Info
x
Perle
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 25 Ianuarie 2011, ora 11:54
De la: Bursuc, la data 2011-01-25 11:35:37Este tot mai greu sa faci urari de anul nou... Multumim mult, Bursuc! Aceleasi urari si ganduri bune le indreptam si noi spre tine! |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2011, ora 11:56
De la: Bursuc, la data 2011-01-25 11:38:18Am gasit intr-un vechi poem coreean cateva versuri minunate: Plin de sensibilitate, trist dar frumos!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2011, ora 16:13
- Cand ea trecu pe langa mine ... cand ea trecu pe langa mine cu pasi repezi m-atise cu poala rochiei, usoara din nestiuta insula a unei inimi razbi un suflu cald de primavara o falfaire si-atingere de-aripa ma netezi si disparu-ntr-o clipa ca o petala frageda de floare ce-o rupe si-o involbura o boare. cazu pe inima-mi ca un suspin al soldului in fosnet lin si ca o soapta moale a inimii sale. Rabindranath Tagore Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 377 mesaje Membru din: 4/12/2010 Oras: Iasi |
Postat pe: 25 Ianuarie 2011, ora 17:32
Un ardelean vine la bar:
- Doua sute de votca, in doua pahare. Barmanul intreaba: - De ce in doua pahare, ca esti singur? - Am un prieten plecat in Irak si mi-a spus sa beau si pentru el. A doua zi la fel, a treia zi la fel si tot asa pana intro- zi cand vine si cere o suta de votca intr-un pahar. - Da' ce, Doamne fereste, ti-a murit prietenul? - Nu, m-am lasat eu de baut. Un sofer de tir intra intr-un bordel de pe traseu, pune 500 de dolari pe masa patroanei si spune: - Ai aici 500 de parai, da-mi cea mai grasa si nasoala femeie pe care o ai si trimite-mi in camera si o portie din cea mai arsa, lipita si fara gust mincare de la bucatarie. Patroana : - Iubi... dar de banii astia, iti dau cea mai misto femeie de pe aici, plus ca te hranesc 3 zile cu cele mai fine mincaruri. Soferul : - Honey, n-am chef de sex, mi-e dor de casa! Raporteaza abuz de limbaj
Nimic nu e imposibil p�n� nu devine imposibil! Galina
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2011, ora 17:39
Consiliul local al orasului observa ca cel mai tare avocat din oras nu
facuse niciodata o donatie in scop de caritate. Pentru a-l convinge sa o faca, primarul il chema la el in birou: - Domnule avocat, am observat ca veniturile dumneavoastra anuale se ridica la peste 600.000 de dolari. Cu toate acestea, niciodata nu ati facut vreo donatie comunitatii... - Daca tot ati cautat informatii despre mine, nu ati observat ca mama mea este bolnava, iar medicamentele de care are nevoie depasesc de cateva ori veniturile ei ? - Nu... raspunse primarul jenat. - In al doilea rand, fratele meu, veteran de razboi, este condamnat intr-un scaun cu rotile si este orb. Primarul incepe sa-si ceara scuze, dar e intrerupt: - In plus, sora mea a murit intr-un accident, lasand orfani trei copii. Umilit, primarul zice: - Nu stiam, ma iertati... Insa avocatul continua: - Nu vad de ce v-as da dumneavoastra bani, daca nu le dau nici lor... Sotia: Iubitule... Ce faci? Sotul: Nimic. Sotia: Nimic?.. Pai de-o ora tot studiezi certificatul nostru de casatorie. Sotul: Cautam data expirarii. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2011, ora 17:44
De la Bursuc:
Este tot mai greu sa faci urari de anul nou... Dar cea mai buna urare care poate pleca din sufletul cuiva, m-am gandit ca nu poate fi alta decat "VA DORESC TUTUROR SANATATE!" Aceasta urare vi-o transmit acum, la inceput de an! Bine ai revenit, Bursuc! Si eu iti doresc sanatate si vino mai des pe aici! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Bursuc 2153 mesaje Membru din: 4/08/2010 |
Postat pe: 26 Ianuarie 2011, ora 14:44
Au aparut doua carti interesante.
Prima, se refera la "Roci si minerale" Monica Price & Kevin Walsh Ed. LITERA 2010/Bucuresti A doua, un excelent manual destinat celor care doresc sa invete arta confectionarii manuale a bijuteriilor: "Obiecte de podoaba din margele si noduri celtice" Suzen Millodot ED. M.A.S.T. 2009/ Bucuresti Daca treceti prin librarii, merita sa le rasfoiti... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2011, ora 14:47
M_Elody,
Galina, Multumesc pentru urari si toate gandurile bune sa ajunga la voi. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 16:29
Bursuc, incearca sa treci mai des pe aici.
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 16:30
Daca doresti aceasta, fie ! daca doresti aceasta, fie! mi-oi intrerupe cantecul. daca iti face inima sa bata, mi-oi ascunde ochii de fata ta. daca deodata-n umblet te impiedic, pasi-voi mai alaturi, pe-alta cale. daca te stanjenesc la impletirea florilor, voi da ocol gradinii tale. daca-ti fac apa jucausa si salbatica, n-o sa-mi mai apropii barca de malul tau. Rabindranath Tagore Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2011, ora 23:34
De la: Melody_, la data 2011-01-28 16:29:34 Bursuc, incearca sa treci mai des pe aici. Bis! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2011, ora 00:08
Visul.
Se facea ca stateam pe scaunul electric. Nu mai sezusem pe el niciodata de aceea nici nu ma bucuram prea tare dar nici nu regretam ca-mi pierdeam timpul. Gandul imi dadu ghes si intrebarea veni promt: De ce pe acest scaun ca pe unde am venit am vazut atatea altele mai comode? N-am apucat sa-mi raspund pentru ca intrara in incapere un grup de oameni putin agitati care discutau contradictoriu dar in soapta ca nu am inteles nimic. La un moment dat iese unul din grup si se apropie de mine: - Stati comod doamna ca acuma-i gata! si se indrepta spre un panou electric rudimentar si intinse mana... Brusc s-a facut intuneric. Unul tipa ragusit: Fira-ti voi de nenorociti! Apoi catre grup: Sa vedeti ca iar or sa repare astia instalatia dupa trei zile! M-am ridicat de pe scaun si am bajbait spre usa cand m-am lovit de un ins care tocmai intra. Imi zise: Aveti rabdare sau nu mai rezistati trei zile de asteptare? I-am raspuns cu respectul ce i se cuvenea: Daca ma lasati repar eu instalatia ca stiu unde s-a produs defectul! - Proasto! La asemenea compliment n-am mai rezistat si m-am trezit! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2011, ora 16:10
De la: _galina_, la data 2011-01-29 00:08:28 Visul. Vise...
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2011, ora 17:16
De la: Melody_, la data 2011-01-29 16:10:30De la: _galina_, la data 2011-01-29 00:08:28 Visul. Te gratulez cu un bac: La scoala, prima zi: Bula arunca hartii in clasa: Profesoara: Bula, tu arunci hartii? Bula: Nu, doamna profesoara... sa moara mama daca eu arunc hartii ! Ajunge Bula acasa, ma-sa moarta. A doua zi, Bula iar arunca hartii prin clasa. Profesoara: Bula, chiar nu arunci tu hartii prin clasa? Bula: Nu, doamna profesoara... sa moara sor-mea daca eu am aruncat hartii! Acasa, sor-sa moarta. A treia zi, Bula nu se mai satura sa arunce hartii. Profesoara: Bula inceteaza cu hartiile.... Bula: N-am aruncat eu doamna profesoara, sa moara tata! Ajuns acasa il vazu pe tac-su facandu-si bagajele... Bula: Ce faci tata? Tac-su: Uite, imi fac bagajele si-ar fi bine sa ti le faci si tu ca ne mutam de-aci... Bula: Da' de ce? Tac-su: Pai ii blestemat blocu' asta: Alaltaieri a murit ma-ta, ieri a murit sor-ta si azi a murit vecinu' de la 7!
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
ametist8 93 mesaje Membru din: 6/10/2008 |
Postat pe: 30 Ianuarie 2011, ora 00:12
Cel mai scurt drum dintre doua puncte este mereu in constructie. Nu fi de neinlocuit. Daca nu poti fi inlocuit, atunci nu o sa fii niciodata promovat. Exista trei tipuri de oameni: cei care pot sa numere si cei care nu pot. Daca ai impresia ca nu ii pasa nimanui daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca. Traim intr-o societate in care pizza ajunge mai repede decat politia. Incercati! Psihiatrul mi-a zis ca sunt nebun. I-am zis ca am nevoie si de o a doua opinie. Mi-a zis ca sunt si urat. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Ianuarie 2011, ora 07:14
De la: ametist, la data 2011-01-30 00:12:11
|
|
Postat pe: 30 Ianuarie 2011, ora 10:43
Pentru ca e duminica, m-am gandit sa postez un psalm ce-l stiu inca din copilarie
Psalmul 23 ,,Domnul este P�storul meu: nu voi duce lips� de nimic. El m� pa�te �n p�uni verzi, �i m� duce la ape de odihn�; �mi �nvioreaz� sufletul, �i m� pov��uie�te pe c�r�ri drepte, din pricina Numelui S�u. Chiar dac� ar fi s� umblu prin valea umbrei mor�ii, nu m� tem de niciun r�u, c�ci Tu e�ti cu mine. Toiagul �i nuiaua Ta m� m�ng�ie. Tu �mi �ntinzi masa �n fa�a protivnicilor mei; �mi ungi capul cu untdelemn, �i paharul meu este plin de d� peste el. Da, fericirea �i �ndurarea m� vor �nso�i �n toate zilele vie�ii mele, �i voi locui �n Casa Domnului p�n� la sf�r�itul zilelor mele'' O zi placuta si linistita va doresc tuturor! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Ianuarie 2011, ora 11:32
Melody,
Intotdeauna, alaturi de Cartea Cantarilor si Eclesiastul, PSALMII au constituit pentru mine oaza aducatoare de liniste si pace launtrica. Multumim. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Ianuarie 2011, ora 11:40
Melody,
citatul tau mi-a adus aminte de inteleptul rege SOLOMON. Aduc in discutie acest lucru deoarece in cartea despre care am vorbit mai sus ("Podoabe din margele si noduri celtice") sant expuse o serie de tehnici pentru impletire. Una dintre aceste tehnici poarta numele "Snurul lui Solomon" realizat din trei sau patru snururi de 2mm impletite iar pe buclele exterioare, se agata pietricele semipretioase. Mi-a fost foarte greu sa prind ideea realizarii lui dar in trei saptamani am reusit sa termin un colier. Arata superb. Daca vedeti pe undeva cartea despre care vi-am scris, luati-o cu incredere. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Ianuarie 2011, ora 19:08
De la: Bursuc, la data 2011-01-31 11:40:43Melody, Pentru noi, astia de la tara care nu avem unde sa vedem "snurul lui Solomon" iti sugerez sa-l scanezi si sa-l aduci aici (pe pagina ta?), eventual colierul, ca sa-l vedem si noi! Si pentru ca ne permitem si cate ceva pentru suflet: cand a fost preotul si mi-a sfintit casa, mi-a lasat o carte de rugaciuni din care voi copia un fragment pentru cei care nu sunt singuri: .................................................................................................................................................... Parinte ceresc, iti multumim ca ne-ai facut sa ne intalnim si sa ne iubim. Fa sa creasca in noi iubirea, ca sa ne intelegem mai bine si sa ne imbogatim unul pe celalalt. Adevarata iubire vine de la tine si conduce spre tine! (asa e scris, cu litera mica). Prin aceasta iubire vine de la tine si conduce spre tine. Prin aceasta iubire tu ai dat vietii noastre un nou continut si un nou tel. Arata-ne calea care duce la acest tel si ajuta-ne sa mergem pe ea. Doamne, iti multumesc ca putem duce viata in doi! Mi-ai daruit un om care ma iubeste asa cum sunt; care sufera cu mine, care ma mangaie si ma incurajeaza, care se bucura cu mine, care ma asteapta si este mereu alaturi de mine. Doamne, iti multumesc ca ne-ai dat un tel comun: pe tine insuti. Doamne, iti multumim ca suntem fericiti si ca putem sa ne facem fericiti unul pe altul. Iti multumim ca ne-ai facut sa ne intalnim. Iti multumim pentru gingasia cu care ne tratam unul pe celalalt ...................................................................................................................... Rugaciunea fiind mult mai lunga, daca as fi copiat-o toata ar ar fi devenit poate plictisitoare.
|
|
Postat pe: 1 Februarie 2011, ora 10:14
Galina,
Lucrez mai de mult la colectia mea din pietre semipretioase. Cand este cat de cat terminata, am sa scot si un catalog in format electronic. Deocamdata mai am cateva exemplare lipsa iar la altele sant in faza de documentare. Cand privesti un exponat, este bine sa sti cam totul despre el... iar sursele de informare trebuiesc bine alese deoarece de dragul comertului si a castigului imediat, se pot scrie o gramada de prostii doar, doar sa "traca" produsul. Nu voi face asa ceva deoarece tratez cu multa seriozitate aceasta problema. Problema este insa la bani. Cu cat o piatra este mai importanta si de calitate superioara... cu atat este mai scumpa. Anul acesta sper sa inchei. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Februarie 2011, ora 11:04
De la: Bursuc, la data 2011-02-01 10:14:42Galina, Imi pare rau ca te-am incitat dar banuiesti cum stau cu nerabdarea de a vedea si cate ceva frumos, elegant, pretios, lucrat de cei care au talent. Abia astept sa gasesc un catalog numai al tau!
|
|
Postat pe: 1 Februarie 2011, ora 13:17
Sper ca va fi gata in cateva luni.
Titlul integral este: "Podoabe din pietre semipretioase folosite in cristaloterapie" Fiind vorba de "podoabe" , inseamna ca este o gama foarte variata: coliere, bratari pt mana si picior,cercei, brose, cordelutze, snururi elastice si agrafe pentru par, incingatori, snururi pentru telefon mobil, snururi pentru ochelari, etc... Iti spun acestea, ca sa intelegi de ce este asa anevoios sa intregesti o colectie (nu numai executia lor este o problema dar si achizitionarea pietrelor semipretioase sau accesoriilor din argint sau argint placat cu aur.) Apoi, este si partea de text, care este preconizat a fi integrat alaturi de ilustratii intr-un volum bun pentru tipar. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Februarie 2011, ora 13:55
O, succes, Bursuc! Acum am inteles ca pasiunea ta pentru pietre semipretioase si pentru bijuterii iti ia mult timp. Asta explica intr-un fel si faptul ca in ultima perioada ai trecut mai rar pe acest site.
Asteptam catalogul tiparit sau in format electronic. Spor la treaba!
|
Postat pe: 1 Februarie 2011, ora 14:03
Melody,
"Pe langa plopii fara sot, adesea am trecut... dar ce Ghesheft am facut?" Asa spune un banc. Eu zic asa insa: Daca tot trec pe aici (ca pe langa plopii fara sot) si tu nu esti pe-aici? Zi buna tuturor! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Februarie 2011, ora 14:16
De la: Bursuc, la data 2011-02-01 14:03:47Melody, Pe langa plopii fara sot, adesea eu treceam, Puteam sa trec si printre ei, dar ce,,ghesheft''faceam? Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 1 Februarie 2011, ora 14:20
Of, jidanilor! numai dupa gheseft umblati!
|
Postat pe: 2 Februarie 2011, ora 09:22
E plina viata de nuante
Si interpretari obscure. Dar daca totusi dau sperante Si plopii pot aduce lucruri bune... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Februarie 2011, ora 09:30
Iata o pasare rara,
De-al carei dor ma usuc Ah, scuzati, am gresit iara, Nu e pasare, -i Bursuc Georgeee... abia astept sa-ti vad colectia! si la primavara poate vii la intalnirea noastra...nu-i musai sa raspunzi acum, Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Februarie 2011, ora 09:35
Bursucule...
Daniela
|
|
|
|