-01 15:51:16TU SA TACI PUI DE KGB-ist,zero tv.esti tu......da,da tykule

Sunt pui de KGB , de hazaica, Aceasta televiziune, Zero TV ,este un post de doua ruble ,care face propaganda unui pseudo partid fantoma P.P. si lui mascariciul ala de ZeroDiaconescu Dan ,unde vin toti milogii sa se planga doar o vinde D.D. elicopterele si blocul sa ii miluiasca si pe ei ! D.D. se si vede sef de tara si Barbu premier !

Tycu
Tycuu

1203 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2012, ora 17:48

De la: gabigabi2, la data 2012-02-01 10:29:56
De la: Tycuu, la data 2012-02-01 09:46:45
De la: gabigabi2, la data 2012-01-31 15:44:35
De la: Tycuu, la data 2012-01-31 15:26:23
De la: Fantoma_din_Zanzibar_31_01_2012, la data 2012-01-31 12:18:20
De la: Tycuu, la data 2012-01-30 20:14:26
Da ,am si aveam curajul sa spun asta si in strada , dar in mijlocul adevaratilor demonstranti , ca in strada au fost doua grupuri , unul a fost cel politizat de USL adica cei pacaliti amagiti de USL si alt grup cel care demonstrau pe drept care nu ii interesau cine va veni la putere,acolo aveam curajul !

Deci tu ai fost in grupul celor pe care NU II INTERESA CINE VA VENI LA PUTERE ? .TYCULE,ESTI UN DULCE ,chiar esti ca un copil cu ciresele de furat in mana si care nu stie cum sa le ascunda mai stangaci ...

Nu am fost in nici un grup si este impropriu spus .."NU II INTERESA CINE VA VENI LA PUTERE ".. intelesul este altul , adica acei oameni care aveau o cauza dreapta , cinstita,reala , care doreau alte conditii de viata , salarii si pensii decente , locuri de munca, nu cersetori de munca in strainatate si aici sa stea cu diploma in buzunar ,scaderea taxelor , un viitor pentru copii lor, posibilitati sa scape de datorii, reducerea somajului , siguranta zilei de maine, pentru ei indiferent cine venea la putere daca le asigura ce cereau ei , erau buni .Alaturi de ei imaginar am fost !

parca n-am vrea toti acelasi lucru....

Da Gabi, acelasi lucru il vrem toti , dar acolo in strada erau si oameni care voiau acelasi lucru dar numai cu USL la conducere,adica musai trebuie sa fie USL, credeau ei ca numai USL le poate oferii asa ceva !

de unde stii tu asta ? faci la fel ca si cu pta. universitatii si venirea minerilor, in ' 90 : STII TU ! de unde naiba Stii TU ? de ce vii cu asemenea chestii ? daca se fac alegeri libere, oamenii isi aleg favoritii din partidele pe care ei le agreeaza ....deci : asa cum tu crezi ca numai Vadim e bun....un altul crede ca numai DD poate rezolva asta, DE CE nu-i Dai Voie si altuia sa creada ca USL va rezolva ? asa cum unii vor continua sa creada ca numai PDL e-nstare sa guverneze ! asadar, Tycule , asta inseamna Democratie, printre altele : fiecare om alege ce crede el de cuvinta si nu are nimeni voie sa intervina in alegerea lui !

Gabi, domnita,lasa ca si cu minerii am avut dreptate cand am spus ca ei nu au facut rau nici unui Bucurestean , doar sunt oameni civilizati , nu au venit sa omoare bucuresteni ! De unde stiu eu ? din cum a fost ,doar au mai fost la putere si nu prea au fost agreati .Liberali, ce vor ei e bine numai ca au fost in Conventia lui Emil Constantinescu si greseala lor a fost ca au bagat privatizarea exagerata ce a dus tara la saracie si porcaria de retrocedare care dadeau oamenii afara din case ca cica erau ale naparcilor chiaburiste, orice nenorocit , orice javra din strainatate revendica ce voia in Romania prin lege data de ei , PSD un partid al mafiei , al baronismului, al hotiei si al borfasilor interlopi !Ca exemplu Adi bombonel Nastase patru case , un excroc versat tinut in brate de " bunicuta" De aici stiu Gabi, crezi ca s-au schimbat ? PRM nu a fost niciodata la conducere si cu toate astea multi il contesta fara sa stie de ce e in stare !

Tycu
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2012, ora 17:55

esti uluitor , pe cuvint ! altul ca tine n-am vazut !

9am044282

21 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2012, ora 10:58

Consider ca degeaba ne contrazicem intre noi...Cei de la putere isi vad ,in continuare de treaba,adica de fapt de afacerile lor cu banii nostri. Continua sa ne minta,prin discursuri aiuristice,iar situatia tarii si implicit a noastra se deterioreaza,cu fiecare zi.Nu au de gand sa renunte la functii si de aceea ar fi bine sa demonstram,in continuare,iar partidele de opozitie sa caute sa se ajunga la ALEGERI,cat mai repede!...E singura cale de a avea macar speranta ca lucrurile se vor schimba in bine!...

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2012, ora 12:21

eu urmaresc televiziunea....hotilor.....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2012, ora 15:28

De la: _KARPOV, la data 2012-02-02 12:21:48 eu urmaresc televiziunea....hotilor.....

te uiti la TvR ?aaaaa da ? bine ,tzica, uita-te !

Tycuu

1203 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2012, ora 15:43

De la: gabigabi2, la data 2012-02-01 17:55:53esti uluitor , pe cuvint ! altul ca tine n-am vazut !

Gabi, amandoi am existat pe timpul Conventiei lui E. Constantinescu (cheia), si matale stii ca au ajuns oamenii sa numere zilele pana la alegeri ca militaru care asteapta liberarea ! Eu nu am nimic cu liberali, dar nu putem sa fim de acord cu Privatizarea care au facuto ei cand au fost la conducere , de au dus tara la saracie si cu legea tampita data de ei cu retrocedare ! Eu asa vad situatia Romanieii cu nationalistii la putere, si cu Vadim la sefia tarii , in cazul ca nu il vor pe Vadim atunci sa fie regele !

Tycu
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2012, ora 16:16

De la: Tycuu, la data 2012-02-02 15:43:46
De la: gabigabi2, la data 2012-02-01 17:55:53esti uluitor , pe cuvint ! altul ca tine n-am vazut !

Gabi, amandoi am existat pe timpul Conventiei lui E. Constantinescu (cheia), si matale stii ca au ajuns oamenii sa numere zilele pana la alegeri ca militaru care asteapta liberarea ! Eu nu am nimic cu liberali, dar nu putem sa fim de acord cu Privatizarea care au facuto ei cand au fost la conducere , de au dus tara la saracie si cu legea tampita data de ei cu retrocedare ! Eu asa vad situatia Romanieii cu nationalistii la putere, si cu Vadim la sefia tarii , in cazul ca nu il vor pe Vadim atunci sa fie regele !

bine, Tycule, e ok !

Tycuu

1203 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2012, ora 19:43

Maine vin strainii sa foreze in Marea Neagra petrolul nostru vandut de infectul Tariceanu ! Vanzatorul de tara Tariceanu trebue condamnat in lanturi pentru vanzare de averea tari

Tycu
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2012, ora 15:17

De la: Tycuu, la data 2012-02-02 19:43:06 Maine vin strainii sa foreze in Marea Neagra petrolul nostru vandut de infectul Tariceanu ! Vanzatorul de tara Tariceanu trebue condamnat in lanturi pentru vanzare de averea tari

si cu Rosia Montana si base, ce faci ?

Tycuu

1203 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2012, ora 17:16

De la: gabigabi2, la data 2012-02-03 15:17:38
De la: Tycuu, la data 2012-02-02 19:43:06 Maine vin strainii sa foreze in Marea Neagra petrolul nostru vandut de infectul Tariceanu ! Vanzatorul de tara Tariceanu trebue condamnat in lanturi pentru vanzare de averea tari

In Rosia Montana, trebuie interzisa imediat actiunea , ca altfel aurul si argintul vor ajunge in alte visterii straine si apoi poluarea cu Cianura , iar cu Basescu trebuie legat de catargul unui vapor si trecut oceanul !

Tycu
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2012, ora 07:43

De la: Tycuu, la data 2012-02-03 17:16:00

In Rosia Montana, trebuie interzisa imediat actiunea , ca altfel aurul si argintul vor ajunge in alte visterii straine si apoi poluarea cu Cianura , iar cu Basescu trebuie legat de catargul unui vapor si trecut oceanul !

nu de catarg,bre, ca incepe sa se creada Ulise ,apoi se-ntoarce-n Ithaca lui si cine stie ce prapad mai face ! cauta altceva !

Tycuu

1203 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2012, ora 13:05

De la: gabigabi2, la data 2012-02-04 07:43:03
De la: Tycuu, la data 2012-02-03 17:16:00

nu de catarg,bre, ca incepe sa se creada Ulise ,apoi se-ntoarce-n Ithaca lui si cine stie ce prapad mai face ! cauta altceva !

Atunci de ancora , ca il tine in fundul apei !

Tycu
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Februarie 2012, ora 14:50

Mai urmariti si voi desene animate, sa va destindeti.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
ionescucpaul

2 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2012, ora 18:54

B 1 tv , PRO TV , TVR 1 , ANTENA 1 , TVR INFO, PRIMA TV , CULTURAL , REALITATEA , ROMANIA TV , MONEY CH. CNN , ANTENA 3 , NATIONAL TV , DIGI SPORT , GSPTV

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2012, ora 19:16

De la: ionescucpaul, la data 2012-02-04 18:54:50B 1 tv , PRO TV , TVR 1 , ANTENA 1 , TVR INFO, PRIMA TV , CULTURAL , REALITATEA , ROMANIA TV , MONEY CH. CNN , ANTENA 3 , NATIONAL TV , DIGI SPORT , GSPTV

deh, ca tot romanul : impartial ! ....ca sa nu se supere nimeni !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2012, ora 02:04

Bebetv, sa uitati de toate.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fantoma_din_Zanzibar_05_02_2012

5 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2012, ora 09:39

De la: nastasemihail, la data 2012-02-05 02:04:52Bebetv, sa uitati de toate.

Asta este postul ala cu extraterestrii ?

Tycuu

1203 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2012, ora 11:24

De la: ionescucpaul, la data 2012-02-04 18:54:50B 1 tv , PRO TV , TVR 1 , ANTENA 1 , TVR INFO, PRIMA TV , CULTURAL , REALITATEA , ROMANIA TV , MONEY CH. CNN , ANTENA 3 , NATIONAL TV , DIGI SPORT , GSPTV

Mai sunt , mai sunt cateva, pentru Adulti,Trinitas, trece-le si pe ele la lista !!

Tycu
9am125241

235 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 5 Februarie 2012, ora 18:29

De la: gabigabi2, la data 2012-01-31 09:57:49
De la: 9am125241, la data 2012-01-30 21:22:36
De la: gabigabi2, la data 2012-01-30 19:21:54nici el nu stie cu cine e....de fapt, e cu toti : cu Vadim, cu DD , cu Noua Dreapta si cu ce'o mai fi !

"De doua ori Gabi", ma bucur nespus ca, inca, existi si rezisti, "limbricilor" de orice culoare, caci printre
" viermi " se numara si limbricii, chiar portocalii !!!!
Eu am lipsit o vreme...probleme, asa ca te

iti multumesc mult ca nu m-ai uitat si ieri cind te-am vazut, m-am bucurat ....am si vrut sa te salut, dar mi-am zis sa nu ma bag in sufletul tau si ca daca vrei sa vorbesti, vei vorbi ! asadar, multumesc !
ma-ngrijorezi : probleme medicale ? ehhhhh, avem o virsta si uite lista : 4 pastile dimineata, 1 la prinz si alte 4 seara , dar nu ma las decit avind miinile pe piept, ca atunci nu voi mai putea scrie cu ele !

te sarut si multa-multa sanatate !

Pe langa problemele de sanatate, de tot felul, au fost si brobleme de familie, decesul fratelui meu. Apoi a trebuit sa ma adun si sa procedez la consolidarea si renovarea casei, pentru a nu lasa baietilor mei, inca o povara in plus. Multumesc lui Dumnezeu ca mi-a lasat puterea de a discerne intre bine si rau si, inca, capacitatea de a gandi pozitiv si a ma exprima, fie si doar in scris !
Cat am sa pot voi fi aici I
La randu-mi iti doresc multa sanatate si sa putem vedea copiii, ca vor avea un viitor si o viata mai buna ca a noastra. Atunci vom putea pune condeiul jos sau, ma rog, tastatura !

Vested tanar !
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 Februarie 2012, ora 04:45

De la: Fantoma_din_Zanzibar_05_02_2012, la data 2012-02-05 09:39:17
De la: nastasemihail, la data 2012-02-05 02:04:52Bebetv, sa uitati de toate.

Asta este postul ala cu extraterestrii ?

E cu din aia de care ati uitat sa mai fiti.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2012, ora 08:41

De la: 9am125241, la data 2012-02-05 18:29:59
De la: gabigabi2, la data 2012-01-31 09:57:49
De la: 9am125241, la data 2012-01-30 21:22:36
De la: gabigabi2, la data 2012-01-30 19:21:54nici el nu stie cu cine e....de fapt, e cu toti : cu Vadim, cu DD , cu Noua Dreapta si cu ce'o mai fi !

"De doua ori Gabi", ma bucur nespus ca, inca, existi si rezisti, "limbricilor" de orice culoare, caci printre
" viermi " se numara si limbricii, chiar portocalii !!!!
Eu am lipsit o vreme...probleme, asa ca te

iti multumesc mult ca nu m-ai uitat si ieri cind te-am vazut, m-am bucurat ....am si vrut sa te salut, dar mi-am zis sa nu ma bag in sufletul tau si ca daca vrei sa vorbesti, vei vorbi ! asadar, multumesc !
ma-ngrijorezi : probleme medicale ? ehhhhh, avem o virsta si uite lista : 4 pastile dimineata, 1 la prinz si alte 4 seara , dar nu ma las decit avind miinile pe piept, ca atunci nu voi mai putea scrie cu ele !

te sarut si multa-multa sanatate !

Pe langa problemele de sanatate, de tot felul, au fost si brobleme de familie, decesul fratelui meu. Apoi a trebuit sa ma adun si sa procedez la consolidarea si renovarea casei, pentru a nu lasa baietilor mei, inca o povara in plus. Multumesc lui Dumnezeu ca mi-a lasat puterea de a discerne intre bine si rau si, inca, capacitatea de a gandi pozitiv si a ma exprima, fie si doar in scris !
Cat am sa pot voi fi aici I
La randu-mi iti doresc multa sanatate si sa putem vedea copiii, ca vor avea un viitor si o viata mai buna ca a noastra. Atunci vom putea pune condeiul jos sau, ma rog, tastatura !

ai din partea mea toate gindurile bune ! te sarut !
P.S
apropo de ce-ai spus in legatura cu politica, nici in cosmarurile cele mai urite ,nu mi-as putut inchipui ca vom ajunge dupa 22 ani la situatia din timpul lui Ceau' ....aceeasi ingrijorare ; aceeasi frustrare si lipsa de perspectiva ....iar ptr. copiii nostri ,un viitor incarcat de datorii !
atita timp cit vom fi condusi de oameni ca Igas , cu avertizarile lui timpite si alarmiste , cu cuvintele lui pocite -ca si EBA - promovati tocmai ptr. idiotenia lor si care decid destinul nostru, Nu putem avea nici-o speranta ! vezi ca azi, conf. spuselor lui, vor fi MINUS Zero grade !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 Februarie 2012, ora 08:57

Televiziunea lui Tanase.

O televiziune numai cu piese de teatru clasice si actuale.

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2012, ora 09:18

De la: nastasemihail, la data 2012-02-06 08:57:30Televiziunea lui Tanase.

O televiziune numai cu piese de teatru clasice si actuale.

SI C.N,la fel!

doru250573

15 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2012, ora 11:20

se vede ca ai creierul spalat de motanul Felix prin tehnologia antenelor si a irealitatii. se pare ca in cutia ta craniana exixta un singur care se .

Fantoma_din_Zanzibar_06_02_2012

5 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2012, ora 13:51

De la: doru250573, la data 2012-02-06 11:20:09se vede ca ai creierul spalat de motanul Felix prin tehnologia antenelor si a irealitatii. se pare ca in cutia ta craniana exixta un singur care se .

Dorule,hai mai ca Irealitatea a trecut cu arme si bagaje de partea lui Base ....Nu te-au anuntat pe tine oficial, dar pe bune ca asa este . .Nu-i mai injura deci pe aia de la Irealitatea ci lauda-i ,ca sunt de partea Javrei tale Ordinare .

Tycuu

1203 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2012, ora 10:30

Atentiie romani! Ardealul in pericol , ungurimea infecto-fascisto-UDMR-ista are obraznicia care ii caracterizeaza sa conditioneze voturile lor ,in schimbul Ardealului romanesc! !In Ardeal ,romanii o sa ajunga la cheremul ungurimii ca asa vrea infectia asta de PDL-ciuma portocalie ! La comanda expresa a lui Basescu o marioneta ,Boc, a fost schimbat cu o alta marioneta , Ungureanu,o alta unealta a lui Traian ! Basescu a devenit un dictator si PDL un vanzator de Ardeal -singura solutie este DEMISIA acestor ordinari

Tycu
viorik_vio63

2 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2012, ora 14:12

VAI DE MINE ,dar Voiculescu nu e mogul oare ati vazut cat castiga pe zi ??????????????

Pagini: << 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce televiziuni urmaresti....
Mergi la: