back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Perle

Pagini: << 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 >> Sari la pagina:

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 09:10

De la: Ingrid, la data 2010-10-18 17:24:07Hai sa-l impartim, iei tu pielea/blana fina, si eu lantisorul

Ingrid,
Te multumesti doar cu lantisorul?
Tocmai ce vorbiseram ca unii barbati mai au ceva ...si pe la scrot.
Vezi? in cautarea ei molcoma si coboranda, Daniela ar putea gasi "mai jos" o adevarata "bijuterie"

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 09:12

Buna dimineata, tuturor!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 09:18

De la: Bursuc, la data 2010-10-19 09:10:35
De la: Ingrid, la data 2010-10-18 17:24:07Hai sa-l impartim, iei tu pielea/blana fina, si eu lantisorul

Ingrid,
Vezi? in cautarea ei molcoma si coboranda, Daniela ar putea gasi "mai jos" o adevarata "bijuterie"

Vreau lantisorul sa-mi insir pe el pietrele...restul am acasa, best quality

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 09:49

Ingrid,

Bursuc!de la perlele alese,ai ajuns la ,,perlele'' lui Nastase

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 10:32

De la: Ingrid, la data 2010-10-19 09:18:20

Ingrid,

mai intai a lansat perlele,a asteptat,a hipnotizat si a trecut la pescuit...................pana si perlele sunt adevarate momeli

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 10:45

Ingrid,

si eu am acasa... dar tot bijuterie se cheama...
am vrut sa arat ca pun pret mai mult pe om si iubire, decat pe ....aur

Daniela
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 10:49

De la: daniela_iasi, la data 2010-10-19 10:45:37

Ingrid,

E' nu e'!.................sa ne dam cu masina ,face bine la adrenalina.............

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 10:50

Ingrid,

Ca idee e corect, dar la imaginea cu lantisorul incalcit in par...eu as sarit pe fereastra

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 11:34

De la: Ingrid, la data 2010-10-19 10:50:05

Ingrid,

Ca idee e corect, dar la imaginea cu lantisorul incalcit in par...eu as sarit pe fereastra

Si ai mai ramane cu 8 vieti................pentru un lantisor...........

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 11:43

De la: Ingrid, la data 2010-10-19 10:50:05

nu sunt impulsiva si nici nu ma rusinez repede

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 11:47

De la: Tramp, la data 2010-10-19 10:49:13

E' nu e'!.................sa ne dam cu masina ,face bine la adrenalina............. [/quote]
sa glumim face bine la psihic

Daniela
Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 12:00

E plina gradina de castraveti....
Sa mai zica ceva-cineva ca este criza...

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 12:12

De la: Silviu, la data 2010-10-19 08:04:03Am ajuns ca soacra lui Spirache Necsulescu:
Va vaz, va auz (citesc) si nu-mi vine sa crez !
Bursucului ii plac tipi cu lantisor subtire care se incurca in parul de pe piept ...
Si lui Ingrid se pare ...

Astea da perle.

Daniela bate si ea campii cu dulcegariile ei inepuizabile si povestea e lipsita de amperaj.
Bursucul care-arunca bomba ... a lasat dracului pietrele cu care ne-a inebunita pagini intregi si a dat-o rau prin balarii incercand sa faca o paralela intre pauni si oameni pe relatia imperecherii, aj8ungand la concluzia halucinanta ca, daca masculul paun are coada colorata, atunci ar trebui ca si barbatii sa poarte bijuterii, eventual sa se epileze si alte asemenea parascovenii.
N-am incotro si trag concluzia ca Bursucului i-a cam gresit Dumnezeu sexul.
Sa fie sanatos. Bursucul n-are nici o vina. Asta este.
Ia zi Bursucule, esti insurat sau ai 16 ani ?

Mamaita Ingrid, ce-ti mai place si tie sa bati campii, n-am vazut ...

Tramp, trebuie sa fie unul din aia mai grei, deghizat in altcineva.
Parca am mai vazut stilul asta ..

In fine, va citesc, dar ma plictisiti ingrozitor.
Voi nu va plictisiti pe voi insiva ?
Chiar puneti botul la orice tampenie pe care o scrie cineva si o mai si duceti pe cele mai inalte culmi ?

Hai, sa va vad, puteti reveni la perle ?
Nu la alea pe care le fac scoicile ...
Sau trebuie sa va explic, cu indicatorul, la tabla ?

Dreptul la replica:

-Bursucului ii plac tipi cu lantisor subtire care se incurca in parul de pe piept ...
nu Bursucului, ci mie (Daniela)
-Daniela bate si ea campii cu dulcegariile ei inepuizabile si povestea e lipsita de amperaj.
te referi la versuri?...o scurta abatere de la tema, in transpunere poetica, fara pretentii
-barbatii sa poarte bijuterii, eventual sa se epileze si alte asemenea parascovenii.
despre epilat tot eu am pomenit
-Mamaita Ingrid, ce-ti mai place si tie sa bati campii, n-am vazut ...
Ingrid mi-a dat o replica foarte inspirata, cu umorul ei fin pe care l-am apreciat din prima clipa

****** Cand nu-mi place mancarea, nici nu bat bucatarul, nici nu scuip in farfurie...o las altuia, care poate are alte gusturi si se bucura sincer de ea.....

Daniela
Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 12:27

Daniela,
Voi ati scapat ieftin.
Problema ar fi la mine: inca n-am stabilit clar sexul...
Mai sti? Poate am evoluat atat de mult in plan spiritual...incat am devenit androgin.
Poate mai am ceva reminiscente hermafrodite deoarece, uneori, simt ca imi lipseste o imbratisare...

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 12:31

Eu nu ma ridic la gradul de intelepciune al altora , insa il las pe Schopenhauer sa vorbeasca:

,, Nimeni nu poate vedea deasupra sa. Cu aceasta vreau s� spun: fiecare vede la cel�lalt numai at�t c�t este el �nsu�i: c�ci el �l poate cuprinde �i �n�elege numai �n m�sura propriei sale inteligen�e. Dac� aceasta este de calitatea cea mai umil�, atunci toate darurile spirituale, chiar �i cele mai mari, nu-�i vor produce efectul asupra lui �i el nu va observa la posesorul lor nimic, dec�t numai ceea ce-i mai josnic �n individualitatea sa, deci numai sl�biciunile �i defectele sale de temperament �i de caracter. ''

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 12:33

De la: Bursuc, la data 2010-10-19 12:27:04Daniela,
Voi ati scapat ieftin.
Mai sti? Poate am evoluat atat de mult in plan spiritual...incat am devenit androgin.
Poate mai am ceva reminiscente hermafrodite deoarece, uneori, simt ca imi lipseste o imbratisare...

Bursucule, ce-ti place sa te alinti!! Sti ca Daniela nu va rezista sa te vada ,,neimplinit'' si se va grabi sa te imbratiseze prieteneste, desigur!!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 12:42

Voi ati scapat ieftin.

Daniela, dai o .................mana,daca, cu doua nu se descurca........

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 12:47

M_Elody,
Cand redactai probabil raspunsul pentru mine, eu ma pregateam sa-ti raspund la un mesaj foarte vechi, in care spuneam ca dupa felul in care isi alege o femeie bijuteriile, poti sa iti faci o anumita impresie.
Dupa multe mesaje (plictisitoare pentru unii) in care am incercat sa arat rolul cristalelor in viata noastra, rolul centrilor energetici si de aici la rolul CULORILOR, am gasit de cuviinta sa ma reintorc la discutia avuta cu tine.
Vorbim deseori despre ECHILIBRU, despre STABILITATE si despre ARMONIE.
O tipa de pe acest formum, m-a incitat odata cu un subiect foarte interesant: "TEORIA HAOSULUI"
Noi percem HAOSUL ca pe ceva total dezechilibrat, descentrat, fara reguli sau cel putin "in afara legilor naturale"
Eu spuneam ca acest univers nu are nimic "intamplator" in fiintarea lui si ca universul exista datorita unor legi precise, printre care si LEGEA ARMONIEI.
In muzica exista acest termen. In pictura, mai ales. Armonia sunetelor este nu numai o stiinta dar si o arta. In pictura, nu se poate incepe fara TEORIA CULORILOR care se ocupa de ARMONIZAREA culorilor.

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 12:49

Mai, eu zic , sa nu judecam pe nimeni, ca viata pe unii i-a modelat ,,altfel'' de cum erau si vina e undeva in exterior. Hai sa caut o povestioara de care-mi amintesc, stiu ca Bursucului ii plac, dar sper sa nu va plictisesc pe ceilalti:

,,Erau odata un baiat si o fata care se iubeau foarte mult. Dar erau amandoi saraci, asa ca au cazut de acord sa astepte pana ce el va face destui bani pentru ca sa poata trai confortabil. Atunci se vor casatori si vor trai fericiti. I-a trebuit mult sa-i faca, intrucat strangerea banilor este o treaba tare inceata, iar el dorea, din moment ce o facea, sa adune destul pentru a fi cu adevarat fericiti. In cele din urma si-a atins scopul si s-a intors acasa bogat.
Atunci s-au intalnit din nou in salonasul saracacios mobilat unde se despartisera. Dar nu au stat la fel de aproape ca in trecut. Caci ea traise singura atat de mult, incat luase apucaturi de fata batrana si se simtea foarte enervata ca el ii murdarise covorul cu ghetele pline de noroi. Iar el trudise atat de mult pentru a castiga bani, incat devenise dur si rece ca insisi banii si facea eforturi sa se gandeasca la ceva afectuos pe care i l-ar putea spune.
Asa ca, pentru un timp, au stat unul de altul de o parte si altul de cealalta a ornamentului care imita semineul adevarat, amandoi intrebandu-se de ce au varsat lacrimi atat de fierbinti in acea zi cand s-au sarutat la despartire, asa ca, atunci cand si-au spus din nou "La revedere!", s-au simtit usurati.

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 12:51

Negresit, cand alegem niste haine, instinctul ne indreapta spre anumite culori.
La fel se intampla si cand alegem bijuteriile. Le alegem dupa metal (Aur, Argint, platina) dupa forma si aspect si dupa CULOARE.
Intotdeauna o femeie isi alege toate aceste elemente in asa fel incat "sa se simta bine" cu ele.
Sa-si "dea valoare" Sa evidentieze ceva.
Alegerea culorilor insa impune cunoasterea unor principii de baza. Altminteri, riscam sa ne imbracam precum arata un papagal.

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 12:58

Un medic adevarat, va incepe consultarea bolnavului de cand apare in cabinet.
Observa starea lui generala, cum e imbracat si in ce culori, ce bijuterii poarta.
Apoi il lasa sa-si spuna of-ul. Nu numai sa afle cateceva despre suferinta sa dar sa-i asculte si glasul. Tonusul vocii va da niste indicii, asa cum si aspectul tenului, respiratia etc...
Cert este ca dupa intreg ansamblul de investigari pe care il face un doctor, va deduce cate ceva despre persoana aflata in fata lui.

Sant sapte culori de baza si peste 1000 de tonuri pe care le sesizeaza ochiul uman.
Fiecare culoare transmite ceva. Cand alegem mai multe culori, apar probleme. Acum apare in discutia noastra cuvantul ARMONIE.

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 13:03

Cuvantul ARMONIE provine din greaca (harmony)
Initial, acest cuvant avea o definitie exacta si se referea la imbinarea a doua scanduri, sudarea unui os rupt. Oricum, se referea la ANSMABLAREA, ALIPIREA, IMBINAREA a doua elemente.
dar nu oricum. Scandura trebuia imbinata in asa fel incat dupa imbinare "sa para" intreaga.
Osul rupt, trebuia in asa fel reasezat incat dupa "sudarea" lui sa se refaca asa cum a fost inainte de a fi rupt.

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 13:15

Cuvantul ARMONIE a primit ulterior o intelegere mai ampla datorita faptului ca sudarea, imbinarea, punerea laolalta a doua sau mai multe elemente trebuie sa se faca intodeauna TINAND CONT NU DOAR DE PARTILE CARE SE IMBINA DAR SI DE INTREGUL REZULTAT PRIN IMBINAREA LOR.

Toate culorile sant superbe. Insa modul in care vom alatura aceste culori va stabili cum arata INTREGUL colorat.
Sant culori calde (Rosu, Portocaliu) reci (Albastru, Indigo) altele sant neutre (GRI)
Daca o femeie se imbraca in fusta rosie, va lua o camasa Galbena si peste ele pune o vesta Portocalie, va las pe voi sa ziceti cum va arata acea persoana.
La fel s-ar intampla daca fusta o va alege Bleumarin, camasa MOV iar vesta Albastra.
Daca la toate acestea va alege si niste bijuterii cu margele Albastru de prusia totul este rezolvat.
Un principiu ar fi acela ca trebuie avut mare grija cand asociem culori invecinate in spectrul luminos.

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 13:22

La fel se intampla in cazul in care confectionam bijuteriile. Atunci cand alegem o singura culoare, este mai simplu. Trebuie sa tinem seama mai intai de marimea lor (margelele cu diametru mai mare se vor pune in in mijlocul siragului si apoi, in stanga si in dreapta vom aseza pe rand margele in ordine descrescatoare marimii lor.
Apoi, trebuie sa se tina seama de stralucirea lor, transparenta si tonurile de culoare.
In mijloc vom pune cele mai deschise la culoare si incet, incet, le asezam dupa tonurile tot mai inchise.
In acest fel, colierul va creia "spatialitate" si va reda "in degrade" tonurile de culoare.

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 13:26

Daca dorim sa confectionam un colier MULTICOLOR, acesta va produce o "animare" va "prinde viata" odata pus la gat si poate fi chiar spectaculos daca se aleg "ARMONIOS" culorile.
Fiecare margea este splendida. fiecare culoare este extraordinara dar cand alaturi doua sau mai multe culori, INTREGUL poate fi catastrofal

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 13:28

acuma, as putea sa spun ca sunt deacord cu tine...dar mai spun ceva:
sa zicem ca ma imbrac in toate culorile si nu place ochiului altora... dar mie imi place
Oare nu sunt si astea niste "conventii"? Natura nu contine toate culorile?
Stim ca intr-o anumita perioada preferam alte culori fata de alta perioada....depinde de starea psihica. Deci, ne vom inconjura de acele culori care ne fac noua bine, nu care plac celorlalti sau "dau bine" gresesc?

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 13:33

De la: Tramp, la data 2010-10-19 12:42:18
Voi ati scapat ieftin.

se pare ca simtul umorului devine din ce in ce mai mult un defect...printre forumisti. Prefer sa-mi limitez replicile si sa le inchid intr-o coaja de lamaie.

Daniela
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 13:35

De la: daniela_iasi, la data 2010-10-19 13:33:20
Voi ati scapat ieftin.

se pare ca simtul umorului devine din ce in ce mai mult un defect...printre forumisti. Prefer sa-mi limitez replicile si sa le inchid intr-o coaja de lamaie.

si tu cauti perfectiunea.......................Succes

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 13:36

De la: M_Elody, la data 2010-10-19 12:33:50
Voi ati scapat ieftin.

Bursucule, ce-ti place sa te alinti!! Sti ca Daniela nu va rezista sa te vada ,,neimplinit'' si se va grabi sa te imbratiseze prieteneste, desigur!!

Esti o scumpa !!! dar unii si unele ar considera ca ma dau la Bursucul (si nu numai la el...) asa ca, imbratisarile se vor limita de acum la o salutare tovaraseasca...la sarbatori speciale...

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 13:37

De la: Tramp, la data 2010-10-19 13:35:48
De la: daniela_iasi, la data 2010-10-19 13:33:20
Voi ati scapat ieftin.

si tu cauti perfectiunea.......................Succes

altii o cer...

Daniela
Pagini: << 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului PERLE
Mergi la: