Info
x
Transilvania versus restul tarii.
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 August 2010, ora 16:10
De la: GOLFOSOK, la data 2010-08-29 23:25:53De ce prin multe primarii si alte institutii , prin magazine [ mai ales Harghita , Covasna, Mures... } romanii sunt obligati sa vorbeasca ungureste altfel foarte greu sau deloc nu sunt serviti ? cu ce drept au cerut inscriptii bilingve ale strazilor si localitatilor din Ardealul Romanesc ? Se cred in pustele lor ? Cu ce drept faca adunari clandestine si canta imnul lor fara autorizatie ? cu ce drept defaimeaza , batjocuresc simbolurile , statuile romanesti ? De ce in institutii sunt romani dati afara si angajati maghiari ? {Caz la Sibiu ] ? De ce la toate astea romanii nu indraznesc sa se opuna ?-eu stiu de ce ; Romanii din Ardeal sunt oameni minunati , dar .... asta tot o frica se chiama!!!!!! Domnita GOLFOSOK , unde nu cunosti indicat este sa nu te bagi inainte de a intreba! Eu fac eforul si caut sa-ti explic !! In primul rand nu aveam cum sa fiu activist in comunism deoarece cand a cazut regretatul guvern comunist dat jos de unguri cu scopul de a lua Ardealul ,eu atunci imi luasem buletinul bre !! Istoric : Romanii sunt in Ardeal de cand stramosii lor dacii formau canezatele si voevodatele,adica de cand a aparut omul pe pamant ! Ungurii sunt formati din triburi asiatice ce jefuiau popoare europene si abia prin jurul anului 1000 au venit in pustele din vest stabilindu-se acolo , apoi au cucerit Ardealul unde romanii erau deja formati ca stat !!! Asa ca ungurii nu s-au nascut in pustele lor ci au venit stabilindu-se acolo.Secuimea a fos anihilata de ungurime !!Ungaria niciodata nu a fost fidela Romaniei , romanii in razboi i-au ajutat si ungurii i-au tradat !!! De ce nu ne vad tari din occident bine ? din cauza unor infecti care fac acte ilegale la ei!!! Trebuie sa fii constienta ca Ardealul este al romanilor iar ungurii sunt numai simplii chiriasi la noi !! Asa este, romanii cam sunt dati la o parte de maghiarime si din pacate nimeni nu ia nicio masura !!!
Raporteaza abuz de limbaj
Ticu
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 August 2010, ora 16:23
Ca sa fie totusi corect, un om nascut intr-o regiune, are drepturi ca oricare altul, acolo. Deci si ungurii si rominii, au drept in acea regiune. Dar de la asta pina la enclavizare, e aiurea, mai ales intr-o uniune.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 30 August 2010, ora 19:47
De la: nastasemihail, la data 2010-08-30 16:23:58Ca sa fie totusi corect, un om nascut intr-o regiune, are drepturi ca oricare altul, acolo. Deci si ungurii si rominii, au drept in acea regiune. Dar de la asta pina la enclavizare, e aiurea, mai ales intr-o uniune. Da , dar se pare ca romanii nu prea au drepturi la ei acasa !!!
Ticu
|
|
gbispas 688 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 August 2010, ora 11:55
De la: GOLFOSOK, la data 2010-08-29 22:03:59Ești de o cretinitate rarã... Cã ești prost se cunoaște de la ...o poștã... ce ai fost în regimul trecut, Dar fi sincer...ofițer, activist de partid sau un simplu turnãtor...? Aflã dobitocule cã în ardeal românii sunt cu mult mai deștepți decât crezi....pentru în majoritatea cazurilor vorbesc douã sau chiar trei limbi, spre deosebire de tine care nu cunoști nici mãcar istoria țãrii româânești dacã spui cã ungurii au venit aici....Dobitoc nenorocit ce ești...te citesc de mult dar nu mai suport tâmpeniile tale de prost, incult...dute și mai citește puțin cultivã-te, caã nu reușești altfel cultivãtã deodatã cu pãmântul din Bãrãgan, cã și ãla este mai deștept ca tine...mai adunã-ți mințile prostule.... Bozgorel,ce-ai patit,te doare adevarul?Cum adica nu spun adevarul cand afirm ca voi bozgorii ati venit pe la noi,ca popor migrator,niste netrebnici?Aveti cumva pretentia ca sunteti contemporani, pe aici, cu dacii?Adica cu noi?Oare cine e prostul si mincinosul?Stiu, voi vreti ca istoria sa arate altfel dar,ghinion de nesansa, sunteti doar niste vinitici nenorociti. Si sa-ti mai spun ceva,voi nu sunteti in stare sa invatati limba tarii unde traiti,ce tot aberezi cu cele trei limbi straine pe care le vorbiti?Si ca sa-ti bagi unghia in gat,te anunt ca,intamplator, vorbesc fluent cinci limbi straine.Dintre care doua sunt limbi foarte grele,pe care nu le stie mai nimeni,pe la noi.
EU
|
|
Postat pe: 31 August 2010, ora 12:44
Domnu Gbispas , nu inteleg cum in secolul asta inca mai sunt unguri in Transilvania , care au conceptia ca de fapt ei sun aici de cand e lumea si romanii sunt veniti si din pacate unii se pretind cu scoli mari !!! ori au fost mintiti cu o istorie falsa ,de sovinii lor , ori sunt tare incapatanati si nu vor sa accepte adevarata istorie ca in Transilvania dacii au fost primi locuitori nascuti aici .! Si dupa ce ca sunt musafiri cu forta in Ardeal , mai au si pretentii teritoriale, eu ii consider de o absurditate ingrozitoare ! Eu cred , [poate matale stii mai bine } ca aceasta sfanta organizatie "Noua Dreapta" daca ar fii in parlament ar rezolva intr-un fel situatia, ca vad ca multi romani din Transilvania [chiar si politicii ] ori le e frica de unguri, ori sunt de partea lor !!!
Ticu
|
|
gbispas 688 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Septembrie 2010, ora 09:53
E simplu,trebuie sa ascunda cumva venirea lor tarzie pe aici si acum cauta,cauta,poate gasesc prostii sa-i creada.
EU
|
|
Postat pe: 2 Septembrie 2010, ora 15:42
De la: gbispas, la data 2010-09-02 09:53:04E simplu,trebuie sa ascunda cumva venirea lor tarzie pe aici si acum cauta,cauta,poate gasesc prostii sa-i creada. Asa este si interesant ca nici nu vor sa recunoasca venirea lor tarzie, asa le-au fost stramosii de acaparatori !!!
Ticu
|
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 2 Septembrie 2010, ora 15:47
De la: nastasemihail, la data 2010-08-30 16:23:58Ca sa fie totusi corect, un om nascut intr-o regiune, are drepturi ca oricare altul, acolo. Deci si ungurii si rominii, au drept in acea regiune. Dar de la asta pina la enclavizare, e aiurea, mai ales intr-o uniune. Asa-i,asa-i Misule!Se au ca fratii ..................si se mananca ca si cainii,pentru os!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
ddaamnaa 2 mesaje Membru din: 2/09/2010 |
Postat pe: 2 Septembrie 2010, ora 18:59
Am doar o intrebare pentru d-nl Tycu. Stai in Ardeal? Traiesti in regiunea asta? Pentru ca mie personal nu mi se pare ca romanii din zona asta ar fi foarte revoltati pe faptul ca "isi impart" pamantul si drepturile cu maghiarii.
|
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 10:31
De la: ddaamnaa, la data 2010-09-02 18:59:45Am doar o intrebare pentru d-nl Tycu. Stai in Ardeal? Traiesti in regiunea asta? Pentru ca mie personal nu mi se pare ca romanii din zona asta ar fi foarte revoltati pe faptul ca "isi impart" pamantul si drepturile cu maghiarii. Nu stau in Ardeal [ dar am calcat pamantul romanesc si pe acolo ] , eu stau intr-un oras din S-Estul tarii, unde avem mai multe minoritati decat ardelenii, greci, lipoveni, rusi,ucrainieni, bulgari, turci, macedoneni,rromi care niciodata nu cerut autonomia Dobrogei.Pai nu ti se" pare" matale ca ar fii romanii revoltati, dar cum sa fie cand "deasupra " e cisma maghiara !!, cand romanii sunt marginalizati in drepturi fata de maghiari ,cand in multe locuri publice nici nu ai voie sa vorbesti romaneste,unde maghiarul il injura pe roman in ungureste cu zambetul pe buze, cum indraznest un roman sa se revolte i se baga" pumnul in gura" ; Exemplu revoltator !!!! Boc a scimbat niste ministrii, de ce nu l-a schimbat si pe cel al medicinei , care se stie ca a distrus sistemul medical din tara ?pentru ca este ungur !!!Daca nu ar mai fii in tara asta si nationalisti adica adevarati patrioti, noi azi nu mai aveam Ardealul mult ravnit de hoardele maghiare venite cu forta in Ardeal !! - Asa este, asta e adevarul precum spun !
Ticu
|
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 10:36
De la: Tycu, la data 2010-09-03 10:31:38De la: ddaamnaa, la data 2010-09-02 18:59:45Am doar o intrebare pentru d-nl Tycu. Stai in Ardeal? Traiesti in regiunea asta? Pentru ca mie personal nu mi se pare ca romanii din zona asta ar fi foarte revoltati pe faptul ca "isi impart" pamantul si drepturile cu maghiarii. Vai domnu' Tycu, cu tot respectul, v-a luat un pic valul!
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Sandel 271 mesaje Membru din: 14/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 11:29
Treaba ca nu esti servit daca nu vorbesti in ungureste e total neadevarata, ca in institutii se angajeaza si pe criterii etnice nu ma bag ca nu stiu. Eu sunt din Braila, student in Bucuresti, dar servit cum am fost de ungurii din vest nu am fost servit nici pe departe de romanii din est si sud est.
Ca daca e vorba de injuraturi te injura in limba lor, asta e alta treaba, asa as face si eu. Si s ava spun de unde am tras si concluzia asta, de doi ani si de acum incolo am s amerg anual la Baile Tusnad, in Harghita, unde sunt mai putin de 20% romani. De acolo am mers prin Cluj si Sibiu (si alte orase, dar in astea am poposit mai mult). Am ramas uimit de cat de curate erau orasele astea, bine intretinute obiectivele turistice, la orice pas harti , indicatoare etc, ca in vestul Europei, si in loc de timpul acordat pt eventuale rataciri, acomodari etc, l-am dedicat unui popas in fata fantanii arteziene din fata catedralei. Asta in Cluj. Sa nu mai zic ca in centrul Clujului o parcare care m-a scapat de grija parcarii intr-un oras mare. In Sibiu am nimerit chiar in timpul Festivalului Medieval. Terase fara muzica, erau intinse pe strada insa cu o limita, fara tigani cu fuste (sustinand si ce a spus mai devreme cineva ca tiganii din Transilvania sunt mai ingrijiti si muncesc) , n-am auzit niciun sunet mai oriental, oricum extrem de surprins de ce exista in Romania, oras bine intretinut (ma gandeam sa ma mut acolo) Mai am cateva judete (vreo 6) prin care sa trec si termin Romania. Fiecare lor are farmecul sau, insa Transilvania are ceva aparte atat prin locuri, cat si prin oameni. Raporteaza abuz de limbaj
Regret ca traiesc in Romania
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 11:32
De la: Ingrid, la data 2010-09-03 10:36:20De la: Tycu, la data 2010-09-03 10:31:38De la: ddaamnaa, la data 2010-09-02 18:59:45Am doar o intrebare pentru d-nl Tycu. Stai in Ardeal? Traiesti in regiunea asta? Pentru ca mie personal nu mi se pare ca romanii din zona asta ar fi foarte revoltati pe faptul ca "isi impart" pamantul si drepturile cu maghiarii. Sau a fost lovit de o tornada
|
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 11:34
De la: Sandel, la data 2010-09-03 11:29:22Treaba ca nu esti servit daca nu vorbesti in ungureste e total neadevarata, ca in institutii se angajeaza si pe criterii etnice nu ma bag ca nu stiu. Eu sunt din Braila, student in Bucuresti, dar servit cum am fost de ungurii din vest nu am fost servit nici pe departe de romanii din est si sud est. Numai sa nu faci vizite prea multe !Sa te obisnuiesti ,ca apoi sa nu mai poti pleca!
|
july 563 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 14:56
...Boc a scimbat niste ministrii, de ce nu l-a schimbat si pe cel al medicinei , care se stie ca a distrus sistemul medical din tara ?pentru ca este ungur !!!....
Tycule, sistemul medical era deja la pamant cand l-a preluat Cseke. Indiferent daca esti roman, maghiar sau alta nationalitate ai nevoie de bani si de oameni competenti pe langa tine ca sa scoti din rahat un lucru de calitate. Raporteaza abuz de limbaj |
|
ddaamnaa 2 mesaje Membru din: 2/09/2010 |
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 16:01
Ok, chestia cu schimbatul ministriilor si etc...incepe sa-mi sune a teoria conspiratiei s.a.m.d. Despre injuratul in limba lor, asa ar face oricine. Dar marea majoritate a romanilor din Ardeal stiu macar atata maghiara incat sa raspunda la o injuratura. Nu suntem neajutorati, oropsiti sau mai stiu eu cum. O ducem chiar bine, cel mai bine din toata tara(exceptie Bucovina, unde in locul maghiarilor sunt rusii) din cate se pare. Si daca ne gandim, din punct de vedere turistic, in "compozitia" vestitului Dracula(cu care ne laudam ca-i atat de romanesc) e de fapt si o contesa maghiara, Contesa de Bathory. Apoi, Ardealul, Transilvania, datorita Imperiului Maghiar si mai apoi a celui Austro-Ungar, e asa cum e. Ei, maghiarii ne definesc. Datorita lor, datorita traditie lor care a fuzionat cu traditia noastra, s-au nascut "ardelenii". Am intrebat daca traiesti in Ardeal, pentru ca faci niste afirmatii cu o asemea tarie . De ce numai cei care NU stau in Ardeal sunt revoltati? Si sa lasam teoria conspiratiei cum ca maghiarii "impun frica" sau alte prostii de genu. Am evoluat. Am trecut de Evul Mediu, suntem (sau cel putin pretindem ca suntem) destul de evoluati incat sa putem traii doua sau mai multe natii in aceasi regiune, nu? In ce priveste servitul la magazin, orice maghiar stie atata romana incat sa te serveasca si orice romana stie atata maghiara incat sa multumeasca. Pentru ca asta inseamna convietuirea. Pentru ca ne pretindem civilizati. Si nici nu strica sa stii o limba in plus, ori care ar fi ea. Spun toate astea din perspectiva pe care o am traind de o viata in Ardeal.
|
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 16:19
De la: Ingrid, la data 2010-09-03 10:36:20De la: Tycu, la data 2010-09-03 10:31:38De la: ddaamnaa, la data 2010-09-02 18:59:45Am doar o intrebare pentru d-nl Tycu. Stai in Ardeal? Traiesti in regiunea asta? Pentru ca mie personal nu mi se pare ca romanii din zona asta ar fi foarte revoltati pe faptul ca "isi impart" pamantul si drepturile cu maghiarii. Nu m-a luat nici un val ,e Dunarea linistita!
Ticu
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 16:33
De la: Sandel, la data 2010-09-03 11:29:22Treaba ca nu esti servit daca nu vorbesti in ungureste e total neadevarata, ca in institutii se angajeaza si pe criterii etnice nu ma bag ca nu stiu. Eu sunt din Braila, student in Bucuresti, dar servit cum am fost de ungurii din vest nu am fost servit nici pe departe de romanii din est si sud est. Domnu 'Sandel, stii ca in Bulgaia si in Grecia patronii de hoteluri, restaurante si magazine de pe litoralurile lor au invatat romaneste !stii de ce ? au observat ca romanii lasa la ei cei mai multi bani si trebuie serviti cat mai bine ! Domnu' Sandel, unde lasi bani nu se mai tine cont de ce nationalitate esti !! La tot ce e frumos in Ardeal o contributie mare au adus-o in primul rand romanii !Asa este , fiecare localitate din Romania are frumustile ei , nu numai Transilvania special , am vazut unguri in Delta ce cu asa placere admirau totul,erau fascinati pentru ca peste tot unde scrie Romania e frumos !!!Chiar si in Braila !!
Ticu
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 16:37
De la: Tramp, la data 2010-09-03 11:32:46De la: Ingrid, la data 2010-09-03 10:36:20De la: Tycu, la data 2010-09-03 10:31:38De la: ddaamnaa, la data 2010-09-02 18:59:45Am doar o intrebare pentru d-nl Tycu. Stai in Ardeal? Traiesti in regiunea asta? Pentru ca mie personal nu mi se pare ca romanii din zona asta ar fi foarte revoltati pe faptul ca "isi impart" pamantul si drepturile cu maghiarii. Domnu Tramp e frumos bre chipul din avatar , imi place de el ca barbat; pacat ca nu e al lu' matale !De ce nu-ti pui chipul original, sau o floare,sau un OZN, ceva acolo !!!!
Ticu
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 16:40
De la: july, la data 2010-09-03 14:56:12 ...Boc a scimbat niste ministrii, de ce nu l-a schimbat si pe cel al medicinei , care se stie ca a distrus sistemul medical din tara ?pentru ca este ungur !!!.... Asa este domnita , defapt adevarul e ca tot guvernul trebuia sa-si dea demisia, era cel mai bine !!
Ticu
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 16:44
De la: Tycu, la data 2010-09-03 16:33:48De la: Sandel, la data 2010-09-03 11:29:22Treaba ca nu esti servit daca nu vorbesti in ungureste e total neadevarata, ca in institutii se angajeaza si pe criterii etnice nu ma bag ca nu stiu. Eu sunt din Braila, student in Bucuresti, dar servit cum am fost de ungurii din vest nu am fost servit nici pe departe de romanii din est si sud est. Daa, romanii din Ardeal i-au facut pe austro-ungari civilizati ...si inca mai lucreaza la imbogatirea si infumusetarea zonei, intr-una navalesc in Ardeal olteni si moldoveni care tin sa se stabileasca acolo...Domnu Tycu, sincer va spun, ei daca nu citesc ce scriem noi aici nu baga de seama si incepe sa le placa cizma ungureasca!
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 17:03
De la: ddaamnaa, la data 2010-09-03 16:01:42Ok, chestia cu schimbatul ministriilor si etc...incepe sa-mi sune a teoria conspiratiei s.a.m.d. Despre injuratul in limba lor, asa ar face oricine. Dar marea majoritate a romanilor din Ardeal stiu macar atata maghiara incat sa raspunda la o injuratura. Nu suntem neajutorati, oropsiti sau mai stiu eu cum. O ducem chiar bine, cel mai bine din toata tara(exceptie Bucovina, unde in locul maghiarilor sunt rusii) din cate se pare. Si daca ne gandim, din punct de vedere turistic, in "compozitia" vestitului Dracula(cu care ne laudam ca-i atat de romanesc) e de fapt si o contesa maghiara, Contesa de Bathory. Apoi, Ardealul, Transilvania, datorita Imperiului Maghiar si mai apoi a celui Austro-Ungar, e asa cum e. Ei, maghiarii ne definesc. Datorita lor, datorita traditie lor care a fuzionat cu traditia noastra, s-au nascut "ardelenii". Am intrebat daca traiesti in Ardeal, pentru ca faci niste afirmatii cu o asemea tarie . De ce numai cei care NU stau in Ardeal sunt revoltati? Si sa lasam teoria conspiratiei cum ca maghiarii "impun frica" sau alte prostii de genu. Am evoluat. Am trecut de Evul Mediu, suntem (sau cel putin pretindem ca suntem) destul de evoluati incat sa putem traii doua sau mai multe natii in aceasi regiune, nu? In ce priveste servitul la magazin, orice maghiar stie atata romana incat sa te serveasca si orice romana stie atata maghiara incat sa multumeasca. Pentru ca asta inseamna convietuirea. Pentru ca ne pretindem civilizati. Si nici nu strica sa stii o limba in plus, ori care ar fi ea. Spun toate astea din perspectiva pe care o am traind de o viata in Ardeal. Cum adica asa ar injura oricine ? cred ca romanii nu ar face asa ceva !!! nu e politicos !! Dar, de exemplu, eu care nu cunosc maghiara si merg cu domnu' Sandel la Tusnad si acolo sa ne injure razand un maghiar , mai poti sa zici ca omul ala e civilizat ? nuuuu!Domnita, e bine ca o duceti bine, dar Dracula nu e roman bre, e englez , noua ni l-au dat niste regizori americani de o incultura si prostie admirabila , care dupa ce ca l-au facut pe voevodul Vlad conte hm!!! au mai mutat si raul Arges in Transilvania ,! P.S.- bine ca nu-si cer englezii dreptul de autor !!Domnita , Ardealul datorita [pe timpul ] imperiului Austro-Ungar decazuse groaznic , era un genocid total asupra romanilor , pentru ei romanii erau pentru a fii exterminati ,erau impuscati in mijlocul drumului , ca multi fugeau in Tara Romaneasca si Moldova, asa au aparut ceangaii !!care acum sunt cu forta maghiarizati !!!Sunt revoltati si multi care stau in Ardeal , dar o fac in afara lui ca acolo e pericol !!!Domnita , atat timp cat Ardealul Romanesc e la noi , ungurii sunt cum e tigrul in arena circului , adica ori cand poate sa-l pape pe dresor !!!
Ticu
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 17:11
De la: Ingrid, la data 2010-09-03 16:44:16De la: Tycu, la data 2010-09-03 16:33:48De la: Sandel, la data 2010-09-03 11:29:22Treaba ca nu esti servit daca nu vorbesti in ungureste e total neadevarata, ca in institutii se angajeaza si pe criterii etnice nu ma bag ca nu stiu. Eu sunt din Braila, student in Bucuresti, dar servit cum am fost de ungurii din vest nu am fost servit nici pe departe de romanii din est si sud est. Bine ai spus ca "romanii din Ardeal i-au facut pe austro-ungari civilizati "..perfecta dreptate . ma bucur sa aud ca multi romani navalesc in Ardeal ca si acolo sunt la ei acasa, sa fie multi romani ca sa nu mai "caraie " ungurii ca ei sunt mai multi !!
Ticu
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 17:30
De la: Tycu, la data 2010-09-03 17:11:07De la: Ingrid, la data 2010-09-03 16:44:16De la: Tycu, la data 2010-09-03 16:33:48De la: Sandel, la data 2010-09-03 11:29:22Treaba ca nu esti servit daca nu vorbesti in ungureste e total neadevarata, ca in institutii se angajeaza si pe criterii etnice nu ma bag ca nu stiu. Eu sunt din Braila, student in Bucuresti, dar servit cum am fost de ungurii din vest nu am fost servit nici pe departe de romanii din est si sud est. Nda, chestia e ca pana ne numaram noi cu ei, sa vedem care suntem mai multi ne napadesc tiganii... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 19:44
De la: Ingrid, la data 2010-09-03 17:30:51De la: Tycu, la data 2010-09-03 17:11:07De la: Ingrid, la data 2010-09-03 16:44:16De la: Tycu, la data 2010-09-03 16:33:48De la: Sandel, la data 2010-09-03 11:29:22Treaba ca nu esti servit daca nu vorbesti in ungureste e total neadevarata, ca in institutii se angajeaza si pe criterii etnice nu ma bag ca nu stiu. Eu sunt din Braila, student in Bucuresti, dar servit cum am fost de ungurii din vest nu am fost servit nici pe departe de romanii din est si sud est. Asa este din pacate, aici matale ai dreptate, si asta e un pericol mare !!Ei trebuiesc fara mila ca nu e pacat !!! -
Ticu
|
|
coradu 3399 mesaje Membru din: 6/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 23:22
De la: Ingrid, la data 2010-09-03 16:44:16De la: Tycu, la data 2010-09-03 16:33:48De la: Sandel, la data 2010-09-03 11:29:22Treaba ca nu esti servit daca nu vorbesti in ungureste e total neadevarata, ca in institutii se angajeaza si pe criterii etnice nu ma bag ca nu stiu. Eu sunt din Braila, student in Bucuresti, dar servit cum am fost de ungurii din vest nu am fost servit nici pe departe de romanii din est si sud est. numa de unguroaice ne place... eu am schimbat-o pe VETA cu ILDIKO... CA SA MA RAZBUN...
|
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 08:38
De la: coradu, la data 2010-09-03 23:22:02De la: Ingrid, la data 2010-09-03 16:44:16De la: Tycu, la data 2010-09-03 16:33:48De la: Sandel, la data 2010-09-03 11:29:22Treaba ca nu esti servit daca nu vorbesti in ungureste e total neadevarata, ca in institutii se angajeaza si pe criterii etnice nu ma bag ca nu stiu. Eu sunt din Braila, student in Bucuresti, dar servit cum am fost de ungurii din vest nu am fost servit nici pe departe de romanii din est si sud est. Pe cine sa te razbuni domnu Coradu ? pe Veta sau pe Ildiko !!!
Ticu
|
|
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 08:44
De la: Tycu, la data 2010-09-04 08:38:50De la: coradu, la data 2010-09-03 23:22:02De la: Ingrid, la data 2010-09-03 16:44:16De la: Tycu, la data 2010-09-03 16:33:48De la: Sandel, la data 2010-09-03 11:29:22Treaba ca nu esti servit daca nu vorbesti in ungureste e total neadevarata, ca in institutii se angajeaza si pe criterii etnice nu ma bag ca nu stiu. Eu sunt din Braila, student in Bucuresti, dar servit cum am fost de ungurii din vest nu am fost servit nici pe departe de romanii din est si sud est. pe VETA,dom TYCU.... m-a inselat cu GYURI... de-ai sti cat am suferit.. dar m-am consolat rapid,noroc cu ILDIKO.... FACE UN PAPRIKAS!!!!!!!!!!HMMMMMMMMM.....Bun de tot! Daca ai treaba prin ARDEAL,da de veste!
|
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 08:52
Iepurasul (orb) mergea prin padure si, din gresala, calca pe sarpe. Sare speriat in spate, si incepe sa se scuze: "N-am vrut, sunt o creatura mica si nevinovata, sunt oarba, nici macar nu stiu ce sunt... N-am vrut sa te calc..."
Sarpele ii spune: "Nu-i bai, si eu sunt la fel, sunt orb, nici eu nu stiu ce sunt, si nu te-am vazut." Iepurasului ii vine o idee: "Hai sa ne pipaim unul pe celalalt, si sa aflam ce suntem!" Incepe sarpele: "Esti pufos, ai doua urechi mari, doi dinti lati, o codita mica; cred ca esti iepuras." Iepurasul il pipaie pe sarpe: "Esti alunecos, ai limba ascutita... si n-ai "oute"... Esti cumva ungur?"
|
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 09:23
Doua blonde stau de vorba.
Prima: Ai auzit ca ungurii o au cea mai lunga? A doua: Ai auzit ca mexicanii o au cea mai groasa? Bula prin apropiere se opreste si asculta discutia. Una din blonde il observa si il intreaba: - Tu cine esti? La care Bula: - ATTILA GONZALES !
|
|
|

Domnita GOLFOSOK , unde nu cunosti indicat este sa nu te bagi inainte de a intreba! Eu fac eforul si caut sa-ti explic !! In primul rand nu aveam cum sa fiu activist in comunism deoarece cand a cazut regretatul guvern comunist dat jos de unguri cu scopul de a lua Ardealul ,eu atunci imi luasem buletinul bre !! Istoric : Romanii sunt in Ardeal de cand stramosii lor dacii formau canezatele si voevodatele,adica de cand a aparut omul pe pamant ! Ungurii sunt formati din triburi asiatice ce jefuiau popoare europene si abia prin jurul anului 1000 au venit in pustele din vest stabilindu-se acolo , apoi au cucerit Ardealul unde romanii erau deja formati ca stat !!! Asa ca ungurii nu s-au nascut in pustele lor ci au venit stabilindu-se acolo.Secuimea a fos anihilata de ungurime !!Ungaria niciodata nu a fost fidela Romaniei , romanii in razboi i-au ajutat si ungurii i-au tradat !!! De ce nu ne vad tari din occident bine ? din cauza unor infecti care fac acte ilegale la ei!!! Trebuie sa fii constienta ca Ardealul este al romanilor iar ungurii sunt numai simplii chiriasi la noi !! Asa este, romanii cam sunt dati la o parte de maghiarime si din pacate nimeni nu ia nicio masura !!!
Da , dar se pare ca romanii nu prea au drepturi la ei acasa !!!
..................si se mananca ca si cainii,pentru os!
ma bucur sa aud ca multi romani navalesc in Ardeal ca si acolo sunt la ei acasa, sa fie multi romani ca sa nu mai "caraie " ungurii ca ei sunt mai multi !!
fara mila ca nu e pacat !!!