Info
x
Intrebari de oameni normali
|
profesor2010 438 mesaje Membru din: 31/08/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 17:24
`````Profesore,eu nu înțeleg nimic din ceea ce spui tu acolo.Mi te adresai cumva mie?Că dacă,da ai dreptate m-am născut cum ai zis tu,dar nu aș vrea să renunț la nimic din ceea ce am doar de dragul Domnului sau mă rog ce zici tu acolo că oricum nu am înțeles nimic.Cu fundul în WC sau nu,Wc-ul îmi este necesar,la fel și celelalte condiții decente de care dispun și la care nu aș vrea să fiu nevoită să renunț doar așa că există Dumnezeu sau mai știu eu ce îndrugi tu acolo.Fii mai explicit te rog,că sunt cam blondă la ora asta a dimineții și nu pricep care e mesajul tău,ce ar fi trebuit să înțeleg sau să înțelegem că încă nu știu cui i te adresai.În ceea ce privește crima că e odioasă sau nu,ea a existat,există si va exista cât lumea și pamântul pentru că așa e firea umană,pur și simplu.Dar dacă ești așa revoltat împotriva crimei de ce nu iei măsuri,stopeaz-o tu cu ajutorul Domnului.Sau să o stopeze Dumnezeu că el e atotputernic,și dacă tot nu-i plac crimele,de ce nu le stopează?Ete.și vin li eu cu o întrebare.Dumnezeu ăsta de ce nu face totul ca la carte,să nu mai existe săraci,de ex.,să nu mai existe crime,de ex.,să nu mai existe hoți,de ex,să nu mai existe proști,de ex?`````````````````````````
Draga mea , dacă nu ai înțeles ceva ...din cea ce am scris...păcat de tine, dar nici că mă nir pentru că a nega existența lui Dumnezeu....efuz să polemizez cu astfel de persoane.....
sunt un tip timid,nu vrei să mă cunoști,fromoaso! Au încercat toate nevestele mele dar....
|
|
profesor2010 438 mesaje Membru din: 31/08/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 19:17
Nu ințeleg ce se intâmplă, dacă vreau sa pun ceva pe forum ,nu se primește... Fraților faceți ceva...!
Din betivii, lenesii si nebunii satului se trag astia care ne conduc acum. Neam de neamul lor n-a avut pamant, ca nu erau în stare sa-l munceasca. Nu stiu ce înseamna pamantul, cata liniste si cata putere îti da, ce povesti îti spune si cat sens aduce fiecarei dimineti si fiecarei seri. I-au urat întotdeauna pe cei care se trezeau la 5 dimineata si plecau la camp cu ciorba în sufertas. Pe toti gangavii si pe toti puturosii astia i-au facut comunistii primari, secretari de partid, sefi de puscarii sau de camine culturale. Pe toti astia, care au neamul îngropat la marginea cimitirului, de mila, de sila, crestineste. Credinta. O mai poarta doar batranii si taranii, cati mai sunt, cat mai sunt. Un strai vechi, cusut cu fir de aur, un strai vechi, greu de îmbracat, greu de dat jos, care trebuie împaturit într-un fel anume si pus la loc în lada de zestre împreuna cu busuioc, smirna si flori de camp. Pus bine, ca poate îl va mai purta cineva. Cand or sa moara oamenii astia, o sa-l ia cu ei la cer pe Dumnezeu. Avem, în schimb, o varianta moderna de credinta, cu fermoar si arici, prin care ti se vad si tatele si portofelul burdusit. Se poarta la nunti, botezuri si înmormantari, la alegeri, la inundatii, la sfintiri de sedii si aghesmuiri de masini luxoase, la pomenirea eroilor Revolutiei. Se accesorizeaza cu cruci facute în graba si cu un "Tatal nostru" spus pe jumatate, ca trebuie sa raspunzi la mobil. Scuze, domnu parinte, e urgent. Fugim de ceva ca sa ajungem nicaieri. Ne vindem pamantul sa faca astia depozite si vile de neam prost pe el. Ne sunam bunicii doar de ziua lor, daca au mai prins-o. Bisericile se înmultesc, credinciosii se împutineaza, sfintii de pe pereti se gandesc serios sa aplice pentru viza de Canada. Fetele noastre se prostitueaza pana gasesc un italian batran si cu bani, cu care se marita. Baietii nostri fura bancomate, joaca la pokere si beau de sting pentru ca stiu de la televizor ca fetele noastre vor bani, altfel se prostitueaza pana gasesc un italian batran cu care se marita. Parintii nostri pleaca sa culeaga capsuni si sa-i spele la cur pe vestici. Iar noi facem infarct si cancer pentru multinationalele lor, conduse de securistii nostri. Raporteaza abuz de limbaj
sunt un tip timid,nu vrei să mă cunoști,fromoaso! Au încercat toate nevestele mele dar....
|
|
OprisVasile 570 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 22:32
De la: Ingrid, la data 2010-10-23 23:20:24De la: Dorulet, la data 2010-10-23 23:19:21
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 23:10
vorba unuia celebru de pe aici ... nea profesorica
clar ... deci iti dau un "Romulus"... ma idealist am fost si eu ... e bine sa fi idealist mai ales cand esti tanar sa spui ca poti sa faci tot ca esti zeu ... ca din tot avantul asta o sa faci si tu ceva ... sau cel putin asa zicea raposatul Octavian Paler ... evident ca vezi lucrurile la modul absolut ... ceea ce dauneaza grav inteligentei ... sper doar sa intelegi asta si sa nu omori pe cineva inainte ... vre-un italian batran ce babardeste vre-o bagaboanta de romania .... oamenii sunt ceea ce vor sa fie si ceea ce sansa le ofera sa devina ... degeaba vrei tu sa nu se imbrace sexy pentru ca ele nu leaga haina vulgara de religie cum o faci tu ... nuuuuu ... cauza e una mai lumeasca si anume faptul ca barbatii ar face sex mai tot timpul si cu oricine ... chiar si tu pe strada ai vazut o bagaboanta sexy si ai simtit asa un flux de sange ... pacat ? asa ai crede ca vad ca bagi din biblie pe alocuri ... in evolutia noastra ca specie , inainte sa il inventam pe dumnezeu , femeia se oferea , nu puteai sa o iei cu forta ( situatia este aceiasi la maimute , bonobo,cimpanzei,urangutani) ...violul in preistorie e ceva rar intalnit ..asa au aparut si societatile matriarhale , gintile tribale ....apoi s-a introdus zeul ... cel care face ... femeiea si-a pierdut rolul in societate prin aparitia religiei care oferea o explicatie diferita fata de cea pe care tribul o intuia cu privire la originea tribului ...nasterile au devenit treptat " ingaduite " de zei .... ba mai mult zeii "nasteau" si ei alti zei ... dar femeile au observat ca bine aranjate ... devin interesante pentru barbati .... genetic noi suntem programati sa fertilizam si musca in zbor ... ce e ciudat e ca si femeile au o gena activa care le face " promiscue" in lipsa resorturilor sociale ... deci ceea ce condamnati dv este o adaptare la mediu .... si ca sa va dau un exemplu mai clar : dupa tzunami-ul acela devastaor din filipine din 2004 la un an s-a facut o statistica cu numarul si sexul copiilor nascuti in zonele afectate ... undeva la 80 % din copii erau fete ... de ce ? pentru ca un barbat poate sa faca sex cu mai multe femei astfel se repopuleaza zona rapid ...pare sf explicatia dar e foarte reala ... in cazuri de stres si pericol , femeile nasc in majoritate fete ... in concluzie ... promiscuitatea nu este ceva ce e normal dar nici nu as condamna prea mult sexul de-a valma cu mai multi barbati ( pe rand nu odata !) caci exista lucruri mai grave care se intampla decat o partida de sex cu vecinu cand te prinde la uscatorie ... pe partea cu religia nu ma bag ca sunt ateu .... recte e mare vrajeala si gargara dovada si faptul ca singurii pe care tu ii mai vezi ca tin religia crestina vie sunt taranii inculti de la sate ... e si normal asa o facut tacsu si masa ... asa o sa faca si el .... . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 975 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Craiova |
Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 23:51
Da,profesore esti cam idealost do-m ce drac de plemici sa intru cand esti pe dinafara.Pratic se poate face ceva sau ca mai toti udealistii astia au murit saraci si postmortum au profitat altii de pe urma lor.Dar dacă ești atât de idealist și ne-o dai p-asta cu pământurile șo bla bla ,ia fă bine și renunță la internet că asta e un lux și o chestie pe care nu ne -a adus-o Dumnezeu,nici religia prin popii ei,ci oamenii de știință.Așa că dacă tot eșto așa tare în afirmații pe forum cu pământurile și ce mai îndrugi t acolo,ia-ți bocceluța cu ceapă,șuncă și pâone că îți e suficient și la muncă,la lucrat pământul,că și așa agricultura e la pămâmt,pune osul la treabă să scoți țara din kkt,nu sta și teoretiza p-aici pă internet,că dacă ai timp de internet înseamnă că pământul de cpre povestești tu zace nemuncit.Să te vedem cum stai cu practica,că cu teoria văd că stai binisor,spre mai puțin binișor.Lasă calculatorul că pe asta l-au inventat oamenii deștepți și dacă consideri că e neutil nu-l utiliza.Sau ți l-a trimis cumva Dumnezeu așa ca un dar ceresc.
|
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 00:18
Cele mai multe-s puse de anormli?
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 00:25
De la: TEPARUL, la data 2010-10-25 00:18:55Cele mai multe-s puse de anormli? Normal! Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 01:04
De la: nastasemihail, la data 2010-10-24 05:42:23De la: diavolita_40, la data 2010-10-23 15:30:08De la: nastasemihail, la data 2010-10-20 01:13:19Eu s-ar putea sa nu prea dau raspunsuri, fiindca nu mi-am propus sa caut vinovati. Sint de retinut intrebarile. Si de rezolvat....in regim de urgenta..... DA,DA.NUMAI CĂ EU TE-AM ÎNTREBAT ALTCEVA,DE EXEMPLU UN DOCUMENT CARE ÎȚI ESTE NECESAR ÎN REGIM DE URGENȚĂ,LA SOLICITAREA TA ȘI DACĂ ÎL PLĂTEȘTO ȚI SE ELIBEREAZĂ ÎN CÂTEVA ORE.DACĂ NU- VREI ÎN REGIM DE URGENȚĂ ȚI SE ELIBEREAZĂ ÎN CÂTEVA ZILE.EU TE-AM ÎNTREBAT CARE E PERIOADA DE TIMP PE CARE TU O CONSIDERI REGIM DE URGENȚĂ,DIN MOMENTUL AFIȘĂRII ÎNTREBĂRII.ADICĂ PUTEAI SĂ0MI RĂSPUNZI: 3 ORE,3 SĂPTĂMÂNI,3ZILE,3 LUNI,LUCRU CARE DIN MOMENT CE TU AI SOLICITAT REGIMUL DE URGENȚĂ,RĂMÂNE LA APRECIEREA TA.POVESTEA CU FUGITUL ȘI CU BUMERANGUL,E O ALTĂ POVESTE,DAR NU ERA CEEA CE ÎNTREBAM EU ȘI CE RĂSPUNS ÎȚI CEREAM PRIN ÎNTREBARE,DAR SE PARE CĂ AI CITIT PRINTRE RÂNDURI SAU NU AI CITIT DELOC.CEVA DE GENUL HAI SA VORBIM CA SĂ NE AFLĂM ÎN TREABĂ,CA SĂ PIERDEM TIMPUL SAU CA SĂ AVEM CE VORBI CĂ DE D-AIA NE-A DAT DUMNEZEU LIMBĂ. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 01:13
De la: profesor2010, la data 2010-10-24 19:17:44Nu ințeleg ce se intâmplă, dacă vreau sa pun ceva pe forum ,nu se primește... Fraților faceți ceva...! Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 07:25
De la: diavolita_40, la data 2010-10-23 20:29:11Mie nu mi-e frica sa spun ce gindesc. cred ca e evident. Chiar intru in razboi cu diversi pe aici, din cauza asta.De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-23 17:45:02Eu una cred,,ca oameniiilor le este frica,sa riposteze..Pt ca au fost obisnuiti pe timpul lui Ceausescu..romanii au fost obisnuiti ca sa fie condusi si ca statul sa gandeasca pt ei...Nu vor sa se obisnuiasca sa isi puna capul la contributie Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 09:16
De la: nastasemihail, la data 2010-10-25 07:25:45De la: diavolita_40, la data 2010-10-23 20:29:11Mie nu mi-e frica sa spun ce gindesc. cred ca e evident. Chiar intru in razboi cu diversi pe aici, din cauza asta.De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-23 17:45:02Eu una cred,,ca oameniiilor le este frica,sa riposteze..Pt ca au fost obisnuiti pe timpul lui Ceausescu..romanii au fost obisnuiti ca sa fie condusi si ca statul sa gandeasca pt ei...Nu vor sa se obisnuiasca sa isi puna capul la contributie Da,dar tu nu prea spui nimic concret,doar te lauzi
|
Fosta membra 9am.ro 61 mesaje Membru din: 20/07/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 10:18
De ce marul e rotund?
|
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 10:25
De la: ktn91land, la data 2010-10-25 10:18:30De ce marul e rotund? Domnul Octav Pancu Iasi, te tinusi incognito pana acum, dar iata ca misterul s-a spulberat ...dar e bine sa stie poporul, marul e rotund pentru a se putea rostogoli cat mai departe de pom..si a rodi acolo ...asa au aparut primele livezi in precambrian
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 10:26
De la: nastasemihail, la data 2010-10-25 07:25:45De la: diavolita_40, la data 2010-10-23 20:29:11Mie nu mi-e frica sa spun ce gindesc. cred ca e evident. Chiar intru in razboi cu diversi pe aici, din cauza asta.De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-23 17:45:02Eu una cred,,ca oameniiilor le este frica,sa riposteze..Pt ca au fost obisnuiti pe timpul lui Ceausescu..romanii au fost obisnuiti ca sa fie condusi si ca statul sa gandeasca pt ei...Nu vor sa se obisnuiasca sa isi puna capul la contributie Si cum stim cu totii, tu nu suporti razboiul.
|
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 10:29
De la: Ingrid, la data 2010-10-25 10:26:19...DECLANSAT DE ALTII...De la: nastasemihail, la data 2010-10-25 07:25:45De la: diavolita_40, la data 2010-10-23 20:29:11Mie nu mi-e frica sa spun ce gindesc. cred ca e evident. Chiar intru in razboi cu diversi pe aici, din cauza asta.De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-23 17:45:02Eu una cred,,ca oameniiilor le este frica,sa riposteze..Pt ca au fost obisnuiti pe timpul lui Ceausescu..romanii au fost obisnuiti ca sa fie condusi si ca statul sa gandeasca pt ei...Nu vor sa se obisnuiasca sa isi puna capul la contributie
|
ios 23 mesaje Membru din: 12/06/2009 |
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 20:15
De la: diavolita_40, la data 2010-10-23 15:27:55Si in cazul acesta ce ne ramane de facut?Ne lasam transati pana vom disparea de tot ca fiinte a acestei tari care ne apartine?Oare nu mai suntem urmasii bravilor daci a caror civilizatie o putem compara cu a maiasilor sau egiptenilor, doar ca unii au interes sa lase dovezile istoriei noastre ingropate in ierburi si vegetatie fara sa mai vorbim de mareata SARMISEGETUZA, aceste izvoare care ne-ar putea alimenta cu energia necesara iesirii din cocleala asta in care ne tin ,, iubitii nostrii conducatori?M-as bucura sa avem si noi doar pe sfert din curajul francezilor si al grecilor.De la: nastasemihail, la data 2010-10-20 01:07:45De ce la acelasi efort, identic, la aceleasi dotari la locul de munca, rominii sint mai prost platiti, la ei acasa, ca altii, din alta parte a Europei, de exemplu? Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am177288 2 mesaje Membru din: 10/12/2009 Oras: Caracal |
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 22:10
PT CA SINTEM NOI ATAT DE FRAIERI SI RAHATI CU OCHI NE TINEM INTELIGENTI PLINI DE IFOSE SI FUMURI PARCA NU-MI VINE A CREDE CA NE TTRAGEM DIN DACI SI ROMANI ALEA PARCA ERAU POPOARE DE OAMENI VITEJI CUTEZATORI NU LASI CUM SINTEM NOI SA NE UITAM PUTIN LA VECINII NOSTRI SIRBI NU VI SE PARE CA LUMEA SE UITA MAI CU RESPECT LA EI PT DIRZENIA DE CARE AU DAT DOVADA SI AU AVUT CURAJUL EXTRA ORDINAR SA LUPTE INCLUSIV CU TIMPITII AIA DE AMERICANI CARE SE DAU DE CEASUL MORTII SA NE INCURCE CU UNIFICAREA EUROPEI INCERCA DISPERATI SA DESTRAME ACEASTA UNIUNE DEOARECE ISI DA SEAMA CA ATUNCI NU VOR MAI PUTEA EI SA-SI FACA DE CAP IN LUMEA ASTA TARE BELICOSI MAI SINT AR TREBUI SA FIM SI NOI MULT MA IHOTARITI SI UNITI SA NU ACCEPTAM CIND UN COLEG CARE A AVUT CURAJUL SA RIDICE GLASUL PT UNELE DREPTURI SA-L CONTRAZICEM MAI ALES DE FATA CU SUPERIORUL SI IN CAZ CA-L PASTE DESFACEREA CONTRACTULUI DE MUNCA SA FIM SOLIDARI CU EL NU SA NE BUCURAM CA NOI MAI RAMINEM IN SERVICI SI MAI SPUN CEVA PARCA IMI PARE RAU CA NU ACISTIGAT HITLER RAZBOIUL AVEAM PARTE DE O DISCIPLINA NEMTEASCA SI ORGANIZARE MAI CA LUMEA DECIT CUM NE CONDUC ACESTI GUVERNANTI SI PARLAMENTARI CARE NE INGROAPA VIITORUL SPERANTELE PT GENERATII INTREGI DE ACUM INCOLO TARE MI-AR PLACE SA AM PUTEREA SA-I EXILEZ INTR-O INSULA PUSTIE FARA POSIBILITATEA DE A EVADA DE ACOLO SI SA-I LAS SA SE DESCURCE CUM II DUCE CAPUL NU LE-AR MAI MURI MULTI INAINTE LE DORESC DIN TOT SUFLETUL
O-x din dinastia cu basca
|
|
Postat pe: 26 Octombrie 2010, ora 04:47
De la: Ingrid, la data 2010-10-25 10:26:19De la: nastasemihail, la data 2010-10-25 07:25:45De la: diavolita_40, la data 2010-10-23 20:29:11Mie nu mi-e frica sa spun ce gindesc. cred ca e evident. Chiar intru in razboi cu diversi pe aici, din cauza asta.De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-23 17:45:02Eu una cred,,ca oameniiilor le este frica,sa riposteze..Pt ca au fost obisnuiti pe timpul lui Ceausescu..romanii au fost obisnuiti ca sa fie condusi si ca statul sa gandeasca pt ei...Nu vor sa se obisnuiasca sa isi puna capul la contributie ce vrei sa spui? Pina acum citeva luni eram stiut ca pascator. Acum....Cum? Eu ma simt la fel ca acum 2 ani cind am intrat pe net. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 26 Octombrie 2010, ora 08:47
De la: ios, la data 2010-10-25 20:15:49De la: diavolita_40, la data 2010-10-23 15:27:55Si in cazul acesta ce ne ramane de facut?Ne lasam transati pana vom disparea de tot ca fiinte a acestei tari care ne apartine?Oare nu mai suntem urmasii bravilor daci a caror civilizatie o putem compara cu a maiasilor sau egiptenilor, doar ca unii au interes sa lase dovezile istoriei noastre ingropate in ierburi si vegetatie fara sa mai vorbim de mareata SARMISEGETUZA, aceste izvoare care ne-ar putea alimenta cu energia necesara iesirii din cocleala asta in care ne tin ,, iubitii nostrii conducatori?M-as bucura sa avem si noi doar pe sfert din curajul francezilor si al grecilor.De la: nastasemihail, la data 2010-10-20 01:07:45De ce la acelasi efort, identic, la aceleasi dotari la locul de munca, rominii sint mai prost platiti, la ei acasa, ca altii, din alta parte a Europei, de exemplu? Ai putea sa vii si cu solutii,nu numai cu intrebari la care sa raspunda altii.Ea gandeste-te si tu la ce ne ramane de facut?Si vino cu niste idei si solutii.Daca tot ne-am apucat sa discutam discutii,hai sa o facem in echipa.Mie imi place lucrul in echipa.Si-mi plac si criticile constructive.Asta ma ajuta sa vad unde gresesc si sa ma autoevaluez mai bine.Si daca ma insel,gresesc sa mai pun mana pe carte sau de ce nu sa mai invat si de la altii.Asa ca ai face bine sa vii si cu niste solutii.Sau sa dai un feedback,indiferent de ce natura. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Octombrie 2010, ora 08:57
Daca vorbesti cu mine, eu am deschis un topic de intrebari. Raspunsurile si le da fecare. Sau cine vrea. Altfel intram in polemici aiurea. E mai mult de reflexie.
Nu e ptr a zgindarii. Ptr reflezii. Daca o intrebare e aiurea o ....arzi. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 26 Octombrie 2010, ora 13:16
De la: nastasemihail, la data 2010-10-26 08:57:22Daca vorbesti cu mine, eu am deschis un topic de intrebari. Raspunsurile si le da fecare. Sau cine vrea. Altfel intram in polemici aiurea. E mai mult de reflexie. Se poate arde si intrebarea? NU VORBEAM CU TINE,ILUMINATULE, CEEA CE ERA EVIDENT,CA AM FOLOSIT VARIANTA CITEAZA,NU RASPUNDE,DAR DE,CE SA-I FACI DE ATATIA ILUMINATI P-ACI,DE CAND TOT STAI PE 9AM,SE PARE CA TE-AI ILUMINAT DE TOT.PUNE-TI OCHELARII DE SOARE SA NU-TI INTRE RAZELE DE SOARE IN LUMINA OCULARA SI POATE DATA VIITOARE O SA VEZI MAI CLAR CU CINE VORBESC SI CARE VARIANTA O FOLOSESC:,,RASPUNDE,, SAU ,,CITEAZA,,.O FI BINE SI ASA CA TINE.SA NU CUMVA SA AFLE LUMEA CA TE DUCE CAPUL CA TE EXPLOATEAZA SI NU AR FI BAI CA TE EXPLOATEAZA,DAR ASTIA TE EXPLOATEAZA PE GRATIS SAU PE BANI PUTINI.SPOR LA REFLEXIE SAU REFLEZIE.
|
cristianvitu 732 mesaje Membru din: 6/05/2009 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 26 Octombrie 2010, ora 14:37
mie MISA reflectat ! deci Nea Mi`ai, că Iliescu ie dăosebit dă Băsescu ie ievident, paradoxal e că președinția lor ( dinții mamii iei!) are fix același iefect....
de omnia dubitandum
|
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 26 Octombrie 2010, ora 14:49
De la: cristianvitu, la data 2010-10-26 14:37:52mie MISA reflectat ! deci Nea Mi`ai, că Iliescu ie dăosebit dă Băsescu ie ievident, paradoxal e că președinția lor ( dinții mamii iei!) are fix același iefect.... Misa(bivolaru).......daca ti-sa..............ca el este ...........mie,rupe(MISA)........DE bASE TI-SA.........de la Nistru pana la..............Tisa
|
Postat pe: 26 Octombrie 2010, ora 16:11
așacăci: Ni s-a....!
de omnia dubitandum
|
|
Postat pe: 26 Octombrie 2010, ora 18:27
Mai aveti sa spune-ti pe silabe si apoi sa ziceti pe litere ca la gradi ....
gugu gaga ...aguguuu gaaaaguguuu ...
|
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 01:06
ca la Guvern , bre...ca la Camera, ori, taman ca la Senat....ca daca-l trece pe unu`..ridicam toti ...picioru`!
de omnia dubitandum
|
|
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 02:19
De la: diavolita_40, la data 2010-10-26 13:16:10De la: nastasemihail, la data 2010-10-26 08:57:22Daca vorbesti cu mine, eu am deschis un topic de intrebari. Raspunsurile si le da fecare. Sau cine vrea. Altfel intram in polemici aiurea. E mai mult de reflexie. Intrebarea nu am de gind sa o ard. Daca vrei, citesti, daca nu, nu. Simplu. raspunde cine vrea, si fara sa impui ce intrebare sa puna cel ce pune. Cel putin nu mie. Eu vorbeam ca poti arde raspunsurile. Adica nu raspunzi, daca nu-ti convine. Si daca te obsedeaza, ori raspunzi, ori o arzi.....obsesia. Daca te framinta o intrebare, e normal sa o pui. Si nu ma mai lua la misto, cu iluminatule, ca nu sint pe aici sa fiu luat pe sus. Sufar de rau de inaltime...... De facut bani din asa ceva, chiar nu stiu. Deci nu sint....iluminat....in domeniul asta. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 05:13
De la: M_Elody, la data 2010-10-25 10:29:22De la: Ingrid, la data 2010-10-25 10:26:19...DECLANSAT DE ALTII...De la: nastasemihail, la data 2010-10-25 07:25:45De la: diavolita_40, la data 2010-10-23 20:29:11Mie nu mi-e frica sa spun ce gindesc. cred ca e evident. Chiar intru in razboi cu diversi pe aici, din cauza asta.De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-10-23 17:45:02Eu una cred,,ca oameniiilor le este frica,sa riposteze..Pt ca au fost obisnuiti pe timpul lui Ceausescu..romanii au fost obisnuiti ca sa fie condusi si ca statul sa gandeasca pt ei...Nu vor sa se obisnuiasca sa isi puna capul la contributie Probleme cu bila? Intreb si eu ca un om normal?
|
|
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 05:14
Se apropie un ...razboi?
|
|
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 05:15
Aveti ceva cu ciinele vecinului?
|
|
|
|

Oare de ce prostul este mărginit, când prostia este nemărginită?!