Info
x
Stiti pentru ce nu suntem acceptati in spatiul schengen?
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 6 Mai 2011, ora 15:12
De la: adycucu_85, la data 2011-05-06 14:24:52Nu intram in Schengen pentru ca nu MERITAM !!! simplu si la obiect. Cand Romania va fi o tara civilizata cu oameni civilizati, cand vom inceta cu jaful si furtul la drumul mare, cand vom munci mai mult si ne vom vaita mai putin, cand vom avea infrastructura cu adevarat si cand decidentii nostri politici se vor potoli cu furtul, minciuna si dezinformarea si isi vor face treaba bine (ce de aceea sunt acolo), poate ca atunci (am spus, poate) atunci vom merita sa fim in SCHENGEN. pana atunci noi sa fim sanatosi si va las sa va porcaiti pe forum in loc sa cititi o carte buna sau sa ascultati o muzica clasica (nu de alta dar astea ridica si IQ-ul vostru foarte scazut si s-ar putea sa va faca rau) Eu unul chiar ii dau dreptate omului... |
|
9am243736 2704 mesaje Membru din: 19/11/2010 |
Postat pe: 6 Mai 2011, ora 15:22
De la: adycucu_85, la data 2011-05-06 14:24:52Nu intram in Schengen pentru ca nu MERITAM !!! simplu si la obiect. Cand Romania va fi o tara civilizata cu oameni civilizati, cand vom inceta cu jaful si furtul la drumul mare, cand vom munci mai mult si ne vom vaita mai putin, cand vom avea infrastructura cu adevarat si cand decidentii nostri politici se vor potoli cu furtul, minciuna si dezinformarea si isi vor face treaba bine (ce de aceea sunt acolo), poate ca atunci (am spus, poate) atunci vom merita sa fim in SCHENGEN. pana atunci noi sa fim sanatosi si va las sa va porcaiti pe forum in loc sa cititi o carte buna sau sa ascultati o muzica clasica (nu de alta dar astea ridica si IQ-ul vostru foarte scazut si s-ar putea sa va faca rau) esti aproape de adevar dar nu inteleg de unde ai tras cocluzia cu IQ-ul, sau poate ti s-a facut rau?!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Mai 2011, ora 15:29
De la: gabigabi, la data 2011-05-06 14:51:24De la: adycucu_85, la data 2011-05-06 14:24:52Nu intram in Schengen pentru ca nu MERITAM !!! simplu si la obiect. Cand Romania va fi o tara civilizata cu oameni civilizati, cand vom inceta cu jaful si furtul la drumul mare, cand vom munci mai mult si ne vom vaita mai putin, cand vom avea infrastructura cu adevarat si cand decidentii nostri politici se vor potoli cu furtul, minciuna si dezinformarea si isi vor face treaba bine (ce de aceea sunt acolo), poate ca atunci (am spus, poate) atunci vom merita sa fim in SCHENGEN. pana atunci noi sa fim sanatosi si va las sa va porcaiti pe forum in loc sa cititi o carte buna sau sa ascultati o muzica clasica (nu de alta dar astea ridica si IQ-ul vostru foarte scazut si s-ar putea sa va faca rau) adicucucule, astept sa-mi spui daca Maneaua Prezidentiala a fost sau nu o Insulta adusa IQ boborului ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
loryru_zuzu 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Mai 2011, ora 15:35
da poate ai dreptate dar asta nu insemna ca daca muncesti sa devi si sclav societati sau a datorului de munca....in Romania la ora actuala cred ca e prea multa prostie si credibilitate ca daca cineva sp va dau o casa gratis...restul crede ca e asa nu se intereseza cu ce scop si care e interesul?....e greu...ne trebuie macar sp eu?30 de ani sa ajungem la nivelul frantei sau italiei?....in rest cine e la guvern fac ce au facut din totdeauna adica furat....dupa comunism a cazut tot...desi uni sp ca nu era libertate de exprimare dar acum eu sp!daca vrei sa vb te asculta cineva???????????deci cand era mai bine atunci cand statul iti oferea o casa si un loc de munca sigur sau azi unde exista democratie si nu iti ofera nimik?.....
|
9am243736 2704 mesaje Membru din: 19/11/2010 |
Postat pe: 6 Mai 2011, ora 15:42
De la: loryru_zuzu, la data 2011-05-06 15:35:56da poate ai dreptate dar asta nu insemna ca daca muncesti sa devi si sclav societati sau a datorului de munca....in Romania la ora actuala cred ca e prea multa prostie si credibilitate ca daca cineva sp va dau o casa gratis...restul crede ca e asa nu se intereseza cu ce scop si care e interesul?....e greu...ne trebuie macar sp eu?30 de ani sa ajungem la nivelul frantei sau italiei?....in rest cine e la guvern fac ce au facut din totdeauna adica furat....dupa comunism a cazut tot...desi uni sp ca nu era libertate de exprimare dar acum eu sp!daca vrei sa vb te asculta cineva???????????deci cand era mai bine atunci cand statul iti oferea o casa si un loc de munca sigur sau azi unde exista democratie si nu iti ofera nimik?..... a dracului democratie, nici cu legea (adevarul) in mana nu ai dreptate...nici atunci nu era bine dar era mai bine ca acum pentru multi romani...
|
Postat pe: 6 Mai 2011, ora 15:47
De la: loryru_zuzu, la data 2011-05-06 15:35:56da poate ai dreptate dar asta nu insemna ca daca muncesti sa devi si sclav societati sau a datorului de munca....in Romania la ora actuala cred ca e prea multa prostie si credibilitate ca daca cineva sp va dau o casa gratis...restul crede ca e asa nu se intereseza cu ce scop si care e interesul?....e greu...ne trebuie macar sp eu?30 de ani sa ajungem la nivelul frantei sau italiei?....in rest cine e la guvern fac ce au facut din totdeauna adica furat....dupa comunism a cazut tot...desi uni sp ca nu era libertate de exprimare dar acum eu sp!daca vrei sa vb te asculta cineva???????????deci cand era mai bine atunci cand statul iti oferea o casa si un loc de munca sigur sau azi unde exista democratie si nu iti ofera nimik?..... Cel mai bine este evident sa ai o democratie care sa iti ofere ceva, asa cum are Anglia, Gemania, Suedia, Finlanda, etc. Daca vom ajunge mereu sa alegem intre doua belele(comunism sau "capitalism" basescian),vom ramane doar in aceasta sfera a belelelor si ne va merge rau mereu...Cu alte cuvinte,este situatia unui om care refuza sa se gandeasca ca ar putea trai fara bataie, si se intreaba cum a fost mai bine pentru el :cand primea picioare in plex,sau acum cand primeste pumni in nas... Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Mai 2011, ora 01:32
Mytcocuculicaaaaa........salveaza-ne.
Vino pe forum, ca ne anihilam singuri. Hai ca nu te mai injur.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Mai 2011, ora 08:52
Beleaua e alta, nu cum spuneti voi pe-aici ...
Nici in comunism nu-ti dadea nimeni, nimic. Tot cu spaga primeai casa si locul de munca. Acum trebuie sa le platesti. Constat citind pe-aici, printre intelectuali rasati, ca dezamagirea consta, la societatea asta de acum, CA TREBUIE SA FACI SI TU CEVA pentru a avea casa si loc de munca. Diferenta intre cei care conduceau in timpul comunismului si cei de acum este de ideologie. Aia aveau una (buna, rea, n-are importanta) astia n-au nici una. Nu si-au creat instrumente de guvernare a unei noi societati, pentru ca habar nu au despre ce este vorba, n-au nimic clar despre ce vor sa faca. Deocamadata sunt la etapa de trecere a "avutiei nationale" in buzunare private. Toate legile sunt construite in sensul asta. Revenind la casa si la locul de munca ... mi se pare halucinant sa constat ca majoritatii datatorilor cu parerea, pana si celor care nu sunt in mod evident niste prosti, li se pare normal ca societatea "sa le ofere" o casa si o slujba. Mie mi se pare ca nici o societate, de oriunde, nu "ofera" nimic. Fiecare cetatean trebuie sa depuna eforturi pentru a avea ceva pe lumea asta. Revenind la chestia cu spatiul asta. Mie mi se pare ca e un moft al Frantei si al Germaniei, dupa care se iau si alte tari, neintratul asta in spatiul Shenghen. Din moment ce ne-au introdus in UE, nu vad de ce atatea fite. Stiau bine ce bube in cap avem si ne-au bagat, pentru interesul lor, dupa parerea mea, nu al nostru. Au descoperit, dupa aia, ca pe langa transferul profiturilor fara taxe si aducerea marfurilor lor in Romania tot fara taxe, trebuie sa importe si tiganii, dar pentru chestia asta cu taxe ... Acum, cand pe langa polonicul cu miere, se vad nevoioti sa inghita si o lingurita de rahat, s-au trezit ca nu le-ar placea sa nu mai fie inregistrati romanii si bulgarii ... ei stiu de ce ... Nu stiu cum si-au securizat francezii granitele dar am vazut cati africani bantuie prin orice oras din Franta. Aia le plac, tiganii nu ! Mai vorbim. Intre timp, asteptati sa va dea statul casa si loc de munca ... adica io si ceilalti fraieri care si-au facut singuri case si s-au pregatit de asa maniera incat sa gaseasca oricand un loc de munca ...
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
|
|
|
Postat pe: 8 Mai 2011, ora 09:01
De la: Silviu, la data 2011-05-08 08:52:39Beleaua e alta, nu cum spuneti voi pe-aici ... Nu,problema este putin mai grava Silviule. Problema este ca aproape orice ai face,daca nu esti Udrea,Rizi,Cocos etc,nu poti avea bani("casa" cum spui tu), decat daca ai fost grijuliu si ai mai strans ceva pe vremea odioasei guvernari Tariceanu, cand oamenii inca nu erau "modernizati" prin saracie iar economia functiona perfect "nereformata" de marele geniu al Carpatilor. Loc de munca gasesti, bani de pe urma lui insa mai putin deoarece ...asa este capitalismu' basescian ! .La voi insa stiu,munca est importanta,banii nu ! Sunteti niste idealisti harnici ca japonezii si total dezinteresati de aspectele lumesti materiale .Munca sa fie,ca banii nu aduc fericire !
|
Fosta membra 9am.ro 283 mesaje Membru din: 17/04/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Mai 2011, ora 10:14
De la: vaneamarin, la data 2011-05-08 09:01:23De la: Silviu, la data 2011-05-08 08:52:39Beleaua e alta, nu cum spuneti voi pe-aici ... TOT CE S-A STRANS VANIA PE GUVERNAREA PNL+PSD,AU FOST DOAR IMPRUMUTURILE MASIVE IN BANCI ! FOARTE MULTE IMPRUMUTURI ACCESATE DE MAJORITATEA ROMANILOR,SI CARE ACUM GEM SI URLA CA NU L'E MAI POT PLATI........VOI SPUNETI CA DE VINA E PRESEDINTELE SI GUVERNAREA PDL,ASTA E O PLACA PE CARE VA PLACE VOUA SA O ASCULTATI LA NESFARSIT ,DAR CARE E CAM ZGARAIATA,UITAND DE ELEMENTUL ESENTIAL......CRIZA MONDIALA ! V-A PLACE VOUA SA ASEMANATI SUFERINTA UNOR ROMANI CU GUVERNAREA ACTUALA ,DAR OMITE'TI SA LUATI IN CALCUL ACCEIASI SITUATIE EXISTENTA IN MAJORITATEA EUROPEI ( CU PIB-URI MULT MAI MARI ) SI CHIAR SITUATIA DIN STATE.....AIA AU FACUT REFORME ATUNCI CAND TREBUIA SA LE FACA,NOI LE-AM FACUT IN SITUATIA DEZASTRUASA IN CARE NE AFLAM,ADICA CAND NE'A AJUNS CUTITUL LA OS.......REFORMELE TREBUIESC FACUTE CHIAR DACA UNII ISI PIERD PRIVILEGIILE SI NU MAI SUG DE LA STAT CA DE LA O VACA FARA STAPAN.....NU TREBUIE SA TE CHEME NICI COCOS,NICI RIZI NICI VOZGANIAN,NICI ORBAN ,NICI PONTA ,NICI NICOLAIESCU,NICI NASTASE,NICI TARICEANU,NICI BASESCU,NICI BOC,NICI BLAGA NICI.....ETC. UITATE IN LOCALITATILE DIN RO. CAND LE TRANZITEZI SI AI SA VEZI MAJORITATEA CASE NOI,VILE DE NEAM PROST,RESEDINTE LA MUNTE LA MARE,MASINI DE MII DE EURO........CREZI CA ASTEA SUNT DOAR ALE LUI COCOS SI RITZI ?
Cu siguranță ai cunoscut cel puțin o dată în viață liniștea interioară pe care o produce iertarea. Atunci când nu poți ierta, simți ceva greu în tine, precum o ancoră aruncată în mijlocul mării care nu te lasă să înaintezi cu barca vieții.
|
|
Postat pe: 8 Mai 2011, ora 10:42
De la: SILVER_9AM, la data 2011-05-08 10:14:14 Silver,placa voastra care este ,cea cu vina care ii apartine lui Tariceanu si Crizei ,nu ? Ca de obicei,niciodata presedintele nu raspunde de nimic ,guvernul de nimic,PDLul de nimic iar vina o au mereu altii. .Huoaaa,sa moara vinovatii toti care nu sunt cu PDL in barca,si sa fie aplaudat guvernul "reformist" care ne "modernizeaza" .Jenant si banal ! Niciodata pana acum nu a mai mers cineva pe un asa sistem penibil-golanesc de justificare a hotiei si incapacitatii,si de fuga de responsabilitate . Pai "criza " a introdus forfetarul ?"Criza" face drumuri si sali de sport de cinci ori mai scumpe decat era normal ?"Criza" a angajat zeci de sefi si sefuleti in toate regiile autonome ? "Criza" l-a facut pe Blejnar sa treaca mai putin in declaratia de avere ?"Criza" ii tampeste pe guvernanti si ii face sa toace aiure banii in sali de sport la sate ? "Criza" ii face sa fure ?Nu tine asta cu criza ,criza a trecut peste tot in afara de cateva tari printre care si Romania ,tara in care nu doar ca se simte bine draga de ea ,dar se adanceste de fapt, dincolo de minciunile lui Base sau Boc.Mai mult,lipsa de preocupare pentru atragerea investitorilor ,masurile imbecile de sugrumare a consumului ,taierile comuniste ,capusarea tarii de catre insecte portocalii,au facut ca dintr-un nivel mediu al saraciei in clasamentul European al saraciei cum aveam pe vremea lui Tariceanu,sa ajungem drept in coada! A dracu' criza,vezi ce selectiva a fost,nu i-a lovit pe toti egal. ..CRIZA ESTE GUVERNAREA PORTOCALIE SILVER,ASTA ESTE DE FAPT CRIZA SI TRAGEDIA ROMANIEI!Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Mai 2011, ora 11:30
De la: vaneamarin, la data 2011-05-08 10:42:28De la: SILVER_9AM, la data 2011-05-08 10:14:14 VANIA ,NOI NU MERGEM PE PLACI DE PATEFON ! NOI MERGEM PE DATE CONCRETE ,PUBLICATE SI RECUNOSCUTE DE INSTITUTIILE ABILITATE ! VEZI ASTA E DIFERENTA DINTRE NOI !
Cu siguranță ai cunoscut cel puțin o dată în viață liniștea interioară pe care o produce iertarea. Atunci când nu poți ierta, simți ceva greu în tine, precum o ancoră aruncată în mijlocul mării care nu te lasă să înaintezi cu barca vieții.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Mai 2011, ora 17:39
S-A DISTRUS INTR-UN RITM MULT MAI RAPID DECIT S-A CREAT.
ACUM UMBLA CA DISPERATII, CA NISTE SARACITI AI SORTII SA REINCEAPA CE? SA CREEZE PTR PAPICA CELOR CE AU DISTRUS. NU MERGE ASA. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 8 Mai 2011, ora 18:00
De la: SILVER_9AM, la data 2011-05-08 11:30:09De la: vaneamarin, la data 2011-05-08 10:42:28De la: SILVER_9AM, la data 2011-05-08 10:14:14 vezi ca nen' tu tocmai s-a dat la boierii institutiiilor guvernamentale, de parca eu i-as fi numit acolo ; de parca interesul meu de partid i-a instalat in functii banoase ; de parca Reformarea Statului NU ar fi trebuit sa-nceapa exact din acel punc dar, conf. obiceiului prezidential de a arata cu degetul in alta parte, arata la altii si nu spre el, caci el le face si desface pe toate-n tara asta ! nu-mi mai spune ca-i birfa ,ca el a zis-o : STIU TOT !
|
Postat pe: 8 Mai 2011, ora 18:31
De la: gabigabi, la data 2011-05-08 18:00:05De la: SILVER_9AM, la data 2011-05-08 11:30:09De la: vaneamarin, la data 2011-05-08 10:42:28De la: SILVER_9AM, la data 2011-05-08 10:14:14 NU STIU CINE E " NEN'TU" ,IAR NESTIIND CINE E ACEST PERSONAJ...........AFIRMATIILE TALE NU AU CONTINUT......... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 Mai 2011, ora 18:35
asa esti tu sau doar te prefaci ?
|
Postat pe: 8 Mai 2011, ora 18:43
De la: gabigabi, la data 2011-05-08 18:35:13asa esti tu sau doar te prefaci ? EU NU CUNOSC PE NIMENI "NEN'TU",SINCER,DECI ???
|
|
Postat pe: 8 Mai 2011, ora 18:49
De la: SILVER_9AM, la data 2011-05-08 18:43:39De la: gabigabi, la data 2011-05-08 18:35:13asa esti tu sau doar te prefaci ? si citind postarea nu poti sa deduci cine-i "nen'tu ", cind totul e foarte clar ? atunci, regret, asa esti tu !
|
Postat pe: 8 Mai 2011, ora 18:59
De la: gabigabi, la data 2011-05-08 18:49:12,De la: SILVER_9AM, la data 2011-05-08 18:43:39De la: gabigabi, la data 2011-05-08 18:35:13asa esti tu sau doar te prefaci ? SINCER ,NU DEDUC ...........E UN APELATIV FOLOSIT PE LA TARA INTRE RUDE ,NU ? NU PREA AM CUNOSTINTE,PE LA RUDELE MELE NU SE FOLOSESC ASEMENEA EXPRESII..........SI CITIND POSTAREA IAR INTRU IN CEATA........DE UNDE SA STIU EU CU CINE DIALOGHEZI TU ? SI ,DA ASA SUNT EU...........DAR PARCA AM AUZIT LA O CONFERINTA DE PRESA CA PRESEDINTELE ROMANIEI S-A REFERIT LA ASA CEVA ,DOAR NU TE REFERI LA EL ? ATI PASCUT OILE IMPREUNA SI VA PERMITETI SA VA TRAGETI DE SIRETURI ? DACA E ASA ATUNCI PRIMESTE SCUZELE MELE SINCERE ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 9 Mai 2011, ora 09:07
De la: SILVER_9AM, la data 2011-05-08 18:59:04De la: gabigabi, la data 2011-05-08 18:49:12,De la: SILVER_9AM, la data 2011-05-08 18:43:39De la: gabigabi, la data 2011-05-08 18:35:13asa esti tu sau doar te prefaci ? eu Nu, dar voi ati pascut OILE impreuna, pe dealurile lui Flutur, asa ca el e ptr. voi "nen'tu " ! P.S. nu stii care dealuri, care Flutur, care OI si care-i legatura cu ' mnealui, SEFU ' ? daca nu intelegi, iti explic cu de'amanuntul ,dar fa si tu un efort, ce naiba !
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Mai 2011, ora 11:26
De la: gabigabi, la data 2011-05-09 09:07:25De la: SILVER_9AM, la data 2011-05-08 18:59:04De la: gabigabi, la data 2011-05-08 18:49:12,De la: SILVER_9AM, la data 2011-05-08 18:43:39De la: gabigabi, la data 2011-05-08 18:35:13asa esti tu sau doar te prefaci ? FLUTURI PE DEALURI ???????? ENIGMA DE SHERLOCK HOLMES ............
că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
|
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 14:26
RROMANII nu sunt acceptati in Spatiul Schengen!,nu urmasii lui Decebal si Traian,dar acestia din urma vor fi acceptati numai dupa ce se dau jos de pe columna!
|
Postat pe: 11 Mai 2011, ora 17:19
De la: Tramp, la data 2011-05-10 14:26:20RROMANII nu sunt acceptati in Spatiul Schengen!,nu urmasii lui Decebal si Traian,dar acestia din urma vor fi acceptati numai dupa ce se dau jos de pe columna! eh, mai Tramp ! aia au ramas Stana de Piatra si urmasii lor au devenit urmasii lui Traian....Traian Basescu, asa zise Dulcinica del plescoy !
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 11 Mai 2011, ora 20:12
De la: gabigabi, la data 2011-05-11 17:19:15De la: Tramp, la data 2011-05-10 14:26:20RROMANII nu sunt acceptati in Spatiul Schengen!,nu urmasii lui Decebal si Traian,dar acestia din urma vor fi acceptati numai dupa ce se dau jos de pe columna! Sunt sigura ca monarhia constitutionala ne-ar aduce accesul nu doar in Spatiul Schengen, ci in multe organizatii europene. Deocamdata n-avem "fata", n-avem credibilitate, suntem pentru cei din vest, nesiguri, barbari si prin urmare, periculosi!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
sabauvl 10 mesaje Membru din: 30/03/2010 Oras: Orastie |
Postat pe: 13 Mai 2011, ora 10:16
Băsescu a fost votat de mai mult de jumătate din cei ce s-au prezentat la vot; asta este o realitate dacă nu s-au măsluit voturile atunci când a ajuns Băsescu președinte. Dar una e să votezi pe cineva de BUNĂ-CREDINȚĂ - ceea ce nu este nicidecum o vinovăție și alta este să fii înșelat în buna-credință, caz în care întreaga vinovăție revine ÎNȘELĂTORULUI care devine INFRACTOR ! Dacă i-am considera vinovați pe cei ce l-au votat pe Băsescu ar trebui să-i trecem pe fiecare în caregoria INFRACTORILOR, ceea ce ar fi prea mult și total greșit ! Personal nu l-am votat, dar nici nu cred că toți cei ce l-au votat sunt infractori ! Mulți regretă gestul acesta și știu că nu sunt decât victime înșelate în buna lor credință.
Nu trebuie să fim absurzi ! Băsescu este singurul purtător al stigmatului vinovăției și el trebuie pedepsit de justiție pentru furturi, bătaia de joc afișată fățiș față de poporul român, pentru imaginea proastă pe care i-a creat-o în lume. Dar nouă ne place să vorbim doar, și să stăm cu mâinile în sân. Adică ne convine mai mult statutul de VICTIMĂ decât să ne implicăm în asumarea unei decizii care să ne scape odată pentru totdeauna de astfel de elemente negative chiar a cârma țărișoarei noastre. Ori chiar nu ne pasă ?
Virgil-Liviu Sabău
|
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 13 Mai 2011, ora 10:36
De la: geygells, la data 2011-05-13 10:16:43Băsescu a fost votat de mai mult de jumătate din cei ce s-au prezentat la vot; asta este o realitate dacă nu s-au măsluit voturile atunci când a ajuns Băsescu președinte. Dar una e să votezi pe cineva de BUNĂ-CREDINȚĂ - ceea ce nu este nicidecum o vinovăție și alta este să fii înșelat în buna-credință, caz în care întreaga vinovăție revine ÎNȘELĂTORULUI care devine INFRACTOR ! Dacă i-am considera vinovați pe cei ce l-au votat pe Băsescu ar trebui să-i trecem pe fiecare în caregoria INFRACTORILOR, ceea ce ar fi prea mult și total greșit ! Personal nu l-am votat, dar nici nu cred că toți cei ce l-au votat sunt infractori ! Mulți regretă gestul acesta și știu că nu sunt decât victime înșelate în buna lor credință. Prietene, hai sa lamurim niste lucruri!!! basescu este un presedinte nelegitim, fraudulos si impostor care va ajunge la inchisoare dupa terminarea mandatului, caci se pare ca romanii nu se pot mobiliza sa-l evacueze de la Cotroceni mai repede, din urmatoarele motive: 1. A fost votat de nu mai mult de 4 milioane de romani si aici includ atat pe cei convinsi ca va fi un presedinte bun, cat si pe naivi si pe cei inselati; 2. A avut de partea lui serviciile romanesti de informatii 7 (sapte) la numar, care au organizat cea mai ampla operatiune de fraudare a unei campanii electorale din strainatate; 3. Dintre cei 4 milioane care l-au votat cam 400 000 au fost cumparati, realmente au votat pe baza de mita electorala, ulei, galeti, ceasuri, imbracaminte, niscaiva banuti; Ai spus ca mare parte din cei 4 milioane care l-au votat, au facut-o cu bune credinta si deci, nu sunt vinovati!! Sunt de acord, doar in teorie!!!!!!!!!! Nu mai reprezinta O SCUZA FAPTUL CA CETATENII CU DREPT DE VOT A ROMANIEI NEGLIJEAJA SA VOTEZE IN CUNOSTINTA DE CAUZA PRIN STUDIEREA AMANUNTITA A PLATFORMEI-PROGRAM A CANDIDATULUI LA PREZIDENTIALE, SA ZICEM!!!!!!!!!!!!!!! Promisiuni de tipul "sa traim bine", nu inlocuiesc studierea proiectelor politice ale candidatului, si de aceea chiar daca nu voi sustine ca TOTI cei care l-au votat pe basescu sunt vinovati (ar fi absurd sa o fac!!), SUSTIN CA MULTI DIN CEI CARE L-AU VOTAT DIN CONVINGERE SUNT VINOVATI DE LENEA, DE SUPERFICIALITATEA SI DE IGNORANTA CU CARE AU TRATAT STUDIEREA PERSOANEI CANDIDATE. Uite, eu nu iau de la nimeni nici un ban pentru ca imi cheltui energia sa mai fac niste creiere sa gandeasca, si de aceea nu ma consider o victima a lui basescu, CI UN LUPTATOR IMPOTRIVA ACESTUI SACAL!!!!!!!!! |
|
Postat pe: 13 Mai 2011, ora 13:22
De la: 9am178165, la data 2011-05-13 10:36:08De la: geygells, la data 2011-05-13 10:16:43Băsescu a fost votat de mai mult de jumătate din cei ce s-au prezentat la vot; asta este o realitate dacă nu s-au măsluit voturile atunci când a ajuns Băsescu președinte. Dar una e să votezi pe cineva de BUNĂ-CREDINȚĂ - ceea ce nu este nicidecum o vinovăție și alta este să fii înșelat în buna-credință, caz în care întreaga vinovăție revine ÎNȘELĂTORULUI care devine INFRACTOR ! Dacă i-am considera vinovați pe cei ce l-au votat pe Băsescu ar trebui să-i trecem pe fiecare în caregoria INFRACTORILOR, ceea ce ar fi prea mult și total greșit ! Personal nu l-am votat, dar nici nu cred că toți cei ce l-au votat sunt infractori ! Mulți regretă gestul acesta și știu că nu sunt decât victime înșelate în buna lor credință. Ceea ce spui mata, domnu' luptator cu sacali, sunt niste axiome emise de matale, bre, din creierasul matale, dupa aritmetica matale. Dupa sfanta constitutiune facuta de moseur Iorgovan spre a-i sluji vesnic tovarasului Iliescu si camarilei sale, duap ce Curtea Constitutionala a validat alegerile prezidentiale, gata, bre, ala e presedintele ! Sfarsitul povestii ! Daca poti sa si demonstrezi afirmatiile astea, esti foarte tare ! Si ar fi bine s-o si faci daca esti, precum pretinzi, un mare luptator cu sacalul Basescu. Sa te duci la organe si sa le prezinti ! Dovezile ! Daca nu, nu esti decat un biet nuist, cu m, care se da si el interesant ... si are timp de pierdut in cautarea unor gura-casca, dispusi sa creada toate bacaturile, cu c, din capul lui. Nu ne mai plictisi, zi de spatiul Shenghen ! Pentru injurat la Basescu e topic special ... Si d-asta te-am luat la suturi, domnu' luptator neinfricat ... pentru ca nici macar nu bati campii pe unde trebuie ...
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
OMUNEGRU 4 mesaje Membru din: 16/11/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Mai 2011, ora 15:45
De la: 9am244737, la data 2011-01-11 21:12:09pentru ca nu ne duce capul cand votam ... nici "outzele" cand e sa facem ceva contra celor care ne enerveaza , aici il includ pe barbatul chel care se uita crucis ,de care pomenesti tu ! exact ... este vina noastra a tuturor pt ca nu facem nimik .... inghitim prostiile lor si atat .... asta e nepasare din partea noastra si tre s o suportam ca atare ....ne doare in frana de ce fac ei" si pe iei la fel de noi ...cine mai sta in aceasta tara , ori face ceva sa si revina ori daca nu mai sta nimeni , ultimul sa stinga lumina ... Raporteaza abuz de limbaj
DATA VIITOARE
|
|
Postat pe: 14 Mai 2011, ora 21:28
De la: OMUNEGRU, la data 2011-05-14 15:45:06De la: 9am244737, la data 2011-01-11 21:12:09pentru ca nu ne duce capul cand votam ... nici "outzele" cand e sa facem ceva contra celor care ne enerveaza , aici il includ pe barbatul chel care se uita crucis ,de care pomenesti tu ! Asa, frumos ... ce pozitie verticala ... minunat ! Ai putea sa ne spui, domnule OM Negru, ce-ai facut mataluta pe vremea lui Nastase, a lui Radu Vasile, Ciorbea, Iliescu, Constantinescu ... Bati din gura ca sa nu te ia somnul ... omule negru ... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Mai 2011, ora 23:18
De la: Silviu, la data 2011-05-13 13:22:06De la: 9am178165, la data 2011-05-13 10:36:08De la: geygells, la data 2011-05-13 10:16:43Băsescu a fost votat de mai mult de jumătate din cei ce s-au prezentat la vot; asta este o realitate dacă nu s-au măsluit voturile atunci când a ajuns Băsescu președinte. Dar una e să votezi pe cineva de BUNĂ-CREDINȚĂ - ceea ce nu este nicidecum o vinovăție și alta este să fii înșelat în buna-credință, caz în care întreaga vinovăție revine ÎNȘELĂTORULUI care devine INFRACTOR ! Dacă i-am considera vinovați pe cei ce l-au votat pe Băsescu ar trebui să-i trecem pe fiecare în caregoria INFRACTORILOR, ceea ce ar fi prea mult și total greșit ! Personal nu l-am votat, dar nici nu cred că toți cei ce l-au votat sunt infractori ! Mulți regretă gestul acesta și știu că nu sunt decât victime înșelate în buna lor credință.
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
|
|

" hai, Basescu la putere ...sa cureti tzara de lichele..."
Problema este ca aproape orice ai face,daca nu esti Udrea,Rizi,Cocos etc,nu poti avea bani("casa" cum spui tu), decat daca ai fost grijuliu si ai mai strans ceva pe vremea odioasei guvernari Tariceanu, cand oamenii inca nu erau "modernizati" prin saracie iar economia functiona perfect "nereformata" de marele geniu al Carpatilor. Loc de munca gasesti, bani de pe urma lui insa mai putin deoarece ...asa este capitalismu' basescian !
.La voi insa stiu,munca est importanta,banii nu !
nu-mi mai spune ca-i birfa ,ca el a zis-o : STIU TOT !
atunci, regret, asa esti tu !
daca nu intelegi, iti explic cu de'amanuntul ,dar fa si tu un efort, ce naiba !