back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce televiziuni urmaresti....

Pagini: << 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >> Sari la pagina:

Florance

63 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 18 Mai 2012, ora 12:42

Kanal D, Antena 2...si cateva in functie de emisiune...Daca-ar fi dupa mine, asi alege maxim 4 programe

eu....ego !
9am118565

3 mesaje
Postat pe: 18 Mai 2012, ora 14:18

DOAR OTV

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Mai 2012, ora 08:23

De la: nastasemihail, la data 2012-05-17 19:06:44TVR ar putea da faliment.
Are datorii f mari.
E pe stiri 9am.
Nu sint zdraveni. Au 3 surse de venit, uriase. Si tot dau faliment.
Asta ca sa se vada cum e cu particularii si statul.

Aram sigur de asta, dar nu puteam spune ca eram luat in suturi.
La fel va fi si cu acest sistem de organizare al sanatatii. Fiindca sanatatea nu poate da faliment. Mai sint si particularii. Dupa ce vor lua de 3-4 ori bani de la oameni vor da faliment.

TREUIL.

Discutia despre imensele datorii ale TvR este veche si a fost si este subventionata de la buget , desi are mai multe surse de venit decit celelalte televiziuni , care sunt particulare !
si uite asa ajungem la Oftica pe care o are Bas' si PDL. pe trustul Impact a lui Voiculescu ! nu numai ca nu cerseste bani de la buget ci are beneficiu si audienta maxima si asta sta Puterii in git si-i sufoca de ura !

vlad_639

489 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Mai 2012, ora 13:13

De la: gabigabi2, la data 2012-05-19 08:23:05
De la: nastasemihail, la data 2012-05-17 19:06:44TVR ar putea da faliment.
Are datorii f mari.
E pe stiri 9am.
Nu sint zdraveni. Au 3 surse de venit, uriase. Si tot dau faliment.
Asta ca sa se vada cum e cu particularii si statul.

Aram sigur de asta, dar nu puteam spune ca eram luat in suturi.
La fel va fi si cu acest sistem de organizare al sanatatii. Fiindca sanatatea nu poate da faliment. Mai sint si particularii. Dupa ce vor lua de 3-4 ori bani de la oameni vor da faliment.

TREUIL.

Discutia despre imensele datorii ale TvR este veche si a fost si este subventionata de la buget , desi are mai multe surse de venit decit celelalte televiziuni , care sunt particulare !
si uite asa ajungem la Oftica pe care o are Bas' si PDL. pe trustul Impact a lui Voiculescu ! nu numai ca nu cerseste bani de la buget ci are beneficiu si audienta maxima si asta sta Puterii in git si-i sufoca de ura !

Draga Gaby,
FAcandu-ma ca nu vad politizarea de catre tine a temei in cauza,sunt mult mai aproape de punctul de vedere al dlui Mihai decat al tau/
Aici ,este vorba de diferenta mare dintre o televiziune de stat si una particulara.
In timp ce fondurile ptr televiziunea de la stat si managementul ei ,indiferent de ce coloratura politica imbracata ,din nefericire de aceasta , sunt publice,de la buget,la particulari resursele financiare sunt strict de la investitorul ,proprietarul postului de TV respectiv.Este o diferenta fundamentala ptr ca:
-gestiunea de stat este dovedita chiar din definitie, a fi paguboasa,cu o mai putina atentie acordata la eficienta,la incadrarea in bugete si la atragerea de sponsori,firme care sa faca reclama etc.,in timp ce la gestiunea particulara nu avem de-a face cu "taticu' "stat care alimenteaza mereu deficitele.Daca particularul nu tine darlogii la cai cum trebuie,o va lua pe aratura si isi va rupe rotile la caruta.De aceea,posturile particulare sunt tentate mereu la a atrage reclama si publicitate pana la disperare(ceea ce nu se intampla atat de frecvent la
televiziunea de stat),la a face tot felul de spectacole care sa atraga publicul ,sa-i creasca cota de audienta( si ,functie de asta, firmele sunt atrase sa faca reclama si publicitate),la controlul costurilor la "sange".
Firmele vor ca mesajele publicitare sa ajunga la un public cat mai numeros;
-nivelul cultural al spectacolelor este mult diferit.In timp ce la TVR apar programe culturale ,de bun nivel,educationale,asa ceva nu veti vedea la televiziunile private.Pe o televiziune privata nu o intereseaza sa duca o munca continua ,sustinuta referitoare la ridicarea nivelului cultural al populatie ,sa o formeze educational .Televiziunile particulare iau nota de un nivel anume de educatie si de preferinte ale populatie si cauta sa-i indeplineasca dorintele ptr a avea audienta,ptr a atrage reclama ,ptr a ajunge sa incaseze mai mult decat cheltuie.
Dl Ponta,nu observa acest lucru,sau nu doreste sa observe.De altfel ,cred ca nivelul sau cultural se apropie mult de cel al mediei care frecventeaza anumite posturi private.Este trist ptr ca ,indiferent de acest lucru, domnia sa(indiferent de gusturile sale ) ar trebui sa inteleaga ca are o anumita responsabilitate fata de popor ,fata de un tineret manelist care trebuie adus pe calea cea buna.
De asemenea,exceptand eventuale delapidari si mismasuri in folosirea corecta a fondurilor - si aici sunt de acord ca asa ceva trebuie sa dispara(de 22 de ani nu se intampla lucrul asta si ma indoiesc ca dl.Ponta va reusi acum desi joaca pe note false partitura lui Saint Juste),deci exceptand malversatiunile care trebuie combatute cu toata fermitatea,televiziunea publica nu are dreptul sa adere la manelism si la tot felul de spectacole gen shushanea .Nu trebuie sa se "dea" pe brazda arata de unele televiziuni private.
Pe vremuri ,cand mergeam in SUA,era un canal public,cu bani de la bugetul de stat ,daca mi-aduc aminte ,canal 13,unde reclamele aproape ca nu aveau ce cauta,unde erau frecvent transmise spectacole serioase,limbajul era foarte ingrijit.El traia din fonduri de stat si din sponsorizari.Si acest post era mereu in criza financiara.Deci ,nu numai la noi sunt posturi tv serioase si care intra in pana de bani .
Revenind la Antene(inteleg ca dvs sunteti amorezata de aceste posturi),este optiunea patronului sa mearga pe schemele de program pe care le doreste.Pe langa ratiuni economice ,acolo sunt multe implicatii si obligatii politice,ba chiar angajamente politice care ii dau valoare politica patronului.
Sfarsit de saptamana placut!Vlad .

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Mai 2012, ora 14:36

ntzzz, @Vlade , imi pare rau sa te contrazic : eu Nu sunt amorezata de nimeni si de nimic si frecventez History si science si animalutele si wildurile si axn/ SF/ crime .... si TvR face susanele si rabat de la cultura si faptul ca si-a dat pe fata in mod exagerat culoarea portocalie , pina la enervarea publicului, a PIERDUT audienta unora ca noi, adica si de virsta si de preocuparile noastre ....nimeni nu-l impiedica de la un menegement de succes, sponzorazat este de'o Romanie intreaga prin abonamentul obligatoriu, desi multi au cablu si poate n-ar mai trebui pusi la plata si, tot degeaba : e falimentara din propria-i viziune de lucru !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 19 Mai 2012, ora 14:37

De aceea trag si eu un semnal de alarma. Fiindca TVR face emisiuni culturale bune. Ar fi pacat sa o termine ptr un management bun.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Mai 2012, ora 09:15

hehehe @ Vlade, daca-mi ceri Intelegere si Obiectivitate , atunci te rog sa dai dovada intii tu de asta ! cind m-ai acuzat ca-s inamorata de A3 , tu ai pus mina pe piatra si vad ca o tii bine si dai cu ea : cu Antonescu, cu Sassu ( da; stii ca e membru fondator PD , da ? ), cu Almasanca ( ce era fiarta si emotionata toata cu Boc, dadea ochii pe spate cu Flutur, cu madam Udrea ....cum poti spune ca are treaba cu PSD ? ) .....Vlade, daca TvR vrea sa aibe audienta , sa lase partizanatul politic ptr. celelalte televiziuni, datoria ei fiind sa faca doar Informare !

P.S.
deci, nici acum dupa dezastrul facut de Pdlisti si Bas' , nu realizezi raul facut ?ce trebuia sa se mai intimple ca sa spui : Ajunge ?!

vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 20 Mai 2012, ora 10:13

De la: gabigabi2, la data 2012-05-20 09:15:53hehehe @ Vlade, daca-mi ceri Intelegere si Obiectivitate , atunci te rog sa dai dovada intii tu de asta ! cind m-ai acuzat ca-s inamorata de A3 , tu ai pus mina pe piatra si vad ca o tii bine si dai cu ea : cu Antonescu, cu Sassu ( da; stii ca e membru fondator PD , da ? ), cu Almasanca ( ce era fiarta si emotionata toata cu Boc, dadea ochii pe spate cu Flutur, cu madam Udrea ....cum poti spune ca are treaba cu PSD ? ) .....Vlade, daca TvR vrea sa aibe audienta , sa lase partizanatul politic ptr. celelalte televiziuni, datoria ei fiind sa faca doar Informare !

P.S.
deci, nici acum dupa dezastrul facut de Pdlisti si Bas' , nu realizezi raul facut ?ce trebuia sa se mai intimple ca sa spui : Ajunge ?!
-

Draga Gaby,

Nu mai comentez cele spuse de tine - nu ptr ca nu as avea argumente,ci pentru ca ,din experienta trecuta cu tine ,nu vrei sa accepti nimic chiar daca mintea-ti agera si desteapta stie ca am dreptate
.Iti propun doar sa va aliniati la dictonul latin:
; "Hic Rodos,hic salta!"
A venit momentul sa aratati voi ce puteti face ptr tara(ptr voi stiu ca puteti face ,ati facut si inainte de "era" Basescu,d'aia a ajuns tara in halul asta vanduta strainatatii si fara folos ptr popor).
Bunicul meu imi spunea acest dicton si ma corecta de cate ori o luam razna cu laudarosenia ,cu automultumirea si lozincile prin care sustineam ce tare si mare sunt.!
Sa vedem ce vor face cei veniti acum la putere.Inafara de gafele de inceput(ma rog,poate ca toti le fac la preluarea conducerii tarii),de laudarosenii,de acuzarea "grelei" mosteniri,de mojicii si limbaj obraznic nu vad nimic.Vorba lui Berceanu(de fapt a preluat-o de la Patriciu care a avuit un discurs in Parlament):"se pune multa energie in claxon in loc sa se puna in motor!"
Dl procuror isi trambiteaza continuu dorinta de a face controale ,audituri.In infantilismul lui ,se crede venit pe cai mari si albii,un arhanghel al dreptatii cu sabia deasupra capului uitand ca l-a adus un truc mizerabil si imoral de mituire si cumparare sau,dupa caz, de santaj ,a unora ptr a da lovitura parlamentara si preluarea guvernarii..Sa zicem ca are nevoie de motive ptr a inlocui o presupusa garnitura pedista aflata la diferite nivele in structura ministerelor si organizatiilor de stat ptr a -si aduce propria garnitura.Deh,trei partide,foame mare,multa clientela care sta cu mana intinsa ptr a-si lua rasplata.Sa zicem ca se poate accepta si asta ptr ca s-au facut si hotii in timpul guvernarii trecute.
Dar se continua cu conducerea tarii la televizor,propaganda etc.
Nu le ajung "antenele" si" realitatile".Vor tot.Vor sa incalece si televiziunea romana.
(a propos ,Sassu era de la PD ,intradevar, ,dar ,cred ca ai un lapsus,a trecut la PSD cu mult timp in urma unde il chemau radacinile doctrinare si de interes de clasa).
Mai fratioare , haideti la treaba !Asa cum vreti voi ,dar lucrati,munciti,lasati gargara si propaganda desantata! Timpul nu ne iarta.
Ati stopat investitii,ati stopat diferite proiecte,inclusiv privitoare la energia tarii pe diferite pretexte ,inclusiv ecologice(da bine la popor).Ok,de acord sa analizati,sa curatati acolo unde credeti (dar argumentati) ca sunt atinse interesele tarii.Dar ,dupa ce va lamuriti (dar mai repede ca timpul nu asteapta - vreti sa tineti trenul in gara ani de zile asa cum a facut-o bolsevicul Iliescu?),dati drumul la treaba.Hotarati-va si cine ia ciubucul,pe cine serviti(pe rusi sau pe americani).Dar dati drumul la treaba.Si ,inca ceva ,daca nu veti reusi sa refaceti partidul unic in baza preconizatei noii legi electorale,sa va asteptati si voi sa fiti verificati la sange de ceea ce veti face acum!
De aceea a fost Basescu pus la zid .A calcat pe musuroi.Constantinescu nu a putut sa lupte,pe atunci nici nu prea se putea ,si a renuntat .Basescu a iesit la lupta, dar a incasat-o.Si inca mai ia pumni .Asa este in politica.
Atentie:O sa va moara nu numai motoru' ,dar si claxonu'!!! Nimic nu-i permanent decat schimbarea!
Draga Gaby,nu fi suparata pe mine.Desi avem opinii diferite(oare?!) noi ne simpatizam.O zi buna in continuare.Vlad
PS:Nici nu stii cata intelegere am,inclusiv ptr modul in care suntem cu totii manevrati de oamenii politici.In definitiv,nu ar trebui sa avem simpatii.Ar trebui sa fim cu ochii deschisi si ,indiferent daca au un discurs frumos si mieros,de cat de buni oratori sunt ,cand ii prindem cu mata in sac sa-i penalizam.Fara mila!
Si,a propos de piatra.poate ca o tin in mana ,dar nu o azvarl.E ptr intimidarea adversarului!

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 20 Mai 2012, ora 16:56

De la: gabigabi2, la data 2012-05-20 09:15:53hehehe @ Vlade, daca-mi ceri Intelegere si Obiectivitate , atunci te rog sa dai dovada intii tu de asta ! cind m-ai acuzat ca-s inamorata de A3 , tu ai pus mina pe piatra si vad ca o tii bine si dai cu ea : cu Antonescu, cu Sassu ( da; stii ca e membru fondator PD , da ? ), cu Almasanca ( ce era fiarta si emotionata toata cu Boc, dadea ochii pe spate cu Flutur, cu madam Udrea ....cum poti spune ca are treaba cu PSD ? ) .....Vlade, daca TvR vrea sa aibe audienta , sa lase partizanatul politic ptr. celelalte televiziuni, datoria ei fiind sa faca doar Informare !

P.S.

Cine mai are timp de emisiunile doamnei Culcer.........................pupincurismul dus la maxim a alungat din fata tvr pina si oamenii de la tara . ce bataie a mai dat Basescu cu Sasu ................................
de abia asteptam dedesubturile demisiei lui Sasu /

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Mai 2012, ora 17:34

Exact despre asta-i vorba si ma intriga foarte tare orbirea fanilor PDL.ului, care continua sa creada ca ailalti sunt de vina....agenturili si mogulii, comunistii si bubulii !
pai, frate draga : daca tara merge atit de bine ; economia duduie, omu'-i multumit ca nu-i scade salariul si cresc preturile ; ca nu i se FURA din Pensie ....desi Boc STIA ca e o Ilegalitate ce face si-l va costa Infinit mai mult porcaria, ptr. ca-si pierde increderea si credibilitatea , ptr. ce URASTI atit de mult celelalte televiziuni , cind ai TvR , B1Tv, ziare, posturi de radio la indemina sa te promoveze ? oare nu-si dau ei seama ca tocmai aceasta ura ii da de gol ca totu-i o minciuna portocalie si ei dusi cu zaharelul ?
. ca ziarele pro NU MERG la vinzare ....ca posturile lor NU au audienta ,de scirbita ce e lumea de Imensa Propaganda la care e supusa ? ....si atunci nu cumpara ziarele puterii, nu se uita la tv si totusi, Puterea are nevoie de ele si Rup tot de la Buget ....adica de la mine, de la tine, de la noi, adincind gaura din banii publici !? nu au audienta? nu au vinzare ? ca orice afacere care nu merge bine, trebuie sa dea faliment , pur si simplu !

vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 20 Mai 2012, ora 18:12

De la: pascu08_yahoo_com, la data 2012-05-20 16:56:20

P.S.

Cine mai are timp de emisiunile doamnei Culcer.........................pupincurismul dus la maxim a alungat din fata tvr pina si oamenii de la tara . ce bataie a mai dat Basescu cu Sasu ................................

Dle Pascu,si eu am amintit de faptul ca dna Culcer favoriza puterea.E drept nu am folosit expresii "elegante" ca dvs.Sigur ,daca faceti parte din categoria celor carora nu le ajungea mascarada "antenelor"si a "realitatilor" ,iar cei ce nu ii favorizau erau dusmani ,asa ceva nu era posibil de acceptat si era condamnabil.
Cat despre Dl.Sassu,aveti un aer misterios de parca aici se afla ascuns un secret capital al carui dezvaluire va duce la cine-stie- ce !Secretul lui Polichinelle,dle Pascu.Un Pesedist (un tovarasel de tip nou din categoria "la vremuri noi,tot noi",unul din printisorii primaveristi si care favoriza PSD ul desi altii erau la guvernare.Cum s-ar zice ,juca in deplasare.
Eu tocmai am spus ca toate guvernarile si-au atras de partea lor televiziunea publica,unii mai brutal si direct ,altele mai subtil si cu manusa de catifea.Dar nimeni nu a facut exceptie,iar cei ce au venit acum la putere vor face la fel.Aveti vreun dubiu??l
Seara buna.

vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 20 Mai 2012, ora 18:32

De la: gabigabi2, la data 2012-05-20 17:34:22Exact despre asta-i vorba si ma intriga foarte tare orbirea fanilor PDL.ului, care continua sa creada ca ailalti sunt de vina....agenturili si mogulii, comunistii si bubulii !
pai, frate draga : daca tara merge atit de bine ; economia duduie, omu'-i multumit ca nu-i scade salariul si cresc preturile ; ca nu i se FURA din Pensie ....desi Boc STIA ca e o Ilegalitate ce face si-l va costa Infinit mai mult porcaria, ptr. ca-si pierde increderea si credibilitatea , ptr. ce URASTI atit de mult celelalte televiziuni , cind ai TvR , B1Tv, ziare, posturi de radio la indemina sa te promoveze ? oare nu-si dau ei seama ca tocmai aceasta ura ii da de gol ca totu-i o minciuna portocalie si ei dusi cu zaharelul ?
. ca ziarele pro NU MERG la vinzare ....ca posturile lor NU au audienta ,de scirbita ce e lumea de Imensa Propaganda la care e supusa ? ....si atunci nu cumpara ziarele puterii, nu se uita la tv si totusi, Puterea are nevoie de ele si Rup tot de la Buget ....adica de la mine, de la tine, de la noi, adincind gaura din banii publici !? nu au audienta? nu au vinzare ? ca orice afacere care nu merge bine, trebuie sa dea faliment , pur si simplu !

Draga Gaby ,mai cheama si vreo doi -trei din bloc sa se dea la mine si sa-mi bage mintile in cap.
Dar sa-ti spun drept ,nu sunt timorat.Sunt obisnuit cu exagerarile dumnitale si ,accept cu seninatate si fara dusmanie ca pot exista si pozitii contrare gandirii mele.
Tu mergi pe partitura cantata de cei doi domni pe care ii va avea tara in fruntea ei.Ei cred ca vorbesc in numele poporului exploatat si oprimat de "ciuma "potocalie.
Eu iti propun sa-ti tii bine caii de darlogi si sa mai astepti cateva luni bune ptr a te lamuri exact despre
ce vor face acesti doi domni veniti la putere ,despre modul in care tara va fi guvernata si apoi,avand masura de comparatie ,sa dai un verdict .Vom vedea cine se inseala .
Unii dintre dvs bateti apa in piua la toate temele in discutie,plangeti unul pe umarul altuia.Lucruri care pot lamuri pozitia dvs ,gandirea dvs in una - doua interventii se prelungesc in litanii pe zeci de pagini de forum.
E cum va spunea un clasic destept al PNL ului(dl Patriciu pe care eu il simpatizez ,mai ales de cand a dat si un mic faliment aratand ca este si el om ca toti oamenii):prea multa energie in claxon!
Seara buna.

vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 20 Mai 2012, ora 18:35

De la: pascu08_yahoo_com, la data 2012-05-20 16:56:20

P.S.

Inca ceva dle Pascu.Ca sa ma lamuresc despre obiectivitatea dvs ,as fi curios sa stiu cum caracterizati "performantele " "antenelor" s ia "realitatilor".Multumesc.
Cu stima

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Mai 2012, ora 19:26

si mai intreb o data, Vlad : daca tara merge bine, Nu e Recesiune dupa 6 luni de cadere libera, DE CE SE UITA LUMEA LA Antene si Realitatea ?

de ce Nu se uita la Turcescu sau Cristoiu sau madam Pora , pe B1Tv ? chiar nu-ti dai seama ca asta inseamna ,de fapt, cel mai bun si la zi Sondaj de opinie ?

tu te uiti in fiecare seara la ceva ce nu-ti place, nu te intereseaza sau te enerveaza ? Nu ! si atunci : de ce are A3 cea mai mare audienta si B1 cea mai mica ?

vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 20 Mai 2012, ora 20:09

De la: gabigabi2, la data 2012-05-20 19:26:48si mai intreb o data, Vlad : daca tara merge bine, Nu e Recesiune dupa 6 luni de cadere libera, DE CE SE UITA LUMEA LA Antene si Realitatea ?

de ce Nu se uita la Turcescu sau Cristoiu sau madam Pora , pe B1Tv ? chiar nu-ti dai seama ca asta inseamna ,de fapt, cel mai bun si la zi Sondaj de opinie ?

tu te uiti in fiecare seara la ceva ce nu-ti place, nu te intereseaza sau te enerveaza ? Nu ! si atunci : de ce are A3 cea mai mare audienta si B1 cea mai mica ?

Gaby!

Eu ma uit la tot ceea ce nu inseamna ca-mi si plac toti.Dar,ptr cunoasterea mea,ptr a vedea ce cred unii si altii ,ma uit la toti.Sa stii ca ma uit si la OTV,la Barbu.
Continui sa fi subiectiva .
Cristoiu nu este un om comod.Are si problemele alea de dictie.Uneori este uracios .Dar ca ziarist este unul dintre cei mai mari ziaristi ai tarii!Are fler,are experienta ,nu tine sa-l duci cu presul ,este independent si predictiile sale s-au dovedit foarte realiste.
Robert Turcescu este ,de asemenea,un foarte talentat ziarist si cinstit.Il urmaresc de ani de zile si la radio si la televiziune si pot spune ca nu m-a dezamagit.
Criteriul tau de a-i categorisi negativ doar ptr ca au o atitudine care nu se aliniaza la cea pe care o au alti ziaristi si anume cei preferati de dta nu este nici corecta,nici obiectiva.
Eu urmaresc circul de la Antene.Oameni ca Ciuvica sau Gadea imi provoaca mai degraba mila decat scarba.Banul este ochiul dracului si cred ca ei sunt subjugati de aceasta motivatie.
Iar daca dta imi spui ca Badea este ziarist si ca poate fi pus pe acelasi raft cu Turcescu sau Cristoiu
sarcina mea in a trage o concluzie in ceea ce priveste preferintele dtale este usoara.
Nu spun ca nu au toti scaderi,greseli de interpretare,apasari pe anumite aspecte si subiecate.
De asemenea,daca dta ai indoieli referitoare la profesionalismul si sinceritatea lui Cristoiu ,nici nu mai are rost sa mai dezvoltam vreo conversatie pe aceste subiecte.
Chiar nu ma asteptam ca o femeie inteligenta ca dta sa atace pe astfel de subiecte unde lucrurile sunt atat de evidente.
Referitor la B1 ,se regasesc acolo ziaristi foarte buni ,unii chiar cu pozitii ussor de partea usl sau pnl
(daca ar fi sa va amintesc de dl Flamand si oamenii pe care ii invita domnia sa).Si bine face ptr ca trebuie sa fie un echilibru in informatie ,in prezentarea opiniilor si nu o face dezechilibrat.Ceea ce nu se regaseste la "antene".
Si acum ,cu cel mai mare interes si curiozitate,doresc sa va intreb:Cum puteti da credit unei televiziuni patronate de unul dintre cei mai controversati oameni din Romania?O persoana cu un c.v. groaznic,un fost turnator(si-a turnat si familia),un om lipsit total de caracter?? Cum puteti accepta atacuri la persoana,jigniri ,mascarii si chiar magarii,asa cum se practica la antene??
E corect,e civilizat?
O mai mare manipulare ca la antene nu am vazut la nicio televiziune,nici chiar la OTV!

c

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2012, ora 07:35

De la: vlad_639, la data 2012-05-20 20:09:57
De la: gabigabi2, la data 2012-05-20 19:26:48si mai intreb o data, Vlad : daca tara merge bine, Nu e Recesiune dupa 6 luni de cadere libera, DE CE SE UITA LUMEA LA Antene si Realitatea ?

Gaby!

Eu ma uit la tot ceea ce nu inseamna ca-mi si plac toti.Dar,ptr cunoasterea mea,ptr a vedea ce cred unii si altii ,ma uit la toti.Sa stii ca ma uit si la OTV,la Barbu.
Cristoiu nu este un om comod.Are si problemele alea de dictie.Uneori este uracios .Dar ca ziarist este unul dintre cei mai mari ziaristi ai tarii!Are fler,are experienta ,nu tine sa-l duci cu presul ,este independent si predictiile sale s-au dovedit foarte realiste.
Robert Turcescu este ,de asemenea,un foarte talentat ziarist si cinstit.Il urmaresc de ani de zile si la radio si la televiziune si pot spune ca nu m-a dezamagit.
Criteriul tau de a-i categorisi negativ doar ptr ca au o atitudine care nu se aliniaza la cea pe care o au alti ziaristi si anume cei preferati de dta nu este nici corecta,nici obiectiva.
Eu urmaresc circul de la Antene.Oameni ca Ciuvica sau Gadea imi provoaca mai degraba mila decat scarba.Banul este ochiul dracului si cred ca ei sunt subjugati de aceasta motivatie.
Iar daca dta imi spui ca Badea este ziarist si ca poate fi pus pe acelasi raft cu Turcescu sau Cristoiu
sarcina mea in a trage o concluzie in ceea ce priveste preferintele dtale este usoara.
Nu spun ca nu au toti scaderi,greseli de interpretare,apasari pe anumite aspecte si subiecate.
De asemenea,daca dta ai indoieli referitoare la profesionalismul si sinceritatea lui Cristoiu ,nici nu mai are rost sa mai dezvoltam vreo conversatie pe aceste subiecte.
Chiar nu ma asteptam ca o femeie inteligenta ca dta sa atace pe astfel de subiecte unde lucrurile sunt atat de evidente.
Referitor la B1 ,se regasesc acolo ziaristi foarte buni ,unii chiar cu pozitii ussor de partea usl sau pnl
(daca ar fi sa va amintesc de dl Flamand si oamenii pe care ii invita domnia sa).Si bine face ptr ca trebuie sa fie un echilibru in informatie ,in prezentarea opiniilor si nu o face dezechilibrat.Ceea ce nu se regaseste la "antene".
Si acum ,cu cel mai mare interes si curiozitate,doresc sa va intreb:Cum puteti da credit unei televiziuni patronate de unul dintre cei mai controversati oameni din Romania?O persoana cu un c.v. groaznic,un fost turnator(si-a turnat si familia),un om lipsit total de caracter?? Cum puteti accepta atacuri la persoana,jigniri ,mascarii si chiar magarii,asa cum se practica la antene??
E corect,e civilizat?
O mai mare manipulare ca la antene nu am vazut la nicio televiziune,nici chiar la OTV!

c

nu asta am spus ! DE CE POPORUL Portocaliu NU se uita la B1 , la TvR , la Nasu' ,acolo unde e laudata Puterea agreeata de el, asigurindu-i astfel si AUDIENTA si SUPRAVIETUIREA ? de ce nu cumpara ziarele ca EVZ ,ca sa nu fie subventionata din banii mei ?
unde-i acest popor de 5mil. care l-a votat pe Bas si PDL ? nu e decit la alegeri, prin masluirea voturilor .... ratingul nu minte , ala e sondajul de opinie cel mai elocvent !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2012, ora 07:46

apoi, daca tu spui despre SINCERITATEA lui Cristoiu, atunci inseamna ca tu esti chiar un copil naiv ! adica, azi e la A3 si se sparge-n figuri criticindu-l pe Bas' si mai ales pe EBA -atunci cind a fost cu alegerile europarlamentare si, dupa interviul cu ea, BRUSC , descopera ca e inteligenta si fermecatoare si intoarce foaia !
l-a facut pe Turcescu in toate felurile, inclusiv ziarist facut pe genunchi , pe bancile din Cismigiu....la o scoala de ziaristi de 2 lei ,ce nici sediu nu avea si, cu aceeasi SINCERITATE ii cinta acum in struna ! hai sa fim seriosi , ei hai sa fim seriosi !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2012, ora 07:52

din pct.meu de vedere, intre Bas si Voiculescu exista mai curind asemanari decit deosebiri : amindoi au fost "tovarasi de nadejde " ai securitatii si a PCR ; amindoi au avut multe si importante relatii cu Exteriorul de unde au stiut sa-si traga partea....amindoi si-au tras cite un partid ,caci prin natura meseriei lor, amindoi se pricep la manipularea maselor, asa ca....

vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 21 Mai 2012, ora 17:17

De la: gabigabi2, la data 2012-05-21 07:35:25
De la: vlad_639, la data 2012-05-20 20:09:57

Gaby!

E corect,e civilizat?

c

nu asta am spus ! DE CE POPORUL Portocaliu NU se uita la B1 , la TvR , la Nasu' ,acolo unde e laudata Puterea agreeata de el, asigurindu-i astfel si AUDIENTA si SUPRAVIETUIREA ? de ce nu cumpara ziarele ca EVZ ,ca sa nu fie subventionata din banii mei ?
unde-i acest popor de 5mil. care l-a votat pe Bas si PDL ? nu e decit la alegeri, prin masluirea voturilor .... ratingul nu minte , ala e sondajul de opinie cel mai elocvent !

Draga Gaby,
Ma asteptam la mai multe de la tine!
Ce e aia "popor portocaliu"?De ce lasati sa patrunda aceasta segregatie stupida,rupere a societatii??Aud si ma minunez:portocalii,uslasii,pontacii.beshishtii si atatea altele care nu fac cinste celor care le propaga.Uitam limbajul civilizat si argumentat.Singurul argument este injuratura ,este dorinta de a-ti pune interlocutorul intr-o pozitie ,neaparat,inferioara tie folosind injuria .
Pe de alta parte,sa nu crezi ca daca se toarna tot felul de nazbatii in urechea poporului de catre organizatia Antenelor,se intampla chiar asa cum spun ele
!E o tromboneala ,o distorsionare a faptelor care ma face sa ma intreb despre maturitatea ,gradul de maturitate politica sau chiar ticalosie a unora dintre cei ce le frecventeaza .Dar ce ma mai mir.S-a ajuns si aici ca la Steaua vs Dinamo!Plus ca la masa bogatului (Voculescu)se aduna multi milogi si mediocrii.
In acelasi timp ,hai sa nu ne mai dam unii altora indicatii ce sa urmarim ,ce sa inghitim si cu cine sa simpatizam.Este vorba ,in definitiv,de o asumare personala a fiecaruia in parte si ,iti repet,acest "cine nu e cu noi este impotriva noastra"este extrem de periculos".Nu-i normal,este o cale sigura de a instaura dictatura.De altfel ,ce ma mir.Avem de-a face cu revenirea vremurilor de trista amintire.Cum a putut un partid ca PNL sa ajunga aici ,in coabitare impreuna cu PSD,imi este greu sa spun .Dar ghicesc:ciolanul,accesul la borcanul cu miere al bugetului statului...bashca compozitia cadrelor,obarsia lor .
Nu pot sa uit pe marele democrat Antonescu intreband pe cei de la Evenimentul zilei :ce mai sunteti
pe aici?Asta cica era o gluma!
Ce o fi fost in capul lui superficia de filfizon plin de el ?Gata,am ajuns la putere si va facem praf!
Ieri a fost o emisiune la OTV in care Dan Diaconescu ne povestea cu a fost atunci cand Nastase(da,da,marele democrat ,cel care ne invata si azi ce inseamna democratia si statul de drept),deci cum a vrut sa-i inchida televiziunea.Nu sunt un admirator al lui Diaconescu.Este un mare demagog si cred ca are si multe confuzii in capul lui cand pleaca asa "la plesneala " si amageste atatia oameni(veti vedea ce surprize ne vor face ei) .Si totusi ,exploateaza multele dintre porcariile pe care le-au facut toti ceilalti(socialisti,democrati si liberali )le-au facut tarii.
Sigur ,a critica,a sta pe tusa este mai usor decat sa fi in iezul evenimentelor.Unii(astia de acum de la putere) inca nici nu au trecut in miezul problemelor ,dar critica de mama focului.Deh,an electoral!
In ceea ce priveste posibilitatea ca Dl Voiculescu si dl Basescu sa fie dsin aceeasi plamada,eu cred ca nu ar trebui sa cautati prea mult.Probabil ca asa este.DAr in timp ce unul lupta ptr tara ,celalalt lupta ptr el,ptr grupul de magfioti a carui reprezentant este.Asa ca este o mare deosebire.
Daca nu ati observat-o ,e trist! si -mi explica mie anumite luri de pozitii ale dvs.
In final ,va invit sa va uitati si la B1 ,aveti multe de aflat.Vin oameni din toate partidele,specialisti,analisti,experti pe diferie probleme.Macar aveti o baza de comparatie care daca va lipseste, atunci puteti fi cu adevarat manevrata.Dar ce va sfatuiesc eu pe dvs?!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2012, ora 18:00

ma uit ,Vlade, ma uit la TOATE tv. tocmai ca sa pot face comparatie sa vad ce spun unii, ce spun altii ! ce-am remarcat la B1 Tv este ca se EVITA cu desavirsire sa se dea citate din discursurile pres. cu diverse ocazii in care se contrazice de la o zi la alta !
-se evita cu desavirsire scaparile de limbaj ale aceluiasi domn pres.
- se evita cu desavirsire remarcile pe care dumnealui le face la diverse persoane publice sau institutii , incepind de la "scoala scoate timpiti ", " cine are nevoie de filozofi , cind sunt mai utili tinichigii si ospatarii " , " bugetarii si pensionarii sunt Cancerul bugetului de stat " ....sau " Statul nu-i responsabil ptr. Cetatenii lui "si , normal ca nu ne place ptr. ca : "romanii sunt un popor de mina a doua " ....

- se evita cu desavirsire a se arata publicului platitor de taxe si impozite CUM se duc banii lui pe INUTILITATI declarate de mare interes national ca : parcuri prin satele Ro sau sali de sport prin satele in care nu mai sunt decit batrini ,iar scolile s-au inchis din lipsa de copii de scoala ....sau stranduri prin orasele patriei , orase in care media de someri este 80 % si disperarea si saracia e la cote maxime !

ca atare te intreb inca o data : DE CE s-ar uita un fan Bas', asa ca tine , la A3 unde asemenea lucruri care-l " INSULTA " pe dl .presedinte ,sunt teme de discutie ? pai, NU se UITA , se uita la Nasu' ,la B1 , la TvR .....DE CE SUNT ATIT DE PUTINI CEI CARE SE UITA ACOLO, asta-i intrebarea ? unde sunt cele 5.700 mil. de romani care l-au votat pe dumnealui , ca NU SE REGASESC NICIUNDE , decit la "numaratoarea" voturilor !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2012, ora 18:12

apropo de "gluma" lui Antonescu : are un tilc intrebarea lui si daca n-ai inteles nu-i vina mea ....oamenii astia, scriu dupa cine plateste, ca si Cristoiu ....azi injura- miine pupa....ce conteaza ?!
dar " gluma " dlui Pres. ti-a placut cind i-a intrebat pe romanii din diaspora americana daca vor sa le DEA el un motiv sa stea acolo ? ei, da, aia gluma de-ti vine sa urli a disperare si dor de tara ,caci Atita timp cit el mai este presedinte, ei nu au niciun motiv de a se-ntoarce....mai bine stau acolosi ma-ntreb daca Base si-a dat seama ce-a spus, de fapt !

vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 22 Mai 2012, ora 20:29

De la: gabigabi2, la data 2012-05-21 18:00:41ma uit ,Vlade, ma uit la TOATE tv. tocmai ca sa pot face comparatie sa vad ce spun unii, ce spun altii ! ce-am remarcat la B1 Tv este ca se EVITA cu desavirsire sa se dea citate din discursurile pres. cu diverse ocazii in care se contrazice de la o zi la alta !
-se evita cu desavirsire scaparile de limbaj ale aceluiasi domn pres.
- se evita cu desavirsire remarcile pe care dumnealui le face la diverse persoane publice sau institutii , incepind de la "scoala scoate timpiti ", " cine are nevoie de filozofi , cind sunt mai utili tinichigii si ospatarii " , " bugetarii si pensionarii sunt Cancerul bugetului de stat " ....sau " Statul nu-i responsabil ptr. Cetatenii lui "si , normal ca nu ne place ptr. ca : "romanii sunt un popor de mina a doua " ....

- se evita cu desavirsire a se arata publicului platitor de taxe si impozite CUM se duc banii lui pe INUTILITATI declarate de mare interes national ca : parcuri prin satele Ro sau sali de sport prin satele in care nu mai sunt decit batrini ,iar scolile s-au inchis din lipsa de copii de scoala ....sau stranduri prin orasele patriei , orase in care media de someri este 80 % si disperarea si saracia e la cote maxime !

ca atare te intreb inca o data : DE CE s-ar uita un fan Bas', asa ca tine , la A3 unde asemenea lucruri care-l " INSULTA " pe dl .presedinte ,sunt teme de discutie ? pai, NU se UITA , se uita la Nasu' ,la B1 , la TvR .....DE CE SUNT ATIT DE PUTINI CEI CARE SE UITA ACOLO, asta-i intrebarea ? unde sunt cele 5.700 mil. de romani care l-au votat pe dumnealui , ca NU SE REGASESC NICIUNDE , decit la "numaratoarea" voturilor !

Draga Gaby,
Dar cine a spus ca presedintele nu a facut si gafe,ca nu a calcat si in strachini??Unele chiar revoltatoare.
Nimeni nu este perfect.Se pare ca te-ai uitat la B1 pret de cateva secunde fara se urmaresti cu adevarat discutiile de acolo.Presedintele a fost criticat ptr toate gafele sau atitudinile neconforme avute .
in alta ordine de idei ,te informez ca ma uit si la A3 nu ptr informatie care este complet distorsionata si cu menirea de a tampi omul simplu si nepregatit sau dominat de hormoni usor de eliberat in momentul in care maestrul Voiculescu ridica bagheta la servitorii lui sa-si dea drumul la hamait.Eu m-am uitat ca sa vad "comedia umana",modul in care se comporta unii ptr bani si din ura nestavilita .Vad momente de infierare proletara ca pe vremurile de trista amintire .
.De asemenea ,ma uit la sursa inepuizabila de flegma ,minciuna si venin care anima acest post .E o claca(sau cloaca?) de frustrati,impotenti intelectuali si ratati in cariere.Si-au gasit locul unde sa-si puna capul pe perna aziluluii A3 tinut de tatucul Voiculescu.
Dar te intreb:cum ai reusit sa iti impaci ideile liberale, care am inteles ca te anima ,cele legate de democratie adevarata,curatenie si onorabilitate cu frecventarea unui personaj infect precum acest domn Voiculescu care reuseste sa adune toate lucrurile rele si condamnabile ale societatii postcomuniste?!Un turnator,un vorace al afacerilor necurate - evident - facurte cu statul?
Asta ,asa, ca tot am abordat noi si subiectul despre onorabilitate si pe care cu obstinatie il tineti in viata plasand toate injuriile catre Basescu ,Boc .

Si sa nu crezi ca unii dintre ei nu ar putea sa realizeze si lucruri de care sa se poata mandri.Pacat!Banul ,ochiul dracului!"i

vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 22 Mai 2012, ora 20:58

De la: gabigabi2, la data 2012-05-21 18:12:06apropo de "gluma" lui Antonescu : are un tilc intrebarea lui si daca n-ai inteles nu-i vina mea ....oamenii astia, scriu dupa cine plateste, ca si Cristoiu ....azi injura- miine pupa....ce conteaza ?!
dar " gluma " dlui Pres. ti-a placut cind i-a intrebat pe romanii din diaspora americana daca vor sa le DEA el un motiv sa stea acolo ? ei, da, aia gluma de-ti vine sa urli a disperare si dor de tara ,caci Atita timp cit el mai este presedinte, ei nu au niciun motiv de a se-ntoarce....mai bine stau acolosi ma-ntreb daca Base si-a dat seama ce-a spus, de fapt !

Gaby ,aproape ca nu te recunosc.Gasesti pilde in vorbele Antonescu,aceasta non-valoare obraznica si tupeista??Nu inteleg eu subtilitatea gandirii sale?Ma faci sa zambesc .Asta este un viitor Fuhrerica al Romaniei(desigur ,numai daca ,intre timp ,nu-i face figura dl Ponta - dar garanteaza Voiculescu ).

"Poanta "lui Basescu cu referire la faptul ca nu-i sfatuieste insistent sa revina(adica sa se reinstaleze) in tara mi se pare ,din contra ,o comunicare directa si inteligenta.Ce-ai fi vrut dta sa le spuna Basescu?Ca au inceput cainii sa mearga cu covrigi in coada,ca a inceput sa curga laptele si mierea,ca romanul o duce excelent de bine?
Tocmai ,a fost destept sa nu abordeze clisee comunistoide ,nationalism tembel.Asta arata ca este un om politic copt,cu experienta.
Am calatorit mult in SUA,am cunoscut romani stabiliti acolo.Daca le dai raspunsuri idioate ,o iau pe vis-a-vis si nu te mai baga in seama.Nu uita ca romanii americani ,in perioada comunismului, erau comunitatea cea mai dezbinata tocmai datorita minciunilor si lucraturilor unor imbecili oficiali din partea statului Roman.Ori ,ei stiu exact ce se petrece in tara.Au rude ,au prieteni.
A propos de urlat de disperare,te sfatuiesc "en ami" sa te pastrezi ptr ceea ce va urma,sa nu-ti pierzi vocea .Deja se declanseaza continue atacuri la democratie,se pregatesc chingile cu care sa fie legat poporul de noua guvernare.Asa cum zic americanii:You ain't seen anything,yet!"
Chiar nu observi nimic?
Pdl si Basescu sunt de domeniul trecutului,s-au fumat!.TE sfatuiesc sa te concentrezi pe noul prezent si pe viitorul glorios care ne sta in fata.Ai spirit critic.Iti lipseste obiectivitate si te lasi dominata de partie priul ptr noii protagonisti.Dar te poti corecta.
Succesuri in noile demersuri(e bine ,nu !!E in spiritul mistocariei ieftine care ii anima pe unii )!
Seara buna!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Mai 2012, ora 08:48

@Vlade, draga, sa traiesti : m-ai distrat grozav ! imi spui ca A3 si Voiculescu ne spala creierii si tu VORBESTI IN LOZINCILE PROPAGANDEI pedeliste ,reconoscibila la tot pasul ! fraaaaate , de ce naiba VORBITI TOTI LA FEL , mei ? pe toate topicele de politica ,voi, adeptii democratiei mimate de Bas' , SPUNETI ACELASI si ACELASI LUCRU ! da' chiar nu va e rusine de voi ? da' mai citeste-ti odata postarile in care-mi reprosezi Veninul si prinde-te ca textul tau MUSTESTE de el !
cum nu va dati seama ca deplingind faptul ca PUTEREA este Criticata , sunteti antidemocrati ? cum de nu va dati seama ca fiind de acord cu MINA DE FIER ....cu presedintele JUCATOR ce-l ingroapa pe cel Mediator ....cind va doriti un partid unic conducator si un parlament monocolor ,supus presedintelui, voi va manifestati NOSTALGIA dupa niste vremuri autoritare ? cum de nu-ti dai seama de asta ?
mi-e jena de jena ta !

Fosta membra 9am.ro

285 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2012, ora 09:52

De la: gabigabi2, la data 2012-05-23 08:48:30@Vlade, draga, sa traiesti : m-ai distrat grozav ! imi spui ca A3 si Voiculescu ne spala creierii si tu VORBESTI IN LOZINCILE PROPAGANDEI pedeliste ,reconoscibila la tot pasul ! fraaaaate , de ce naiba VORBITI TOTI LA FEL , mei ? pe toate topicele de politica ,voi, adeptii democratiei mimate de Bas' , SPUNETI ACELASI si ACELASI LUCRU ! da' chiar nu va e rusine de voi ? da' mai citeste-ti odata postarile in care-mi reprosezi Veninul si prinde-te ca textul tau MUSTESTE de el !
cum nu va dati seama ca deplingind faptul ca PUTEREA este Criticata , sunteti antidemocrati ? cum de nu va dati seama ca fiind de acord cu MINA DE FIER ....cu presedintele JUCATOR ce-l ingroapa pe cel Mediator ....cind va doriti un partid unic conducator si un parlament monocolor ,supus presedintelui, voi va manifestati NOSTALGIA dupa niste vremuri autoritare ? cum de nu-ti dai seama de asta ?
mi-e jena de jena ta !
O intrebare de bunsimt daca se poate?
De ce A3nu zice nici pas despre nazdravaniile ministrilor PSD ai invatamantului?
Dar de prestatia deplorabila a ,,maestrului'' Marga in SUA?
Dar de ce nu cer socoteala minciunilor debitate ani la rand, despre solutiile miraculoase ale USL de scoatere din criza a tarii, despre renegocierea acordurilor cu FMI de care Ponta tot incerca sa ne spuna ca le va face si chiar rezilia, despre gogonata minciuna a aducerii IMEDIATE a salariilor bugetarilor la cifra dinaintea taierilor, ect?
Nu ei cu guritele los spurcate au tot promis prostimii ca imediat ce vor veni la guvernare va face ciresul mere si au sabotat intr-un mod banditesc guvernarea PDL? Acum sunt pe cai mari si asteptam ca lin-icul-principesei Ponta sa-si arate muschii si cat de capabili sunt ei dinozaurii USL
Nu fac acum decat sa scot in evidenta ca si acesti talhari USL sunt tot la fel de scarbosi si corupti ca si cei de la PDL.
Dar idi-tii voteaza!
Sonm usor natiune!

vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2012, ora 12:33

De la: gabigabi2, la data 2012-05-23 08:48:30@Vlade, draga, sa traiesti : m-ai distrat grozav ! imi spui ca A3 si Voiculescu ne spala creierii si tu VORBESTI IN LOZINCILE PROPAGANDEI pedeliste ,reconoscibila la tot pasul ! fraaaaate , de ce naiba VORBITI TOTI LA FEL , mei ? pe toate topicele de politica ,voi, adeptii democratiei mimate de Bas' , SPUNETI ACELASI si ACELASI LUCRU ! da' chiar nu va e rusine de voi ? da' mai citeste-ti odata postarile in care-mi reprosezi Veninul si prinde-te ca textul tau MUSTESTE de el !
mi-e jena de jena ta !

Si tu sa traiesti...toata viata!

Desi subiectul este serios,imi pare bine ca te-am amuzat,draga Gaby.
Nu am fost niciodata calauzit de propaganda indiferent a carui partid .Iti repet ,nu stiu ptr a cata oara,toate partidele fac propaganda cautand sa acopere mizeriile lor,sa laude lucruri bune pe care vor sa le faca - macar cu titlu declarativ in vederea ametirii electoratului-dar pe care nu le vor face decat ,poate ,intr-o proportie rusinos de mica,sa arunce tot felul de pisici moarte peste gard la partidele adversare .
Admitand unele "teribile" lucruri pe care le-ar fi facut cei dinainte( debarcati "barbateste" de politicienii curajosi si "responsabili" veniti acum pe cai mari si albi ) iti propun ,din nou ,sa iesi din beatitudinea si euforia care te-au cuprins si sa te concentrezi pe ceea ce fac astia de acum.
Fii cu ochii pe ei ca pe butelie!
Altfel te vei trezi intr-un peisaj pe care nu-l vei mai intelege.Apar abateri urate de la democratie(legea electorala este un exemplu clar sesizat si penalizat de ONG-uri si personalitati serioase pe care nu le poti invinui de partizanat cu pdl.Sunt aceleasi care au criticat si pdl ul si pe presedinte cand acestia domneau copios la putere.
Urmareste ,te rog ,cum freaca menta un prim ministru care este" tot pe drum ,pe drum ,pe drum ,dar la mandra( guvernul si tara) nicidecum!"
Isi cauta de lucru pe la televiziuni unde face campanie electorala,merge pe la militarii de pe campurile de lupta(deh,are si el actiuni pe linie externa si NATO,se baga si el olteneste in seama ,este si el partizan al acestei organizatii) .Il chinuie ca nu participa el la forurile internationale,cauta nod in papura pt a -l da jos pe Basescu(deh ,angajamente date lui Voiculescu ptr a-l promova pe preferatul sau Antonescu) si aneantizarea totala a oricarei opozitii (sa ramana parlamentul unde ei domina votul si fac ce vor).
In schimb,a imbracat haina procurorului si cauta peste tot banditii pedelisti ascunsi in gauri de sarpe ,cei care au" distrus economia romaneasca",uitand ca aceasta era deja distrusa in mare parte de iubitul sau partid in frunte cu tovarasii Iliescu si Nastase.Intre timp pregateste RESTAURATIA.Cred ca stii ce inseamna asta .Iti va afecta ,la un moment dat inclusiv perceptiile tale despre libertate,despre economie privata.Ne vom reintoarce la vremuri de trista aamintire(ca sa folosim un cliseu)
Daca vrea sa fie credibil, ar trebui sa inceapa cu cei din partidul lui sau cu Voiculescu dator statului printre altele,64 mil euro .
Ce zici ,o va face?Dar care crezi ca va fi deznodamantul proceselor lui Nastase cu statul roman devalizat de el si gasca lui?Poti sa elaborezi ceva pe aceasta tema?Dar DIP care sta ascuns ,si ,cum zic americanii, are un "low profile"(adica cu capul la cutie).Alt nemernic care a furat pe rupte cu organizatia lui.
Hai sa le ia in ordinea inmormantarii.Sa inceapa cu ai lui mai intai.Poate?
Nu o va face.
De bine ,de rau,majoritatea dosarelor de coruptie din perioada pdl sunt intocmite ,in primul rand,impotriva unor membrii ai acestui partid.(explicabil ,se aflau la putere si aceasta corupe).A facut asa ceva pdl sau pnl cu banditii sai?
In schimb,premierul va da lovituri puternice DNA ului,dl Corlateanu(clona dlui Nastase,de-i imita pana si ticul cu ochiul) pregatind "reforme "in acest sens.Ce conteaza ce zice Gittenstein si opinia publica?
ANI o va lua in freza ,de asemenea.Se va schimba toata conducerea procuraturii etc.E ca in Germnai dupa razboi cand a avut loc denazificarea!Stai sa vezi scenarii,procese,dosare etc.Ca daca economic nu ne putem misca ,hai sa dam poporului circ!
A propos de economie,deja premierul ,impreuna cu "marcanta" personalitate a finantelor romanesti ,dl Georgescu si ai lor, pregatesc tot felul de noi taxe si sisteme de muls populatia si firmele private(in stilul care au descurajat mult timp in urmat ,cu adevarat ,initiativa privata).Unde sunt promisiunile lor ca vor relaxa fiscalitatea?
Vad tot felul de pustalai ,de pe la psd,in special(rezerva de cadre a partidului) care ataca cu obraznicie si superficialitate orice subiect cu minciuni,aroganta si dispret(asa au invata la scoala de vara a partidului) .Acum cateva zile unul dintre ei ne spunea cum a distrus Boc mii de firme cu taxa forfetara pe profit.Uita individul de existenta crizei,de faptul ca mii de firme care lucrau ptr export au avut caderi dure ,mii dintre ele ajungand in stare de insolventa.Si asta nu numai in Romania ,ci peste tot in lume.Mai mult ,punea in sarcina si responsabilitatea pdl si Boc taxa forfetara pe venit.Uita cu periculos dispret fata de public ca aceasta gaselnita nu apartine decat psd(in scurta perioada de convietuire cu pdl),vestitului fost sef de sala de carciuma ,marele si rasatul economist NITZA!(ala cu mustata de Dona Siminica si Clark Gable),un imbecil care a distrus cu adevarat mii de firme care abia se mai tineau pe picioare in aceste momente de criza.
Dar lasa ca va veni dl Grebla si ne va linisti cu un discurs lalait de tip Valurile Dunarii si ne vom linisti.Ne meritam soarta!
Asa ca ,in ceea ce priveste televiziunile - revenons a nos mouttons - ramane cum am spus si nu mai continui.Dar iti propun cele de mai sus.Atentia concentrata sa nu-ti scape nimic.
In final,te salut cu respect.O zi buna!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Mai 2012, ora 13:58

daca dupa 3,5 ani de Minciuni , hahaieli , imprumuturi facute ptr. interesele portocalii, voi mai spuneti ca acest presedinte care si-a facut de cap incalcind Constitutia cum a vrut el, a facut bine si-l regretati, inseamna ca NE MERITAM SOARTA !
Am acceptat in 2004 conceptul de pres. Jucator , desi era anticonstitutional si l-am votat pe Base', in ideea ca Jaful facut asupra Ro a intrecut masura si ca el , cu tzepele lui , va restabili putin echilibrul societatii asteia !
da' de unde sa se fi intimplat asta ? am urmarit cu stupoare ca Puterea Sporita pe care si-a dorit-o, nu-i ptr. a face ordine si disciplina ,ci doar o Pofta Personala , confirmata usor-usor , in al doilea mandat, cind a devenit si premier si parlament si Dumnezeu din cer si s-a inconjurat de toate lichelele posibile si-n foamea lor au devorat cu frenezie tot ; nimic nu le-a stat impotriva : nici profesori, nici medici, bugetari sau pensionari ! .....si a incurajat tradarea pe care a rasplatit-o generos !
ati nenorocit acest popor si tot nu va ajunge ! GATA, AJUNGE !

9am_368

58 mesaje
Postat pe: 23 Mai 2012, ora 14:08

De la: gabigabi2, la data 2012-05-23 13:58:34daca dupa 3,5 ani de Minciuni , hahaieli , imprumuturi facute ptr. interesele portocalii, voi mai spuneti ca acest presedinte care si-a facut de cap incalcind Constitutia cum a vrut el, a facut bine si-l regretati, inseamna ca NE MERITAM SOARTA !
Am acceptat in 2004 conceptul de pres. Jucator , desi era anticonstitutional si l-am votat pe Base', in ideea ca Jaful facut asupra Ro a intrecut masura si ca el , cu tzepele lui , va restabili putin echilibrul societatii asteia !
da' de unde sa se fi intimplat asta ? am urmarit cu stupoare ca Puterea Sporita pe care si-a dorit-o, nu-i ptr. a face ordine si disciplina ,ci doar o Pofta Personala , confirmata usor-usor , in al doilea mandat, cind a devenit si premier si parlament si Dumnezeu din cer si s-a inconjurat de toate lichelele posibile si-n foamea lor au devorat cu frenezie tot ; nimic nu le-a stat impotriva : nici profesori, nici medici, bugetari sau pensionari ! .....si a incurajat tradarea pe care a rasplatit-o generos !
.......as vrea sa vad ce vei scrie peste o luna .....un an.....sau inca 4..???!!!!!!!!.......sa dea Dzeu sa se schimbe ceva....dar eu nu mai cred în minuni.......cine vine la putere, indiferent ce culoare are, nu urmãreste decât politica propriilor interese...credeam cã v-ati lamurit în aceastã privintã!!!...in rest, toate cum le stim sau abia acum in ceasul al 12 lea......le-am priceput!!!....ca de 20 de ani e aceeasi Mãrie....doar culoarea diferã!!!

Fosta membra 9am.ro

1142 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Mai 2012, ora 14:18

Don' Tycu , mai erau cateva postari pe pagina anterioara ce ai uitat sa le raportezi . Citeste mai cu atentie !

Pe mine de ce m-ai dilit ?

Legionarii promoveaza cenzura ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Mai 2012, ora 14:18

De la: 9am_368, la data 2012-05-23 14:08:13
De la: gabigabi2, la data 2012-05-23 13:58:34daca dupa 3,5 ani de Minciuni , hahaieli , imprumuturi facute ptr. interesele portocalii, voi mai spuneti ca acest presedinte care si-a facut de cap incalcind Constitutia cum a vrut el, a facut bine si-l regretati, inseamna ca NE MERITAM SOARTA !
.......as vrea sa vad ce vei scrie peste o luna .....un an.....sau inca 4..???!!!!!!!!.......sa dea Dzeu sa se schimbe ceva....dar eu nu mai cred în minuni.......cine vine la putere, indiferent ce culoare are, nu urmãreste decât politica propriilor interese...credeam cã v-ati lamurit în aceastã privintã!!!...in rest, toate cum le stim sau abia acum in ceasul al 12 lea......le-am priceput!!!....ca de 20 de ani e aceeasi Mãrie....doar culoarea diferã!!!

intr-o foarte mare masura ,sunt de acord cu ce-ai spus ,dar NU se mai putea merge in directia pedelista ! SPER din toata inima sa se se-ntimple o minune si TOTI cei ce ne-au adus in situatia de azi SA FIE TRASI LA RASPUNDERE !

Pagini: << 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce televiziuni urmaresti....
Mergi la: