back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Perle

Pagini: << 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 >> Sari la pagina:

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 09:27

De la: Bursuc, la data 2010-11-29 09:22:53Vreau sa va multumesc tuturor celor care ati urmarit Topicul Perle.
Dupa cum am mai spus, odata cu 01.12.2010, relatia mea cu acest topic inceteaza
si asta nu pentru ca fac voia unuia sau altuia
(nu m-au deranjat nicio data prostii, deoarece ei vor pieri pe limba lor si nu imi este dat mie sa judec prostia sau ignoranta altora).

Bursc,las-mi si mie un autograf pe topicul ,,Femeile beau mai mult ca barbatii''!
Sper ca iei numai o pauza!

ga_lin_a

207 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 09:33

De la: Silviu, la data 2010-11-29 08:47:04
De la: Bursuc, la data 2010-11-26 10:01:57Deoarece nimeni nu este interesat de AROMOTERAPIE, voi continuua pe acest topic pana pe data de 01.12.2010 (de altfel am si scris acest lucru) cu inca doua PERLE.
Am sa incerc sa va scriu despre Bhagavat Gita si Epopeea lui Ghilgames.
Sant doua lucrari monumentale despre care in timpul comunismului nu s-a vorbit de loc iar in ultimii 20 de ani (Genocidul uman si Cultural) nu s-a vorbit nici atat.

Excelenta veste !
Nu, nu ma intereseaza aromoterapia !
Da, de loc.
Absolut deloc !
Nici aia cu pietrele si pietricelele nu m-a interesat absolut deloc !
Probabil ca asta s-a intamplat cu toti ceilalti dar, dintr-un soi de ipocrizie si falsa politete si au afirmat ca, in virtutea libertatii de exprimare, ai dreptul sa faci asta ...
Bineinteles ca oricine poate posta orice doreste ...
Dar s-o ti puia-gaia la nesfarsit cu acelasi subiect, doar pentru ca nimeni nu iti atrage atentia ca abuzezi si plictisesti ingrozitor pe toata lumea.
Asa ca posteaza in continuare aici.
Probabil ca in lumea reala te cam ocolesc toti tocmai din pricina asta si tu nu realizezi de ce.
Asa ca, fa-ti mendrele aici, pentru ca aici se poate ...
De mult nu-ti mai citesc posturile, dar asta mi s-a parut aducator de vesti bune ...
Asa sa-ti ajute Dumnezeu !

Silviule!
Tot rau ai ramas! Topicul se numeste "Perle" si nu scrie langa titlu "citirea obligatorie!" Nu iti era mai usor sa nu-l deschizi ca sa citesti si apoi sa incepi cu "observatiile"? De ce crezi ca tot ce scrie Bursuc ti se adreseaza doar tie si ca bine crescut cum esti, trebuie sa-i raspunzi, scriindu-ti parerea? Cat privesc "pietrele" este un subiect care, citindu-l am aflat lucruri gata postate, deci nu a trebuit sa le cautam prin cine stie ce materiale. Daca un singur user a fost interesat, topicul si-a atins scopul. Eu, spre ex. am inceput sa-mi dezmortesc mainile la aceasta invrednicire unde se cere finete si imaginatie. Oricine, asa cum ai scris, poate posta ce isi doreste dar asta nu obliga pe cei care citesc sa si raspunda necuviincios! Cum ai ajuns la concluzia ca in lumea reala il ocolesc toti? Asa ceva ar putea scrie oricine si despre tine, daca ar trage concluzii gresite cum faci tu! Iar daca nu ii mai citesti postarile cum poti sti ce scrie? Inca nu ai ajuns o persoana speciala pentru ca toti ceilalti sa te aplaude ca ai pus punctul pe i, ca iata, face ordine! Cu sute de titluri tocmai asta te agaseaza sau ma lasi sa cred ca in altele nu mai ai interlocutori pentru ca esti cam acid in raspunsuri? Si formula "Asa sa-ti ajute Dumnezeu" e pentru toti nu numai pentru Bursuc! Uite si eu o scriu special pentru tine cu o mica completare: "Asa sa-ti ajute Dumnezeu dupa cum ti-e sufletul, inima, cugetul!"

Raporteaza abuz de limbaj
Prin gesturi de gelozie niciodata nu vom reinvia iubirea! Galina
ga_lin_a

207 mesaje

Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 09:41

Trebuie sa fac o corectare: am scrs lui Silviu si nu a aparut desi m-au asigurat de aceasta. Acum cand am scris a doua oara am gasit si primul raspuns care in mare, e cam acelasi.
Pentru Bursuc:
Eu personal iti multumesc ca ai avut rabdarea sa ne informezi despre lucruri pe care poate nu ne-ar fi venit in minte sa le cautam si sa reflectam asupra lor. Cat privesc "cititorii" ma bucur ca in general sunt oameni de treaba care stiu sa-si dovedeasca buna crestere. Cat despre altii, asa e padurea. O zi buna, multa sanatate si numai bine. Galina

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 09:51

De la: ga_lin_a, la data 2010-11-29 09:33:50
De la: Bursuc, la data 2010-11-26 10:01:57Deoarece nimeni nu este interesat de AROMOTERAPIE, voi continuua pe acest topic pana pe data de 01.12.2010 (de altfel am si scris acest lucru) cu inca doua PERLE.
Sant doua lucrari monumentale despre care in timpul comunismului nu s-a vorbit de loc iar in ultimii 20 de ani (Genocidul uman si Cultural) nu s-a vorbit nici atat.

Excelenta veste !
Da, de loc.
Absolut deloc !
Probabil ca asta s-a intamplat cu toti ceilalti dar, dintr-un soi de ipocrizie si falsa politete si au afirmat ca, in virtutea libertatii de exprimare, ai dreptul sa faci asta ...
Dar s-o ti puia-gaia la nesfarsit cu acelasi subiect, doar pentru ca nimeni nu iti atrage atentia ca abuzezi si plictisesti ingrozitor pe toata lumea.
Probabil ca in lumea reala te cam ocolesc toti tocmai din pricina asta si tu nu realizezi de ce.
De mult nu-ti mai citesc posturile, dar asta mi s-a parut aducator de vesti bune ...

Silviule!
Tot rau ai ramas! Topicul se numeste "Perle" si nu scrie langa titlu "citirea obligatorie!" Nu iti era mai usor sa nu-l deschizi ca sa citesti si apoi sa incepi cu "observatiile"? De ce crezi ca tot ce scrie Bursuc ti se adreseaza doar tie si ca bine crescut cum esti, trebuie sa-i raspunzi, scriindu-ti parerea? Cat privesc "pietrele" este un subiect care, citindu-l am aflat lucruri gata postate, deci nu a trebuit sa le cautam prin cine stie ce materiale. Daca un singur user a fost interesat, topicul si-a atins scopul. Eu, spre ex. am inceput sa-mi dezmortesc mainile la aceasta invrednicire unde se cere finete si imaginatie. Oricine, asa cum ai scris, poate posta ce isi doreste dar asta nu obliga pe cei care citesc sa si raspunda necuviincios! Cum ai ajuns la concluzia ca in lumea reala il ocolesc toti? Asa ceva ar putea scrie oricine si despre tine, daca ar trage concluzii gresite cum faci tu! Iar daca nu ii mai citesti postarile cum poti sti ce scrie? Inca nu ai ajuns o persoana speciala pentru ca toti ceilalti sa te aplaude ca ai pus punctul pe i, ca iata, face ordine! Cu sute de titluri tocmai asta te agaseaza sau ma lasi sa cred ca in altele nu mai ai interlocutori pentru ca esti cam acid in raspunsuri? Si formula "Asa sa-ti ajute Dumnezeu" e pentru toti nu numai pentru Bursuc! Uite si eu o scriu special pentru tine cu o mica completare: "Asa sa-ti ajute Dumnezeu dupa cum ti-e sufletul, inima, cugetul!"

De ce nu-ti urmezi propriile sfaturi ?
De ce-mi citesti posturile si de ce iei pozitie ?
Eu n-am dreptul sa scriu dupa cum cred de cuviinta ?
Asa mi se pare mie, ca Bursucul asta a abuzat de subiectul cu pietrele lui ...
Si ce ?
De ce nu-l contactezi pe Bursuc direct sa corespondezi cu el despre pietre pana obosesti ?
Ia zi, Bursucule, ce e cu aromoterapia aia ?
Sa ne plantam floricele prin casa, sa traim in armonie cu natura, sa ne cumparam "glade cu aroma de ... ", betigase carora sa le dam foc ...
Ia, baga material ...
Perle, asta e subiectul, despre perle !
Poate n-ati bagat de seama, dar multi si-au vazut de treaba si s-au facut nevazuti, asa incat Bursucul ...
In fine, imi dau si eu cu parerea ca un prost ce sunt ...

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 09:59

g_ali_na,

Iti multumesc.
Toti cei cu care am colaborat, ma pot contacta cand doresc. Stiu unde, stiu cum.
In rest, toate-s trecatoare.
Cand plecam "dincolo" nu ducem nimic material. In schimb, vom duce iubirea purtata pentru cineva, ura viscerala, rautatea si egoismul ne vor insoti spre a plati. Fiecare va avea parte de tot atata rautate cata rautate am manifestat pentru ceilalti.
Fiecare va avea parte de atata suferintza, cata suferintza am pricinuit noi, celorlalti.
Totul se numara. Totul se plateste.
Nimic nu-i intamplator.
Probabil si comportamentul lui Silviu fata de mine isi are o explicatie:
probabil tot asa m-am luat si eu de altii, iar acum a venit vremea datoriei care trebuia platita.
Nu pot decat sa-i multumesc.
Uneori, luati de valul problemelor zilnice, uitam sa ne privim in oglinda.
Este bine din cand, in cand, cineva sa ne mai traga de maneca...
Eu ma despart de voi fara cel mai mic resentiment.
Pe cine am putu ajuta, am ajutat - atat cat am putut.

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 10:04

Deoarece in curand intram in Luna Cadourilor, Luna Bucuriilor si se apropie Mos Nicolaie, Mos Craciun, doresc tuturor ca spiritul sarbatorilor de Iarna sa va patrunda in casa si in suflet.
Ramaneti dar cu bine.

ga_lin_a

207 mesaje

Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 10:05

De la: Silviu, la data 2010-11-29 09:51:27

Excelenta veste !
Da, de loc.
Absolut deloc !

Silviule!

Si ce ?
De ce nu-l contactezi pe Bursuc direct sa corespondezi cu el despre pietre pana obosesti ?
Sa ne plantam floricele prin casa, sa traim in armonie cu natura, sa ne cumparam "glade cu aroma de ... ", betigase carora sa le dam foc ...
Ia, baga material ...
Poate n-ati bagat de seama, dar multi si-au vazut de treaba si s-au facut nevazuti, asa incat Bursucul ...

E clar ca pe alte topicuri nu mai ai pe cine insulta dar ai grija ca mai ai putin si te vei opera de fiere daca nu o vei varsa pe undeva!
Nu-l contactez pentru ca de aceea a deschis acest topic, dar nu ca scrie cate cineva tot ce are mai urat in cuget. Si de ce te.... grija ca altii si-au vazut de treaba? Sunt multe titluri la care scrie fiecare cand crede ca are ceva de spus. Dar tu nu ai decat insulte, mi-e sila! Cat priveste "cuviinta" ce sa zic! Nu esti prost esti tipul de om care calca oamenii in picioare ca sa se ridice mai sus sa-l vada lumea, eventual asteptand si aplauze ca iata, s-arata la orizont dar toti care-l vad nutresc teama ca nu stie ce ganduri murdare are! Ce urmeaza sa intreprinda! O zi buna! PS: dialogul nostru a primit . aici!

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 10:15

Bursuc, inteleg ca doresti pentru o vreme sa te retragi, multumesc pentru postarile interesante pe care le-ai facut, multumesc pentru interesul ce ni l-ai insuflat pentru minerale si pietre semipretioase.
Sper sa mai revii, sunt sigura ca mai ai inca destule ,,de spus''.
Doresc ca bucuria sarbatorilor sa te inconjoare iar Darul minunat al Craciunului sa-ti insoteasca pasii.

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 13:30

,,Intr-o frumoasa zi de vara, pe la ora pranzului, se facu mare liniste in parc.
O vrabiuta isi scoase capul de sub aripa si intreba: �Ce este viata?�
Toti cei din jur au fost surprinsi de aceasta intrebare grea. Un trandafir tocmai inflorea, deschizandu-si petalele. El spuse: �Viata este o deschidere!�
Fluturele, care tocmai se odihnea pe una dintre petalele trandafirului dupa ce zburase de la o floare la alta, ii raspunse: �Viata este libertate si fericire!�
O papadie simti vantul atingand-o in joaca si spuse tematoare: �Viata este risipire, da, doar risipire��
Jos, pe pamant, o furnica tragea dupa sine un pai de grau de zece ori mai mare decat ea. Cand auzi un asemenea lucru se opri, isi trase sufletul si spuse: �Viata nu este decat truda si munca!�
Poate ca ar fi inceput sa se certe daca nu ar fi venit o ploaie fina care sopti: �Viata este formata din lacrimi, doar din lacrimi!�
Deasupra ei plutea plin de maiestate un vultur care, de acolo de sus, spuse: �Viata este o nazuinta spre inalt!�

Apoi veni noaptea.

Dupa un timp, un om mergea acasa pe aleile goale. Venea de la o petrecere si se gandea� �Viata este o continua cautare a fericirii si o inlantuire de deceptii!�
Dupa lunga noapte venira in sfarsit si zorii diminetii, care spusera: �Asa cum noi suntem inceputul zilei care vine, la fel viata este inceputul vesniciei��
Ma intreb cum ai raspunde daca te-as intreba: �Pentru tine, ce este viata?"
(Publicat de I. V. Radu )

Daca toti am gandi si am simti la fel , cred ca viata ar fi ingrozitor de plictisitoare.
Frumusetea ei consta in diversitate.

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 30 Noiembrie 2010, ora 07:38

De la: ga_lin_a, la data 2010-11-29 10:05:56
De la: Silviu, la data 2010-11-29 09:51:27

Excelenta veste !
Da, de loc.
Absolut deloc !

Silviule!

Si ce ?
Ia, baga material ...

E clar ca pe alte topicuri nu mai ai pe cine insulta dar ai grija ca mai ai putin si te vei opera de fiere daca nu o vei varsa pe undeva!
Nu-l contactez pentru ca de aceea a deschis acest topic, dar nu ca scrie cate cineva tot ce are mai urat in cuget. Si de ce te.... grija ca altii si-au vazut de treaba? Sunt multe titluri la care scrie fiecare cand crede ca are ceva de spus. Dar tu nu ai decat insulte, mi-e sila! Cat priveste "cuviinta" ce sa zic! Nu esti prost esti tipul de om care calca oamenii in picioare ca sa se ridice mai sus sa-l vada lumea, eventual asteptand si aplauze ca iata, s-arata la orizont dar toti care-l vad nutresc teama ca nu stie ce ganduri murdare are! Ce urmeaza sa intreprinda! O zi buna! PS: dialogul nostru a primit . aici!

Ai dreptate, sunt rau, foarte critic ...
Uite, o sa-ti urmez sfatul si n-o sa mai critic pe nimeni.
Ma bucur ca posturile Bursucului v-au placut.
Bursucule, te rog sa ma ierti pentru disconfortul pe care ti l-am creat.
Va doresc multa sanatate tuturor si s-auzim de bine !
Doamne Ajuta !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
nae_sebi

7 mesaje
Oras: Caransebes

Postat pe: 30 Noiembrie 2010, ora 07:59

Lui Silviu : Daca nu a mers cu AROMOTERAPIA incearca cu AROMATERAPIA! (sic!)

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 30 Noiembrie 2010, ora 08:07

De la: nae_sebi, la data 2010-11-30 07:59:06Lui Silviu : Daca nu a mers cu AROMOTERAPIA incearca cu AROMATERAPIA! (sic!)

Sebi, daca ai fi citit mai atent postul la care faceam referire ai fi vazut ca asta este termenul folosit de Bursuc.
Ori, poate vei fi si tu vreun spiritual abscons si nu m-am prins eu de mistoul tau fin.
Se poate ...
In cazul acesta, m-am prapadit de ras.
In caz ca nu, nu !
Sa fi sanatos !

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 09:08

De la: Silviu, la data 2010-11-30 08:07:25
De la: nae_sebi, la data 2010-11-30 07:59:06Lui Silviu : Daca nu a mers cu AROMOTERAPIA incearca cu AROMATERAPIA! (sic!)

Sebi, daca ai fi citit mai atent postul la care faceam referire ai fi vazut ca asta este termenul folosit de Bursuc.
Ori, poate vei fi si tu vreun spiritual abscons si nu m-am prins eu de mistoul tau fin.
Se poate ...
In cazul acesta, m-am prapadit de ras.
In caz ca nu, nu !
Sa fi sanatos !

Sa nu spui ca depui armele!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 09:09

De la: M_Elody, la data 2010-11-29 13:30:57,,Intr-o frumoasa zi de vara, pe la ora pranzului, se facu mare liniste in parc.
O vrabiuta isi scoase capul de sub aripa si intreba: �Ce este viata?�
Toti cei din jur au fost surprinsi de aceasta intrebare grea. Un trandafir tocmai inflorea, deschizandu-si petalele. El spuse: �Viata este o deschidere!�
Fluturele, care tocmai se odihnea pe una dintre petalele trandafirului dupa ce zburase de la o floare la alta, ii raspunse: �Viata este libertate si fericire!�
O papadie simti vantul atingand-o in joaca si spuse tematoare: �Viata este risipire, da, doar risipire��
Jos, pe pamant, o furnica tragea dupa sine un pai de grau de zece ori mai mare decat ea. Cand auzi un asemenea lucru se opri, isi trase sufletul si spuse: �Viata nu este decat truda si munca!�
Poate ca ar fi inceput sa se certe daca nu ar fi venit o ploaie fina care sopti: �Viata este formata din lacrimi, doar din lacrimi!�
Deasupra ei plutea plin de maiestate un vultur care, de acolo de sus, spuse: �Viata este o nazuinta spre inalt!�

Apoi veni noaptea.

Dupa un timp, un om mergea acasa pe aleile goale. Venea de la o petrecere si se gandea� �Viata este o continua cautare a fericirii si o inlantuire de deceptii!�
Dupa lunga noapte venira in sfarsit si zorii diminetii, care spusera: �Asa cum noi suntem inceputul zilei care vine, la fel viata este inceputul vesniciei��
Ma intreb cum ai raspunde daca te-as intreba: �Pentru tine, ce este viata?"
(Publicat de I. V. Radu )

Daca toti am gandi si am simti la fel , cred ca viata ar fi ingrozitor de plictisitoare.
Frumusetea ei consta in diversitate.

ga_lin_a

207 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 19:22

ROBOTUL TELEFONIC AL BUNICII

- Bun� ziua , �n acest moment nu sunt disponibil�. V� rog s� l�sa�i un
mesaj dup� sunetul caracteristic: Beeeeeppp! .

- Dac� e�ti unul dintre copiii mei , apas� 1 , 2 , 3 , ... (�n func�ie de
care copil e�ti) �i folose�te urm�toarele op�iuni:

- Dac� vrei s�-�i �in copiii , apas� 2.

- Dac� vrei s�-�i sp�l hainele �i s� �i le calc , apas� 3.

- Dac� vrei s� doarm� copiii aici , apas� 4.

- Dac� vrei s�-�i iau copiii de la �coal� , apas� 5.

- Dac� vrei s�-�i trimit m�ncare acas� , apas� 6.

- Dac� vrei s� vii s� m�n�nci aici , apas� 7.

- Dac� vrei bani , apas� 8.

- Dac� vrei s� vin ca s�-�i fac curat in casa , apasa 9.

- Dac� vrei s� m� chemi la cin� , s� m� duci la teatru , sau la
restaurant , s� ma invi�i la o ie�ire la plimbare in wek-end , s� ma
invi�i �n vacanta la mare sau la munte , doar �ncepe s� vorbe�ti!

ga_lin_a

207 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 08:39

Auzi draguta! "INTREBARE: Ce estre aromoterapia/aromaterapia? Ce efecte au mirosurile/parfumurile asupra noastra? Ce sunt uleiurile esentiale? Ce sunt betisoarele parfumate? Cum se face aromoterapie?"
Am vrut sa-ti arat ca se scrie si intr-un fel si in altul avand aceeasi functie. Daca mai cautai sa vezi ce inseamna pentru ca l-ati cam indepartat pe Bursuc de la acest subiect, ai fi descoperit ca se poate spune in ambele feluri, dar e mai usor sa jignesti decat sa te informezi. Cu drag, galina.

CR0N0S

1163 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 09:53

Postez,deci exist !

ga_lin_a

207 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 17:42

De la: CR0N0S, la data 2010-12-03 09:53:23Postez,deci exist !

Si eu ma bucur ca postati astfel aflu ca existati! Oricum mai trebuie sa ne facem din cand in cand prezenta pentru ca altfel suntem "dati uitarii"!

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 23:20

Multumesc tuturor celor care au semnat petitia pentru denumirea unei planete pitice descoperita in anul 2007 in indepartatele regiuni trans-neptuniene ale sistemului solar dupa zeul dac Gebeleizis, conform conventiilor Uniunii Astronomice Internationale (www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html). Joi, 2 decembrie, am expediat respectiva petitie prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire catre California Institute of Technology (Caltech), in Pasadena, California, in atentia profesorului Michael E. Brown, conducatorul echipei descoperitoare a planetei in cauza, precum si catre Secretariatul Uniunii Astronomice Internationale, la Paris. Asadar, asa cum a spus Caesar in momentul cheie al trecerii Rubiconului, alea jacta est, zarul a fost aruncat. Eventualele noi semnaturi la petitia in discutie le voi comunica separat.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
Fosta membra 9am.ro

377 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2010, ora 16:54

Dimineata, in drum spre serviciu, un evreu vede in statia de tramvai
un domn bine facut si foarte bine imbracat.

Prezenta lui il intriga.

Un domn astfel imbracat nu se duce la serviciu la aceasta ora a diminetii;

daca nu se duce, inseamna ca vine;

de unde poate veni in zori de zi un domn astfel imbracat dec�t de la o
dama;

un domn bine vine de la o dama bine;

la noi in cartier sunt trei dame bine:

Natasa, care-i insa plecata la Leningrad ,

Rashela, dar de la ea vin chiar eu,

si sotia mea.

Sotia mea are trei amanti: directorul ei (firesc), directorul meu (normal),
si pe un oarecare domn Abramovici.

- Buna dimineata, domnule Abramovici!

- Buna dimineata. Dar de unde ma cunoasteti?

- Simpla deductie.

Nimic nu e imposibil p�n� nu devine imposibil! Galina
Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2010, ora 09:16

LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE !

Tuturor celor care azi isi sarbatoresc ziua numelui !
Sper, ca fiecare dintre voi, sa fi gasit aseara cate o mica atentie in ghetutze...
Si maturii au nevoie uneori sa devina copii.

Sa aveti parte de o luna plina de bucurii.

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2010, ora 10:12

De la: Bursuc, la data 2010-12-06 09:16:32LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE !

Sper, ca fiecare dintre voi, sa fi gasit aseara cate o mica atentie in ghetutze...

Si tu de asemeni, George!!! Multumim ca nu ne uiti!

Sanatate si multe bucurii!

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2010, ora 14:20

De la: Bursuc, la data 2010-12-06 09:16:32LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE !

La multi ani, Bursucule !
Bine ca ai revenit pentru ca incepusem sa am sentimente de vinovatie.
Gata, am promis, tac !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2010, ora 14:26

Tuca-l....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2010, ora 15:31

Cred ca nu stau bine stelele...aud numai de necazuridin toate partile..saracie, inimi frante, alean, boli incurabile, moarte...toate cazuri concrete, in imediata apropiere.
Si-am mai primit si o poveste de la o prietena, ma chinuie.de cand am citit-o.

V-o povestesc, poate ma mai descarc.

Un soldat revine din Vietnam, si din alt oras isi suna parintii sa-i anunte.Bucurie mare acasa.
Dar, soldatul spune:

- Mama, Tata, am o rugaminte mare!
- Orice, fiule!
- Sunt cu un prieten caruia i s-a intamplat o mare nenorocire: a calcat pe o mina, care a explodat, si a ramas fara o mana si un picior si nu are unde sa traiasca.As vrea sa vina la noi.
- Mare nenorocire fiule, ne pare tare rau de nenorocirea lui. Dar vezi tu, e foarte greu sa ingrijesti o astfel de persoana, sunt o multime de inconveniente si nu credem ca am putea sa ne decurcam cu el. Deci cu toata parerea de rau, va trebui sa-l lasi sa isi rezolve singur situatia si sa vii acasa.
De atunci fiul nu i-a mai cautat.
Dar peste putina vreme i-a cautat politia sa-i anunte ca fiul lor a cazut - sau s-a aruncat - de pe o cladire inalta din orasul de unde ii sunase, si trebuie sa vina sa il recunoasca.si sa-i ia ramasitele.
Coplesiti de durere au facut drumul, si-au recunoscut fiul zdrobit, si au avut un soc.Acestuia ii lipseau ..o mana si un picior.

...Si stau si ma gandesc...oare eu ce-as fi raspuns. Nu stiu, sincer. Nu ne cunoastem pe noi insine decat cand ne aflam in fata faptelor. Incerc sa ma conving ca l-as fi acceptat, Si cand a inceput Revolutia si se spunea ca mamaliga nu explodeaza ma gandeam, oare eu nu sunt tot mamaliga? ce fac eu efectiv?..Dar cand faptele s-au petrecut am stiut ce am de facut...si totusi ma intreb, legat de cazul asta, as fi acceptat?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2010, ora 15:09

O poveste cu o muzica de camera...ai?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 09:39

De la: nastasemihail, la data 2010-12-08 15:09:35O poveste cu o muzica de camera...ai?

�h�..uite

Testul elevului... superdotat !
Micul Thomas, cel mai bun elev din clasa,
o intreaba pe invatatoare daca poate sa-i vorbeasca dupa ore.
Ea accepta.
- Ce vrei sa-mi zici Thomas?
- Cred ca sunt prea inteligent ca sa raman in clasa asta, ma plictisesc!
As vrea sa trec direct la Liceu.
Directorul scolii este informat si il intreaba pe Thomas
daca vrea sa treaca niste teste.
Thomas accepta fara sa ezite si testarea incepe...
- Sa vedem Thomas: 3x4?
- 12
- si 6x6?
- 36, domnule director.
- Capitala Japoniei?
- Tokio!
Testul continua inca o jumatate de ora, Thomas nu face nici o greseala!
La sfarsitul testului, directorul este multumit,
dar profesoara intreaba daca poate sa-i puna si ea cateva intrebari.
Amandoi accepta.
Profa incepe:
- Thomas, vaca are 4 si eu am 2, ce este?
- Picioarele, doamna.
- Corect, ce gasim in pantaloni tai si nu gasim in ai mei?
Directorul se mira de intrebare...
- Buzunare, doamna.
- Bine Thomas, unde au femeile parul cel mai cret?
Directorul se pregateste sa intervina chiar cand Thomas raspunde:
- In Africa , doamna! raspunde copilul fara sa ezite.
- Ce este moale, dar cu mainile unei femei devine tare?
Directorul deschide ochii mari dar inainte sa vorbeasca, Thomas raspunde:
- Oja pt unghii, doamna.
- Ce au femeile si barbatii in mijlocul picioarelor?
- Genunchi, doamna!
- Bine, si ce are o femeie maritata mai larg decat una nemaritata?
Directorului nu-i vine sa creada ce aude.
- Patul, doamna!
- Care parte a corpului meu este des cea mai umeda?
- Limba dumneavoastra, doamna!
- Ce cuvant care incepe cu litera C... inseamna ceva
care poate sa fie umed sau sec si pe care barbatii le place sa-l priveasca?
- Cerul! spune Thomas

Directorul rasufla usurat, transpirat si decide sa opreasca testul si spune:
- Nu o sa te trimit la liceu, o sa te trimit direct la Universitate!
Chiar si eu as fi picat acest test...
Morala:
Cu inaintarea in varsta devenim perversi!!!

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 10:08

�Utilizeaz� talentele pe care le ai; p�durile ar fi foarte t�cute dac� ar c�nta numai p�s�rile care �tiu s� c�nte cel mai bine."

Henry van Dyke

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 11:17

Ingrid,

Oriana Fallaci, o ziarista italiana de exceptie, si-a facut drum in viata, cu propriile sale mijloace.
A vrut sa scrie despre operatiunea Apollo 11, care era in pregatire la acea vreme.
S-a adresat NASA, unde a obtinut o bursa speciala. Astfel, tanara si obraznica ziarista, a trebuit sa urmeze mai intai o "scolarizare" mai speciala, pentru a face fatza impactului tehnologic (pregatirile se faceau in secret, deoarece era vorba de o tehnologie cu totul novatoare: 11.ooo de brevete de Inventii s-au acordat doar pentru specialistii militari si cvili care au lucrat la acest proiect)
Inainte de aincepe cursurile, a dat un test pentru o evaluare primara.
Acest test, l-au dat si candidatii dintre care urmau sa se aleaga astroanutii misiunii Apollo.
(pe langa multe alte teste)

Este testul pe care l-ai postat tu.

Comentariul ziaristei, dupa efectuarea testului, a fost cam asa:
" Erau niste intrebari porcoase la care trebuia sa raspunzi decent"
De fapt, testul acesta, facea parte dintr-un set de chestionare pentru evaluarea psihologica a candidatilor.

Ulterior, Oriana Fallaci a scris si o memorabila carte (pe care daca o gasiti, ar trebui s-o cititi)
Romanul se intituleaza "Daca soarele moare..."
In aceasta carte, veti gasi si comentariile ei pe marginea testului postat de tine.

M-am bucurat tare mult cand ti-am citit textul.

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 11:24

Eu ma bucur ca mai citesti pe aici...tocmai ii spuneam unei prietene ca ma uit la pietrele din revista si-mi lipsesc indicatiile tale..curioasa coincidenta sa apari in aceleasi momente...in fine acum sunt obligata sa citesc ce scrie acolo...

Pagini: << 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului PERLE
Mergi la: