Info
x
Care este primul cuvant ce iti vine in minte despre romania?
|
9am208219 9 mesaje Membru din: 10/07/2010 Oras: Brasov |
Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 16:31
Mmmmm....da
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Octombrie 2010, ora 13:10
Acasa
Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
july 563 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Octombrie 2010, ora 17:28
Ezitare
|
Megieee 279 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Octombrie 2010, ora 17:36
Mici....si bere:))
|
profesor2010 438 mesaje Membru din: 31/08/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 15 Octombrie 2010, ora 23:19
Furtul, prostia, șovinism, prostie, incultur� ....
O mas� copioas� cu ciorb� de burt� , un burz.... marinarul, Lenuța, și uriașul t�iat �n doi....poc furtul p�n� și �nparlamentul rom�nie... Opincile și gențile lenuței.... �nchid aici ! Raporteaza abuz de limbaj
sunt un tip timid,nu vrei s� m� cunoști,fromoaso! Au �ncercat toate nevestele mele dar....
|
|
MAMITZA 119 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Octombrie 2010, ora 11:39
CRED CA AR TREBUI SCHIMBAT CEVA LA TITLUL TOPICULUI, RESPECTIV "DESPRE" NU-SI ARE ROSTUL AICI ! SINCER, NU STIU CARE ESTE, IN MINTEA MEA, PRIMUL CUVANT "DESPRE" ROMANIA ! DAR CAND SPUN ROMANIA, MA GANDESC IN PRIMUL RAND LA RELIEF, NATURA, ISTORIE, OAMENII EI , CEI OBISNUITI, TRUDITORI, FARA PRETENTII SI POSIBILITATI ALE OAMENILOR POLITICI, CARE, DIN '90 INCOACE, AU FACUT NUMAI RAU ROMANIEI MELE ! CAND SPUN ROMANIA MA GANDESC, IMPLICIT, LA COPIII MEI, NEPOTII MEI, SOTUL, RUDELE, PRIETENII, VECINII APROPIATI, CASA MEA - CU TOATE CELE DIN EA - , LA LOCURILE MINUNATE PE UNDE AM TRECUT IN CELE PESTE SASE DECENII DE VIATA .... ROMANIA, LA NIVELUL MEU, ESTE INSASI VIATA MEA - CU BUNE, CU RELE - PLUS ISTORIA, ACEEA PE CARE EU AM STUDIAT-O ! CAND SPUN ROMANIA VAD CEL MAI FRUMOS MELEAG DE PE PLANETA ! EU POT FACE UN AMPLU EXERCITIU DE IMAGINATIE (PENTRU CA AM REPERE DE COMPARATIE) SI SA NU VAD GROPILE DIN ASFALT, GUNOAIELE DE PE LOCURILE VIRANE, PADURILE DEFRISATE DIN LACOMIA UNORA, INTINDERILE DE PAMANT AGRICOL NELUCRAT DIN LENE, POT SA NU VAD GREVELE SPONTANE SAU NU, POT SA NU VAD SI SA NU AUD CE SPUN JURNALELE DE STIRI (ZILNIC ACELEASI LUCRURI), POT SA NU IAU IN SEAMA CE SCRIU ZIARELE , TIPARITE SAU ON-LINE, POT SA VISEZ - PENTRU ANII CARE MI-AU MAI RAMAS - O ROMANIE FRUMOASA, CURATA, HARNICA, DEMNA IN LUME, CONDUSA NUMAI DE OAMENI COMPETENTI SI REPREZENTATA IN PARLAMENT DOAR DE POLITICIENI ONESTI SI CU DRAGOSTE DE TARA ! NU MA COSTA NIMIC ACEST AMPLU EXERCITIU DE IMAGINATIE SI ACEST VIS DE VIITOR, DAR IMI DORESC, DIN TOT SUFLETUL, SA FIE, CAT DE CURAND, REALITATE !
DDR
|
|
getanistor1953 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Drobeta Turnu Severin |
Postat pe: 16 Octombrie 2010, ora 11:44
bataie pe ...sarmale !
|
virgil_electricianul 31 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 16 Octombrie 2010, ora 12:41
Va rog sa terminam cu vaicarelile si sa facem ceva pentru noi si pentru tara noastra nu sa batem apa in piua eu dupa parerea mea as propune sa facem o analiza a situatiei actuale din Ro cu date certe luate din documente oficiale si sa facem o petitie la consiliul europei sa nu mai asteptam sa faca altii ceva pentru noi si sa vedem ce raspuns vom primii ca daca stam si nu actionam vom fi badjocoriti in continuare.Hai sa facem ceva pentru noi.
Venv
|
|
|
|
|
MAMITZA 119 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Octombrie 2010, ora 13:07
De la: virgil_electricianul, la data 2010-10-16 12:41:05Va rog sa terminam cu vaicarelile si sa facem ceva pentru noi si pentru tara noastra nu sa batem apa in piua eu dupa parerea mea as propune sa facem o analiza a situatiei actuale din Ro cu date certe luate din documente oficiale si sa facem o petitie la consiliul europei sa nu mai asteptam sa faca altii ceva pentru noi si sa vedem ce raspuns vom primii ca daca stam si nu actionam vom fi badjocoriti in continuare.Hai sa facem ceva pentru noi. DE ACORD CU TINE ! DAR SE PARE CA DOAR ASTA NE-A MAI RAMAS PANA LA ALEGERILE DIN 2012 SI, RESPECTIV 2014 ! DACA TU CUNOSTI VREO "SCURTATURA" CATRE PLENUL PARLAMENTULUI, ALTA CATRE SALA DE SEDINTE A GUVERNULUI SI , DE CE NU, UNA SIGURA CATRE "BIROUL OVAL" AL PRESEDINTELUI ROMANIEI, CU SANSE SUTA LA SUTA DE A FI SI ASCULTATI CU ATENTIE, MA INSCRIU PE LISTA ! VEZI ALTA SOLUTIE REZONABILA SI CU EFECT ? FELICITARI !
DDR
|
|
Far_Cry 305 mesaje Membru din: 1/01/2010 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 16 Octombrie 2010, ora 13:30
O tara condusa de "SCURSOAREA SOCIETATII " ,care-si "autofinanteaza buzunarele" prin taxe si impozite perpetuu INVENTATE catre "prostime",in care toata lumea se uita dupa bani si alte castiguri fara a munci sau a presta ceva util,in care gruparile interlope si mafiote sunt protejate de lumea politica,politie si JUSTITIE si care-si maresc tentaculele prin grija autoritatilor,in care tiganii minoritari si care se dau romani get-beget si care SEAMANA PANICA intre cetatenii de sorginte latina !!!... ASTA-I ROMANIA ! ROMANIA ESTE COLUMBIA EUROPEI !!!
|
9am178851 4 mesaje Membru din: 18/12/2009 |
Postat pe: 16 Octombrie 2010, ora 13:56
O tara din care se fura peste 20 de miliarde de euro anual. Adica, fiecare dintre noi este furat cu 1000 de euro pe an de clica de la putere.
|
dandragos69 201 mesaje Membru din: 14/08/2008 Oras: Pitesti |
Postat pe: 16 Octombrie 2010, ora 16:06
Neputinta.
|
Fosta membra 9am.ro 80 mesaje Membru din: 4/10/2010 |
Postat pe: 16 Octombrie 2010, ora 17:32
Saraca tara bogata, de prea multi ai fost furata.....
|
9am169433 5 mesaje Membru din: 6/11/2009 |
Postat pe: 16 Octombrie 2010, ora 17:41
GANDITORUL DE LA HAMANGIA (Neolitic, Dobrogea) - de cate ori ma gandesc la aceasta statuie, ma intreb - La ce oare se gandeste, Ganditorul?... ...i - ar fi rusine sa traiasca aceste vremuri? cine poate stii raspunsul?
|
lyly 500 mesaje Membru din: 20/08/2008 Oras: Petrosani |
Postat pe: 16 Octombrie 2010, ora 17:42
CORUPTIE, HOTIE, MINCIUNA, MANIPULARE SI NEPASARE.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Octombrie 2010, ora 17:44
Paradox
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 8 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 Octombrie 2010, ora 20:39
Coruptie.
|
Dinamic 284 mesaje Membru din: 8/07/2010 |
Postat pe: 16 Octombrie 2010, ora 21:14
Despre Romania ....mila si compasiune. Despre cei care o conduc...sila si dorinta de a nu-i mai vedea niciodata pe esicherul politicii romanesti. Cand spun asta ma refer si la stanga si la dreapta politicii romanesti. Sunt prea putine exceptii la regula, dintre politicieni, care ar face cinste Romaniei.....
|
gabymarinescu_pulsar 375 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Octombrie 2010, ora 23:31
Manele
|
bilbe 409 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 09:17
De la: 9am208219, la data 2010-10-14 16:31:52Mmmmm....da Frumoasa si bogata tara,pacat ca este locuita !
|
viorel_georgescu53 10 mesaje Membru din: 20/11/2009 |
Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 09:38
Mandrie.Sant mandru ca sant roman,ca m-am nascut in aceasta tara.Despre cine si cum ne conduce...nu are loc de raspuns la aceasta intrebare.
|
9am188648 241 mesaje Membru din: 26/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 11:14
CORUPTIE , MANIPULARE, NAIVITATE. |
|
Fosta membra 9am.ro 23 mesaje Membru din: 15/05/2010 |
Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 14:06
Atlantida pamantul Dacilor-Colonia zeilor.Desteptarea din somnul cel de moarte.
Intraterestrii si noua ordine mondiala- de Cristian Negureanu
|
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 19:37
Dragoste. Si acesta este si sensul apelului de mai jos.
Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania. Raporteaza abuz de limbaj
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
violeta1964 40 mesaje Membru din: 11/10/2009 |
Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 21:19
Incultura. In cei 46 de ani ai mei am gasit doar o mana de oameni care citesc carti bune, se uita la filme de calitate asculta muzica buna etc. Fiica mea a crescut tot in spiritul meu tocmai de aceea ii va fi foarte greu sa gaseasca un om adevarat
|
Fosta membra 9am.ro 5 mesaje Membru din: 18/12/2009 |
Postat pe: 18 Octombrie 2010, ora 08:47
Harababura!
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Octombrie 2010, ora 10:07
Au mam�!
C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
|
|
9am187740 190 mesaje Membru din: 15/05/2010 |
Postat pe: 18 Octombrie 2010, ora 10:48
HOTIE LA NIVEL INALT.
|
mihai_suhani 68 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Satu Mare |
Postat pe: 18 Octombrie 2010, ora 14:45
INERTIE ( PREA MARE)
CREDINTA (DUSA PANA LA BIGOTISM) LIPSA DE VALORI MORALE ( SE APRECIAZA SMECHERII SI BISNITARII) CAM LAUDAROSI ( DACA NU NE LAUDA ALTII NE LAUDAM NOI) OSPITALIERI DESCHISI NU SUNTEM UN POPOR DE LUPTATORI NU AVEM NICI O MANCARE TRADITIONALA ROMANEASCA NE LIPSESTE SPIRITUL DE INVINGATORI ....... Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am208781 2 mesaje Membru din: 19/07/2010 |
Postat pe: 18 Octombrie 2010, ora 19:43
neputinta
|
|
|

CRED CA AR TREBUI SCHIMBAT CEVA LA TITLUL TOPICULUI, RESPECTIV "DESPRE" NU-SI ARE ROSTUL AICI ! SINCER, NU STIU CARE ESTE, IN MINTEA MEA, PRIMUL CUVANT "DESPRE" ROMANIA ! DAR CAND SPUN ROMANIA, MA GANDESC IN PRIMUL RAND LA RELIEF, NATURA, ISTORIE, OAMENII EI , CEI OBISNUITI, TRUDITORI, FARA PRETENTII SI POSIBILITATI ALE OAMENILOR POLITICI, CARE, DIN '90 INCOACE, AU FACUT NUMAI RAU ROMANIEI MELE ! CAND SPUN ROMANIA MA GANDESC, IMPLICIT, LA COPIII MEI, NEPOTII MEI, SOTUL, RUDELE, PRIETENII, VECINII APROPIATI, CASA MEA - CU TOATE CELE DIN EA - , LA LOCURILE MINUNATE PE UNDE AM TRECUT IN CELE PESTE SASE DECENII DE VIATA .... ROMANIA, LA NIVELUL MEU, ESTE INSASI VIATA MEA - CU BUNE, CU RELE - PLUS ISTORIA, ACEEA PE CARE EU AM STUDIAT-O ! CAND SPUN ROMANIA VAD CEL MAI FRUMOS MELEAG DE PE PLANETA ! EU POT FACE UN AMPLU EXERCITIU DE IMAGINATIE (PENTRU CA AM REPERE DE COMPARATIE) SI SA NU VAD GROPILE DIN ASFALT, GUNOAIELE DE PE LOCURILE VIRANE, PADURILE DEFRISATE DIN LACOMIA UNORA, INTINDERILE DE PAMANT AGRICOL NELUCRAT DIN LENE, POT SA NU VAD GREVELE SPONTANE SAU NU, POT SA NU VAD SI SA NU AUD CE SPUN JURNALELE DE STIRI (ZILNIC ACELEASI LUCRURI), POT SA NU IAU IN SEAMA CE SCRIU ZIARELE , TIPARITE SAU ON-LINE, POT SA VISEZ - PENTRU ANII CARE MI-AU MAI RAMAS - O ROMANIE FRUMOASA, CURATA, HARNICA, DEMNA IN LUME, CONDUSA NUMAI DE OAMENI COMPETENTI SI REPREZENTATA IN PARLAMENT DOAR DE POLITICIENI ONESTI SI CU DRAGOSTE DE TARA ! NU MA COSTA NIMIC ACEST AMPLU EXERCITIU DE IMAGINATIE SI ACEST VIS DE VIITOR, DAR IMI DORESC, DIN TOT SUFLETUL, SA FIE, CAT DE CURAND, REALITATE !
O tara condusa de "SCURSOAREA SOCIETATII " ,care-si "autofinanteaza buzunarele" prin taxe si impozite perpetuu INVENTATE catre "prostime",in care toata lumea se uita dupa bani si alte castiguri fara a munci sau a presta ceva util,in care gruparile interlope si mafiote sunt protejate de lumea politica,politie si JUSTITIE si care-si maresc tentaculele prin grija autoritatilor,in care tiganii minoritari si care se dau romani get-beget si care SEAMANA PANICA intre cetatenii de sorginte latina !!!... ASTA-I ROMANIA ! ROMANIA ESTE COLUMBIA EUROPEI !!!
GANDITORUL DE LA HAMANGIA (Neolitic, Dobrogea) - de cate ori ma gandesc la aceasta statuie, ma intreb - La ce oare se gandeste, Ganditorul?...
...i - ar fi rusine sa traiasca aceste vremuri? cine poate stii raspunsul?