Info
x
Transilvania versus restul tarii.
|
gbispas 688 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Septembrie 2010, ora 11:56
De la: Sandel, la data 2010-09-06 21:47:48Si daca te-ai plimbat atat de mult, cunosti pe dinafara pana si alimentara lu nea vasile de la colt, cunosti foarte bine oamenii, obiceiurile, istoria (de Braila vad ca ai amintit doar de Azur, tigani si ce ai mai zis acolo ,istoria orasului e mai mult de atat daca te pasioneaza asta, vad ca nu stii destule) de ce-ai mai deschis acest topic? Amice,am deschis acest topic,pt ca vroiam sa stiu parerea altora,dar asta nu inseamna ca nu am voie sa am propria parere iar la o adica sa mi-o sustin.Iar ca unul care chiar am vazut si umblat,nu am fost doar la un festival nesemnificativ,tinut pe trei strazi in Sibiu si sa spun ca deja cunosc orasul,cred ca pot sa combat cu cei ce au alta parere.Dictatura a picat de multisor,maestre,putem sa vorbim si sa ne spunem parerea cu totii.Daca vrei sa vorbesti doar mata,mergi in padure si....sa fii sanatos!Ti-ai spus parerea,foarte bine,nu te-am amendat ca ai facut-o,cum incerci tu sa faci,ti-am spus doar ca e cam putin sa mergi pe trei strazi,intr-un oras si sa ai impresia ca deja cunosti tot Ardealul.Si stii cum e,nu e oricum deajuns sa stai 3 zile,ca turis,undeva,ca sa spui ca deja,gata,stii tot.Trebuie sa locuiesti putin mai mult intr-un loc sa vezi si dincolo de gard,ca de obicei pe acolo-i leopardul. Iti inteleg frustrarile,in primul rand ca nu ai cum si cu ce argumente sa ma conbati,dar ma si mir ca vrei sa faci asta,din goana celor cateva ore petrecute la un festival.Cu ochii mai mult la berea din jur,decat la situatia arhitectonica a unui oras. Raporteaza abuz de limbaj
EU
|
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 7 Septembrie 2010, ora 11:59
De la: gbispas, la data 2010-09-07 11:56:47De la: Sandel, la data 2010-09-06 21:47:48Si daca te-ai plimbat atat de mult, cunosti pe dinafara pana si alimentara lu nea vasile de la colt, cunosti foarte bine oamenii, obiceiurile, istoria (de Braila vad ca ai amintit doar de Azur, tigani si ce ai mai zis acolo ,istoria orasului e mai mult de atat daca te pasioneaza asta, vad ca nu stii destule) de ce-ai mai deschis acest topic? Si ce spuneai de gardul cu cioara vopsita? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Sandel 271 mesaje Membru din: 14/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Septembrie 2010, ora 12:16
exact ce spuneam, daca zic contrariul vorbesc singur. daca imi place ceva si tie nu-ti place vorbesc aiurea. daca trebuie sa vad ceva si sa-mi exprim o parere trebuie sa stau intr-un oras vreun an sau doi si apoi sa vorbesc, ca asa vrea domnul gbispas, mai puitn nu conteaza. Cine e mai comunist?
Raporteaza abuz de limbaj
Regret ca traiesc in Romania
|
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 7 Septembrie 2010, ora 12:28
De la: Sandel, la data 2010-09-07 12:16:32 N'ai nici o sansa sa te contrazici cu gbispas,el vorbeste din zona si din mijocul celor pe care nu-i mai suporta ,iar tu vorbesti din amintiri din copilarie
Raporteaza abuz de limbaj |
|
gbispas 688 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Septembrie 2010, ora 23:01
De la: Tramp, la data 2010-09-07 11:59:41De la: gbispas, la data 2010-09-07 11:56:47De la: Sandel, la data 2010-09-06 21:47:48Si daca te-ai plimbat atat de mult, cunosti pe dinafara pana si alimentara lu nea vasile de la colt, cunosti foarte bine oamenii, obiceiurile, istoria (de Braila vad ca ai amintit doar de Azur, tigani si ce ai mai zis acolo ,istoria orasului e mai mult de atat daca te pasioneaza asta, vad ca nu stii destule) de ce-ai mai deschis acest topic? Ca s-a vopsit verde.Acum,gardul e alb iar stalpii lui,rosii.S-uite-asa s-a facut bozgor.Cioroiul,bre........ Raporteaza abuz de limbaj
EU
|

exact ce spuneam, daca zic contrariul vorbesc singur. daca imi place ceva si tie nu-ti place vorbesc aiurea. daca trebuie sa vad ceva si sa-mi exprim o parere trebuie sa stau intr-un oras vreun an sau doi si apoi sa vorbesc, ca asa vrea domnul gbispas, mai puitn nu conteaza. Cine e mai comunist?