Info
x
Perle
|
Bursuc 2153 mesaje Membru din: 4/08/2010 |
Postat pe: 11 Noiembrie 2010, ora 12:24
In drum spre locul de ingropaciune, cei ce transportau sicriul se impiedicara si il scapa din mana.
Ce sa vezi? Din izbitura, moarta se trezi, fiind doar in moarte clinica... Dupa cinci ani, acelas barbat isi conducea aceeasi femeie la locul de ingropaciune. la un moment dat cei ce carau sicriul se apropiara de locul unde data trecuta il scapasera din mana El le striga: - Si fiti mai atenti draquluii acolo, sa nu mai patim ca data trecuta... |
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2010, ora 12:29
Gheorghe ajunse acasa clatinandu-se dar tinand in mana un imens jambon.
- Gheorghe, striga nevasta sa, ce-i cu tine in halul asta? De unde ai tu jambonul ala sub brat? - Sa vezi, la crasma din sat s-a facut un concurs. Crasmarul dadea un jambon celui care are cea mai mare ...scula. - Esti nebun de legat! Doar nu ti-ai scos-o din pantaloni si le-ai aratat-o tuturor! - Stai linistita, draga! Nu fac eu asa ceva. Am scos doar putin din ea... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2010, ora 12:38
Stupida poate fi uneori viata!
Un comis voiajor ramas fara masina in desert, o lua la pas peste dunele de nisip. La un moment dat il lasa puterile si abea se mai tragea... De-odata ii aparu in fata un arab. - Apa, Apa! - Ai intalnit exact omul potrivit, ii raspunse arabul. Se intampla sa am la mine o minunata colectie de cravate... - Apa, efendi, apa imi trebuie! - Uite, iti dau cu reducere... Nu intelegi efendi ca mie imi trebuie apa? - Iti dau doua la un pret de una si iti fac reducere la macest pret! -Te rog, efendi unde gasesc apa? - Daca nu vrei oferta mea.... uite: dupa dunele acelea este o oaza si un hotel. Ajuns in fata hotelului, il intreba pe usier: -Gasesc niste apa? -O, da! Sigur ca da. Apa potabila, Apa minerala, Apa plata toate regi de la frigider... -Bine, bine dar unde? -La bar. la bar este tot ce vrei dar aici, nu intra nimeni fara cravata... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2010, ora 12:45
Ne intalnim Miercuri, saptamana viitoare, dupa ce va veti fi luat si ultimul numar al revistei
COMORILE PAMNTULUI pentru a vorbi despre QUARTZUL FUMURIU Pana atunci, Sanatate la toata lumea! Raporteaza abuz de limbaj |
|
ga_lin_a 207 mesaje Membru din: 8/11/2010 Oras: Iasi |
Postat pe: 13 Noiembrie 2010, ora 07:51
Daca Bursuc a scris ca se reintoarce miercuri nu inseamna ca trebuie sa nu mai scriem nimic pe acest topic pana va aparea el. De aceea l-am scos si adaug:
- Johh - Da, sir! - Unde este cainele? - Facea politica si l-am impuscat! - Cum ti-ai dat tu seama ca facea politica? - Manca rahat in gradina. Doi prieteni se refugiaza din cauza ploii intr-un bar. Isi beau ei berile in liniste, in timp ce privesc pe geam.... - E binevenita ploaia asta pentru pamant, spuse unul dintre ei. Totul va renaste acum din nou. - Nu ma speria! spune celalalt.. Tocmai mi-am inmormantat soacra... - Dumneata intr-adevar ai 114 ani, mosulica? - Exact! - Si ce ai facut de ai ajuns la o varsta asa de inaintata? - Am avut rabdare! Doi ardeleni citeau ziarul: - Bai Ioane, uite ce scrie in ziar: "o bomba costa 4 milioane de dolari"! - Tulai, de-ar cadea si in curtea noastra una! - Ce faci atunci cand iti spune doctorul ca ti-au mai ramas 6 luni de trait? - Te duci si le petreci cu soacra - vor fi cele mai lungi zile din viata ta... Bula ajunge acasa de la scoala si ii spune tatalui: - Am luat 2 la matematica azi.... - Ce s-a intamplat? - Pai m-a intrebat profesorul"Cat fac 3 x 2?" si eu am spus "6". - Pai e corect! - Stiu, dupa care m-a intrebat: "Cat fac 2 x 3?" - Si care p**a mea e diferenta? - Asta am spus si eu... Raporteaza abuz de limbaj
Prin gesturi de gelozie niciodata nu vom reinvia iubirea! Galina
|
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Noiembrie 2010, ora 20:27
De la: Silviu, la data 2010-11-10 08:00:32Buna dimineata ! Mie-mi atribui gandirea asta grosiera? te-ai prostit sau glumesti? am scris ca esti om de isprava, deci nu bou. Am spus si cine-i boul, dar tu nu crezi ..dreptul tau si ti-l respect.
Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 13 Noiembrie 2010, ora 22:04
De la: samuel, la data 2010-11-09 13:28:58Buna ziua. Samuel, Samuel! Cum intrasi, asa si pierisi! Si mai zici si ca esti aradean.. Ei, ei,
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2010, ora 06:27
O maicuta mergea prin padure. La un moment dat este atacata de cinci talhari care o violeaza. Dupa ce scapa de ei, in drum spre manastire isi face cruce: Doamne, si fara pacat si satula!
Cum te numesti? Intreaba medicul! - Popopopa Mamamamarin. - Esti balbait? - Nu, tata era balbait, iar ala care mi-a scris certificatul era un cretin. Un scotian care avea o sticla de wisky in buzunarul de la pantaloni se impiedica pe scari.Cand isi revine pune mina pe bunzunarul unde era sticla si simte ceva ud:- Sper ca e sange! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 2243 mesaje Membru din: 4/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Noiembrie 2010, ora 08:02
basescu e un mare BOU....sa se-auda,sa se vada si sa se stie....
Zambesc celor ce ma urasc sa simta ura mea...Zambesc celor ce ma iubesc sa simta dragostea mea...
..Iar daca intr-o zi cei pe care ii iubesc ma vor trada le zambesc sa simta indiferenta mea...
|
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2010, ora 12:25
De la: camelia75, la data 2010-11-14 08:02:43basescu e un mare BOU....sa se-auda,sa se vada si sa se stie.... Curiozitate: de ce substantivul bou se scrie cu litere mari in mijlocul frazei? (am facut doar o gluma dar eu l-as fi scris cu litere mici)! Uite iti trimit:
|
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2010, ora 12:31
Cum se saluta doi clarvazatori? - Tu esti bine, eu cum sunt?
Copilasul vede dimineata cum din baia sa iese un tinar atletic, costumat numai in chiloti. - Tu esti noul baby sitter? - intreaba pustiul. - Nu... Eu sunt noul mother-fucker! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
rupavili 66 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Hunedoara |
Postat pe: 14 Noiembrie 2010, ora 14:01
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 06:49
La Radio Erevan, un ascultator intreaba:
- Shi boii se insoara, nu-i asha ? Radio Erevan raspunde: - Da, domnule ! Numai boii.. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 07:12
De la: rupavili, la data 2010-11-14 14:01:38 In afara de povestea destul de lunga, ma bucur ca am aflat adresa unde ma pot plange de salariatii primariei comunei Erbiceni care, sunt atat de multi ca nu prea mai au atributii si fac tot felul de falsuri in acte exonerand oamenii de pamanturi si atribuindu-le amicilor lor sau celor care i-au uns corespunzator loturilor atribuite. Intamplator sunt toti portocalii si tot intamplator Prefectul de Iasi ma trimite sa-i dau in judecata in loc sa rezolve problemele.(Exista un tabel cu toti cei carora li s-au luat abiziv pamantul. Au ascuns registrul original mintind ca a ars!!! si intocmind altul cu falsurile respective.) Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 10:14
QUARTZ FUMURIU
Quartzul propriu zis, denumit si CRISTAL DE STANCA, in urma unor radieri naturale si prelungite cu raze X, se coloreaza in brun deschis, cenusiu-brun, brun, negru-brun, negru (denumit si Morion). poate fi opac sau transparent-translucid. Radiatiile (naturale) despre care am vorbit, provoaca accidente structurale legate probabill de prezenta unor ioni de Aluminiu. Intensitatea culorii este mai crescuta cu cat cantitatea de Aluminiu este mai mare. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 10:17
QUARTZ FUMURIU
Fata de actiunea generala a Quartzului propriuzis, (Cristalul de Stanca) datorita a celor modificari structurale despre care am vorbit, acest cristal prezinta in plus cateva caracteristici despre care voi incerca sa va scriu mai departe. Raporteaza abuz de limbaj |
|
cristianvitu 732 mesaje Membru din: 6/05/2009 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 10:20
De la: Bursuc, la data 2010-11-15 10:14:34QUARTZ FUMURIU Raporteaza abuz de limbaj
de omnia dubitandum
|
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 10:27
QUARTZ FUMURIU
- Curata si protejeaza corpul astral de rezonante si influxuri joase, aducand claritate si directie in lumea anarhica a tendintelor primare (Basic Instinct) - Rezonand cu chakra bazala (Muladhara) ajuta la eliminarea distorsiunilor energetice ale acestui centru de forta (distorsionat datorita gandurilor malefice, negative, dar si datorita gandurilor aparute datorita unor lipsuri (grija zilei de maine, lipsa hranei sau imbracamintei, grija pentru copii, pentru sanatate etc) Toate aceste ganduri, influenteaza functionarea chakrei Muladhara si implicit, conduce la imbolnaviri ale organelor aferente acestui centru energetic. - Ajuta la atenuuarea exceselor ( excesul de hrana, bautura, sex etc) - Inlatura depresiile, gandurile negre (inclusiv de suicid) emotiile negative (ura, gelozie, invidie) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 10:31
De la: Bursuc, la data 2010-11-15 10:27:32QUARTZ FUMURIU Vreau si eu un QUARTZ FUMURIU!!!
|
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 10:34
QUARTZ FUMURIU
- Este recomandat in ulcerul gastric ( se stie ca ulcerul apare in proportie de peste 75% la personele mai "agitate" mai "nervoase" ) - Util in bolile psihosomatice: de la tulburari strict functionale pana la cele mai severe maladii, cancerul - Recomandat in starile de hipotensiune - Favorizeaza regenerarea tisulara, avand o actiune deosebit de benefica asupra tesutului conjuctiv. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 10:37
g_ali_na,
Miercuri, va apare alaturi de colectia COMORILE PAMANTULUI si un esantion de QUARTZ FUMURIU. Acesta este si motivul pentru care am gasit de cuviinta sa scriu acum. Iti pot trimite daca vrei, un set confectionat din acest tip de Quartz...
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 10:40
In CRISTALOTERAPIE, nici unui terapeut, nu-i lipsesc urmatoarele Quartzuri:
- Cristal de Stanca - Quartz Harkinen (un cuartz cu varfuri la ambele capete) Acest cuart se gaseste si in Romania sub numele de "Diamant de Maramures" - Quartz ROZ - Quartz FUMURIU..... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 10:42
Acesta este si motivul pentru care insist mai mult asupra lui.
Restul descrierii acestui cristal, maine. Pana atunci, va doresc tuturor o zi excelenta mai departe. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 10:45
De la: Bursuc, la data 2010-11-15 10:37:06g_ali_na, Esti nemaipomenit, nu ca va aparea miercuri Quartzul in colectie ci prin intrebarea care ma surprinde! Stii chestia cu "vrabia malai...? Ce om educat ar putea refuza o astfel de propunere?
|
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 10:49
Am sa-ti pregatesc un set si ti-l voi trimite in Decembrie, de Luna Cadourilor...
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 10:53
De la: Bursuc, la data 2010-11-15 10:49:12Am sa-ti pregatesc un set si ti-l voi trimite in Decembrie, de Luna Cadourilor... Numai sa nu ma mai incite si altfel de pietre semipretioasepana atunci...! Iti multumesc in gand in fiecare zi pana le voi primi! O zi buna! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 11:01
Foarte interesant:
Cine poarta bijuterii din Quartz Fumuriu (adevarul este ca acest cristal, incita parca...) devine o persoana interesanta pentru cei din jurul sau. Toti cei care vad de exemplu un colier confectionat din acest cristal, sant atrasi si cauta sa se apropie foarte mult de aceea persoana, pentru a admira mai indeaproape cristalul... Acest fenomen se mai intalneste inca la cateva cristale, cum ar fi Turmalinele, Fluoritul (Fluorina), sau margelele din sidef Pawa. Si inca multe altele... La expozitiile de specialitate se intampla un fenomen interesant: Anumite cristale sant primele observate... Cand intreaba cineva "cat costa?" , raman surprinsi la auzirea pretului: - "Dar ma rog, ce au aceste pietre mai deosebit ca celelalte de exemplu?" - "Pentru ca la acestea ati venit prima data"... i se raspunde. Raporteaza abuz de limbaj |
|
rupavili 66 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Hunedoara |
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 14:02
AICI PUTETI VEDEA PE JUSTITIARUL DE HUNEDOARA.www.220.ro/video-news/Un-Hunedorean-A-Fost-Torturat-De-Organele-...
|
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2010, ora 11:36
QUARTZUL FUMURIU
- Ridica moralul - Util in bolile psihosomatice - Vitalizeaza prin aport de energii dense, capabile sa asigure sustinerea, fundamentul energetic si materiale al fiintei - faciliteaza scurgerea in pamant a energiilor negative acumulate in corpul energetic - Are o actiune benefica asupra testicolelor si este util in tulburari sexuale - Stimuleaza circulatia periferica a sangelui (mai ales pentru cei cu "picioare reci" - Faciliteaza reducerea excesului ponderal -Regleaza activitatea suprarenalelor si a timusului. - Regleaza circulatia limfei. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2010, ora 11:44
QUARTZ FUMURIU
Apara nativii din Capricorn Brazilia este cel mai mare producator de cristale din Qartz Fumuriu dar cristale de buna calitate se gasesc si in SUA (Ankarnsas), Madagascar, Mozambic. Piatra cea mai mare din Quartz Fumuriu (fatzetata) are 40 carate si se gaseste in Ucraina (Volodarsk Volinskii) O piatra taiata, neprelucrata, de 4500 carate, se gaseste in SUA la un institut de specia;litate din Washington DC Se aseamana cu: Topaz, Andaluzit, Axinit, Dravit. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Mie-mi atribui gandirea asta grosiera? te-ai prostit sau glumesti? am scris ca esti om de isprava, deci nu bou. Am spus si cine-i boul, dar tu nu crezi ..dreptul tau si ti-l respect.
AICI PUTETI VEDEA PE JUSTITIARUL DE HUNEDOARA.