Info
x
Transilvania versus restul tarii.
|
july 563 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 09:36
"romanii din Ardeal i-au facut pe austro-ungari civilizati ..
Este o gluma, nu? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 11:12
De la: july, la data 2010-09-04 09:36:40"romanii din Ardeal i-au facut pe austro-ungari civilizati .. In postarea mea, da.
Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 11:16
De la: coradu, la data 2010-09-04 09:23:14Doua blonde stau de vorba.
Ticu
|
|
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 11:18
De la: july, la data 2010-09-04 09:36:40"romanii din Ardeal i-au facut pe austro-ungari civilizati .. NU !! este purul adevar domnita !!! asa este !!!!
Ticu
|
|
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 18:32
Tycu, ai fost vreodata in Ungaria sau Austria?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
coradu 3399 mesaje Membru din: 6/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 21:44
De la: july, la data 2010-09-04 18:32:44Tycu, ai fost vreodata in Ungaria sau Austria? pai n-are nevoie... in BRAILA au si ei BUDA lor.. turceasca...
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 23:23
De la: Tycu, la data 2010-08-28 11:55:42De la: 9am188648, la data 2010-08-23 16:19:05 Stati linistit ......romanii din transilvania nu sant nici prosti nici fricosi .....nu le este teama de unguri ca tot romanii sant mai multi ca ei ............
GINA
|
|
gbispas 688 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 00:01
De la: july, la data 2010-09-04 18:32:44Tycu, ai fost vreodata in Ungaria sau Austria? Am fost eu.Foarte des,chiar.Si pot sa-ti spun un lucru,daca nu erau prostii de romani,sa le fie slugi cu japca,sigur nu ajungeau acolo.La austrieci ma refer,chiar daca pe noi bozgorii(cu acordul austriecilor) ne-au pus la munca sa aibe ei de toate.Spun ca la austrieci ma refer pt ca ungurii cu certitudine nu sunt peste noi.Au aceleasi probleme,ba poate unele mai grave(de',nu mai e romanul sa-l slugareasca),fac referire la coruptie,la PIB sau deficit bugetar.Nu mai sunt anii 90 ca sa fie inaintea noastra.S-a vazut de ce sunt in stare,daca sunt singuri si nu-i mai slugareste nimeni.Pe romani,nici macar haine sau case ca lumea nu ne permiteau sa avem,cand erau la putere bozgorii,ne obligau sa nu depasim anumite standarde de viata.Pe care ei le depaseau,bineinteles. Iar cine spune sau abereaza mai bine zis ca in vest umbla cainii cu covrigi in coada,e cretin.Am mai spus aici,care-i realitatea,dar daca trebuie pot sa repet.In mare,sunt cam ultimii la toate,inclusiv la munca.Singurul lor avantaj e ca sunt in vest,geografic vorbind.In rest,NIMIC.Ah,ba da,mai au vorba aia cu accent interesant.Pacat ca spun doar prostii.Iar pt cine sustine sus si tare ca romanii si ungurii se inteleg de minune,ca unul care sta foarte mult in Tg Mures,ii rog sa vina aici sau in Harghita si Covasna,nu sa vorbeasca din Arad sau Baia Mare.Acolo nu sufla ungurii prea tare asa ca mai circulati sa vedeti despre ce e vorba. Iar pt amicul din Braila care se vrea mutat in vest,ii pot transmite de pe acum ca ori minte ca a vazut Sibiul ori vorbeste din carti.Orase mai urate ca Braila(deci inteleg de ce vrea sa se mute),Huedin,Sibiu(el nu ar arata extraordinar de rau,dar iti rupi masina in el) Turda,nu cred ca am vazut.Si am pretentia ca am vazut tara asta in lung si-n lat.Ah,prietene,inca ceva,daca in sud si chiar la tine in Braila tiganii s-au mai romanizat si macar poarta haine normale,in vest sunt tot asa cum au venit ei din India,cu fuste lungi si palarii cu boruri largi.Spui ca acolo muncesc?HAHAHAHA!Pai cati d-astia ai vazut tu in fabrica,pana acum?Sau macar undeva,la un spital,medic sau cu matura,undeva?Ei zic ca aia sunt gabori?Pai si ce?Si astia de la noi sunt muzicanti,lingurari,rudari,........Asta pe langa faptul ca si ei au d-astia,ca nu-s doar in sud sau Moldova.Si in incheiere sa nu uitam ca regii,imparatii si mai stiu eu ce se autoproclama ei,nu sunt la COnstanta ci tocmai in Sibiu. Raporteaza abuz de limbaj
EU
|
|
|
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 05:07
Intr-adevar nu sintem civilizati. Noi nu am spunzurat oameni la revolutia aia din 1956, a ungurilor.
Nu avem civilizatia necesara.....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 05:11
Miine poimiine, ne dau ungurii si lectii, de cum sa stam molcom, si sa mai si gindim inainte sa actionam.
Cum se numeste asta?....mimetism parca. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 05:37
De la: Ingrid, la data 2010-09-04 11:12:52De la: july, la data 2010-09-04 09:36:40"romanii din Ardeal i-au facut pe austro-ungari civilizati .. si in a mea....
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 08:22
A mea nu e gluma.
|
|
Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 10:27
De la: nastasemihail, la data 2010-09-05 05:07:30Intr-adevar nu sintem civilizati. Noi nu am spunzurat oameni la revolutia aia din 1956, a ungurilor. asa-i...noi ii impuscam de CRACIUN 30 de ani mai tarziu..
|
Sandel 271 mesaje Membru din: 14/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 14:31
De la: gbispas, la data 2010-09-05 00:01:41De la: july, la data 2010-09-04 18:32:44Tycu, ai fost vreodata in Ungaria sau Austria? Din moment ce stai in Sibiu, normal ca ti se pare urat. Poate a fost si chestia ca am nimerit la festivalul medieval (daca tot nu crezi ca am fost iti zic si ce spectacole s-au sustinut, strazi, etc) a fost un impuls pozitiv. Daca stai pe o strada laturalnica de-ti rupi masina treaba ta, eu ca turist nu mi-am rupt-o, ba chiar a fost mai bine decat prin alte locuri. Am mai spus ca n-am vazut tigani in centru, unde se tineau spectacole, pt ca, chiar nu am vazut. Du-te la mamaia vara, du-te de Sf Maria in orasele-porturi si ai sa vezi cati tigani sunt. eu cred ca dumneata nu ai fost in restul tarii sa vezi cum e. Si fiecare oras e frumos in felul lui. Un stil e la Braila si alt stil la Iasi sau Craiova. Nu vreau sa intru intr-o polemica cu tine despre orasul Braila, iti spun doar ca esti cam frustrat de orasul tau si e pacat, poate din cauza ca e asa urat vin multi straini si a mai si fost capitala europeana culturala in 2007. si ca tine sunt multi, banuiesc ca in afara la fel iti prezinti orasul, urat, iti rupi masina, oameni puturosi, ce-i mai rau de pe lumea asta la Sibiu e, iar turistii care au fost acolo vorbesc din carti. In niciun caz, am fost acolo, mi-a placut tot, cum e intretinut, cum isi promoveaza obiectivele turistice, calitatea spectacolelor, etc. mergi in Bucuresti si spune-mi daca vezi pe strada un indicator sau o harta cu obiective turistice. Raporteaza abuz de limbaj
Regret ca traiesc in Romania
|
|
Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 14:37
De la: Sandel, la data 2010-09-05 14:31:26De la: gbispas, la data 2010-09-05 00:01:41De la: july, la data 2010-09-04 18:32:44Tycu, ai fost vreodata in Ungaria sau Austria? Scuza-ma,cred ca esti foarte confuz.Unde ai citit tu ca eu sunt din Sibiu?Probabil ca asa confuz esti mereu,deci se explica de ce vezi lucrurile altfel decat sunt de fapt. Raporteaza abuz de limbaj
EU
|
|
Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 14:51
In ultima propozitie ai zis ca nu sunt in constanta ci in sibiu, scz am inteles gresit.
bn domnule,fie ca tine, te credem pe cuvant, tara noastra e de tot rahatul, n-avem cu ce sa ne mandrim, o sa plecam cu totii in Dubai, St Moritz, Ibiza, Algrave etc, noi suntem mai prosti de felul nostru. Dar acum spune-mi ce ai vazut in Braila, ce ai vazut in Sibiu si in celelalte orase? Sa nu -mi spui ca ai trecut cu tirul p acolo ca nu are nicio relevanta. Eu cam peste tot ori am fost in proiecte, ori am fost in plimbare, si am vazut cam tot ce e mai frumos intr-un oras. Turistul n-o sa vina sa stea de dimineata pana seara la periferie, sa mearga la munca, la piata etc. Banuiesc ca o sa zici tot ca visez. Nu visez, am spus impresiile mele depsre locurile une am fost, ce mi-a placut, ce nu mi-a placut. Dar mereu tre sa apara oameni ca tine sa zica de un anumit loc ca e urat, cu toate ca oamenii care vin, revin, au cu totul o alta impresie Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 18:52
De la: coradu, la data 2010-09-05 10:27:50De la: nastasemihail, la data 2010-09-05 05:07:30Intr-adevar nu sintem civilizati. Noi nu am spunzurat oameni la revolutia aia din 1956, a ungurilor. Nu noi Nici nu le trecea oamenilor prin cap astaNu a facut populatia asta. Si oricum daduse ordin de a trage in populatie. Inclusiv in unguri. Decizie militara.
|
|
Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 19:23
De la: Sandel, la data 2010-09-05 14:51:27In ultima propozitie ai zis ca nu sunt in constanta ci in sibiu, scz am inteles gresit. O sa spun doar ca esti din ce in ce mai confuz.Nu vreau sa revin la chestia cu SUNT-ul in Sibiu,ca eu nu ma refeream oricum la mine ci la regii si imparatii tiganilor din Sibiu.Ma rog.Imi pare foarte rau sa te dezamagesc,am fost pilot,nicidecum sofer.Iar acum am propria mea firma,construiesc sere(www.serata.ro) si merg chiar prin toate zonele tarii.Spuneam ca esti mai confuz.Spune-mi si mie,te rog,unde am zis eu ca tara noastra e de tot rahatul? Eu am cetatenie olandeza si puteam sa raman mai mult decat bine-merci acolo,dar am ales sa ma repatriez si sa stau aici.Sa nu crezi ca nu mai aveam ce face acolo,ca in aviatie a fost criza de piloti,nu ca la tine(apropos,se spune ca esti in tara CU diferite proiecte,nu IN proiecte).Si iti garantez(fac pariu pe ce vrei tu,chiar daca nu sunt parior) ca am fost mai turist ca tine,atat in tara,cat si pe afara.Nu exista zona,dealtfel, in tara asta,unde sa nu fi fost,ca turist.Dar ce vrei sa-ti spun,ca mi se pare Sibiul mai frumos ca Iasiul,spre exemplu?Nu pot.Chiar si Tg Mures e mai frumos,din punctul meu de vedere,chiar daca este mai micut.Sau Bacaul.Mie imi plac mult mai mult decat Sibiu,Braila,.......Eu chiar nu inteleg de ce oare vroiau astia sa-l faca prim-ministru pe primarul din Sibiu.Din pct meu de vedere este cam spre zero.Si sa-ti mai spun ceva,prietene,gresesti enorm,cand vrei sa vezi cum este un oras,nu te iei in primul rand dupa centru,ca acolo peste tot este bine.Uita-te pe la periferie,ca acolo incep problemele.Oriunde te-ai duce,de la Zalau,pana la Constanta centrul e cel mai frumos,e normal.Balaurii sunt la periferie si acolo trebuie sa vezi ce si cum. Si ca sa stii si tu cum a fost cu anul 1997 in Sibiu,pt ca intamplator stiu oarecum modalitatea in care s-a ales Sibiul,te anunt ca a fost ales in primul rand pt ca era in mijlocul tarii.Acesta a fost primul si cel mai important mijloc de selectie.Daca tie iti spune asta asa mult,e doar problema ta.Mie mi s-ar fi parut mult mai importante orase ca Constanta,Timisoara,Iasi,..........Dar,de,alea-s mai la periferie. ma mir,insa,ca nu ai alte comentartii,vis-a-vis de ce am scris,dar inteleg pe de alta parte.Cand nu ai argumente,........... Vreau doar sa te mai intreb ceva.De ce oare,daca e asa bine in vest in ultimii zece ani s-a umplut Bucurestiul de ardeleni?Sa nu spui ca nu e asa,ca habar nu ai ce vorbesti,in un astfel de caz.In acesti ani(ultimii zece-cinsprezece) i-au intrecut pe viniticii moldoveni cu mult. Raporteaza abuz de limbaj
EU
|
|
Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 19:30
Ah,inca ceva,cred ca nu ai mai fost de mult in Bucuresti,daca nu ai avut prilejul sa vezi ca peste tot sunt afise ce promoveaza spectacolele mai importante.Sper ca o sa fii de acord cu mine ca atunci cand ai in oras cateva zeci de teatre,opera,circ,opereta,zeci de concerte,unele zilnic,nu ai posibilitatea sa pui afise sau mai stiu eu ce prin tot orasul.Ar arata ca un oras ingropat in confetti.Dar exista reviste(vezi 7 SERI),ziare(de la Libertatea),.........in care se face destula reclama.Nu compara Sibiul sau orice alt oras din tara,cu Bucurestiul,din punctul asta de vedere.Nu exista alt oras in tara cu cateva zeci de teatre(ca sa dau doar un exemplu),sa le promoveze.Pt cine vrea,insa,exista in toate portile de intrare ale orasului(de la Gara de Nord,pana la aeroportul baneasa si Otopeni)centre speciale de informare turistica.probabil ca ai fost prea grabit,ca nu le-ai vazut.
EU
|
|
Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 21:22
1997? Sau 2007 a fost Sibiu capitala culturala europeana? Uite de ex mie nu-mi place Constanta. Ai zis ca e un oras important , il vad si eu ca fiind important dar mie unul nu-mi place, asta nu inseamna ca e un oras urat cu anumite lipsuri. Te-am intrebat ce ai vazut in Braila, in Sibiu sau pe unde ai mai fost. Am zis ca nu apreciezi ce e la noi pt ca ti-am spus ca vin foarte multi turisti in Sibiu si ai spus ca ce-i ala Sibiu, ca-ti rupi masina etc. M-a deranjat enorm ca ai spus ca acel oras e urat cu toate ca am fost recent acolo si n-am avut nimic de reprosat. Nu stiu daca ai mers vreodata la acel festival medieval. Plus ca am fost CU un proiect in Germania in 2007( nu ca o lauda) si am fost surprins sa vad ca erau persoane de toate varstele care se pregateau sa plece, altii isi doreau sa plece in Sibiu. Daca incepi cu idei gen de ce nu comentezi aia, de ce nu scrii aia, n-ai argumente etc, imi pare rau, nu o sa-ti satisfac aceste ganduri. Am scris despre ce mi-a placut, ce am considerat eu ca a fost bine, nu sunt la curs, nu sunt platit ca sa-ti raspund la ce vrei si cand vrei. Si vezi dumneata, gusturile nu se discuta, daca tie iti place un anumit oras, foarte bine, nu trebuie sa-i dai in cap altuia care poate nu-i place acel oras.
Si sa nu uit, sunt student in Bucuresti, n-am mai fost de vreo 2 luni in Bucuresti, dar de 2 ani de cand sunt acolo am vazut mai mult afise cu Guta, Salam, Miss Piranda, decat despre evenimente culturale. Aici iar o sa zici ca n-am fost unde trebuie, poti sa-mi zici ce vrei, degeaba e Bucurestiul atat de diversificat in petrecerea itmpului liber daca mie nu-mi place ca oras. Ai fost la Maria Filotti? Ai vizitat Biserica Greaca? Fosta moschee? Catedrala? Strada Mihai Eminescu (fosta regala)? Ai auzit de tanti Elvira? Ai fost la vreo festivitate de 15 august? Centrul istoric l-ai vazut? Astea toate in Braila. Daca le-ai vazut si zici ca nu iti place, foarte bine, asta e parerea ta si ti-o inteleg. Dar intai vizitezi cum trebuie, nu ai trecut cu treburi, ai mancat 2 mititei la matteo , ai stat langa tigani si gata, e foarte urat orasul. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 6 Septembrie 2010, ora 00:42
De la: Sandel, la data 2010-09-05 21:22:201997? Sau 2007 a fost Sibiu capitala culturala europeana? Uite de ex mie nu-mi place Constanta. Ai zis ca e un oras important , il vad si eu ca fiind important dar mie unul nu-mi place, asta nu inseamna ca e un oras urat cu anumite lipsuri. Te-am intrebat ce ai vazut in Braila, in Sibiu sau pe unde ai mai fost. Am zis ca nu apreciezi ce e la noi pt ca ti-am spus ca vin foarte multi turisti in Sibiu si ai spus ca ce-i ala Sibiu, ca-ti rupi masina etc. M-a deranjat enorm ca ai spus ca acel oras e urat cu toate ca am fost recent acolo si n-am avut nimic de reprosat. Nu stiu daca ai mers vreodata la acel festival medieval. Plus ca am fost CU un proiect in Germania in 2007( nu ca o lauda) si am fost surprins sa vad ca erau persoane de toate varstele care se pregateau sa plece, altii isi doreau sa plece in Sibiu. Daca incepi cu idei gen de ce nu comentezi aia, de ce nu scrii aia, n-ai argumente etc, imi pare rau, nu o sa-ti satisfac aceste ganduri. Am scris despre ce mi-a placut, ce am considerat eu ca a fost bine, nu sunt la curs, nu sunt platit ca sa-ti raspund la ce vrei si cand vrei. Si vezi dumneata, gusturile nu se discuta, daca tie iti place un anumit oras, foarte bine, nu trebuie sa-i dai in cap altuia care poate nu-i place acel oras. Amice,deci tu nu imi raspunzi mie la ce te intreb dar ai pretentia sa raspund eu intrebarilor tale.HAHAHAHAHA!Bravo!Si nu doar ca vrei sa-ti raspund,dar,CULMEA,vrei sa-ti spun tot ce am vizitat si am vazut.Pai ar trebui sa scriu un roman,amice,un roman.Diferenta intre noi e ca nu ma intereseaza sa merg doar la un simplu festival,ca tine,eu merg sa vad istoria si ceea ce au lasat in urma stramosii.Nu ma duc la bere si mici,,la festivaluri,merg sa vad manastiri,cetati,,pesteri,merg la ski,scuba(aici sunt de acord ca nu prefer nici eu Constanta,asta nu inseamna ca nu-i mai tare si valorasa decat Sibiul).Am vazut si ceva festivaluri dar mie mi-a trecut demult cu d-astea.Si sa stii ca si Bucurestiul are cateva,o sa fii surprins.Daca mi-ai fi spus de Brasov,spre exemplu,te intelegeam.Dar sa aberezi ca vor aia din Germania,sa se calce in picioare doar ca sa vada Sibiul........sincer iti multumesc,am ras pe cinste.De fapt,da,poate vroiau sa vada faimoasele nunti ale "familiilor regale" tiganesti,unde intr-adevar vin doar nume cunoscute(de la Guta pana la Adrian minune,numai floarea cea vestita) In ceea ce priveste Braila,e unul din orasul cu cei mai multi tigani(prefer de departe Galatiul,spre exemplu),dar macar la voi nu poarta fuste lungi si palarii mexicane,ca la Sibiu, e un oras gri,ca sa spun doar un cuvant si sa-l caracterizez.Si mizer. Ah,ca sa fac o mica comparatie,sunt mai multi nemti care sa vrea sa vina in Bucuresti,sa vada Palatul Parlamentului,chiar daca nu o fac decat din curiozitate.Mergi pe acolo,o sa fii surprins sa vezi cam zilnic autocare cu turisti ce-l viziteaza.Te asigur ca o sa vezi mult mai multi nemti,decat in tot Sibiul. Ca sa-ti dau exemplu de ce mi-a placut mie,cu adevarat in vest,este cimitirul vesel,de la Sapanta.Ala merita vizitat,nu, nu stiu ce festival oarecare(intre noi fie vorba,toate seamana intre ele,ca doua picaturi de apa,nu difera cu nimic fata de cel de la Sighisoara,spre exemplu.Sau cu care vrei tu,din orasele altele decat braila-unde s-au pus bazele manelelor,cu acea formatie azur).De fapt cand te gandesti la Braila,ca muzica,spui azur.Si apoi la fel ca si astia.Nu mi-au placut si nu-mi plac manelele,asa ca poti sa spui ce vrei de astia,oricum nu ma pricep,in acest sens.Daca vorbeai despre AC/DC,Motley Crue,Bon Jovi,Scorpions,Poison,WASP,Def Lepard,Phil Collins,Marco Borsato,Pavarotti,muzica calsica,.........aici putem povesti,dar cu formatia fanion a Brailei,..............scuze,nu le am. Raporteaza abuz de limbaj
EU
|
|
Postat pe: 6 Septembrie 2010, ora 09:53
De la: july, la data 2010-09-04 18:32:44Tycu, ai fost vreodata in Ungaria sau Austria? Prin Ungaria nu am fost domnita, dar poate in viitor.....! dar numai cu insotitor tot ungur , !!
Ticu
|
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 6 Septembrie 2010, ora 11:36
De la: Tycu, la data 2010-09-06 09:53:51De la: july, la data 2010-09-04 18:32:44Tycu, ai fost vreodata in Ungaria sau Austria? esti ungur?Ca sa ai insotitor tot ungur?
|
Postat pe: 6 Septembrie 2010, ora 12:41
De la: coradu, la data 2010-09-04 21:44:18De la: july, la data 2010-09-04 18:32:44Tycu, ai fost vreodata in Ungaria sau Austria? Domnu' Coradu , o sticla de palinca si o paine nu-ti ajng din Braila pan' la mine , ca numai cu vaporul faci 5 ore , iar 'buda" e a ungurilor, nu au treaba turcii cu asa ceva !!!!!!!
Ticu
|
|
Postat pe: 6 Septembrie 2010, ora 12:46
De la: Tramp, la data 2010-09-06 11:36:14De la: Tycu, la data 2010-09-06 09:53:51De la: july, la data 2010-09-04 18:32:44Tycu, ai fost vreodata in Ungaria sau Austria? buna gluma !!
Ticu
|
|
Postat pe: 6 Septembrie 2010, ora 18:35
Vezi Tycu, tu ai recunoscut ca nu ai fost niciodata in Ungaria si totusi iti dai cu parerea despre ce se intampla pe acolo: cum traiesc, cum se comporta, s.a.m.d.
Oricum, ti-am promis ca te voi lua cu mine cu prima ocazie cand ma duc in Ungaria. Ungaria are norocul sa se afle langa Austria.Probabil de aceea sunt mai civilizati ca noi. Cu cat inaintezi catre vest observi ca sunt din ce in ce mai civilizati.Noi, mai putin. Cand scriu aceste lucruri nu inseamna ca-mi urasc tara sau sunt dusmanul tarii , pur si simplu nu pot sa ma prefac ca totul este bine, totul este roz. As vrea sa constientizam cu totii ca suntem destul de departe de civilizatie , dar sa incepem sa facem ceva ca sa schimbam acest lucru. Am vizitat foarte multe tari si cu durere trebuie sa recunosc , ca la intoarcerea in tara am constientizat si mai mult lipsurile de la noi, aveam impresia ca m-am intors 200ani in istorie, am nimerit pe o alta planeta. Abia dupa saptamanile petrecute in Africa am putut sa ziz ca noi traim mai bine. Dar chiar si acolo toaletele publice erau curate ( nu ca la noi). Atat despre civilizatie! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Septembrie 2010, ora 21:31
De la: Tycu, la data 2010-09-06 12:41:29De la: coradu, la data 2010-09-04 21:44:18De la: july, la data 2010-09-04 18:32:44Tycu, ai fost vreodata in Ungaria sau Austria? eu stiam ca turcii au inventat pozitia verticala in actul de mictiune... cred ca de la TEPES li se trage... cum incercau normal....cum le intra teapa lui DRACULEANU-n poponetz.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Septembrie 2010, ora 21:47
Si daca te-ai plimbat atat de mult, cunosti pe dinafara pana si alimentara lu nea vasile de la colt, cunosti foarte bine oamenii, obiceiurile, istoria (de Braila vad ca ai amintit doar de Azur, tigani si ce ai mai zis acolo ,istoria orasului e mai mult de atat daca te pasioneaza asta, vad ca nu stii destule) de ce-ai mai deschis acest topic?
Adica ai deja o parere si daca apare cineva si sustine contrariul il faci nestiutor, confuz, toata lumea trebuie sa se duca la ce iti place tie, in concluzie nu zici ca mine, zici prost. N-am spus de Brasov ca cine stie ce lucruri urate mai spuneai si de orasul ala. Pentru ce sa raspund la niste intrebari fara rost cand ai o parere si nu exista stanga, nu exista dreapta. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 6 Septembrie 2010, ora 22:24
De la: july, la data 2010-09-06 18:35:36Vezi Tycu, tu ai recunoscut ca nu ai fost niciodata in Ungaria si totusi iti dai cu parerea despre ce se intampla pe acolo: cum traiesc, cum se comporta, s.a.m.d. Nu domnita, eu nu m-am referit la felul cum traiesc ungurii din ungaria , e problema lor in tara lor,eu m-am referit la drepturile minoritatii romane de acolo facand o comparatie cu minoritatea maghiara de la noi !Daca la ei romanii stau cam lipsa in drepturi, la noi maghiarii au mai multe drepturi decat avem noi !!De unde stiu ? pai de la romanii de acolo care mereu cer ajutor sa intervina conducerea noastra !! Domnita chiar daca suntem in urma cu civilizatia fata de alte tari cum spui matale, dar suntem printre primii la capitolul omeniei fata de musafirii din strainatate , cat si fata de minoritatile de la noi !!
Ticu
|
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 7 Septembrie 2010, ora 10:26
De la: Tycu, la data 2010-09-06 22:24:57De la: july, la data 2010-09-06 18:35:36Vezi Tycu, tu ai recunoscut ca nu ai fost niciodata in Ungaria si totusi iti dai cu parerea despre ce se intampla pe acolo: cum traiesc, cum se comporta, s.a.m.d. Asta a fost acum 20 de ani
|
|
|

NU !! este purul adevar domnita !!! asa este !!!!
Nu avem civilizatia necesara.....
Prin Ungaria nu am fost domnita, dar poate in viitor.....! dar numai cu insotitor tot ungur , !!
buna gluma !!